• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçimler ve sonrasındaki fırtınalı dönem

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hanefi Çatal

Öz eleştiri yaparken bile tarafsız olamıyorsun. Aynaya bakıp olanı olduğu gibi değerlendirirsen; hataları doğruları görüp, çıkaracagin derslerle, yeni ve dogru bir yol bulma ihtimaliniz var. Bu durum siyasi bakışınızin her tavrinizdaki yansımasıdır. Kırık bir aynada görmek istediğiniz tarafları görüyor,doğal olarak görmediklerini yok sayıyorsunuz. Bunun hiç bir kimse veya tarafa faydası olmadığı gibi, toplumun körelen ufkunu da açmaya yönelik degil. Selamlar saygılarımı sunuyorum.
  • 4 Ay Önce

Ömer

Gazze ve bir millet Filistin göz göre göre ölüyor yok oluyor . Açlıktan iskelet haline gelmiş Müslüman kardeşlerimiz ve biz birşeyler yapamıyoruz . Batı , ABD zaten islam düşmanı , fakat islam alemi böyle sessiz olmamalı kayıtsız kalmamalı . Lafla kınamayla bu iş olmaz .
  • 6 Ay Önce

Nahit sazoglu

Ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz tarım ve hayvancılıkimizi. Geliştirmeliyiz mesleki eğitim merkezi geliştirmeliyiz
  • 6 Ay Önce

Mehmetpehlivan

Müslüman rumuzlu yorumcu Elma ağacında elma olur Armut olmaz insanın içinde ne varsa dışına vurur Bir müslüman Kur'an okuyanlara orta çağ karanlığı derse ne olur. İmanı ne olmuş olur yine Senin Allah'a en yakın olduğun secde anıdır senin alnını koyup Allah'a en yakın olduğun secde mahallini ayakkabı ile çiğnenmesini içine sindire biliyor musun.
  • 6 Ay Önce

GEREDELİ

Fatih Erbakandan bir şey olmaz niyeti bozuk kaybettirmek için sahnede CHP nin yeni tetikçisi Aynen Bunak Temel gibi Beddua alır Ayasofyada Namaz kilmamis Babasına yapılan zulumleri unutmuş Babasına yapılanların hesabını soran Erdoğan'ı yıkmak için sahnede ülkemizin kalkinmasindan rahatsiz olan iç ve dış hainleri sevindirmeni peşinde vesayet iler baş örtü düşmanları el ovusturuyor Fatihde bu zihniyete hizmet ediyor. Fatih kamu oyu önünde kardeşi ile mal kavgası yaptı aile birliği olmayanın bu ülkeye vereceği bir şey olamaz Ancak kaos ortamı ozlemcilerine hizmet ediyor Neticede Ümmetin bedduasıni alacak.
  • 6 Ay Önce

Yusuf Duman'a

Kardeşim onların beyni kiralık. "Biz bilmeyiz, başımızdakiler bilir" modundalar. Büyük akıl bunları kullanıyor. Dini de sos olarak kullanıyor. Tıpkı FETÖ gibi. Hani önceleri hizmet cemaatiydi ya.
  • 6 Ay Önce

Yusuf Duman

Ey Süleymancilar aklınızı başınıza alın. Dinsiz CHP'ye oy vermeyin. Kuriş sizi kandırıyor
  • 6 Ay Önce

Müslüman

Yusuf ve Mehmet, sizler milleti din ile kandıramazsınız. İsteyen istediğine oy verir. Kimin ne kadar Müslüman olduğunu da sadece Allah bilir.

Hadi len ordan

Kimin dinsiz olduğunu tayin etme kalmış

Mehmet pehlivan

Müslümanım diyen insan oy kullanırken neye göre oy kullanmalı.Muslumanin Allah'a en yakın olduğu secde anıdır Müslüman'ın seccadesine Ayakkabıları ile basan CHP eski genel başkanı değilmi evet yine Kuran okuyan çocuklarımıza orta çağ karanlığı diyen kim CHP genel baskani Özgür Özel değilmi evet .Bırak geçmişi bu iki hakareti gören ben Müslümanım diyorsa CHP ye oy veremez.

kadir

artık i.oğlu gerçeğini kabul edin.Klasik Chp li gibi değil.kürtten ülkücüden islamcıdan oy alıyor.
  • 6 Ay Önce

Salih

Yeniden refahı küçümsemeyin.Hiç bir şey eskisi gibi olmayacak yada hiç bir şey olmasada,bir şey olabilirmi?
  • 6 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23