• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnönü ‘Çanakkale’de milletin kaymak tabakasını yok ettik’ demiş

51 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

FATİH Emlik k maraş nahırönü

Çanakkale zaferi kutlu mübarek olsun inşaallah bidaha istiklal marşına gerek kalmaz.
  • 6 Ay Önce

Göneydoğu

İsmet inönü bu ülkeyi ABD mandası altında koydu Marshall yardımı İsrail'in kuruluşu bir sürü hatası pisliği en son oğlu Kürt partisini kurdu ülkenin başına bela eti bunlar ülkeye at gözlüğü taktılar.
  • 6 Ay Önce

Halil

Lütfen uzun yorum yazmayın. Özenerek, iyi bir anlatımla kısa yazın.
  • 6 Ay Önce

Nuh

Tarih propoganda arac değilde ders çıkarmak için hatırlansa on numara nesil yetişir. Aması da yalan söyleyen tarih ve terihçiler utansın. Her şey yalan üzerine kurulunca sonuçta sağlıklı bir şey olmuyor.
  • 6 Ay Önce

Ömer

Çanakkale de yapılan fahiş hatalar tarihte gizleniyor . 250 bin dile kolay şehid vermeyebilirdik. Belki derinlemesine araştırılırsa daha neler çıkar . Artık olan olmuştur ibretler ve dersler almamız gerekir . Cumhuriyetten sonraki yapılanlar devrimler içerden bir işgalin olduğunu gösteriyor . Maalesef büyük bedeller ödendi . Türkiye’yi batının eyaleti yapmak isteyenler asla başarılı olamayacak .
  • 6 Ay Önce

Trajedimiz

Trajedimiz diye başlayan paragraf.... Öteki kısımlar bildik şeyler diye buna takıldım. Düşündürücü ve üzücü.
  • 6 Ay Önce

Cumhuriyet kadını

ANADOLUDAKİ MÜSLÜMAN TÜRK HALKI ACLIK FAKİRLIK İLE BOGUSURKEN OSMANLIDA BUTUN HARICIYE NAZIRLARI ELCILER SEFIRLIKLER VE BAKANLIKLARDA COGU RUM ERMENİ YAHUDI VARDI ANADOLUNUN KAYMAGINI BUNLAR YERDİ EN İYİ OKULLARDA GAYRIMUSLIMLER OJURDU ST BENOIT LISESI GIBI LISELERDE OKUR DEVLETIN UST KADEMESINDE OLURLARDI
  • 6 Ay Önce

CUMHURIYET KADINI

OSMANLININ SON DÖNEMLERINDE ANADOLUDA TÜRK DOKTOR BİLE YOKTU ? ECZACILARIN HEPSİ GAYRIMUSLIM DENIZCILER ARMATÖRLER RUM KUYUMCULAR SURYANİ ZANAATKARLARIN TAMAMI ERMENIYDI TICARET YAHUDILERİN ELINDEYDİ MUSLUMAN TÜRKLER SADECE YARIM VE ASKERLIK YAPIYORDU.
  • 6 Ay Önce

Kanber

Selamlar Allah o cephelerde can veren kan döken şehit ve gazi dedelerimizi cennetiyle cemaliyle Müşerref eylesin. 
  • 6 Ay Önce

Oğuz Han

İlk defa güzel bir bakışaçısı yakalamışsınız.
  • 6 Ay Önce

BARIS

BU KAYMAK TABAKA BALKAN HARBINDE YOKOLMADI SARIKAMISTA YOKOLMADI GALICYADA YOKOLMADI HICAZDA YOKOLMADI CANAKKALWDWMI YOKOLDU ?
  • 6 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Bıktım yazmaktan. Doğu Türkistan için Doğu Perinçek orada soydaşlarımız için hiçbir sıkıntının olmadığını kendi Tv.sinde anlatıp, kafaları karıştırıyor. Siz bu konu için Akit Tv’deki proğramlarınızda niçin yer vermiyorsunuz ? Neden neden ???
  • 6 Ay Önce

Merhaba

Ben bu Perinçek'i anlamış değilim. Bu adam neyin nesi, neyi fesi. Dağlarda Öcalan'a çiçekler sunarken resimleri vardı bir zamanlar, şimdi Erdoğan ın yanından ayrılmıyor. Bu politika siyaset ne pis bir iş yahu.

BAYBURT SEVDALISI

Doğucephesinde kazım karabekirpaşasavasırken inönünün askerlei pokeroynuyorlardı
  • 6 Ay Önce

Darülfünun

Mustafa Kemal öylemi..
  • 6 Ay Önce

Siyasetin mundar etmediği şeylerimiz kalsın..

O darülfünun öğrencileri şehit oldu,,özellikle başta galatsaray lisesi ve tüm diğerleri,oraya değil gönüllerimize gömüldü..hepsi bizim aslanlarımızdı,,onların ruhunu incitecek sözlerden kaçınalım...siyaset uğruna mundar etmeyelim,,analım dua edelim iftihar edelim ve yine aynı şeyler olmaması içinde her adımı ölçe biçe gidelim..
  • 6 Ay Önce

Musi

Bu sözlerde Bi ark niyet yok ki. Gençlerin çok değerli olduğunu. anlatıyor. Gençler arasında Bi ayrım yapmıyor. Tabii sizde İnönü düşmanlığı olduğu için lafı dönduruyorsunuz. Şu mübarek ramazanda.
  • 6 Ay Önce

Yıldız teskilati

Kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali iş Bankası hazineye devredilmeli ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi kurmaliyiz
  • 6 Ay Önce

Okur

Türklerin yaşadığı, Türkçe'nin konuşulduğu Balkanlar'da bir Türk devleti kurmak başarılı olamayınca Atatürk'ü bir gemiye bindirip işgal altında olmayan, Türkçe bilmeyen, Türklerin olmadığı Anadolu'ya gönderen emperyalistlerin (sscb, Britanya, Fransa) bir amacı Balkanlar'daki (Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan) Türkleri Anadolu'ya taşıyarak Bulgar, Yunan devletlerini Türk ve müslümanlardan kurtarmaktı. Atatürk'ün Samsun'a, Sivas'a, Erzurum'a gidişini en çok destekleyenler sscb, Britanya ve Fransız emperyalistleriydi. Türklerin olmadığı, Türkçe'nin konuşulmadığı Anadolu'da bir Türk devletinin kurulması ile Balkanlar'da yaşayan, Türkçe konuşan müslüman ve Türkleri Anadolu'ya taşıyarak Bulgar Yunan devletlerini Türklerin ve Müslümanların Balkanlar'da devlet kurma hayallerini sonlandırd Bulgar ve Yunan devletleri rahata kavuştu Türkler ve müslümanlar Balkanlar'da yaşadığı topraklarda azınlığa düşürüldü büyük oranda kurulan Türkiye'ye gönderilmeye zorlandı. Atatürk'ün kurduğu devlet kurumları (Ordu, bürokrasi, siyaset, din) balkanlarda gelen laik Türklerin eline geçerek Anadolu'da yaşayan müslüman Arap, Kürtler inkar edilerek bir Türk ulusu yaratıldı yaratıcısıda Atatürk ilan edildi. Bugün Balkanlar'da yaşayan Türkler Türkçe konuşuyorken Türklüğe zorlanan Kürtler, Arapların büyük kesmi hâlâ Türkçe'yi lehçeleri ile öğrenmiş bulunmaktadırlar.
  • 6 Ay Önce

yavuz

İşgal altında olmayan değil , Samsun da İngiliz işgali altındaydı.

Nuh

Çok önemli bir noktaya parmak basmışsınız. İngiliz kontrolünde bir uydu devlet başında hindistan örnegi bir gandi al sana bir kaç tanede milli bayram mutlu mesut sulh içinde yaşayın demiş kral. O yüzden ingiliz işalinde olan illerimizin kurtuluş günleri yoktur

Kim Türkçe Bilmiyor?

Tam Fetö ağzı. Mardin Artukoğullarının başşehridir. Türkçe bilmeyenlerin değil. Türkçe bilmedikleri iddia olunanların hiç bir Arap değildir. Abbasiler zamanında İstiğrab eden/Araplaşan Türklerin çocuklarıdırlar. İnkâr hikâyesi emperyalist parçalama propadandası değil mi?

Imanli vatansever kahraman fedakar erdemli samimi KAYMAK TABAKASI YERINE KIMIN GETIRILDIGINE BAKIN!!! bu mabkurtlarla savasa girdiginizi hayal edin... ALLAH KORUSUN

......
  • 6 Ay Önce

ZAİF

ingilizin işgalini kolaylaştırmak için. işgale ve direnişe öncülük eden 24 yaş üstü genleri talebeleri hocaları tüm bilim adamı ve kanat önderlerini cepheye sürüp makinalıya karşı süngü ile hucum yaptıtıp yok etmişler.
  • 6 Ay Önce

Saf zaif

Memleket kurtuluş savaşına girmiş 15 yaşındaki çocuklar şehit olmuş sen alim hocalar gençler kanat önderlerine üzülüyorsun. İyimisin?

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İSMET İNÖNÜ BU CUMHURİYETİN KURUCULARIDIR ÖMÜRLERİ SAVAŞ MEYDANLARINDA GEÇMİŞTİR MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÇANAKKALEDE DESTANLAR YARATARAK GEÇİLMEZ KILMIŞTIR NE YAZARSANIZ YAZIN AZİZ VE MUHTEREM HALKIMIZ BUNUN BİLİNCİNDEDİR EFENDİM
  • 6 Ay Önce

T. C

Yok ya geçilmez İngiliz gemileri İstanbul'a nasıl geldi İstanbul'u aldılar .

Nuh

Eğitim sistemi tam kralın ve adamlarının istediği gibi yürüyor. Bu başarı ingilizlerindir. Tebrik ediyor birleşik krallığı kutluyorum.

Kartalbey

Galatasaray lisesinin içerisindeki şehitlerimiz için hazırlanan bölümde liseli şehitler tek tek yer almakta. Mezun yok, hepsi şehit. Allah rahmet etsin.
  • 6 Ay Önce

bıçak soksan gölgeme

tarihi şan katan en büyük destanlardan biri olan Çanakkale destanının yıl dönümünde şu bir anda meşhur olan lüks arabamın anahtarı şiirini acaba diyorum Müslüman audi'ye mercedes'e binmesin mi sorusu ile kaşıkla peynir yenilir mi sorusunun boy ölçüşmesi esnasında ortaya çıkan eğitim zayiatı mi sayalım eyyyy arabasının anahtarına şiir yazanlar nice gözyaşları saklanan evlerde oğlum kızım peynir kaşıkla yenilmez diyen annelerin siz sadece görgü kuralı öğretmek için mi bunu söylediğini zannediyorsunuz eyyy arabasının anahtarına içinden şiir yazmak gelenler bilinç altında gizli bir soru gibi Kurban bayramında et yemeye kaç gün kalmıştır acaba diye merak edilen nice evlerde kızım küçükler bu kadar et yemez diyen annelerin hepsinin diyet formatıyla mı bunu söylediğini zannediyorsunuz eyyy o büyük destanı yazanların torunları ve miras hissedarlari biz nasıl bu hale geldik içinizde o paylaşımı o şiiri bize ne oldu böyle diye sormadan okuyabilecek kimse var mıdır sahiden Müslüman mercedes'e binmesin mi sorusu ile peynir kaşıkla yenilir mi sorusunun boy ölçüşmesi sonucu oluşan bir yol kazası mı sayalım ne yapalım ne edelim nereye gidelim GÖZ GÖRMEZ AYDINLIKTA ASUMANA DEK DUMAN YER DUMANMIŞ NE ÇIKAR DUMAN DOLU ASUMAN
  • 6 Ay Önce

Okur

200 üniversite var. Kaç bilim adamı çıktı şimdi? Ne kendilerine ne de ülkeye bir yararı dokur bunların. Durum ortaya. 
  • 6 Ay Önce

Sıradan vatandaş

Çünkü onlar üniversite değil.Lisenin serberst hali olarak gör en fazla.

Uğur

Sultan Hamid yetiştirdi de kimi yetiştirdi? Aklı karışık İttihatçıların içinde bulunduğu aklı karışık bir kuşağı yetiştirdi. Modern kuzeybatı Avrupalı Deccal eğitimini getirdi. Kaybettiğimiz eğitimli gençler böyle bir eğitim almıştı. 1856 Islahat Fermanı ile dayatılan, şeriat düşmanı laikçi kapitalist hapishane sistemini genişleterek Allah'ın yasasını/dinini yürürlükten kaldırdıkça kaldırdı. Daha önce yine onun devrinde 1897'de Yunanistan'ı savaşta ezip geçtik, benim büyük dedem o zaman şehit olup ailemiz fakir düştü, Sultan Abdülhamit ise tam bir ürkek diplomatik devlet adamı olarak sahadaki kazanımlarımızı masada düşmana teslim etti. Uluslararası laikçi kapitalizmin ürkek yıkıcı karlı muhafazakâr işbirlikçisi Sultan Hamid'in okullarda yetiştirdiği İttihatçılar ülkeyi onun getirdiği ürkeklik yıkımından kurtarmaya çalıştılar, ama Ermeni ve Sabetayist zengin kodamanların cirit attığı, Hamid'in laikçi eğitim sistemi onların akıllarını karıştırmıştı, o yüzden fazla şansları yoktu. Yine de kısmen ülkeyi kurtardılar da, şöyle ki Ermeniler ve Süryaniler ve saireyi sürerek bizleri onların saltanatından büyük ölçüde kurtardılar. Yoksa şimdi başımızda Ermeni bir cumhurbaşkanı ve Rum bir başbakan olacaktı, bakanların çoğu Ermeni ve Süryani ve Rum olacaktı, geri kalanlar ateist paşa torunları ve birkaç ürkek kapitalist kârlı muhafazakar sözde Müslüman... Laikçi kapitalizmin ürkek kârlı muhafazakâr işbirlikçisi Abdülhamid'i saygısızlıkla anıyorum, yüce Allah başımıza bir Abdülhamid daha getirmesin, artık Allah bizlere kendi dinini/yasasını yürürlüğe koyup düşmanı ve bilhassa Uluslararası Laikçi Zengin Adam Tipi'ni ezmeyi nasip etsin.
  • 6 Ay Önce

Urfa

Uğur bence sende İngiliz kanı var İnönü ve arkadaşları bu millete neler yapmadı neler ateşleri bol olsun hala da kemalizmin İnönü yün yolunda giden var bu CHP İngiliz partisi bu İngiliz partisi 100 yıldır ülkenin güçlenmesini istemiyor bu CHP kayseri'de uçakları toprak altına gömdü inşallah bunların tırnağı uzanmaz.

İfrat-tefrit

İfrattan tefritten kurtulamadığımızın örneği bir yorum! E! Biraz da değişik!

Net

Öyle deme ama yaa günah dimi ulu hakan 

Ugursuz

Seriat ne zaman geliyor ? Bir zahmet onuda soyle

Uluslararası Laikçi Zengin Adam Tipi ???

Vallahi cok ilginc buldum ? Her ne yediysen bizede soyle deneyelim vesselam ?

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH CC RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, GENÇLER İÇİN GÜZEL OLMUŞ TESBITLERIN...MÜSLÜMAN LARA DA...
  • 6 Ay Önce

HANDAN

Tarih tüm teferruatıyla anlatılmadığı için sadece zafer olarak birçok hadise anlatıldığı için yıllarca kısır bir döngü içerisinde yaşamaya mahkum edildik.Binlerce şehit verilen Çanakkale’de şehitlerimizin kemiklerinin üzerine toprak dahi atılmayıp ortada bırakılması vefasızlığı vardı bir de.Bu tarafı da ayrıca kanatır yüreğimi. Abdülhamit Han yıllarca kan akmasın diye mücadele ederken oysa Çanakkale’ de kanın yağmur olanı aktı.Sizin tabirinizle “Aydın kıyımı.” Bu kıyım hasebiyle ne mi oldu? Gaflet ve hatalarımız yüzünden bu millet yüz yılda nasıl perişan oldu. Kendi kendine düşmanlık eden bir eğitim sistemi geldi, başörtülü Milletvekilini meclisten kovuldu, 2015 kadar kapalı kesimi üniversitelere layık görülmeyip eğitim hakkı elinden alındı. Eğitimli kadro yok olunca ne kadar şikayet edersek edelim manevi değerlerimiz yokoldu.Sadece maddi kazanç elde etmek için eğitim verirseniz para için eğitim çalan müteahhit ve para için ameliyat eden hekim yetiştirirsiniz. Bu eğitim sistemi yıkılıp tamir edilmedikçe , ahlak, vicdan menfaatlerin önüne geçmedikçe medeni olamazsınız.Tekrar deprem etkisi yarattınız bu yazınızla , sağlam görülen hasarları yıktınız. Kaleminize , ömrünüze bereket hocam. Ne çok öğrendik sayenizde.
  • 6 Ay Önce

Tekrar deprem etkisi bu yazınızla

Ben az daha kalp krizi gecirecektim .. aspirin sayesinde ucuz atlattim

Alim

İnönü Osmanlı askeri cihan harbinde ve kendisi de okulu derece ile bitirmiş.
  • 6 Ay Önce

Allahuekber Allahuekber

Lailahe illallah Muhammeden resulullah diyen Müslüman Kürt Türk din gardalarim gavur gavuru Müslüman Müslümanı sever bunlar ne bu ülkeyi ne bu milleti nede Müslümanı sever ler görevleri kamuflaj yaparak aga babalarının talimatlarını harfiyen yerine getirmek manevi ahlaki milli bir durumda bekleme uyan Müslüman uyan içerideki ve dışarıdaki hiç bir düşman uyumaz biz bir liste olalım vız gelir tırıs gider ler
  • 6 Ay Önce

Dunyanin en onemli meselesi !!

Buranin daimi 20 kusur yorumcusu icin enflasyon, artan kiralar, ekonomi, zamlar, issizlik, Ukrayna savasi, Covid-19, kuresel iklim degisikligi diye bir sey yok !!! .. Varsa yoksa GAZI ...
  • 6 Ay Önce

Asim'in Neferi

1200 YILLIK BİR İSLAM VE TÜRK MEDENİYETİNİ(( DİL **DİN VE ECDADIN TARİHİNİ)) KAMALİST LAİK CUMHURİYET VE BAŞINA SELANİKLİ KAMAL ATATÜRK BAŞINA GELDİYSE BUDA YETMEDİ DOKUNMAZLIK KANUNU100 SENEDİR BU MİLLETE  EDİLMİŞSE, NEDEN BİZLERDE BİR GERÇEK YERLİ VE MİLLİ BİR ATATÜRK GETİRİP (( GERÇEK DİLİMİZE,,DİNİMİZE VE ECDAD TARİHİNE KAVUŞMUYORUZ)) BUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ HER 100 SENEDE BİR YENİ BİR LİDER GELİR ,, GELMİŞ BİLİYORUZ ÇOK AĞIR GİDİYOR NEDEN HALA MİLLET (( 100 YILLIK BASKILARDAN ZİLLETEN,,UYUŞMUŞ GİBİ OLMUŞ BUNUN ATLATMASINA ZAMAN VAR BUNU YERLİ VE MİLLİ LİDERİMİZ ÇOK İYİ BİLİYOR,,, SANIRIM 2053 TEN SONTA ,,BU DEFA YANLIZ SULTAN FATİH İSLANBULU DİĞİL TÜM DÜNYA ÜMMETİ FETİH EDİLECEKTİR İNŞALLAH,,
  • 6 Ay Önce

Ugur

Euzu billa... La havle vela kuvvete illa billa aliyhil azim. HasbünAllah ve niğmel vekil....
  • 6 Ay Önce

Abdulhamid

Filhak̆îka, Müslüman Osmanlı Devleti’nin yıkılmasında muharref bir İsl̃âm telâk̆k̆îsinin ve muhtelif dâhilî ve hâricî âmillerin têsîri bulunmakla berâber, (ne kadar şâyân-ı teessüftür ki) büyük bir nankörlükle onu tahrîb eden başlıca yabancı (İslâm dışı) unsur onlardı. İplerini ellerinde tuttukları Masonluk ile İttihâd ve Terak̆k̆î denilen tedhîşçi fesâd şebekesiyle Cennetmek̃ân Abdülhamîd Han’ı ve onun şahsında Müslümanlığı devirip İttihâdcı Diktatörlüğü kurmaları, Balkan fâciasına ve Yunan, Bulgar, Sırb elleriyle icrâ edilen “Türk jenosidi”ne zemîn hazırlamaları, Türkiye’yi 1. Cihân Harbine sokmaları, Harb boyunca da mütemâdiyen bozgunculuk yapmaları, Çanakkale, Filistin Cephelerinde askerleriyle, câsuslarıyle bilfiil karşımıza dikilmeleri, Osmanlı toprakları üzerinde “İsrâil” denilen, zulümde Nazi Almanya’sı, Bolşevik Rusya’sı, Mao Çin’i ve mümâsilleriyle yarışan jenosidci bir tedhîş Devleti kurmaları, bir Kemalist İhtil̃âl̃iyle Türk milletini kendine düşmân hâline getirmeleri, 19. asrın ikinci yarısından beri, her fırsatta, münâfıkça veyâ açıkça İsl̃âma hücûm etmeleri, durmadan sap ile samanı birbirine karıştırarak “İrticâ” yaftası altında hak̆îk̆î (Kur’ânî) Müslümanlığı da gözden düşürmiye çalışmaları, Müslümanları Dînlerinden (ve dîğer insanları Müslümanlıktan) nefret ettirmek için biteviye yeni tertîbler peşinde koşmaları, (1982’de Oded Yinon’un kaleminden ifâde edilen “80’li Senelerde İsrâil’in Stratejisi”ne muvâfık olarak) bütün Orta-Doğu’yu yangın yerine çevirmeleri (Yasa 2015: 446-454), PKK, IŞİD ve mümâsili tedhîşçi teşkîl̃âtlarıyle Türkiye’yi de aynı fel̃âketlere sürüklemek için durmadan yeni oyunlar sahneye koymaları gibi vâkıalar meydandayken hâl̃â sadâkatten dem vurabilmeleri, üstüne üstlük mağdûriyet iddiâsında bulunabilmeleri ancak Müslümanların inanılmaz mik̆yâstaki gaflet ve sâflıkları sebebiyle mümkün olsa gerekdir…
  • 6 Ay Önce

kemalist kafirler

Sayın Mustafa bey Kemalist dusmanlara hucum ettiginiz icin yureginize sağlık.Ben bir vatandaş olarak diyorum dünya büyük şeytani Araplardir.Zaten Türkiye de niye Arap düşmanlığı yoktur beyan ettiniz.İlaveten sebebi Türkiye yi kuran Arap kuklasidir diyet ödedi ve Millete de odedetti böylece Arap düşmanlığı yoktur Türkiye'de.Halbuki dünyada müslümanların en büyük düşmanı İngiltere dir.Osmanli devleti yıkan İngiltere dir Çanakkale de yüz binlerce şehid verdiğimiz müsebbibi Araplar ve İngiltere dir velhasıl kelam bana göre dunyayanin en büyük şeytan Arap ve İngiltere dir
  • 6 Ay Önce

duzeltme

"Mustafa Kemal" degil "Gazi Mustafa Kemal Ataturk" olacak ..!! Butun omru cephelerde gecti .. bunu anlamaya calisin vesselam
  • 6 Ay Önce

5816 kalksın..

Sonra konuşalım..

Ebubekir Sonumut

Nice zaferler vardır ki içinde bilinmeyen mağlubiyetler olmasın. Evet Çanakkale'de verdiğimiz şehitler bugün yaşadığımız toprakların mimarlarıdır. Fakat gelecek neslin Vatan toprağının yanında eğitime de ihtiyacı vardı. Evet orada kaybedilen toprağı köklerini salacak olan çınarlardı. O dönemden Bu döneme değişen bir şey var mı diye düşündüm ve geçmişi bugunke mukayese ettiğimde bugün daha kötü. Evet iyiler var elbette az olmakla birlikte fakat,gençliğe dönüp baktığımda içler acısı bir durumdayız her anlamda. Ecdadın her karışına elinin emeğinin değdiği topraklarda acaba o dönem bugünün şartlarında olsaydı eğitimimiz, gençlerimiz,biz nasıl olurduk. Zamana göre işleyen bir saat misali Çanakkale kalemizden bilmedigimiz yönleriyle aktı gitti.Kaleminize bereket,gönlünüze sağlık hocam
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23