• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘İtibarlı kaçaklar’ 28 Şubat’ı bitirmez! dikkatli olalım!

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Şeref

Böyle içerikli bir yazıyı keşke 12 Eylül içinde yazabilseydin..
  • 6 Ay Önce

Nuh

Allah'ın dinini savunanları, Allah cc savunacaktır, yeterki iman tam olsun. Zayıf müslüman zaf içinde sürünür ve sürünüyor.
  • 7 Ay Önce

Muro

Asal Araştırma, İstanbul seçimleri için yaptığı anket sonuçlarını paylaştı. Buna göre, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu, yüzde 41.9 oy oranı ile rakiplerinin önünde.
  • 7 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

28 Şubat'ın oluşmasına Diyayet İşleri Başkanlığı üstüne düşen görevi yapmaması zemin oluşturdu. Feto'nun şahşahalı duruma gelmesine bilerek seyirci kaldılar. Halâ istenilen gayreti göstermiyor.
  • 7 Ay Önce

İşte Gerçek

‘’İtibarlı şeyler 28 Şubatı bitirmez’’ sözünde çok haklısınız. Bunlar sadece 28 Şubatta değil Osmanlıdan bu yana ABD, İNG. ve AB’nin kukla ve satılmış ve kandırılmışları aldıkları emirlerle, uydurma fetvalarla ülkeye verdikleri zarar ve Millete yaptıkları zulüm yüzünden (kasıtlı olarak) ülke perişan, millet acı ve sıkıntı içinde tutularak ülke geri götürüldü, en azından yerinde saydırıldı. Yapılan fabrikalar ve gelişmekle ilgili girişimler çeşitli bahanelerle durduruldu. İlerlemeyi isteyenler ya iflas ettirildi ya da idam edildi. Yine efendilerinin emir ve iknalarıyla İslam ve Müslümanlığı halkın beyninden silmek için her türlü güç kullanıldı. Çok şükür ki son 20 yılda olan (çeşitli engellemeler çıkartılsa da) çağ atlama düzeyindeki ilerlemeyi gördükçe bağımsızlığın kıymeti ortaya çıkıyor. Milletin uyanması, İlerlemenin ancak böyle olabileceğini anlaması, kıymet bilmesi lazım.
  • 7 Ay Önce

hesap

PEKİ HOCAM BUNLARI YAŞAYAN BİREBİR BEN MÜSLÜMANIM DİYEN YALANCI MÜSLÜMANIMSILARI NE YAPACAĞIZ ŞUAN HALEN DAHA O 28 ŞUBAT ZINDIKLARINI SİVİL AYAĞI OLAN SİYASİLERE OY VEREN O BAŞIMI AÇIYORLAR DİYE ZIRLAYAN YALANCILARA NE DEMELİ BENCE HALEN O GÖRÜŞTE OLANLAR GÜÇLÜ AMMA BİR FIRSAT BULURSALAR EVET BENCE BU SİYASET İŞİ EVET REİS DESTEKLENMELİ BEN MÜSLÜMANIM DİYEN HERKES REİSİ DESTEKLEMEK ZORUNDA
  • 7 Ay Önce

Mehmet pehlivan

Selamün aleyküm Evet dostlar yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum Oğlum asker Gölcük'te depremde aile boyu ziyarete gittik .Nizamiyede bir assubay kizlarima eşime baş örtüsü örtmeyi öğretiyor hey gidi günler hey Gençler bilmez bu günlere kolay gelinmedi gençler Başbakan'ın hanımını Gataya başı örtülü diye almadılar Başı kapalı insanlar ikinci sınıf muamelesi gördü bu ülkede meclise başı örtülü vekilleri almadılar Mecliste vekillere verilen resepsiyonlarda başı kapalı vekil hanımları davet edilmedi Vesayet her yerde vardı Allah o günleri bir daha göstermesin Allah Erdogandanda razı olsun Çok üzüldüğüm bir konu Fatih Erbakan'ı sahneye sürdüler Erdoğan'a kaybettirip CHP ye kazandırmanın peşindeler insaAllah basaramazlar Fatih Akıllı ol zamanlaman yanlış sen seçim alamassin kaybettirip ümmet ten beddua alırsın.
  • 7 Ay Önce

Okur

Dünyada hukuk adalet sıralaması orada
  • 7 Ay Önce

okur ama okuduğunu iyi analiz edemeyen

hukuk ve adalet sıralamasında bu ülkelerin (hangi ülkeler olduğu tahmin ediliyor) üst sıralarda olduğunu iddia edenler hak hukuk insan hakları vs yaklaşık dört beş aydır gazzeli müslüman kardeşlerimize yapılan soykırım ve bu soykırıma destek verenler bunların yanında hak hukuk insan haklarının ne hale geldiğini tüm dünya gördü de bir biz göremedik bu sıralamayı da zaten kendileri yapıyor müslüman ülkelerde hak adalet insan hakları konusunda son sıralarda kendilerine gelince dünyanın en adil hukuku en iyi uygulayan sıralamasında en üst sıralardalar bunlar böyle ikiyüzlüdür
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23