• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalan Söyleyen Tarih Utansın!

19 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

begenmeyen  gitsin

Cumhuriyeti begenmeyene kapı açık. naşnaş
  • 5 Ay Önce

Tövbekar

Gerçek Türk Uygarlığına dönüş şart. Osmanlı Devleti sevgisi ile bize Arap Kültürünü dilini alfabesini yeniden mecbur etmeye hakim kılmaya, hayalinizdeki yobazların sözünün geçtiği tarikat rejiminin propagandasını yapmaya yapanları övmeye çalışıyorsunuz. Amma ne yapsanız nafile milletin kalbindeki Atatürk ve Türklük sevgisini silmeye muvaffak olamazsınız!
  • 5 Ay Önce

Halil

Yusuf hoca çok haklı 0larak feryad ediyor. Lakin kim dinliyor? Yukardakiler mi?
  • 5 Ay Önce

Görüş

Seriyi bulmak zor olmuştu. Bir çırpıda oludugum kitaplardandi. 80 ler güzeldi. Ama Özal Menderes'in çarptığı duvara suikastla çarptı.
  • 5 Ay Önce

Okur

Atatürk yaşasaydı Türkiye'ye gelen Hamas liderini yakalar Elazığ buğday meydanında asar cesedinide Seyit Rıza'nın cesedini attığı Elazığ çöplüğüne atardı. Atatürk Batı kafalıydı Fransızca öğrenmek için çok çabalıyordu. Atatürk Hamas liderinin konuştuğu dilden yazdığı yazıdan okuduğu ezandan, kıldığı namazdan nefret ederdi.
  • 5 Ay Önce

Geldikleri gibi gitmediler işte

Batı'nın en büyük zaferi bizlere okutulan kitaplar değil mi zaten! Ülkenin tapusu denilen Lozan Anlaşması tam metni ile müfredat da neden yer almaz diye dert edinmeyen bir nesil var ise başka konuya gerek yok...
  • 5 Ay Önce

Korkut

Degerli hocam Yalan soyleyen tarihi ben denizde 1970 lerin sonuna dogru okuma serefine erdim .Dogru tarihimizi okumanin onunu acti .M.M.Oglu hocanin cennet mekani olsun.Resmi tarih fiplomalilari tarihimize ecdadimiza dinimize dusman yetistiriyor.
  • 5 Ay Önce

Osmanlı korkusu

Gavurlar ,Osmanlı bir daha geri. gelmesin diye ,o zamanki iradeye her şeyi dayattilar,sekulerligi,batı ahlaksizligini,tarihi çarpıtmalari,yalan tarihi, Müslümanlığı öcü gibi gormeleri ,dini ortadan kaldırmaları ,hep bu batı kafirinin dayatması ile olmuştur.Osmanli ruhu bir daha dirilmesin,geriye gelmesin diye.Bunu da sekuler karaktere uygun Cehape zihniyetine empoze ederek ,geleceğimizi karartilar.
  • 5 Ay Önce

Gerçekler

Şifreli kelime çağdaş laik çağdaşlık deyince embesil boş kafa açık giysi algısı yapay zeka yok robotik kodlama yazılım geliştirme Yok sadece AÇIK GİYSİ BOŞ kafa laiklik deyince DİNSİZLİK algısı avrupa alsın laikliği İstanbul'da patrik vatikanda papa Hani Benim Din Başkanım İstanbul'da cumartesi yahudi Din gününü almışız pazar Hıristiyanlık Din gününü Bize dayatılmış Cumhuriyet Bayramında Değerlerimiz bıraktırıldı Batı'nın değerlerini aldık diye bayram kutluyoruz embesil miyiz Cuma Müslümanların Dini gününü silmişler
  • 5 Ay Önce

Ben

Çok güzel yazıyorsun fakat benim gibi anlayışı kıt olanların anlayabilmesi için, daha kurallara uygun cümleler bekliyoruz.

Okur

Hem 2 asırdır dünyayı bstılı şekillendiriyor deyip te hem cumhuriyet döneminimi suçluyorsunuz. Çanakkale için de son savaş ne demek. Kurtuluş savaşını da mı yok saydınız.
  • 5 Ay Önce

Erman

Cumhuriyet kuranların sayesinde kemalist ilkeler İslam ilkelerinin önüne geçti kültürel erozyona uğramış bir millet olduk.Yeni rejim ile hayatımız tepeden tırnağa değişti bunu ta siyah beyaz filmlerden bugüne kadar vizyona girmiş hemen hemen tüm filmlerde görüyoruz.Ardı ardına açılan tekel bayileri buralarda oynanan şans oyunları umumhaneler tüm bunlar milletimizi islamdan koparmak adına yapıldı.Aradan 100 sene geçti tüm bunlar olurken bir yandan da İslam adına birşeyler yapılıyor camiler kur'an kursları imam hatip okulları maneviyata önem veren dernekler şirketler de açılıyor.Hani bu ülkenin %99'u müslümanmış ya!Evet öyleymiş ama 100 senedir kemalist ideolojinin etkisi altında yaşayan bir insan ne kadar müslüman olabilir değil mi!Osmanlı da bizim cumhuriyet de bizim diyenlerin nasıl bir ikilemde kaldıklarını görebiliyor muyuz!Meşhur 5816 kalkarsa ortaya birçok pislik döküleceği kesin bunu bildikleri için şimdilik buna dokunmaya kimsenin gücü yetmiyor.Ama elbet birgün kalkacak ben buna inanıyorum nasıl ki Ayasofyanın kilidi kırıldıysa gün gelecek 5816'nın da kilidi kırılacak yoksa 5816 yasağı kalkmadan Ayasofyanın açılması pek bir önem taşımıyor.Selam ve dua ile
  • 5 Ay Önce

Hep aynı terane

5816 rumuzlu,Menderes''in etrafı masonlarla sarılmıştı. Kanunun gerekçesi de küfür hakaret değil, gerçeklerin okutulmasının, paylaşılmasının önüne geçmekti. Ki eşinden alıntı yapılarak okunan bir konu ile okuyan kişi ceza aldı,küfür mü bu hakaret miydi!? Heykele çarpan İNEK bile ceza aldı bu ülkede.

5816

Ozanın gizli maddeleri gibi tutturmuşsun bir 5816 bu kanunu Atatürk çıkarmadı. Rahmetli menderes çıkardı. Kanunun özüde şu Türkiye Cumhuriyetini kuran Atatürke alanen hakaret ve küfür edilmesin(her ne kadar şu anda iktidarin rüzgarı ile bu esnetilsede). Yok yakın tarih yalanmış yok keşke yunan galip gelseymiş bunların hepsi üfürük. Varsa bilgi belge koyarsınız ortaya ki zaten iktidar da sizin yanınızda neden çekiniliyor çünkü biraz önce söylediğim gibi 5816 da kozanın gizli maddeleri gibi halkı kandırmak için kullanılıyor

Feslizade

İstanbul'da işgal edilmedi, kurtuluş savaşı diye bir savaş da olmadı. Hatta ingilizler, Fransızlar, İtalyanlar Türkiye topraklarına hiç ayak basmadılar.
  • 5 Ay Önce

Sallazade

Lozan detaylarını okursan gerçekleri görürsün. Biz Lozan'ı imzaladıktan BİR ay sonra ONAYLARKEN, İngiltere neden BİR YIL sonra ONAYLADI, İtalya ve Japonya neden SEKİZ AY sonra onayladılar!? Anlaşma oldu, görüşmeler devam ederken İngiltere neden Türkiye'yi terk etmedi, Cumhuriyet kurulmadan sadece 25 gün önce tören ile çekilmelerinin gerekçeleri neydi?

Abdullah

Japonya da Güney Kore de sadece batı medeniyetini örnek aldıklarında geliştiler. Japonya 2.dünya savaşına kadar çöptü, ne teknoloji ne eğitim vardı. Amerikan yardımıyla dünya gücü oldu. Türkiye sadece ve sadece batının desteğini aldığı dönemlerde gelişti. Batı AKPyi 2013 yılına kadar destekledi, 2013 yılına kadar her konuda gelişiyorduk. Sonra batıyı karşımıza alıp doğuya yüzmüzü dönünce 100 yıl geriye gittik her konuda.
  • 5 Ay Önce

Fahri

Hazreti ömerin adaletini hz muhammedin kerpiç evini anlattılar lüks ve şatafat içinde yaşadılar başkalarına din iman dediler kendilerine han hamam yaptılar kibir tavan yaptı millet beslenemezken sofralara istakoz geldi rolex vs vs bunları yazın millet aydınlansın
  • 5 Ay Önce

Çetin

Rakı balık,tatil bana yakışıyor,demremde kayak unutma.İstakozdan başka, maliye bakanının kumpir yediğini de görsün ve utansın mankurtlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23