• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Korkma ben yanındayım” reyting zirvesini zorluyorsa hep birlikte düşünmeliyiz!

18 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bozok

Gardaşım zaten FOX TV Yahudi televizyonu. Adamlar hani derler ya "İt itliğini, p.şt p.ştluğunu yapacak". FOX TV' de p.ştluğunu yapıyor. Biz müslümanlar uyuyoruz. Dediğiniz gibi adam gibi bir tepki vermemiz lazım RTÜK'e.
  • 6 Ay Önce

Yasin GÜRSES

RTÜK bu işe derhal bir el atmalı
  • 6 Ay Önce

Merhaba

Bu düzeni bu sistemi kuranlar böyle istedikleri için böyle. Dinsiz ve ahlaksız toplum. Şaşacak bir şey yok.
  • 6 Ay Önce

Ömer

Bu kanal izasyon irin akıyor kapatılmalı . Maksatlı bilinçli yapılıyor . Gerçi öbür kanallar çok mu iyi hayır berbat . Toplumu bozan yayınlar gırla gidiyor . Müdahele eden yok . İzlemiyorum izlemeyin boşa geçecek zamanımız yok . Hem dünyamız hemde ahiretimiz mahvoluyor . Film , maç , dizi milleti uyuşturuyor birileri paraları götürüyor . Dua edelim okuyalım okutalım
  • 6 Ay Önce

Merhaba

Aynen! Tam dediğiz gibi tümü 'kanal izasyon'.

Muhammet

Diziye dur diyelim de o kanalın bu kadar müşterisi nasıl ve neden oldu? Bir sorsak kendimize, karma eğitimin sonucu bu, bizde koyun keçi sürülerinde koç katımı diye bir dönem vardır. Diğer zamanlarda koç sürüden ayrılır değilmi?
  • 6 Ay Önce

Yorum

Olayı çözmüşsün tebrik ederim.

Islam

Vatandaş gorevını yapıyor sıkayet yağıyor malesefkı RTÜK gorevını yapmıyor
  • 6 Ay Önce

Islam

Sayın yazar tvde yayınlanan kızılcık serbetı dızısının son bölümünde nasıl dın be başörtüsü dusmalıgı yapıldığını hakeretlerı seryredın lütfen daha önce bu dızıyı RTÜK ettıgımız sıkayetlerın hıc bır faydası yok RTÜK başkanı aılesıyle sızı ızleyemedıgını söylüyor bu ıfadeyı nasıl soyler sen orda nıye görev basındasın vadandasların sıkayetlerı beden umrunda olmuyo son bır yıldır dızılerdekı dın dusmanlıgı rezıl aıle ılıskılerı hıc bır dönemde olmadı kımı küme sıkayet edelım
  • 6 Ay Önce

Abdulla

Beğenmeyen izlemesin bu kadar basit. Onu yasakla, buna sansür getir derken 10 yaşında çocuklar vpn kullanmayı öğrendi. İnternette herşeyi izleyebiliyorlar artık.
  • 6 Ay Önce

Uğur

Birincisi, hepsi değil, sadece bazı gençler ve orta yaşlılar internetten korsan dizi ve film indirip seyrediyor. İkincisi, o yabancı diziler ve filmler ve hatta birtakım videolar (hemen hiçkimsenin zaten işinin olmadığı Dark Web vs. kaynaklı sapık olanlar değil, bilindik ve kendi ülkelerinde izinli olanları) Türkiye'deki bu münafık dizilerinin mesela onda biri kadar bile zararlı değil, zira insanlar en azından biliyorlar ki bunlar yabancı müşrikler ve Hristiyanlar ve Yahudilerin dizileridir, bize ait değildir. Türkiye kaynaklı bu münafık dizileri ise akıl karıştırıyorlar ve ahlaksızlığı daha etkili şekilde özendiriyorlar, hem çünkü bizdenmiş gibi görünüyorlar hem de çünkü ahlaksızlığı ve kötülüğü daha katı şekilde savunuyorlar.

Uğur

Özellikle genç ve orta yaşlı kadınlarımız bu dizileri çok seviyorlar, çünkü bunlar şunu yansıtıyorlar, neyi ki kendileri onu işyerinin zengin veya zenginimsi zamparasıyla ya tamı tamına yaşıyorlarsa ya da yaşamayı umuyorlarsa. İşyerlerinin hepsinde erkeklerin çoğu kadınlara mesafelidir, olmak zorundadır. Fakat bir veya birkaç zengin havalı işyeri (duygusal?) kocası böyle değildir. Onlar ve bütün işyeri kadınları arasındaki gündelik münasebet şöyledir: laubali şakalaşmalar, kahkahalaşmalar, taşkın arzular, zevk, tutku, ateş, alevli duygular, baş baş kalmalar, kalçaya-bele şaplaklar, ihtiras, heyecan... Açıktan bile bu kadarını yapıyorlarsa, bu işyeri zamparalarıyla o kadınlardan birçoğu özel buluşmalarda kim bilir neler yapıyor. Zaten sosyal medyada da aynısı oluyor. Sözde bizden olanlar arasında bile birkaç zengin veya zenginimsi havalı Twitter zamparası ile onlarca kadın tanıdıkları arasında açıktan bile öyle tutku ve zevk dolu şakalaşmalar gerçekleşiyor ki gizli mesajlarda ve muhtemel yüz yüze gizli buluşmalarda kim bilir nasıl ateşli tutkular yaşıyorlar, kim bilir, kim bilir... 2010 anayasa değişikliğinden beri bütün genç ve orta yaşlı kadınlarımız ve zengin zampara erkek azınlık arasındaki romantik ve erotik işyeri (ve internet) hayat tarzı budur, son 13 senedir. Hâliyle kendi hayat tarzlarını yansıtan dizileri seyredecekler ve çocuklarına da seyrettirecekler.
  • 6 Ay Önce

Uğura

Hayalgücüne hayranım. Çok renkli

Nuh

Kadının aktif çalışma hayatına katılmaları için ülkemizde her türlü teşvik yapılıyor, ve veriliyor, bunun sonucu olarak geleneksel doku bozulmak ve çözülmek zorunda kalıyor. Birde aracı olan ancak kavalyesi olmayan bayanlar için sanayi ve servislerde çalışanlar hep erkek! Buralara kadın istihdamı teşvik edilirse kadınlar rahat eder. Bence.

Herşey

Her şey  bozuldu.

Avb

Rabbim şu mübarek Ramazan ayı hürmetine bu dini mübine ve müslümanlara sinsice savaş açanları KAHHAR İSMİ ŞERİFİYLE kahreylesin
  • 6 Ay Önce

#####'

Âmin!

Uğur

Amin, amin, amin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23