• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hamas’ı hedef alan İmamoğlu’na edecek tek lafınız yok mu?

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Güney Doğulu

Biz de Muhammet Fatih Erbakan'ı adam sanmıştık. Biri çalışıyor, çalışan hata yapabilir. Onu düzeltmek yine kardeşlerin işi. Ama biri hem çalışmıyor ve hemde FETÖ taktiğiyle katil siyonist emperyalist Amerika, katil siyonist emperyalist Ingiltere ve çocuk ve kadın katili siyonist emperyalist işgalci İsrail ile kol kola Filistin halkının verdiği mücadeleye teröristlik diyenlere kulağını tıkıyor, gözünü ve ağzını kapatıyor. Bunlar kim olabilir? Biri kocaman umutlarla rahmetli Erbakan Hocamızın yadigarı (içi boş kartondan manken kalıp) diğeride yukarıda tarif ettiğimiz siyonistlerin dostu İBB başkanı İmamoğlu. Bunun hesabını zir verirsiniz şımarık oğlanlar...
  • 5 Ay Önce

Orhan İnan

Hepsi samimiyetsiz. Biraz samimi olsalar, önce doğrudan Filistinli özgürlük savaşçılarını hedefe koyan, onları terörist olarak niteleyen katil İsrail severlere tepki gösterir, sonra dillerini kamçı gibi sağa sola sallarlar idi. Siyasi hırsları imanlarını da alacak gibi.
  • 5 Ay Önce

Ömer

Refah partisini beğeniyordum farklıydı alternatif oluşturup milli bir politika izliyor zannetmiştim . Maalesef çok yanıldım , saadetten farkı kalmadı . Solakların iftiralarına tv lerine bel bağladı . Hele jet yakıtı iftirası affedilir gibi değil . Eleştiri yapılabilir Ak partinin hataları ortaya konabilir bu ayrı konu ama böyle olmaz ki . İmamoğlu’na Hamas’a terörist diyor niye sesleri çıkmıyor niye ? CHP nin pislikleri çıkıyor yine refah partisinden ses Seda yok . Böyle muhalefet olmaz . Gazze’de samimi isen Ekrem’e bir çift laf söylesene hayır söylemiyor .
  • 5 Ay Önce

Ziya

Tek kelime ile şerefsizlik ve alçaklık
  • 5 Ay Önce

HAMASı istemeyenlere bakın, yunan itinin peşinde koşan mühafıklardır.

Ayasofyanın açılmasını da hazmedememişti yunan artığı, HAMASı zaten sevmezler...israil 80 yıldır zulum yaparken ses çıkarmadılar, ne zaman Hamas saldırdı bunlar başladı havlamaya..
  • 5 Ay Önce

Nur

Allahın lincine uğrasınlar ibreti alem etsin onları tez zamanda inşaAllah
  • 5 Ay Önce

Boşnak

İsrail siyonistleri kendi vatandaşlarımızı bizde vurmuş ollabiliriz diyor esirler arasında askerler var hâlâ Hamas'a terörist eylem yaptı diyorlar İsrail kafiri 15 bin çocuk öldürdü sen buna bak ekrem bunun hakkında konuş.
  • 5 Ay Önce

yersen

daha düne kadar kimse adını bilmiyordu...yunan artıklarını cilalayıp pazarlıyorlar millette yutuyor...

yıldırım bahadır

ülkesi işgal altında, hiçbir kapısı yok dünyaya açılan, hergün onlarca kişi evinden alınıp öldürülüyor, evleri yıkılıyor, HAMAS sana mı soracak özcan şahin evini basana karşı ne zaman saldıracağını...evini basmış boğazına binmiş birisine karşı sen ne yapacaksan HAMAS da onu yaptı, Ya İstiklal Ya Ölüm! diyen Atatürk de yaptıysa HAMAS da onu yaptı o yüzden Kuvayı Milliye yani milli kuvvetler ne ise Hamas odur, did you understand! Yorumculardan bazıları sağ gösterip sol vuruyor, güya israili kınarmış gibi yapıp çakıyor akpartiye, reise...ya kripto veya hain pkk nın trollerisiniz, çünkü 40 bin masumun kanı üzerinde halen insafınız depreşmiyor, yazıklar olsun. Siz kim bu milletin derdinden anlamak kim, gidin mason efendilerinizin kıçını yalayın, sonunuz ebter olacak hiç şansınız yok. Bakın ABD üniversitelerinde bile insanların vicdanı kanadı ama siz nefsinizin kölesi olmaktan kurtulamdınız. Cennet ucuz değil cehennem de lüzümsuz değil.
  • 5 Ay Önce

Vatandaş

Onlara birşey diyemezler. İpleri zaten onların ellerinde.
  • 5 Ay Önce

Dalgin

Şu polemige seçimden önce girseydi imamoglu inanın beşyüz bin daha fazla oy alırdı .gecen yıl pontus dedi bu yıl Hamas dedi gibi söylemler ters tepiyor .ben sn cumhurbaşkanının danismanlarinin kendisini uyarmamasina hala anlamiyorum .çocuk bile bilir bakan ve Cumhurbaşkanı sahaya inerse ters tepecegini
  • 5 Ay Önce

Erdoğan bir daha İstanbul demesin

Çünkü muhalefeti acayip motive edip kenetleştiriyor bence hiç sözü edilmesin zaten yaşanılmayacak bir halde iyice kötüye gidecek İzmir olacak İzmir gibi yaşacağız çöp bataklık içinde pis kokular başka çaresi yok belki canlarına tak ederse diye düşünüyorum AMA ne olur Sayın Erdoğan bir şeyi istemesin isterse motivasyon artıyor terliğe bile oy veriyorlar soruyorum İyi partililere neden imamoğlu diye Erdoğan yüzünden İmamoğlu Yunanı hiç sevmiyoruz nefret ettikleri adama oy verdiler

Murat İzgi

Edecek lafimiz çok da Tekfurun(atalar ,eşşegi anirtan daşşagidir der) bu millet daşşağ olmasa aniramaz.
  • 5 Ay Önce

RTE

Türkiyede siyaset işi ateşten gömlek imiş,bu ateşten gömleği giyenler siyasetin cilvelerine katlanmak zorunda!Başkan Erdoğanı yalnız bırakmak doğru değil çünkü o birçok kişinin hedefinde hem de böyle bir zamanda!
  • 5 Ay Önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazze’deki siyonist zulme ses yükseltebilen tek dünya lideri oldu.

Biz Güney Afrika diye biliyorduk
  • 5 Ay Önce

sallama

Afrika başvurunca TR müdahil oldu, yoksa TR verecekti, bilip bilmeden sallamayın..

İmamoğlu MAĞDUR ona TOZ Konamaz!

İmamoğluna toz dahi konamaz kendisi söylüyor üstelik mağdur olma hakkı sadece ona aittir!Onun dışında hiç bir siyasi ASLA mağdur olamaz!MAĞDUR olma HAKKINI ELİNDE DAİMİ TUTUYOR!Bu yüzden kimsenin onunla işi olmaz hem zaten sürekli KAZANIYOR onu boşver diyorlardır çünkü istiyorlar
  • 5 Ay Önce

it iti ısırmaz

diye boşuna söylememişler..

Alperen

Tek laf edemezler çünkü onlarda o kafadalar
  • 5 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN İŞİN NEREYE ULAŞACAĞINI TAHMİN EDEMİYEN BİR ÖRGÜT YAPTIĞI BİR İŞLEM SONUNDA 60 70 BİN ÇOCUK ÇOLUK KADIN GENÇ YAŞLI İNSANIN ÖLÜMÜNE MİLYONLARIN EVLERİNDEN BARKLARINDAN OLMASINA SEBEP OLMUŞ.
  • 5 Ay Önce

Şeref

Bir papaza( Bronson) söz geçiremeyen birinin Gazze'deki "siyonist zülme" ses yükseltmesi Rahmetli Demirel'in deyimi ile abesle iştigal dir..
  • 5 Ay Önce

Ali

Papaz Bronson konusunda Reis sınıfta kalmıştır.Zorlama yorumlara gerek yok..

Vahap

O papaz dediğin adamı 22 ay içerde tıkan da o adamdır bunu da unutma.

papaz sevicilik yapmayın

rahmetli dediğin adam "..başörtülüler okumak için gitsin Arabistana.. " diyen adam , ...örtü düşmanları ne halde göreceğiz bakalım rahmeti abesi mahşerde....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23