• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu terör ve bölücülük döngüsüne mahkum muyuz?

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ömer

Terörün partisi ancak bizde olur , terörün partisi olur mu olmaz ama bizde bal gibi var . Aslında yapılacak şey basit , partiyi kapat , yetmez , terörle bağlantısı desteği olanlar seçime sokulmaz vatandaşlıktan çıkarılır . Sert tedbirler alınır nefesleri kesilir bu demokrasiye aykırı değil tam tersine demokrasiyi ve bu ülkeyi korumak için yapılmalı . Senelerdir CHP kollar seçime birlikte girerler , iktidar şikayet eder kandilden emir alıyorlar diye , doğrudur amma devlet , hükümet niye var ? Gereğini niye yapmaz . ? Yani kısır döngü bitmez bir deli kuyuya taş atar kırk akıllı çıkarmaya çalışır , havanda su dövülür . Olmaz ki . Aklın yolu birdir.
  • 5 Ay Önce

Hami Karakuzgun

Küfür tek millettir.
  • 5 Ay Önce

Okur

Osmanlı imparatorluğunu yıkmak isteyenler ve yıkanlarda Osmanlı için kötüydü, hain'di muamelesi görüyordu. Bugün kötü gördügümüz DEM, PKK, YPG gibi kötüler, bölücüler, hainler bir gün birileri için kahraman olabilirler. Sakal bırakanlar, şalvar giyenler, baş örtüsü takanlar yasalarımıza göre kötüydü okullara alınmazdı, Alevilere mum söndürür derdik, namaz kılanlara gerici derdik ama bugün herşey değişti namaz kılanlar, Kürtler, sakal bırakanlar, Aleviler, hacca gidenler artık kötü değiller. Bugünün kötüleri yarının iyileridir. Birimiz için kötü başkası için iyi olabilir'ide düşünmeliyiz.
  • 5 Ay Önce

KİMsin sahi

iftira etme. Ben hanefiyim Hiçbir zaman Alevî Şiî kimseye mum söndüren demedim. Alevîler müslümandır. Bazıları bazı sünnîler gibi diye yaya kalmış hatta bazı Aziz Nesin gibi hâfız-ı Kuran olan Aziz Nesin gibi dinsizleşmişlerdir. Dinsizliğin sebebi Alevîlik veya Şia değildir. Bu günün kötüsü PKK yarının da kötüsüdür. İhanet ihanettir. Namaz kılmak, sakal, şalvar da islamın ölçüsü değildir. Abdullah İbni Sebe de namaz kılıyordu. Senin asıl niyetin kimi neyi ibra etmek okur efendi? Ağzın fena halde FETTOŞ kokuyor.

Nahit sazoglu

Derin Siyonizm seçimleri kazandırdı sermaye TÜSİAD medya gibi politikacilar kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir BOP gerçekleştirmek için Siyonizm PKK yi kullanıyor petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir körfez yeniden canlanıyor ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz körfez ülkeleri ile bağlantı kurmaliyiz denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılık gelistirmeliyiz
  • 5 Ay Önce

yemezler

DEM beni ilgilendirmiyor . 100 kişiye sorsanız 99 u Dem in başkanının ismini bilmez.Türkiye üzerinde ne etkileri oldu yada olacak.İktidar dahil her partinin kürt seçmeni var.Tarihte bu partinin uzantıları ile iktidar dahil her partinin ilişkisi oldu.O zaman aklınız nerdeydi diye sormazlar mı? Kimse yemiyor artık Dem ayaklarını. Üzgünüm
  • 5 Ay Önce

Mehmet

memurun ve elitlerin devleti 
  • 5 Ay Önce

MAHKUM EDİLİYORUZ YIKMAK İSTİYORLAR

Bizi parçalara ayırıp yok etmek istiyorlar bunun içinde içimizden kullanışlı aparatlar buluyorlar en büyük aparat CHP!tarihi ittihat terakkiye kadar gider amaç Osmalıyı yıkmaktı bu zihniyet hep devam eder yanlız bir şartla CHP nin güçlü olması gerek nasıl mı DEM/PKK ile Sağ partleri parçalara ayırarak örneğin saadet deva gelecek amaç Ak partiyi parçalamak İyi parti pkk ile eş değer tehlikelidir!Meral Akşenerin Erdoğan düşmanlığı tabanındada mevcut seçmenini ikna etmiş pkk nın Erdoğan düşmanlığından daha fazlada olabilir!Meral Akşenerinde amacı CHP yi güçlendirmekti Tabiki o Erdoğan ile savaşırken CHP vampiri oyları alıyordu güçleniyordu sonra Meral bunlara kızdı araları açıldı aaa arkası dömdüğünde Seçmeni yoktu yanlız kaldı Erdoğan düşmanlığı kendine değil partisine değil CHP ye yaradı hangi parti CHP yanaşı ittifak ederse o artık MURDAR olmuştur kalkıpta ben üçüncü yolum bana oy verin diyemez lanetlenmiştir düşmanımla iş tutup sonrada bana oy verin bakın bakın artık müstakil oldum kusura bakma onu ortak olmadan önce düşünecektin!Şimdi neden partilere değindim parti kimliği ile parçalanmayı bölünmeyi sağlıyorlar CHP güç bulsun diye her yolu deniyorlar Sosyal Medya ellerinde Youtube kanallarında CHP nin sokak kedileri köpekleri türedi amaçları zorla milleti chp li yapmak bolca görürsünüz bu tipleri CHP nin tasmalı kedi ve köpekleri mikrofon uzatıp CHP li yapmak isterler hemen hemen her meydanda türediler Her yoldan her koldan saldırıyorlar akla hayale gelmeyen yöntemler metodlar amaç iktidarı yıkmak hasta adam etmek ve Türkiyenin parçalanması yok edilmesi bölünmesi şöyle bir garanti veriyorlar aa Atatürkün partisi canım geç onu pkk nın her isteğini yap başka çaren yok oy alamazsın sonunda bölünmeyi kabul edeceksin şimdiden başladılar Esenyurt başka örnekler derken yavaş yavaş CHP ye şerbet veriyorlar CHP kazanma arzusunda her şeyi kabul ediyor kazanma sarhoşluğu kumarda önce kazandırır sonra kaybettirirler CHP kazandıkça önüne şart gelecek CHP kazanmaya alıştı her istenileni yapacak sonra ülke kalmayacak abartı değil komplo değil maalesef GERÇEK!
  • 5 Ay Önce

Acıgerçek

Acı ama gerçek; Hikaye dogru söyler. Akparti kendi kendini bitiriyor. Bugünkü haber: "Emeklilere yardım paketi açıklanıyor". Emekli konusu fecaat arzederken iyilik yapıyorum diye tüy dikiliyor. Karıştırmadık kokuşturmadık iş kalmadı. Son günlerde, kocaman cari açık varken, trafiği hepten bozacak, çerez gibi satılan ithal malı iki teker, üç teker, dört teker motosikletler göze batar oldu......

Yavuz

Haklısınız. .taşmalı kediler köpekler. .abd usaklari somurgeles.mis manda zihniyet ler. .sirtarmaya başladılar. .1919 Dada kimisi abd kimisi ingiliz kimisi fransız usakligina yirtiniyordular sonunda ..ATATURK VE KUVAİ MILLIYENIN. .SUNGULERİ İLE EZİLDILER. ..

hikaye

Roman mı yazıyorsun. İktidar kendi kendini yıkıyor. Boş yapmayın.

Namli Recep

Kurucu liderin resimleri kaldirilirken soylenen sozleri kufurleri.Ataturkun partisini yönetenler Atatürkün koltuğunda oturanlar dumuyorlar mi.Boyle Atatürk düşmanlarıyla seçimlerde nasil ittifak yapabiliyorlar.Ülkemizin kurucu liderine aziz şehitlerimize hiç mi saygıları yok bunlar nasıl kemal8s bunlar nasıl atatürk savunucuları bunların özünde hiç mi birşey yok.herseyleri yapmacık kaldır beni hopladık yazık yazık hemde çook yazık
  • 5 Ay Önce

Yavuz

Kardes siz hiç olmasa düşünün. .teskwreye Hayır Selahattin ne suç işledi ...Hendek kazalara direnisciler..abd katil terörist devletin kurduğu. .PYD. .ye vatan savunan direnisciler. .HAMASA terörist diyen kemal Kılıçdaroğlu. .chp..yi...CHPKK lastir.dı. ...neden utanacaklar....Atatürk. .maske...Cumhuriyet .maske...Demokrasi. .maske....Barış özgürlük maske.....siz hala ne bekliyorsunuz..

ALPEREN

Bu kısır döngü ne zaman sona ererse devletimiz ve milletimiz o zaman huzura kavuşur
  • 5 Ay Önce

Erman

Ana yasa mahkemesi bu devletin bir kurumu değil mi nasıl olur da terör örgütünün sempatizanları kadrosunda barındırır.Nasıl olur da terör örgütüne hem maddi hem manevi destek verir.Böyle mahkeme üyeleri olduktan sonra bu ülkede terör bitmez bizler neyin kavgasını veriyoruz ki o zaman.Şimdi anlaşıldı ki işte bu yüzden hdp kapatılıp yerine hemen yeşil sol parti ve dem açılmış!Meğer teröristler sadece mecliste değil yüksek mahkeme bildiğimiz AYM'de bile barınabiliyormuş ve bunun içindir ki terör örgütünden farkı olmayan chp hdp ile ikiz kardeş olmuş.Evet madem devlet mekanizmasında böyle tabiri caizse yamukluk var biz de haliyle bu terör ve bölücülük dönüşüne mahkumuz!Demek bu yüzden chp anayasa değişikliğine yanaşmıyor,peki tüm bunları bildiği halde mhp neden yıllarca chp ile ittifak kurup millete kurşun sıktı!Kurt siyasetçi dediğimiz devlet bahçelinin bunları bilmemesi imkansız ama ne için chp ile birlik olup Tayyip Erdoğana saldırdı ki!Bu devletin ana yasasında İslama yer yok fakat terör olaylarında hayatını kaybedenler için islami terim olan şehitlik kavramını kullanır çünkü temsil etmediği milletin mayasında ahlak var iman var İslam var.Mevcut iktidarın yeni sloganı Türkiye Yüzyılı inşallah bu yüzyılda ülkemiz hedeflerine ulaşacak yeter ki biz destek olalım buna inanalım!Selametle gazetem akit ..
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23