• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Haniye'nin torunları için bir Batılı taziyede bulundu mu?

116 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ali 46

Hükümet ticaret yaptığını kabül edip kısıtlama yapacağını açıkladı, ali bey sen hala yalanlama derdindesin ayıp ya hu.
  • 5 Ay Önce

Haniye

Gazzeye gitmek isteyen cumhur ittifaki vekili, israilli firmanin ortagi cikiyor. Ne denir buna: Tanri daği kadar Turk, Hira dagi kadar Müslüman, Siyon dagi kadar Tuccar(siyonist).
  • 5 Ay Önce

Muhammet İşbilen

Haniye kendi çocukları ve torunlarının ölüm haberini aldığında gözlerinde bir yaş bir hüzün gören var mı?
  • 5 Ay Önce

Levent 15

ALİ KARDEŞİM, BAZILARININ ANAVATANI "ALMANYA"! TÜRKİYE'DE NEFES ALIP VERMELERİ, SİZİ YANILTMASIN!
  • 5 Ay Önce

Münekkit

Sayın yazar! Senin asıl derdin iç siyaset ve Erdoğan güzellemesi.
  • 5 Ay Önce

Why

Ya siz kafayi mi yediniz! Haniyye dediginiz adam; Bati tarafindan terorist ilan edilen, ve acikcasi da terorist denmek icin herseyi yapan, seriati savunan, cagdisi , medeniyet dusmani Hamas’in tepesindeki adam! Kim niye bas sagligi dileyecekmis? Onu yaparlarsa zaten lanet olsun onlara. Seriatcilar grubu olarak onu siz yapin iste, size ne medeni dunyadan ki? Batinin bas sagligi dileklerine mi muhtacsiniz siz seriatcilar? Hadi oradan
  • 5 Ay Önce

Grau Wolf

TÜKÜREYİM SİZİN MEDENİYETİNİZE! BEBEK KATİLLLERİ!!.. MEDENİYET MİŞ!! DAHA DÜNE KADAR "İNSANAT BAHÇELERİ" KURUP, ZENCİLERİ HAYVANLAR GİBİ SERGİLEYENLER MEDENİ, MÜSLÜMANLAR MEDENİ DEĞİL! YÜRÜ GİT, BERABER HAŞROLUNACAĞIN MAHLUKLARIN YANINA!

When..?

Bilişim suclari yukarıdaki ajan provokator Yahudi çomarini ne zaman alacak..

İslamofobi karşıtı

Why, işlediğin bu İslamofobi suçu sana ahıretten önce daha dünyada anırta anırta ödetilecek.

okur

Sayın yazar yanlış bilgi veriyorsunuz hala.İsrail gümrüğü hikayesi bayatladı...
  • 5 Ay Önce

Filinta

1 ) FB.maç için Arabistana gitti.Sudan sebepler ile oynamadilar.Takim sahadan çekildi. 2 ) Ayni maç bu defa Şanliurfada oynanmak üzere, bu şehre gidildi. Yine sudan sebepler ile FB.takimi sahadan çekildi. 
  • 5 Ay Önce

Orhan İnan

Bütün olanları ve gösterilmeyen tepkileri, riyakarca yapılan ve tek amacı Erdoğan düşmanlığı olan güya Filistin yanlisi tepkileri dikkatle takip ediyoruz. Rabbim onları ıslah etsin,etmeyecek ise Kahhar ismi şerifi ile kahreylesin.
  • 5 Ay Önce

CUMA namazına dahi gitmeyen heykelciler ...

sizin bu yazdıklarınızı hazmedemez...işleri güçleri fitne fesatlık, onlara cevap yetiştirmeye çalışmayın..
  • 5 Ay Önce

Bir Dost

Vahşi Yahudiler Gazze'de TRT ekibine saldırdı.. TRT muhabirinin agiağı kesildi..Türkiye'nin kaymagini yiyen, finanas sektörünü ellerinde tutan T.C vatanfasi Yahudiler; Siyonist İsrail yönetimine ne zaman tepki göstermeyi düsunuyorsunuz...Nasılsınız..? Keyfiniz yerinizde mi..
  • 5 Ay Önce

Yahudi Çomari Kripto Nefer'e

PKK, DHKP-C, TIKKO, Yahudi comari dinsiz şizofrenik Nefer....1517'de de böyle kudurmuş gibi Islam ve Müsluman düşmanlığı yapıyordunuz. ..Gün gelir bir yiğit Yavuz daha çıkar Allah'ın izniyle..Eceli gelen köpek cami duvaruna işermış....

DİYE

kokmuş bir post BİZ HİÇ DEĞİLSE JET YAKITI GÖNDERMİYORUZ ÇOLUK ÇOCUĞU BAMBALASIN DİYE

Nefer

Keyfimiz pek yerinde, cunku Misir-Sudan-Tunus'dan sonra Filistin'de bile oy destegi % 25'e dusen hamaslar bitince sira son metropoll arastirmasinda % 11.3 cikan yerli hamaslara geleceginden zevkten dort koseyiz. Seni kimselere birakmam, bizzat ben itlaf edecegim!

Filinta

Her yorumunda gz'li oldugunu belli ediyorsun kanka? Bre comar, ozel sektor veya kisiler ne tepki gosterebilir, elinde ucaklari donanmasi, tanki, topu, pek ovundugunuz iha'lari olan devlet dururken, manyakmisin lan sen?

İmamınoğlu

Kaç gündür ekremi yazmıyon,ekremi özledik valla!
  • 5 Ay Önce

Gazze

7 aydır barbar İsrail böcek öldürür gibi sivil ve masum insanları öldürüyor binlerce çocuk şehit oldu ve bayramın ilk günü haniyenin evlatları ve torunları da şehit edildi sende kalkmış bu olay üzerinden hala birilerini savunma derdindesin elin kafiri tabii ki sevinecek
  • 5 Ay Önce

Kardeşim

Kardeşim bunun tek derdi üç kuruşluk dünya başka bir derdi yok bunun

Musa

O gün 2 tane aslanimiz şehit oldu. Haberin var mi
  • 5 Ay Önce

Ali

 adamlar terörist diyor
  • 5 Ay Önce

Öyle

tabii ki terörist diyecek.

Filistin Kanarya Sevenler Cemiyeti Mensubu

Konser basip masum sivilleri katleden, birinin cıplak bedenini sanki marifet yapmis gibi tekbirlerle pikap arkasında gazze sokaklarinda dolastıranlara terrorist diyen Nefer de, CHPkk'lilar da serefsizin onde gidenidir. Kassamcılar bizim cemiyetimizin uyesi olup o kadar humanistlerdir ki karinca ezmekten bile cok korkarlar.

Sömürgeci vahşi Hiristitanlara Karsi kmKurtuluş Savasinda Anadolu'yu Savunan Kuvayi Milliye de mi "Teröristti" Kripto Nefer

Çomarlugini yaptığın işgalci vahşi Yahudiler ve sömürgeci vahşi Hıristiyanların "terörist l" diyor Nefer...

Evett

Ben de diyorum.

07 Ekim 2023

Ben bu günü hala unutamiyorum...
  • 5 Ay Önce

28 Mayıs 2023

Ben de bu tarihi, son 20 yılı ve hatta tek parti döneminden beri geçen zaman dilimini unutamıyorum:)))) Ömrümüz balkon konuşması dinleyerek geçti..

Fatih Maraşlı

Yalan, iftira ve provakasyonların cezaları çok ağır olmalı. Bu bir beka meselesidir. Devlet en sert tedbirleri almalı, kimse böyle alçaklıklara, hainliklere cüret edememeli. İstihbarat haddini aşanlara gereğini yapmalı. Aynı delikten sürekli sokulan ahmak olmamalıyız.
  • 5 Ay Önce

Bozkurt

PKK'nin, DHKP-C 'nin, HINCAK TAŞNAK' in, FETÖ'nun, TIKKO'nun militanları, sempazitanlari, kriptolar, haçlı ve kılıç artıkları, Yahudi comarlari; ülkelerini, vatanlarini savunan Filistinlilere "HAMAS'li terorist" diyor...Leeen yürüyün gidin çakallar...
  • 5 Ay Önce

Bir Dost

Turkiye'nin Guney' de güvenliği Gazze'den baslar...Çünkü köktendinci vahşi Yahudiler Türk topraklarının bir kısmını kendilerine vaad edilmiş topraklar olarak görüyorlar...Bu durum "Turk" numarasi yapan bazi Yahudi çomari, laikçi, dinsiz, seküler, kripto güruhun umrunda bile değildir .Bu şizofrenik kesim; isgalci vahşi Yahudilerin 50 yıldır Filistin topraklarında katlettikleri binlerce bebek ve çocuğu bile HAMAS'li terörist ilan eden hastalıklı zihniyettir..
  • 5 Ay Önce

Suat

Ataturk e yatip kalkip dua etmemiz lazim bizi bir Filistin olmaktan korudugu icin.Ali sende bos laflari birak, icraat oldugunda yazarsin. Parti amigosumusun, yazarmisin belli degil.
  • 5 Ay Önce

Suat

Onlarin istedigi duzen olsaydi sende kafana bomba yiyordun su an. Bos yapma burda.

Ben

Ona uygun şekilde nasıl dua edileceğini bilmiyoruz ki...

Veli

Filistin i hediye edip bugünleri yaşadığımız için mi?

Avrupa amerika yahudiler teşekkür etsin

Onların istedikleri düzeni kurduğu için.

İki ayyaşın ihaneti yüzünden kaybedilen filistin cephesi

Filistin cephesi iki ayaşın ihaneti sonucu düşünce diğer cephelerde düşmeye başladı ve osmanlı yenik bitirdi savaşı. Şimdi ülke kurtardı yalanı üretmeye çalışanların nasıl algı yaptıklarını görüyoruz. Kahraman denilenlerin nasıl hain olduklarını ingilize yahudiye hizmet ettiklerini biliyoruz. Bu düzeni kuranlarda yahudi ingilizdir, bunlar da uşaklıklıklarını yapmışlardır. İslam aleyhine getirdikleri devrim dedikleri batı kanunları bunlara delildir.
  • 5 Ay Önce

:)))

Kim kiminle iş tuttu, Kim kime sığındı, kim kime mektup yazdı tüm dünya ve Türk Milleti biliyor. :)))))) Türk Milleti biliyor. Siz de biliyorsunuz da işinize gelmiyor fareler:))))))))

Senin hoca dediklerin

Fransizla iş tutan, ulkenin bagimsizligini istemeyenlerdi

nurettin

tarih alimi rütbeleri ordu komutanları mustafa kemal 7 ordu diğer iki komutan mersinli cemal ve cevat paşalar

Nuh

Filistin cephesi komutanı kim idi? Orduyu tayinsiz terhis eden kimdi acaba? Düzeni kuranlar bunları perdeler sahnedekini parlatır.

Tarih cahili, asıl cahil sensin

Onların yüzünden kaybedildi, başarusızlık değil ihanet, işbirliği var ingilizle.

Tarih cahili

Filistin de savaş verirken o iki ayyaş dediğin kişinin ordudaki pozisyonuna bir bak. Ordu'nun generali bile değiller. 

Adamlar, ayıkken olsaydı

Toptan herkesi asar mıydı bilmem, hocayla kalmaz mıydı acaba?

...

Demistim.

Adamlar

Ayyaşken bu ülkeyi kurmuşlar. Bir de ayyaş olmasalardı

afiyet mafiyet

bu ezberci eğitim sistemi neymiş arkadaş sanki her birimizin kulaklarına onu geç şunu geç diyerek fısıldayıp duruyor mesela can atalay meselesini coktaaaaaan hallettik demi yaaaa bu meselede herkesin kafasina gore bir Erol taşı var bir de Ayhan isiki var demi hahhhhh film tamam mutlu son şimdi bir kahvede oturuyor sesli dusunuyor olsam birisi çıkıp derki geç bunları yaaa sen bir bak hele seçim kazandık bak bak yeni genel başkan reçeli ekmeğin üzerine nasıl sürüyor bi bak sen daha önce hiç böyle reçel süren birini gördün mü diyebilir ya da bir başkası geç bunları yenildik fakat reis konuştuktan sonra her zamanki gibi mikrofonu kapıp ortalığı reyiz reyizzz diyerek alıştığı gibi çınlatan adam düşünsene kahvaltıda reçeli ne biçim sürmüştür bunu anlamaya hissetmeye çalış diyebilir gerçekten söylenen birçok sözü ben artik böyle algılıyorum vekilliğin kaybedilmesi bes durum olarak düzenlenmiş istifa durumunun bes durum olarak yer alması sadece rakam olarak bese tamamlamak için olduğu çok belli oluyormuş yada en azından yahu nereden çıktı bu istifanın oylanması mantığı ve mesaji ne olabilir diyebilecek bir sorunun kuvveti dehşet bir şey olsada geç bunları geç bak gordunmu yeni genel başkan genel merkeze ana kapıya doğru nasıl yaklaşıyor bı dusunnn böyle cilop gibi takım elbiseyle ana kapıya yaklaşan biri sabah reçelini ekmaaaan üstüne nasıl sürmüştür bı düşün bunu hissetmeye calissss..haa hep tepki cümlesi gibi olsa da şunu da diyeyim Bir gün ileride bu konuda bir film yapılacak olursa bence başrol oyuncusunun adı Figen olsun çünkü atalayla ilgili kararın oylaması geciktikçe sadece Figen Çalıkuşu isminde birisi tabir caizse sihirli kelimeyi söyledi yani dedi ki bekledigim gibi Numan kurtulmuş insiyatif aliyor bundan heyecan duyuyorum bugün mutluyum gibi bir şeyler söyledi oysa yüzlerce diğer yazar gibi hahahaha noldu numannnnn naberrrr niye oylamaya gecmiyonuzzzzz çünkü soylesiniz boylesinizzz vede fena sıkıştınız hahahaaaa diyebilirdi işte öyle demedi içimde bir heyecan var dedi kelime kelime hatırlamıyorum fakat cümleleri böyleydi yanlış anlaşılmasın siyasi olarak bu hanım yazar hep doğru yerde duruyor filmde onun görüşleri başrolde olsun demiyorum başrol bir bayan olsun ismi de Figen olsun diyorum
  • 5 Ay Önce

Mehmet Ay

Savasda duygusallik olmaz, peygamber efendimiz ne demisti, savasta hile, yalan söylemek, aldatmak mübahtir. Aksa tufani diye ögündügünüz ilk günler, o atilan 5 bin füze nereye gidiyordu. Bunun bir karsiligi olacagini hesap etmedinizmi, Sen fùze atarken karsidakide seyredecek hali yoktu. Savas cinayetdir, barbarliktir.
  • 5 Ay Önce

Berk

Mehmet Ay arkadaşım; ülkeniz işgal edilmişken, canına, malına, namusuna her türlü tecavüz yapılmışken düşmanından yani Terör devleti, soykırımcı, katil İsrail'den size saldırabilir miyiz diye izin mi almalıydılar. vatanımız işgal olsa (Allah korusun) biz öyle mi yapmalıyız? Inşallah azgın kavim masumların kanında, göz yaşında boğulacaktır filistinliler (gazzeliler) özgürlüğüne ve bağımsızlığına kavuşacaktır

Nuh

Mehmet haklı. Ona göre tedbir gerekir.

Buyur burdan yak!

Adama terörist başi diyorlar. Sen taziye diyorsun.
  • 5 Ay Önce

Zks

Madem ticaret yoktu niye kısıtlama geldi. O mallar filistine gidiyorsa niye kısıtlama geldi.
  • 5 Ay Önce

Mudafi

Arkadaş ticaret var idiyse bunu devlet kurumları değil özel sektör yapıyordu, şimdi devlet bunu da yasakladi, yani sen nefsine yenilip para kazanmak için ticaretine devam ettiysen bile artık devlet sana güvenmeyip bunu yasakladı

Vahap Kalyoncu

Hep söyledim Bütün batıda İnsanlık,vicdan,demokrası dedikleri tağut,insan haklar vs,vs hepsi yalandır ve sadece diğer saf milletleri kandırmak için uydurulmuş birer yalandır buraya kadar tamam ama bundan sonrası niçin böyle yani müslüman ahali ve diğer mazlum milletler neden bu halde bunu masaya yatırıp acilen çözüm üretmezsek daha çoook öldürülür ve zulme maruz kalırız vesselam.
  • 5 Ay Önce

müslüm

Batıya sitem etmenin anlamı yok.Asıl sitem edilmesi gereken,suçlanması gereken İsrailin etrafını çepeçevre saran müslüman ülkeleri.Hiçbirisi doğru dürüst İsraile karşı küçük bir eylemi yok.Buna Türkiyede dahil.
  • 5 Ay Önce

Nuh

Çevredeki ülkeler kukla yöneticilerle yönetilen sömürge ülkeler, Türkiye dahil.

Çuvala Sığmayan Mızrak

Filistin'e giden mallar İsrail limanından gidiyor. İsrail ile ticaret gibi gözüküyor. Vay vay vay. Minareyi çalan kılıfını hazırlar böyle durumlar için söylenmiştir. Flistin'in uçakları mı var da uçak yakıtı satılıyor. Dikenli tel İsrail'in limanından Filistin'e gönderilecek. İsrail de bunlara gümrügünden geçiş izini verecek öyle mi.. Yani şimdi Filistin'e satılan mallara kısıtlama geldi de İsrail bundan mı rahatsızlıgını açıkladı. Kendini akıllı alemi ahmak sanmak hangi ruh halinin dışa vuru mu acaba? Ayahan Songar sağ olsaydı da cevap alınsaydı!
  • 5 Ay Önce

jet yakıtı

Davutoğlu o zamanlar açıklamıştı..jet yakıtı dediğiniz, türk havalimanına inen israil yolcu uçağı, yakıtı bitmişse yakıt alıyor..yurtdışındaki şirket aldığı için bu ihracat olarak görünüyor.ya, anladın mı, filistinin uçağı mı var diye mızrak bulunduran arkadaş

fetösavar

fetö, şeytandan daha beter bir yapı... köleleri de sahiplerine ölümüne bağlı... ne kadar da haşhaşilere benziyor değil mi???
  • 5 Ay Önce

Darısı bize

Afgan göçmenlerin hepsi sınır dışı edilecek. İran İçişleri Bakanlığı açıkladı. Bakanlık tarafından Pazartesi günü yapılan açıklamada İran'daki yasadışı Afgan göçmenlerin ülkeyi bir an evvel terk etmeleri, aksi takdirde sınır dışı edilecekleri bildirildi. İranlı yetkililer içinde bulunulan ekonomik şartlardan dolayı ülkedeki yasal ve yasadışı Afganların sayısının artmasından duyduğu hoşnutsuzluğu dile getirirken, ülkeye daha fazla Afgan göçmen kabul etmenin mümkün olmadığını da belirtti.
  • 5 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

Islam ve Musluman düşmanlığı şizofrenik bir ruh hastalığıdır...Isgalci vahsi Yahudilerin 50 yıldır Filistin topraklarında katlettikleri binlerce bebek ve çocuğu bile "HAMAS'li terorist ilan eden insanlik düşmanı gözü dönmüş ruh hastası ajan provokatörlerle anladıkları dilde mücadele etmek gerek..
  • 5 Ay Önce

Müslümanları böyle bekliyoruz

Hainler hâlâ konuşmaya devam edecek mi? Yüzyılın hesabını vermeleri gerekir.

şüayıp

Yerli ve yabancı islam düşmanları sadece ğayri müslimleri severler
  • 5 Ay Önce

İşte Gerçek

Asena hanım, Oğuz Kaan hangi soydan, ondan da öncekiler hangi soydan, daha daha öncekiler de hangi soydan diye 1000 kere sorarsan evrimcilere göre (evrime inanıyorsan) maymundan gelindiğini, biz Müslümanlara göre Hz. Ademden gelindiğini anlamış olursun. O halde 'ha kel hasan, ha hasan kel' aynı şeydir. Yes mi?

Nuh

Soy sop üstünlüğü yoktur. Hepimiz adem oğluyuz, üstünlük takva iledir.

Asena

Biz Turkuz, Oguz Kaan soyundan geliriz ve bununla gurur duyariz. Ama Siz Ismail'in torunu olmayi tercih ediyorsunuz. Bu yazdigin islam düşmanlarına emminiz Ishak'in torunlari da dahil mi? Ayni soydansiniz, kan baginiz olan kardeslerinize bu kadar buyuk kinin sebebi ne?

Danışıklı döğüş mü?

Tamam anladık gâvur gâvurluğunu yapıyor da, sözde müslüman gâvurlar! niye sessiz kalıyorlar, niye birileri BM de çıkıp ta "İsrail" katliam, soykırım yapıyor diye haykıramıyorlar, İsrail'le tüm münasebetlerini niye kesemiyorlar. Neden herşeyi gâvur dedikleri ülkelerden bekliyorlar. İsteseler, birlik olsalar İsrail'i tükürükleri ile boğarlar. Ama yapamıyorlar.
  • 5 Ay Önce

Hasan

O suzde musluman dedigin ulkelerin cogu amerikan ve israilin kopegi. Ornek Suudi Arabistan, BAE, Urdun, Misir. Iktidar sahipleri koltuklarini kaybetmemek icin domuz bile yerler oralarda. Hepsini toplasan bi tane kici kirik gavur avrupa ulkesi etmezler, ne insanliklari, ne bilgi ve gorguleri

Nadirşah

Ali bey ... Örnekmi şamlı reşit efendi Cennet mekan sultan Abdulhamid hanın yanındaki hoca ikisi de aynı bence biri bıraktığı hatıraları diğeri ise gerideki ailesi
  • 5 Ay Önce

Haci

"Zira sadece zalimleri ortadan kaldırmak yetmez, ayrıca zulüm görüp de hiç konuşmayanların tamamı da ortadan kalkmalıdır." Dr. Ali Şeriati
  • 5 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Neferi

Biz de bir zamanlar adil diye Reisinizin de basvurdugu AIHM'e gore haksiz ve hukuksuz, hatta vicdansiz bir sekilde hapis bile degil, zindanlarda esir tutulan 28 Subatcilar, Geziciler, Bogazicilililer dahil masum insanlara yapilan zulmu destekleyen, hatta ses cikarmayanlar icin ayni seyi dusunuyoruz.

Erhan

Hem de yıllar öncesinden " öne minute " çeken adam için bu itham ve isnatlarda bulunuluyor. Erdoğan bunu yaptığı zaman şimdi duyar kasanlar " İsrail,ABD bunun bedelini odetir, bize ne Filistin'de , herkesle aramızı bozuyor" diyorlardi
  • 5 Ay Önce

Arda

One Minute demek ile ne degisti.Boş laftan baska birsey degil.Israille ticaret yap one m8nute de.Biraz omurga gerek insanda.

Xyz

Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz Erhan efendi.

Dilemesinler....

Yazdığınız gibi hem İsrail'e ticaret yapıp yardım edip hem de başsağlığı dilemek riyakârlık olurdu. O yüzden başsağlığı dilememeleri daha samimi ve onurlu bir davranış olmuş.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Muhammed'in Ummeti (SAV) icini ferah tutsun. Yuce Rabbimin (CC) izniyle Reis cok yakinda Gazze'ye asker cikaracak, fakat simdilik gizli tutuyo. Amerika bizden acayip korkuyo, Alamanya ise acayip gısganıyo. Bir de Alamanya bizden pahali, asgari ucreti de bizden az, cunku PPP diye bisey var ve cahiller bilmiyor bunu. Bana bunu gencecik bir oglanken kuzenimin zorla goturdugu isikevlerinde bana omur boyu untamayacagim guzellikler yasatan abilerim ogretmisti.
  • 5 Ay Önce

Uğur

fhgvkhf, Cinsellik ve Heykel Partisi yoluyla gönderdiğin o selam yerine ulaşamaz, çünkü Haydar Dümen çoktan vefat etti. Sizin CHP'li trollere göre Karabük Üniversitesinde bu konuda senin gibiler için "büyük" çözümler üretilmiş, istersen oraya git, rahatla.

Uğur

"Ugura" adıyla abuk subuk cevaplar verip duran şahıs, benim şahsıma dair senin bu abuk subuk sikindirik yorumlarını kendine sakla.

fhgvkhf

Uğur kardeş, dün ben Haydar Dümene selam göndermiştim acep n'oldu ki?

ADSIZ Kripto'ya

Çanakkale Savasin da Turk askerlerinin vahşi Hıristiyan düşman mevzilerine "Türkiye laiktir laik kalacak" diyerek hücum ettiklerini falan mi zannediyorsun GZ

ADSIZ

Çanakkalede ingiliz taburunu uçuran evliya örgütü ile değilmi rüyalarınız serhoş rüyası olmuş

Ugura

Sen de ismini belirtmeden yorum yazarsın ,kimse de senin adına sahte isimle yorum yapmaz, fetoculardan da kurtulursun

Caydırıcılık icin

Birden ,Erdoğan isterse Gazze bölgesinde iki milyonluk ordu toplayabilir diyordu .Müslümanlar savaş için değil ,orada sadece lanet kavmi ve destekcilerini korkutmak,Filistinlilerin sahipsiz olmadıklarını göstermek,Müslümanlar arasında birlik olduğunu göstermek için de olsa asker bulundurmak iyi bir fikir olur. Bu da ileride başka müslüman ülkelere karşı ,bu kâfir ulkelerce yapilcak bir saldırıyı,işgali önlemede büyük fayda ve caydırıcı olacaktır.

Gerçek Uğur

Benim ve başkalarının rumuzlarımızla zırvalayan Laikçi Nefer Avukat Haydar, hödükçe saçma sapan alay ve iftira ederek nüktedan olmuyorsun. Ayrıca FETÖ evlerinde yaşadıklarını anlatıp durman gerekmez.

Şeker Bayramınız Kutlu Olsun!

Amiin!...
  • 5 Ay Önce

Bayramlarınız Bayram Ola

HAHAHAHAHAHA...@CHP'li Terzi, on numara bir yorum olmuş...Hadi bebeler, cocuklar diyor da; bazi kelli ferli adamlar, kocakarılar bile "Seker Bayramınız kutlu olsun.." falan diyorlar.:)) Ulan sekerin bayrami mi olur...Bunlarin mantigina göre Kurban Bayramına da "Cızbız Bayrami" "Pirzola Bayrami" mi demek gerekir..

Chp'li Terzi

"Işten güçten tutamiyoruz.." diyerek bir ay orucu yiyin ondan sonra "Seker Bayramini" kutlayin:))) Bir kisminiz da mubarek Ramazan Bayramini Bodrum'da, Midilli Adasind, Yunan adalarında kutlasin;))) Olum sizinle el öpecek ebeniz, dedeniz, ataniz, köyunuz yok mu..

Bozkurt

Tamam, Israil haksizlik hukuksuzluk yapiyormuydu, hem de cok, hatta dunya sampiyonu. Ama savasi baslatmak icin once boyun ne, posun ne ona bir bakacaksin. Basbug Mustafa Kemal bosuna mi Ordularimizi Polatli’ya kadar geri cekti? Bizde de ornegin, bir zamanlar adil diye Reisinizin de basvurdugu AIHM'e gore haksiz ve hukuksuz, hatta vicdansiz bir sekilde hapis bile degil, zindanlarda esir tutulan 28 Subatcilar, Geziciler, Bogazicilililer dahil bir suru masum insan var. Ne yapalim yani, biz de parasutlerle konser alanina inip sivilleri mi katledelilm? Peki, yedik - yuttuk - unuttuk mu, asla !!!! Bir Bozkurt Kışı Geçirir Ama Yediği Ayazı Asla Unutmaz !!!! Ama Kassamcilar gibi boyumuzdan buyuk islere kalkisip madara olmak yerine goduk mu oturtacagiz zamani bekliyoruz!
  • 5 Ay Önce

nurettin

uyduruk tarih bahane bulur hani inönü şavaşlarında orduyu durdurmuştunuz oradan süreydiniz yunanı

Asena

Al benden de o kadar.

.....

Ulkemdeki Türklerin Şeker bayramı, kahir  arapların عيد الفطر kutlu olsun.
  • 5 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Nefer'i

Senin de Şeker Bayramın kutlu olsun ufaklık...Seni yaramaz seni...Kaça gidiyon sen bakiyim....

YRP'li

Erbakan hocamızın sözlerine baktım ve gerçeği gördüm. 
  • 5 Ay Önce

YRP'li

Mesela yorumlar köşesinde sürekli provokasyon yapan ajan provokator dinsiz Nefer'i gördükçe rahmetli Erbakan Hocanın Islam ve Musluman düşmanları için kullandığı " Patates dininden olanlar" sözü aklıma geldi..

Fatih

Benim babam emperyalist karisiti olan CHP ile gectik ittifak, koalisyon yapip emperyalist kuklalalarinin asla yapamayacagi biseyi yapti, Kibris'i fethetti, haşhaş yasagini durup bukup emperyalistin gozune soktu. Bizden destek isteyen partiler once Amerikan yalakaligindan vaz gecmek zorundadir. Biz bunu gormeden ittifak yaparsak Mucahid Babam kabrinde ters doner.

YRP'li

Rahmetli Erbakan Hocamız "Katiyen CHP'nin kuyruğuna takılmayın.. " demiştir..

Tosun Pasa

Amerika ve Avrupa Hamasi zaten teror orgutu olarak goruyor. Gozlerinde Hamasin bir mesruiyeti yok. Bu sebeple bassagligi dilemeleri de abesle istigal olur. Olen cocuklar ve kadinlar umurlarinda olsaydi, Gazzede 35 bini askin kisi hayatini kaybetmezdi. Ve ne acidir ki bunun buyuk bir kismi cocuk ve kadinlar. Buna isyan etmek icin musluman olmana da gerek yok. Az biraz vicdani olan herkes buna karsi olmalidir. Yil 2024 goz gore soykirim yapiliyor. Artik hamaseti birakip katil Israil e dur demek icin birseyler yapilmali.
  • 5 Ay Önce

Uğur

Kötü propagandacıların suçlarını ortaya çıkarıyorsunuz. Bu önemlidir. Ancak çirkeflerin sesleri bizden çok çıkıyor, o yüzden ortaya çıkarma yetmiyor. Çözüm nedir? Elindeki imkanlarla onlara gerçek tepki vermektir. Aklıma gelenler: 1. Zilletçi kara propagandayı fonlayan holdinglere devletten iş verilmeyecek. 2. Gavur memleketlerinden gelen fonlar da yasaklanıp ağır yaptırımı olacak. 3. Kamu görevlerinde mevcut Zilletçi veya yanar döner kariyerci kadrolar gri listeye alınıp milyonlarca üniversite mezunumuzun en düzgünlerinden üst ve alt makamlara yeni kan aşılanacak 4. Yeni gelenler eski grilere itaat ederse, onlar da gri yapılacak. 5. Gavur memleketlerinin bürokratlarıyla beraber çalışılmayacak, onlardan emir alanlara sert ceza verilecek ve en iyi ihtimalle "koyu gri" yapılıp en alt memuriyete düşecekler ve bazıları ajanlıktan dolayı ağır cezalandırılacak. 6. Bizim medya kuruluşlarımız ve diğer büyük şirketlerimiz TRT ve İngiliz BBC gibi kamulaştırılacak veya bir iktidar değişimi ihtimaline karşı ŞİMDİLİK vakıflaştırılacak ve kendi eski LONCA sistemimiz gibi baştan düzenlenecek. Mesela sözde özel sektör şeklinde zaten her biri devletleşmiş ve loncalaşmış olan zincir marketler gerçekten devlet kurumu veya korunaklı vakıf hâline getirilerek resmiyette de birer lonca yapılacak. 7. Bize ait medya kuruluşlarında da yukarıda anlattığım kamu görevliliği düzenlemelerinin aynısı yapılacak. Laik hayat tarzlı yağcılar ve yanar döner kariyerciler grileştirilip arka plana atılacak ve yerlerine milyonlarca üniversite mezunumuzun en düzgün karakterlileri seçilecek. Onlar da içi bozuk çıkıp eski grilere itaat ederlerse onlar da grileştirilecek. Gavurlardan ödenek alanları da keza yukarıdaki kamu memuriyeti bahsindeki gibi yaptırım görecek. 8. Yine de kara propaganda ve sansasyon ile huzuru bozaduranlara mübarek Ahzab Suresinin 60 ve 61'inci ayetlerine göre bedenen bitirici karşılık verilecek.
  • 5 Ay Önce

Azgın azınlık

Şurda kala kala %30 oyunuz kalmış. Milli iradeyi baskı altına alıp vesayet mi kuracaksınız. Kısa yoldan defolun gidin ve ekonomiyi düzeltecek insanlar başa gelsin!

Uğur

Misafir, ayrıca ben senin nereden yeğenin oluyormuşum, dağdan inme saygısız?

Uğur

Misafir, Zilletçi komünistler ve onların kapitalist patronlarının propagandasına karşı önlem alınınca bunun adı komünizm mi oluyormuş? Komünist sayılmamak için komünistlere itaat etmek mi gerekiyor? Cuma günü sarhoş olup bir de bana abuk subuk cevap yetiştirme.

Misafir

Ac tavuk kendini dari ambarinda sanirmis. Bu senin dedigine Islam soslu komunizm derler, o da bize gelmez yegenim.

Uğur

Zeynep adıyla cevap yazan muhtemel Erol Orçun Yanyataruyuroğlu, bir şey senin işine gelmedi diye ütopya olmaz. Akılcı düşünen herkes görür ki bunlar son derece uygulanır ve gerçekçi çözümlerdir ve insanın doğuştan zaaflarını da hesaba katıp onlara karşı da önlem almaktadırlar.

Uğur

Yukarıdaki listem elbette uygun şekilde genişletilmelidir. Mesela İran ve Suudi Arabistan ve BAE gibi sözde Müslüman devletler ve aslında Afganistan hariç ve belki ama belki biraz da Katar hariç bütün devletler bu konuda gavur memleketleri gibidir, çünkü bunlar da onların müttefikleridir.

Zeynep

Ütopyaya bak başka isteğiniz var mı. ??

nurettin

onlar o kadarda ilkesiz değillerdir o bizde olur hem törörist derler hem de başsağlığı dilerler her tarafa dönerler garanti olsun diye hem ben tayyip erdoğan başkan olursa ben belediye başkanlığına aday olmam der ama yine olur ve seçilir de
  • 5 Ay Önce

Hayret

Merhum Erbakan Hoca o ifadeleri kim, kimler için kullanmıştı Ali Bey???
  • 5 Ay Önce

nurettin

* ayasofya açılmışsa milli görüş iktidardır * imza necmettin erbakan milli görüşe ihanet eden evlatlar fitne çıkar böl parçala birilerini sevindir

Dayi

Terör ve savaş gözyaşı getirir. Ve herkes kaybeder. Değermiydi .
  • 5 Ay Önce

Lemi

Bu bana biraz danisikli dovus havasi veriyor malesef. Israile girip coluk cocuk bin kusur kisiyi oldurusen Israilin boyle karsilik verecegini en iyi filistinliler bilir. 1 e 20 can alirlardi simdi is onu da gecti, soykirima donustu.

Hasan

Adam hem Gazze yi yaktı bitirdi hemde kendi ailesini. Planlama yapmadan saldırmak siyon köpeklerini çok işine geldi.

İzmirli

Feto, CHP, DEM hepsi Amerika kuklası. Hamas'ın Allah yar ve yardımcısı olsun
  • 5 Ay Önce

Hasan'a

İsmail Haniye'ye Allah bol sabır versin acısını paylaşıyoruz, israilin bombasını hava da nasıl tutarız planımı yapsaydı? Çoluğu çocuğu toplayıp gel abi, biz teslim oluyoruz sen zahmet etme mi deseydi? Belki o zaman terörist olmaz, israilin baş tacı olurdu..

sorarsan herkes müslüman..

CUMA namazı FARZDIR.. Bayram günü dahi camiler boştu...yazık...kimin eseri ? tabiki heykelci yetiştirilen bir neslin eseri...

CHP yi katmasan şaşardım

Kardeş bilmediğin, anlamadığın işlerle uğraşma aç A haberi, E. Tan ı izle her gün bir yerden petrol çıkıyor, yeraltı kaynaklarında dünyanın en zenginiyiz, kendi savaş uçağımızı yapıyoruz, İHA ve Siha ( bunlar emmi çocukları) Almanya bizi kıskanıyah. Mutlu ol boşver siyaseti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23