• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kosova’da kaç kişiyiz?

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Devlet.

Devletden herkes şikayet ediyor:Devlet kurumlarıyla Devletdir.Kurumlar Milletin yapısıyla güçlüdür.İşini iyi yapan bir Kurum adı bana söyleyebilirmisiniz?Devletin yeniden yapılanması lazım,Devletin tamire ihtiyacı var.Bu egitim sistemiyle yerimiz de sayarız.Bu konu da ümit verici bir çalışma da yok.Korklarla bu egitim problemi çözülmez!!!!
  • 5 Ay Önce

Okur

Samsun'a gidip Sivas ve Erzurum kongreleri yapıp bir Türk devletini Anadolu'da kuracağımıza Yunanistan'ın Kuzeyi Bulgaristan'ın güneyi, Kosova, birazda arnavutluktan alacağımız topraklarla Balkanlar'da bir Türk devleti kurma faaliyetleri başlatıp bir Türk devleti kursaydık bugün Anadolu coğrafyasında kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti devletinden daha sağlam, Türkçe konuşan insanların olduğu bir ülkeye sahiptik. Atatürk'ü "kırık bir gemiye" bindirip Samsun'a gönderen emperyalistler Atatürk'ü Samsun'a degilde Selanik'e gönderseydi Yunanistan, Bulgaristan'daki Türklerin yaşadığı Türkçe'nin konuşulduğu topraklarda laik, pantalon giyen, Latin alfabesi ile yazan Türk devleti olurdu. çok farklı ulusların var olduğu Anadolu coğrafyasındada Osmanlı imparatorluğu devam ederdi. Az nüfusa sahip olan Türkler bir devlet kurmak için Osmanlıyı yıkmakla hata ettiler. Türk devletini Anadolu'ya kurmak en çok Bulgar, Yunan, Sırp halk ve devletlerini rahatlattı ve Osmanlı sırf "Türküm" diyenlerin ulus zihniyetinin kurbanı oldu
  • 5 Ay Önce

Adamın biri

Allah'a çok şükür ki balkanlarda türk kalmamış. Kalan işgal atıklarıda en kısa zamanda yok olur inşallah amin

Kosovalı

Ben Türkiye'de doğmuş Kosovadan göçmen bir ailenin çocuğuyum.Babam Kosova ve T.C. vatandaşı.Babam üzerinden Kosova vatandaşlık başvurusunda bulundum.Türlü bahanelerle vatandaşlık verilmedi.Benim gibi çok insan var Türkiye'de.Çifte vatandaş olsak Kosova secimlerinde biz de oy kullanabilirdik.Bu konu ile ilgili yardımcı olunması elzemdir.Boylelikle bizler de Kosova daki Türk partilerini destekleyebilir iz.
  • 5 Ay Önce

Selim Gülgören

İyiki size vatandaşlık vermiyor Kosova

Enes

Ayhan Abi senden başka bu konuya bahseden yoktur. Sağolasın abim.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23