• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müsavat Dervişoğlu arenası

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah

"1980’de darbeyle gelip, 1987’de kaldırılan eski siyasilerin siyaset yasağıyla birlikte Erdal İnönü, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan, Alparslan Türkeş, Bülent Ecevit gibi liderlerin yeniden sahne alması, parti başkanlıklarına getirilmeleri de, Kenan Evren dönemi sonrası ABD’nin planladığı gibi ilerlemişti. Düşman saflar, ittifaklar belirlenmiş, kim kimin karşısında duracak; kim hangi ideolojiyi temsil edecek çoktan karar verilmişti…" ERBAKAN İÇİN PROJE DEMİŞ OLUYORSUNUZ. FARKINDA MISINIZ=
  • 5 Ay Önce

Köylü.

İlk başlar da Hükümet yanlısı Tv 'ler de bir Kemalist,iki tane Dini bilgileri çok zayıf Milli görüşten Gazeteci,bir iki tanede ücretli Eleman.Şimdi şartlar degişti,öyle görünüyor:Bu Tv'ler de Kemalistler cuntacıları savunuyorlar ve ilk fırsat da yapmak istediklerini yapacaklar.Hükümeti destekleyen Tv'ler Kemalislerin kotrolün de.
  • 5 Ay Önce

Orhan İnan

Bu adam Yüce Allah'ın rızasını, imanlı bir insan ile mücadele etmekte arayan, şaşırmış biri..Bir 12 Eylül mağduru ülkücü olarak, bu tipleri esefle takip ediyorum. Yaptıkları suistimaller gerçek ülkücülere izdirap veriyor. Bunlar CHP li ülküsüzler..
  • 5 Ay Önce

ADSIZ

Orhan bey siz hiç ülkücü olamamışsınız Mısafatı ilk Tayyip bey tebrik etti mhp çok memnun oldu Koray bey kazansa idi c h p destekledi diyebilirdin dişi meral gitti erkek meral geldi

HTURK

İyi partiyi bilmem ama, Erbakan parti lideri olarak dururken israrla İstanbul belediye baskanindan randevu alıp parti kurduran soros ve Abd'nin yaptıkları hala hafızamda. Sakın yalan ve iftira deme, canlı şahitler hala anlatıyor ve yalanlanmiyor.
  • 5 Ay Önce

Fatih

Büyük oyunu gördük, oyunu biz kuruyoruz, oyunu biz bozuyoruz.. ne oyunmus arkadas. 
  • 5 Ay Önce

Kanber

Selamlar; Bildiğim kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla, Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hep terör örgütleri ve Siyonizm ve benzeri düşmanlarımızla savaşmaktadır. Dervişoğlu Sayın Cumhurbaşkanımızla savaşacağına göre grupların hangisinin içine girmektedir.
  • 5 Ay Önce

Ahad

Ingiliz usakligina soyunanlar kim iyi arastir istersen. Seyh Saitinden, Iskilipli atifina saymakla bitmez.. ama ingiliz gemisiyle kacan kacan vahdettin de tuy dikti ingiliz usakligi konusunda, ona deginmeden olmaz.
  • 5 Ay Önce

Kanber

Selamlar; Ahat bırak onları tarih yargılasın bugünkü İngiliz uşaklarına Amerikan batı uşaklarına niye dokunmuyorsun

şeriat hayattır

İP fetönün projesidir meralyan denen fahişede fetö nün metresiydi musavat denen melun bizlerden sana oy çıkmaz kefere uşağı melun adam sen kimin itisin senin feriştahın gelse bizden oy alamaz ehli küfür uşağı melun adam hadi oradan
  • 5 Ay Önce

Düşmanlık Partisi

Bir parti sadece bir kişi bir parti için onu devireceğim yok edeceğim hem Sayın Erdoğanı hem Ak partiyi şeklinde kurulur mu?Parti genel iddialar üzerine kurulur ERDOĞANI devirmek AK PARTİYİ yok etmek üzerine kurulması şaşılacak bir durum demekki başka konusu yokmuş.Musavat dinledim diyorki meydanlar öksüz meydanlar sadece Erdoğana kalmış bundan sonra öyle olmayacak Allah Allah meydanlar ortada nasıl öksüz isteyen meydanlara sokaklara çıkıyor Meral sürekli sokaklar meydanlarda idi ben anlamadım siz anladınızmı?Meydanlar Sokaklar öksüz sadece Erdoğan a kalmış diyor BUNDAN sonra böyle olmayacakmış pkk da meydanlarda Özgürde meydanlarda herkes meydanlarda sokaklarda kim tutuyordu onları!Yazık bir partsi başka bir partiyi yok etmek devirmek üzerine kurulmuş Muhalefet demiyor dağıtacak hayatiyetine son verecekmiş 1 oy almak için kaç km yol gidiyoruz kolay olmuyor diyor olabilir demekki oy almak için çok uğraşıyormuşsunuz peki ne oluyor hamallığını yapıyorsun seçmen topluyorsun olduğu gibi CHP ye boca ediyorsun İYİ parti hamal CHP hazırcı asıl kazığı atan CHP fakat adam Erdoğana Ak partiye takmış İLGİNÇ!
  • 5 Ay Önce

RTE

Müsavat isimli kirli siyasetçinin söylemleri Erdoğan düşmanlığının zirvesi olmuş,aslında müsavatın meralden farkı yok!Müsavat gibi Erdoğana kin besleyen çok siyasetçi var hepsinin canı cehenneme.Isminde hayır yok bundan ne kendine ne memlekete zerre fayda gelmez umarım bir köşede kuduz hayvanlar gibi telef olur.
  • 5 Ay Önce

Yıldız teskilati

Derin Siyonizm seçimleri kazandırdı sermaye TÜSİAD medya gibi politikacilar gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller pRothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 5 Ay Önce

Ordulu

Hülle gibi bir şey yakında ferdi Tayfur un özledim ve geri dön şarkısını aksenere söylemeye başlarlar
  • 5 Ay Önce

Şeref

"Şuurlu halk" son seçimde gereken demokratik refleksi göstermiştir...
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23