• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Halkın tarihi resmi tarihi yenecek

82 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Volkan Savaş

Mustafa Hoca,kalbimize,içimize kor ateş attin.Bu nasıl bir acıdan geçmektir.Amma Allah ona oyle bir yetenek bahşetmişki bütün İslam alemi onu çok sevdi,bağrına bastı.Allah gani gani rahmet eylesin.
  • 5 Ay Önce

Anlaşmaya madde olmuş gerçekler gizlenemez diyen zat

Bir kere tazminat konusu dediğin gibi değil. Neden öyle diyorsun? Çünkü okumuyorsunuz. Bu 1...2- Yunanı ve bilimum iç ve dış düşmanı Türk yurdundan kovan TBMM orduları baş komutanı M.Kemal Atatürktür. Siz Türk ordusuna kudurmuş haydutlar diyen din yamyamlarısınız. 3- Siz ve sizin vatan haini dedeleriniz , seyhulislam bozuntularınız; yunan ordusu halifenin ordusudur diye fetva vermiştir..Bu belgeyi isteseniz de değiştiremezsiniz:))))3-
  • 5 Ay Önce

TEŞEKKÜR

Yazara muhalif yorum yapanlar; Lütfen daha ölçülü ve kibar olun! Bu madeni iyi değerlendirin. Bu kerameti kendinden menkul ''tarihçi'' , pardon gizli tarihçi arkadaşı ürkütmeyin!!! Nerden bulacaksınız bu kadar komiğini, bu kadar cahilini??? Yazılarını iyice okuyun!Var mı olmuş yaşanmış ve bitmiş olaylara karşı HAYIR bunlar OLMADI şunlar oldu dediği somut bir şey ortaya koyduğu somut bir bigi belge? Yok ! Türk düşmanlığı, Türkiye Cumhuriyeti ve onun kurucusu Atatürk düşmanlığı bu azgın azınlığın gözlerini kör etmiş! bAKIN BU KAFA kURTULUŞ SAVAŞI OLMADI DER:))))) Şeyh sait kahramndır der. Üstelik İslam kahramanı der:)))) Bu gün orta doğu ve Arabistan yarımadasındaki İslam coğrafyasına bakın!!! Amerika İngiliz ve Rusların maşası biribirini boğazlayan tarikat, mezhep yamyamlarına bir bakın!!! Bakın da ATATÜRK ve SİLAH arkadaşlarına her gün beş vakite ilave olarak şükür namazı kılın!
  • 5 Ay Önce

Çarşambalı

İyi de be kardeşim , halkın tarihi resmi tarihi maç yaptırıyorsun güzel de; Olmuş bitmiş olayları yorumlayarak ve ters yüz ederek tarihi nasıl değiştireceksin? Zaman makinen mi var? Kuvayı Milliye İstiklal savaşı ve Türkiye Cumhuriyetini kuranlar bir tarafta , Kuvayı Milliyeye kudurmuş haydutlar diyen , Yunan ordusu halifenin ordusudur diyen sen ve senin tayfanın kafası diğer tarafta... Ha bu arada resmi tarihin neresinde hayır olmamıştır dediğin bir yer var? Yazıver de bilelim. Terörist başı , vatan haini şeyh saiti kahraman olarak sunarak, yeminli Türk ve Cumhuriyet ve onun kurucusu Atatürk düşmanlığı yaparak Türk Milletini kandıramayacağını zaten biliyorsun. Kendini niye kandırıyorsun?:)))))
  • 5 Ay Önce

Bekir bey

O kadar meraklıyım ki, Gagavuzluların ,Tatarların , Uygurların , Balkan Türklerinin , Türkistan Bölgesi, İran Azerbaycan şarkılarını ,konuşmalarını vidyolarını ,gayet güzel anlaşılır şekilde dinleyebiliyor ,anlayabiliyorum. Allah size VİCDAN versin diyorum.
  • 5 Ay Önce

Fatih Emlik k maraş nahırönü

Yakın tarihimizle yüzleşebilmek için tam bağımsız olmak lazım aksi halde burjuva ingiliz tarihi baskın geldiği gibi bizim mahalledeki bazı hocalar bile o tarafa geçer. Para ne insanlar satın aldı bunları mı alamayacak? CHPKK'ya kalsa atatürke secde ettirir de AKP olan ak party ye ondan altta kalmıyor daha bıçkın atatürkçülük taslıyor
  • 5 Ay Önce

Uğur Muş

Mustafa bey güzel,insan,,keşke senin gibilerin sayısı ve fikri biraz daha fazla olsa. Senin gibi sessizlerin sesleri sayesinde , sessizlerin sesi pagan dini mensubu kemalistlerden daha fazla çıkardı. Oysa onlar yemin olsun,bir avuç putlu azınlık ama sesleri daha gür bizlerin sesinden. Galiba biz samimi değiliz bu sebeble ALLAH bize yahudiler gibi ölüm korkusu vermiş kimlik gizleyerek yaşıyoruz.
  • 5 Ay Önce

Pagan Ramo

Sizin gibi siyonist islamcı ve yeminli Türk ve Cumhuriyet düşmanı olacağıma Pagan olmaktan şeref duyarım!!!! Ne mutlu Türküm diyene!!!!

S.s.s.s.s.

Mustafa bey 40 yıldır sizi takip ederim.
  • 5 Ay Önce

Halil

Nefis bir yazı, teşekkürler.
  • 5 Ay Önce

Hüseyin kılıçaslan

senin bu cumhuriyet ile alıp veremediğin nedir  
  • 5 Ay Önce

Uğur Muş

Soru guzel ama adamına değil bu soru. Adam,hiç cumhuriyeti karaladı mı? Bu anadolu yiğidin okurken lütfen okuyarak oku.kinlenerek ataturk düşmanı imiş gibi bakarsan putunla baş başa mahşerde buluşursunuz. Unutma atan ataturk bir deist halk dilinde dinsizdi.

Kanber

Selamlar; Çok güzel yazmışsınız hocam yalnızca şunu diyeceğim. Yalan söyleyen tarih ve yazanlar utansın.
  • 5 Ay Önce

Haçlıların en büyük zaferi: Kemalizm!

İngiliz-siyonist icadı kemalizm.. ve onun uyduruk tarihi! Kamalizm latin-haçlıların en büyük zaferi! " Tarih kitaplarımız haçlıların en büyük zaferidir." H.C.Meriç
  • 5 Ay Önce

Çarşambalı

Yok Emmoğlu az baa bak ; oKU BİRAZ , OKİYİNCİ GORCEN!!! Haçlıların en büyük zaferini bu gün ortadoğuya baktığında görürsün. Din mezhep , tarikat , fitne fesat. Azıcuk da para ver , aordan iki de ara gaz ,( Terörist şeyh sait isyanını oku , kaynak serbest yeter ki oku bu gün kü DEM TERÖRİSTLERİNİ GÖRCEN EMMOĞLU) böl parçala yönet.PEKİ SEN NE YAZMIŞIN DİĞZEOĞLU? Haçlıların en büyük zaferi Kemalizm. Anooooğğğğğ!!!! İnsanda az akıl , iazn olu la!!!!:)))))))))))))))

Eyy bu topraklar için toprağa düşmüş asker... gökten ecdâd inerek öpse o päk alnı değer

Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhîdi...Bedr' in aslanları ancak bu kadar şanlı idi...İşte o hatça halanın Nuri ağa nın bakışı yaradan Rabbinin adıyla okumak ' tır ...Ben de evlâtlarıma hatça halanın tarihî anlattığı gibi anlatıyorum o şanlı tarihimizi...
  • 5 Ay Önce

MUSTAFA

Haçlı seferlerinin en büyük zaferi "tarih kitaplarımızdır" MERHUM CEMİL MERİÇ
  • 5 Ay Önce

Duyan

Batı Devlet i Aliyenin hasta adamlığından korkuyordu.Simdi ölüsünden korkuyor.
  • 5 Ay Önce

Ben de Duydum

Yok la emmoğlu!!! Essah mı diyin??? Anoooooooğğğ!!!! Abbaaaaoooğğğğ!!! Demek batı Osmanlının ölüsünden korkuyor!!!! hİİEEEEEYYYYYTTTTTTT!!!!!Ulennnn!!!!! :))))))))))

M.e.koç

Sanki tarihimiz 100 yıllık atatürk inönü başkası yok
  • 5 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE. ..........................................................................ECİNNİLER TAİFESİ TOPLANAN BAKAYIM BENDEN BİR KURBAN KESİN .ATEŞ YAKIN ..BİR PARÇADA. .PENSİLVANYADAKİ. .ŞEYTANA GÖNDERİN. .
  • 5 Ay Önce

Okur

Sadece tarihimiz degişse sorun olmaz kökenimiz bile değişti. Cumhuriyet'e geçtikten sonra hepimiz Türk olup çıktık. Türk olmayanları Türk ettikten sonra onuncu yıl marşı yazdık, okuduk ve övündük. Türklerin sayısını,"herkes Türk türe" zorladıktan sonra kısa sürede on milyonlara çıktık. halbuki Türkler, Türkçe konuşanlar sadece Balkan topraklarında vardı ve bir milyon altında bir nüfusa sahipti. Türklerin Bulgaristan'ın güneyinde, Yunanistan'ın kuzeyinde, Kosova, Arnavutluk gibi topraklara yayılmış Osmanlı sınırlarında yaşıyordu. Atatürk'ün Samsun'a, Erzurum, Sivas'a gidişini kutlamamızın nedeni Türk olmayan topraklara gidip Türk devletini kurup Osmanlıya son vermesinden dolayıdır. Balkanlarda olan çok sayıda Türk nüfusunu Anadolu'ya taşıyarak Bulgaristan ve Yunanistan'ı Türklerden kurtaran Atatürk tür. Türklerin laik, Latin, pantalon giyen, mini etekli, şapka takan Ulus devleti için en uygun topraklar balkanlardı. Osmanlıyı İstanbul'dan yıkamayacağını gören Fransız, İngiliz ve sscb Atatürk'ün Anadolu'da bir Türk devleti kurma çalışmalarını desteklemiş ve Osmanlıya sonlandırmayı Türk Ulus devleti eliyle yapmışlardır.
  • 5 Ay Önce

Yaa habibi!!!

Osmanlıyı İstanbul'dan yıkamayacağını gören Fransız, İngiliz ve sscb Atatürk'ün Anadolu'da bir Türk devleti kurma çalışmalarını desteklemiş ve Osmanlıya sonlandırmayı Türk Ulus devleti eliyle yapmışlardır. BOŞ VERİN DİĞER KOMİKLERE.YORUMLARIN EN BABASI BU:)))) İSTANBUL İŞGAL FİLAN EDİLMEDİ ZATEN . BAK ADAM YAZMIŞ.YANİ O İSTANBULU İŞGAL EDEN İNGİLİZ ORDUSU ASLINDA TESLİM OLMAYA GELMİŞLER. SAKLI VE EN Bİ HAKİKİ GİZLİ TARİH BELGELERİYLE ORTAYA KOYUYOR. BELGELER NERDE Mİ? GİZLİ DEDİK YA KARDEŞİM:)))))

Uğur Muş

Haaaaa anladım. Ne diyo lan bu kemalist pagan. Ataturk bir Türkmüş, türkü Osmanlı'dan kurtarmış. Vay be.kendi kendi kafasını hem yiyen hem kusan bir pagan kemalist, peki orta Asya'daki milletler ile niye anlaşamıyoruz.? Onlarda Türk değil mi yoksa ? Kamal tavşan misali şapkadan mı çıkardı bu milleti?

fhgvkhf

Hem gerçek tarihçisin, hem yazarsın, hem de Müslümansın yani ADAMSIN.
  • 5 Ay Önce

Vay dur

Vay Ataturk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı vay. Yalanlarla insanları zehirle.
  • 5 Ay Önce

NEDİM SOYSERT

eğer bugün ortadoğudaki ülkelerden daha ileriysek daha özgürsek çok büyük bir ordumuz azda olsa demokrasi hukuk varsa bunu m kemal ve silah arkadaslarının yaptıgı devrim ve inkılaplara borçluyuz
  • 5 Ay Önce

Bu ülkede bişe yapıldıysa

Kemalizm sayesinde değil.. kamalizme rağmen yapılmıştır! Chp-kamalizmden uzaklaştıkça kurtuluyoruz.. 6 okun içinde DEMOKRASİ yoktur mesela.. Niçin hiç düşündünüz mü..?!

İZMİT 41

600 sene boyunca anadolu halkını kim cahil bıraktı
  • 5 Ay Önce

FİLOZOFDU

çetin FİLOZOFDU

Doğu

Cumhuriyeti kuranlar cahil bıraktı camileri satan müslümanlıkla uğraşanlar layıklığı getirenler Allah belasını versin o satılmış ögretim militan hocalar Allah onlarında belasını versin 600 yılık atalarımızı ruhları şad olsun Allah rahmet eylesin..

Muzaffer

Cahil kalan bir toplum nasil avrupaya asyaya afrikadya hakim olabiliyor asıl cahil kalan siz işte resmi kutunun içine girmiş cahillersiniz

Çetin

Anadolu halkı cahil değildi

mert

Bu anlattıklarınız tarih değil ki inançla şekillenen ruh dünyamızın bazı yansımaları belli oluyor ki önce tarih ne onu öğrenmeli bazı insanlar...
  • 5 Ay Önce

Tarihçiye Kekâ

Hayatı boyunca Amerika'ya rapor yazan adam tarihçi oldu demek. 1944'te milliyetçiler aleyhine tezviratta bulunduğunu Reha Oğuz Türkkan'ın hatıralarında bulabilirsiniz. Modern Türk Edebiyatında Sosyal konularda Divan şiiri geleneğine iftira eden de budur. Bunlardan haberiniz mi yok yoksa bu raportörle aynı türküyü mü çağırıyorsunuz?
  • 5 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

CANAKKALE SAVASINDA 5 KURUS PARASI OLMAYAN OSMANLININ TANKI TUFEGI TOPU DENIZALTISI TEDARIGI HEP ALMANLAR TARAFINDAN SAGLANDI VERILDI KOMUTANIMIZ BILE ALMAN GENERAL LIMAN VAN SANDERS DI
  • 5 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

OSMANLI CARESIZLIKTEN PARASIZLIKTAN LOJISTIK EKSIKLIKTEN DOLAYI ALLAHUEKBER DAGLARINDA RUSLARA KARSI SARIKAMISTA 90 BIN ASKERIMIZ SOGUKTAN UZERLERINDE DAHA SAVASAMADAN YAZLIK ELBISELERLE DONARAK SEHIT OLDU
  • 5 Ay Önce

Fako

Sözlü tarih denen şey abartılı rivayetlere dayalı mantık içermeyen sadece olayları anlatan sebep sonuç ilişkisi içermeyen eklemelerle aslını kaybeden bir anlatımdır özellikle Çanakkale savaşlarında çokça vardır Türk askeri yardan atlar kuş gibi uçmuş olur İngiliz askerlerini bulut yutar böyle bir tarih anlatımı şehitlerimize hakarettir canını vatanından kutsal kabul eden şehitlere yazık değilmi tarih biliminin ne olduğunu bilmeyenlerin söylentileri ne zaman tarihin yerine geçiyor sayın yazar
  • 5 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

ANADOLUDA MUSLUMAN TURKLERI 600 YIL BOYUNCA SADECE TARIM YAPTIRAN SAVAS ZAMANI ASKERE ALIP DUNYANIN HERTARAFINA ÒLÙME YOLLAYAN OSMANLI ANADOLUDA ASKERLIKTEN MUAF GAYRIMUSLIM ERMENI RUM YAHUDI SURYANIYE ZENGINLIGI EGITIMI VERDI ANADOLUDA ECZACI DOKTOR TUCCAR DENIZCI ZANATKARLARIN HEPSI GAYRIMUSLIMLERDI KADININ ADI YOKTU OLMADI
  • 5 Ay Önce

Metin ali

İslam devletinde Hristiyan vatandaş kendi dininden olanlarla savaşa zorlanamaz Onlar bir nevi bedelli vergisi verir ve askere alınmaz...Aksi olsa bu zulüm olurdu...

mehmet çeliktaş

osmanlı sarayının bütün memurları elçileri sefirleri ermeni ve rumdu sarayın doktorları hep yahudiydi hatta bu yüzden atatürk beni türk doktorlarına emanet ediniz demiştir

Vatandaş

Beşinci kol elemanından atasına söven cumhuriyet kadını kimliği... Kocan kim abla?

Korkut

Allah razi olsun hocam Universite bitirmisler cok fena.Osmanliya dusman edilmislerdir.Beyinleri adeta zehirlenmis.Elestiri saygi tahammulleride yoktur.Agizlari bozuk.Dogru tarihi yazan merhumlarimiza deli vs.hakaretli konusuyorlar.Dilini yazan Ermeni,tarihini Yazan Ingiliz.Basina gecen Ingiliz ajani.Osmanliyi elbette kotuleyecektir.Devletin bile gucu yetmiyor.Gucu yetse yalan tarihi duzeltmeye calisirlar.Her yerden devlete engel koymuslar.Cenabi hak zalimlerden intikam alacaktir.
  • 5 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

ATALARIMIZIN DEDELERIMIZIN NINELERIMIZIN IRZINI NAMUSUNU SEREFÌNI DUSMAN ASKERINE EMPERYALIZME KARSI KORUYAN KOLLAYAN ATATÙRK VE SILAH ARKADASLARINDAN ALLAH RAZI OLSUN
  • 5 Ay Önce

Kürt

Olmasın alkolikler din düşmanı tarihinden utanan kim bilir şimdi ne halde l e r Allah im Bizi bunların artıklarından koru.

Cavit

Ağzına sağlık.

Anlaşmaya madde olmuş gerçekler gizlenemez

Yunan gavuru Anadolu'yu terk ederken Batı Anadolu'da kadınlara, kızlara tecavüz etti,köyleri yaktı yıktı ve İzmir'den gemilere binerek gitti. Lozan'a gittik, görüşmeler sonrası 59.madde ile Yunanistan bu yıkım, tecavüz ve katliamlar nedeni ile savaş tazminatına mahkum edildi. Heyetimiz de "Yunanistan'ın içinde bulunduğu maddi sıkıntı nedeni ile bu tazminat dan feragat ettik " dediler.Yunan gavuru yaptığı muamele ile cezalandırıldı mı ödüllendirildi mi? Osmanlı hanedanı alelacele ülkeden konulurken, aynı Yunanın o dönem ki ülkeye saldıran lider ismi Wenizelos Türkiye'de törenle karşılandı...!

Yıldız teskilati

Derin Siyonizm seçimleri kazandırdı sermaye TÜSİAD medya gibi gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali
  • 5 Ay Önce

ğü

o resmi tarih ermeni ve ecnebi gavurların tarihidir.
  • 5 Ay Önce

İbrahim Diri

150 yıl önce dedem, saray devşirmelerinin yazdığı osmanlıca yazıyı anlamıyordu. Bugün Türk çe konuşup Türk milletinin tarihini anlatıyoruz. Kapat'ın dediği gibi "Biz Türkler" ümmetlik birşey değil.
  • 5 Ay Önce

Ayasofya da açıldı..

İnşallah.. Sırada 5816 var.. sonra tarih silbaştan yeniden yazılacak.. vesselam.
  • 5 Ay Önce

Mertol

Rahatca kufur etmek icin mi?

geveze

ayasofyayı açtın üst katına 20 euroya sadece turistler giriyor alt katındada ortadoğuda ne kadar işsiz güçsüz var onları doldurdular

Sofiacı

Rahatça küfür edemiyorsun yani. 5816 yı menderes çıkardı. Bir araştır bakalım niye?

yazık

Neyi istedinizde yapamadınız 
  • 5 Ay Önce

valeri

bizi afganistan yapamadılar ona üzülüyorlar

asıl yazık size..

10-15 yıl öncesine kadar örtü namaz düşmanlığı yaparak, müslümanların partisini kapatmaya çalışıyorlardı..2002den önce 80 yılda dünya çalışırken en büyük heykel peşinde koştular...

Dedemin tarihi....

Çocukken rahmetli dedem de anlatırdı, 1950-1960 yılları arasında ne sıkıntılar çektiğini, köyde muhalif biri olması nedeniyle vergi memurlarının sürekli geldiklerini, hiç göz açtırmadıklarını, çok baskı ve eziyet ettiklerini anlatırdı. Rahmetli tarih gibi adamdı.
  • 5 Ay Önce

Tebrikler..

100 yaşına dayanmış bi nenem var.. Onun anlattıkları hatıraları da aynı bu şekilde.. 1960 darbesinden sonra.. şimdi rahmetli olmuş olan bacısı rüyasında 3 yeşil tabutun gökyüzüne doğru uçtuklarını.. çekildiklerini görüyo.. köyde sabah haber alınıyor ki.. Menderes ve arkadaşları idam edilmiş!
  • 5 Ay Önce

Nine

Benim ninemi atatürk kurtarmış ninem öyle söylerdi.

Kayıtdışıtarih

İşte hakiki tarih, ninenizin anlattığı ve iliğine kadar yaşadığı tarih. Kıymetli Mustafa Armağan, bu hatıraları derleyip kitap haline getiriyor. Son Demokratlar, Türkçe Ezan ve Menderes ve Minaredeki Yabancı kitapları bu şekilde, muhakkak okumalısınız. Eğer ninenizin hatıralarını instagram kayıtdışıcom hesabına yazarsanız, onu da bir sonraki kitapa dahil ederiz inşaallah. Teşekkürler

Şeref

Yirmibeş yıldır iktidarsınız.Yerli ve milli olduğunuzu iddia ediyorsunuz.Niye yeni bir tarih yazamıyorsunuz arkadaş. !!!!
  • 5 Ay Önce

Mertil

Kulturel birikimleri yok ondan

1950 öncesi mi sandınız ülkeyi ?

ülkede demokrasi var...seçimle oluyor ..

H.Y.E

Bir milleti benliğinden, kimliğinden kopararak sürü haline getirmek için onun dinini,dilini,tarihini ve bunların hasilasi olan medeniyetini ters yüz ederek değiştirmmek gerektigini iyi bilen Avrupalılar bütün bunları bazan sinsice ve bazan da açıktan yaparak gerçeklestirdiler. Bugün sokaktaki bireyler,okuldaki öğretmenler, öğrenciler, devlet dairelerindeki memurlar vb kendilerini tanımlarken ne dinine ne tarihine ve ne de medeniyetine atıf yapiyor. Zaten en az bildiği bu konular. Onlar için müslümanların olmak, Selçuklu ve Osmanlı olmak sanki zül. Evet. Eğitim sistemi böyle kimseler yetiştiriyor. Ruh yok, şuur yok. Heyecan yok,ideal Yok
  • 5 Ay Önce

İzmirli

22 yıldır Ak parti iktidarda ve eğitimde zerre kadar yol almadı. Yalan tarih hâlâ okutulmakta. Müfredat Kemalizm fışkırıyor.
  • 5 Ay Önce

yapma ya!!!!

Ne fışkıracaktı? Türk Devletine bayrak açıp Türk askerine pusu kurup şehit eden, İngiliz işbirlikçiliği belgeyle sabit terörist Şeyh sait mi? İngiliz işgal kuvvetleri komutanına yazılı olarak ( Mektup orda duruyor) sığınma yalvarışında bulunup , bir İngiliz zırhlısıyla memleketten tüyen vahdeddin mi?

Mertol

Kemalizme kurban olun

Harputi

Benzemez Hocam benzemez,adamlar bu ülkeyi özel çalışmış, herşey İnce hesaplanmış hafıza resetlenmiş
  • 5 Ay Önce

Tarihçi

zihinde kalmış tarih ne yahu. Bilimsellik belge nerede. Her ülkenin kendi resmi tarih anlayışı vardır. Örneğin İngiltere yıllarca dünyanın iliğini kanını sömürdük demez geri kalmış ülkelere medeniyet götürdük der tarih kitaplarında ve hiçbir İngiliz buna karşı çıkmaz. Hatırlanan tarih ile hem en fazla kaç yıl geriye gidebilirsiniz. Bir de herkes aynı şeyi hatırlamıyor olabilir. Mesela şimdiki cumhurbaşkanı elli yıl sonra emekli ve asgari ücretli tarafından farklı, sermaye sahibi tarafından farklı hatırlanacak. O zaman millet hangisine inanacak. Çok komiksiniz.
  • 5 Ay Önce

Tarihçi

Bir ben miyim anlamayan. Dil demiş lisansta, tezli master sırasında üç sene Osmanlıca gördüm. Derse giren profösör zor okuyordu. Latin alfabesi yerine Arap alfabesi gelsin diyorsunuz sadece. Kendi kafanıza göre yeni bir tarih yazarak neye hizmet edeceksiniz onu anlamadım gerçekten. Anı paylaşmış sayın yazar Nutuk, Çankaya... hepsi anı kitabı aynı zamanda. Bir paylaşım yapamamış yazık

Anlamadın.......

Okumak başka,anlamak başka bir şeydir;Sen hocayı hiç anlamamışsın veya Tarihin parcası degilsin.......

Ayhan

Ne yapalım sayın Cumhurbaşkanını padişah ilan edip hak vaki olduğu zaman da Bilal Erdoğan'ımı padişah ilan edelim ?
  • 5 Ay Önce

Maraş

İngiliz CHP sini yapalım.

Ayhan'a

Valla çok iyi olur Ayhan. Kim olursa olsun CHP'n padişahlarından iyidir.

Cüneyt Beyaz

Çok ister

Mirzabeyoglu

Ayhan bu yazıdan bunumu anladın boşuna okuma gözüne yazık zamanına yazık

İklim

Hucurat Suresi 13.ayetinde :”………. sizi tanışasınız diye kabileler şubeler halinde yarattık…..” buyrulur .Buna göre insanlık tarihini ve medeniyet tarihini bilerek oradan dersler çıkartmak gerekir.Medeniyet Adem as ile başlamıştır.İstanbulu fethettik , burnumuzun dibindeki Roma ve Antik Yunan medeniyetini incelemedik , matematiğinin, fiziğinin kıymetini bilemedik.Arşimetin yaptığı deneylerin önemini idrak etmedik.Bu konuda Kur’anı Kerim’de çok ayetler vardır.İslam bilim felsefesinin ana kitabı Gazalinin Tehafetül Felasifesini Osmanlı uleması üzerinde durmadı , önemini kavramadı, bugün de anlayan yok, üzerinde duran yok.Coğrafi keşiflerle işimiz bitirildi zaten.1700 yılından beri geriliyoruz.MS bütçemiz 17 milyar dolar, ABD nin 800 milyar dolar , İngiltere Fransa Almanya’yı hesaba katarsak , Türkiye’nin 62 katı.Genel bilim sıralaması SJR , Hirsch index sıralamasında 36. Sıradayız, Hindistan 19. Sırada.Bilim ,ekonomi,eğitim alanlarında ciddi çalışmalar yaparak, ciddi teklif ve metotlarla çalışalım.Attığınız başlık için en az 200 yıla ihtiyaç var.
  • 5 Ay Önce

Yaa habibi!!!

Elin oğlu okyanusun BİLİM VE TEKNOLOJİ ile dünyanın soluğunu kesmiş. Ali kıran baş kesen olmuş. 

yapma ya!!!!

Hangi ayetler mesela bir iki tanesini lutfeder misiniz?

Aydanur

“Bir milletin kaderinde olmazsa olmaz iki unsur: vatan ve tarih şuuru.” İşte biz bu güzelliği, bu mana dolu bakışı kaybettik.. Yazınız yitiğimizin büyüklüğünü anlatıyor. Allah’ın şehitlerimiz için yaktığı kandiller söndü.. Kandiller nasıl ateş böceğine döndü? Yabancı dil talim edilir de kendine yabancı dil nasıl öğrenilir sahi? İçimize derin Karpat çizikleri atan kaleminize bereket Mustafa Armağan
  • 5 Ay Önce

Yaa habibi!!!

hangi Millet o ''bir millet'' dediğiniz? Karpat çizkleri:))))) Büyük TÜRK MİLLETİ Allah' ın inayetiyle daha çooookk kandil söndürecek siz durun hele , durun.....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23