• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Berat gecemiz, beraatımız olsun

61 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Filinta

Başta sayın yazarimız olmak üzere,tüm akit ailesinin ve tüm akit okurlarının,berat kandili mübarek olsun. Rahmeti rahmana kavuşanlara Allah cc rahmet ve merhameti ile muamele etsin. Yerleri cennet, makamları yüksek olsun,inşallah.
  • 7 Ay Önce

Orhan İnan

Aklımızın ve vicdanınızın kabul edemeyeceği kadar büyük imani afetler yaşıyoruz. Kırılmanın ve her yönden yapılan ahlaksızca saldırıların, imanlı gönüllerde oluşturduğu tahribat ile, islamın yükselişinin durdurulacagi, ülkenin mümin lider ve kadrolardan arındırılması hedefinin gerçekleşeceği zannediliyor..Onca şerre rağmen bizleri hayırla buluşturan Rabbim e şükürler olsun..Mübarek Berat gecesi hürmetine Rabbim Filistinli kardeşlerimize acilen kurtuluş nasip etsin.
  • 7 Ay Önce

Abdüsselam Efe

بسم الله الرحمن الرحيم Allah ın adı ile rahman rahim. Berat kandiliniz mübarek olsun. Şunu söylemek isterim. Gazzeden uzakta gazze için ilk Şehid Merhum Hazan Bitmez hocaya, Ramazan-ı şerifte her birimiz birer Hatmi şerif okuyalım ve bu mesajı Allah teâlâ'nın rızası için yayalım ve bütün Müslümanlara ulaştırmaya çalışalım. Allah teâlâ ya emanet olunuz. 24. 02. 2024. Abdüsselam Efe
  • 7 Ay Önce

Bu kadar kul hakkı yiyen

Beraat edebilir mi?
  • 7 Ay Önce

Vatansever

Mübarek günde müfterilik yapanların hali ne ola ki?.

Takvim/Kanun

1925: Hıyanet-i Vataniye Kanunu'nda değişiklik yapıldı; Din politikaya alet edilemeyecek ve bu suç vatan hıyaneti sayılacak." Bu kanunun suçu nedir, sağ cenah olsun, sol cenah da aynı konu da oy potansiyeli için saha da top koşturuyor.
  • 7 Ay Önce

Filinta

Takvim ,Din politikaya alet edilemez.Doğrusu, POLITİKANIN DİNE ALET EDİLMESİDİR Çünkü politika bir araçtir.Nihai hedef değildir.

Binbir degisik isimle burda palavra salllamak yerine biraz arastirmalara bak filinta. Ben rezil etmekten yoruldum, sen rezil olmaktan utanmiyorsun!

. Oturup sabahtan beri arastirdim ve Halkımızın ezici bir çoğunluğunun (%98) Müslüman olduguna dair sayisiz arastirma buldum. Kadir Has Üniversitesi’nin Prof. Mustafa Aydın koordinatörlüğünde 2010 yılından beri düzenli olarak hazırladığı Türkiye Eğilimleri – 2021 yılı Araştırmasına gore Turkiye'de beş vakit namaz kılanların oranı yüzde 21 (bunlarin yarisi veya 1-2 puan fazlasi cogu burda yorumcu seriat-hilafetcilerdir. Cunku Konyaliyim, anna babam ve cok akrabam gibi bes vakit namazinda olup seriat karsiti olanlar da var ve yarisi civari). Namaz kılmayanların oranı ise yüzde 41. ‘Cuma, bayram, şükür namazlarını kılarım’ diyenler ise yüzde 37. % 1 de korkusundan cevap veremeyen var. Yani gectik diger verileri bir yana bu 5 vakit namaz kilmayan %79'u bile seriati getirmeye ve laikligi kaldirmaya kimse ikna edemez. Zaten AKP'ye siyaseten cok yakin TESEV ile son secim haric bugune kadarki tahminleri dogruya en yakin olan KONDA'nin ortak arastirmasina gore de Turk Milleti'nin % 82.3’luk kahir COGUNLUGU Atatürk ilke ve inkılapları'nın yeni anayasada yer almasını isterken % 17.7'lik bir AZINLIK buna karsi cikmasi yukardaki veriyi desteklemektedir.

Filinta

Türk Milleti kahir ekseriyeti müslüman olan,bir millettir. Milletin önünde,dini vecibelere engel olan bazı durumlar var ise,bu durumlari bertaraf etmek siyasetçilerin aslı görevidir..Bir siyasetçi böyle bir engeli kaldiracağini,seçim vaadi olarak halka ilan ediyorsa,bu gayet normaldir.. MESELA; CUMA NAMAZI ÜLKEMİZDE HALKIMIZIN KAHIR EKSERİYETI TARAFINDAN İFA EDİLEN BİR NAMAZDIR. BU SEBEPLE CUMA GÜNÜNÜN,TATİL OLMASINI HALKIN ÇOĞUNLUĞU İSTER.. ŞİMDİ BİR SIYASETÇİ,BUNU VAAD ETSE, DİNİ SİYASETE ALET Mİ ETMİŞ OLUR.TABİİ Kİ ETMEZ. Nitekim eninde sonunda,Türkiye de Cuma günu tatil olacak.Gidiş bu yöndedir.. Halen daha aktif olan kripto vesayet odakları, belki böyle bir girişimi, herşeye karşı çıkan vesayet odaklarına yaptırarak, onlara rakiplerine karşı üstünlük sağlatacak.. Bebek katilini dsp.döneminde yakalatarak,onlari iktidar ettikleri gibi. NETİCE İTİBARIYLA, MÜSLÜMAN BİR ÜLKEDE, HALKIN TERCİHİ, ENINDE SONUNDA GERÇEKLEŞECEK. Gidiş bu istikamettedir..Din ile ibadet ile alakasi olmadıği halde, dindar görünmeye çalişan bazi siyasetçilerin takindiği tavir bu yöndedir..ANCAK HALKIMIZIN BASİRET VE FERASETİ, ONLARIN SAMİMİYETİNİ DERHAL SORGULAYARAK, DİNİ DUYGULARI İSTİSMAR EDEN ZEVATI, DERHAL İSKARTAYA AYIRMASINI SAĞLAR.. Buna hiç şüphe yok..

bayram öztürk

Recai Kutan ölmeden önce konuşmalı. Temelin, Saadetin zelil durumunu artık itiraf etmeli.
  • 7 Ay Önce

Maraşlı

Temel Karamollaoğlu, “Erdoğan, Erbakan’ı cezaevine attırmak için çok uğraştı” diyerek çok büyük bir yalan söyledi, iftira attı. Kendilerine milli görüşçüyüz diyen zillete düşenler ise bu müfteri, cahil adamın peşinden gitmeye devam ediyorlar. Recai Kutan ölmeden önce artık konuşmalı.
  • 7 Ay Önce

Filinta

Maraşlı hiç endişe etme. Onun peşinden gidenler zaten iskarta idi..Kimisi fetö,kimisi menfaat beklentisi ile Rahmetli Erbakan hoca'nin, yaninda bulunuyordu,anlaşılan. Mollaoğlu bunlara turnusol kağidi oldu .

Okur

Meti Yüksel hayranları bugün Metin Yüksel in katilleriyle ittifak kurdu.Ne acaip dünya..
  • 7 Ay Önce

Baybars

Der der Karamollaoğlu der.Çünkü O,milli görüş içinde ajan.
  • 7 Ay Önce

Csn

bereketli kandilde bile muhalif siyasilere dil uzatmadan edemedin. diger düsünceden olanlara sansür korkutma baski sürgün yapilinca hic orali da olmuyorsun haci burada neyi sikayet ediyorsun ki.
  • 7 Ay Önce

Vatansever

Haci haci diye bozuk üslubun ile yalan dolan yayma gayretinden vazgeç.

Bir Dost

"Ifade özgürlüğü engellenemez" diyerek tozu dumana katan TELE 1, Halk TV, Sözcü TV, Cumhuriyet gibi kendilerini ilerici ve özgürlükçü olarak tanımlayan sol haber sitelerinde yukaridaki benzer ifadeleri yazarak yazarlaru elestirsek ve mesela Ismail Saymaz'in, Merdan Yanardağ'in yazilarinin altinda bunlar yayınlanır mi..Akit Gazetesinin haber sitesindeki özgürlük ortamını solcu, laik, Kemalist , devrimci haber siteleri ve medya organlari da dahil baska bir yerde bulabiliyor musunuz..!

Çok şükur

Küfür etmemiş bugün.

CUMHURİYET KADINI

lise açılırken ihtiyaç sırasına göre açılır adım başı imam hatip açarken teknik lise meslek lisesi denizcilik lisesi açmazsanız sanayide çırak kalfa usta bulamazsınız ordaki meslekler ölür bas bas bağırıyor küçük sanayide organize sanayide ustalar yetişmiş eleman yok diyerek
  • 7 Ay Önce

Filinta

Yorum,hiç paniğe gerek yok.Ne ezan susar,ne bayrak iner.Togg ise daha bir başlangiç.. Bu malüm zihniyet daha çook eyvah eder..İslamiyetin nuru, daha nice gözleri kör kulakları sağır edecek yaşayan görür.Allah cc nurunu tamamlayacak.Bize düşen bu Dünya imtihaninda geçer not almak.. Kadir Mısiroğlu merhumun dediği gibi,inşallah İslamiyetin baharina giriyoruz..Hak ile Batıl inşallah, gece ile gündüz gibi ayrilacak.. Ne mutlu hak'in yaninda olan Milletimize. Türklerin 24milyon km2 lik islam devleti ile,Dünyaya adalet dağittiğı ve nizamat verdiği günler,inşallah yakindir. Sömurgeci eşkiya batı medeniyetin son çırpinaşları da fayda etmeyecek.. Bu köhne zihniyet, insanlarini gözden çikarmiş durumda. İSTİKBAL İSLAMINDIR,INŞALLAH.

Filinta

Cumhuriyet kadini,hani özgurluk vardi. Gençlerimiz yüksek öğrenim yapmak istiyor.Devletde imkan sağliyor. Bunda ne kotülük var. ANCAK eminim ki ,devlet gençlerin yuksek ögrenime geçişte bazi filtreler koysa,İLK KARŞİ ÇIKAN, GENÇLERI KIŞKIRTAN,MAALESEF BU ZIHNIYET OLUR.

....

Engel nedir ki anlamadım? Oraya da eleman yetişsin, buraya da tercih meselesi o bas, bas, bağırsan sanayiciler de hatayı kendilerinde arasınlar, haydar'la beraber benim oğlum da sanayici de ordan biliyorum..

Yorum

Vatanımızı bölemeyeceksiniz,bayragımız indiremeyeceksiniz ezanlarımızı susturamayacaksınız toog u duduramayacaksınız.

Ahmet Fazıl

Vehbi Koç o yıllarda yardımlar yapmıştır.Şişli camii yapanlar listesine bakın.Ve de hayr için yapmışlardır.Eski fotolara bakın ya bu fotoları nasıl çektirmişler diyecegimiz bir sürü foto görürüz.Çünkü dini hassasiyet yoktu.o yıllarda iktidara talip de yoktu.Ne zaman dini hassasiyeti olanlar iktidara talip oldun ondan sonra işler degişti...Bu sebeble de iktidar için dini hassasiyetleri olan ve olmayan insanlarında nasıl evrildikleri ortaya çıktı.Fakat bu tarihte de böyle.4 halife devri hariç tutuyorum.Halife olmak için yapılanlar farklı degil yani....
  • 7 Ay Önce

ahmet fazıla

rahmetli vehbi koç ilahiyatta lisans üstü yapanlara da burs veriyor misal yurt dışında okutuyordu

Beberuhi

Sence temel bey bu konularda yalan söylemiş olabilir mi,yada yalan niye söylesin Ali bunu keşke araştırsaydın en azından işaret ettiği Hasan Kalyoncu mu kimse işte yada o günlerin sahitlerinden birilerine sorsaydın keşke Allah'a havale edeceğine
  • 7 Ay Önce

hüda partili

Yaşadığımız son olaylar bizim daha çok mesai yaparak gece gündüz uyanıklıkla çalışmamız gerektiğini gösteriyor.Su uyur düşman uyumaz her zaman geçerlidir.Kripto İslam düşmanları durmayacak ve daha çok üzerimize geleceklerdir.Türkiyenin bir düşman istilasının altında olduğunu(fiziksel ve askeri anlamda olmasa da)kabul ederek hareket etmemiz lazım inşaallah.
  • 7 Ay Önce

Nuh

Ali bey her an ve günümüz berat olsun inşallah. Bozulmuş ve kararmış kalp ve gönüllere ışık giremez. Ne deseniz onlar duymaz ve anlamazlar. Onlara boşuna nefesinizi harcamayın, israf olur
  • 7 Ay Önce

Okur

Yazıyı okumaya başlayınca bugün chp yok demiştim. Ayrıca Metin Yüksel i ...lerin öldürdüğünü unutmuşsun herhalde..
  • 7 Ay Önce

m. ali

peygamber efendimiz lanet okumayın diyor. onun için şu mübarek gün karamollaoğluna lanet okumuyoruz. ama hasbunallah ve niğmel vekil diyoruz. ya rabbi sen şu adamın şerrinden ümmeti kurtar. sen berat gecesinde duaları kabul edensin.
  • 7 Ay Önce

Islamda

Tek kutsal gece vardir. O da Kadir gecesi. Digerleri, peygamberimizden yüzlerce yil sonra uydurulmuş gecelerdir.
  • 7 Ay Önce

KEMALİST

Temel Karamanoğlu kendisine "katil" "kundakçı" "örümcek kafa" diyenleri; rahmetli Erbakan Hoca'ya ve milli görüşçülere "gericiler, irticacilar, yobazlar..vs" diyerek her türlü hakareti ve zulmü yapan laikçi, mezhepçi, Kandil devrimcisi CHP'li yoldaşlarını da mi unutmuş..
  • 7 Ay Önce

YILMAZ TANGAL

Selamünaleyküm Ali Agabey. Bu Suudi Arabistan da neler oluyor? Adamlar okulda çarşafı yasakladılar, güzellik yarışmasına da katıldılar, alkol de serbest birakilmis. Ustelik sahile Dubai gibi turistik bir sehir yapiyorlarmis, icinde yaninda plaji da olan yeni bir Kabe de olacakmis, Hacilari oraya davet ediyorlar. Peygamber efendimizin (SAV) vataninda olacak seyler mi bunlar?
  • 7 Ay Önce

Ret

Eskiden yallah Arabistana diyorlardı şimdi Arabistandakiler yallah Türkiye"ye diyor.

Yorum

Kabe de Filistin bayrağı açan Türk vatandaşı kadın gözaltına alınmış

Bir Dost

Müminlerin Beraat Kandilleri mübarek olsun inşallah...
  • 7 Ay Önce

a.d.

Tamamiyle haklısınız. Allah (C.C.) her şeye şahit. O ol demeden hiçbir şey olmuyor. Ve O bunların olmasını isteyerek kimlerin nasıl tavır alacağını bekliyor. Ve nihayetin de ateşe odun da lazım..........
  • 7 Ay Önce

Ayla Akan

Sen bi şey deme biz diyoruz Allaha emanet ol
  • 7 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ................................................................................DÜNYADAKİ BÜTÜN KÖTÜLÜK LERİN ANARŞİNİN TERÖRÜN İÇ SAVAŞLARIN KRİZLERİN .FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİN .DARBELERİN İSYAN LARIN .....SEBEBİ. ..SORUMLUSU .SUÇLUSU .PLANLAMASI .FAİLİ .....ABD .DENEN TERÖRİST DEVLETTİR. ......................................................................TÜRKİYEDEKİ .HUZURSUZLUGUN HAYAT PAHALILIGININ .ENFLASYONUN .TERÖRÜN .ANARŞİNİN .ETNİK AYRIMCILIĞIN .KAOS KİSKİRTMALARIN .....SEBEBİ SORUMLUSU SUÇLUSU .YUVASI .ÜRETİM .MERKEZİ ....CHPKK ..DENİLEN ...TERÖR ÖRGÜTÜ.DÜR ........
  • 7 Ay Önce

Asım,ın nesli

Afganlılar Amerikanın Afganistan'a götürdüğü demokrasiye o kadar hayran kalmışlar ki, Amerika kuyruğunu kıstırıp Afganistan'dan kaçarken demokrasi hayranı Afganlılarda ne olur bizi de götürün bizide götürün diyerek uçak tekerlerine sarılmışlar, ben demiyorum bunları, ülkemizdeki demokrasi hayranı İngiliz ve amerikan beslemesi kemalistler söylüyorlar, ülkesine ve milletine hainlik edenlerin en sevdikleri yönetim şekli her ne kadar demokrasi olsada, İngiliz ve amerikan haydut devletlerinin güçlü ülke imajının arkasında, kendi ülkelerindeki hainleri bulup yok edip, başka ülkelerdeki hainleri bulup onları kullanmak yatar, kraliçesinin biricik kuzusu ingiluz Temel'in ölmeye ve cennete gitmeye niyeti yok herhalde, eğer öyle bir niyeti olsa, Erbakan hocanın karşılaştıkları yerde, bu iftirayı atanın yüzüne tüküreceğini bilirdi, İngiliz Temel bugün izlemiş olduğu siyaset ile aslında chp adına erbakan hocadan intikam alıyor, 28 şubatçı kemalist zorbaların yapıp ettiklerini es geçip, 2006 da Erdoğan erbakan hocanın evinin etrafını kuşattırdı demek ne ya, eyy İngiliz Temel bu iftirayı atarken hadi ALLAHtan korkmadın yüzündeki sakaldanda mı utanmadın, İngiliz Temel hariç bütün Müslümanların berat kandili kutlu olsun.
  • 7 Ay Önce

GETİRDİ

TAKUNYALIN SON DÖNEMDE ÖĞRENCİSİNE SÖYLEDİKLERİNİ BİR İZLE O YÜDEN YILLARCA PARTİSİNİ ZİYARET BİLE ETMEDİ OĞLU FATİH ZORLAYARAK BU BİNAYA GETİRDİ UNUTMUŞSUN

Hikmet Yılmaz

A.Dilipak'ın 15 Temmuz'daki darbeden hükumetin haberi vardı diyor. Bu zat-a sormak lazım sen niye hiç dillendirmedin diye. Akit'ten ayrılması isabetli olmuş.
  • 7 Ay Önce

ayhan

Aynı tarihlerde yazdığı yazıları bilmez gibi iftira atma.Büyük günah.

Okur

Olanlara Allah şahit zaten en iyi de Allah bilir.. Olanlara Allah şahit.
  • 7 Ay Önce

BAYBURT SEVDALISI

Berat gecemiz mübarek olsun o zaman onun temel sivas olaylarıni .. cumhurbaşkanımız hocamızdan icazet almışdır
  • 7 Ay Önce

Nurettin

Şimdi bazı zanna düşenler Tayyip Erdoğanı Erbakan'la vurmak istiyor sanki Erbakan peygamber yanlış yapamaz her konuştuğu sanki hadis yapmaya fırsatı olmadığı hedefi Allahın izni ile Tayyip Erdoğan başkanlığında Ak partili insanların desteği ile yaptılar çok şükür
  • 7 Ay Önce

Yusuf Duman

Ali bey Süleymancilar neden hep CHP'ye oy verirler. Bir iki cümle ile fikrinizi belirtir misiniz. 14 Mayıs'ta beyanatlari var
  • 7 Ay Önce

Berat bizim neyimize

İsrailli insan hakları örgütü B'Tselem, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılar nedeniyle 2 milyon 200 bin insanın açlıkla mücadele ettiğini ve bu durumun Tel Aviv yönetiminin uyguladığı politikaların sonucu olduğunu belirtti. "Gazze'de 2 milyon 200 bin insan açlık ve susuzlukla boğuşuyor
  • 7 Ay Önce

Geredeli

Ümmeti Muhammed in Beraat kandili mübarek olsun.TEMEL KARAMOLLAOGLU. Ayasofyada namaz kıldınmi Kilmadiysan Özgür ile Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu nuda götür Ayasofyaya.Temel sen ümmetin bedduasıni alan birisisin .
  • 7 Ay Önce

Nücahit

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KRT’nin programında, Necmettin Erbakan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, dönemin başbakanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2006 yılında Refah Partisi'nin kurucusu Necmettin Erbakan'ın evini polisle kuşattırıp Erbakan’ı hapse attırmaya çalıştığını ileri sürdü. Karamollaoğlu’nun aktardığına göre, 2006 yılında Erbakan 2 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığında, Erdoğan Refah Partisi liderini hapse attırmak için evini polis eşliğinde kuşattırdı. Fakat AKP’nin kurucularından olan Hasan Kalyoncu'nun Erdoğan ile yaptığı sert görüşmenin ardından Erbakan'ın ev hapsine alınmasına karar verildi. "Erbakan Hoca, 2006 yılında hapse mahkum olduğunda Tayyip Erdoğan polisle evini kuşattırdı. Hapse attırmak için büyük bir gayretin içine girdi. Çünkü mahkum olmuştu. Evinden alacak... Hocamızı ilzam etmek için, kötü göstermek için hapse attıracaktı.” İfadelerini kullanan Karamollaoğlu, Hasan Kalyoncu’nun, olay karşısında Erdoğan’a, 'Eğer Erbakan'ı tutuklarsan burayı senin başına yıkarım. Ben siyaseten seni yaşatmam' dediğini iletti. Kalyoncu’nun sözlerinin ardından Erdoğan’ın, cezayı ev hapsine çevirdiğini anlatan Karamollaoğlu, “Abdullah Gül Bey Cumhurbaşkanı olduktan sonra Erbakan Hocamızın affını kendisi gerçekleştirdi. Yani Erbakan Hoca siyasi hayata Abdullah Gül'ün bu affıyla dönebildi. Arkasından 2010 yılındaki seçimlerde Saadet Partisi'nin Genel Başkanı oldu." İfadelerini kaydetti.
  • 7 Ay Önce

Haci

İslamda peygamberin doğum günü kutlanmaz, hiçbir ayette ve hadiste de kandil yoktur. günümüzde bazı müslümanlar kadir gecesini dahi kandil zannetmektedir. Ayrıca bu gecelerin kutlanmasını nehyeden bir rivayet de yoktur. Bu geceler Osmanlılar döneminde II. Selim zamanından başlayarak, minarelerde kandiller yakılarak duyurulup kutlandığı için "Kandil" olarak anılmaya başlamıştır. Yani kandiller Kur'an'da geçmiyor. Sadece Osmanlılar döneminde yapılan kutlamalardır.
  • 7 Ay Önce

Cikmis ile bilirsin'e

Niye dalga geçiyorsunuz? Bir kere yazmaktan acizsiniz, her ikinizde oturun birgüzel yazın..

BİLİRSİN

İLK UZAYA ÇIKŞİMİZ DİYEDE KUTLAYA BİLİRSİN

ÇIKMIŞ

DEMEKİ UZAY İLK KİM ÇIKMIŞ

...

Biz de Efendimizin doğum gününü mum yakıp kutlamıyoruz, Allah'ım bize onu hidayetçi bir müjdeci olarak gönderdiği için şükürlerimizi dile getiriyoruz salavatlarla, dualarla.Üç aylarda, mü'minlere ahireti hatırlattığı bol sevabı olan geceler vardır, buna ister kandil dersin istersen mübarek geceler dersin..

Asım,ın nesli

Ulan , peygamber efendimiz zamanında telefon yoktu deyip telefon da kullanmayalım istersen, peygamber efendimiz miraç'a çıkmış bunu kandil olarak kutlayın dememiş, peygamber efendimizin miraç'a çıkmasını ben kandil olarak kutluyorum bunun nesi tuhaf geliyor sana, islam yaşayan nefes alan bir insan bedeni gibidir, kemalizmin dogmalarına benzemez.

Mehmet pehlivan

Ümmeti Muhammed in Beraat kandili tüm İslam alemine hayırlara vesile olsun.Geriye dönüp baktığımızda madımak oteli yangınında Sivas belediye başkanı olan Bunak Temele sol basın neler demişti neler yazmışlardı.Bu bunak Temel Ayakkabıları ile seccade çiğneyen Kılıçdaroğlu nun elini kaldırıp işte bizim Cumhurbaşkanı adayımız dediği zaman ben bir Müslüman olarak utandım Temel ümmetin on parmağı yakanda Allah'ın huzuruna vardığında senin hesabın ağır olacak ben bir Müslüman olarak Allah'a seni şikayet ediyorum Kuran okuyan çocuklara orta çağ karanlığı diyenlerin dostu diye Allah seni nasıl bilirse öyle yapsın.Rahmetli Erbakan baş örtüsü dedi Erdoğan halletti Üniversitesilere baş örtülü kızlarımızı almadılar Erdoğan halletti Masasına içki kadehi koydular omuz attılar hesabını Erdoğan sordu hapis cezası verdiler Erdoğan kurtardı Temel sana yazıklar olsun.
  • 7 Ay Önce

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK, ALLAH CC RAZI OLACAĞI İŞLER LER YAPMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMİN, MÜSLÜMAN ODURKİ YAŞANTISI İSLAMİ OLANLARA MÜSLÜMAN DENİR........BERATI NI SAĞ ELİNE ALIRSANIZ CENNET OLUR İNŞALLAH........MÜSLÜMAN.......KİMİNLE YOL YÜRÜDÜĞÜN NE DİKKAT ET........MÜSLÜMAN............HASET , KİBİRLİ ,YALANCI , KATİLLER, KÜFÜR BAZLAR ,SAHTEKAR LAR, KAFİRLER ,DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI, TERÖRİST ,VATAN HAİNİ LERİ,,PROJE, ELEMANLARI, KİMİ LER.....BELİ DİR.......LEŞ LER.....AMEL DEFTERİNİ.....SOL.DAN, ALANLARDIR.............DİLEDİĞİNİ SEÇ...........
  • 7 Ay Önce

Hakan

Temel iyice bunadi. Erbakan'ın oğlu da bu konuda iki laf edemiyor mu. Yazıklar olsun bunlara. Allah kimseyi şaşırtmasın.
  • 7 Ay Önce

Çavuşoğlu

O artık sapıtmış,yüzünde rabbi yesir varmı ,dikkat edin.
  • 7 Ay Önce

Uğur

Ali bey, Koç elbette bildiğimiz gibidir. Ben onların iftar yemeğini yemedim, ama içkili sözde bilimsel konferansına gittim (içkiyi elbette içmedim). Sizin sandığınızdan asıl farklı olanlar o cemiyet yani o çetedir. "Yarın o imam hatiplilerden de bazılarını bu bahaneyle kafalarsın" diye bu Demirel ve Mesut Yılmaz ve peygambere sövdüren idamlık Zühtü zihniyetli suçlu muhafazakar zenginler suçlu Koç kardeşlerine o telkinde bulunmuşlar ki numaradan birkaç iftar yemeği versin. Bir ahalinin zenginleri (mutrefîhim) Kur'an'a göre daima müminlerin ve Allah'ın düşmanıdır ve suçlu olanlarıdır. (Lüks yaşamayan ve çeteleşmeyen üst-orta hâlli müminler ise zengin değildir, eğer gerçekten müminseler.) Allah elbette doğru söylüyor ve bunu her geçen gün daha net gözlemliyoruz. Zenginleri yani lüks yaşayanları yani suçluları övmeyin. Yoksa Allah daha dünyada onları üzerinize musallat eder. Onlar ve diğer münafıklar düşmanın ta kendisidir, onlara karşı ihtiyatlı olun.
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23