• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çağdaşlık dediğiniz şey “namussuzluk” mu yani?

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Alpvasil

s .a Kıymetli yazar biz reisi ne diye başkan yaptık.
  • 4 Ay Önce

Bozok

Biz müslümanlar Erdoğan başkan inançlı diye hiçbir vahdet (birlik) olup tepki göstermedikçe dinsizler, Kemalistler sanki bu memleketin sahibi kendileriymiş gibi davranırlar. Büyük çoğunluğa sahip biz müslümanlar sığınmacıymış gibi mallaştık. Kardeşim gerçekten müslüman isek birleşip eylemlerle, gösterilerle hakkımızı alalım. Türban meselesinde anca beraber, kanca beraber diyerek Erdoğan'ı destekleyip kazandıysak yine kazanırız Yüce Allah'ımızın izniyle. Yeter yahu artık silkelenelim.
  • 5 Ay Önce

Köylü.

Benim merakım bu Prof.'un erkek çocukları var mı?varsa oĝluna ne tavsiye ederdi? Ve Altaylı bu konuda nasıl bir fikri var,Kız Çocugu Babası olarak?
  • 5 Ay Önce

Dva

Dindarlık dediğiniz şey hirsizlikmidir. Evet öyledir. Çalıyorlar ama çok çalıyorlar.
  • 5 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

"Namus "kavrami kişiye,töreye ve medeniyete göre değişir zira batı medeniyetinde rızaya dayalı bir fuhuş namussuzluk değildir ama biz müslümanlara göre nikahsız yaşanan her türlü beraberlik fuhuştur bunu bir çok konuda çoğaltabiliriz.
  • 5 Ay Önce

Orhan İnan

Tebrik ediyorum. Rezillik diz boyunu geçmiş, gırtlağa dayanmış. Milleti soğan, sarımsak fiyatı ile emekli maaşı ile oyalama taktikleriniz ile uyuttunuz. Hâlâ da uyutuyorsunuz. Din, iman rafa kalkmış, tek hedef yeme, içme olmuş.
  • 5 Ay Önce

Haram yemek devlet malı yemek günahtır müslümanlar

Oğlum Orhan, bizim konuştuğumuz yeme içme keyif yemesi içmesi değil, yaşamı idame etme sürdürebilme yeme içmesi, ama sizin durumunuz nasılsa artık anlamıyorsunuz.

Ahad

O zaman en çağdaș ..
  • 5 Ay Önce

Kanber

Şöyle anlatılır. Hayvanlar aleminde bile namusunu eşini kıskanan bütün hayvanların aksine, namusunu eşini kıskanmayan tek hayvanın domuz olduğunu söylerler. Kendi dışkısını yiyenninde domuz olduğunu söylüyorlar. Bu Celal Şengör denilen kişi de kendi dışkısını yediğini söylüyormuş. Ne kadar da benzeşiyorlar.
  • 5 Ay Önce

hüda partili

Okulllardaki bütün bu istemsiz ahlaksız eylemlerin sebebi zorunlu zorbalıklı eğitim sistemidir.Bir sonraki 23 nisanda dindarlar çocuklarını etkinliklere göndermesinler göreceksiniz sizin dindar muhafazakar dediğiniz yöneticileriniz korkudan herkesten önce eğitim hakkını gündeme getirip kız çocuklarının okul hakkını bangır bangır bağıracaklar.Bunlar böyle işte yani!Şengöre gelince bir sonraki adımı sübyancılığı ve ensestçiliği savunması olacaktır.Bir önceki adımda gereken tepkiyi görmeyince sonraki aşamaya geçiyorlar.
  • 5 Ay Önce

Bilal

Kendine sekuler deyip namus kavramını oya lari anlatmissin. Sakalı, sarıgı, cübbesi olup elinden tesbih eksik olmayan, ağzından Allah'ı ve resulunu eksik etmeyen ama her türlü pis ve rezil işi yapan Dindar görünen iblisleri de yaz bakalım.
  • 5 Ay Önce

Durmuş emmi

Dindarlık, muhafazakarlık dediğiniz ..
  • 5 Ay Önce

Görüş

Kendi ağzı ( gerçi konuşma alanı gerisinden farklı degil ) ile soylemis benim bir kızım yok. Diyeceksiniz ki olup ta böyle düşünen yok mu? İnanın çok az. Farklı fikriyat yada meşrep e sahip bir çok insanın aile konusunda bizden çok farklı anlayışı yok. Bu tipler seçilmiş ve piyasaya sürülmüş provokatör, prof Beyaz gibi
  • 5 Ay Önce

Ali yasat

Sizler kadınları saf aptal elinden tutaninin yatağa attığı ,erkeğinin uyarısı ,korkusuyla namusunu koruyucugagini sanarken,,Şengör namus namusun sahibi tarafından korunur
  • 5 Ay Önce

Nahit sazoglu

Çağdaşlaşma edepsizlik degildir ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri arasında işbirliği yaparak hızlı tren yapmaliyiz petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir cevrecidir yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz her ilimize hızli tren yapmaliyiz pe
  • 5 Ay Önce

Yusuf Duman

Derslere Allah peygamber sevgisi konmadikca ne yapsanız boş. Kemalizm bütün dersleri istila etmiş. Yetişen gençlik otomatikman CHP'Lİ.
  • 5 Ay Önce

Yorum

İnsanların kalbine Allah sevgisini peygamber sevgisi nasıl konulur Yusuf efendi bilirmisin? Rüşveti önlersin adam kayırmayı yetim hakkını gözeten dindar yöneticileri vitrine koyarsın çocuklarda onları örnek alır. Türkiye de olay nasıl gelişiyor adam diyanet işleri başkanı Arapça bilmiyor sözde bizden milletvekilleri biri istakoz yiyor hadi yesin neden paylaşırsın diğeri 600 bin liralık saat takar kpss den yüksek puan almasına rağmen adamı sırf sizden diye atamazsanız çok değil ilerde 1 tane bile kendisini Müslüman olarak tanıtan Bir Allahın kulunu bile bulamazsınız Ortada süper bir önder var Peygamber efendimiz nasıl yaymış İslamiyeti kabenin anahtarını Müslüman olmayan adama vermiş Niye vermiş liyakat ilı diye kimlerle yaymış bu dini gerçekten samimi olarak inananlarla maddi beklenti yok mevki yok şatafat yok sadece inanmışlkl ve Allahın rızası tamam kardeşim siz o kadar olamazsınız eyvallah anladık ta bu kadar da vurdumduymaz olmayın sonra garibim Yusuf Duman gibi insanlar bunun sadece okullarda ders olarak halledilebilecek sanıyor. Yazık.

Şeref

Bunlar "muhafezakar" iktidarımızda oluyor.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23