• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gazze’de yaşananlara iman, irfan ve iz’an ile bakalım

15 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Recep

Füze sizden, taş bizden Kılıç sizden, kan bizden Ateş sizden, can bizden Saatlerinizi de alın vaktimizden Ve defolun! 
  • 6 Ay Önce

Bilal

Başka ihsan istemez.
  • 6 Ay Önce

Muhammet

Ali imran suresinin son iki sayfasını okuyan gazze karşısında müslümanım diyenlerin durumunu anlar.
  • 6 Ay Önce

Boşa hamaset yapmayalim

Once ticareti keselim ki niyetimiz, tarafimiz belli olsun.
  • 6 Ay Önce

Adaleti olmayan dava,davamı olur..

Türkiye; Doğu Türkistandır,Gazzedir...Ayrım yapılmadan aynı ağırlıkta davranılmalı..
  • 6 Ay Önce

Abdullah

Araplar bizden çaldıkları Gazze ve Kudüs'ün bedelini ödüyor. Allah haklıdan yanadır, zayıftan değil.
  • 6 Ay Önce

Nuh

Bizden çalalar ingilizler, kimse söylemiyor bizlerde ingiliz kölesiyiz, gazzeliler isyankar köleler. Bizler uysal ehil ingiliz abd uşağıyız. Toplum mühendisliğinin ürünü mutlu bahtiyar yurtdışı(londora/newyork hayaliyle tarzanca ögrenmek için çırpınıyoruz. Sanki çırpınırdın okyanus ôtesi dercesine.

Hikmet Yılmaz

Gazze'de yaşanan vahşete karşı sessiz kalan Suud'lara para kazandırmak için Umre yapanları kınıyorum. Bu vurdum duymaz müslümanım diye geçirenleri anlayamıyorum. Sizde dere kenarında dolaşıp duruyorsunuz. Bu kesimi uyandırın lütfen.
  • 6 Ay Önce

Okur

 kimde iman kaldı ki! Olsaydı Gazze'ye yardım olurdu. İmanlı olduklarını iddia eden yalancıları Allah ortaya çıkardı. Yalancıların rezil ve rüsva olacakları gün elbette gelecektir.
  • 6 Ay Önce

Adım adım

Kudüs İsrail'in başkenti oldu, Gazze işgal edildi, İsveç NATO'ya girdi.
  • 6 Ay Önce

Nuh

İngiliz abd sömürgesi bir uydu ülke ne yapabilir ki? Köle efendisine itiraz edebilir mi?

Nevzat

Neredesin? Siyonist Gazze’yi bombalarla biçerken Suskun dünyanın hür sesi, sen Neredesin? Çoluk Çocuk, kanlar içinde can verirken Mazlumların son umudu sen neredesin? Kapattı yolları Siyonist büyük şeytan Yardım göndermedi sinsi kafirden korkan Ölse de terk etmez Gazze’yi, cesur kassam Neredesin? Sen evde ağlayan Müslüman Tüfek çekti, küvözde nefessiz bebeğe Tekme attı dokuz aylık hamile göbeğe Siyonist’tir. Tam benzer kuduz köpeğe Sen, Gariplerin dostu sen neredesin? Aşımız- ekmeğimiz yok, suyumuz kesildi Alçak, Namussuz Yahudi kapıya dikildi Koca önünde Genç Kadınlar kirletildi Sen, Ey Ümmetin reisi sen neredesin? Siyonist’in ezdiği gözü yaşlı çocuklar Ümmetin namusudur, O Analar, Bacılar Kanınız mı donmuş? Ey aciz Müslümanlar! Neredesin? Müminim diyen saf temiz kullar! Leş kartalları çökmüş bugün başımıza. Yok mu? Dar günde bizi kaldıran ayağa? Umut oldun; Libya'ya Bosna'ya Karabağ’a, Müslümanların lideri! Sen Neredesin? Kafirden hiç kimse adalet beklemesin İnanmışsan Allah’a sensin o güç, sensin Gel destek ol Hamas'a Siyonist gebersin İnsanım diyen indi sokağa. Sen neredesin? Esir olmadık, karşı koyduk zalim güce Bekleyin dedin. Çıkarız ansızın bir gece Umutlar bağladık verdiğin o mert söze Neredesin? Bekliyoruz … Bu da son gece. Nevzat AYDINGÖZ /10 Aralık 2023
  • 6 Ay Önce

Ahmet Yıldırım

Esselamü aleyküm Nevzat Aydıngöz kardeşim, seni alnından öpüyorum ve tebrik ediyorum. Senin gibi müslümanların varlığı, müslümanların ümidini arttırıyor, Allah razı olsun. Kalbi müslümanlarla birlikte atan, müslümanlara gelen musibetlere üzülen ve onlara elinden gelen imkanlarla yardım edenlere selam olsun.

Neme lazım

İsrail'in, 7 Ekim'den bu yana saldırmaya devam ettiği Gazze'de öldürdüğü filistinli sayısı çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 30 bini aştı. Bir o kadar da enkazların altında kayıplar var. Birkaç gün önce de, gıda yardımı için bekleyen sivil gazzelilere defalarca tanklarla saldırarak yeni bir katliam daha yaptı. Müslüman ülkelerin sözde müslüman halkları ve yönetimleri İsrail'i kınamaktan ve lânetlemekten öte yine birşey yapamadılar. Maalesef insanlar insanlıklarını terketmiş, neme lazımcı hıyanet kavmi olmuşlar. Bu yüzden ki yüce yaratıcı dünya alemine rahmet etmeyi bırakmış, yarattığı kullarının rezaletlerini izler olmuş.
  • 6 Ay Önce

Nuh

İsraili boş ver orası bir ingiliz abd kalesi/ üssü kendinden görünümlü devşirme ingiler ve sadık köleler ne yapıyor?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23