• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Van’la başladılar Gazze ile devam ediyorlar! Ahmaklar anlayamıyor

23 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Orhan

Yanarım yanarım da baltanin sapı bizden işte ona yanarım. Bölücülük şekil değiştirir gibi. Çünkü bu yeni haliyle daha yıkıcı oluyor.
  • 5 Ay Önce

Türkiyem

İran a tıkkat en cok türist İran dan geliyor eylemlere kadılmalarını kontrol edin iranlilar mekkede de eylem yabmişdi munafik İrana ve iş birlikcilerine tikkat
  • 5 Ay Önce

Hakan

Türk okuru her okuduğuna inanıyorsa sizede inanmamasi lazım o halde sonuçta sizde tarafsız değilsiniz
  • 5 Ay Önce

Mehmet

Van ile başlatan sizsiniz.Gazzeye tel örgüleri kim gönderdi
  • 5 Ay Önce

Erdal

Yazinızı okudum. Allah akıl fikir feraset vermiş. Müslüman aynı yerden iki kere ısırılmaz. Ben de hergün netanyahu terörist katil İsrail diyorum ne degisiyor. Aynen emekliyim iktidar bizi ekmeğe muhtaç etmesine rağmen gidip yine oy verdik.
  • 5 Ay Önce

okur

ot ye ot

Oğuz Han

Başlık iddialı. Ya dediğiniz gibi değilse o zaman siz ahmak durumuna düşmüş olurmusunuz?
  • 5 Ay Önce

Oğuz Han

İsrail'le ticaretin olmadığını iddia ediyorsan niçin kısıtlama getirildi? Onu da yazsana. Çok safsınız. Ama okuyucuyu aldatmayın lütfen.
  • 5 Ay Önce

feraset

Ahmaklık düzelecek bir durum değildir. Bu tiplere gerçekleri anlatmaya çalışsanız anlayamazlar, hidayete ermesi için dua etseniz de nasipleri olmaz.
  • 5 Ay Önce

Çağdaş

Sayın yazar yardım konvoylarına izin vermeyen İsrailin, Filistine yapılacak ticarete izin vereceğine mi inanıyorsunuz. 
  • 5 Ay Önce

Akify

Fanta'ya takılma
  • 5 Ay Önce

Ahmet Eren

israil'in gözümüzün önünde yaptığı katliama sessiz mi kalacağız.Dünyanın her yerinde düzenlenen gösteriler varken insan olarak geri mi duracağız.Bakın tepkiler üzerine savaş başlayalı 180 gün olmasına karşın ancak ihracat kısıtlamaları gelebildi.Yapılan katliam nedeniyle Taksimin merkezinde bu konuya müteallik bir müze açmak çok mu zor?Hamasın, sivil İsrail vatandaşlarını sabahın köründe ayrım yapmaksızın öldürmesi, kadın çocuk gözetmeksizin insanları esir alması karşısında biz bu kişilere mücahit demedik mi.İsrail balonunun patladığını ifade etmedik mi.Gelinen noktada israil Gazzeyi kazıdı ne bina bıraktı ne insan.Müslüman ülkeler hangisi bir şey yapabildi, konuşmak dışında.Yardım için İsrailden hala izin bekliyoruz halimiz bu.Hala Evimizde oturalım değil mi nihayetinde ahmağız.
  • 5 Ay Önce

Bilal

Oda kısıtlama ha kesme değil

Acınacak durumdayiz

Bütün müslümanlar birleşin,islam ordusu kurun,NUKLEERLİ Pakistani da aranıza katın ve caydırıcılık gücünüz olsun dedik,olmadı,kâfir Yahudiye enerji ambargosu uygulayın dedik,olmadı.İMAN ZAYIFLIĞINDAN bu haldeyiz.Yarin bu ateş bizleri de yakabilir .Şimdilik rahatız,arz i mevut safsatasi ve ona taparcasına inanmis hasta ruhlu siyon ve evancelik sapkinlarinin Gazze ve Filistin'i halettikten sonra döneceği yar Türkiye'dir.Suriye ve Irak'ı hallettiler.

Tika

Ticaret Bakanlığı resmi olarak İsrail ticaretini açıklamış Hal böyle iken İsrail menfaatine yarayacak bir ticareti hiçbir Müslümanın kabul etmesi elbette mümkün değildir. Bu ortamda İsrail’le ilişki kuran ve menfaat sağlayan hainler yok mudur? Allah İsrail’e menfaat sağlayacak her türlü ilişkinin hesabını günü geldiğinde muhakkak soracaktır.. Sizin yazı boşa gitmiş
  • 5 Ay Önce

Bükü

 Açın gözünüzü biraz.
  • 5 Ay Önce

Şeref

Gazze meselesinde tavır alacaksanız yıllar öncesinden Deniz Gezmiş'in yaptıklarına bakın.Hükümetimizde İsrail'e karşı çıkmak nasıl oluyormuş görsün. ..
  • 5 Ay Önce

YILMAZ

şeref boş yapma kardo

fhgvkhf

Bu yazıda olduğu gibi yazanlarımız ve anlatanlarımız, gerçekleri ne kadar izah etmeye çalışsa da ve her ne kadar gerçeklerin anlaşılmasını istese de maalesef ahmaklıkta nasibi bol olanların salaklığı baki kalıyor.
  • 5 Ay Önce

Şeref

Gerçek şuki Mevcut hükümetimiz İsrail ile ticareti sonlandırmıyor,Türkiyedeki ABD üslerini kapatmıyor...

Sahi

şu an devam eden ticari ilişkiler size göre İsrail menfaatine değil o zaman. Yahudi sermayesi için çalışanları da Ahirete havale etmişsiniz cümlenin devamında ama ticaretin kitabını yazan Yahudiler menfaati olmadan niye ticaret yapsın. YRP diyor ki tek tek açıklayın ve yasaklayın bu faaliyetleri. Örneğin dün muhalif kanallar MHP'li bir vekilin milli ve yerli tohumlar dururken İsrail'den tohum ve gübre aldığını haber yaptı. Rahmetli Erbakan AKP'yi kapitalist düzenin oyunu olarak görmüştü ve son derecede haklıymış. Ne diyor iktidar ticareti devlet değil, özel sermaye yapıyor. Hodri Meydan iktidar tarafındaki vekiller ve akrabalarına ait şirketler ve bunların ticari faaliyetlerini açıklayın o zaman. Küresel ticarete cephe alamaz iktidar çünkü alayı tüccar. Aynı durum sabit gelirlinin acınası durumu için de geçerli. Sermaye sahibi iktidar faturayı sizce sermaye sahibine keser mi. Din, terör, şükür edebiyatı ile düzeni devam ettirecekler mecbur ama millet yemiyor artık.
  • 5 Ay Önce

MUZAFFER..

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL BENDE KATILIYORUM........1445 YIL OLDU HALA MÜSLÜMAN ETRAFINDA KİMLER VAR DİKKATE ALMIYOR.........DÜNYA DA AHİRETTE DE REZİLLİĞİNİ NİYE NİÇİN YAPIYORLAR ? .....MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN........
  • 5 Ay Önce

Misafir

Hadi o zaman devlet ticaret yapanları ve nasıl gittiğinide yardımın açiklasın ve kessin,o, yardım ediyor diyenler nerden yardım gönderecek görünen tarafı açıklamak kolay milleti kandırmak direk yardım göndermek Gazze'ye şuan tek başına haçlı topyekûn batı ve ABD ile ve ülkemiz içindeki yardım yapmıyor diyenlerle savaşmak demek vakti geldiğinde onuda göreceğiz az kaldı ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23