• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bursalı ve Filiz sizin olsun, Ekrem Yavaş’ı yedirmeyeceğiz!

193 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Beykoz

Beykoz konaklarındakilerin hangi birinin ıstakoz yediği fotorafi gördünüz? Fatih Altaylı'nın görgüsüzlüğü sizin milletvekilinizden daha az dikkat çektiyse üzerinde biraz düşünün derim. Kaldiki Fatih Altaylı milletvekili mi! Yok orada yüzde 50, senin mahallende yüzde 5. Seçim tahmini mi yapıyorsunuz. Seçimde yanildiniz. Istakoz yiyenlerde de yanilabilirsiniz siz iyisimi iyi bir anket firması bulun.
  • 5 Ay Önce

Suat

Yeyiniz vekilim, geziniz vekilim.
  • 5 Ay Önce

Ercan

İnsanların yediği yemeğe göre oy verdiği yeri arastiracagina eğitim durumuna göre oy verdiği yeri araştırsan ve AKP eğitim düzeyi yüksek kişilerden niçin oy alamıyor , bu kesimlerden oy alabilmek için neler yapmalı diye kafa yorsan daha iyi olmaz mı?
  • 5 Ay Önce

Mis

Haklısın sayın yazar.
  • 5 Ay Önce

Izmit 41

Kamudaki israf saltanat luks òlù yatirim sona ermedikce turkiyede hayat pahaliligi enflasyon bitmez arac saltanati bitmeli lojmanlar satilmali belediyelerdeki yolsuzluklar bitmeli ihaleler seffaf olmali YAP islet devret ile hazine garantisi kalkmalì suriyeliler evine yollanmali
  • 5 Ay Önce

Emekli

Bir partide önemli mevkide olmayan millete örnek teşkil etmeyecek kişilerin davranışları önemli Eğer sonradan görmeler gibi fotoğraflayıp höstermeseydi kimse bilmeyecekti helalinden kazanmış sade insanların yedikleri içtiklerinin bir önemi olmaz adamın parası var yer içer bu kimseyi bağlamaz
  • 5 Ay Önce

Orhan İnan

Gönlü aç olanları dünya nimetleri doyuramaz. Karnı aç olanları ise bir somun ekmek doyurur. Toplum olarak şükürü unuttuk. Şükürsüzlük gönül açlığına sebep oldu. Yani doymak bilmez bir hale geldik. Rabbim sonumuzu hayr eylesin.
  • 5 Ay Önce

CUMHURİYET KADINI

ÜNLÜ TÜRK BÜYÜĞÜ AHMET ÇAMLI YANİ ERDOĞANIN ESKİ ŞÖFORÜ BENZİNİN 45 TL OLMASINI CHP YE BAĞLAMIŞ ÇÜNKÜ MUSUL KERKÜKÜ CHP VERMİŞ YAHU PADİŞAH CHP LİMİYDİ HADİ DİYELİM BENZİN BU YÜZDEN PAHALI PEKİ KARDEŞİM GIDA FİYATLARI EV ARABA FİYATLARI NİYE PAHALI 22 YILDIR NE YAPTIN TEK BAŞINA İKTİDARSIN HEP SUÇU BAŞKASINA ATMAK KOLAY EY BÜYÜK ALLAHIM BU ADAMDA BU ÜLKEDE MİLLETVEKİLİ OLDU EEE OLDUDA İŞTE BU HALDEYİZ
  • 5 Ay Önce

Kel Ali'nin Hukukcu Torunu

Dunyada ar damari yoksunu mufteriler asla bitmez hanimefendi. Bu medeniyet dusmani beceriksiz yobazlar bu tu iftiralarla iktidara gelip milletleri batiriyorlar ama Turk Milletini asla batiramayacaklar ve bunlarin hesabi Yassiada'da ille de sorulacak!

CUMHURIYET KADINI

TARIM ULKESI OLMAYAN AFRIKANIN SAHRA COLUNDEKI ULKELERDEN DAHA BETERIZ TARIM FIYATLARI KONUSUNDA GUNAH YAZIK TARIM ULKESIYDIK NE OLDU BIZE NEDIR BU GIDA FIYATLARI ? TÙM DUNYADA GIDA FIYATLARI DUSERKEN BIZDE YUKSELIYOR SORUMLU YOKMU ?
  • 5 Ay Önce

Uğur

Sorumlusu var elbette! Cinsel Heyecan Partililer cok zengin olduklari icin talep enflasyonu yaratmak amaciyla fazlasiyla alip cope dokuyorlar. Yoksa benim reiz'imin elinde olsa benim de cok sevdigim pirzolayi 100 TL'ye indirir.

Servet

Reyiz,itibardan tasaruf olmaz demişti.!
  • 5 Ay Önce

Acar'lar

Acarlar sitesinin ormanın içine yapılmasına izin veren Yücel Çelikbilek'tir. Göz göre göre orman talan edilmiş, Yücel Çelikbilek buna sebep olmuştur....
  • 5 Ay Önce

Acd

Bu hanımefendiyi İzmir'de seçilecek yerden İzmir (3.sıradan) aday gösterip seçtiren Savcı SAYAN gibi milli, kültürüne ve değerlerine bağlı partisini ve inandığı davası için kora kor,dişe diş mücadele veren birini,İzmir'de(6.sırada);kayıbettiren her kimse,bu çıkan sonuç itibariyle vicdanı rahatsız olmuştur inşaallah,ve Parti'nin bu son seçimde hezimet yaşaması buna benzer yanlışları yapanların eseridir.Ayıklanmalıdırlar,temizlenmelidir. NOT:Sayın editör lütfen yazımı yayınlayın,bir önceki yazımı yayınlamadınız,yazımda sakıncalı bir durum yoktu.
  • 5 Ay Önce

VATANDAŞ!

ALİ BEY ,EMEKLİ MAAŞI ÖLELELİ ÇOK OLDU, BAŞIMIZ SAĞOLSUN,VEFAT İLANI: MERHUM MEHMET ŞİMŞEKTEN OLMA ,AKP'DEN DOĞMA: 10000 TL EMEKLİ MAAŞI ,HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR CENAZE KALKALI 31 MART 2024 OLDU...!!!
  • 5 Ay Önce

reis sevdalısı

Reis'in bizzat seçtiği milletvekillerini eleştirmek kimsenin haddine değil. Eleştirilecekse Reis eleştirir zaten. bizim tek bir görevimiz var; sorgusuz sualsiz biat etmek ve fitne çıkarmamak (Ulul emre itaat farzdır) Şebnem hanım da, diğer beyefendi de sırtında yumurta küfesi taşıdı yıllarca, ıstakoz da yesinler, lüks araçlarla da gezsinler.
  • 5 Ay Önce

Hepsi

Hepsi akp nin adamı bu yazdıkların ali 28 şubatın en büyük ürünü akp zaten ali ali ali senin yatacak yerin yok
  • 5 Ay Önce

Tutu

Cehennemi zimara ne güne duruyor?..

Geveze

Yazar Ali diyorki :aç tùrkler geliyor Dersen sorun yok istakoz yersen kadinsan sorun var
  • 5 Ay Önce

Can

yeni türemis sasaaali yasayan altin takili süslüman kesim haci hic görmedi. yalilarda yasayip pahali arabalari hic binmezler yurtdisina asla gitmezler ya dimi haci.
  • 5 Ay Önce

sedat

yaptığı paylaşımı silmeyecek kadar cesur hakikat savunucularına ihtiyacımız var. onlar hem istakozu götürüyorlar, hem istakoz yemeyenleri aşağılıyorlar, hem de yalanlarını sonuna kadar savunuyorlar. doğruları haykıracak cesur insanlara ihtiyaç var. o da yok, maalesef
  • 5 Ay Önce

Sedat X

Velhasılı kelam bu seçim yenilgisinin sebebi belli oldu. Chp, Ak partilileşmeye çalışıyorken (ki yer yarılsa, gök çatlasa olmaz, çünkü ebter bir partidir, ancak din istismarı yapar), Ak parti Chp'lileşmiş.Biz Avrupa'dan bunu fark edememiştik ama halkımızın ferasetinden kaçmamış. ALi HOCAM, sanırım bu feraseti, akıl tutulması olarak değerlendirdiğiniz için bir ÖZÜR borcunuz var milletimize. Yalnız CHP’nin birinci parti olması hiçte hayra alamet değil. İnşaAllah şer gibi görünen bu olayda, Rabbimiz, bizim bilmediğimiz hayırlar murad etmiştir. Sadece Bursalı ve Filiz olayı değil, Ankarada Mansur Yavaş'ın karşısına çıkardıkları adayın serveti, Ak partinin halktan ne kadar koptuğunun göstergesidir. Böyle tiplerin partiye alınması, hatta bazılarının iki üç dönem makam sahibi edilmeleri gösteriyor ki, SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN evvela kendi nefsine dönüp bir muhasebe yapması gerekiyor. DOST ACI SÖYLER. HAKKA dayanıp güvendikçe Hak onu mü'minlerle destekleyip kuvvetlendirdi, yükseltti. Zenginlerin servet ve sosyal statülerine güvenirsen, böyle chp'nin altında kalırsın. Ali hocam, Cumhurbaşkanımıza bir iyilik yapmak istiyorsanız, bu yorumumu kendisine okutun lütfen. Sen yine de nasihat et, hatırlat, hatırlatmak mü'minlere fayda verir.
  • 5 Ay Önce

Sinan DİNÇ

İstakoz yediği için değil sosyal medyadan paylaştığı için tepki alıyor.
  • 5 Ay Önce

Necmittin kara

Tamam çok güzel bir makale..bundan kim ne ders çıkaracak buyursun.İbretlik bir yazı dün şebnem bursalı için yazmıştım bugüne kısmet oldu “sizler bir adam veya hanımefendi değil mesuliyet sahibi kimseler gibi_zaten öyle _ davranmalısınız boşboğazlık ve görgüsüzlük olmaz olmamalı..
  • 5 Ay Önce

Ömer

Bu sen ben meselesi değil , zaten CHP ve zihniyeti belli bir avuç zengin snıfı CHP Li . Ekonomik facia hatalar kime yaradı bu zengin sınıfa . Ak parti oy aldı mı bunlardan hayır . Memurların çoğu oy verdi mi Ak partiye hayır palazlanan kim bunlar . 50 60 bin maaş alıyorlar . Kimsenin parasında gözümüz yok ama Ak parti kendi bindiği dalı kesti . Emekli geniş halk kesimi enflasyondan perişan oldu gidin Anadolu’yu gezin görün . İstakoz meselesinde Ak partiyi bunlar bitirdi . Şaşaa israf bu yakışır mı ? Ekonomi düzelmeden hiçbir şey düzelmez o da tasarruf , üretim , samimiyet , millete desdek olmakla mümkün . Gelir dağılımı korkunç açıldı . Hala kentsel dönüşüm denip zenginlere para saçılıyor yanlış yanlış yahu bunu bir görün Allah aşkına yeter artık .
  • 5 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

SEN SINDIRGI BEL BASKANIN ARKASINDA DURUYORSUN AMA O PAYLASIMINI SILDÌ VE YANLIS ANLASILDIM DEDI SEN ISE YANLISI SAVUNMAYA DEVAM EDIYORSUN AC TURKLER DEMESEYDIDE AC MUHALIFLER DESEYDI DOGRUSU BUYDU .BIRGUN SENDW ANLAYACAKSIN TURKLUGUN ONEMINI DEGERINÌ
  • 5 Ay Önce

Bozkurt

Biz takva neyin bilmeyiz, takvando biliriz, irkini inkar eden cibiliyetsizler edepsizlige devam ederse goduk mu oturturuz!

Ali

türklüğün önem ve değerine binaen birkaç örnek de sunsan şu kafa karışıklığına bir son versek benim bildiğim kadarıyla hiçbir ırkın özel bir önem ve değeri üstünlüğü yoktur üstünlük sadece ve sadece takvadadaır şimdi takva nedir diyeceksin tabii takvanın ne demek olduğunu bilseydin böyle içi boş ve ırkçılık kokan bir iddiada bulunmazdın doğru ya cumhuriyet kadını rumuzuyla yazmışsın hâ neredeyse unutuyordum takvanın ne demek olduğunu da sana bırakıyorum oku araştır biraz

Normal karşılamak lazım

Karahasanoglu'nda dogru ve yanlış kavramı gelişmemiş çünkü beyninin sadace şartlı refleks kısmı gelişmiş. Konu Akp olunca agzı ile kafası arasındaki baglantı kopuyor

Ferat

Eski akpli sindirgi bel baskanini tabiki yedirmezsin cunku ac turkler geliyor dedi
  • 5 Ay Önce

Terzi

Sindirgi eski bel baskanì savulun aç chp liler muhalifler geliyor dese sorun yok Adam resmen ac turkler geliyor diyerek turkluge hakaret edip bilincaltini kusuyor neden ac unmet geliyor demedi cunku unmet turklukten daha one-line onun icin
  • 5 Ay Önce

Yavuz Bir Dost olarak Uğur'lu Orhan'a İnanan Filinita gibi Muzaffer olan Binbirsuratlı Savaş055

Yüce Rabbimin (CC) hükmü ve ümmeti karsisinda tum irklar esittir, milliyetini one cikaran dinden cikmis demektir.

Davut Yılmaz

Eğer Türkiye'de açlık, fakirlik varsa -ki ben olmadığını iddia ediyorum- dünyanın en cahil, zır cahil adamıyım. Saygılarımla abim..
  • 5 Ay Önce

Okul

Öylesin demek.

Kimse hesap vermiyor

Erdoğan cebimizden 5 kuruş para çıkmayacak dedi havaalanı yapıyoruz yol yapıyoruz köprü yapıyoruz dolar bazlı geçiş garantili dedi, son kertede bir donumuz kaldı, onu da almak istiyorlar
  • 5 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

BÌR VATANDAS OLARAK AKP YE TAVSIYEM LUTFEN DUNYADA GIDA FIYATLARI DUSERKEN TURKIYEDE YUKSELIYOR ARTIK BUNA BIR CARE BULUN YAZIK GUNAH BIZÌM ULKEMÌZ SAHRA COLUNÙN ORTASINDA DEGÌL BEREKETLI ANADOLU TOPRAKLARINDA YASIYORUZ ONLEM ALINMAZSA AKP YOKOLUR
  • 5 Ay Önce

Siyasi Analist

Aslinda hangi iktidar ister bu Afrika'da bile olmayan rezaletleri ki? Ama onlem filan alamazlar Cumhuriyet Hanimefendisi. Cunku bunlardan daha tehlikeli olsalar da Feto arkalarindan cekildikten sonra AKP'de degil devleti, muhtarliklari bile yonetecek kadro kalmadi. Bu nedenle zaten 2014'den beri Turkiye'de iyi giden hicbirsey yoktur.

CUMHURIYET KADINI

COGUNLUGU ALIM GUCU DUSUK AKP SECMENI COK ZENGIN OLAN AKP VEKILLERE OY VERIYOR ÒLUMUNE ONLARI SAVUNUYOR FAKÌRLER ZENGINLERI SECIYOR .OLAY BU.AKP OZEL SEKTÒRE HAZINE GARANTILI PAHALIYA PARALI KÒPRU OTOBAN YAPTIRIYOR BAYBURTUN BINGÒLÙN CANKIRININ KÒYUNDE YASAYAN HAYATINDA BU KOPRUYE BINMEYEN ADAM AKP OY VERIYOR BU KÒPRUDEN GECEN BEYAZ YAKALILAR CHP YE OY VERIYOR
  • 5 Ay Önce

mehmet

Bahsettiğiniz kişilerin ve olayların bir karşılaştırmasını yaparak bir değerlendirme ve analiz yapmışsınız Abdullah yıldız hoca ise (zihniyet değişimi) başlıklı bugünkü yazısında ibni haldunun meşhur (mukaddime) adlı eserinden alıntılar yaparak iktidarların ve devletlerin de insanlar gibi doğma büyüme ve ölme süreci geçirdiklerini yazmış yani demem o ki bu makale bugün yaşananlara da uyarlanabilinir bu makalesinden güzel dersler çıkarılabilir bu makalenin okunmasını ısrarla tavsiye ediyorum
  • 5 Ay Önce

Hacı abi

Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu Ekrem Yavaş hakkında çok sert konuştu bilgin olsun keşke bu yazıyı yazmasaydın yarın tam aksi şeyler yazmak zorunda kaldın
  • 5 Ay Önce

Paşa

Yoo çok kolay ben ironi yaptım İstanbul'un ekremine Ankara'nın yavaşını ekledim şaka yaptım diyecek, yoksa gerçek Ekrem yavaşı bende eleştirdim der çıkar işin içinden olur biter,ya hacı abi Ali gazetesinde İsrail ile ticaret koca bir yalan manşeti attı aynı gün iktidar Ali Bey'i yalanladı da hiç oralı bile olmadı sen neden bahsediyorsun....

Beberuhi

Hangi AVM ye gitsen kalabalık, hangi restorana gitsen yer yok, pazar insan dolu çarşı da iğne atsan yere düşmez eee bu nasıl fakirlik diyen bir grup varya Ali işte o yedirmem dediğin Ekrem yavaş aynı bu mantıkta tvit atmış, yüz milyonluk bir ülkede sekiz on milyon geziyor yiyiyor tatil yapıyor bak her yer kalabalık dolayısıyla ülke sizin dediğiniz gibi fakirlik yaşamıyor dersen geri kalan tüm halkla dalga geçiyorsunuz demektir Ali,bu ülkede tatilini yapanlar, durumu iyi olanlar iktidara tepkili ve fakiri düşünen grup sen ne anlatıyorsun bize,o kişilerin zaten durumu iyi ister CHP geçsin başa ister iyi parti ister ak parti, onların derdi komşusu emeklisi Ali, dolayısıyla o grup ıstakoz da yiyebilir tatile de gidebilir ama sen bu tviti atamazsın,bu ıstakozu yiyemezsin kardeşim, hepimiz müslümanız değilmi namaz kılıp içki içen günahkar müslüman da var değilmi,ama katı müslüman eğer içki içerse işte bu olmaz,hem şükredeceksin diye emekliye fakire vaaz edip ıstakoz yiyemez fakirler tatile gidiyor diye alayvari mesaj atamazsın Ali, bak sen bile itiraf ettin asgari ücretli nasıl tatil yapsın diye,bu ülkede o eski Türkiye'de asgarî ücretle çalışan oranı yüzde ikiydi şimdi yüzde elli oldu, evet tüm Türkiye bırak tatile gitmeyi bayramda ailesine ziyarete gidemiyor sen ne anlatıyorsun bize Ali,bak harun gibi geldiler karun gibi oldular denmeye başlandı,bak dün eleştirdiğimizi bugün yapar hale geldik homurtuları yükselmeye başlandı, bak müteahhit olduk artık denmeler başlandı,biz ne ara bu hale geldik denmeler başlandı,ak parti olarak fabrika ayarlarına dönülmesi gerektiği söylenmeye başlandı, işte o ıstakoz resimleri de fakirler tatilden dönüyor alayları da işte bunun eseri Ali , olaya böyle bak kimseye arka çıkma bizden yana ol artık Ali karahasanoğlu...
  • 5 Ay Önce

Davut Yılmaz

Türkiye'de açlık, fakirlik olduğuna inanmıyorum. İstisnai olabilir fakat gerek yerel yönetimler, gerekse kaymakam ve valilikler zor durumda olanlara seve seve sahip çıkıyor. Sağlık ve eğitim hizmetinde de aynı hadise. Saygılarımla abim.
  • 5 Ay Önce

Paşa

Türkiye'de 25 milyon sosyal yardım alan kişi var, çalışanın yüzde kırkı asgari ücret alıyor, emeklilerin yüzde ellisi on bin TL maaş alıyor ve sen Türkiye'de fakir yok diyorsun öylemi davut,sen doymayı yaşamak sanan bide müslüman olduğunu iddia edensin değilmi Davut, aferin böyle düşünmeye devam et kardeş...

Anladık umursamıyorsunux bari İnsanlar ile dalga geçmeyin

İnsanlar spor olsun diye, zevk aldıkları için geceden ucuz et kuyruklarına, halk ekmek kuyruklarına giriyorlar.

vatandaşın sesi

işte akpartiye seçim kaybettirenlerbu melun adamlar bir başka refahlıda sözde müslüman söylediğiniz gibi tatilde ecnebi bir memlekette yaş günü kutluyor tükürürün sizin müslümanlığınıza
  • 5 Ay Önce

Hikmetyilmaz

TBMM bahçesinde mangal yapanları mv.yapan kadro utansın.
  • 5 Ay Önce

Hikmetyilmaz a cevap

Yazıyı okumadınmı istisnalar kaideyi bozmaz algı yapma yazı oku anla dicem ama zor

CUMHURIYET KADINI

BEN HERZAMN YAZIYORUM KIYILARDAKI ( AKDENIZ EGE TRAKYA BATI KARADENIZ ) MHP AKP SECMENI PROFILI VE ADAYLARIN SOSYOLOJISI KULTURU YASAM TARZI BASKA ANKARANIN DOGUSUNDA KARADENIZDE GUNEYANADOLUDA AKP SECMEN PROFILI VE ADAYLAR BASKA
  • 5 Ay Önce

Laz Uşağı

Yani "Istakoz, balık bizim işimiz.." mi diyorsun dayı..

Ankaralı

Yanarım yanarım da siyaset dehası reis bu hanım için Savcı Sayan ı harcadı ona yanarım.
  • 5 Ay Önce

"Bilmediyin" diyen bir zircahil

Herkese cevap yetistirmeye calisiyor . Sunun tasmasi kimdeyse tutsun da daha fazla rezil etmesin bari AKP'yi.

Siyasi Analist

Reis hata yapmaz, tum adimlarini arastirma sonuclarina gore atar

BAK

ankaralının YANDIĞI ŞEYE BAK İKİSİDE ...

Ankaralı ya cevap

Algı yapma bilmediyin konularda da yorum

Muhammet

Ali bey istakoz felan hikaye, önemli olan adaletsizlik, son iki yıldır istisnasız her şeyin fiyatı en az iki katı artmışken %25 lik kira artış sınırlaması hangi adalet ve hukuk sistemine uygundur? Adaletsizliğin gerekçesi olamaz ve adalet ve hukuki olmayanların ayakta kalmasına imkan yoktur. İsterse soğan ekmek yesin.
  • 5 Ay Önce

Muhammet e cevap

Yüzde 17.5 onu yapcaz algı yapcanız bari biraz metematik bilgisi lütfen

Göktuğ

Eeeee istakoz normal yani.. öyle mi? İnsanlar kendi aleyhlerine politika uygulasa bile din için vatan için diyerek Cumhur ittifakını destekliyor. Vitrinde bunları görmek istemiyoruz kardeşim bu kadar net. Saçmalama...22 yıl oldu Atatürk bile bu kadar iktidarda kalmadı. sonuç yol köprü tamam insan çöplüğü bir ülke.
  • 5 Ay Önce

Göktug a cevap

Azaltma yapılanlara bi bak reis 22 yılda neler yapmış vebu kadar engellemeye ragmen bi konuda haklısın insan çöplügğ o çöplük her vardı algıyı bırak

Dede Korkut

Dürüstlük, imaj illüzyonuyla müeyyideden uzak boşlukta bırakılarak, cezasız vicdanlara, kör itaate, bırakılınca güç bozdu, mutlak güç darmadağın etti. “Dindarlar yolsuzluk yapmaz” şeklindeki yaygın güven, millet nazarında bu dönemde yıkıldı. Vesselam…
  • 5 Ay Önce

Dede Korkut a cevap

Eskileri bilirsin körle yatan şaşı kalkar diye mutlaka biraz bozulma olmuştur ona sizden bize gelenler rahat ol algı yapcan çalış biraz

bilirim suç hep bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır

benim soru belki herkese saçma gözükecek yine de sorayım mesela yeni bir araba aldınız ikide bir arıza yapıyor nazar var diye düşündünüz peki hocaya gidip hocam bana bir oku mu diyeceksiniz yoksa hocayı arabanın yanına çağırıp arabaya da bakarak hele bir oku mu dersiniz evet belki herkes bu soruyu tuhaf görür fakat bana da şu tuhaf geliyor bu kadar yetkilisi ya da oy verenler olarak okuyup üfleyen hocasi olan kişilerle yol alan bir siyasi partide nazar degdi diye düşünce belirten niye hiç kimse yok bir de diyelim ki bu anlayisla nazar duası okuyacağız kunut okuyacağız partinin logosuna bakarak mi okumayı düşünürsünüz yoksa en büyük mitinge gidip orada okumayı mı düşünürsünüz haaaaa bir de nazar değmemesi için mesela ne yapılabilir meselesi var ki o konudaki düşüncemi de söylesem dalga geçenler benim yüzümden günaha girenler cok olur şimdilik bu kadar diyeyim
  • 5 Ay Önce

Mehmet Kaşıkcı

yerel seçimin sonuçları, bir genel durum değerlendirmesi yamayı gerektirecek kadar AĞIR OLDU. Elbette, bunda 23 yıllık iktidarın yıpranmasının payı var. Ancak tenkitler çok fazla ve başka ihtimalleri de akla getirir oldu. bundan iktidarın çıkaracağı sonuç BİR BEKA MESELESİ olmaya kadar gidecek gibi görünüyor. Etraf ateş çemberi iken bu gerçekten bir beka sorununa dönebilir. BAŞKANın en kısa zamanda DEVLET İÇİN ÇALIŞACAK, GÖZÜ DEVLETİN İMKANLARINDA OLMAYAN BİR KADROYU OLUŞTURMASI ELZEMDİR. SİZİN BU İMKANLARI SİZE SÖYLEYECEK -SİYASET DIŞI-DOSTLARINIZ VAR. Allah RAHMET ETSİN. "FAHRETTİN TİVNİKLİ"ler şimdi SİZE DAHA ÇOK GEREKLİ. BAŞKA BİRİNİ YAZAYIM HÜSEYİN SERDAR YILDIRIM.
  • 5 Ay Önce

CHP beka sorununu PKK ülke uzlaşısımı ile mi çözecek

Malum başta İstanbul nasıl alındı devlet pkk terör örgütüyle savaş verirken içerde ekroş yani chp ise tam tersi pkk ile iş birliği yaparak başta İstanbul ve diğer yerleri aldı tabiki sağcı gibi milliyetçi gibi bözüken chp nin aparatı olan iyi partininde büyük katkısı ile Şimdi CHP beka sorunu dış politika sorununu nasıl çözecek PKK ile ne yapacak özerklik mi verecek ülkeyimi bölecek yurt içinde yerelde oy almak kolay pkk ile iş tutmak ya iktidarda olursan o zamanda ülkeyi böl olsun PKK CHP ÜLKE UZLAŞISI hangi illeri verelim yeterki chp ye oy verin der Ekroşşş

Ferda

Bizim cenah yese de görgüsüzlük yapıp yayınlamıyor.İspat et CHPlibirinin ıstakoz yediğini göster.Ama sizin ki yedi gösterdi.Her türlü lüks şatafat siz de.GÖRGUSUZLUK DE.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Hükumet ve ona yakın olanlar laikçi zengin kesimin söylem egemenliğini yani aslında basbayağı kitlesel zorbalığını kırmalıdır, ama bu onlar gibi zenginlik ve lüks yaparak olmaz, toplumca dayanışma ve eşitliği sağlamakla olur. DİKKAT EDİN Kİ kadın hakları hareketi eşitlik değildir, bilakis eşitsizliğin zirvesidir, çünkü kadın ile erkeği eşitlemeye kalkarsanız o zaman erkeklerin kendi içinde ve hatta kadınların kendi içinde eşitlik olmaz ve hatta böylece kadınlar yüzde 2'lik bir varlıklı azınlığın eline düşer, çünkü artık diğer erkekleri beğenemezler! O zaman sadece zengin erkekler rağbet görür ve aileler yıkılır, nasıl ki şimdi zaten zenginlerce öyle yapılıyorsa. Kadınların içinde de sadece genç güzel kadınlardır ki o durumda kadınların beğenebileceği yegane sınıf olan zengin erkeklerce yeteri kadar tercih edilir. (Yalnız bir de zengin erkeklerden çok daha az olan zengin kadınlar cigolo tutarlar.) Ama bu anlattıklarımı hele bu saatten sonra hiçbir parti uygulayamaz. Ben siyasete atılırsam beni destekleyin, şu ümitle ki merhametli hayırhah diktatör olup bunları Allah'ın izniyle uygulayayım. Neyse yahu, memleket meseleleri bana daha çok nutuk yazdırır. Benim işim gücüm var. Mümkünse bu son yorumum olsun şimdilik. Bugün yine bana nutuk attıran bir gündem çıktı. Ben gündemi bırakayım.
  • 5 Ay Önce

Net

Allah sana şifa ve akıl sağlığı versin

Istakoz Sınf Atlandığının Sembolüdür

Ali Bey mesele ıstakoz değil. Parası olan ne yiyorsa yesin. Nasıl yaşıyorsa yaşasın. Vatan, millet, milli, yerli, halk, hak diye söylemde bulunanların halktan kopuk yaşantıları tepki çeker. Göz önünde olanlar bastıkları yeri bilmelilerdir. Fatih Altay'lı milletin oy verip, derdime derman ol beklentisi olan birimidir ki O milletvekili ile mukayese ediyorsun. Evet Seçim sonuçlarının değerlendirilmesinde de yer bulduğu gibi çevreden merkeze yerleşildikçe kibir, şatafat, lüks ve yakınlarında bulunanların ,çocuklarının ani zenginleşmeleri ile söylemle yaşantı biçimlerinin uyumsuzlugu, yer sofrasından burjuva masalarına kavuşulması halkın tevecühünden uzaklaşılmasını dogurmuştur. Milletin en sıkıntılı döneminde, fedakarlık döneminde ülke yönetiminde olanların şatafatı, lüks yaşantısı israfı göze batar. Seçim sürecinde kamu araçlarıyla, lüks şahsı araçlarıyla ,yüzlerce araçlık konvoyları gören halk; ben sıkıntı çekiyorum, bu ne şatafat şımarıklık, savurganlık diye açıktan olmasa da içinden siz bu muydunuz, ne oldu size, yazık diye sitem edip tavırında degişiklige gitti. Oyunu bu yaklaşımla kullandı. Yoksul daha yoksullaşırken zengin daha zenginleşti. Merkez Bankası 880 milyar zarar etmiş. Biri zarar ediyorsa birileride kar ediyordur. Gökyüzüne uçmadı ya para.Kime gitti? Çogu KKM ile tefecilere.Dış borç ve faiz ödemelerine. Yap işlet devretçilere. Emekliye, çalışana gitmedi. Lüks yaşamını milletin gözüne sokması tepki çekiyor. Bakın milli gelirden aylık milyon dolarlar kazanan burjuvalar bile milletin gözüne batmaktan kaçınırlar. Bu siyasetin zengin ettigi görgüsüzlerin tepki çekmesi doğal değil mi? Ne oldum delisi görgüsüzler her dönemde, her zaman , kim olursa olsun tepki çeker. Sadece muhalifler değil kendi partisinden insanlarda tepki gösterdi.
  • 5 Ay Önce

Bahri

Şükredin diyenler zenginlesiyor,şükredenler fakirleşiyor.
  • 5 Ay Önce

şükredin diyen zengin

Şükürlerinizin karşılıgını bu dünyada olmasa bile ahirette alacaksınız

Dede Korkut

 Bitti o imaj. Modern Devlet kurucuları olan büyük zihinler iki asır önce “güç bozar, mutlak güç mutlaka bozar” kuralına karşı teoriler düşündüler. Düşündüklerini yasa, tüzük, yönetmeliklerle tavizsizce bağıtladıkladıkları güçlü organizasyonlara çevirdiler ve yolsuzluk, ihmal, kasıt, torpil… gibi kara delikleri tıkayarak dürüst Devlet yönetimini inşa ettiler. Mehmet Akif Ersoy’un; “Dinleri bizim işimiz gibi, işleri bizim dinimiz gibi” diye tanımladığı yapıları bina ederek güçlendiler. “Kuvvetler ayrılığı, hukuk devleti, denetim ve denge, şeffaflık, hesap verirlik, fikir ve ifade hürriyeti” gibi değerler ve kurumlar geliştirdiler. Dürüstlük, vicdanlara, kör itaate, bırakılınca güç bozdu, mutlak güç darmadağın etti.
  • 5 Ay Önce

Korkut Ata

Sen bunları gelde uğurgillere anlat, anlatabilirsen.

Uğur

Hadi ordan. Senin övdüğün modern devlet kurucuları yani hırsız talancı burjuvazi 200 sene önce bir yandan İngiltere ve Fransa'daki kendi ahalilerini köleden beter köle ederek günde 18 saat çalıştırdılar ve diğer yandan yeryüzünü talan ettiler. Hukuk devleti ve fikir hürriyeti gibi kavramları da eski krallara karşı ve ahaliye karşı göz boyamak ve baş eğdirmek için utanmazca kılıf olarak uydurdular. Sadece yalancı kötü kimselerdir ki uluslararası burjuvaziyi ve onun talan çarkını modern devlet, kuvvetler ayrılığı, hukuk, guguk vs. diye överler. NEYSE, Zilletçi kötü propaganda eşkıyası uyduruk gündemlerini bırakmazlar, o yüzden onların alçakça yalanları ve sahte tarih hikayelerine verilecek cevap da bitmez. Benim işim gücüm var.

Misafir

Tamam da Ali bey onlar zaten belli onlarda her yol Ankara onlar biz buyuz diyorlar inkarda etmiyorlar 
  • 5 Ay Önce

Mert

Tamam da kardeşim sen kendini dindar müslüman olarak takdim ediyorsun. Karşı tarafın dindar müslüman diye bir iddiası yokki. Nasıl olurda kendi mahalleni onlar ile karşılaştırıp onlarda yapıyor diyebilyorsun. Birbirinizden farkınız olmayacak mı!?
  • 5 Ay Önce

okur

Sayın yazar İstakoz haram diye diyanet başkanı fetva verdi acaba BURSALI burada tövbe mi alması gerekiyor....Netice itibarı ile haram yedi ....
  • 5 Ay Önce

Ayhan polar kardeşim

Ayhancıgım,yavrucugum, iman ile paranın kimde oldugu bilinmez.Ondan kimsenin inancını sorgulama olur mu

Ayhan polar

okur'cugum..Yavrucugum haram-helal kavramlari sizleri nicin ilgilendiriyor ki..Neticede Islam ile arasında mesafe olan laikçi kişilersiniz..

111

 Genel seçimleride chp kazanirsa görürsunuz ama biz hak ediyoruz bunu 4 yil sonra z kuşagida geliyor chp kazanirsa hiç şaşirmam Yazik yazik çok yazik
  • 5 Ay Önce

A102

Bu şekilde 4 yıl yürümez bu araba.

Dede Korkut

Şimdi olanlar ise, paçalardan yavaş yavaş akarak millete görünür hale gelen sızıntılar. Tedbir tavizsiz müeyyidelere bağlanmış kurallı işleyen organizasyonlar bütünü haline getirilmiş güçlü DEVLET inşaasındadır. "Türk Mileti" adına diye başlayan yargı sisteminin gerçekten Türk Milleti'nin vicdanlarını tatmin edecek tesirde kararlar verecek cesamete eriştirilmesindedir. Adalet Mülkün temeli değil mi?

Nefer

Bu ulkede biz laikçiler, Kandil devrimcileri, seçkinci, mezhepçi solaklardan ve Ataturk simsarkarindan başka hiç kimse istakoz yiyemez..Maldivlere, Essek Adasina, Yunan adalarında tatile gidemez..
  • 5 Ay Önce

CHP'li Terzi

Nefer sen ne pis bir insan cıktın boyle..

hasan hüseyin yalçın

Tencere dibin kara seninki benden kara zengin kodaman akp-chp siyaset anlayışını.emekli torunlarına bayram harçlığı veremiyen,asgari ücretle çalışıp bayramda et tavuk,çoçuklarına bayramlık alamıyanla karşılaştırmak ne kadar doğru.memlekette yüzde onluk ondan bundan elit tabakanın yaptıkları beni ilgilendirmiyor.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Akşamları kitap okumak veya kültürel yapımlar seyretmek yerine barlarda şarap ve meyhanelerde rakı içerek işret yapmalarıyla kötü şöhretli olan görgüsüz kültürsüz CHP'li şarapçı dansözcü kesim bize görgü dersi veremez ve kültür taslayamaz. Ayrıca Istakozcu Şebnem Hanım da o kesimden gelmektedir zaten. Tevbe ederek o kesimi bırakmalıdır.
  • 5 Ay Önce

Ak partili

Ali bey uzulerek yaziyorum su anda Ak partimizin Istanbul il baskanliginda gorevliyim maalesef cok uzulerek soyluyorum .
  • 5 Ay Önce

Tosun Pasa

uzulecek bisey yok..

Partili

Üzülme, kendini alıştır.

hayırdır

Ak partili olmak üzücü birşey mi

Bu ne perhiz

Sözcü TV dahil bütün muhalif kanallar 810 milyar zararı konuşuyor .yahu hepsi dolar döviz faiz koşturan tipler ak parti gitsinde enlasyon fırlasada olur diyenler neyse
  • 5 Ay Önce

nerde yaşıyorsun

enflasyon daha ne kadar fırlıcak

Abdullah

İstakoz yesinler, Maldivlere de gitsinler, eğer kendi helal kazançları ise benim için sorun yok. Aç Türkler tatilden dönüyor diyen ise gerçekten ülkeden bihaber. Ülkenin %10'u tatile gitse 8 milyon demektir. Kalan 72 milyonun büyük bir kesimi ciddi ekonomik sorunlarla boğuşuyor. Tatile gidenlere bakarak ülkenin ekonomik durumunu değerlendirmek mantıklı değil
  • 5 Ay Önce

Vedat

Ak parti yaptığı hataları bir sonraki seçime kadar düzeltmez ise ülke de chp iktidarı kaçınılmaz olacaktır, dost acı söyler!
  • 5 Ay Önce

A101

Hiç bi yazar istakoz için ayıp bize yakışmadı diyemiyor haram denen bişeyi nerdeyse savunacaklar böyle devam edin siz aferin

Mert

 Birbirinizden farkınız olmayacak mı!?
  • 5 Ay Önce

Uğur

Orta hâlli ve hatta alt-orta hâlli Türkiye ahalisi olarak mal edinmek ve altın ve dolar yığmak ve kamu görevlilerimiz sanki fabrikatörmüşüz gibi çocukları özel okula vermek yerine Avrupalılar gibi senenin bütün birikimiyle plaj tatiline gitsek alt-orta hâlli ahalimiz bile her sene Maldivlere gidebilir. Fakat ne zaman ki kerli ferli koskoca adam Instagram'da ilk erişkin gençler gibi Maldiv havası atarsa ve böylece Bodrum plaj tatilcisi laikçi Zilletçi zengin bozuk çıplak çirkin kesime malzeme verirse, işte o zaman o azarlanmayı hak eder. Fakat aleyhinde başka kanıt yoksa onu en azından şimdilik büsbütün dışlamamak gerekir.
  • 5 Ay Önce

Fatih

Gormemis adamin hali cok fena oluyor

Eşrefoğlu

Tek kelime teşekkür ederim
  • 5 Ay Önce

Hasan Tahsin

Bu isimlerle Altaylinin onemli bir farki var. Bu isimler hem Ak Partili olduklarini beyan ediyorlar, hem de milletvekili olarak seçilmişler...
  • 5 Ay Önce

Selim

Mesele istakoz, tatil degil..
  • 5 Ay Önce

Nuh

Mesele adaletsizlik ve hukuk tanımamazlık. Nedir bu%25 kira artış sınırlaması? Başka hangi kalemde uygulanabiliyor veya uygulanıyor mu? böyle bir oran sonucunda otuz yıllik birikimle alabildiğimiz ev şu an bin yediyüzden iki bin yüz doksan tl oldu. Aynı sitede kiralar 15 bin nasıl adalet ama.

Muhterem

Cehapeli zenginler bile bu saçma düzende ezilen garibana acıyor, düzen değişsin diye.
  • 5 Ay Önce

Asım,ın nesli

Biz gelince her şey çok güzel olacak demekle olmuyormuş demek ki, Chpli İstanbul belediyesinin sorumluluk alanındaki bir batakhane de 28 kişi pisi pisine can vermiş, kösele suratlı Ekrem zorda, chpli Antalya belediyesinin sorumluluk alanındaki bir teleferik de kaza yaşanmış, bir kişi ölmüş, 170 kişi ölümden dönmüş, chp Antalya belediyesi zorda, hatta bir chp ilçe belediye başkanı tutuklanmış, eee gündemin bir şekilde değişmesi lazım, şebnem hanım da chplilerin imdadına Hızır gibi yetişmiş valla, chp zihniyetinin ıstakoz yeme konusunda ki samimiyetsiz ve ikiyüzlü tavırlarına bakınca, chplilerin günde üç öğün buğday çorbası yiyerek şekersiz üzüm hoşafı içerek hayatta kaldıklarını zannedersiniz, Abdullah Gül, Ahmet davudoğlu ve Ali Babacan'nın akpartiye oy veren insanlar sayesinde geldikleri makamlara ve kendilerine oy veren insanlara ihanete varan tavırlarına bakıp diyorum ki, varsın şebnem hanım kendisine oy veren insanlara ıstakoz yiyerek ihanet etsin,kaldı ki şebnem hanım taa Monako'ya kadar gidip oralarda kuru fasulye mi yeseydi yani.
  • 5 Ay Önce

Paşa,

Soma tren kazasında yüzlerce insan öldü bişey demedin, hızlı treni alelacele açtılar onlarca insan öldü bişey demedin, depremde binlerce insan öldü bir belediye başkanı yada bir görevli bile tutuklanmadı bişey demedin,bu işin fıtratında var dediler bişey demedin, takdiri ilahi dediler bişey demedin,kurunun yanında yaş da yanar tabi dediler bişey demedin ama asım efendi...

AKINCI 1453

hak hukuk adalet kavramlarindan kopuk klasik akp kafasi; "şebnem hanım taa Monako'ya kadar gidip oralarda kuru fasulye mi yeseydi yani".

Can

tayvan da siddetli deprem oldu vefat edenler onyedi tayvanli. bizde 50 000 bunlardan pisi pisine ölen vatandas kactir bi de tahmin etsen eger bu kadar duyarli isen.

Veli

Sorun ıstakoz değil, sorun partisine ve ilkelerine zarar vermesi, Ak parti işte bu yüzden kaybetti Asım..

yaw bi de git

ne diyon asım

okur

Tebrikler asım efendi.Kuru fasulye her yerde var değilmi ama. ^^taa Monako'ya kadar gidip oralarda kuru fasulye mi yeseydi yani.^^sende mi fasulye yedin dikkat et fasulye gaz yapaıyor .......

Zekeriya gökçe

Açız "Bugün açız yine evlatlarım, diyordu peder," bizim aç insanlar o zamandan bu zamana yediler ancak doymadılar... doymayacaklar... fakru zaruret içinde don alacak paraları olmadığından baldırı çıplak kaldılar. Gelelim bizim mahallede olup tuzluk elinde nerde bir hıyar görse tuz getirdim diyenlere... Hak gözüküp düşmanlık edenlere, fetö tabiriyle tuzluklara... kimsenin kalbini açıp bakamayacağımıza göre beyan ile hareket ederiz. İnsanları çeviren makam , para , kadın Allah kimseyi imtihan etmesin... sonumuzu hayırlı eylesin. Duadan başka bir şey gelmez elimizden. Gelelim gazze ye biz 2031 tarihini bekliyoruz. Allah vadini tamamlayacak buna inanıyoruz. İsrail akıttığı kanda boğulacak. Ona yardım ipi atan iranda nasipsiz kalmaz. Yok tel aviv sıgınaktaymışşşşş. Bizler Allah'ın (cc) izniyle adil şahitler olacağız.. .
  • 5 Ay Önce

Erhan

Her konuda tek ve olaylari genelleştirmede mahirler. Örneğin vay mi dindar bilinen biri bir kusur işlesin kendilerinin hep böyle olduğuna bakmadan hemen bunu dillerine dolayıp tüm dindarlar böyleymiş gibi lanse ediyorlar. İkincisi muhafazakar ve dindar insanlara hiç bir şeyi layık görmüyorlar. kendileri lüks, konfor,debdebe i içinde yaşarken; dindarlara her şeyi çok goruyorlar " sizin neyinize araba, hakimlik,savcılık memurluk..... siz ancak hizmetçi kalmalisiniz, gidip bize sebze ve süt uretmelisiniz" diyorlar istiyorlar. Ve bu anlayışta ki insanlar üstelik birde solcu, Atatürkçü geçiniyorlar . Tabi birde ne yazık ki güya muhafazakar insanlar bunların etkisine kapiliyorlar . Son seçimde de bunun etkisi var
  • 5 Ay Önce

Hayta

Bayramda bodrum Antalya vs bütün kıyılarda herkez eğlendi tatilde .siz Bursalı ve Filiz için Gazze'de yaşananlar varken diyorsunuz .üstelik kıyıya tatile gidenler çoğu CHP seçmeni .üstelik herkez 4 aydır hiç Gazze demeyip seçim konuştu yazdı .seçim akşamı kim kazandiysa eğlendi
  • 5 Ay Önce

@Mehmet'e

Valla Mehmet sizin laikci, mezhepçi,Atatürk simsarı, Kandil devrimcisi CHP'li marjinal solaklar baskanlik seçimlerinde Erdoğan' a oy çıktığı için deprem bölgesindeki insanlara "Keşke depremde hepiniz ölseydiniz.. Her şey müstehak sizlere" diye sosyal medyada paylaşımda bulunup tweetler attılar.. 20 yıldır her secim yebilgisinden sonra halkı "makarnacilar, kömürcüler, bidon kafa, göbeğini kaşıyan yogiler..vs" diyerek aşağılayan sizofrenikler hangi zihniyete sahipti...En son yerel seçimlerdeki tercihlerinden dolayı CHP seçmenlerine en küçük bir hakaret edildiğini duydun mu.."Biz kırk kişiyiz; birbirimizi biliriz"

Hayta

Mustafa Kemal diye bagiriyola

Hayta'ya cevap

Nasıl anladın CHP seçmeni olduklarını, alınlarında mı yazıyor.

Mehmet

Valla sizinkiler depremden sonra halay cektiler

Ahmet Eren

konuyu istakoz orantısına dökerek basitleştirmisiniz.yazınızdaki kişileri tanımıyorum tenzih ediyorum ancak sayılar arttıkça yolda karşılaşılan kişiler maalesef neyi ne zaman nerede yapacağını bilemeyen takt sahibi olmayan kişiler olabiliyor.keşke ülkemizin her insanı istakoz tatsa maldivlere gitse burada bir beis yok, önemli olan kazancın helal ve vergilendirilmiş olması.ülke ekonomisi bu haldeyken bu paylaşımı yapmak tabiiki uygun değil. ilk başta belirttiğim gibi önemli olan paranın kaynağıdır.Sizden bunu belirtmenizi beklerdim.
  • 5 Ay Önce

fhgvkhf

Amet efendi, Istakozun da, domuzun da yenmesi dinimizce haramdır. Biz Müslümanlarca asıl, 'keşke bunlar yense' denmesi basitliktir.

Günaydın

Ah be  Abi, sizler... Memurlara seyyanen 8000 lira artı %74 zam ile 40 bin, 50 bin lira maaş verdiğiniz memurlarla, 10000 lira verdiğin emekli, 17000 liralık asgari ücretliler ile mi karıştırıyorsun, saydığın yerlerde tatil yapabilenleri..
  • 5 Ay Önce

Nuh

50-60 bin lira maaş alan memur benim evimde 2 bin lira kirayla oturuyor. Bunuda bu hükümet yaptı %25 garabeti ile.

İşte Gerçek

Atasözü, ‘’açın imanı olmaz’’ diyor fakat ‘dini duyguları önceleyen bir partinin milletvekili’ de olsa zevkine, ameline düşkün olunca işte böyle şeyler oluyor. O zaman sözümü diyeyim: Obur olan ne bulursa, aç olan ne kalırsa onu yiyor.
  • 5 Ay Önce

Mehmet aktan

El hak doğru söylüyorsun abi.
  • 5 Ay Önce

Nuran Devres

Istakoz yemek suç değil. Paranız varsa elbette yersiniz. Maldivlere de gidersiniz. Ammaaaa. Eğer garip gurebanın hakkını kollamak için, o kesime çok yakın, onları anlayan bir parti olarak iktidara gelmişsiniz çok daha dikkatli, çok daha özenli olmanız gerekir. Halk neden Erdoğan'ı bağrına bastı? Neden bunca yıldır iktidar da tutuyor? Bizden biri diye. Lüks ve şatafat içinde değil, halden anlayan, zor şartlarda yaşayan vatandaşın umudu olduğu için, bizden biri diyerek. Erdoğanın, ya da Akpartinin ağır toplarından birinin havyar, istakoz vb yediğini hiç gördünüz mü? Belki yiyordur. Niye yemesin ki? Ama bunu paylaşmak resmen partiyi dinamitlemektir. Rahmi Koçun bile böyle bir paylaşımını görmedik. Fakir fukara babası olarak iktidara gelen ve onu sürdüren bir liderin ve bunca çabanın arkadan vurulmasıdır. Aptallık, hadsizlik, şuursuzluk hatta ihanettir. Akpartide böyleleri olduğu bilinse bu kadar uzun iktidarda kalamazdı. Yahu ne istersen zıkkımlan, afiyet olsun ama bir Akparti m.vekili olarak bir rezalete imza attın ve partine zarar verdin. Tabii muhalefete de büyük bir silah.
  • 5 Ay Önce

Can

Sofuoglu gibilerin özel hayati nasil geciyor. erzurum eski MV kulaklari cinlasin. fakir hayatlari asla yoktu.

Nuh

Gariban halkın evinde kanun zoruyla iki bin liraya oturanlar istakozda yer klamar veya avyar bile yer.

OLUYOR

nuran devres AHLAKSIZLIĞA BAK YAP AMAMA GİZLİ YAP PAYLAŞMA MUHALEFETE CEPHANE VERME DİYOR AHLAKSIZ UTANMADAN SANKİ GİZLİ YAPILINCA HAK ADİL OLUYOR AHLAKSIZLIĞIN DİKALASI İŞTE BU

Uğur

Nuran hanım teyze, ilk defa bir yorumunuza neredeyse tamamen katılıyorum. Kanaatimce çok doğru ifade etmişsiniz.

Haci

Yiyecek sende, götürecek sende gizli yapacaksın. Eşgere, halkın gözünün içine baka baka yaparsan takoz yaparlar

Mustafa Kamal' in Neferi

Siyasî tercihlerinden ve değerlerinden dolayı milleti yıllarca "makarnacılar " "kömürcüler" "bidon kafa"...vs diyerek aşağılayan laikçi mezhepçi, seçkinci, Atatürk simsarı solak "öz istakozcular", dinsiz faşistler, kriptolar; şimdi de "istakozcular" diyerek aşağılıyor.. Birakin da bunun eleştirisini AKP seçmeni yapsın...CHP'li candaş, seçkinci laikçiAtaturk simsari bizim marjinal tayfa kendi yaptığımız şeyle basşkalarini eleştiriyoruz..Daha önce "Turk devleti katil değil seri katildir" diye tweetler de atan daha sonra bunları silen ve Türkiye'yi "soykirimci" olarak gören HDP/DEM (PKK) semoazirani bizim CHP Istanbul il başkanımız vakt-i zamanında "Benim herif bi oturuşta hayvanim dörtte birini yedi" mealinde yazılarla sosyal medyada fotoğraflar paylaşmadı mi..
  • 5 Ay Önce

Haydar

Bozuk saat gibi arada bir dogru seyleri de işaret ediyorsun..Yavaş yavaş bu sayfalarda takıla takila adam olacaksın inşallah.. Son bi aşama kaldı...Tövbe et, imana gel...Ve iböylelikle nsan oldugunun farkına var .

Mert

Sonn yirmi yılda, mücahid likten müteahhit lige terfi edip beyaz Türkleşen yeni bir kesim oluştu. Birde iktidar nimetlerinden faydalanmak için iktidara yanaşan sonradan zenginleşen eskiden fakir beyaz Türkler var ve bunların sayısı baya ciddi
  • 5 Ay Önce

ben daa

Ali bey yava yavaş akittensoguyorum.. Eleştiri yaparken bizimkile böyle ama sizinkilerde böyleyş bırakın artık. Şebneminde diğerleirnin d eyaptıkları yanlış. Boşa savunm ageliştimeyelim. Reisin buna müdahale etmesi lazım
  • 5 Ay Önce

042

Bu olayda sevimsiz olan şey kimsenin ne yediği-yemediği değil, "Sonradan görmelik", "kibir". Sn.Yazar siz de bunu eleştiriyor gibi yapıyorsunuz ama mızrak çuvala sığmıyor.
  • 5 Ay Önce

mehmet

chp liler onlar gibi görgüsüz kültürsüz olmadığı için her yediklerini paylaşmıyorlar.Milletvekili böylr bir foto paylaşamaz insanlar yiyecek ekmek bulamazken insanlarla dalga gecer gibi paylasım yapamaz..Valla sizin kesim şimdilerde görgüsüzlügün sonradan görmenin dibine vuruyor son model arabalarda pudra cekenimi dersin.5 yasındaki cocoguna son model araba alıp direksiyon basına gecirteni mi dersin,bilmem kaçbin dolarlık canta takanı mı dersin daha sayamayacagımız nice görgüsüzlükler...Ayrıca bodrumda parası olan gidip ıstediği paraya lahmacun yiyebilir aynı bodrumda 100 tl ye de lahmacun var isteyen onu da yıyebilir sorun bu degil sorun halkın vekili olup halkın ne cektiğini bilememek halktan uzaklaşmak bunu anladıgınız da kuruluş ayarlarına dönersiniz yoksa yok olup gidersiniz
  • 5 Ay Önce

Uğur

Hadi ordan. Bir defa Instagram görgüsüzlerinin çoğu CHP'liler ve diğer Zilletçiler. Buna sözde başörtülü olanları dahil.

Uğur

Istakoz yemek olsun, mal edinmek yerine senenin birikimiyle Maldivlere gitmek olsun, aslında alt-orta hâlli ahalimiz için bile erişilmez değildir, ama kültürümüze aykırıdır. Bu bizim değil, Cinsellik ve Heykel Partisi CHP kodamanları gibi yabancı tuhaf insanların kültürüdür, o yüzden hiç olmazsa insanlara gösterişini yapmamak gerekir.
  • 5 Ay Önce

Nuh

Ömründe birikimiyle aldığı evi %25 lik kanun zoruyla iki bin liraya veren ve artıramayan ev sahibi ne yapsın?

Uğursuz

Uğur sen ya sayı saymayı bilmiyon, yada salağa yatıyon alt- orta halli memmlekete gidemiyor.

İlginç

 bayramda vatandaşın memleketine ziyarete gitmesini bile çok görmek , 3-5 gün tatil yapmasını lüks gören..
  • 5 Ay Önce

cahit

 onların eleştirmesi çok doğal bundan bile savunacak birşey bulmuşsun.
  • 5 Ay Önce

gazzeli

bugün günlerden gazze,gündemimiz herzamanki gibi gazze!!.gazzedeki vahşi katliamı durdurmak için mutlaka birşeyler yapılmalı.öldürmeyi ,vahşeti seçmiş siyonist yapı yok edilene kadar bölge ve dünyaya rahat yok.sadece kan gözyaşı ve sömürü.bunun tek yolu savaş veya kimse savaşmazsa yakında gelmesi muhtemel global,şiddetli ilahi bir azap.herşey Allahın kontrolünde çünkü."fitne yeryüzünden kalkıp din yanlız Allahın oluncaya kadar onlarla savaşın"enfal 39.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Bu arada Maldivlerde tatil hiç aşırı bir şey değildir: Orta hâlli ve hatta alt-orta hâlli Türkiye ahalisi olarak mal edinmek ve altın ve dolar yığmak ve kamu görevlilerimiz sanki fabrikatörmüşüz gibi çocukları özel okula vermek yerine Avrupalılar gibi senenin bütün birikimiyle plaj tatiline gitsek alt-orta hâlli ahalimiz bile her sene Maldivlere gidebilir. Fakat ne zaman ki kerli ferli koskoca adam Instagram'da ilk erişkin gençler gibi Maldiv havası atarsa ve böylece Bodrum plaj tatilcisi laikçi Zilletçi zengin bozuk çıplak çirkin kesime malzeme verirse, işte o zaman o azarlanmayı hak eder. Fakat aleyhinde başka kanıt yoksa onu en azından şimdilik büsbütün dışlamamak gerekir.
  • 5 Ay Önce

Adem

bu ülkede açlık sınırı 17 bin TL olmuş Uğur bey, İstanbul'da ortalama kira da 17 bin TL'nin üzerinde. Çalışanların yarısı asgari ücretli o da 17 bin TL, emeklilerin çoğu ise 10 bin TL'ye talim ediyor. Bu koşullar altında iktidarın çevresindekilerin lüks, şatafat görüntüsü bıçak gibi batıyor insanlara, anlamıyor musun?

Kültür meselesi....

Istakozu yemek de bir marifet işi. Adabı muaşeret ister. Yoksa ıstakoz yiyeyim derken ıstakayı yedirirler adama.
  • 5 Ay Önce

İnce

Ak parti neden kaybetti ? Beyaz Türklere sarıldı yolunu kaybetti ve kaybetti.Bunların yerine çiftçi ,çoban,emekli,asgari ücretli aday gösterselerdi inanın kaybetmezdi, Ak parti CHP taklit etmeye başlayınca kaybetti.Yok Dr,yok Av,yok mühendis ,yok gazeteci,türkücü,şarkıcı olsun dersen sonunda bu olur.Benim derdimi bilen olacak.
  • 5 Ay Önce

Dava adamı

Yandaşlık yapmaktan başka hiçbir vasfı ve özelliği olmayan kifayetsiz, liyakat ve kariyerden yoksun muhterisli kişileri getirip yetkilerle donatırsan sonuç böyle olur. Yaptıkları bir hareketle tüm karizmayı alt üst ederler. Şimdi bunlar neyi kutluyorlar, yenilgiyi mi?
  • 5 Ay Önce

Cem Erdem

 git monacoda ıstakoz ye.
  • 5 Ay Önce

GERÇEKLER ACIDIR

Lafa gelince "bir lokma bir hırka ve allah rızası" gerçekte ise "bin lokma bin hırka ve dünya sefası". Yine dilde "komşusu açken tok yatan biz değildir" sözü gerçekte ise "komşusunu çatlatmak için zenginleşme arzusu". Bu ikiyüzlülük, malk, mülk, zenginlik hırsı, sahip olduklarını sergileme iştahı fevkalade irite edici. Ve bunlar istisna değil,Vatan, millet, din, iman için uğraşana aşk olsun. Lüks, debdebe, şatafat, pahalı arabalar, lüks konutlar vs. vs. Çalışanların çoğu ve emekliler.
  • 5 Ay Önce

Hakkı

çok doğru tespitler. AKP milletten koptu, zenginlik, iktidar ve güç başlarını döndürdü. Halk perişan onlar saraylarda, malikanelerde yaşıyor.

müslüm

 2 milletvekilini savunmaya girişmek ne yaman çelişki.85 milyon içinde %25 bir kesim varlıklı kesim.İşte bu 20-25 milyon insan içinden gidenler tatil yapıyor,lüks arabalara biniyor.Aylık maaşı 10-12 bin lira olan emekli insanlar tatile gidebilirmi..Biz buna güç zehirlenmesi diyoruz.
  • 5 Ay Önce

Zafer

Doğrusunu isterseniz, beyaz Türkler CHP de de var, Ak Parti de de. Tek farkları partilerinin adı. Ama bu iki partininde büyük çoğunluğu Maldivlere de,Bodrum, Marmaris, Çeşme vb. tatil yerlerine gitmeyi bırakın ay sonunu getiremiyor. Tayyip Erdoğan ne yapıp edip emekliye seyyanen zammı verecekti. İnanın devlet öyle gereksiz yerlere para harcıyor ki, bunun yarısını emekliye verse emekli ihya olurdu. Kimse bütçe yok bahanesine sarılmasın. Cumhurbaşkanı geçen senenin Mayıs ayında söz verdiği halde, 1.derecedeki memur ve emeklilerine 3600 ek gösterge dahi verilmedi. Sabır taşı olsa çatlar.
  • 5 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN geçmiş ŞEKER bayramınız kutlu olsun yaza yaz doyamıyorsunuz varsa yoksa CHP yazın hep yazın AZİZ VE MUHTEREM HALKIMIZ gereğini yaptı bu iktidara dur dedi sizin YAZDIĞINIZ GİBİ AKIL TUTULMASINDAN KURTULDU VE GEREĞİNİ YAPTI EFENDİM
  • 5 Ay Önce

Hayatımda ıstakoz yemedim, herhangi bir eksikliğim olmadı çok şükür

Ali bey siz olayları anlamazdan geliyorsunuz, bu arada chp akıllardan çıkmayacak golünü atıyor. Yediği ıstakozu görgüsüzce utanmadan büyük marifetmiş gibi bu ekonomik krizde insanların gözüne gözüne sokan, göya alnı secdeli dindarların partisinin mensubu halkın vekili, halk krizde iken ihtiyaçlarını karşılayamaz iken..
  • 5 Ay Önce

Para Kuleleri ile Emirganda 3 villa

Para kuleleri ile Emirganda birden bire 3 villa gördüklerimiz ya görmediklerimiz kıytırık değeri bunların yanında devede kulak örneklerle ne yapmaya çalışıyorlar?Üstelik Fatih Altaylını ekrem için yırtınması nedir anlayamadım çirkin el hareketleri bu nasıl bir gazeteci İsmail saymaz kemik veriyorlardır Fatih altaylınındamı yemi çok yüksek yoksa yürekten mi:)))Her neyse bu örnekler chp nin yapageldiklerinin yanında adeta bir hiç gündeme gelmesi dahi komik adamlar deve yüklü para götürürken pkk iş tutarken Ak partiden böylesine karalamalarla inanki boş bomboş meseleler olarak görüyorum!Zengin kızının kötü yollu ahlaksızına flört fakirin kızınınkine ise çok çirkin yakıştırmalara benzer CHP bildiğin gibi lanetlimi lanetli bir zihniyet bir örgüt!CHP dende CHP lilerdende tiksinti duyuyorum!Mehmet Sevigeni bilirsiniz sürekli chp den dert yanıp eleştirirdi adam nasıl 180 derece döndü tam dönek oldu bunlar hep böyle CHP lanetlidir lanetli kalacaktır vessealam!
  • 5 Ay Önce

mehmet

soda iç.

Recep polar

Sayın yazar Şebnem Bursalı, Güneş gazetesinde köşe yazarı iken neden onun eski defterini açmadında ıstakoz olayı ortaya çıkınca eski bir karşı mahalleli olduğunu belirtiyorsun..
  • 5 Ay Önce

Recep polar

AKP; CHP'ye benzedikce ve o zihniyette adaylar gösterdikçe kaybetti; CHP; AKP'ye benzedikce ve sag milliyetci muhafazakar adaylar gösterdikçe kazandı

Bekir Dede

Sayın yazar zenginleri Chp li yapmışsın da sende zenginsin..
  • 5 Ay Önce

Ali

Su CHPlilerden biraz siyaset ogrenin. Adamlar kendi tecavuzculerini bile savunuyorken, yada hic bahsetmiyorken siz kendi parasiyla gezen partilinizi elestiriyorsunuz.
  • 5 Ay Önce

Asım,ın Nesli

Haklısın Ali

Erman

Anlaşılan yenilgi bazı ak partililerin umurunda degil millet davası uğruna chp'lilerle kavga etmiş üzülmüş ama sosyetik ak partililer diyelim bunların umurunda değil. Tayyip Erdoğan yine yalnız kaldı yine arada kaldı bazı sosyetik ak partililer yüzünden hem reis hem ak parti mağdur oluyor!Tayyip Erdoğan şehir şehir gezerek mitingler düzenlemiş yaptığı ve yapacağı icraatları anlatmış reis adeta milleti ve devleti için kendini harcamış ama bu bazı sosyetik ak partililerin umurunda bile değilmiş!Ben ve benim gibi bilinçli veya şuurlu seçmen yaşanan olaylara kalp gözüyle bakar davasına sadık kalır ve bazı sosyetik ak partililere kızıp da oyunun rengini değiştirmez de,peki bunu cahil insanlara nasıl anlatacaksınız!
  • 5 Ay Önce

Deli İbo

Ak Parti'ye ne oldu anlayamıyorum, gün geçtikçe gerek parti içindeki tercihlerde, ve gerekse yaşam biçimlerinde CHP'lileşerek yol almaya başladı. CHP'de Ak Parti çizgisine indi, muhafazakarlara (tabiiki sahte ve göstermelik) yönelmeye başladı. Ama bu kadarcık bir sahtekarlık bile Ak Parti'nin seçmenini kandırmaya yetti de arttı bile. Ak Parti seçmeninin anlamadığım tercihindeki bu akıl tutulması, bu aptallıklarının müsebbibide Ak Parti'nin eski naturel ve tabii Partililerin dışlanıp, yerlerine CHP ile hemhal olacak zihniyetteki elemanların monte edilmesidir.
  • 5 Ay Önce

Adam haklı

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan: "Sistemi dönüştürmek için çıktık yola ama sistem tarafından dönüştürüldük sonunda!"....
  • 5 Ay Önce

111

Bir eksiklik var yazarlar yorumcular soylemeye yazmaya cesaret edemiyorlar Belkide haklilar ak partinin ak partililerin hatalari yazilip çiziliyor ama... 
  • 5 Ay Önce

Acemiler dikkat etsin....

Istakoz çok pahalı bir yiyecek değil aslında. Türkiye'de yese daha fazla hesap gelirdi. Fakat, daha önce ıstakoz yemeye alışık olmayanların bu hayvanı yerken çok dikkatli olması lazım. Şebnem hanımda olduğu gibi kıskaçları boğaza takılabiliyor.
  • 5 Ay Önce

Ülkeden Manzaralar

Elazığ-Sivrice'de 3 kişi, cin çarpma iddiası ile toplum sağlığı merkezine başvurdu. Merkeze 3 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Bir hocanın da merkeze geldiği olayda, şahıslar hastaneye sevk edilmeyi kabul etmedi. Sürekli zıplayan ve farklı hareketlerde bulunan şahıslar, sağlık görevlileri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Merkeze 3 ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edilirken, aynı zamanda bir de hoca geldi. Hocanın dualar okuduğu olayda düzeldiklerini belirten şahıslar, Elazığ’daki hastanelere sevk edilmeyi reddederek merkezden ayrıldı.
  • 5 Ay Önce

İşte bu yüzden....

İşte tam da bu bu yüzden kaybettiler. 
  • 5 Ay Önce

Mehmet 71

Son sözüm su:bizim kirikkalede buralı ve filizlerin değişik versiyonları ak parti içinde o kadar çok ki.gina geldi gına.tamamen sınırlanması gerekiyor.suc aşka biz emeklilere değil.reis kardesim etrafını sıfırla.gerekirse parti ismini de sıfırla ama çok açık kararlı kendi ne i şahsına yakışır kararlar almakta daha da gecikme.krarli ol.vesselam.
  • 5 Ay Önce

Hemşo

Hemşo. Reis nerde sanki. 

Musrafa Kemal'in Neferi

O istakozlar buraya gelecek...*CHP'li Oz Istakizcular )
  • 5 Ay Önce

Mehmet 71

Alibey kardeşim.bursalili,filiz gibileri 25 yıldır ak parti içerisinde o kadar çok yaşıyoruz ki.gina geldi gına.reise çok yazık oluyor.artik reis gözünün o üne bakmalı.hic acimamali.yoksa acınacak hale düşer.tipki benim gibi.bir kardeşidir ağabeyini olarak ikaz ediyorum. Vesselam...
  • 5 Ay Önce

Siyasi Analist

Reis'i kandiriyorlar veya yanlis secim yapiyor ..

Yıldız teskilati

CHP liler cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar ülkenin kaymağını yiyorlar hepsi zengin yerlerde oturyorlar İstanbul'da Beşiktaş Bebek İzmir'de karşıyaka Ankara da Çankaya gibi
  • 5 Ay Önce

Cüneyt Beyaz

Meseleyi anla
  • 5 Ay Önce

Zeynel han

Chp seçmeni ile akparti seçmeni bir değil kardeşim.Chp seçmeni domuz yiyenine veya villaları olanlara,pardan küle yapanlara......vs.. sahp çıkar oyunu verir.Akparti seçmeni bunu yapmaz,yapmamalı doğru olanda bu.İtakiz yemeler,lüks tatiller,arabalar....akparti seçmeni kabüllenemez,bunları benimseyenez fark bu.Partinin yetkili kurumları bunları göndermez temizlik yapmazsa,seçmen belediyeleri şutladığı gibi bunlarıda şutlar,olan reise olur.
  • 5 Ay Önce

Mesele Istakoz degil !! REKLAMINI YAPMAK !!

Yenilen yemegin resmini gormemisler gibi herkese ilan etmek ayiptir ve insan utanir ... Ne yani .. ben yedigim lahmacunun resmini sosyal medyada herkese dagitirsam ..garip olmaz mi ?
  • 5 Ay Önce

Alim

31 Martta olan sadece millete oldu, imanlı tarihine bağlı , vatansever insanlara oldu. Olay gayet net ve açık, Ak Partinin içindeki AKP lilerin ihaneti.AKP lileri milletin imanlı evlatları en az 15 yıldır anlatmaya çalışıyorlar ama , AKP lilerin ördüğü çelik duvarları aşamadılar, hep dişlerini sıktılar.Sayın Ali Karahasanoğlu da ne yazılar yazdı ama dinletemedi.Eğer AK PARTİ, AKP li belediye başkanlarının yolsuzluklarından dolayı onları görevden alıp yerine kayyum atasaydı , 31 Martta %60 lık başarı işten bile değildi.AKP lileri tanımak o kadar zor değil.Yaşantılarına bak, dostlarına bak, servetlerine bak.Bunlar öyle ki seçim bölgesindeki aynı apartmanda oturan imanlı Ak Partiliyle asla konuşmaz ,onun görüşlerine değer vermez, işi gücü zenginlerin kahvaltılarında davetlerinde dolaşmak olur.Bunu bilen Ak Partili imanlı vatandaşlar dişlerini sıka sıka dişleri çürüdü.Dertlerini anlatacak birini bulamadılar.Bunlar sakal takarak, türban takarak, teheccüt kılıyoruz diyerek yetkilileri aldattılar.Çok önemli bir tarihi fırsatı (2003-2024) kaçırdık, millete yazık oldu.Bir yıl sonra erken seçime gidilmeli , bu AKP lilerin tümü uzaklaştırılmalı.Bunların nasıl anlaşılacağını yukarda söyledim.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Bu yazınız çok güzeldi. Başlığa bakınca Ekrem Yavaş'ı gerçekten de İstanbul tekfuru ile Ankara derebeyinin isimlerinden bir karışım sanmıştım. Maalesef CHP'li Istakoz Şebnem gibiler Ak Parti'ye egemendir ve zannediyorum ki iş işten geçene dek bunu kimse durduramaz. Sındırgılı Ekrem Yavaş harcanır, ama kripto-CHP'lilerin arkasında kapı gibi Erdoğan ve SETA var. Ne de olsa SETA'lıların kökü Davutoğlu'na dayanıyor. Kripto-CHP'li ve sonradan CHP'lileşmiş erkekler ve kadınlar burada bozuk sözde görevlerini yapıyorlar. Av seçtiği erkeklerin birer birer bütün duyguları ve varlıklarını sömürüp atan birer şımarık bencil kibirli modern güçlü şuh vamp kadın (femme fatale) gibi Erdoğan ve Ak Parti'yi sömürüp attıktan sonra Cinsellik ve Heykel Partisi CHP ve Zillet İttifakı'ndaki ıstakozcu kardeşlerinin yanına ve onlarla beraber cehennem ateşine gidecekler, ama belki bazıları tevbe edip düzelir.
  • 5 Ay Önce

nurettin

rezidans kraliçeleri onlarda gamze ilgezdiler gibi hilton vari otel sahipleri veli ağababa gibi para babaları onlarda fakir fukara edebiyatı yaparak halkı kandırmak onlarda halktan yine de oy alıyorlar acaba aziz nesin kimler için türk halkının yüzde altmışı aptal tespitini yapmıştır hizmet yapmayanlar yine seçiliyorlar
  • 5 Ay Önce

YRP'li

 hazmedeceksiniz, olmadı soda içeceksiniz !!!!
  • 5 Ay Önce

YRP'lu

Rahmetli Erbakan Hocamizin Islam ve Musluman düşmanlığı için kullandığı "patates dininden olablar" sizi aklıma geldi..

Erdal

Geçen bir haber başkan yardımcınız nerede doğum günü kutluyordu, acıklamada daha vahim bir yıl önceydi, yer telaviv

YRP'li

Rahmetli Mucahid Erbakan bosuna sizin icin de 'digerlerinden farki yok, duzenin partisi' dememis!
  • 5 Ay Önce

Gerçek YRP'li

Gerçek milli görüşculer ne Maldivler'e gider ne de istakoz yer. Hadi yaylan simdi burdan binbirsurat, pacanizdan pislik akiyor hala arlanmadan yorum yaziyorsun burda.

nurettin

* ayasofya açılmışsa milli görüş iktidardadır* imza necmettin erbakan milli görüşe ve babalarına ihanet eden evlatlar

Gercek YRP'li

Degil CHP'nin kuyruğuna taklmak, 1974'de sizler gibi cakma degil gercek mucahid Erbakan CHP ile koalisyon yapmis ve sizin 22 yildir fiske bile vuramadiginiz emperyaliste okkali bir tokat atmisti. Okyanus otesindeki efendinize ayni tokat gunu yaklasiyor diye zorunuza gidiyor her halde.

YRP'li

Rahmetli Erbakan Hoca'miz " CHP'nin kuyruğuna taklmayin" demisti

CHP'li Terzi

CHP'liler zaten zengin..
  • 5 Ay Önce

CHP'li Terzi

CHP'liler "öz Istakozcu" sonradan görme değil..

şüayıp

Her gün istakoz yiyenlerin istismarına kim inanır
  • 5 Ay Önce

Namık kasımoğlu

Ali Bey, normal olan onların istakozu hertürlü yemesi. Anormal olan bunun muhafazakar lar tarafından yenmesi. Yüzde vermek saçmalık.
  • 5 Ay Önce

Anormal

Anormal olan kadını istakoz yemesi değil anormal olan bizimkilerin kibiri, liyakatsizliği. Yoksa kadın istakoz yemiş kendi parasıyla bize ne rüşvet mi yemiş sanki.

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize yüreğinize sağlık Kardeşim.
  • 5 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23