• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaratılış gerçeği, ispatlanamamış teori Milli Eğitim Bakanlığından beklenen çalışma

40 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fen öğretmeni

Teşekkürler sayın hocam...
  • 6 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Kaleminize sağlık sevgili Hocam.
  • 7 Ay Önce

Saltık Atlı

Miyanmar da fareye, Hindistan’da ineğe, Tibet’lerde file, İran’da güneşe ve ateşe, Avrupa’da ise önce Zeus’a sonra ise doğaya tapan pagan bozması bir sapıklığa inanmak ilericilik ve bilimsellik. Fakat her şeyi yaratan bir Allah’a inanmak gericilik ve yobazlık mı acaba.!!! Daha doğrusu hangisi akıl ve mantık dışı.??
  • 7 Ay Önce

Bi darvin bi kuyuya bi daş atmış..

Darvin bugünü görse.. son gelişmelerden haberdar olsa.. darvinizmi saçma-komik bulurdu büyük ihtimal:)
  • 7 Ay Önce

FOSİLİ

SEN GEN TEKNOLOJİSİNİ OKADAR NULINAN FOSİLİ NE YAPACAKSIN

Ömer İrfan KÜFREVİOĞLU

Çok güzel bir yazı. Tebrik ediyorum.
  • 7 Ay Önce

Ne mutlu Müslümanım diyene..

Elhamdülillah insanım&müslümanım.. atam da Hz. Adem&Havva.. ne mutlu Müslümanım diyene..
  • 7 Ay Önce

DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bediüzzaman

TabiatRisalesi.. meraklısına şiddetle tavsiye edilir..
  • 7 Ay Önce

Mustafa

Ortaçağ Avrupasında da dinle bilim çatışmaları yaşanıyordu. Onlar Reform ve Rönesans sayesinde bu sorunu aştı. Onlar şimdi bilim ve teknoloji sayesinde 55 sene once aya gitti simdi de marsa gitmeye çalışıyorlar. Biz orta çağımızı yaşıyoruz ,halâ melekler erkekmi dişi mi tartışmasındayız.
  • 7 Ay Önce

Mehmet aktan

Cehaletin böylesi...

Muhammed Numan

Teşekkür ederim hocam
  • 7 Ay Önce

DEMOKRAT

Sayın Kavaklı, Eğitim-Bir senin üye sayısının çokluğunun sebebini biliyor musunuz? Sayının çokluğu meseleye, iddiaya haklılık kazandırır mı? Üye sayısının azlılığı otomatikman iddianın zayıflığını mı gösterir? Bence iki görüşte okutulabilir. Haklı olan tabi ki yaratılış gerçeğidir. Aynı zamanda şunu belirteyim bu konuda ilk adımı ANAP dönemi Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler atmıştır. Bizim lise öğrenciliğimizde biyoloji öğretmenimiz evrim teorisinin geçersizliğini yaratılış ğerçeğini MEB in gönderdiği bir kitapçıktan bize okumuştu, 80 Li yılllarda.
  • 7 Ay Önce

DELİLİN

GERÇEK OLDUĞUNA SAĞLAM GÜVENİLİR İSBATIN DELİLİN NE BOŞ BOŞ KONUŞMA

Erzincanli.

Hocam,Sizden İman konusun da tafsiye edilecek kitap olarak Kuran Tefsiri olarak Risalei Nurları beklerdim.10 gram bal yemek için 10 kilo geçiboynuzu yemeye gerek yoktur!!!! Tafsiye ettiginiz kitaplar haşir ve kader konusunda bir fikir veriyorlar mı?
  • 7 Ay Önce

A.Yücel

Kitaplar Darvin teorisini çürütüyor. Bilimsel delil olarak verilmiş. Cumhuriyet gazete yazarları okusun.

BAK

erzincansız VERDİĞİN KAYNAĞA BAK BİR DELİNİN ANLAMSIZ AFİRMASYONLARI

2721

Sayın yazar evrimin ispatı yok demişsiniz. Evdeki nemli yerde duran cansız pirinçten canlı kurtuçklar çıkmaya başladı..
  • 7 Ay Önce

VARDA

2721YARATICIN TEORİSİNİN SANKİ VARDA

Kanber

Allah sizden razı olsun hocam bırakın bunlar kendilerine maymun görmeye devam etsinler Belki bunlar maymunların neslindendir
  • 7 Ay Önce

Kenan

Bilimle çatışmayın 
  • 7 Ay Önce

Meşhur Binbir Sürat Kripto Nefer'e

Türk numarası yapan haçlı, kılıç artığı Islam dysmani sizofrenik kripto istersen krem peynire tap kimsenin umrunda mi zannediyorsun.. Cehennemim dibine kadar yolun var..Sadece kuduz kopek gibi her gun Islam'a ve Muslumanlara hırlama ..Hoşt deyince kaçıyorsun da fakaydık dakika sonra yine hevlemeye başlıyor sun..

Bilimi kim yarattı?

Bilim niçin-nasıl var.. HİÇ düşündün mü:)

Kenan'a

Bilimin , Mustafa Kenal'in, laikliğin arkasına saklanarak gözü dönmüş bir şekilde Islam ve Musluman düşmanlığı yapmayın..

KİM

doğrusu SAFSATAYA BAK O NERDEN ÖĞREMİŞ ASLINI ONU KİM YARATMIŞ

Doğrusu...

Asıl, bilimleri bildiren, onu insana öğreten ve herşeyi hiç yoktan yaratan Allâmülğuyûb Allah tealâ ile çatışmamak gerekir. İlim, malûma tâbîdir. İnsan, ancak O'nun bildirdiği kadarını bil(ebil)ir..

Hikmet Yılmaz

Ülkemizin ihmal edilen en önemli konusu Eğitim Bakanlığı. 21 Yıldır iktidar olan AK-PARTİ malasef eğitime istenen desteği vermedi veya verilmesine sinsice duyarsız kalındı. Ekmek,su ve hava kadar önemli olduğunu bilmemiz gerekir. 1 - Ara tatil kaldırılmalı. 2 - Kılık kıyafet düzenlenmeli.3- Orta öğretimde yabancı dil yerine "Fen bilgisine" ağırlık verilmeli.4- Kendi dilinde kendini ifade edemeyen gençlerimiz yerine, donanımlı bireylere yetiştirmeliyiz. EĞİTİM EĞİTİM EĞİTİME.
  • 7 Ay Önce

müslüm

Şu gerçek.Evrim teorisi yüzde yüz ıspatlanmış değil.
  • 7 Ay Önce

OLUR

müslüm ONUN İÇİN ZATE TEOR YOKSA İSBATLANIRSA KANUN OLUR YALNIŞ OLDUĞU ANLAMINADA GELMEZ ODA İSBATLANMIŞ DEĞİL

Kovit

Kovit virüsünün sürekli mutasyon geçirmesine ne diyorsunuz.
  • 7 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN UZUN ARADAN SONRA TAM ARADIĞINIZ BAKANI BULDUNUŹ HAYIRLI OLSUN EFENDİM
  • 7 Ay Önce

devrim

çoooook önemli bir konu. bunu kitaplardan kaldırmayan kafir olur. ispat mı istiyorsunuz. göbekli tepeden çıkanlar başlı başına bu sapık uydurma teoriyi tamamen çürüttü. ALLAH RAZI OLSUN VEHBİ DİNÇERLER BALAN İKEN YAYINLADIĞI KİTAPÇIKTA 39 DÜNYANIN EN ÖNDE BİLİM ADAMLARI BU SAPIK HAİNLERCE KASITLI UYDURULMUŞ,İDDİAYI KABUL ETMİYOR VE ÇÜRÜTÜYOR. özellikle bu dönemde herşeyin gerçek ve bilimsel verilere dayanması, insanımızın YAHUDİ UYDURMASI YALAN BİLGİLERDEN KURTULUP DOĞRU AYDINLANMASI GEREKİRKEN, KENDİNE OY VEREN %70 KÇTLENİN İNNAMADIĞI MİLLİ MANEVİ DEĞERLER HAKINDA, ÖZELLİKLE KUR'AN HAKKINDA ŞÜPHE UYANDIRMAK İÇİN KASITLI UYDURLMUŞ BİR YALANIN HALA KİTAPLARDA YER ALMASI ÇOOOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ. DEMKKİ BİZ HALA YAHUDİ UŞAKLARI MI YÖNETİYOR???? DÜŞÜNCESİ AKLA GELİYOR
  • 7 Ay Önce

DİYE

devrim HİTLERDE NÜKLER BİLMİNE YAHUDİ BİLMİ DİYE AŞAĞILAMIŞTI BİNLERCE BULUNAN FOSİLERİ VE GENETİK BULUŞLARINI NASIL AÇIKLAYACAKSIN KİTABINLA

Ebu ilim

Sayın hocam bilmek ve inanmak çok farklı şeylerdir inanan bir insan için ayın yarılıp tekrar birleşmesinde bilimsel olarak her ne kadar imkansızlık olsa dahi bu durum onun umurunda olmaz ve inanmaya devam eder. Bilen insansa bir vakayı tam olarak emin bir şekilde ispatlanarak gördüğü dahil de bildim der. Mevzu yaradılış ise ilk dediğimiz durum ortaya çıkıyor ne sizin dediğiniz gibi ortada ispatlanan bir yaratıcı var ne de bu evrenin tesadüfen meydana geldiği ispatlanmıştır. Yani bilimsel olarak yaratıcı ne vardır ne de yoktur vesselam
  • 7 Ay Önce

Can

sayin yazar, bir evanjeliste bu kadar hayran oldugunuzu bilmiyordum
  • 7 Ay Önce

H.Y.E

İnkarcılara, nankörlere, mantıksızlara ne kadar delil getirirsen getir inanmazlar. Dün Ebu Cehiller, Firavunlar,Nemrular ne ise bugün de aydinlanmacilar,Darvinistler, Marksistler aynı kişilerdir. Onlarda ilim, mantık arama. Hatta onlarla boşu boşuna tartışmak da zaman ve emek israfıdir.
  • 7 Ay Önce

Filmler dizi dizi

Covid senaryosunda; can korkusuna yada neoliberalizmin nimetlerini ikballerini kaybetme korkusuna kapılıpta bilimin mutlaklığına "inanıp", hatta mutlaklığına "inanmayanlara" bilim adına baskı yapan inançlılar kimlerdi,,yine bir Allah affetsin bizi, filmimi izledik..bu filmler dizilere döndü, dön dolaş,,dolaşıp kal..yada bopa katılıp sonra bopta neymiş ortalığı birbirine kattı Allah bizi affetsin filmi,,yada fetö işleri,,o kadar çok dizi film izledikki..neoliberalizmin kopya filmleri,,neoliberalizmin yatağından geçen yollar kötü yollara düşürür.....maymun olmasanda olup çıkarsın zaten........Bilim (art niyetli ve inançsız olanı) maymunları insana çeviremez ama, YÜCE YARATAN işine gelince inançsız bilime, işine gelince ise O'ndan medet umanları maymuna çeviriyor ama...öbürleri ise zaten domuz,çevrilecek bi tarafı yok..
  • 7 Ay Önce

Yusuf Duman

İlkokul müfredatına Allah peygamber sevgisi konmadikca ne hizmet yapsanız boş. Ak parti 23 yıldır niye müfredata dokunmuyor. Bir sınıf öğretmeni olarak söylüyorum
  • 7 Ay Önce

Yusufçuk

Andımızı kaldırdı ya ..

ahmet

Ver işte illa kitapta mı yazması lazım. Kitapta yazılan şeyler sadece okunur. Kalplere girmek lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23