• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öğretilmiş Kemalist Arap düşmanlığı

58 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

NEDİM SOYSERT

bugün türkiyede suriyeliler gitsinmi kalsınmı refarandumu yapılsa büyük çoğunluk gitmelerini ister bunun düşmanlıkla ilgisi yok ekonomimizin hali ortada ayrıca biz avrupa ülkeleri kadar güvenli bir yerde değiliz etrafımız jeopolitik konumumuz çok riskli 4 tarafımız düşman bize türk ordusuna türk lazım
  • 6 Ay Önce

Orhan İnan

Maalesef yazdıklarınızın tamamı doğru. Osmanlıyı önce ruhen atomize edip sonra paramparça eden, ırkçı zihniyet, bugün de bütün barbarlığı ile toplumu bölmeye, İslam in kardeş ilan ettiği Müslümanları birbirlerine düşman etmeye çalışmaktalar. Uyanık olup tedbir alınmalı. Bu yoz ve vatansız beyinler, araplara duydukları nefretin onda birini onbinlerce masumun kanını akıtan pkk ye duymazlar. Çünkü pkk li katiller Müslüman değil..
  • 6 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Kemalist'lerin niyetini zaten biliyoruz. 
  • 6 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Sabri bey Kardeşim. İçimizdeki köklerini inkar eden siyonistlere bilerek ya da bilmeyerek hizmet eden güruh son 100 yıllık eğitim ve propagandanın eseridir. Kazımak zor olacak ancak ümitsiz değiliz.
  • 6 Ay Önce

akif

Bana arap severmisin diye soran bey! ben, dünyada ırkı ne olursa olsun tüm müslümanları severim arap dahil. Ayrıca İslama ve müslümanlara düşman değilse tüm insanları da severim...
  • 6 Ay Önce

Ömer

Tek hedefleri islam , çeşitli şekilde bukelamun gibi şekle giriyorlar . Arap düşmanlığı , Osmanlı düşmanlığı arkasında islam düşmanlığı var . Laiklik derler , kadın hakları derler uygarlık derler , bir vida yapmazlar çağdaşlık falan derler , başörtüsü düşmanlığı yaparlar . Hedefleri İslam’dır . Bunu CHP zihniyeti diyebiliriz .
  • 6 Ay Önce

SEDAT

400 SENE KALDIGIMIZ ORTADOGUDA 1 TANE ARAP BİLE COCUGUNA TÜRKCE ISIM VERMEDI MESELA HAKAN ERTUGRUL VOLKAN GIBI ISIM YOK ORADA... AYRICA 1 TANE ARAP TURKCE OGRENMEDİ MERAK ETMEDİTURKLÜGÜN T SI YOK. 1 TANE ARAP SARIKAMISTA BALKAN SAVASLARINDA GALIÇYADA KIRIMDA OSMANLI ORDUSUNDA SAVASMADI. HICAZDA YEMENDE NABLUSDA INGILIZLERE KARSI BIZE YARDIM ETSELERDI KAZANIRDIK. KISACASI YARARLARI YOK ZARARLARI COK
  • 6 Ay Önce

Kemankeş

ÇANAKKALE DE GAZZELİ, HALEPLİ ŞEHİDLER VAR

Vatansever

Hadi oradan boş laf ile fikir beyan etme. Önce dedeni araştır. Ne faydası olmuş. O sorunun cevabı olumlu ise kendine bak. Bu devlete, millete ne faydan var, bir sorgula..Sonra konuş. Ayrıca, tarihini otur da ciddi bir oku.Kulaktan dolma üfuŕme yalanlar ile hüküm verme.

ahlaksız dolu memleket

siz yazamamışsınız onlara DİNDEN İMAMDAN NASİBİNİ ALAMAMIŞ HEYKELCİ Denir...
  • 6 Ay Önce

Abdullah

Araplar hilafet bizdeyken bize isyan etti. Halifeye bile düşman bir halk.
  • 6 Ay Önce

Muhammet

Çok güzel ve ufuk açıcı bir yazı olmuş. Yalnız israili ilk tanıyan islam ülkesi değiliz, çünkü biz laik bir ülkeyiz bu düzeltmeyi yapma ihtiyacı duydum. Halkı müslüman diyebiliriz.
  • 6 Ay Önce

Yener

Araplarin yasadigi hicbir ulkede huzur baris mutluluk yoktur gittikleri yere huzur degil yikim Kaos fakirlik getirirler en son lubnan ekonomisi mahvoldu simdide bizim ekonomi bozuldu arap guzellemesi yapanlar uyanmazsa sonumuz felc dunyanin petrol zengini arap ulkeleri arabistan kuveyt katar bile 1 tane suriyeli multeci almadi
  • 6 Ay Önce

Kanber

Allah razı olsun bu batıya ve batila bağlı ayakları içeride başı dışarıda olan zavallılara Allah feraset nasip eylesin Amin amin amin selamlar
  • 6 Ay Önce

Izmit 41

200 YIL SELCUKLU 600 YIL BOYUNCA OSMANLI ORTADOGUDAN 1 TANE ARAP ANADOLUYA ALMADI SOKMADI HATTA SURIYE IRAK KUZEYINE TURKMENLERI YERLESTIRDI BU AKINI ONLEMEK ICIN ..CUMHURIYET DONEMINDE AKP IKTIDARINA KADAR 1 TANE ARAP BILE MULTECI ALINMADI ANCAK AKP 2011 YILINDAN ITIBAREN BATININ GAZIYLA ISRAILIN ABD NIN KANDIRMASIYLA SURIYE IRAK TAN MILYONLARCA SIGINMACI MULTECI ALDI SONUC ONCE EKONOMIMIZ BOZULDU SONRA DEMOGRAFIK YAPIMIZ.
  • 6 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Türkiyede Arap düşmanlığı tam bir siyonist projedir en basitinden bakın yeşilçam filimlerinde hizmetçiler ve kalfa kadınlar kimdir ve niye Araptır ,Ülkemizde Arap düşmanlığı bilinçli ve sistemli bir şekilde işlenmektedir ve aslında Arapın gıyabında İslama ve devlete saldırılmaktadır çünkü bu odaklar Bir tek arabi değil Türkmendağındaki özgür suriye ordusunu bile Türk olduğu halde terörist görmektedir .Daha düne kadar kaymakamlığımız olan Bağdatı yeniden fethetsek insanlarını arap diye kesecekmiyiz yada Mekkeyi,medineyi biz verseler Hayır siz arapsınız almayız mi diyeceğiz o yüzden akıllı olmakta fayda var münferit birkaç olaydan yola çıkarak halkların arasında fitne yaymak asla asla Ne Türküm diyene ne de Müslümanım diyene yakışmaz vesselam.
  • 6 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Ne zamandan beri zencilerin müslüman adı aldığını gördünüz.

Şeref

Filimlerdekiler "arap" değil üstad zenci zenci....!!!

hasan

Ortadogu çöplügüyle işimiz yok bizim. bırakın arapları kendi başlarına debelenip dursunlar
  • 6 Ay Önce

Merhaba

Gafil. On bin kilometre öteden Amerika gelmiş burnumuzun dibine çöreklenmiş bu da ne işimiz var ortadaoğu da diyor, çöplük diyor. Daha düne kadar oralar bizim toprağımız dı işgal edilmiş bir Osmanlı toprağıdır oralar tapusu hala bizde olan buraları ben istemiyorum verin abd ye onların olsun diyor. Türkiyenin güvenliği taa oralardan başlamakta bre gafil. Sen kimin tarafısın yoksa gizli siyonist misin?

Arap ve yahudiler

Peygamberler her zaman zamanın en bozulmuş toplumları arasından çıkmıştır. bu sebeble En fazla yahudiler ve araplar arasından çıkmıştır. Araplar ve yahudiler ırkçıdır,kendilerini üstün ırk kabul ederler. Arap ve yahudileri sevmemek ırkçılık yada Islam düşmanlıgı degil gerekliliktir.
  • 6 Ay Önce

akif

haydar, bağcılarda 9 çocuğuyla yaşayan suriyeli ile komşu olmayı biz isteriz de, ya sen kazıklı voyvodonun torunlarından biriyle Beşiktaşta yaşamak istermisin? onu söylede bizde bilelim...
  • 6 Ay Önce

Vatandaş

Kazıklı voyvoda 9 çocuğuyla beraber mi geliyor Akif Bey Beşiktaş’a? Ha ikisi de enin de sonunda bizim eski tebamız başka açıdan bakarsan.Neyse Akif Bey’esormak isterim Osmanlı döneminde sadık halk kime demişler de kime dememişler? Mesela Araplara demişler mi? Yada İngilizlerle hangi eski Müslüman tebamız beraber olarak Halife’ye karşı hareket etmişler? Bi farklı açı daha sana sorayım.Sence bugün Almanya Türkiye arasında sıkıntı olsa yada Fransa, orada ki Türkler sence ne yapar? Unutma Milyonlarca Türk’ten bahsediyorum! Tersini düşün cevabını kendine ver.

Akif bey

Arapsevermisiniz ?

 Boş yapmayın

Arap düşmanlıgı islam düzmanlıgıymış.
  • 6 Ay Önce

Türk oglu Türk

Hazreti Kuran'ın arapça inmiş olması ve sevgili Peygamberimizin arap ırkı mensubu olması;  ırkını sevmemizi gerektirmez.
  • 6 Ay Önce

Perihan bulmus

Araplari sevmek zorundamiyiz ? Dusmanda degiliz sevende degiliz Islam dusmanida degiliz dunyada baska musluman yokmu ? Sadece araplarmi musluman ? Ayrica Dunyada araplarin % 15 kadari hristiyandir ve hristiyan araplarda aynidir benim icin
  • 6 Ay Önce

Angutlara

En büyük ırkçı ve faşist milletler; Yahudiler ve amca çocukları Araplardır. Yahudiler kendilerini tanrı tarafından seçilmiş ve kutsanmış olarak addederler. Diğer ırkları insan yerine bile koymazlar, bu ırkların canlarını, mallarını kendilerine helal kılmışlardır. Bunu sözde kutsal kitaplarına bile yazmışlardır. Araplar da, kendilerini aynı amca çocukları Yahudiler gibi üstün ırk olarak görürler. Öyle ki Arap olmayan müslümanları bile ikinci sınıf, hizmetkâr olarak görürler ve başta Türkler olmak üzere bu ikinci sınıf olarak gördükleri ırklara "mevali" (hizmet eden, hizmetkâr) derler. Ve bu şekilde muamele ederler. 
  • 6 Ay Önce

Nuh

Varmı islamda ırkçılığın yeri? Yaradan rabbimiz demiyor mu, kitabında sizleri çeşitli renk ve ırklarda yarattık ki tanışıp akraba olup kaynaşasınız. Biz emrin tam tersini yapıyor ayrıştırıyoruz. Malesef.

Haydar

Burada arap güzellemesi yapanlara soruyorum bagcılarda 9 cocuguyla yasayan suriyeli ile komsu olmak istermisiniz ? Ayni apartmanda olmak ? Yada cebinizden filistine suriyelilere kac kurus yardim yaptiniz ? Boş yapmayin ?
  • 6 Ay Önce

Haci

En azından Falih Rıfkı Atay'ın "Zeytindağı" adlı kitabını bir oku. Orda görürsün belki Arap milliyetçiliğini ve Türk düşmanlığını.
  • 6 Ay Önce

Okur

Rahmetli Atatürk'ün Türklere bir devlet kurmak için bindigi gemi Selanik'emi gidecekti yoksa Samsun'a mı gidecekti. Atatürk'ün bindigi geminin üzerinde niye bir tek S harfi vardıda Samsun veya Selanik gibi harfler yazılmamıştı?. Atatürk Selanik'e gidip oradaki Türkleri kurtarıp bir Türk devleti kurmak için binip hareket ettigi geminin üstündeki Selanik harflerini söküp Samsun'a yönlendiren Britanya emperyalistlerimiydi? Sadece S harfli bir gemiye Atatürk'ü bindirip "Selanik'e git Türkleri kurtar" diyerek Samsun'a yönlendiren Britanya emperyalistlerimiydi? Atatürk'ün bindigi geminin S dışındaki harflerin olmamasından dolayı mı "kırık bir gemiye binip Samsun'a gitti" deniyor? Atatürk, Samsun'a indiğinde Samsun'u Selanik'mi sanmıştı? Türk milleti büyük çoğunlukla Balkanlarda yaşıyorken Atatürk niye Türklerin olmadığı Türkçe'nin konuşulmadığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu'yu kurtarmaya gitmişti? Atatürk niye Türkleri, Türklerin yaşadığı toprakları Yunan, Bulgar, Sırp gibi hırıstiyanlardan kurtarmayıp gidip işgal altında olmayan Doğu Güneydoğudaki Kürt ve Arapları yok etmek, yok saymak ile uğraştı? Yunanlılar, Sırplar, Bulgarlar, Britanya, Fransız ve sscb yönetimi Atatürk'ün Türklüğü Balkanlar'da tutmak, Balkanlar'da bir devlet kurmak yerine Arapların ve Kürtlerin yaşadığı Doğu ve Güneydoğu'daki topraklara taşımasından niye memnundu veya niye destekledi? Türk devletinin bugünkü topraklarda kuruluşunun nedeni Balkanlar'da ki Türk ve Müslümanları bugünkü Türkiye topraklarına taşımak için miydi?
  • 6 Ay Önce

İHANET

okumamış TERS OKUMUŞSUN TARİHİ YADA DERDİN İHANET

Cumhuriyet kadını

ULKEMİZE CUMHURIYET KURULDUGUNDAN AKP IKTIDARINA KADAR KAFKASYADAN BALKANLARDA ORTAASYADAN MILYONLARCA MUSLUMAN GELDI ULKEMIZE HICKIMSE DUSMANLIK BESLEMEDİ ITİRAZDA ETMEDİ.ANCAK BU SURIYEDEN IRAKTAN GELENLER HEM KONTROLSUZ HESAPSIZ VE COK SAYIDA GELDİ BU ISLAM DUSMANLIGI DEGIL .MUSLUMAN GELECEKSE CECEN BOSNAK KIRGIZ TATAR BULGAR TÜRKÜ KIRIM GOCMENI BELLİ SAYIDA GELEBILIR ONLAR SOSYAL HAYAT KADINA DEGER YASAM TARZI OLARAK BİZE UYGUN ANCAK ARAPLAR COK FARKLI VE DEGİL
  • 6 Ay Önce

Merhaba

Ne yâni gelirken çoluğunu çocuğunu oraya buraya bırakıp mı gelecektiler, bu nasıl zâlim bir düşünce.

Kamalizm nedir?

İslam-Osmanlı düşmanlığı ve batı-batıl hayranlığıdır! vesselam..
  • 6 Ay Önce

Cumhuriyet kadını

ARAPLARIN VE ARAPCANIN HİCBİR KUTSALLIGI YOKTUR. ARAP DUŞMANLIGI ISLAM DUSMANLIGI DEMEK DEGILDİR. ISLAM DUSMANI OLUNSA ULKEMIZE GELEN BOSNAK CECEN AZERİ CEEKEZ KIRIM TURKU BATI TRAKYA TÜRKLERI KOSOVALILAR BUNLARDA MUSLUMAN BUNLARA KIZAN ITIRAZ EDEN VARMI ? YOK ! SIRF SURIYELILER ULKEMIZDE KALSIN COGALSIN DIYE YAPILAN ALGI OPERASYONUDUR BU. ARAPLARI SEVMEK ZORUNDAMIYIZ ? KULTÜR YAŞAYIS TARZI GELENEK OLARAK BIZDEN KAT BE KAT AYRI VE UZAKLAR.TARİHTE BİZE ZERRE FAYDALARI OLMAYAN BIR TOPLUMDUR.
  • 6 Ay Önce

Alex 34

Bir de cumhuriyet kadınıyım diyorsun. Söyle Atatürk milliyetçiliğinde ırk ayırımı var mı? Atatürk bile araplarla sadabat paktını imzaladı.

Nuh

Varmı islamda ırkçılığın yeri? Yaradan rabbimiz demiyor mu, kitabında sizleri çeşitli renk ve ırklarda yarattık ki tanışıp akraba olup kaynaşasınız. Biz emrin tam tersini yapıyor ayrıştırıyoruz. Malesef. Kuran okuyun hidayet bulun.

Okur

Rahmetli Atatürk birinci dünya savaşının bitiminden sonra kırık bir arabaya binip İstanbul'un hemen yanındaki Bulgaristan ve Yunanistan ile savaşıp oradaki Türk ve Müslümanlara bir devlet kurmak yerine kırık bir gemiye binip işgal altında olmayan Samsun, Erzurum, Sivas gibi şehirlerde kongreler düzenleyerek Bulgaristan, Yunanistanda (Balkanlar) yaşayan Türk ve Müslümanları bugün yaşadığımız Kürt ve Arap topraklarına taşıyarak Balkanlar'da kurulan Yunanistan, Bulgaristan, Sırbistan'ı Müslümanlardan kurtarmak için Türkiye diye bir devlet kurmuştur. Türklerin ve Müslümanların yaşadığı Balkanlardaki Osmanlı topraklarına gidip Türkleri kurtaracağına Maraş, Urfa, Antep gibi şehirlerde yaşayan Arapları kovarak Kürtleri ve Arapları inkar ve yok sayarak birine kahraman diğerine şanlı öbürüne Gazi ismini takıp işte bakın ben Türkiye'yi kurtardım diyerek kemalist laik, Latin bir devlet kurarak padişahı sürgün ederek kendisini Cumhurbaşkanı (padişah) ilan etmiştir. Balkanlar'da yaşayan Türk ve Müslümanları Kürtlerin ve Arapların yaşadığı topraklara taşımak, Yunan'ı, Bulgar'ı Türk ve Müslüman dan kurtarmaktan başka bir şey değildir. Latin alfebesini Kürt ve Arap halklarının yaşadığı Ana dolu halkına dayatmak Osmanlıya, İslam'a, İslam inançlarına, kültürüne, giyim kuşamına hakaret edip zulüm yapmaktan başka bir şey değildir. Türkiye'de kurduğu kemalist iktidarını kaybetmemek için kurulan silahlı kuvvetlere Balkan göçmenlerini yerleştirerek darbeler, katliamlar, yok saymalar ile kemalist saltanatını sürdüregelmişlerdir. İstanbul'un yanı başında kendisininde doğduğu Türk şehri Selanik'i kurtarmayı akıl etmeyen Atatürk Anadolu'daki Kürt ve Arap şehirlerinde yaşayan Arap ve Kürtlerimi "kurtarmaya (yok etmeye) gitti"? Rahmetli Atatürk o kadar çok türktüyse, Türklerin kutarıcısıydıysa Balkanlardaki Türklerin yaşadığı toprakları niye kurtarmadı? Rahmetli Atatürk Kürtleri, Arapları Latin alfebesine zorlayacağına Yunanistan ve Bulgaristan'daki Müslüman toprakları kurtarıp Yunan, Sırp ve Bulgar'ı niye Türkçe'ye, Arap alfebesine, şalvar giymeye, sakal bırakmaya, Türk olmaya zorlamadı? Rahmetli Atatürk Balkanlar'daki Müslümanları, Türkleri Hıristiyan dünyasının zulmüne terkedip onun yerine gidip Anadolu'daki Kürt, Arap müslümanları yok etmek, yok saymak ile kötü bir pratik sergilemiştir. İstanbul'dan Sivas'a gidip kongre yapmak yerine Selanik'e gidip bir kongre yapıp Selanik Türklerini de arkasına alarak Yunanlılar, Bulgarlar ile savaşmak niye Atatürk'ün aklına gelmemiştir?
  • 6 Ay Önce

#######

Nedir bu kırık araba, kırık gemi merakınız kardeş.

Korkunç bircehalet içindesin,

Kinin de boğul,,, Türkiye cumhuriyeti adı çok ağır gelenlerdensin

Kitap

Okur efendi o cahil bilginle burda saçma sapan yorum yapmışsın. Biraz tarih oku. Balkanlar zaten Osmanlı döneminde elimizden gitmişti. Orası zaten bize ait değildi. Türkiyeyi her taraftan düşman sarmıştı. Atatürk hepsiyle savaştı ve Türkiyeyi ijgalden kurtardı.

Nuh

Bir sorun kendinize; neden Türkiye de ingilizlerin isgal ettiği illerin kutuluş günleri yok ve kutlanmıyor? Acaba neden?

....

Müslüman olmayan birine rahmet okunmaz okur efendi..

İflah olmaz vakıa

Hey babam hey, işimiz çok zor desene.

İsmail ZAZA

Arapçaya duşmanlik yapanlar in bağaninda islama duşmanliği vardır.bu düşmanlığıda yapanların çoğunluğu kripto sabataycilardir.Türkler ile bir ilgisi yoktur,tabi kandirilmiş bazı ırkçı Türklerde vardır.evet Osmanlıyı yıkan Türkiye'yi işgal edenler Araplar değildi, İngilizler,Fransızlar,İtalyanlar, vb ulkelerdi bu Arap duşmanliğini yapanlar çaktirmadan emperyalist batı ülkelerin yancilaridir,gerekirse batılı başkenlerinde devlet başkanlari tarafindan madalya devlet nişanesi verilen ve ABD bayrağina sarılıp yatanlardir.
  • 6 Ay Önce

Fedagi

Bende ilkokul 2 den sonra okumadim 

Yahudi üstün cesaret madalyasını senmi verdin?

Karşılığında elma şekerimi istedin?

Şeref

Peygamberimizin araplığı , Haşimi sülalesi - Adnaniler-kureyş kabilesi = Araplaşan araplar...
  • 6 Ay Önce

Nuh

Varmı islamda ırkçılığın yeri? Yaradan rabbimiz demiyor mu, kitabında sizleri çeşitli renk ve ırklarda yarattık ki tanışıp akraba olup kaynaşasınız. Biz emrin tam tersini yapıyor ayrıştırıyoruz. Malesef. Kuran okumak icindir.

Muhterem

Öğretilmiş değil an itibarıyla yaşanmış. BAE, Mısır, Suudi Arabistan, Irak, Suriye... bugün ABD bize savaş açsa kimin yanında olur. Daha dün Libya savaşında bunların alayı bizim karşımızdaydı. BAE den hatta intikam alacaktı dış işleri bakanlığı. Suudiler ve Mısır Yunanlılar ile kol kola değil miydi. Asıl sizde öğretilmiş körlük var.
  • 6 Ay Önce

Mehdi

büyük bir felaketin kapısı Seriat gelince kapanacaktir vesselam
  • 6 Ay Önce

Yusuf Duman

Cennet dillerinden biri de Arapçadir. Hadis
  • 6 Ay Önce

Nuh

Cennete hiç bir dil olmayacak cennet dili konuşacak cennetlikler.

Arapca konusmayan

Peki biz arapca bilmeyenlerin gùnahi ne ?

Yusup

Türkçe unutulmuş galiba?

Adımdan sanane

Türkçe yok mu?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23