• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ne amaçla diretiyorsunuz? Bari Mahra’dan ve ailesinden utanın!

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hikmet Yılmaz

Defalarca yazıyorum tık yok. Tarihçi Mustafa Armağan bey AkitTv'sinde sunduğu proğramlarında Doğu Türkistan'daki soydaşlarımız hakkında sunum yapmaması beni rahatsız ediyor.Doğu Perinçek ve ekibi Doğu Türkistan'daki soydaşlarımızın hiçbir sorunlarının olmadığı defalarca dinlendiriken Mustafa Armağan'ın bu konuyu dillendirmemesini anlamış değilim.
  • 6 Ay Önce

Emrah

5199 değişmeden sorun çözülmez. İktidarı samimi bulmuyorum. İsteseler bir haftada kanunu değiştirir, bir kaç ayda problemi ortadan kaldırırlar. Ama yapmıyorlar. Vatandaşın derdi ile dertlenselerdi Tunahan vakasından sonra şehirlerimizde tek bir köpek kalmazdı.
  • 6 Ay Önce

Sokak iblislerinide toplayıp kapamalı..

Başıboş serseri,deli,şizofren,saldırgan iblislerde var,,,önce sokak köpekleri, sonrada iki ayak sokak iblisleri için bişeyler yapılmalı..Sadece köpeklere yapılırsa eksik iş olur..
  • 6 Ay Önce

Uğur

Yalnız bu gidişle sadece şehir kenarına olan uzun yolda değil, kendi şehiriçi sokağımda bile bilhassa geceleyin bu değnekle dolaşacağım, çünkü bazı fırlama pervasız gençler yabanileşmiş sokak köpeklerinden de tehlikeli, sözde cins köpekleri ile şımarıklık yapıyorlar. Dikkat ettim, onları geceleyin çıkarıyorlar, belki de şunun için ki dikkat çekmesin de polis yahut zabıta köpeğin tehlikeli cinsinden dolayı yasal işlem yapmasın.
  • 6 Ay Önce

Uğur

Ben orta yaşlı bir erkek olarak artık uzunca yollara elimde uzunca bir değnekle çıkıyorum, çünkü özellikle yeni bitmekte olan şu kışın, bizim şehir kenarındaki kampüsün etrafındaki yabanileşmiş sürüleri terör saçıyorlardı. (Yanlışlık ve dalgınlıkla küçük çocukların gözlerini çıkarmayı önleyecek şekilde tutuyorum, dalgınlığıma rağmen hiç ama hiç problem yok.) Köpeklerin kışın yalık zamanı geçti ve böylece iş büyük ölçüde işten geçti de MHP'den CHP'ye döneklenmiş belediye başkanı anca o zaman geçenlerde azgın köpeklerin bir kısmını toplattı. Bence 19. yüzyıldaki centilmen bastonu ile dolaşma âdeti diriltilmeli, ama sadece benim gibi beyefendiler değil, herkes değnekle dolaşmalı. Köpekler bize saldırmadıkça elbette onları dövmemeliyiz, ama azgın köpekperest insan düşmanlarını görürsek bence onlar saldırmadan da bir araya gelip onlara sopayı çeki çekiverebiliriz, bu bizim özsavunma hakkımızdır.
  • 6 Ay Önce

yıldırım bahadır

köpeksever takımı o kadar etkili ki mahalli seçimler öncesi fazla üzerine gedilmiyor zannediyorum, seçimler bitince önlemler kanuni ve vicdani açıdan gündeme gelecek inanıyorum. aksi halde hindistanda inekler nasıl kutsallaştırılmışşa bir kesim özellikle yaşlı ve sosyal faaliyeti insan nefretine varan hayvan sadakatiyle tatmin eden tiplerce yemlenen beslenen köpekler ürüyor hızla çoğalıyor parkları yolları çöp kenarlarını çeteleşerek işgal ediyorlar, insanlar korkudan evden çıkamaz, pazara okula, sabah namazına camilere gidemez hale geldi. Ölüm kalım savaşı gibi. Tuzları kuru olanlara bu işi istismar ederek siyasi malzemeye dönüştürmeye karşı AB mevzuatı ile belediyeleri mecburi kılmak yeterli olacak. AB bu işi nasıl halletti ise biz de aynısını yapabiliriz, KISIRLAŞTIR AŞILAT SAHİPLENDİR. Geri kalanları topla kısırlaştır, hasta ve yaşlıları uyut, geri kalanlar da bir kaç yılda nüfus olarak azallır gider, bu iş de biter. Bu yaşlı kokona takımının iddiası ise: KISIRLAŞTIR AŞILAT YAŞAT tarzı yine alındığı ortama salıvermek ve asla uyutmamak. Halbuki bu durumda tüm  nüfusu için bütçe yetmez. Kısırlaştırma ve aşılar pahalı. Bu sebeple hiçbir AB üyesi ülke de zaten bunu yapamadığından uyutma seçeneğini kullandı. KISIRLAŞTIR AŞILAT VE ALINDIĞI ORTAMA SALIVER seçeneği oralarda da işlemedi bizde de kandırmaca olur işlemez. Ki işlemedi zaten.
  • 6 Ay Önce

Fff

Köpeklere aileler düşman etmese çocukları böyle olmaZ Yıllarca çalıştım hiç bir köpeğin sldirusina uğramadım suç çocukların ailelerinde inançsal bedenleri ile düşman yetiştiriyor cocukarini Hayvanlara zarar verdiriyor sonra bu olaylar yasaniyor
  • 6 Ay Önce

Celali

Lütfen insanları kandırmayı bırakın. Lafa bak; "suç çocukların ailelerinde inançsal bedenleri ile düşman yetiştiriyor çocuklarını..." Saçmalık bu. Küçücük çocuklar ne anlar köpeğin psikolojisinden. Köpekleri savunacağız derken masum insanların ölmesine sebep oluyorsunuz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23