• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Önce Temel bey, şimdi Mehmet bey; aklımızla alay ediyorlar!

96 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Anlayana

Tartistiginiz seye bak. Biri günde 20 saat çalışıyor  biri babasinin servetini yiyor birileri de burada atıp tutuyor 
  • 7 Ay Önce

Çavuşoğlu

Bunların gözleri kararmış, Allah hidayet versin.
  • 7 Ay Önce

Muro

Açıklanan sonuçlara göre, mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yüzde 42,5 ile yarışta önde giderken, AK Parti'nin adayı Murat Kurum yüzde 37 ile onu takip ediyor. DEM Parti'den Meral Beştaş yüzde 5,6, bağımsız aday Buğra Kavuncu yüzde 4,8, Yeniden Refah Partisi'nden Mehmet Altınöz yüzde 4,1, Zafer Partisi'nden Azmi Karamahmutoğlu yüzde 3,4, Memleket Partisi'nden Berk Hacıgüzeller yüzde 2,1 ve Saadet Partisi'nden Birol Aydın ise yüzde 0,3 oy oranına sahip.
  • 7 Ay Önce

Yamac

Bunların Müslümanlığı bile şüpheli bunlardan gelse gelse şer gelir Allah belalarını … insallah
  • 7 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık Sevgili Karahasanoğlu ne güzel anlatmışsın. O yıllarda Tayyip Erdoğan'ın partisi bile yani Ak parti kapatılmaktan kıl payı kurtuldu. Yargı tamamen Seküler kesimin ellerindeydi.
  • 7 Ay Önce

meleknur

SPORCULAR MAÇ OYNADIKTAN SONRA ÇOCUKLARINI YANLARINA VE KUCAKLARINA ALIP SAHADA DOLANMALARINI ÇOK BEĞENİYORUM. ÇOK FAYDALI BULUYORUM. AİLELELİRİNE,EVLATLARINI ÖNEMSEYİP SAHİP ÇIKMAKTIR! BU DURUMLARI HALLERİ DESTEKLENMELİDİR.
  • 7 Ay Önce

İbrahim Atalay

ali Bey, siyasallaşmış yargıyı kimse görmek istemiyor. O tarihlerde Sn Erbakan karşıtı olan bir yargının Türkiye karşıtı bir yargı olduğunu biliyorum. Fakat Şevket Kazan gibiler o dönemde kendilerine yapılan zulümlerden daha sonra şikayetçi olmadılar. Şu anda Yargının ne durumda olduğunu en iyi bilenler dava izleyenlerdir. Boşanma davalarında yargı kararları utanç verici boyutlarda olduğu halde İKTİDAR bunu görmek istemiyor. Sanki aile mahkemelerinin görevi evli kadınları, eşinden nafakalı, tazminatlı ve mal vererek FUHUŞ sektörüne sermaye yapmak. Türk aile yapısını 35 senedir bozan bu sistemin İKTİDAR ve yargı tarafından değiştirmeden koruyorlar. EVLİ KADINLARI FUHUŞ SEKTÖRÜNE GÖNDERMEK SANKİ TÜRKİYE'NİN BEKA SORUNU GİBİ KORUNMASI BAŞKA NASIL ANLAŞILIR? 6284 MEDENİ KANUN.
  • 7 Ay Önce

DEĞİL

ibrahim atalay SEN İNDERDİN HUKUK DEĞİL KÖLELİK İSTİYORSUN

HAMZA yücel

Bunlar mümin değil kâfir kâfir hiç Kuran okumazmısın
  • 7 Ay Önce

HAMZA yücel

Ben de okumadım.

YAPTIN

SEN OKUDUNDA NE YAPTIN

Daha daha üzüntü verici olan şu ki:

Temel karamollaoglu da ...sayın Erbakan'ın damadı da Türkiye' deki fetö gerçeğinden...gerçeklerinden bu kadar habersiz de mi? böyle söylüyor?...gerçekten bunu göremeyecek kadar basiret ve ferasetten uzak mıdır lar kendileri... inanılır gibi değil... birilerinin Hablemitoğlu suikastını... Muhsin Yazıcıoğlu suikastını...nerde ne olduysa hepsini Erdoğan'ın üzerine yıkma işinin aynısı... Muharrem İnce kendisi kim olduğunu bilmese...bunlar o hâle gelmiş ki... Muharrem İnceye yapılanları da Erdoğan'dan bilirlerdi...
  • 7 Ay Önce

Daha okurken aklımdan geçenleri bir alt paragrafa eklemişsiniz

Erbakan hocamızın güvenliği ile ilgili koruma polisleri yerine, CHP’li despotların kumpaslarıyla açılıp kesinleştiren mahkeme kararının gereği olarak çıkartılan yakalama kararlarının infazında, karakoldaki yetkili polislerin gelmesini, Mehmet Altınöz beyefendi Tayyip Erdoğan’a bağlıyor....hatta o "bir gurup polis" dediği takım fetö takımı ... kesinlikle böyle düşünüyoruz
  • 7 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Aynı pınarın kaynaklarından beslenmiş şahsiyetlerin sadece kıskançlık ve çekememezlik kibri ile RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A husumet gütmeleri en azından fesatlıktır.
  • 7 Ay Önce

Mechul

Türkiyenin en büyük sorunu dogruları görüp sorunun çözümüne odaklanmamak. Ekonomik sorun var, emekli mağdur, ama hala farklı versiyonlarda gündemi değiştirmek . Temel ve CHP nin iktidar olmak milletin sorunlarına eğilmek gibi bir dertleri yok . Seçimin belirleyici unsuru emekliler olacak . İkiyüzbin alan emekli ve m.vekillerinin onbin alan emekliye sabır şükür tavsiyelerine devam
  • 7 Ay Önce

Çaykaralı Fahri

Rahmetli Erbakan'ın çoluk çocuklarının kalitesi, vefatı sonrası miras kavgaları ile her gün medyaya sakız olmaları ile ortaya çıkmıştır. Şimdi o kaliteyi (!) siyasi istikbal için iftira amaçlı kullanmaları çok şaşırtmadı...
  • 7 Ay Önce

Rizeli Bahri

Pislik yapma Fahri o miras safsatası da aynı 28 Şubattaki benzerleri gibi bir kartel medya çarpıtması. Bi ara buluşalım da hem bu miras işinin aslını anlatayım sana hem de Erbakan kalitesi nasıldır onu göstereyim olur mu?

Fikret türk

Ali bey İlgi ve güvenle takip ettiğim ve sevdiğim bir kardeşim sin, bir ricam var şu emekliler için olan haber lerin netleşmemesi halinde yayınlamayın,zira gazetem akit yazınca bir beklenti oluyor ama maaşı aldım ümşdşm gene kırıldu lütfen
  • 7 Ay Önce

Esenyurt

Esenyurtta hiç vatansever yok mu?Üzülüyoruz İstanbul meclisi Ekrem tarafından oy uğruna DEM(PKK) ile dolacak yazıklar olsun!!!Adanayı Nusayri yönetiyor,İzmiri milliyetçilerin düşmanı olup onları idam edenin oğlu yönetiyor her yerden Dersim fışkırıyor hepsi CHP eliyle yerleştiriyor yazıklar olsun!!!
  • 7 Ay Önce

Haci mehmet kösedağ

Allah kalemine güç versin. Tuttuğun yolda başarılı olmanı nasip etsin. Vallahi içimizi soğutuyorsunuz. Şükür bizim de sesimiz var. Beynimizi yıkamalarına fırsat vermiyorsunuz. Milletimizi ve de devletimizi ebedmüddetten gerikoyma mücadelesi hiç bitmedi de bitmeyecekte. Suyu uyutmadan düşmanın milletimizi uyutmadına fırsat vermeyelim. Gazza faciası bize ders olmasın mı.
  • 7 Ay Önce

Baybars

En sonunda Temel'in ipliği pazara çıktı,hamdolsun.
  • 7 Ay Önce

PİŞKİNLİK

BU NE UTANMAZLIK ÇUKUR ÇAKIR ÇAMUR HİZMETİ YOK DİYE SUÇLA İHANETE EDİP KAYNAKLARINA ELKOY KREDİLERİNİ ONAYLAMADIĞINI TOPAL ÖRDEK YAPACAĞIZ DEDİĞİNİ UNUTUP BU NE PİŞKİNLİK
  • 7 Ay Önce

Murat

Bu Saadetlilerin gerçekten basireti bağlanmış, bu kadar gaflet olmaz ki. CHP onları kullanıp Kılıçtaroğlunun C.Başkanı yapmak, Erdoğanı devirmek için onlarla itifak yaptı, hoş onlar da bedevadan vekil çıkardılar. Ancak değer mi bu kadar iftiraya ve kendi geçmişini inkara.
  • 7 Ay Önce

Ahmet Fazıl

İKTİDAR olmak için insanlar nasıl evriliyorlar.Fatih Sultan Mehmet in oglu Cem Sultan da Papay la anlaşıp iktidar olmak istedi.Fakat hem kendini bitirdi hem de soyunu Hristiyan yaptı.
  • 7 Ay Önce

Ferhat

İftira etme. papa şehzade cemi devleti Ali Osmaniye karşı kullanmak istedi. İste ardına ordu dizeyimn dedi. Şehzade kabul etmedi.

Yaman

Ali beyin söylediklerine ben de katılıyorum. Ama ülkenin devasa feci dertlerine neşter vurmaması nedeniyle de çok üzülüyorum.
  • 7 Ay Önce

Sayin yazar

Sen sakın hayat pahalılığını yazma. Enflasyondan, kurdan bahsetme. Kira sorununa değinme. Böyle eften püften konularla günü kurtar.
  • 7 Ay Önce

Bir Dost

SAADET'li ihtiyar heyeti konseyi toplayip SAADET'i lağvederek CHP'ye katılsınlar.. Boylece herkes mutlu olsun...Ömürlerini Islam ile, Müslümanlar ile, rahmetli Erbakan Hoca ile, milli görüs mensupları ile savaşarak, mücadele ederek geçirmiş olan CHP zihniyetine sahip olan laikçi, mezhepçi, Atatürk simsarı solak medyadan CHP ağzı ile saldirmak da nedir kardesim..
  • 7 Ay Önce

SOKAĞIN SESİ

Fatih Erbakan Nereye koşuyor.....
  • 7 Ay Önce

Filinta

Türkiye'nin en büyük problemi, CHP.dir. Bu partinin iktidar olmak diye bir hedefi yoktur. Maalesef insanimizin büyük bir kismini da bloke etmiş , Nötr hale getirmiştir. 
  • 7 Ay Önce

Filinta'ya

Miiletin derdi, Saadet, CHP, Erbakan vs değil. Milletin tek derdi geçim. 3000 TL emekli ikramiyesi ile gemi turu yapacağız. Adın filinta yorumun çirkin.

CHP’li Terzi

BURDA Taspit ile Tesbitin FARKINI bile BILMEYEN 50-60 IQ’lu Bir ZIRCAHIL VAR VE AKLI SIRA DIKKAT CEKMEK ICIN HERGUN SADECE 1 DEFA BUYUK HARFLERLE HEVLIYOR.
  • 7 Ay Önce

Yavuz

KIM.E...DIYON...SENN...

Kim Ki Acep:))))

Büyük harflerle hevliyor mu:))))

Can

Akit TV a davet et o zaman aynen Davutoglu ile söyleyis yaptigin gibi görelim kim neyi ortaya cikarabilecek. yoksa hepsi yine yillarca mobesede kendi gözlerimiz ile gördük cumaya kadar bekleyin e benzer.
  • 7 Ay Önce

salih

Bu saadetçilerin iki sermayesi var.Biri Rahmetli Erbakan diğeri Erdoğan düşmanlığı. Allah selamet versin.
  • 7 Ay Önce

SUAT

KÖR İLE YATAN ŞAŞI KALKAR IN MODERN VERSİYONU STOKHOLM SENDROMU CELLADINA AŞIK BİR GÜRUH BU KADAR NET BİR OLAYDA BİLE OLAYLARI GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE ÇARPITIYORLAR BUNLAR BÖYLE NASIL EFSUNLANMIŞLAR ANLAYAMIYORUM AYASOFYA CAMİSİNİ TEKRARDAN AÇANI ÖRNEK ALACAKLARINA BAŞÖRTÜSÜ ZULMÜNÜN TÜM AŞAMALARINDA İMZASI OLAN ZATIN BAŞÖRTÜSÜ YASAĞINI BEN KALDIRDIM DEMESİNE MÜCAHİT YAPIYORLAR ALLAH BUNLARA AKIL FİKİR VERSİN
  • 7 Ay Önce

REZİL

suat AÇTINIZDA NE YAPTINIZ PARA GİDİNCE YİNE MÜZE YAPTINIZ PARA GELSİ DİYE TAKİYECİ ŞOV YAPIM DERKEN REZİL OLDUNUZ

Deli İbo

Rahmetli Erbakan bu gün yaşayıpta, Cumhurbaşkanı konumuna gelip R. T. Erdoğan'ın yerine otursa ve aynı R. T. Erdoğan gibi milli çerçeve içinde başarı gösterse, bu yanındaki çömezler M. Kamalak, T. Karamollaoğlu, Mehmet Altınöz, hatta oğlu Fatih Erbakan bile, Hoca'yı indirmek için oluşum içinde olurlardı. Çünkü bunların bir yerlere aidiyetleri bulunmaktadır.
  • 7 Ay Önce

Mert

İkisi de bir konuda aynı şeyi söylüyor ama birini yalancılıkla itham edip diğerini yalancılıkla itham etmeyelim diyorsun. Buda sizin olaylara yaklaşım tarzınızı gösteriyor. Bir şey ya doğru dur yada yalandır. Kişiye göre değişmez
  • 7 Ay Önce

ebubekir

fetö yapar suçu reise kalır.roboskide olduğu gibi.
  • 7 Ay Önce

RAĞMEN

ebubekir RUS UÇAĞINI DÜŞÜRME EMRİNİ BEN VERDİM YARIŞINA GİRMİŞTİLER SONRADA KAPISINDA ÖZÜR DİLEMEK İÇİN BEKLETİLDİLER BİR SÜRÜ VERİKEN RÜŞVETE RAĞMEN

sağlim

Ali bey, Hak için haklının yanında Hak için haksızın karşısında olmalı.. Yüce Allah kullarından bunu ister!
  • 7 Ay Önce

Memiş Hasdemir

Saadet Erbakan ın mirasını yedi bitirdi CHP ile yol yürüdü yok etti ama kendileri olamadılar kendileri olsalar oy alamayacaklar hala Erbakan ın kırıntıları ile idare etmelerinin sonucu geçmiş olsun.
  • 7 Ay Önce

Sahtekarlarin

Mirasina konmadigi kimse kalmadi. Ataturk, Menderes, Erbakan, yuhh artik!

CHP'li Terzi

Rahmetli Erbakan Hoca'ya, Milli Görüşçülere ve genelde bütün Müslümanlara "gericiler" "takunyalilar" "irticacilar" "yobazlar" diyerek her türlü hakareti ve zulmü laikçi, mezhepçi, Kandil devrimcisi, Atatürk simsarı malum CHP zihniyetine sahip kesimler yapmadılar mi..Elllerine fırsat geçse yine benzer şeyleri yapmazlar mi..Rahmetli Erbakan Hoca vakt-i zamanında "CHP zihniyetinin canı çıkar; huyu cikmaz" dememiş miydi..

CHP'li Terzi

Erbakan hoca da bizimle birlikte muhtesem bir yolda yürümedi mi? Hem de 1938'den sonra baska hicbir iktidarin curet edemedigi icraatlar yapip Kibris'i fethedip, ulkemizde hashas ekimini yasaklayan dunya seytanini madara ederek?

hesap

ALİ ABİ ARTIK İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ (ESKİDEN DOST OLSAK BİLE)AÇIKLAMALI VEDE AÇIK AÇIK HAYKIRMALIYIS ÇÜNKÜ ONLAR KALLEŞLİKTEN ÇİRKEFLİKTEN KORKMUYORLARDA İRANA FETÖYE ONLARIN DEĞİRMENLERİNE SU TAŞIYORLAR EĞER BİR İNSAN İMAN VARSA EVET YANLIŞLARI SÖYLER AMMA BU ÜLKEDE İSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANLARINA YARDIM EDEMEZ GEZİDE KİLERİ SEVEMEZ 15 TEMMUZA SEVİNEMEZ EĞER Kİ SEVİNİYORSALAR ARTIK ONLAR DİN KARDEŞİ FALAN DEĞİL DÜŞMANIN SAFINDA HİZMET EDEN HAİNLERDİR.
  • 7 Ay Önce

Asım,ın nesli

Bu iftira kampanyası beterin de beteri varmış dedirtiyor insana, ben 14 ve 28 mayıs seçimlerinde cumhurbaşkanlığı için başkan Erdoğan'a oy verdim, milletvekiliği için ise özlem zengin'in yeniden aday yapılmasına kızdığım için oyumu yeniden refah partisine verdim, gerçekten pişmanım, daha yolun başındayken aslında bu yeniden refah partisinden bir cacık olmayacağını idrak etmemiz tek tesellimizdir, bir başka hayal kırıklığı da başkan Erdoğan da olan vefa duygusunun binde birinin bile fatih erbakan da olmaması, fatih erbakan akpnin yedek lastiği olmak istemiyoruz demiş, İstanbulu İmamoğlu ankarayı Mansur yavaş kazandığı zaman da, onların don lastiği olacaksın fatih bey, bana yedek lastik olmak değil don lastiği olmak yaraşır diyorsan sen bilirsin, bazen ülkene ve milletine hizmet, partine ettiğin hizmet den önce gelir, yeniden refah partisi geçen seçimde 2.8 oranında oy almış, bu oran barajın 4 puan altında, buna rağmen yeniden refah partisinin 5 milletvekili var, eğer cumhur ittifakı ile birlikte olmasaydı, fatih erbakan zaten cumhurbaşkanı seçilemezdi, bugün yeniden refah partisi de tıpkı ümit özdağ'ın zafer partisi gibi kerameti kendinden menkul bir parti olurdu, siyaset elbette ki iddaa ve hırs ile yapılır, lakin bunun yanında ferasetli olmakta elzemdir, yoksa neye kime hizmet ettiğinizi idrak edemezsiniz, ne erbakan hocanın evinin etrafını kuşattırması, eğer öyle bir şey olsaydı besleme fondaş medya bunu ballandıra ballandıra anlatmazmıydı o zaman, oysaki bizler başkan Erdoğanın ağzından erbakan hoca hakkında tek bir olumsuz kelam tek bir olumsuz cümle bile duymadık, başkan Erdoğan daki en sevdiğimiz özellik ondaki vefa duygusudur, diğer taraftan buradan akpartili yöneticilere serzenişte bulunmak istiyorum, bugün özlem zengin hanımefendi akparti deki milletvekili koltuğunu koruyor, lakin akpartinin oy oranı bir önceki seçime göre %42 den %35 e düştü, bu akpartili olduğu halde akparti ye oy vermeyen akpartili seçmenlerin kabahati değil, özlem zengin hanımefendinin kabahatidir.
  • 7 Ay Önce

Hep aynı yerde hata yapılıyor!!!!!!

Fatih Erbakan Türkiyenin siyasi tarihini okuması lazım ve Milli Görüş bir siyasi harekettir;siyaset başarıyla varlıĝını sürdürür. Yrp 'si hangi siyasi tabandan oy alır;Muhafazakar tabandan alabilir, Chp'liler,Kemalis Türkler ve Kemalis Kürtler saĝ partilere oy vermez.Akp eger büyük şehirleri kaybederse bunun hesabı Fatih Erbakana çıkartılacaktır;Akp'nin seçmeni F.Erbakana küsecektir halbuki Erbakan Tayyip bey sonrasının alternatifidir ama birileri F.Erbakanı kandırdı;Erbakanın yanlıştan dönmesi mümkün şöyleki; Büyük Şehir adaylarını geç olmadan geri çekmelidir.

Hayırdır

Suudda neler oluyor.ayetli bayrağa sarılı olarak güzellik jürisi önüne gönderiyorlar. 
  • 7 Ay Önce

CHP'li Terzi

Hayırdır yoldaş...Şimdi de güzellik yarışması düzenlendi diye Suudcu olmaya karar verdiniz..

SEDAT KALFA

sayın cumhurbaşkanı bu iftiraları mahkemeye taşımalı ... MUTLAKA .. HER ŞEY ORTAYA ÇIKSIN
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Cümlene iftira diye başladın ya mahkemeye niye gitsin istiyorsun ki sen hükmü vermişsin, bu iddialar araştırılmalı varsa iftira mahkeme gerekeni yapmalı doğruysa da ona göre davranalım demen gerekiyor bir müslüman olarak değilmi Sedat kardeş,zira İslam dininde hüküm ispatla olur zanla hareket edilmez....

NASIL

kalfa NASIL TAŞIYACAK

iyildiz

 sürekli SAADET ile uğraşıyorsun...
  • 7 Ay Önce

Nur

Adam olsunlar iftira yalan kampayaları chp ile işbirliği demle pkk ile işbirliğidir fötöyle işbirliğidir yalan dolan pankartları da gözden kaçmıyor gören görüyor RTE la sidik yarışı yapıyorlar başkanı bilen biliyor iki dünyada hesap verecek bu yalancılar kim bu onlar ya ne yaptılar bu ülkeye hiç biri zerre değil RTE nın yanında başkanlığında insanlığında beyefendiliğinde krt kim sahibi kim kim var bu adamların arkasında ülkemi dinim olan islamı bu adamların eline terk edemem hiç biri hayır değil

ğp

sadette millilik kalmış mı muhterem

AKIN

O günleri yaşayanlar bu yalanlara tabi ki kanmaz. Ama yani neslin kafası karışmakta. Her yalanı duyan bir anlık doğru olma ihtimalini aklından geçirir. Bu yalanlar çarpıtmalar İnşallah bile bile söyleyenleri tez çarpar. Tüm topluma ibret olurlar.
  • 7 Ay Önce

KANDİL UZLAŞISI

Başta teröristlerin partisi CHP ve iyi partı diğerlerinin işbirlikleriyle,Kandil her ne kadar dağda karargahı olsada aslında Türkiyenin büyük şehirlerini ele geçirmiş Fatihin emaneti olan İstanbul zaten elinde 2024 tekrar fetih edecek!Tabiki PKK bunu tek başına yapamaz dhkpc mayalı sonrasında kervanına fetö ve pkk nın katılım gösterdiği sadece o da değil çakma milliyetçi iyi parti saadet gibi ufaklı tefekli hainlerin işbirliği ile ister kabul edin ister etmeyin Türkiyeyi PKK zaten ele geçirmiş yönetimde yine ele geçirecek İstanbulun filizi Esenyurt ile atıldı diğer ilçelerlede uzlaşıldı İstanbul PKK nın dır!zaten onlarda İstanbul kürdistan diyorlar her daim onların maalesef üzüntü duysakda maalesef onların
  • 7 Ay Önce

Hakan

Nasıl onların olacak? Chp nin Istanbul'daki oy orani %30, pkk nin %8 dir. Kilicdaroglu taraftarlari Eko'ya oy vermeyecek, her 4 chpliden biri sandığa gitmeyecek. Haydi hepsi gitsin diyelim, chp %30, Dem'in %70 i de oy versin, fazla fazla verelim %36 , Ip'in de yarısı versin %40 eder. Bizim %35 + %7 Mhp %42 eder. Şu anda biz ondan öndeyiz. Her halukarda 1-2 puanla alacağız insaAllah.

Atilla Eldem

Kıymetli Ali bey bu insanları dinleyince yahu diyorum biz acaba o günlerde başka memlekette mi yaşıyorduk.
  • 7 Ay Önce

ilhan

siyonistlerin gazzede yaptığı soykırıma karşı mutlaka birşeyler yapılmalı.
  • 7 Ay Önce

YAPSIN

ilhan YAPTYA DİRKECİ-KAZLIÇEŞME HATTI AÇILŞİNDA TOPLANTIDA MEYDANDAKİ İSRAİLE YAPILAN TİCARET DURDURULSUN PANKARTINI SİVİL POLİSLERE TOPLATIRDI DAHA NE YAPSIN

Hikmet Yılmaz

Ailesinde birlik sağlayamanlardan vatana millete hayır gelmez... Rahmeli Erbakan Muhsin Başkan gibi cesur olsaydı herşey daha iyi olacaktı. Malasef liderlik yapamadı.
  • 7 Ay Önce

Ahmed

Sayın Hikmet Yılmaz, olaylar hepimizin gözü önünde oldu.. Çok doğru tespit yapmışsın,evet aynen dediğin gibi oldu. Gerisi, kör ölür badem gözlü olur.. Kel ölür sırma saçlı olur... meselesi.!

huN

Allah bu ve bunun gibi dalaverecileri islah etsin! 3 günlük dünya için fırıldak olmaya değer mi? Utanın!!! Hep beraber yaşadık o zulüm günlerini..
  • 7 Ay Önce

Erhan

Sadece şuna bakin. Krt TV ve diğer Erdoğan karşıti TV ler bunları niye ağırlıyor; bunlar niye kosa koşa gidiyor. Çünkü amaç aynı .
  • 7 Ay Önce

Turgay Özkan

Allah bu yalancı saadetlileri ıslah etsin. Amin.
  • 7 Ay Önce

Nur

İstedikleri kadar konuşsunlar anca kendilerini ve kendi gibi olanları tatmin ederler RTE nı tanıyan tanır bu adam 90 lı senelerden beri hizmetleriyle var inn
  • 7 Ay Önce

Paşa

Nur hanım bizde Ali bey e bunu araştır, şahitler bul bunları çürüt öyle afaki konuşma bak dönemin adamları üstelik Erbakan'ın yanındaki kişiler bunu söylüyor Ali bey bunları araştır diyoruz, kesin bilginiz varmı,sahidiniz varmı yok eee müslüman böyle konuşurmu nur hanım, sizde bizim gibi ispat delil istesenize Ali beyden iftira diyeceğinize..

Millet

Arkadaş 63 yaşındayım 50 yıldır siyaseti takıp ederim ilk oyumu mehrum Özal,n Partisi ANAP verdim Özaldan sonra mehrum Erbakan hocamızın partisine şimdi kuruluşundan bugüne sayın cumhurbaşkanımızın Akpartiye oy veriyorum şu Akparti olmasaydı bizden bildiklerimizi tanıyamıyacaktık hocanın milli nizam partisinı kim kapatırdı CHP mili selameti kim kaptı Kenan Evren 12 Eylül dönemi refahi kim kapatırdı CHP fazileti kim kapatırdı CHP hata bu dava görülürken Bülent Arınç,a bir gazeteci soruyuyor efendim ne yapacaksın partiniz kapatılıyor Bülent Arınç da İmralıdan Apoyu çıkarsınlar bizi koysunlar demişti şimdi bu CHP ve avaneleri Akpartiye dava dahı açmadılarmı her on yılda bir ihtilal yaptırmadılarmı şimdi TVlerde çikip Saadet partisi ve yeni refah partisi yektilerş shkam kesiyorlar ey saadetli ve refahlılar Tayyip Erdoğan iktidara gelen kadar bir müslümanın bir müslümana sokakta resmi dairelerde selamün aleyküm dahı diyemiyordu haydı Beyler başka kapıya
  • 7 Ay Önce

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ ALLAH CC RAZI OLSUN......MÜNAFIKLAR ŞEYTANIN OYUNCAKLARI PROJE ELEMANLARI KAFİRLER BELİ OLUYOR, KİM KİMİNLE YOL YÜRÜYOR MEYDANDA.......

Uğur

Temel'in sözlerini telefonda 77 yaşındaki, 70'lerin ve 90'ların Ecevitçi işçi sınıfından babama söyledim. Temel'e derinden bir ... çekti. Koca yaşında bu şekilde yalancı, iftiracı, düşman işbirlikçisi, muhafazakâr-laikçi olan Temel bundan daha bile fazlasını hak ediyor.
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Nerden biliyorsun yalan söylediğini,sen şahit misin bu olaya yoo değilsin o zaman bu konu araştırılsın bakalım doğru söylüyormu söylemiyor mu bu çıksın ortaya desene hemen suçlayacağına uğur kardeş , İslam'da ispatsız delilsiz suçlama varmı kardeş...

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK, ALİ BEY KİBİRLİ LER HASETTEN ÇATLAYIN, YALANCI LAR SAHTEKAR LAR SALDIRIN MEYDAN BOŞ, MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER UTANMAZLAR, c h p AYNISI OLMUŞ LAR..........BERABER HAŞROLUN.........ALLAH CC TUZAKLARI BOZAR İNŞALLAH AMİN.........SAYIN CUMHURBAŞKANIM RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE HÜKUMETINE TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH CC RAZI OLSUN HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE SAĞLIK UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞALLAH AMİN..............İKİ GÜN LUK DÜNYADA FIRILDAK OLMAYA GEREK YOKTUR..........HESAP GÜNÜN VARDIR MÜSLÜMAN, HAKİM, ALLAH CC, ŞAHIT ALLAH CC..........
  • 7 Ay Önce

AVCI

Muzaffer yine döktürmüşsün ....

Nurettin

Şimdi belediyede adaylar ya Tayyip be vurmak sebebi amaçları toplumu tefrikaya düşürmek bölmek parçalamak bunu düşmanca veya ahmakça yapılsın c h p lileri sevindirsinler dün bu görevi saadetle yaptılar sıra yeniden refahta onlar böyük böyük adamlar süslü bahaneler bulurlar destekçileri emekliler zannediyorlar ki para denilen şeyi gökten yağdıracaklar
  • 7 Ay Önce

Harun

Ak partili bazı milletvekillerinin, belediye başkanlarının , il ve ilçe başkanlarının Ak Parti davasına aykırı tutumları nedeniyle, gerçek Ak partililer Fatih Erbakan’ı bir ümit olarak görüyorlardı. Ama 31Mart seçimleri dolayısıyla, 1) İstanbul, Ankara, İzmir’de Ak Parti adayını kayıtsız şartsız desteklemesi gerekirken ne yazık ki bu konuda çok büyük hata yaptı. 2) YRP li birisi Sayın Cumhurbaşkanımıza şahsi kini dolayısıyla, İmamoğlu’na övgüler düzenledi. Siyasette kin çok tehlikeli bir şeydir ve muhakkak mağlubiyet getirir.Sayın Fatih Erbakan bu şahsın kurbanı oldu.
  • 7 Ay Önce

Cüneyt

Bir adamı ancak politikaya girdiği zaman gösterdiği davranışlarla tanıyabiliriz , politika bir adamın ihlasını ölçen çok önemli bir terazidir.Şimdiye kadar politika meydanında çok ihlaslı, vatansever bildiklerimizi gördük ve sukutü hayale uğradık, nefsi yenmek, hakkı hakikatı savunmak öyle kolay bir iş değilmiş.
  • 7 Ay Önce

ŞUAYİP E

BUNLAR MİLLİ GÖRÜŞÜ ANLAMAYİP ERDOĞAN DÜŞMANLIĞIYLA DOSTLARINI KAYBEDİP DÜŞMANLARINI MEMNUN ETMEYE ÇALIŞIYORLAR
  • 7 Ay Önce

Ağrılı Yusuf

Bence Karamollaoglu da Altınöz de yalan söylüyor.
  • 7 Ay Önce

Nur

chp ile demle fötö ile işbirliği yapanlara yalancı kelimesi hafif kalır . TC RTE ve kardeş partimiz mhp ile elele daha güzel günlere inşaAllah

Yaşar

Hemende anladın şıp diye.Yalanölçer makinası icat ettin sanırım.

İğdırlı

Tek doğruyu söyleyen Yusup

Gerçek

Allah razı olsun Ali Bey, Saadet partısinin Bu kadar Savrulacagını, Hiç Düşünemiyorum. Yazıklar Olsun. Gerçekten Şeytan Insanları Ne Hale Getirebiliyor. Allah Islah Eylesin.
  • 7 Ay Önce

Tan

Onu bunu boşver de..Sayın Başkan R.T.Erdiganin "La -ilaha illallah İbrahim Halilullah"diyerek kiliseyi ibadete açmadı mı? Bunu bir müslüman olarak nasıl hazmebiliyorsun?
  • 7 Ay Önce

nurettin

hz ibrahim halilullah değil mi nesi yanlış

Mak

Ali bey gardas ALLAH senden razi olsun bu gözlerini HIRS bürümüs kibirli Milli görüsün yani bizim paralarimizla konusmaya cesaret eden bu mel un lari da ALLAH ya islah ya da kahretsin.
  • 7 Ay Önce

Yavuz

Selamünaleyküm Ali Agabey. Bu Suudi Arabistan da neler oluyor? Adamlar okulda çarşafı yasakladılar, güzellik yarışmasına da katıldılar, alkol de serbest birakilmis. Ustelik sahile Dubai gibi turistik bir sehir yapiyorlarmis, icinde yaninda plaji da olan yeni bir Kabe de olacakmis, Hacilari oraya davet ediyorlar. Peygamber efendimizin (SAV) vataninda olacak seyler mi bunlar?
  • 7 Ay Önce

....

Yavuz. Arabistan da seçim yok, bu nedenle Amerika ne derse o oluyor şaşıracak bir şey yok, sapkınlıkları yıllardır vardı da şimdi gün yüzüne çıkarıyorlar..

Okul

Demek ki gerçeği gördüler. Medenileşiyorlar.

VATANDAŞ

Kaç gündür bu soruyu ALİ beye soruyorsun ana maalesef cevap alamadın ....

Huuuu

Temel karamollaoğlu Sezai Temelli ile TEYZE çocuğudur hani şu sözleri söyleyen arz- ı mev-ud olacak diyen yani siyonistlere İsrail devleti ortamı hazırlamak isteyen ALLAH CC korusun Doğumuzu Güneydoğu halkını da
  • 7 Ay Önce

Tescilli doğru

Sezai Temelli ile Temel Karamollaoğlu kuzen TEYZE ÇOCUKLARI
  • 7 Ay Önce

kara otman

bu karagavur melununun ağzından müslümanların lehine bir söz duydunuzmu bu adam müslüman değildir milli görüşün içine yerleştirilmiş bir ajandır haindir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23