• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’liler kazanırsa enflasyon sıfıra mı düşecek?

57 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sinan

Bu millet ülkeyi CHP den kurtarmak için çok çalıştı. Sonunda kurtardıda. Erdoğan öncesi kim iktidara gelirse gelsin chp zihniyeti hep iktidardaydı zaten. Türkiye o zihniyetten kurtuldu. Türkiyeyi yeniden chp zihniyetine tüsiadcılara, koçlara öküzlere teslim etmek istiyorsanız siz bilirsiniz. Benim oyum Erdoğana ve Ak Partiye.
  • 6 Ay Önce

Kenan Göymen

İyi ama seçmen de bir tepki göstermek zorunda. Kötü yönetim ödüllendirilmez.
  • 6 Ay Önce

Akp kazandı

Gördük görecegimizi..
  • 6 Ay Önce

Sami

Şu kesinki bu gazetenin internet sitesini uyanık solaklar,Feröcüler yakından takip ediyor ve uyduruk,sahte isimlerle hükümetin aleyhine yorumlar yaparak özellikle Cumhur ittifakına oy verecek vatandaşların aklını karıştırmaya çalışıyor.Bu seçim sadece belediye başkaları seçimi olmasına rağmen konuyo sürekli ekonomiye getiriyorlar,sanki belediye başkanlarının ekonomiyi düzeltme yetki ve kabiliyetleri varmış gibi.Bu kadar ekonomiyi düşünüyorsunuz da neden devlete ne çok borcu olan belediyeleri CHP’lilerin yönettiğini,Ankara ve İstanbul belediyelerinin borç batağına batmasına rağmen doğru dürüst bir icraatlarının olmamasını,bavullarla taşınan paraların kaymağının ne olduğunun bu paraların nereye gittiğini,İmamoğlu inşaat şirketinin genel müdürünün o valizlerle taşınan paralarla ne işinin olduğunu,İmamoğlu’nun mal varlığını açıklarken toplam değeri40 milyon dolar eden üç ultra lüks villasını neden beyan etmediğini,savurganlığı bitirdik demek için neden 175 milyon reklam parası harcadığını,Yavaşın adrese teslim ihalelerini neden sorgulamıyorsunuz?Amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
  • 6 Ay Önce

Kasım

Yorumlarınızı beğeniyor ve takip ediyorum. Başarılar diliyorum.
  • 6 Ay Önce

ersan

senin derdin aç kalmak
  • 6 Ay Önce

Arda

Latif bu secim yerel seçim.Chp kazanirsa devleti mi yonetecek.Kafan niye bu kadar basit birseye basmıyor.Akp militanlığı yaparken milleti salak yerine koyma.Algı yapma.Yoksa yedigin dayaklar icin milletin ohhh ohhh seslerini duyarsın.
  • 6 Ay Önce

Davetçi

Ak parti 2002 den beri kazanıyordu da kesintisiz 22 yıldır aralıksız bu ülkeyi yönetiyordu da enflasyon sıfıramı indi latif efendi. Aklımızla alay etmeyin lütfen
  • 6 Ay Önce

CANBERK

LAN ÜLKENİN YÖNETİMİNİ BİR KİŞİYE VERDİNİZ ÜLKENİN EKONOMİK DURUMU ORTADA SEN DİYORSUN Kİ YEREL YÖNETİMLERİ DE VERİN ÜLKENİN REFAHI ARTSIN. REFAH BİZE NE LAZIM. BİZ EKREME VİLLALAR KAZANDIRACAĞIZ. ONA KULLELER YAPTIRACAĞIZ. O KULELERİ SEYREDİP ZEVK ALACAĞIZ
  • 6 Ay Önce

Latif

Ekrem kazanırsa hükümet kaybedecek. villada kazandığını seçimde kazanır diyenler,  istanbulda 5 yılı kaybettirdi, şimdi bir 5 yıl daha mı asla
  • 6 Ay Önce

Ömer

Bir emekli olarak elbette farkındayız seçim mahalli seçim hükümet değişmeyecek . Bizim itirazımız bir kesime yüksek zam yaparken 10 bin alan ( o da eridi gitti) emekliye para yok bütçe yok denmesi . Az çok meselesi değil , ortada büyük haksızlık var . Niye emekli sürünsün . Promosyon peşinde koşsun yazık değil mi ? Reisi seviyoruz ama yanlışdan dönülmeli . En az o da yetmez ama 15 bin olmalı herşey ateş pahası olmuş . Ama ümidim yok . Ha seçim mi fazla ilgilenmiyorum . Kırgınız çünkü .
  • 6 Ay Önce

En azından NAS var diyerek Allahı alet ettiğiniz seviyeye iner...

Yada, bu enflasyonu bizde, onlarda aşağı indiremeyiz, öyleyse biz başta kalalım diyorsun,, sizde insaf duygusu kalmamış,,,
  • 6 Ay Önce

Harun Kılıç

Millet aklınızı başınıza alın. Ekonomi ekonomi ekonomi... Bu ülkenin ekonomisini düze çıkaran da Erdoğan olmadımı. Aklınızı başınıza alın. Sonra çoook pişman olursunuz. İş işten geçer. Çocuklarınızı torunlarınızı düşünün. Latif Şimşek haklı. Yarın çok geç olur.
  • 6 Ay Önce

rafet

İktidarı cezalandırmak için bir fikir de ben sunayım.CHP belediyecilikte yoktur, hizmet sıfırdır diyenler,fakat iktidara da oy vermek isteyip aynı zamanda da ders vermek isteyen kişiler ;belediye başkanlarını ak partiden belediye meclis üyelerini ise muhalefetten seçsinler görelim bakalım. Meclis çoğunluğu olan muhalefet belediye içinde olumlu kararlar alacaklar mı?
  • 6 Ay Önce

İbrahim

CHP kazanırsa emeklinin hakkı olan 8077 seyyanen zammı vermeyenler cezalandırılmış olacak emekliye işçiye çiftçiye değer vermeyen yüzler ekşiyecek
  • 6 Ay Önce

Cumhuriyeti , Diyaneti kuran da Onlar!

Onlar da(CHP) TC'nin serefli vatandaslari.. Birak biraz da onlar KAZANSIN!..
  • 6 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

1. Bu seçim baka meselesi değil zaten istanbul ve Ankara onlarda devlet te elden gitmedi 2.Ak parti en alt taban emekliyi yok saydığı yanlışmı doğrumu 3.emekliler kendilerini ötelenmiş hakarete uğramış hissediyormu hissetmiyormu 4.Bu ve bunun gibi olumsuzlukları Emeklı mi yoksa Ak partı mi yarattı 5.Bütün bu haksızlıklar sonunda susup Ak partiye doğru yolu bulsun diye bir ikaz yapmanın gereği yokmu 6.eğer Ak parti olmazsa bu ülke yok olur diyorsanız bu ne kadar doğrudur vs gibi sorulara da sayin yazar bir cevap verirse söz oyum yine ak partiyedir haaa bizden sola zaten oy gitmez bunu da bilin.
  • 6 Ay Önce

Yorumm

Eee ekmek parası ne gerektirirse o

Erdal

Vahap beyin sorularına katılıyorum latif bey cevap verirseniz seviniriz. 

Erdal

Yazınızı okudum haklısınız. Lakin hiç bir geliri olmayan sadece emekli maası ile hayatı idame ettiren bu maaşla evladını evlendirmek zorunda kalan bir emekli babanın durumunuda bir yazarmısın . Önce vatan dedik yirmiiki yıldır iktidara oy verdik . Gelinen son nokta oluşan tablo zenginler ve muhtaçlar peki sebep kim. Size göre iç gücler dıs gücler fırsatcılar marketler manavlar. Şimdi reis iktidarda siz değilmisiniz. Reis siz kusatılmıssınız halkın durumundan haberiniz yok. Temmuzdan beri hep ileriyi işaret ediyorsunuz, şimdide yıl sonu bütce düzelirse, Allah askına milletle dalga geçmeyi bir bırakın. Yaptıgınız bütün işleri elinize yüzünüze bulastırıyorsunuz. Ek göstergeye bir bakın . Maaş artıslarına bir bakın . Geriye dönük altı ay milletin anası aglıyor enflasyon farkını veriyorsun ileriye dönük varmı iyilestirmen yok. Ey iktidar sizi böyle değerli kılan bu ülkede muhalefetin olmaması bunu da biliyoruz. Bir MHP var oda size sıgındı. Biz mağduriyetimizi Allah'a havale ediyoruz o adildir adalet sahibidir . Evet vatana sahip çıkan bu nedenle her seferinde iktidara oy veren emeklileri öz vatanında garip yasatan, bu mağduriyete sebep veren yetkilileride İlahi adalete havale ediyorum . Yazacak çok konu var ama bu vatan CHP dem ve ekreme teslim edilecek kadar ucuz olmadıgınıda biliyorum . Allah var gam yok, iktidar devam biz bu halimizle vatana sahip cıkma uğruna yine size oy veririz müsterih olun.
  • 6 Ay Önce

Deli İbo

Ne acıtasyon yaptın beee. Emekliler senin anlattığın kadarda müşkül ve berbat değil.

Sükret diyen zengin, şükreden fakir..

Ne yani halinize şükredin mi diyorsun sayın yazar.Bu ülkede şükredin diyenler zengin, şükredenler fakir olmak zorundamı?
  • 6 Ay Önce

YRP

Mülk Allah'ın, bilmi yon mu?

İkbal

Bugün dün olduğunda yaşanacak pişmanlık fayda vermez. Sevdim bu sözleri.
  • 6 Ay Önce

başeğmez

Latif bey senin o dediğini anlamak için bu vatan sınırlarının nasıl korunduğunu, tüm emperyalist güçlerin baskı ve ekonomik çökertme oyunlarına rağmen Türkiye nin asla diz çöktürülmediğini bilen asil insanlardan olmak lazım.
  • 6 Ay Önce

Arda

Koyun kardesim,yerel secimde devleti kazanan yonetmez.

Şey

Sissi der susarım

hesap

EVET REİS BENCE BİR AY GEÇMEZ İSTESE ENFLASYONU 4-5 İNDİRİR EVET İHA SİHA TANK FÜZE (SİPER) TCGD SAVAŞ GEMİSİ YERLİ MİLLİ SİLAH YOL KÖPRÜ HASTANE TUNEL DAHA SAYMAYA YER OLMAYACAK KADAR ÇOKŞEY AKLIMA GELDİ HÜRKUŞ KAAN UÇAKLARI YERLİ MİLLİ UÇAK MOTORU BUNLARI BIRAKTIMI ENFLASYON DÜZELİR
  • 6 Ay Önce

Adil

Hırsızları yolsuzları yakalasa yeter aslında,

Okul

Tebrik ederim. Olayı çözmüşsün. 

Kuzey orhun

Doğru CHP kazanırsa enflasyon aynı kalacak hatta daha da yükselecek çünkü Turkiyeyi yöneten ak parti, ak parti Turkiyeyi yönettiği müddet ce adaletsiz gelir dağılımı zirveye çıkacak.
  • 6 Ay Önce

Deli İbo

Hoooştt. Biz CHP'yi iyi biliriz, hemde çoookk iyi. Kesik parmağa derman olmazlar, kendi cepleri hariç. Balyaları görmedin herhalde?

GEREDELİ

CHP kazanirsa ne olur Fatih Erbakan babasının düşmanları ile horon teper . Yeni GEZİ olaylarının önü açılır.Allah göstermesin.
  • 6 Ay Önce

Salih

Latif bey ben 6284 ve süresiz nafaka mağduruyum.Ayrıcada emekli olmayı düşünen bir memurum.
  • 6 Ay Önce

Ali bey

Kim seçilirse başımızın üstüne.
  • 6 Ay Önce

Fâtihi n torunu

Sayın yazar yazılarına katılmamak mümkün değildir lakın sayın cumhurbaşkanımız biz emeklileri çok ama çok zorda biraktı şimdi muhalefete fırsat verdi onlarda bol keseden atıyorlar bu enflasyon chp dönemi olsaydı emekli daha kötü durumda olurdu çalişan işçi maaşı almazken emekliye maaşım verecekti chp mümkün değil sayın cumhurbaşkanım bu partilere seçim yardım parasını seçim için değilde ekmekliğe veriyorum diyendeydi başta İstanbul olmak üzere tüm belediyeleri büyük çoğunluğunu alırdı bu bakkalları marketleri denetleyen kimdir tircaret bakanlığımı ziraat müdürlüğümü yoksa belediyemi biran önce devreye girmeli gerekiyorsa gün iki üç memur aynı marketi denetlesin adamlar günlük zam yapıyorlar akaryakıt telefonlardan özel tüketim vergisi kaldırılsın bunlar artık milletin günlük ihtiyaçları onbinlira ile nasıl geçinecek insan on binin altında maaş alanlar var kıralar en ucuzu onbin yirmi üçyıldır bu millet iktidara taşıdı iktidarda elini taşın altına koymalı ama kuş uçtu seçime bir beş gün kaldı saygılar inşallah akparti süprüzle çikar
  • 6 Ay Önce

Osmanlı

Fatihin çakma torunu Osmanlı Devleti bile en kötü günlerde hiç kimseyi maaş sız bırakmamış bu devlet yumurtadan çıkmadı Osmanlı'nın devamıdır hiç bir zaman bu ülkede maaşsız kimse kalmaz senin gibi çakma tipler ancak iftira atar

Neden mi muhalefet?

Bazıları; "efendim, emekliler muhalefete oy verirse ekonomi düzelir mi?" diye soruyorlar. Eğer muhalefet yüksek oranda oy alırsa, en azından iktidar; milletin artık bazı şeylere kanmadığını, gerçekleri görüp anlamaya başladığını, böyle giderse ilk genel seçimde iktidardan düşeceklerini hissedip belki israflardan vazgeçerek, alacakları reel tedbirlerle ekonomiyi düzeltmeye çalışma ihtimalleri olur. Aksi takdirde, bu seçimde yüksek oy oranı alırlarsa, "ne yaparsak yapalım, nasıl davranırsak davranalım nasıl olsa bunlar bize oy veriyor" deyip, bir 4 yıl daha, emeklilerin ensesinde boza pişirirler. Bir emekli olarak şahsi düşüncem bu şekilde.
  • 6 Ay Önce

Emekli Vatandaş

Erdoğan’ın eli daha nasıl güçlendirilecek kardeşim. Yapsın emekliye güzel bir zam görsün oyları nasıl tavan oluyor. Emekli bunaldı artık. İnsaf biraz.
  • 6 Ay Önce

Selim

8 milyon kisi mektup mu yazsin?
  • 6 Ay Önce

Ekonomi

Cehape kâfir zihniyeti iktidarda olsa ,kıtlık olurdu,hiç bir şey bulunmaz olurdu,herşey karaborsa ile satılırdı.Millet yiyecek,giyecek ,kullanacak eşya,adavat,araç vb gibi bir şey bulamazdi.Cunku;bu asalaklar çalışmadıkları dan dolayı,üretim olmayacaktı,her şey dışarıdan alınacaktı,bu da DÖVİZ ihtiyacını doguracakti.Ondan sonra EZİLE , BÜZÜLE gidip HAMİLERİ olan Gavurlardan borç dileneceklerdi,sefillikle,rezillikle bu COK SEVDİKLERİ ,fakat hep HARAM YOLDAN elde ettikleri parayı böyle elde edebilecekleri.Millet azmis,ülkede her şey var,kıtlık yok,hayat pahalılığı olabir,BUNUN SEBEBİ DE GENE ABD GAVURU( savaşı bilierek çıkardılar,akaryakıt fiyatları yükseldi) VE içerideki CEHENNEMLİK HARAMZADE GAVURLARİN herşeye bilinçli olarak İKTİDARİ YİPRATMAK için ZAM yapmalarına olmustur.EY YRP liler! Şimdilik sizi ovenler ,bu belaları sizin de başına sararlar,FAZ LOBİSİ VE ZAM LOBİSİ hep devrede olacaktır,bir de MUSLUMAN DUSMANİ LOBİSİ,eğer siz de iktidarda oldaydiniz,şüphesiz bunlar sizin de başına gelecekti.AKLETMEZ MİSİNİZ!! !
  • 6 Ay Önce

Hirsizlik

Sayıştay raporuna göre, ihale yapılacak, önce bir firmaya gidiliyor. 'Sen bu iş için bir fiyat teklifi ver.' deniliyor. Firma, 'Ben bu işi 19 milyon 478 bin liraya yaparım.' diyor. Daha sonra diğer firmalardan da teklifler alınarak 21 milyon liralık yaklaşık maliyet oluşturuluyor. Buradan cüzi bir indirim yapmış gibi gösterilerek, tek katılımcı olan belediye şirketine 20 milyon 789 bin liraya ihale veriliyor. Belediyenin bu şirketi, yaklaşık maliyet belirleme sırasında teklif aldığı firmaya gidiyor. 'Kaç liraya yaparsın?' diye soruyor. O şirket de 3 ay sonra '15 milyon 396 bin liraya yaparım.' diyor. Yaklaşık maliyet belirlenirken 3 ay önce 'Bu iş 20 milyon liraya yapılır.' diyen firma, belediyenin şirketi yüksek miktardan ihaleyi aldıktan sonra iş yapılma zamanına geldiğinde '15 milyona yaparım.' diyor. Hakikaten de 15 milyona yapıyor. Aradaki 5 milyon bir yerlere gidiyor. Biz de tam o 5 milyonun peşindeyiz. Bu, İstanbul'un, kamunun hakkı olan para, finans olarak gidiyor."

Mustafa

Kâfir zihniyetlilerin yönettiği ülkeler dünyada refah seviyesi en yüksek ülkeler.Müslüman görünümlülerin yönettiği ülkeler sefalet içinde.

Deli İbo

Kafir severler hemen başlarını uzatıp ulema edası ile fetfada bulunmışlar. Ulan kafir ezandan rahatsız CHP'de, kafir namazdan rahatsız CHP'de, kafir oruçtan rahatsız CHP'de, kafir Allah ve peygamberden rahatsız CHP'de daha pek çok şey sıralayabilirim, şimdi bu durumda CHP'nin konumlaması nedir?

Kafirkik

Ehli kitap(hiristiyan,yahudi) Allah'a(CC) inanıyorlar(inanmayanlari da var) ,fakat son Peygamberine ve Kitabina inanmadıkları için kâfir oldular,Allah'a(CC) inandıkları halde.Allah'in(CC) emir ve yasaklarına uymamak GUNAH tır,fakat karşı çıkmak ,insanı KÜFRE götürür ve İMANİNİ zayi eder.Dini ibadedleri,Ezanı,Kur'an 'i,Allah'ın (CC) kanunlarını uygulamamak ,karşı çıkmak küfür sebebidir,insanı KAFİR eder ,tamam mı güzel kardeşim.

Tövbe tövbe

İnsana Allah misin denir mi adam.Derdimiz ülkemiz,insanlarımız

ali kan

CHP'lilere bu mübarek ramazan günü kafir demek sana yakıştı mı. Allah mısın sen nereden biliyorsun. 28 şubatta kim iktidardı bir bak: Bırakın herkes istediğine oy versin. İnançlara saygı duyun. 

Mete korcan

Ekrem le Fatih erbakan önümüzdeki 20 yıla damga vuracak.
  • 6 Ay Önce

-

Damgayı kime vuracaklar düşün bakalım.

Rey verme 6 kazığa..

Muhtaç olursun azığa..!
  • 6 Ay Önce

Veli

Sen oy verme 6 kazığa, devam et.

Şeref

Usta Türkiyede idam cezası varmıki,niye Reis idam edilsin.? Türkiye bir hukuk devleti değilmi arkadaş.?
  • 6 Ay Önce

Ademoğlu

Şeref denen Trol sen idamdan bahsetmişsin Geçmişte Ezan sesinden rahatsız olan zihniyet ezanı aslına uygun okutturmadi Rahmetli Menderes Ezanı Muhammedi yi aslına çevirdi malûm chp zihniyeti askerleri kışkırttı Senmisin Ezanı selbes eden Menderesi idam ettirdiler Daha gerilere gidersek uyduruk İstiklal mahkemelerine CHP zihniyetinin sicili bozuk ve kabarık tır netice CHP Beddualı parti dur iki yakası bir araya gelmez .Onlar ancak kaynağı belli olmayan paraları sayar paradan kule yaparlar Trol Şeref.

 şeref

Esas İDAMLİKLAR,fetocu,hain,devlet halk dusmami,mandacı,hırsız ,haramzade,tecavüzcü,ahlaksız zihniyettekilerdir.

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, ANLIYANA YETERLİ OLUR İNŞALLAH, MÜSLÜMAN..............BÜROKRASİDE YARGI MEDYA SERMAYE MARKET İÇ VE DIŞ DÜŞMANLAR BELİ DİR, MEYDAN BOŞ HESABI SORACAK YOKTUR..................MÜSLÜMAN DA YANCISI DIR................
  • 6 Ay Önce

Ali

Yeniden refah için diyorum inşallah
  • 6 Ay Önce

Muhterem

Erdoğan bu ekonomik durumun sorumlusu değilse kim o zaman. Kara pazartesi dedi ki TL'ye güvenin elimdeki bir evlik para bir yılda bir araba almaz hale geldi. Nebati, Nas...derken binlerce insan battı. Erdoğan çalışanı emekliyi enflasyona ezdirmedik diyor sonra evet zordalar ama biz düzeltiriz diyor sonra kaynak yok diyor sonra herşey düzelirse o da düzelecek diyor. Tutarsız konuşuyor. Tam da bu yüzden muhalefet kazanmalı emekli ve sabit ücretlinin gücünü görmeliki sorunu çözmeli
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23