• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ak Parti ne yapmalı?

35 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Tasarrufla Başlanılabilinir

Bakanlar araç kiralamayıp satın alarak halka önerilen tasarruf ile işe başlamalı. . 23 araç(yabancı marka da var- niye Yerli Milli araç degil-)kiralayıp29000000 tl15 ay için Aile Bakanlıgı para ödüyor. Satın alıp 5 milyonluk aracı 5 yıl binseler,(bir araç için 2.5 milyon vergi de hazineye kalır. 2.5 milyona gelir bir araç) daha ucuza gelecek. Birde kamunun23 aracı olacak. Beş yıl sonra satılsalar. Büyük tasarruf edilmiş olunur. Nedir bu kiralama mantığı bilen var mı? İsrafı ortadan kaldırmak bu sıkıntılı günlerde herkesin görevi olmalı. Şu Koruma ve araç maliyetleri hayli yüksek. Maaş alıyorlar. Niçin kendi araçlarını binmezler ki.Yakıtlar bütçeden olabilir. Sıkı para politikasına gıden Şimşek geçmişte kiralama çerez parası demişti. Şimdi ne diyor acaba? Emekliye gelince para yok. Sıkı para politikası! Seçim sürecinde yüzlerce lüks araç konvoylarıyla, şatafatla şehirlere giriş yapmanın şu sıkıntılı günlerde oyların düşmesine etki etmediğini kim söyleyebilir? İsraf haramdır. Hz. Ömer'in kendi işinde kendi mumunu, devletin işinde ayrı mum kullandığı bilinmez mi? Bilinir.
  • 5 Ay Önce

Ali

Ekrem beyden eğitim almalı
  • 5 Ay Önce

Halil Yıldırım

Sayın yazarımız ben akit gazetesi okuyarak büyüdüm . Ama yanılıyorsunuz bence en öncelikli sorun adaletsizlik , ahlaksızlık, ihale yolsuzlukları , adam kayırmaca , haksız uygulama , devlet benim deme tıpkı 2002 öncesi gibi, ekonomi en son sebep
  • 5 Ay Önce

Köylü.

Devlet Besiciligi ve Tarımı desteklemeli.Köyler boşaldı,Köylüye destek olunmalı ve Şehir de ne varsa köyde de olmalı;Kullanmadıĝımız toprak bizim degildir.Komşu Ülkeler ile Tarım da ve Hayvancılık da ticareti geliştimeliyiz.Kısacası sınırları kontrolli açmalıyız.
  • 5 Ay Önce

Hakan

Başkanlık sistemi Türkiyeye yaramadı bu şekilde bürokrasi millet egemenliğinin üzerine çıktı yargı desen bağımsız değil
  • 5 Ay Önce

Muhammet Derin

“ CHP oylarının nerdeyse sabit kalması” yahu oylarını %30 artırmış, aritmetik bilgin sıfırmış.
  • 5 Ay Önce

Nerdeeen Nereyeeee

İstiklal Caddesi'ndeki İsrail'le ticaret protestosunda gözaltına alınan kadınlar arasında, İsrail'in Mavi Marmara saldırısında Şehit olan Cengiz Akyüz'ün kızları Erva ve Beyza Akyüz'ün de olduğu öğrenildi.
  • 5 Ay Önce

Belki reis bu çöküşten kendini kurtarır.

Reisin de "demirel gibi" ak partiyi bırakacağı konuşuluyor. Ak parti battıkça batıyor.
  • 5 Ay Önce

İyi

İyiler her zaman kazanır..
  • 5 Ay Önce

Halil

Yanlış düşünüyorsun sayın yazar.ben ve etrafındakilerin birinci önceliği mülteciler.sonra ekonomi.cunku bu ülkede 20 milyon mültecileri beslemek zorunda değiliz.
  • 5 Ay Önce

Yorum

AKP diye bir parti yok. Reis var. 
  • 5 Ay Önce

AKINCI

Yola çıktıkları dava arkadaşlarını yolda bulduklarına tercih edilirsek ve kesin ve net tabanını kaybeden parti bitmiştir........ boşuna eveleme gevelemeye gerek yok. Parti de bir tane islamcı gosterin yeteryokkkkkk hepsi menfaatcı cıkarcı davası olmayan insanlar.....
  • 5 Ay Önce

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK OLMALI

Böylesine ekomomik buhranlarda dar gelirli yoksul kesim çok fazla ezilmekte çok fazla hissetmekte en azından karnını doyurabilmeli MARKET KARTLARI ile bir nebze olsun yardımcı olunabilir Bizim çalıştığımız iş yeri maaş harici ayda bir yada 2 ayda bir Market kartı veriyor alışveriş yapmak için çünkü para yardımı olursa ailedeki biri kötü niyetli kullanabilir market kartları sadece temel ihtiyaçlarda alış verişlerde kullanacak kartlar olabilir bu onlara ilaç gibi derman gibi gelir MARKET KARTLARI olabilir en azından devlet yanımızda derler öfke duymazlar,İş veren az maaş bile verse kalkıp birde market kartı veriyor ve o bize İLAÇ gibi geliyor.Ak parti bunu neden göremedi?Neden ihtiyaç sahiplerini kollamadı korumadı kiralar almış başını gitmiş gıda fiyatları ayyuka çıkmış bu kesime yazık oldu umarım bundan sonra olmaz!!!
  • 5 Ay Önce

Pazar

Bu ucube sistemle buraya kadar!
  • 5 Ay Önce

liyakat sorunu da vardı,

Bu sorun her partide var demişsiniz ...Fark bu
  • 5 Ay Önce

SOSYAL YARDIMLARA ÖNEM VERMELİ

Mansur Yavaş örneği gözümüzün önünde her defasında yazıyorum Ak parti büyük projeleri Metro,Şehir hastaneleri,Yol,Köprü vs. durumlarda çok iyi ama özelliklede ekonomik kriz zamanlarında ve genelindede olabilir dar gelirli ihtiyaç sahiplerine Sosyal destek kartları sunmalı nakit destek daha iyi olabilir ayni yardımlarda verilen malzemeleri chp li tayfa kurtlu böcekli diye ilan eder problem karıştırır.Markette bir çok kişiyle görüştüm Ak partinin kalesi sayılabilecek Bağcılar semtindeydim ekonomiden dert yanıyorlar kadıncağızın birisi ben dedi nereden yardım alabilirim acaba çaresizler neyse soru siyasete geldi oyunu kime verdin dedim İmamoğluna dedi neden sana ekonomi sorununu ö mu çözecek dedim sustu bir dahasına yine ak partiye veririm ne bileyim işte bu ekonomik durum öfkelendirdi,pkk işbirliğini sordum oradakilerle tartıştım ama cumhurbaşkanı kürtlere kardeşim diyor diye savunmaya geçtiler fakat o kürtler pkk sempatizanı destekçisi bu ayırımı maalesef yapamıyorlar,Belediyede çok güzel vaatler projeler vardı ama açlık bunları görmedi tepki çok yüksek derler ya Aç ayı oynamaz!Bu minvalde o insanlara dokunmak gerek en azından minik dokunuşlar bile şeytanlarını kırabilir mansur yapıyorda koskoca ak partimi yapımıyor aynı şekilde ekremin lokantası yapıyorda ak partimi yapamıyor?Sosyal desteklere ağırlık vermeli bireylere dokunabilmeli Zengiller zaten chp ye oy veriyor.Allahtan dileğim o dur ki ne olur CHP iktidar yüzü görmesin Amin.Ama cumhurittifakıda ihtiyaç sahiplerine yardım etsin!
  • 5 Ay Önce

Alibey

Kaybedenlerin ekremle ne farkı var 
  • 5 Ay Önce

Ali Şengül

Üç harfli zincir marketler kontrol altına alınamadı her gün zam üstüne zam geldi devletin kontrolü altında olan tarım kredi marketler indirim yerine zam konusunda üç harflilerle yarıştı yıllardır reise oy veren yerlere devletin büyük yatırımlar yapmak yerine 25 yıldır ne yaparsa yapsın oy vermeyen yerlere büyük yatırımlar yaptı 22 yıldır hiçbir kurumda kadrolaşma yapamadı CHP olsa 2 yılda bütün kurumlar da kadrolaşma yapardı düşmanı dost edinmek için uğraştı ama yanındaki dostlarından oldu kendisinde olmayan belediyelere öyle yatırımlar yaptı ki orda yaşayanlar belediyenin beceriksizligini görmedi hdp nin kazandığı yerlere öyle yatırımlar yaptı ki hdp secmeni bunun rahatlığıyla yine hdp yi secti nasıl olsa reis kayyum atar buraya hizmet yağdırır dedi hendek çukur olaylarında yanan yıkılan yerleri ibretlik olsun diye öyle bırakmak varken cennete çevirdi teröristlerin destekçisi ve ailelerine devlet desteğini kesmedi yeşil kart aile yardımı evde bakım maaşı almaya devam ettiler onlarda bu rahatlık için de evlatlarına sahip çıkmadı memur ile emekli arasında maaş farkı açıldı memura seyyanen 8 bin verdi keşke 4 bin 4 bin verip emekliyide memnun etseydi çünkü en büyük memur kentini tamamen kaybetti memur oy vermemiş son olarak da adayları belirlerken tepeden inme adaylar belirlendi birde reisin haberi varmı bilmiyorum ama etrafına öyle bir koruma duvarı örülmüş ki vatandaş o duvarı aşıp derdini anlatamiyor. Benim gördüklerim ve tespitlerim bunlar eğer öncelikli olarak bu market teröristlerini aç gözlü zam teröristlerini hizaya getirmezse bir daha ki seçimlerde çok büyük kaybederiz.
  • 5 Ay Önce

Muhterem

Tespitleriniz çok doğru. Reis de dahil iktidarda zihniyet değişikliği şart. Çözümü sermaye artışında gören, para gelsin de nasıl gelirse gelsin anlayışı sermayederin sömürü düzeninde yaşayan milyonların ezilmesi ile sonuçlandı ve maalesef düzen değişmeyecek.
  • 5 Ay Önce

...

Tencere ile alay edenlerin sonu hiç iyi olmaz.
  • 5 Ay Önce

Ayşe

70, 80 yaşındaki emeklileri et, ekmek kuyruğunda bekletmemeli.
  • 5 Ay Önce

Vekil

"Tek bir kişinin her şeye karar verdiği bu sistem yürümez" demekten insanların dilinde tüy bitti. Ama dinlemediniz. Şimdi sonuçlarına katlanacaksınız. Çare yok.

Ehliyet

Ekonomi değil, haddi hesabı olmayan yanlışlar yapıldı. Sureti haktan görünen kimi gazeteciler de yanlışa yanlış demek yerine cumhur seçmenini aptal yerine koydular. Artık, yine yerli ve milli bünyeden yeni bir ehliyetli kadro ve liderle büyük çıkış yapılmasından başka çare yok. Hiç bir şekilde malum çürük çarıklar karıştırılmadan tertemiz ve ehliyetli kadro....
  • 5 Ay Önce

Yerli ve milli sorun

Biberin neden 89 lira olduğunu yazayım Seradan 10 liraya çıkıyor.Haldeki aracılar emeğinin karşılığını alıyor..
  • 5 Ay Önce

Görüş

Başindakine rağmen arabanın miadı dolmuş. O araba yolda kalır. Yolda buldukları ile.
  • 5 Ay Önce

Hamidoo

20 yıllık AKP üyesi olarak sandığa sırf muhtar adayına oy vermek için gittim. Ama son anda vermeye niyetim olmadığı halde AKP ye oy verdim. Yani AKP oyumu muhtar adayı sayesinde aldı
  • 5 Ay Önce

Acilen.....

Ak parti çok acilen kendi içindeki akp lilerden kurtulmalı. Yoksa çöküş dönemi hızlı olur.
  • 5 Ay Önce

Hakan

Harakani hazretlerinin sözü yeterli. Kuruluş ayarlarına dönmek. Dışarıdan partiye girenler baş tacı edilirken, kuruluşta Allah rızası için koşturup hizmet edenler kusturuldu. Onları tekrar kazanıp akparti AKP lilerden temizlenmeli.
  • 5 Ay Önce

Muhammet

İngiliz siyaset ve vesayetini bırakmalı, bırakabilirse.
  • 5 Ay Önce

Latif

Piyasayı denetlemekten aciz erdoğan, istediği kadar maaşlara zam yapsın millet yine ezilir. Elde kalır sıfır
  • 5 Ay Önce

Çetin

Sen tek sorunu ekonomiye bağla
  • 5 Ay Önce

Nuh

Bir ekonomik tetikçinin itirafları isimli bir coni itirafçısının yazdığı kitapları okuyun, bu günkü bizim ve diğer devletlerin durum ve nedenlerini anlarsınız. Ekonomi neden ve nasıl bozulur görürsün.

Vahap Kalyoncu

Bir musibet bin nasihatten evladır demiş atalarımız ama tabiiki anlayana,Adam karı koca memur 100 bin tl maaş oh ne ala ve yinede Ak partiye oy vermedi ama gariban emekli 10 bin tl ye talim bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa kardeşim tabii bu başlıca sebep daha bir çok sebep var.
  • 5 Ay Önce

Yorum

Vahap bey reis kendisini en çok destekleyen emeklileri maalesef görmezden geldi. Grup başkan vekilleri adeta dalga geçer gibi açıklamalar yaparak en son güne kadar emeklileri oyaladılar

Nuh

Başkanın yanında yöresinde olanlar bunu pohpohladı karılar iş hayatını kapladı, boşanmalar patladı, al sana ekonomik özgürlük. Şu anda kadınların iş gücüne katkıları %70 lerde bu rakam 100 olunca görün o zaman ğümbürtüyü.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23