• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vefa ve Fatih Erbakan’ın sorumluluğu

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

sahildeki bilge

sol medya için diyorsun ya, 2023 seçimlerinden önce Fatih Erbakana her türlü hakareti yapıyordu şimdi övüyor. aynı şeyi siz yapıyorsunuz. düne kadar Erbakanı övüyordunuz 
  • 6 Ay Önce

Vefa Bozacısı

Hatırlatırım sayın yazar ;Vefa Boza markası degil İstanbulda bir semttir.
  • 6 Ay Önce

Yakup soner

Ne yaparsanız yapın Saadet partisi ndeyiz biz gerçek manada milligörüşçü hocamızın izindeyiz 
  • 6 Ay Önce

Geredeli

Milli görüşçü Kuran okuyan çocuklara orta çağ karanlığı diyen özgür özel Sizin evde hiç Kur'an okuyan yokmu .Muslumanin yolu Allah yoludur .

Hamza

Hangi hocanın izindesin koçum. Hocanın da ne çok partisi varmış.

Nahit sazoglu

Sayın fatih Erbakan. Siyonizm in oyunlarına. Gelmemeniz lazım kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali
  • 6 Ay Önce

Küstah

Vefa hep size mi yapılmalı ,
  • 6 Ay Önce

Nahit sazoglu

İslam. Birliği kurulmalı Siyonizmin. Kuruluslari BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO dan çıkmalıyız
  • 6 Ay Önce

Vakit

Yav he he!

memduh

Afganistanı da Birlik başkanı yaparız mis...

Fâtihin torunu

Arkadaş ne kadar Tayyip düşmanı varmiş ey Fatih Erbakan babanı inim inim inletenler arasında başta bunalana destek veren gazetecilerdi o dönemin hürriyet gazetesi başlık atıyordu erbakan istifa et gerekirse silah kullanırız bu attıranlar O dönem hürriyete çalişanlar Ertuğrul Özkök uğur Dündar Emin Çölaşan Fatih Altaylı Daha niceleri bu gün babasının hayel edip yapamadığı işleri sayın cumhurbaşkanımız gerçekleştirdi başta milli savunma iha siha mili piyade tüfek tank uçak yerli atak helikopter Ayasofya cami taksime cami ama sende saadet partilerle aynı kefeye giriyorsan ikinizde bir birden farkınız yok bakın bir ibret alın sayın mecilis bakanı Numan kurtulmuş partisini kapatıp sayın cumhurbaşkanımızın yanında yer almiştir ne demiş atalarımız birlikten kuvvet doğar eğer bölünüp parçalanırlarsanız yok olursunuz bu güvendiğin bu gazeteciler seni lime lime eder haberin olsun Fatih Erbakan ramazandan önce rahmetli Erbakan hocamızın kabrini ziyarete gittim içimden sizi babanıza şikayet ettim bir de sesli senin kiymetin bilmediler dedim
  • 6 Ay Önce

Fikret

Ne yazıkki Muhsin Başkan bu iktidar döneminde suikasta uğradı ve 15 yıl geçti hala aydınlatılmadı ! Muhsin Başkanın vefasından bahsedenler ona yapılan vefasızlıktan bahsetmiyor .
  • 6 Ay Önce

Deli İbo sen delisin

Yani diyorsun ki 22 sene yetmez bi 50 sene daha Erdoğan iktidar olsun ki Muhsin Başkanın davası aydınlatılsın.

Deli İbo

Fikret efendi, Muhsin Başkan'ın demogojisine hiç girme ve polimik yaratma. Sen 25 Aralık, 15 Temmuz Fetö piçlerinin Reis'i yeme operasyonlarını gördün, bu adamlar o günden bu yana hala bitirilemedi vede bitmeyecekler, Bu namussuzlar rahmetlinin katlinin delilleri karartma yargıda bu cinayetin karartılması vede soğutulması için tam yol çalışmaktaklar. Bu Yezidler yargının içinde hala canlı, diri ve faaliyet teker, görmüyormusun çeşitli vatan hainleri ile ilgili veya Türkiye'nin lehine durumlardaki hakimleri, anayasa başkanlığının aldığı kararları. Hırsız ve arsız içeride olunca kapı kilit tutmuyor. Adamlar öyle gözünü karartmışki hayatını mahfetmek, istikbalini ve geleceğini bitirmek bile olsa, ifşa olacağını bilmesine rağmen, kritik kararı alabiliyorlar.

Görüş

Maalesef babasının oğlu olamayan ve hırs ile hareket eden, vizyonsuz ve çapsız bir kişilik. Atasözünde belirttiği gibi; "akılsız dostun olacağına akıllı düşmanın olsun".
  • 6 Ay Önce

nurettin

Reis le beraber olan vizyonlu olmayan vizyonsuz,çapsız diyosun yani . ne diyim Allah sana akıl fikir hür irade versin

Ahmed YAHYA

Vefa İstanbul'da semt.fatih bizi çok üzdübi hasam damar da bu
  • 6 Ay Önce

Adnan

Genel seçimlerde cumhur ittifakının yanında oldu seçim kazanıldı. 
  • 6 Ay Önce

Cengiz

Ya bizimlesin ya da hiçsin anlayışı AKP'ye kaybettirir. Erbakan'ın konuşabileceği kanal mı kaldı ki. 
  • 6 Ay Önce

Kölü.

F.Erbakan'dan bir şey olmaz ve Rahmetli Muhsin Başkanla onu aynı teraziye koymayın. Rahmetli küçük hesapların Adamı degildi ve hiç bir zaman olmadí.Rahmetlinin Arkadaşlarıda bu çizgiden sapmadılar.Ama maalesef Rahmetli Erbakanın dava Arkadaşları ve oĝlu Tayyip beyi yanlız bırakıyorlar(Hepsi degil )..Çok büyük hata Emekli konusun da yapılıyor.Boĝaz da yalíları ve yatları olanlardan vergi alın ve fakire verin.Boĝaz da yürüyüş yapanlar denizi göremiyecekler yakın da çünkü yatlardan deniz görünmüyor....
  • 6 Ay Önce

Erman

Nedir bu korkunuz bırakın erbakan yalnız girsin seçime.Ben ak partiliyim böyle olmasını uygun görüyorum zaten seçim günü yaklaştı halen daha erbakana cumhur ittifakına katılması yönünde telkinler ediyorsunuz.Daha fazla ileri gitmeyin diyeceğim de 3 gün sonra seçim var bu saatten sonra fatih erbakan cumhur ittifakına katılsa da geçti artık borun pazarı sür eşeğini niğdeye derler!Ak partinin kendi gücü ve cumhur ittifakının misyonu yeterli.Saygılar
  • 6 Ay Önce

Deli İbo

Aynen be Erman kardeş, girsin de hanyayı konyayı görsün. Temel efendide bu hainliği yaptıda ne oldu? Siyasi çöplük. Bununda sonu aynı. Bakalım bunun muadili kim olacak.

B.And

Allah tan BEKA sorunu yok. Çok şükür. Sizler elinizden geleni yaptınız.Daha ne yapacaksınız.Takdir ve son söz Allah 'ın.InşaAllah bu seçimin sonuçları ülkemiz ve Gazze için hayırlara vesile olur.Amin.
  • 6 Ay Önce

Nahit sazoglu

Aman fatih Erbakan kendine gel dikkatli olun
  • 6 Ay Önce

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, ALLAH CC TUZAKLARI BOZAR İNŞALLAH AMİN...............MÜSLÜMAN. UYAN MÜSLÜMAN..................
  • 6 Ay Önce

Salih

Peki sayın yazar:Madem Müslümanlar 22 yıldır ikdidardalar.Neden süresiz nafakayı sınırlamıyorlar?Üstünede ucube 6284 ü getiriyorlar.
  • 6 Ay Önce

Altınözü'un sozleril

Altınöz 1 gün önce eklendi. Allah'ın izniyle İmamogluna Ankara'ya göndereceğiz diyor,yani Cumhurbaşkanı yapacağız diyor,videoda anlatilan bu. GORDUNUZ MU YENİ REFAHLİLAR !!! LİDERLERİNİZ NE HAİNLİKLER PESİNDE!!
  • 6 Ay Önce

GEREDELİ

Fatih Erbakan babanı nasıl terlttilerdi seni alkislayanlar baban terlerini banyo havlusu ile siliyordu unuttunmu onlar senin dostun oldu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23