• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vahşetin “aç bırakma” silahı

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Asli

Cok guzel ozetlemissiniz.. cok uzgunuz keske bizlerde savassak hatta 3 dunya savasi ciksin onada raziyim yeterki bu israil yok olsun.... Yapayanlizlar...dunyaa komple sinifta kaldi. 
  • 7 Ay Önce

Ahmet Faruk

İsrail'e karşı askeri harekat şart oldu. Yoksa bu siyonist şerefsizlerin duracağı yok.
  • 7 Ay Önce

Metafor..

@guzel bir metafor.. Argüman yahudilerin, yahudi lobilerinin dünya markaları ünlü... deterjan markaları malum ünlü " kirlenmek güzeldir"... slogan En ünlü marka dünya da yahudi sapık "Epstein".. Jeffrey Epstein.. yani.. Tesadüf O Ki.. "Epstein-barr virüsü var, öpücük hastalığı, kanser ve lenfoma yapıyor. " Wikipedia.. İsrail.. yani Bir kere bu suçlu bir katil. Kasten öldürme, kasten yaralama, işkence ve eziyet suçlamalarıyla yargılanmalı. Ama ne hikmetse yargılanmıyor.Dahası var. Tehdit ve cebir kullanarak cinsel saldırı, taciz ve çocuk istismarı yaptığı da kayıtlara geçmiş durumda. Kaynak: “Katil İsrail bir insan olsa onu hangi suçlardan yargılamamız gerekir?”
  • 7 Ay Önce

Caner bey

Gazzede kendini süpermen sanan çoluk çocuk güya İsraile bir numara yaptı yaptığı hareketin altında kendi kaldı.Hani kassam Tugayı vardı şu vardı bu vardı netice bütün aleme ibret olsun.Rezillik dizboyu.sadece beslenme yardımına yetmez.Bu insanlar bazılarının egosu (başta hamas) daha fazla tatmin olmadan alınıp başka güvenli yerde acilen iskan edilmeli ve oradan kurtarılmalıdır.
  • 7 Ay Önce

Kripto'ya

Filistinliler kendilerini süpermen zannetmeyi birakip ulkelerini Yahudilere birakip kaçmalılar mi.. Kurtulus Savasin'da Ingiliz, Fransız, Yunan işgaline karşı Kuvayi Milli ve Turk halki kendini süpermen zannetmeyi bırakıp Anadoluyu Ingilizlere, Yunanlılara terk edip kaçmalı mıydılar..? Tel Aviv'den mi yazıyorsun Shlomo

AVCI

Isgalci vahsi Yahudiler de ayni şeyi söylüyorlar ve yapiyorlar..Fulistinli Muslumanlari kendi vatanlarindan göce zorluyorlar .Vahsi Yahudiler sadece son birkac aydir degil yaklasik 50 yildir isgal ettikkeri Filistin topraklarinda çoluk çocuk demeden on binlerce sivil masum Filistinliyi katlettiler.. Isgalci vahsi Yahudilerin binlerce bebek ve çocuğu katletmesini "Kassam Tugaylari" veya "HAMAS" a baglayarak mesrukasturmakcve haklı görmek karakter, haysiyet ve şeref sahibi hic kimsenin yapacağı bir iş değildir...Türkiyenin güvenliği Gazze'den baslar...Çünkü şu an Filistin topraklarında katliam yapan Isgalci vahsi Yahudiler; Türk topraklarının bir kısmını da kendilerine vaad edilmiş topraklar olarak görüyorlar..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23