• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İBB Spor Kulübü yazan çantadaki paralar ve kadını güreştirmek...

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Abdullah Kaan

Cemiyette seçici hafıza, kısmi işitme ve görme kaybı, idrak yolları enfeksiyonu, huzursuz ahlak sendromu yaşanıyor. Sosyal politikaların acilen projelendirilmesi ve hayata geçirilmesi elzem.
  • 6 Ay Önce

Orhan

Kadını ne adına olursa olsun,onun mahremiyeti ne yakışmayan kıyafetler içerisine sokmak inancımıza aykırıdır. Kadını güreşe de dahil etmek çok çirkin bir görüntü ortaya çıkarmıştır. Soyunmayi spor vs bahanelerle meşru kılmaya çalışmak kabul edilemez.
  • 6 Ay Önce

orhana

kız idmanları içinde milletler arası müsabakalarda en muvaffak olduğumuz güreş.bu haliyle hanım güreşi şeriata mugayir.bunu müslümanlaştırmak mümkünmü acaba?

Muro

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekliler için 7 bin lira seyyanen zam verilmesi için öneride bulundu. AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrı yapan Özel, "Önümüzdeki pazartesi Meclis'i açalım, emeklinin zammını salı günü yapalım. Seçimden önce yapalım" dedi.
  • 6 Ay Önce

İBB Soygun yeri nimet nimet

İBB tam bir soygun yeri hemde İstanbul belediye başkanlarıda orada şişli maltepe kadıköy İmamoğlunun bütün adamları işin içinde kirli bir para trafiği hatta İBB dende para geldiği söyleniyor yok efendim milletvekilinden aldımda deniyor gül inşaatın sahibide veriyor paraların kaynakları ihale yoluyla bizzat İBB den farklı farklı yerlerden çanta çanta geliyor ben paranın avukata verildiğini değil sayılıp sayılıp sayılıp tekrar çantalara doldurulup dışarı çıkarıldığını gördüm para alan ise TL den başka para vermediler benim USD,EUR haberin yok diyor bu işler derin kirli CHP suskun!İmamoğlu arsız umarsız dalga geçiyor kendine toz kondurmuyor TUHAF OLAN ona oy veren seçmenlerinde arsız ve umarsızlığı zaten imamoğluda diyorki kendine oy veren guruha ben sizden güç alıp çoşuyorum imamoğlu ve ona oy verenleri mutlu mesut sevinç içindeler İster pkk ile peşkeş yapsın,ister böyle kayıt dışı paralarla olsun zerre hassasiyet yada tepki YOK!YUH!
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23