• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kutü’l-amâre destanı

29 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Selahattin

Lütfen bu kutü'l-amare destanını iki kelime ile anlatanıda burda teşhir ederseniz Türk milleti kendinden olmayanı bilsin saygılar.
  • 5 Ay Önce

RAMAZAN KARAKAYA

Müstemlekeci uluslar bir yeri işgal etmişken yerlerine bir vali tayin etmeden gitmezler.kamal sahte bir kurtarış ve kurtuluş üzerinden ingiliz siyonist projesi olup sömürgeci valisi idi.siyonist şeytan yahudi sermayesi ve onun müridi ingiliz milletin hafızasını yok edip toplumun içini boşalttılar.Büyüklük yücelik sadece alemlerin yaratıcısı Allah'a mahsus iken sureti haktan yanaymış gibi yaparak kendilerinde olmayan vasıflar üzerinden sırf kendi çıkar ve sömürülerini sürdürmek için islama saldırmakta islamsız dünya ve insan istemekteler.bir kula gücünün üzerinde güç vehmedip anlam mana yüklemek Allah'a ortak kosmakdir.Bu gün heva ve nefsini ilah edinenler sapkınlığı edepsizligi özgürlük olarak görmekte islam iğrenç fiillerini sürdürebilmek için Allah'a ve onun Resullerinne iftira atıp islama saldırmaktalar.yahudinin dini simgesi bez parçası fötr şapka takmayi devrim,heykel dikmeyi sanat içki içmeyi medeniyet zannedenden bir zihniyete ne anlatsan boş.
  • 5 Ay Önce

Aynen

Ağzına sağlık,aynen olan bu...

Hüseyin kılıçaslan

senin işin değil tarihi yargılamak 
  • 5 Ay Önce

Fsm

Kim takar kut'ül amare yi. Bizim kurtuluş savaşımız var.
  • 5 Ay Önce

Cehalete devam

M. Kemal paşa Samsun'a gitmek için "İngilizlerin kontrolünde" Bandırma vapurı ile yola çıkıyor! Hem esiriz hemde böyle bir uygulama var, hiç akla uygun mu bu? Milli mücadele derseniz eyvallah da, kurtuluş savaşı, esaret demek acziyettir, o mücadeleyi veren milleti aşağılamaktır. Zaten M. Kemal paşa'nın Nutuk'ta dile getirdiği şu ifadeler esaret anlayışını çürütüyor. : İngilizler , Merzifon'da ki birliklerimizi çekersek memnun olurmusunuz diye sordular, biz de evet oluruz dedik ve birliklerini tüm ağılıkları ile Samsun'a çektiler diyor. Eee, Hangi esaret bu...

CEHALET YAZIP KASITLI CEHALETİNİ HAYKIRAN ZAT

Kime esir olmuştun da kurtuldun ? Demiş. Peki bunu bilmemesi mümkün mü? Değil elbet. Mondros ateşkes anlaşması ile Osmanlı orduları terhis edildi. Yunan İzmiri , İngilizler İstanbulu işgal etti. Sevr anlaşması imzalanarak Türk Yurdu tamamen Emperyalist sırtlanların eline geçti. Kime esir olmuştunda kurtuldun öyle mi?:)))))))))))))) Bunların hiç biri olmadı değil mi? :))))))))))))))))))

CEHALET

Kime esir olmuştun da kurtuldun ? Cehaletinizi bu kadar haykırmayın bari...

Mardin

abdülhamid e yapılan suikast yakalanan kaç kişiden yalnız birini sürgüne yoladı giti sonra İngilizler onu türkiyenin başına getirdi abdullahamid başını ailesinide dağıtı kerkök Musul kıbrıs batıtrakiya Azerbaycan adalar hepsinni İngilizlerin emrine verdi bu CHP tek partiyi kuran ateşleri bol olsun.
  • 5 Ay Önce

Ahmed YAHYA

Allah razı olsun üstadım.
  • 5 Ay Önce

Ayhan Arslan

Yazarı Türk değil, devletin çok mercii yabancı ellerinde olduğunu biliyoruz. Malum buldozer geçmiş gibi oldu ülkemiz. Ama bunları konuşabiliyorsak bir gün düzelecek. Hocam keyifle okudum Mevlam kolaylıklar versin yolunuz açık olsun inşallah.
  • 5 Ay Önce

KONYARLI-ZADE

SAYIN YAZAR, TARİHİ BIRAKINIZ TARİHÇİLER YAZSIN, SİZ EDEBİYATÇI OLARAK EDEBİYATLA UĞRAŞIN.
  • 5 Ay Önce

ersan

kripto fetocu zamaninda feto köpeğinin evinden beslenen adam.bizim en büyük destanimiz kurtuluş savaşıdır.onda da dedelerinizi denize doktuk
  • 5 Ay Önce

salih

M.kemal yok ya ondan!
  • 5 Ay Önce

ngilizler istedi, bizimkiler kaldırdı..

bunu yazınca hazmedemezler...

serdar

bizlere ders kitaplarında okutulan tarih dönmelerin yazdığı ısmarlama tarihtir başta yahudi dönmesi batılıların devşirerek içimize sıktuğu m. kamal olmak üzere cumhuriyeti kuran kadrolar haindirlerbir ecnebi gavurun yazdığı tarih bizim tarihimiz olamaz
  • 5 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Tarihini yerinde görmek için her il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri orta ve lise öğrencilerinin herbiri bir proğram terkibinde, valilik destekleriyle Çanakkale Şehitliğini görmeleri sağlanmalı. Milli Eğitim Bakanlığı, Dinayet Başkanlığı,Kızılay'mızdan,sivil toplum kuruluşları,il ve ilçelerdeki gönülü şahıslardan destek alınabilir. Japon devleti her çocuğunun Hiroşima'yı görmesini bizzat destekler. Biz neden yapmalıyım. Tarihçi olarak bunu gündeme getirin lütfen.
  • 5 Ay Önce

BATTAL YILMAZ

Allah siden razı olsun Bu değerli bilgileri yazdığınız için
  • 5 Ay Önce

Uğur

Bu değerli bilgiler için teşekkür ederim. İngilizce Wikipedia'da Nureddin Paşa'ya kin kusmuşlar, özellikle şundan dolayı ki Karadenizli ve İzmirli Hristiyan çetelerinin defterini de en ziyade o dürmüş. Buradan da tahmin edebiliyoruz ki orada o maddeyi kimler yazmış. Gerçi Ali Kemal Bey'i linç ettirmesi aşırı olmuş, ama muhafazakâr liboş Ali Kemal Bey'in de suçu büyüktü. Kemalistler yanında ve belki onlardan da ziyade bize bu paşaları galiba muhafazakâr liboşlar unutturdu, yani Gül ve Davutoğlu gibi İngiliz ve Amerikan Deccal yağcılarının selefleri, onlar ki 1914 ila 1922 arasında tepelenmiş kalleş terörist Hristiyan zenginlerinin zengin ve zengin özentisi aile dostları idiler ve zengin sınıf olarak ortak çıkarları büyüktü. Zaten bazı TBMM üyeleri bile Nureddin Paşa'nın Karadenizli Hristiyan terörist zenginleri kesmesinden dolayı onun idamını istemişler, ama Mustafa Kemal Paşa kabul etmemiş, aksine tekrar görev vermiş. Ama İstiklal Harbinden sonra yine de araları biraz bozulmuş, çünkü görünüşe göre Mustafa Kemal Paşa Nureddin Paşa'nın siyasete atılmasından korkmuş. Şu anda Nureddin Paşa'nın hatırası daha da garip kalıyor, çünkü Hristiyan zenginlerinin yalakası olan sözde dindar muhafazakâr liboşlar onu zaten hiç sevmezlerken, CHP'nin üst kademelerini de ondan nefret eden kılıç artığı eski Hristiyan zenginlerinin sosyal demokrat kripto-gavur torunları ve "Koçgiri" olaylarından ötürü yine ondan nefret eden sapkın mezhepçi Kürt ırkçıları ele geçirdi çoktan beridir.
  • 5 Ay Önce

Mehmet Aktepe

Bu gerçek tarih insanlarımızdan saklanarak sahte kahraman putlaştırıldı. Artık gerçek tarihi kahramanlar bu millete tanıtılmalıdır.
  • 5 Ay Önce

Net

Kim mesela gerçek kahraman? 

Çarşambalı

Benim dedemin babası balkan ve istiklal savaşı gazisi idi.Senin vatan haini , asker kaçağı ve keşke yunan galip gelseydi diyen dedelerinizi hep "anar" , sulalenize selam selam söylerdi:))))))

HANDAN

Unutulmaya yüz tutmuş büyük zafer : Kutü’l Amâre..1. Dünya Savaşı’nda Osmanlı İmparatorluğunun varoluş mücadelesini hatırlamak, Kutü’l Amâre zaferini tarihteki yerine oturtmak bizim için bir vatan borcudur.” Neden bahsedilmez böylesi muazzam bir zaferden ders kitaplarımızda? Çünkü biz ders kitaplarımızı İngilizlerin istediği gibi yazdık. Bir güç var tüm hakikatleri silmeyi , unutturmayı hedefliyor lakin onların unuttuğu bir şey var . Hakikatler diri diri toprağa gömülemezler. Er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Artık kimseye inandırıcı gelmeyen , hakkı terennüm etmeyen, resmi tez inadından vazgeçmek gerekiyor.Kendi zihinlerinin hüküm sürdüğü tarih değil , hakikatin esas alındığı bir tarih olmalıdır.Bizim de bu hakikatleri haykırmak gibi bir görevimiz var. İnşallah bu gerçekleşinceye kadar bu yolculuğumuz devam edecek.İngilizlere Dünyanın en büyük mağlubiyetini yaşattığımız , 13 bin İngiliz askerini esir aldığımız Kutü’l Amâre kahramanları Nurettin paşa ve Halil Kut paşayı rahmetle ve minnetle anıyorum. Mekanları cennet olsun. Ve siz saygıdeğer hakikat avcısı hocam. Gün yüzüne çıkardığınız hakikatler adına size minnettarım.
  • 5 Ay Önce

Nahit sazoglu

Gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO at İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali
  • 5 Ay Önce

Bozkurt

Büyük ihtimalle o tarih kitaplarını yazan da mesela yorumcular arasındaki Türk numarası yapan; vahşi Hıristiyan ve vahsi Siyonist Yahudi çomari meşhur ajan provokatör binbir surat Nefer'e Nefer gibi bir şeydir..
  • 5 Ay Önce

Mustafa

İngilizlerin asıl amacı Çanakkaleyi geçip İstanbulu alıp Osmanlı Devletini yıkmak değildi.Batıda Almanya karşısında bir başarı elde edemediğinden doğusundanda saldırabilmek ve müttefiki Rusyaya yardıma gitmekti.Bu arada Osmanlı devletinide devre dışı bırakmaktı.Fakat Rusya İngilizlerin boğazlar üzerinden kendine yardım edilmesine karşı çıktı. Çünkü savaşta Osmanlı devleti nasıl olsa yıkılacağindan bogazlara yerleşen İngilizleri nasıl çikaracaktı.Çanakkale boğazına gelen İngilizleri biź müthiş bir direnişle durdururken Ruslar karadeniz ve İstanbul boğazı üzerinden ingilizlere yardıma gelmedi.Basra körfezinden çıkarma yapan İngilizlerin esas amacı da Arapların desteğiyle petrol bölgelerini Osmanlı devletinden kurtarmaktı.Kutülamaredede Mehmetçik İngilizlere dersini verdi.Istanbulu alması için bu kadar uzun bir yol yerine Yunanistan tarafından İstanbula gelip işgal edebilirdi.Savaşın sonucunu bildiğinden 1918 Kasımında hiç bir direnişle karşılaşmadan Çanakkaleyi geçip İstanbula geldiler.
  • 5 Ay Önce

Okur

1952 yılına kadar kutladığını ama Menderes dönemimde kutlamaların kaldırıldığı dogru mu.
  • 5 Ay Önce

Nursen

50'den sonra Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere devlet yönetiminde etkinleşti Amerikalılar... Ders kitapları o dönemde değiştirildi. Türk Türke unutturuldu.

Yazar

Evet doğru.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23