• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Esenyurt’ta Kürt vatandaş ile CHP destekçisi Zafer Partisi!

115 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

BAYBURT SEVDALISI

Ümitözdağtürkdeğilki japonya doğumlu japon vatandaşı
  • 6 Ay Önce

cengiz

bakın bu gün istanbulda deprem olmuş allah göstermesin bi büyük deprem olursa türkiye altından kalkamayacağı bir ekonomik krize girer ve binlerce kişide hayatını kaybeder şimdi soruyorum neden bu zamana kadar sağlıksız yapılar yıkılıp yapılmıyor. Bunu yerel yönetimine bırakılacak şey mi , bu işin şakası yok şimdi çıkmışlar imamoğlu kentsel dönüşüm yapmadı diyorlar, bu iş İmamoğlu veya kurumun altından kalkacağı bir iş değil. Neyi bekliyorlar anlamadım. Yıllardan beri hiç bi şey yapılmadı.
  • 6 Ay Önce

Şevket

Partilerin kurulma sebebi yerel veya genel seçimlerde iktidar olup memlekete hizmet etme değilmi. Tabiki iktidarı eleştirecek onun karşısında duracak,sen iyisin diyecek değil ya. Her yazıda daima aynı inanç ve ideal sahibi parti liderlerini eleştireceğine üzerine toz kondurmadığın partiyi biraz eleştir.
  • 6 Ay Önce

Okur

Rahmetli Atatürk kırık bir gemiye binip Samsun'a gidecegine kırık bir arabaya binip Bulgar ve Yunan Türklerini kurtarmaya gitseydi Türkler için daha iyi bir devlet kurmuş olamaz mıydı? 
  • 6 Ay Önce

Orhan İnan

Bu işin sonu nereye varacak, cidden merak ediyorum. Bütün insani, imani ve ahlaki değerin hercümerc olduğu at izinin it izine karıştığı başka bir dönem olmamıştır. Bu Milletin tarihinde böylesi bir kayganlik ve aslını inkarcılık görülmemiştir. Rabbim bu Milleti korusun.
  • 6 Ay Önce

Okur

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sınırlarımızı Arap ve Kürtlerin yaşadığı topraklara doğru genişletecegine Balkanlar'a doğru genişletip doğduğu şehir Selanik'i ve Türklerin yaşadığı Bulgaristan'a doğru genişletip Türk topraklarına katsaydı bugün Kürt ve Arap kavgamız olmazdı.  
  • 6 Ay Önce

Diğergam

Sayın Karahasanoĝlu, bir vatandaşın "burası kürt bölgesi' demesi başlıbaşına bir provokasyon. Zafer Partililerin de istedikleri bir ağız... Tam da istedikleri bir söylem. Bu bana sanki bir kurgu gibi geliyor. "Bakin biz daha çok milliyetçiyiz" görüntüsü vererek MHP tabanından oy devşirme planı gibi geliyor bana.
  • 6 Ay Önce

ahmet

Ali bey,adamlar 3 ilçede kent ittifakı yaptıklarını zaten açıkladılar.Gizledikleri bişey yokki.Gazeteci halkın sorunlarını yazar.Yarın,işçinin,emeklinin,dar gelirlinin sorunlarını yazabilirmisin.Eğer yazabilirsen sana gazeteci diyeceğim.
  • 6 Ay Önce

Emekli bilenmiş 31 Mart'ı bekliyor

Ankara'da piyasaya göre az daha ucuz fiyata et satın almak isteyenler Ulus'taki Et ve Süt Kurumu önünde kuyruğa giriyor. Gece yarısı sıraya giren emeklilerden kimisi çocuğundan habersiz kuyruğa giriyor, kimisi de "Çocuklar kıymayı ayda bir defa görmüyor" diye sitem ediyor. Sabah 5'de sıraya giren vatandaşlardan 73 yaşındaki Mehmet Şener ''50-100 TL indirimli alayım diye geceden gelip sırada bekliyorlar. 'Memleket çağ atladı' diyorlar. Böyle çağ atlanır mı be. Memleket ilerledi… Ne ilerlemesi geri gidiyor. Üç dönem oyumu verdim, helal etmiyorum onlara.
  • 6 Ay Önce

ARTIK

ENFLASYON TEK HANELİ OLUNCA EV ALA BİLECEKMİŞ MİLLET ÇOK YAKIN TARİH BALIK KAVA ÇIKINCA ALIRSINIZ ARTIK
  • 6 Ay Önce

Milli görüş mensubu

Bay zeker gökçe tam bir militan gömleği giymişsin, tarafgirlik duygusuyla davranıyorsun ve kusurları, yanlışları gözlerin görmüyor, zira kör...
  • 6 Ay Önce

Cumhuriyet kadını

BUGÜN ESENYURTTA BURASI KÜRT BÖLGESI DIYEN GENCE SES CIKARMAZSAN YARINDA BURASI SURIYE BÖLGESİ DIYEN GENCLEREDE HAZIRLIKLI OLMALISIN ! BEN TÜRKÜM BURASI TÜRKIYE CUMHURIYETİ HERKES AKLINI BAŞINA ALSIN
  • 6 Ay Önce

Cumhuriyet kadını'na

Afedersin nasıl ses çıkarılacakmış? Milleti birbirine mi düşüreceklermiş? Öyle bir şey olduğunda Allah korusun, ne kürt kalır ne de Türk, bu da eskiden olduğu gibi sağ, sol, çatışması ve arkasından darbe sebep olanlarda hemen, Avrupa'ya öyle değil mi?

Okur

Bunları DEM'in siyasi ortagi, yoldasi, ruh ikizi CHP'li siyasilere soylemelisinuz..

CHP YE BAŞKAN OLMANIN BEDELİ PKK DAN GEÇERMİŞ

İmamoğlu ve Özgür Özel baya bir demlenmiş öyle kaynaşmışlar ki et ile tırnak gibi olmuşlar PKK nın onayı ile CHP başkanı olabiliyorsun bu yüzden milliyetçi muhazakarlara saldırarak kutuplaşıyor İstanbul belediye seçimi olmadığını herkes anladı bu imamoğlunun CHP ye başkan olmasının ön provası danışmanı bile PKK lı!Özgür Özelin nasıl gülerek dem ile kaynaştığını görmeyen kalmamıştır öyle bir hoşuna gidiyor öyle bir sevindirik oluyorki sanki dünyalar onunmuş gibi aman Allahım!!!
  • 6 Ay Önce

yaz katip

hamaset ve günübirlik söylemler siyaseti öyle esir almış ki gün olup ev kirasi ödeyememiş isek bir gün iş yerinde haksızlığa uğramış isek bir gün dönmesini beklediğimiz anne baba kardeş bir trafik magandası sebebiyle aramızdan ayrılmıs ise birileri sanki bu acıları bizden önce gabeni fahisle satın alıyor ve kira ödeyemeyen bendim iş yerinde haksızlığa uğrayan bendim demesine sanki sanal bir dünyada yasiyorcasina evet o sendin diyerek seyirci kalmış oluyoruz çok mu karışık oldu çok mu roman cümlesine benzedi öyleyse şunu soralım insan hikayeleri bu kadar ucuza gider mi arkadaş
  • 6 Ay Önce

hikmet

CHP basi cekiyor, DEM, ZP, IP, Memleket Partisi, DEVA, GELECEK, bunlarin hicbirinin Ülkeyi yönetebilecek altyapisi, cesareti, vizyonu, hayalleri yok, kendilerinin inanmadiklari konulara Insanlarin inanmasini istedikleri secmen profili, maalesef, kendisi ile barisik olamayan, depresif, acimasiz, kisiliksiz, ruhsuz, taklitci, serseri, capulcu olmayi tercih edenlerden olusuyor bir sekilde. Tuzlari kuru olanlar, solculuk, insan haklari, kadin haklari gibi sloganlarin disina cikamamis kisiliksizler. Maskerinin düstügünü kendileri biliyorlar yine de, kendileri söyleyip kendileri oynuyorlar. Eger Ak Partisindeki kendini bilmezlere karsi 2010 lardan sonra önlem alinabilmis olsaydi bugün ne DEVA, GELECEK veya YRP gibi siyasal olusumlar olurdu. Onlar küskünlerin oylarina talipler, ama CHP Zihniyeti ile Siyaset yapiyorlar ve bu sacmaligi gizleme ihtiyaci dahi hissetmiyorlar kaburgasizlar.:)
  • 6 Ay Önce

"Bu ne riyakarlıktır, bu ne çelişkidir?" diyene cevap.

Beyfendi, sen hangi ümmettensin, Nasrani ya da Yahudi ümmetinden misin? Biz İslam'ın ve Hz. Muhammed'in(S.A.V) ümmetiyiz. Birilerini ümmetçi diye suçladığına göre, sen ümmet düşmanısın. Başımıza ne geldiyse sizin gibi ırkçıların yüzünden geldi. Irkçılık, kendisini/kendilerini diğerlerinden üstün görmektir. Bu da zımnen, "Yüce Rabbimiz, bizi yaratırken işini güzel yapmış, diğerlerini yaratırken işini iyi yapamamış." (Tövbe estağfurullah!) anlamına gelmez mi? Ne kadar tehlikeli bir düşünce. Herkes konuşmak, yazmak zorunda mı?
  • 6 Ay Önce

Bir Dost

Haklisin kanka, biz Hz. Ismail'in soyundan gelen ummetcileriz.

Mustafa

hemi aklını seveyim demokrasi bunun neresinde
  • 6 Ay Önce

Saadetli milli görüşçü

Sinan oğan zafer partili ve cummurbaşı rte'yi destekledi... Bunu neden seslendirmiyorsunuz 
  • 6 Ay Önce

Çaykaralı Fahri

Türkçe öğrenip sonra yorum yap. Siyaset senin neyine...

okur

ORAYI KARIŞTIRMA.....

Zekeriya gökçe

Adın bu mu? Hem saadetli hem de milli milli milli kusura bakma görüş yazamadım

AslankralAdnan

YRP liler de safım belli olsun diyorlar
  • 6 Ay Önce

Hayta

Hendek olayları onceside bunlar daha dindar dendi diğerleri ırkçı e birazda çözüm süreci vardı .o zaman gördünüz masumca olmadığını ..hala bak aynı hatayı yapıyorsun sn yazar dindarlığı on planda tutuyorsun .elbet te diyemez kürt bölgesi diye ..
  • 6 Ay Önce

korku dağları sarmış

Seçim yaklaştıkça
  • 6 Ay Önce

Bazı partilerin içinde bazı partilerin cam simidi var

YRP’li Doğan Aydal’lara ne oluyor ki, kendi partisinin İBB adayı dururken, Ekrem İmamoğlu’nun kazanacağını söyleyebiliyor?
  • 6 Ay Önce

Yaşar

Söyleyemez mi yasak mı var İMAMOĞLU kazanacak demeyi yasaklayan kanu nmu var.

O bir tıpçı

Belediye başkanlığı seçiminde büyük katkısı olan o il başkanının bu adam için teşhisi, “o bir şizofren” diyenin de bir tıp doktoru olduğunu unutmamak lazım...
  • 6 Ay Önce

Dereyi görmeden paça sıvayıp ... babasının malı gibi ... saklı gizli bakanlık paylaşıyorlar

“Şu Zafer Partisi’nin Genel Başkanı Ümit Özdağ ile oturup protokol yapan ve üç bakanlığı bu partiye verebilen CHP ile biz yol yürümeyiz” diyeceklerine.
  • 6 Ay Önce

Bir da diyorum ...bir daha diyorum... bir daha diyorum

Eğer bu ülkede bir kargaşa olursa; CHP'nin ne olduğunu 80 yıldır biliyoruz... CHP'nin etrafında toplanıp pervane olan bütün bütün partilerin yöneticileri baş sorumludur... terörden hüküm giymiş kişilerin seçilme listelerine koyan izin veren YSK sorumludur...
  • 6 Ay Önce

İsmail ZAZA

Ali İhsan bey siz batı cephesini saydiniz CHP,iyi parti,Dem,saadeti,deva, YRP eksik birini birakmişsiniz ABD li Joe biden o bunların şeyhi,bunlarda müridleri Erdoğan'ı iktidardan düşürmek ićin.
  • 6 Ay Önce

Fuat misirlioglu

Sayin imamoglunun aleyhine yazmaktan yorulmadinizmi? İmamoglunun baskaninin altini oydugunu,chp baskaninin kotu oldugunu yazip duruyorsunuz 
  • 6 Ay Önce

Fakat bu olayın da şuan ki iktidara mâl edildiğini de çok iyi biliyorlar

"Bir Kürt vatandaşımızı tehdit edip, tutuklattırıyorlar.."
  • 6 Ay Önce

Ali

Enflasyon ve faizde dünya birincisi ama müslümanız öylemi....
  • 6 Ay Önce

Yılanın başı başka...kuyruğu başka yerde

Ümit Özdağ ' ın o gurubu ortaya bile isteye...bu kurgu için göndermediği ne malûm
  • 6 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Akitin yazarlı dogrusunu yazarlar allah yar ve yardımcımız olsun hodri meydan inşallah kazanacağiz reisimle beraber receptayyip erdoğan
  • 6 Ay Önce

Sizinle tamamen aynı fikirdeyiz

Nihai amacının, “Irkçı Zafer Partisi burada seçim kazanamaz. Boşuna çadır açmasınlar” anlamında bir cümle kurduğu için tutuklanması yanlış..
  • 6 Ay Önce

Heyo

Çadırlar babalarının malı mı?

Sokakta halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden sokak röportajları videoları yasak kapsamına alınmalıdır

Sokakta böyle ayrıştırıcı...toplumun hassasiyetini kaşıyıcı...bölücü faaliyetler kapsamına giren...dingonun ahırı gibi siyaset yapma cehâletine bir son verilmelidir...izin verilmemelidir
  • 6 Ay Önce

Izmitli

" o kùrt kardesimiz kendisini biraz anlatamamis " diyen yazar .
  • 6 Ay Önce

Bu kurgulanmış Türkiye'ye bir tuzak olabilir...

Kürt vatandaşla yapılan röportajın sonrası daha da ilginç, “Burası kürt bölgesi” diyen vatandaş, “halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek” suçundan tutuklanıyor. Bana sorarsanız, “Abdullah Öcalan uzun süredir tecrit altında. Serbest bırakılması gerekir” diyen HDP’lilerin tutuklanmadığı bir ülkede, ???
  • 6 Ay Önce

Bak hadsize

"Kürt bölgesi" öylemi?

Pek bi bilirler kimin kimi kandırdığını... kaçın kurası onlar

Çünkü Özdağ da CHP ile kapalı kapılar ardında yapılan...sonra inkâr edilen ..sonra baktılar yalan çuvala sığmıyor îtiraf edilen o gizli protokolü yapan... CHP'yi Türkiye'nin sahibi gibi görüp saklı gizli MİT' e kadar pazarlık konusu yapan uyanık Özdağ... "Cumhurbaşkanlığı seçiminde, CHP’nin genel başkanına üç bakanlık karşılığında destek açıklaması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın partilileri, Şimdi HDP sempatizanı bir vatandaşımıza, “CHP sizi kandırıyor” diyorlar.."
  • 6 Ay Önce

Manzara tam anlamıyla bu

Öncelikle hatırlatayım ... "Şehidlerimize rahmet, Filistin'e destek, İsrail'e lânet " mitinginden sonra vatandaşa yumruk atan da ümit Özdağ partisindendi...ırkçılık Esenyurt'ta ikamet eden vatandaşın da ..umit Özdağ lılarında yaptığı gibi kötü birşeydir...insanlığı gelişmiş bireyler ırkçılık yapmaz...Kürt vatandaşımız diyor ki: “Burası Kürt bölgesi, buraya çadır açması yanlış bir şey!” Zafer Partili gençler ise, Kürt vatandaşımıza itiraz ediyorlar: “CHP sizi kandırıyor”... bence CHP kendi tabanını kandırıyor...DEM de CHP yi kandırıyor...eee kandıran kandırılıyor...
  • 6 Ay Önce

Piro

Yine kandırıldık desene.

Sinan

Hilafetinin kaldirilisinin yildonumu tum Yeni Akit ve calisanlarina kutlu olsun.
  • 6 Ay Önce

Erkan

Valla ne yapsan bosuna sayin yazar, hdp'nin kendi adayi var, chp'nin kendi adayi var.
  • 6 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ................................................................................SAYIN YAZAR BU MÜDAHİL MUHALİF TAKİPÇİLERİNE ŞEKER Mİ DAGİTİYORSUN .HERGÜN BURADA SAÇMA SAPAN YORUM YAPIYORLAR......ULEN YAZARIN .SAÇINI TİRNAGİ OLAMAZSINIZ. ..DONKİSOT LUK YAPARSINIZ......AKİT OKUYUCU ŞUNDAN ..SİZE EKMEK ÇIKMAZ ....BİZ AK PARTİYİ .HOKUMATİ ..KARA KASI İÇİN ..DEĞİL ....KAAN SAVAŞ UÇAĞI ..MİLGEMİLER .SAVAŞ GEMİSİ .ATAK HELİKOPTER SEVİYORUZ. ......SİZİN .YALAN CİLAR DA YAPSIN ..ONLARDA SEVELİM. ......LAKİN. .OLMAZ ..OLMAZ ...OLSAYDI 90 SENEDİR BİR ÇİVİ CAKMADILAR..BU MEMLEKETE. ..KURU ÇENE YALAN ALAVERE DALAVERE ..PARALAR CEBE .....SONRA İZMİR'İN ÇİÇEKLERİ. ...YERSE ..MİLLET. .......
  • 6 Ay Önce

hasan

Yavuz sen önce bi ilkokul diplomanı alıp cümle kurmayı ögren sonra başkasına laf atarsın

Koyunun bulunmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler

Bu guruh için yazar filazof

GERÇEK AVCISI

YAVUZZZZ döktürmüşsün yine romanı sana helal olsun.Sen olmasan bu gazete bomboş kalacak...En güzel yorumları da sen başarıyorsun ...

Yağdanlık

Tam da yazarin istediği tipde bir yorumcusun.

Zekeriya Gökçe

İşt pkk ve partisi güneydeki efendisine hizmet için çalışıyor. Yanında yöresindekiler mi ? Al birini vur ötekine ... benim anlamadığım biz sâde vatandaşlar bu oyunları neden göremiyoruz. Türkiyedeki kargaşanın israile faydası ne? İşte bakın iha gemisi yaptık diyoruz. Gazze açıklarına demirlese kim cesaret eder filistinliyi öldürmeye veya başka şeylere içerdekiler bile sus pus olur. "Onlarla savaşın ki Allah sizin elinizle onları azablandırsın, rezil etsin ve sizi üstün getirsin de müminlerin gönüllerini ferahlandırsın, kalblerindeki öfkeyi gidersin. Allah dilediğinin tevbesini kabul eder. Allah Bilendir, Hakimdir." Tevbe suresi
  • 6 Ay Önce

Zeki

Bir sorsana S400 e ne oldu diye?

Gamze

 Esenyurt icin kürt bölgesi diyen genç ırkcı olmuyor ancak türkiyede turkum demek ırkcılik oluyor.
  • 6 Ay Önce

Ne mutlu Türküm diyebilene.

Yazının özü aynen öyle kardeş.

Asım,ın nesli

Chp denilen zihniyetin siyaset anlayışı milleti aldatmak üzerine aptal ve ahmak yerine koymak üzerine kuruludur, bu geçmişte de aynıydı, bugün de aynı, dün chpliler hilafetin kaldırılışını ve osmanlı hanedanın fethettikleri bu topraklardan sürgün edilmesinin yıldönümü kutladılar, bu yapılan şeyin hayırsız bir evladın kendisini doğuran annesini kendisini büyütüp besleyen babasını evden atıp kapının önüne koymasından bir farkı yok ama, kuyruk acısıyla ne yaptıklarının farkında bile değiller, hilafetin kaldırılışını ve osmanlı hanedanın fethettikleri bu topraklardan sürgün edilmesini bu ve bunun gibi bir sürü saçmalığı türk devrimi diye takdim ediyorlar, lakin böyle bir şey var mı hep birlikte bakalım, şapka İngiltere den, kadın hakları konusunda başı açık kadın ile başı kapalı kadına aynı hakları tanımayan laiklik Fransadan ithal edilmiş, insanlara evliliği değil evlenmemeyi teşvik eden sözde medeni hukuk İsviçre den ithal edilmiş, başbakan asan terörist besleten ceza hukuku italya dan ithal edilmiş, ticaret hukuku da almanya dan alınmış, demokrasi de yunan malı, bunca yapılan şeyde insanın gözü türkçe olan birşeyler arıyor, böyle bir şey var mı, evet var türkçe ezan var, Türk devrimi diye yapılan onca yapılan şeyin içinde türkçe olarak sadece ezan var, ALLAHU Ekberin tanrı uludur olmasını türk devrimi olarak görüyorsanız gidin koşa koşa chpye oy verin, lakin bunu yaptıktan sonra hala Müslüman olduğunuzu iddia etmeyin yeter, ey chpliler hilafetin kaldırılışını kutluyorsunuz da, ALLAHU Ekberin tanrı uludur olmasını niye kutlamıyorsunuz, böyle bir saçmalık sizinde içinize sinmiyor mu yoksa???
  • 6 Ay Önce

melih

Tabiki zamanın en iyi sistemleri örnek alınacak. Napsalar dı kadınlar yerine büyükbaş hayvanları saymaya devam mı etselerdi

İMAMOĞLUNUN PARMAKLARI

İmamoğlu rabia işaretini hazmedemiyor çünkü PKK ittifakı için rahatsız oluyor tek vatan,tek millet,tek devlet,tek bayrak anlamlarına gelen işareti yapanlara vicdanı ve fikri hür olmayanlar nereden biliyorsun?PKK nın fikrini ve vicdanını ölçtün mü?Eşi Dilek İmamoğlunun Van mitingindeki her iki eliyle yaptığı pkk lıların zafer işareti yapmasına bir şey yok adam o kadar pkk ile hem hal olmuşki rabia işaretini sorun etmiş parmakları özgürleştirecekmiş bir avuç kişinin sen git eşinin pkk işretleri yapan parmaklarını özgürleştir!!!Kim oluyorsunda vicdanımızı fikrimizi ölçebiliyorsun İstanbulun meselesi değil hayır adam kutuplaştırma üzerinden oy almanın pkk lılara çok sıcak görünmenin derdinde Esenyurt belediye başkanı adayoda PKK lı danışmanı eee onunla yatıp kalkıyor parmaklara takmış demekki danışmanı kabul etmemiş PKK lı kabul etmeyince dile getirdi ne diyelim ???
  • 6 Ay Önce

Cumhuriyet kadını

BURASI KÜRT BÖLGESİ DIYEN GENC IRKCI OLMUYOR ! ONÂ BIRSEY DEMEK YOK AMA TURKLERİN HAKKINI SAVUNAN GENÇ IRKCI OLMUŞ.
  • 6 Ay Önce

Hasbi aga

Bu gidişle yakında "Türküm" demeye korkar olacağız.

099

Eko show bitiyor. Ibb de yata yata maaş alan 50 bin chp pkk ve fetocu diken üstünde oturuyor. Dolayısı ile birseyler yapılması gerekiyor. Olacak okadarrr.
  • 6 Ay Önce

işiniz gücünüz boş yapmak

Kimmis o 50bin pkkli fetocu. söle isimlerini de atalım hapse

Cumhuriyet kadını

KÜRT BÖLGESİ DİYEREK BÖLÜCÜLÜK YAPAN GENCI " KENDINİ BİRAZ İFADE EDEMEMİŞ " DIYEREK KINAYAMIYORSUN.YARINDA BASKA BİRİ CIKSA BURASIDA ERMENİ BÖLGESİ SURASI RUM BÖLGESİ DESE NE YAPARSIN ?  ORDUMUZUN ADI TÜRK ORDUSU ULKEMIZ TÜRKİYE PASAPORTUMUZ TÜRK PASAPORTU BUNLARIDA UNUTMA ?
  • 6 Ay Önce

HODRI MEYDAN

Ona yeteneklerin her gün birer birer kafaları koparılıyor....

Gumus

Bunlardan once Suriyeli bolgesi ilan ederler sen de aval aval bakarsin.

Ay yıldız

Bu memleket ne cektiyse müslüman gurunumlu sahte muslumanlardan sahte kurtculerden sahte Türkçülerden çekti
  • 6 Ay Önce

Yaman

Zaten .. Kesin degil.

Günebakan

Herşeyleri sahte, aslında kendileride sahte.

Soner

Seçim günü yaklaştıkça kimin nerede durduğu belirgin olur
  • 6 Ay Önce

HESAP

EVET TERZİ ARTIK MİLLET OLARAK UYANDIK TERÖRİSTLERLE BU MİLLETİN BAŞ DÜŞMANI CHP YE ARTIK ÜLKEYİ YÖNETME SÖZ HAKKI VERİLMEYECEK BU MİLLET AKILLANDI ARTIK
  • 6 Ay Önce

SEFİL

hesap DEMEKKİ AÇ SEFİL SÜRÜNECEK

Hesapci

Akillandi hatta zeka fiskiriyo..

Kitap

Eceviti saymazsak, ülkeyi yaklaşık 80 yıldır sağ iktidarlar yönetiyor.

HESAP

ARKADAŞ BİR GELMENTE DÖNME PARTİ KURMUŞMUŞ SEN KİMSİN TÜRKİYE DÜŞMANI UMUTSUZ VAKA
  • 6 Ay Önce

Erhan

Sokak röportajlarında görüyoruz tek tutunduklari enflasyon. Tamam var. Ama bunun sebepleri iyi anlatilmiyor. Örneğin pandemi, depremler, teröristlerle mücadelenin maliyeti, dünya konjonktürü.... gibi. Ve yapılan hic bir şey umurlarinda değil özellikle savunma sanayindrki müthiş atılımlar karşısında " bana ne uçak, denizaltı, uçak gemisi, roket,tank, muharip uçakta .... Ben kış ortasında illa ucuz salatalık isterim, kafelerde kahve şu kadar olmuş ...." vb şeyler. En gelişmiş ülkelerde de herkesin yaşam standardi eşit degil oralarda da geçim sıkıntısi çeken, insanlar var
  • 6 Ay Önce

Akıl fışkırıyor maşallah

Sizi aç bıraksada gene oy verin diyor

Polat

TEK SORUN ENFLASYON DEGÌL ISRAF LUX SATAFAT LIYAKATSIZ KADROLAR RANTABIL OLMAYAN YATIRIMLAR YANLIS YONETIM YAP ISLET DEVRET ILE ZARARA UGRAYAN MILYAR DOLARLAR DIS BORC 10 MILYON MULTECI SURIYELILER

Kerim

He yani cok kotu ekonomi yonetimi degil sorun. Say istersen kac ekonomi bakani ve merkez bankasi baskani degisti.. bir fikir verir en azindan..

Yavuz

Sevgili kardeşim niyet bozuksa .akıl kiraya verilmiş. se..zihniyet somurgelesmis se. GÖZLER KÖRLER ...KULAKLARIDA. .SAGİRLASİR. ....28 ŞUBAT DARBESİ 240 MİLYAR. .DOLAR .GEZİ KALKİSMASİ 160 MİLYAR DOLAR..15 TEMMUZ FETO KALKİSMASİ .580 MİLYAR DOLAR İMİZ ÇALDILAR. ..TOPLAM 980 MİLYAR DOLAR İMİZ HAZİNEDEN ÇALDILAR. .BU SOLDAN CARKLİ KIRIK KAFALAR .BUNU BİLİRLER SOYLEMEZLER .KARADENİZ SEL BAŞKANLARI. .İZMİR ..DEPREMİ. .PANDEMI ..HASTALIĞI. .KAHRAMANMARAŞ. 12..VİLAYETTE DEPREM DEVLETE TOPLAM 900 MİLYAR DOLARDAN FAZLA ..KULFETE MAL OLDU ..BU ZİHNİ KÜÇÜKLER .ONLARI BİLİRLER SOYLEMEZLER ...BEKARA HANİM ..BOŞANMAK. .KOLAY .GELİR. .SOYTARİLAR. .MÜŞRİKLER .PUTPERESTLER ..MAAZALLAH ..HOKUMET SİZİN ..99 YALAN CARKLİ KEMAL ..KIRIK..FAŞİST ÜMİT. .ÇAKMA. .MERAL...OLSAYDI .. .....TEKRAR SEVR MAŞASİ ..KURULUR.DU....TÜRKİYEYİ ..5.6.7.8 .E BOLERLERDİ. .....

Hülog

Sen makarna yemeye devam et kardeş.

Erhan a

Diyorsun ki 10 bin TL alan emeklilere sızlanmayın şıkayet etmeyin sihalara bakın ihalara bakın nankörler diyorsun. Yahu insaf reis bile itiraf ederken (emekliler mağdur diye) kraldan fazla kralcı olma.

Ferit

Eyt ile 42 yasinda insanlari emekli edersen .. enflasyon olur

Beynamaz

Ö-atam işler bozuk ne yapalım?-eko da sende 1 nisanda buharlaşırsınız olur biter!
  • 6 Ay Önce

nurettin

topluma fitne sok tefrikaya sürükle c h p lileri sevindir dün bu görevi saadetliler yaptı sıra yeniden refahlılara geldi bunlar böyük böyük adamlar yorumlar da belli emekli şikayetleri demek ki halk milli görüşten anladığı bu iktidar değişirse gökten para yağacağına inanıyor bütçede para varda vermiyorlara inanıyorlar
  • 6 Ay Önce

Hacıwatt

Siyasette şimdilik düz giden iki kişi var. Biri Fatih Erbakan, diğeri Ümit Özdağ. Diğerleri zik zak çiziyor.
  • 6 Ay Önce

NüCahit

Biri mütedeyyin dindarların partisi, diğeri vatansever milliyetçilerin partisi. Bu şekilde bir tarafa biat etmeden giderlerse, ikisi de gelecekte Türkiye'nin partisi olacaklar.

Veli

 Imamoğlundan başka bir derdin yokmu?
  • 6 Ay Önce

CHP'li Terzi

Eczacı Özgür "Askerliğini bedelli yapanlar CHP'ye oy vermesinler.." dedi..Bu durumda askerliğini bedelli olarak yapan müteahit devrimci Ekrem yoldaşınız CHP'ye ve kendisine oy vermeyecek mi..

HOCAOĞLU

İmamoğlu ( pardon eski soy ismi ile MÜdafa )En az Fetullah iblisi kadar münafık olduğu için olabilir mi

hasan

napsın

Alim

Bu ülkeyi anlamak zor. Çözüm sürecini hatırlatınca bu sorunu bizden başkası çözemez deniyor. Peki sorun çözüldü mü hayır. Başkası ben yapayım derse terörist oluyor. Teröre destek verdiklerini iddia ettikleri partinin başkanı (Bay Kemal) terör saldırısına uğruyor, oğlunu askere gönderiyor. Diğer tarafın durumunu ise herkes biliyor. Ortada yaklaşık 5 milyon oy var, pimi çekilmiş el bombası bu oylar elinizde de patlayabilir karşıyı da patlatabilir. Bu arada üç beş ürün hariç herşey iki ayda yüzde 30-50 civarında zamlanmışken milletin üçte biri açlık yüzde 70 i yoksulluk yaşarken şaka gibi ama bunu yazmaya cesaret eden gazeteci de yok. Düne kadar iyi olan Erbakan bir anda tü kaka oldu. MHP desteğini çekse Hdp ve İyi parti dünden ittifak yapmaya hazır Ak parti ile. Sözün kısası bu kadar karmaşık ve değişken bir zeminde gerçekleşen siyaseti kaldırmak bünye meselesi.
  • 6 Ay Önce

Mert

gerçek gündemine gel
  • 6 Ay Önce

Bir Dost

Zafer Partisi ırkçı bir parti de "Esenyurt Kürt bölgesi..Zafer Partisi burada secim çadırı kuramaz.." diyen DEM seçmeni ve PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu DEM'li siyasiler birer sevgi pitircigi barış ve dostluk kelebekleri mi...Irkçılık fitnedir ve şeytan işidir.. Önderimiz Peygamber Efendimiz bu konuda bütün Müslümanları Veda Hutbesinde uyarmıştır..
  • 6 Ay Önce

Bir Dost

Mantikta genel gecerliligini yitirmiş olsa da ücuncu halin imkansizligi diye bir kural vardir.. Bir sey ya A'dir ya da A olmayan...Muslumanlari "Araplaşmakla" suçlayanlar ya "gavurlaştiklarinin" farkında değiller ' ya da zaten öyleler ve Türk numarası yaparak Islam ve Müslümanlarla savaşıyorlar..

Kripto'ya

Türk numarası yapan binbir surat ajan provokatör Tel Aviv'li Nefer...Önce tövbe et, imana gel ve Türk devletine sadakatla bağlılığını ifade et.

Tost olma

Irkını, neslini korumazsan İslam ayaklarıyla araplaşıp, kaybolup gidersin. Müslümanlığı yaşıyorum diye Arabın kültürünü yaşama, ayık ol, nesline sahip çık.

Kel Ali'nin Hukukcu Torunu

Tayyip Erdoğan’ı devirmek için, gözleri hiçbir şeyi görmüyor diye dogru bir analiz yapmisin Ali Bey, ama eksik. Tayyip Erdoğan’ı devirmek yetmez.
  • 6 Ay Önce

Veli

Ajan Provokatör @Tel Aviv'li Nefer...1071'de de, 1453'te de, 1517'de de,1915'te de..vs böyle havalara hoplayıp sağa sola hirliyordunuz.. Türk devleti unutmaz. .Not eder.m

Okur

Gazze de ölenlerin sayısı otuz bini geçti,insanlar açlıktan ölüyor.Müslümanım diyenler nerede....
  • 6 Ay Önce

seçim var

bi seçim geçsin düşünürüz

Mışıl mışıl

Hepsi sus pus. Elleşme uyanmasınlar, rahatsız olmasınlar.

Okur

Kaplıca kaplıca. Spa. Filan. Tavsiye ederim
  • 6 Ay Önce

Helal olsun

"Burası kürt bölgesi" diyen "hdp li kürt vatandaş" için ne döktürmüşsünüz be Ali Bey..
  • 6 Ay Önce

şuayip

Fitne katillikten bile beter bir hastalıktır,İnsanlığı,vatanın bütünlüğünü zehirler
  • 6 Ay Önce

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI DIR LAR, ORTAK HEDEF LERİ BELİ DİR, PROJE ELEMANLARI OLDUKLARI İÇİN, İÇ SAVAŞ ÇIKARMAK İÇİN HERŞEYI YAPIYORLAR, SONUNDA HEPSİNİN MERKEZİNİN = c h p ,OLDUĞU MEYDANA ÇIKMIŞTIR........KATİL LER VATAN HAİNİ LERİ YALANCI LAR TECAVÜZ CU RÜŞVETİ CI KAFİRLER MÜNAFIKLAR KÜFÜR BAZLAR, HAZIR KİTLE VAR VER YALANI GİTSİN... ......ALLAH CC RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE, ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH AMİN. ....
  • 6 Ay Önce

CHP'li Terzi

DEM'le resmi bir isbirligi var mi yok mu bilmiyorum, ama varsa bile bunu gizlemeye calisan da, teroristle isbirligi yapiyorlar diye pislemeye calisan da ahmaktir!Ben kendi adima yaziyorum ve diyorum ki helal olsun DEM'e, bizim sansimizin yuksek oldugu ilcelerde aday cikarmamis. Biz de sansimizin olmadigi ilcelerde biri haric  DEM ADAYLARINA OY VERCEZ. 
  • 6 Ay Önce

CHP'li Terzi

Pislemeye calisan da ahmaktir dedik ahmaklar cevap yazmaya baslamis.

abidin

DEM ile ortaklık yapmak bana göre hainliktir. DEM=PKK siz PKK ile ortaklık yapıyorsunuz bana göre. çanakkalede denize dökülmeniz gerekiyordu ama aradan sıyrıldınız demek ki

Kripto'ya

Hem laikçi,Kemalist bir CHP'li olarak PKK ve Kandil'in siyasi ayagi DEM'e oy vereceğinizi söylüyorsunuz hem de başkalarını riyakarlikla sucluyorsun....Leeeen yürü git Türk numarası yapan Tel Aviv'li kripto Nefer...

DEM'li

Yeni nesil kandil devrimcisi laikçi Kemalist CHP'li Terzi yoldaş sana da helal olsun...Oylari bölmeyelim DEM'de birleşelim...CHP'yi boş verin..

Bu ne riyakarlıktır? Bu ne çelişkidir..Gülelim mi ağlayalım mı, bilemedim.

Ummetci Hüdaparliyla Türk Milliyetcisi MHP'li ayni adaya oy verecek.Hedef ne? 
  • 6 Ay Önce

Rüya kâr

Gerçek Türk milliyetçileri HÜDA-PAR a oy vermezler. Onlar MHP yi terk edeli çoooook oldu be haci.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23