• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Balya balya avrolar, deste deste dolarlar!

85 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nedim ADlYAMAN

Dünya varoldugundan öte
  • 6 Ay Önce

Filinta

Deste deste dolarlar ve avrolar, yalnız yolun sonunu değil, hesap vermenin başini da getirebilir.. BUNLAR 5 SENE BOYUNCA İSTANBUL'UN KAYNAKLARINI NE YAPTI ? ORTADA NE HİZMET VE DE ESER VAR. ? Tayyip Bey, 1994 de İBB.başkanı olduğunda, İSKİ nin 250 den fazla müteahite borcu vardı. Ve İSKİ bankalara haciz korkusuyla,para yatıramiyordu. Buna rağmen, Merhum BAŞBAKAN Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN hoca, İSKİ nin gelir durumunu öğrenince, İSKİ zengin deyip,derhal yatirimlara başlanmasi talimatı vermişti.. Nitekim, kısa sürede müteahit borçları bir taraftan ödenmeye başlanarak, İSKİ' ye bir nefes aldirilmiş, İstanbullu da 15 günde bir su alma yerine, günlük suya kavuşmuştur. Bu zihniyet otuz yıl önce , Sayin Cumhurbaşkanimız'a attikları iftiraları, günumüz de; diktatör,tek adam yönetimi gibi asli astari olmayan iftiralar ile sürdurdüler. Ancak, yolun sonu görundü..İBB. TEKRAR TESLİM ALINDIĞINDA İNŞALLAH, BUNLARIN GÖZÜNUN YAŞINA BAKILMAMALI..MILLETİN TEK KURUŞUNUN HESABI SORULMALI.. Deste deste yurolar, çok şey ifade ediyor.. BUNLARIN BU HADİSE KARŞISINDAKİ PİŞKİN TAVIRLARI, GÜVENDİKLERİ DAĞLARA KAR YAĞDIĞININ, HENÜZ FARKINDA OLMADIKLARINI GÖSTERİYOR.. Milletin kör kuruşunu kursağina indiren her kim ise, 1 nisandan sonra, hesap vermeye hazır olsun..
  • 6 Ay Önce

Mustafa

Partili partisiz yalancıların hırsızların dolandırıcıların cenaze namazını ailesinden başka bilerek kılanın, kıldıranın Allah belasını versin.
  • 6 Ay Önce

Nedim ADlYAMAN

İsim vermemissiniz Ali'yi Gördüm Ali"yi Türküsü Sanırım

Öyle demee

Milyonlari ilgilendiriyor bu durum.

Mehmet Aktepe

Bu kadar büyük yolsuzlukta adı belli olan milletvekilinin dokunulmazlığını kaldırmak çok zor değil. İstenirse o dokunulmazlık 1 gecede kaldırılır. Şayet o milletvekili Ak Partili olsaydı yer yerinden oynar muhalefet öyle baskı yapardı ki 1 günde işi bitirilirdi.
  • 6 Ay Önce

10 köy e cevap

Niye zoruna gider insanın dogrular konuyu anlamak yerine konuyu deyiştirip insların dertleri ile ilginiyor yapıp algının kralını yapmak budur başka izahımı var acip

10.köy

Ali 8 9 gundur ekoyu yaziyorsun birazda insanlarin dertleriyle dertlen ...
  • 6 Ay Önce

Mechul

Bu gün yine Ekrem ve CHP, bu oyunlar yeni değil, bunların işi bu. Ali bey şu emeklinin durumunu yazma fırsatı bulamadın. Emekli olarak sizide unutmayacagız .
  • 6 Ay Önce

Mechul e cevap

Tek derdinde bu heral acaba emeklimisin

Can

rüsvet ile mücadelede seffaflikta uluslararasi siralamasinda bayagi geri gidildi 101 siraya nihayet düstük izahin var mi haci bu isteksizlik niye. yoksa rüsvetin belgesi mi olur diyenler cogaldi?
  • 6 Ay Önce

Selo

İmamogluterlemeyebaşladı sonu 31 marta tam yol gider gider sonrada esas esapgörülür tamyol ileri marş marş
  • 6 Ay Önce

valeri demirBAŞ

kamudaki israf bitmedikçe ekonomik krizden kurtulamayız 2003 de 2 milyon 300 bin memur sayısı sene 2024 6 milyonu geçti çoğu bankamatik memuru zaten e devletten hallediyoruz işlerimizi ayrıca kamudaki hantal yapı arac sayısı yap işlet devret ile kamunun milyarlık zararları müteahitlere ödenen hazine garantisi seçim kazanmak için eyt çıkması ekonomiyi mhavetti
  • 6 Ay Önce

Ahmed YAHYA

“Bugün göz yumduklarımız, yarın bize göz açtırmayacak olanlardır”-UYGUR ATASÖZÜ •
  • 6 Ay Önce

Laz Uşağı

PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu DEMli siyasilerle iş birliği ve dostluk yapan CHP'li yöneticilerin kulaklarına küpe etmeleri gereken güzel bir atasözü..

Hatır bilmez. Vefanın semtine uğramaz

Vefasızlığın tavan yaptığı bir figür. Kendisini İBBB koltuğuna taşıyan KK’nu “değişim şart” diye diye indirdi. Madem aklın fikrin Ankara idi. O zaman kurup partini gösterseydin kendini. Mümkün mü?
  • 6 Ay Önce

Laz uşağı

Bir kere Ali bir kere bizimle dertlen be kardeşim
  • 6 Ay Önce

Tıpış tıpış

Dönemin CHP genel başkanı çıkıp konu hakkında iki kelam etse ya. Neyi bekliyor, seçim sonucunu mu?
  • 6 Ay Önce

Oğuz Han

Boşuna uğraşmayın. Fatih Erbakan'ın attığı pası İmamoğlu gole çevirecek.
  • 6 Ay Önce

Oğuz Han

Olmadı müteahit devrimci Ekrem yoldaşımizi bir tatil sitesine veya bir yazlık siteye başkan yaparız..

İşi bilecesun oyle edecesun..

Bunlar işi bilmiyor hemi diyemediler ki;halk evi yapacaktık,köy enstitüsü yapacaktık,işçi emekçi için sarf edecektik fesatsınız fesat,,diye..
  • 6 Ay Önce

Veli

İşte chp farkı! Chp götürürse temiz götürür, paralardan kule yapar!
  • 6 Ay Önce

Ali

Babadan kalma 180 dairemi dedin

Çaykaralı Fahri

Çok kötü niyetlisiniz. Adamları Ramazan ayı münasebetiyle boğaz kıyısında, Şişli, Bakırköy, Kadıköy, Çankaya vb lüks semtlerde oturan solculuk oynayan gariban (!)CHP'lilere fitre parası dağıtmak için çalışırken çekilen görüntüler nedeniyle zor durumda bırakmayın. :)
  • 6 Ay Önce

ÖZBAŞ

Aaa, gözlerimize inanamıyoruz bu kadar parayı kaç yılda topladılar acaba? Bağış mı rüşvet mi? Belli değil, Imamoğlu diyor ki, üzerime toz konduramazdınız diyor kendi eliyle ne işlere kalkışmış, birde dönüp milleti suçluyor, buna hırsız ev sahibini bastırırmış derler..
  • 6 Ay Önce

HÜSEYİN

SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! EVET, ÇOK DOĞRU. BEKLEYEÇEĞİZ,GÖREÇEĞİZ. ZAMAN, HESAP VERME GÜNÜ.GELDİ ÇATTI. KAÇIŞ YOK. NE DEMİŞ'Tİ,RAHMETLİ MUHSİN YAZIÇIOĞLU. RAHATINIZ BOZULMASIN DİYE, HANGİ DOĞRULAR'DAN,VAZ GEÇTİYSENİZ O FİYATA SATILDINIZ DEMEKTİR. BU İŞLERİ ANÇAK,SİZİN GİSİ İNSANLAR TAKİP EDER. BİZLER'DE SİZİN SAYESİN'DE OKUR VE ÖĞRENİRİZ. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 6 Ay Önce

yasar ali cinal

Aynen deste deste götürdüler.
  • 6 Ay Önce

ADSIZ

1400 yıl sonra gerçek muaviyecileri yaşıyoruz Demekki tarihden ders alımıyor Arap ırkı için yadırganmaz ama Türk ırkı asla yanlışı kabul etmez Türklerdede araplaşma olmuş yazık olan budur
  • 6 Ay Önce

ADSIZ

Müslümanları "Araplaşiyorsunuz" diyerek suçlayanlar; en iyimser tahminle "gavurlaştiklarinin" farkında bile degiller...

Kriptolara Dikkat

Başkaları "Araplaşmakla" suçlayan mezhepçiler ve kriptolar ya "gavurlaştiklarinin" farkinda degiller ya da zaten "gavurlar" ve her şeyi bilinçli bir şekilde yapiyor lar..

Be: KIRIMLI

Alibey Zamanında Fötönün Kurmuş Olduğu Kumpasları Sn Reisi Cumhura Karşı Bir Bir Açığa Çıktı Bütün Herşey İstanbul Tekfurunun Başının Altından Çıktığına Adım Gibi Eminim Çünkü Zamınında Canan Kaftancıoğlu da İstanbul Tekfurunun İçin Ne Demişti Mütahit Kafalı Şizofren Demişti Amma Şunu Unutmasınlar ki Bu Seçimi Mutlak Suretle Kaybedecekler Nerden mi Biliyorum Görünen Köye Kılavuz İstemez Derler Benim Atalarım O Yüzden Tekfur ve AvanesiŞuraya Yazıyorum Devleti Âliyenin Mahkemeleri Tarafından Bir Bir Öpülüp Yanlarına Kâr Olarak Kalmayacaktır Vede Bu Haramzadelerinin Hepsinin Mallarına Mülklerine El Konulacaktır NOKTA.......
  • 6 Ay Önce

Kadir

bir sürü adam hepberaber rüşvet mi toplayıp ,aralarında paylaşıyorlar . İmamoğlu ,Kılıçdaroğlu , Canan hanım Asla ve asla ne rüşvet ne yolsuzlık yapmazzzlar. 
  • 6 Ay Önce

Refahlilar

Ey Refahlilar! Bir zamanlar Saadetcilere söylediğimiz sözleri sizlere de söyleyelim.Devletin beka sorunu ile karşılaşmaması,yaşamaması için;Başkanı izi dinlemeyin ve CHP 'ye HİZMET OLAN ,KENDİ ADAYİNİZİ DESTEKLEMEYİN! BİRLİKTE RAHMET,AYRİLİKTA AZAP VARDİR.CHP adayına oy vererek bütün müslümanları yakmayın,atese atmayın,bunun bir de AHİRET tarafı,hesabı vardır,AKLETMELİYİZ!!!
  • 6 Ay Önce

Sahi

Evet aklettigimix için yeniden refah diyorux

Ali bey

Burada bir şey çıkmaz 
  • 6 Ay Önce

Haramzadeler

Bunların zamanında ülke beş sente muhtaç idi.Her şey karne ile satılırdı,kelle vergisi vardı,hayvanlardan bile vergi alınırdı,kuyruklar vardı,şimdiki gibi pahalı ürün kuyruğu değildi,kıtlık kuyruğu idi .Gavurlardan borç almak için sefillik ,rezillik yaşıyorlardı,gavur da verdiği borç karşılığında ülke yönetimini dizayn ediyordu,yani borc karşılığında bağımsızlığından oluyordu.Gavur verdiği bu paraların karşılığında elde ettiği imtiyazlarla,satın aldığı adamlarla,hükümetlerle devamlı DARBE yapardı.Boylece ülke onlarca yıl geriye giderdi.Kendisini toparlayamadan gene aynı durumu yaşardı.Bu bir dongu halini almıştı.Darbeye karışan ASKERLER de bu sayede köşeyi donerlerdi ,fakat ülke de TOP gibi gavurun ayağında ordan oraya savruluyordu, döndürüluyordu.Bu hain,kâfir ,müslüman düşmanı zihniyet ; tembel,asalak(devlet kapısını geçinme yeri olarak gören),isbilmez,çıkarını devlet cikarinin üstünde gören ,menfaati için devletini bile satan(PKK partisi ile işbirliği) sefil ,ahmak bir zihniyettir.Bunlar bereketsiz,rahmetsiz,besmelesiz oldukları için ülke hep geriliyordu;ekonomik olarak ,sosyal olarak,ahlak olarak ve de inanç olarak milletimiz geriliyordu(baskı ile de).Ayrıca son zamanlarda HARAM yeme huyları daha da arttığı için ;bunlara ülke ,belediye yönetimini teslim etmek ,bütünü ile HARAMA ORTAK OLMAK olacağı için ,müslümanlar olarak BİN DÜŞÜNÜP BİR KARAR VERMELİYİZ .Bunun yanında bir de PKK partisine belediyeler hediye edip ,dağdaki teröristi devlet kaynakları ile besleme,silahlandirma ve devlet malını hainlerin eliyle tarumar etmek vardır .EY HALKİMİZ VE EY YENİDEN REFAH PARTİSİ!!! AKLETMEZ MİSİNİZ!!!
  • 6 Ay Önce

Muhalif Kadir

Birkaç gündür AKP'nin Ankara büyükşehir belediye başkanı adayı Turgut Altınok'un açıkladığı malvarlığı hakkında muhalif medyada ve insanlarda bir yaygara kopartılıyor. Pekiii Altınok ne yapmış, ne yapmamış? Altınok siyasete girmeden önce ailesinden edindiklerini kendi adına beyan etmiş. Altınok bu malları siyasete girmeden önce almış ve ilk siyasete girerkende beyanını yapmış. Siyasete girdikten sonra edinmemiş ve akrabalarının üzerine yapmamış. Mal kaçırmamış, mertçe beyan etmiş. Boyu bir karış yukarıda yırtık pantalonla, ayağında delik ayakkabıyla, elinde bir keserle Anadolu'nun ücra yerinden büyük şehire gelerek, partisinde çaycılıkla başlayarak, belediye başkanı, milletvekili olduktan sonra evler, villalar, petrol istasyonları, milyon dolarlar sahibi olmamış, sahip oldukları malları mülkleri oğulları, kardeşleri, damatları, kayınları üzerine yaparak mal kaçırmamış. Kendi adına almış ve siyasete ilk atılırken de bunları kendi adına açıkça beyan etmiş. Eğer aşağıdaki haber Turgut Altınok hakkında çıkmış olsaydı, yer yerinden oynardı. Lâkin haberin tarafları işin ucu kendilerine dokununca, kulaklarının üzerine yatıp dört maymunu oynuyorlar. İnsaf diyorum, kul hakkı diyorum, ahiret var diyorum, objektif olun diyorum, yoksa yandaş medya ve insanlarla ne farkınız olur, trollerden farklı olmazsınız diyorum. (HABER) Şişli’deki 500 milyon dolarlık arazi devrinde flaş gelişme: Meclis’ten Mustafa Sarıgül’ü üzecek karar Eski Başkan Mustafa Sarıgüle’e ait vakfa ‘1 TL’ bedelle devredilen dev arazi için Şişli Belediye Meclisi dün toplandı. Konuya ilişkin yetki isteyen Belediye Başkanı Muammer Keskin’in talebi olumsuz karşılandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün, Şişli Belediye Başkanlığı döneminde belediyeye ait bazı taşınmazları İstanbul Şişli Vakfı’na devretmesi gündem olmuş, konu yargıya taşınmıştı. Davada, dev arazi ve üzerindeki binaların devriyle ilgili 9 Ağustos 2012 ile 7 Haziran 2012 tarihlerinde alınan meclis kararlarının iptali için ‘haksız ve hukuka aykırı olduğu ve kamu hizmeti sağlamadığı’ gerekçesiyle İstanbul İdare Mahkemesi'nde dava açılmıştı. Yargıdan, Sarıgül aleyhine karar çıkarken, belediyeye ait malların devri iptal edilmişti. KESKİN'E TEK BİR YETKİ VERİLDİ Halktv.com’da yer alan habere göre, Sarıgül’den 2 dönem sonra Şişli Belediye Başkanlığı’na gelen Muammer Keskin ise, mahkeme kararı sonrası Belediye Meclisini olağanüstü toplantıya çağırdı. Keskin’in bu talebi üzerine olağanüstü toplanan Şişli Belediyesi Meclisine geldi. Kaynaklardan alınan bilgilere göre, kendi partisinden de sert bir muhalefetle karşılaşan Keskin, tek maddelik gündem maddesini Meclis Hukuk Komisyonu’na sadece protokol yapmak yetkisi ile havale etti. YENİDEN MECLİS'E GELECEK Hukuk komisyonundan, protokol yapmaya izin çıkmazken, yoğun tartışmaların yaşandığı mecliste Keskin’e sadece vakıfla ‘sulh için görüşme’ yetkisi verildi. Keskin, Sarıgül’ün vakfı ile görüştükten sonra önerilen maddeleri yeniden Şişli Belediyesi Meclisi’ne sunacak. Meclis, vakfın taleplerine göre yeniden karar alacak. SARIGÜL’ÜN SÖZ KONUSU TAŞINMAZLARI NELER? İddiaya göre Sarıgül, 2012 ve 2013 yıllarında aralarında eski Şişli Belediyesi Hizmet Binası’nın da yer aldığı, toplam büyüklüğü 75 bin metrekare, toplam değeri ise 500 milyon dolar olan 1 taşınmazı bedelsiz; yine değeri 500 milyon doları bulan 8 taşınmazı ise 30 yıl süreyle 1 TL karşılığında kendi vakfına intifa ettirdi. 01 Kasım 2023/Basın.
  • 6 Ay Önce

ali

binlerce dönüm arazi var araba yok 94 den bu yana elde edilen mal da yok. Bu nasıl oluyor

Pişatka

Akit gazetesinin manşetlerine baktım yeni petrol sahaları bulunmuş.
  • 6 Ay Önce

Beberuhi

Eyvah yine benzine ve doğalgaza zam gelecek demektir bu...

vatan

beyin bedava

Abdullah

Kim kamunun kaynaklarını birilerine peşkeş çekiyor ve çektiriyorsa,rüşvet yiyiyor ve yediriyorsa ALLAH belalarını versinde geberemeyip sürünsünler.
  • 6 Ay Önce

Beberuhi

Hadi Ali bey hep birlikte amin diyelim.. AMİN 

Ahmet Tunç

Merhaba Ali Bey , yine süper bir yazı olmuş
  • 6 Ay Önce

okur

Bencede süperötesi bir yazı olmuş.Memleketin durumunu ve en büyük sorununu belirlemiş sayın yazar..

Geredeli

CHP de değişimin simgesi Balya Balya paralar olsa gerek Say say bitmiyor. 
  • 6 Ay Önce

Bilinçli Laik Birey (Bilinçli dediysek lafın gelişi)

Devrim icin, laiklik ve ilericilik için balya balya, çanta çanta avrolar, avrodan yapılan kuleler feda olsun..
  • 6 Ay Önce

.....

Hakan bi dur la...Ironi mironu nedir bilmez misin:)))

Hakan

Yok "ilericilik" denmez ona, köhnemiş ve kokuşmuş zihniyet denir. Sizler kokuşmuş zihniyetiniz için hırsızlık da yaparsınız, şeytanla iş birliği de yaparsınız , vatan ve devlet bilinciniz olmadığı için vatani da satarsınız.

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ............................................................................DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜK LERİN SORUMLUSU .SUÇLUSU ABD DENEN HAYDUT DEVLETTİR. ..............................................................................TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN KÖTÜLÜK LER İN. ..ANARŞİNİN TERÖRİZM İN .SIKINTILARIN .KRİZLERİN .İŞSİZLİĞİN .HUZURSUZLUGUN ..BOLUCULUGUN .İRKCİLİGİN ..KİSKİRTMALARIN ..SORUMLUSU ..SUÇLUSU .AZMETTİRİCİSİ. .......CHPKK DENİLEN TERÖR ÖRGÜTÜ.DÜR. ......
  • 6 Ay Önce

Yaşar

SENİ TEBRİK EDİYORUM YAVUZ.

Asım,ın nesli

Chp zihniyetinin ne mal olduğunu görmek için iş bankasına bakmak yeterlidir, hintli ve pakistanlı Müslüman kardeşlerimizin kurtuluş savaşı sırasında aralarında topladığı ve hilafet kurumuna gönderdikleri paraların sermaye olarak kullanılarak kurulduğu chpye ait banka, hilafet kurumunu lağvet lakin paraları iade etme, o paralar ile chpnin şahsına ait bir banka kur, ne kadar da ahlaki dimi, demokrasi ile yönetilen hangi ülkede bir partinin bankası vardır, vatan haini can Dündar'ın trilyonluk villasını hatırlayın, Jon Dündar o villayı iş bankasından çektiği kredi ile almıştı, bugün asgari ücretle çalışan bir gariban eline maaş bodrosunu alıp iş bankasından elini kolunu sallaya sallaya gidip kredi çekebilir mi sizce, diğer taraftan chp iş bankası yönetim kuruluna üç tane üye veriyor, ve bu üyeler senelik 800 bin lira huzur hakkı alıyor, bu rakam 2018 yılının rakamı şuan da kaç lira olduğunu bilmiyorum, iş bankası acilen hazineye devredilmelidir, bu banka chpnin özel mülkü olarak kaldığı sürece hiçbir chpli bu ülkede ekonomik kriz var diyemez, ekonomik kriz tellallığı yapamaz.
  • 6 Ay Önce

Çağdaş

Evet İş Bankası hazineye devredilmeli, hemen sonra yabancılara satılmalı!

Emekli

Bu bankanın paraları emeklilere dağıtılsin

Filinta

Merhum Başbakanımiz Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN'a atılan iftira ile partisi kapatildi. C. H. P. bu işin içinden zor çıkar.. BÜŸÜK BİR İHTIMALLE KAPATILABİLİR.. Toplumda; İBB.deki son 5 YIL bir mercek altina alınsın, bu milyon avrolarin devede kulak olduğu hemen anlaşılır iddiaları ayyuka çıktı.. CHP. bu işin altindan zor kalkar..
  • 6 Ay Önce

Küstah

Ticari sır da olabilir o yüzden açıklamıyorlardır.
  • 6 Ay Önce

Deli İbo

Ya şu olay Ak Parti bünyesinde meydana gelse idi, 4 tane kıytırık basınla ortalığı ayağa kaldırırlardı ve nitekim de FETÖ'nün tezgahladığı ayakkabı kutusundaki paralarla, 128 milyon dolar yalanı, RTE'nin montaj ses kaydı ile algı, neydi Ensar Vakfımı, Sansar Vakfımıydı uydurma haberler günlerce köpürtüldü de köpürtüldü Bu görüntüleri görülen ve yeterli bir açıklamaya muhtaç dolar, Euro ve TL. kulelerinin yanı sıra . Bilecik ve Yalova Belediyesindeki yolsuzlukların yanı sıra CHP içindeki taciz ve tecavüzler ne olduğu anlaşılmadan kapatıldı gitti. Şu Para Kulesi işi Ak Parti tatafından yapılsa idi sen seyret ortalığıortalığı, toz dımandı ortalık. Hemde 4 tane kıytırık basın ve tv kanalıyla. Güya iktidar yanlısı basın, ilk 2 gün manşet, sonra sükut. Kıyametin kopmadı lazım, ama 2 gün sonra bu iş normal bir iş gibi sessiz kalınıyor. Tıpkı yukarıda belirttiğim yolsuzluklar da olduğu gibi. Pısırık basın ve medya istemiyoruz, bu işin iyice bir dillenmesi lazım, adamların yaptığı tüm pislikler yanlarına kar kaldı.
  • 6 Ay Önce

Çağdaş

Deli İbo merak etme bir şey olmazdı. 

CAFER

Turgut altınokun mal varlığı
  • 6 Ay Önce

Turgut Altınok başkanlık öncesi zengindir

Sen minder dışına kaçmak istiyorsun. Sadede gel. Mevzumuz:balya balya para. Kapora.

Seçim bitsin

Susanlar konuşur
  • 6 Ay Önce

Canan Hanım evde misiniz?

İl Başkanı nın haberi olmadan il binası satın alınamayacağına göre Canan K da ifade verir? Ya da genel merkezin onayı olmalı O nedenle KK da ifade verir?
  • 6 Ay Önce

Asırlık Çınar

Cumhuriyetin kurucu partisi, asırlık kurum, bir özel ofisde İl Binası alıverişi mi yapar?
  • 6 Ay Önce

Mehmet e cevap

Müslümanlık sizin tekrlinizde ya yıllardır siz söylüyodunuz söyle o vakit bakem kimin tekelindede bilek haciiii

Okul

Ya nerde yapacak.

Okur

Ama yinede yasal olmayan bir şey varsa hesabı sorulmalı..
  • 6 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, MÜSLÜMAN LARDA KİMLERİN YANIDA OLACAKLAR, MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLARIN NIN İŞİ GÜCÜ BUDUR.....VERECEĞİN OY , KİM LERİ SEVİNDİM GÖRECEKSİNİZ.........MÜSLÜMAN ALLAH CC TUZAKLARI BOZAR İNŞALLAH AMİN........
  • 6 Ay Önce

mehmet

Muzaffer kimin müslüman kimin münafık olduğuna sen mi karar veriyorsun.Kendine gel bence haddini aşıyorsun ....

Fotokapan

Fotokapana yakalanmışlar
  • 6 Ay Önce

Abuzer

Yazar , insanları suçluyorsun günaha giriyorsun.
  • 6 Ay Önce

CAFER

Abuzecigim....Yıllardır "Ayakkabı kutuları..." muhabbetiyle ve hirsizlikla başkalarıni suçlayıp günaha giren malum sol kafa; kaynagi belirsiz balya balya , canta canta avrolarla kuleler yaparken suç üstü olmuşlardır.. Hirsiz; herkesi kendisi gibi hirsiz zannedermis. ..Mevzu bu..

Okur

N güzel işte ..
  • 6 Ay Önce

Alim

Kim kime rüşvet vermiş anlayamadım ama soruşturulmalı tabii ki. 
  • 6 Ay Önce

Şahıslar arası alışveriş değil ki kapora olsun

Resmî satış sözleşmesi yapılması gerekirdi. Parti tüzel kişiliği kapora alamaz .
  • 6 Ay Önce

2721

Kapora almamış. Alacağı binaya karşı kapora vermiş. Herkesin yaptığı gibi.

Orhan

CHP liler salak .
  • 6 Ay Önce

Deli sorular

Parti antetli kağıta yazılmalıydı. Evrak numarası olmalı ve partinin yetkili muhasebecisi teslim almalıydı. Özel ofisde işlem yasaya uygun değil.
  • 6 Ay Önce

Özgüre sorular

Yamuk ne ki şantaj yapılsın? Madem şantaj var niye şikayetçi olmamış?
  • 6 Ay Önce

Çuval çuval Kapora

Bağış yaz rapora rapora!
  • 6 Ay Önce

Vatandaş

Balya balya avrolar, İtalyan peyniri, İtalyan sodası. Hangisini seçsek acaba?
  • 6 Ay Önce

şüayıp

Sol basının, solun payandası olan muhafazakar geçinenlerin kulaklar sağır ,gözleri görmez oldu
  • 6 Ay Önce

nurettin

neden ülke halkını sömüren burjuva partisinde kavga büyük oluyor paralarda büyük olduğundan herhalde yoksa hem fakir fukara edebiyatı yapacaksın hem de rezidans kraliçesi hilton vari otel sahibi ve iki yüz elli bin doları meclis odasında unutacak kadar önemsemiyecek kadar dalgın yaşayacaksın
  • 6 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, KALEMİNE KUVVET Ali AĞABEY. ...... ŞU MÜBAREK GÜNDE ÜMMETİ MUHAMMED'in (SAV) BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI YÜCE RABBIM'DEN (CC) DİLERİM AMİN....... 
  • 6 Ay Önce

Kemalist

Siyasete girmek icin AKP mi CHP mi diye dusunen bu adam sizin gibi takiyyeci oldugu icin bize uymaz.
  • 6 Ay Önce

Kemslisrt e cevap

Kumda kale yap dicem ama kumda kale yapabilirmisin acep
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23