• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Harbiyeli değilim ama, bize İHL’de böyle öğrettiler!

162 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayse

İnsan İslam ' dan nasibini almadigi vakit nerede olursa olsun rütbe aldikca nefsine yenik dusup zalim olabiliyor.
  • 7 Ay Önce

Muammer

HAİN LER DEVLETİ SARMIŞ.ACİL YOK EDİLMELILER
  • 7 Ay Önce

Nuran Devres

Bir yorumcu Abdülhamid'in Menderes'i Avrupada okuttuğu yazmış. Nereden çıkardıysa. Menderes yurt dışında okumadı. İzmir lisesini ve Ankara Hukuk Fakültesini bitirdi. Abdülhamid ile hiç tanışmadı. O dönem saltanat mensuplarının Türkiyeye girişi yasaktı. Menderes başhekim olur olmaz hemen bir yasa çıkararak hepsinin Türkiye'ye dönmesine izin verdi. Fakat gelen Hanedan mensuplarının ne işi,ne geliri vardı. Menderes kendi örtülü ödeneğinden hepsine maaş bağlattı. 2.Abdülhamit Hanın 4. zevcesi Müşfika Kadınefendi Menderese bir mektup yazarak maddi sıkıntı çektiğini söyledi. Menderes onun maaşına zam yaptı ve kendisi de İstanbul'a geldikçe Müşfika hanımın elini öpmeye gitti ve gönlünü aldı. Bu tutum Yassıada döneminde başına bela oldu ve Türkiyeye halifeliği getirmeye çalışmakla suçlandı. Sanki yeterince iftira atılmamış gibi. Onu idam ettiler çünkü ondan korkuyorlardı. Milletin ona olan sevgisini biliyorlardı. Sağ olduğu sürece onlar için tehlike arzedecekti. Türk milleti için çok acı, çok hazin günlerdi. Allah Adnan Menderes'e gani gani rahmet eylesin. Hâlâ içimizde bir hicrandır.
  • 7 Ay Önce

Uyari

Nuran Hanim, geceleri sakin yorum yazmayin

İbrahim Atalay

Ali Bey, eskilerde en güvenilir kurum anketi yapılırdı, ve kurum olarak TSK çıkardı. Ben bu konuda anketin yanlış olduğunu bilirdim. Çünkü kadınların askerlik yapmadıkları için o tarihlerde TSK revaçta olduğundan oylarını o yönde kullanırlardı. Sadece erkekler askerlik yaptığından ankete onlar katılsa sonuç öyle çıkmayacağına inanıyorum. Sizin bu teğmen olayında eski düzeni hatırlatıyor bana. Kurum yıpranmasın diye eskiden gördüğümüz olumsuzlukları açıklayamadık. İçimize attık.
  • 7 Ay Önce

Savcı

Ali bey halk öfkeli emekli perişan, piyasa yangın yeri . Bir nisan çok geç olacak. Lütfen konuya yazarmısınız
  • 7 Ay Önce

o subaylar seçilirken

seçici heyetten tanıdıgım zat, gereken dikkat ile seçildiği halde, sıkıntı harbiyede emekli subayların ders vermeleridir... onun için direm ki böyle dsvulla polis toplandığı yıllar gibi mazbut asker yetistirmek zor. aslari liseler açılmalı, fetonyoho o liselerde kök oluşturdu, kemalizm de öyle, demek ki orada konrollu adam yetiştirilebiliyor, neden peygamber izinde yetistirilemesin,öğretmenleri dikkatle alınorsa, bu tegmenler darbeci emekli zevat ca igdis edilxi, alnırken gerekli secim yapılmıştı.
  • 7 Ay Önce

HÜSEYİN

SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! ÇOK DOĞRU VE HAKLISINIZ. AMA BU ESKİDENBERİ VARDI. BİR ÜST RÜTBELİ EN ALTTAKİ ER'İ DÖVERKEN BİLE KÜFÜRLER HAVA,DA UCUYOR'DU. DERSİNİZKİ DÖVMEK YASAK,DOĞRU. AMA KİMSE BİLMEZ Dİ Kİ. SÖYLEYEMEZ Dİ. BAZI GERÇEKLER,GÜN YÜZÜNE ÇIKMASI ÇOK ÖNEMLİ. SİZE'DE SAYGI DUYUYORUM. BU AHLAKSIZLIK UNUTULMAMALI. SAYGI,SEVGİYLE BU ÜLKEYİ ELBİRLİĞİYLE KORUYUP,YÜCELTECEĞİZ. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 7 Ay Önce

Kalktı zaten

O madde kalksin. Sizi bekliyoruz.
  • 7 Ay Önce

Esenyurt

PKK ile CHP nin ortak adayı CHP şemsiyesiyle yani maskesiyle PKK lıdır!Kürt devletinin kurulmasını istiyor!Sezgin Tanrıkulu Canan Kaftancıoğlu nasıl ki CHP şemsiyesi altında ise o Misaldir Ahmet Özer peki CHP nin daha önceki adayına ne oldu?Tıpkı Güngörendeki adayı gibi sizce ne olabilir tabiki sağlık sorunu yaaa işteeee Sağlık sorunundan dolayı çekilip PKK lı aday getirilmiştir CHP nin tek isteği KOLTUK dur o kadarki .t sürüsü deniliyor kabul diyorlar suratlarına tükürsen yağmur sanıp şükür diyorlar PKK partisi CHP!!!!
  • 7 Ay Önce

T.C DEVLETI DEMOKRATIK, LAIK SOSYAL BIR HUKUK DEVLETIDIR

Anayasanin 2. Maddesi.... Saygilarimla...
  • 7 Ay Önce

T.C DEVLETI DEMOKRATIK, LAIK SOSYAL BIR HUKUK DEVLETIDIR

Anayasanin 2. Maddesi.... Saygilarimla...
  • 7 Ay Önce

XXL

Türkiye cumhuriyeti yani bizler , faşist Kemalistler ile çıkarcı siyasi islamcılar arasında boğulmak üzereyiz.. ülkeyi mahf ettiniz yeter artık
  • 7 Ay Önce

Vedat

Bunlar 22 yıllık Ak parti iktidarında oluyorsa sözün bittiği yerdeyiz!
  • 7 Ay Önce

nuri

Üstadım.Çok Güzel olmuş Makale ANLAYANA TABİY Kİ...
  • 7 Ay Önce

İÇİN

DURMAK YOK YOLA DEVAM 12 YABANCI ÜLKETE TAPU ŞİLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN TAPU KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ AÇILDI VATAN TOPRAĞI SATMAK İÇİN
  • 7 Ay Önce

Meşhur Binbir Surat Kripto'ya

Çomarligini yaptigin sahiplerin işgalci vahşi Yahudiler de ; vatan topraklarinim bir kismini kebdilerine vaad edilmis topraklar olarak gorup hak iddia ediyor....Isgalci vahşi Yahudilere en küçük bir elestri getirenlere kuduz gibi hırlayıp "HAMAS'li terörist" ilan ediyorsun amma

Kürşad

İlk Türk ordusunu Büyük Hun imparatoru Metehan kurmuştur. Bir çok tarihi kaynağa göre Türklerin İslamiyetle tanışmaları ve İslamiyete geçmeleri zorla ve kanla olmuştur. 
  • 7 Ay Önce

Latif Kerim

Talkan katliamını unutan. Arap tarihlerinde bile var. TV de açıkça “iyi ki kesmişler Türkleri, Böylece müslüman olduk” dedi

Alp-eren

Bu iddialar ancak yorumcular arasında Türk numarası yapan binbir surat kripto Yahudi, PKK, DHKP-C çomarinin iddiası olabilir...Irkcilik derecesinde en hizli Türkçülerin ve Kürtçülerin Yahudi, mason olmalari tesaduf mu acaba...Yorumcuar arasinda Kürşat ve Bozkurt numaraları yapan çakallara, tilkilere dikkat..

Mudo

Yalan . Metehan Teoman'ın oğludur .Türklerin müslüman olması talas savaşından sonra olmuştu . Ve herkes kendi tercihi ile olmuştur . Yalan söyleyen tarih utansın .

Ferhat

Küçük at. Türkleri kimse zorla müslüman yapmadı

Mazlum

Allah razı olsun Ali Bey, Elinize, kaleminize saglık. Bu küfürbaz cuntacılarmı vatanımızı, milletimizi koruyacak. Yazıklar olsun.
  • 7 Ay Önce

İncila Kiraz

BURASI LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİ.
  • 7 Ay Önce

Gökhan

Laik cumhuriyetiniz cephede neden askerini Allah diye bağıttırıyor! Şehitlik vaad ediyor? Yoksa laikleriniz ön cepheden uzak hep arkada mı duruyor? Mesela askeri gidip en ön hatta geçip laik laik diye bağırabilirsiniz?

BURASI TURK ISLAM YURDUDUR

Burası asirlardir Türk Islam yurdudur...Halkımızın büyük bir çoğunluğu da Müslümandır elhamdülillah...Islam ve Müslüman düşmanı laikçi Talibanlara hayır...

Ferhat

Bir tek laiklk kaldı. Zahten.

Mustafa

Eline kalemine sağlık, istismarcılar herşeyi Müslümanlara zulüm ve haksızlık aracı olarak kullanıyorlar.
  • 7 Ay Önce

YAPAY ZEKA

Yargının içine iyice sızmış FETÖCÜLER hala dahi içindeler onlar her yerdeler her kılığa girerler eee 40 50 yıllık yapılanma şu an CHP ve İyi partide varlar CHP de PKK lılarda var tabiki zaten CHP teröristlerin yuvası çöplüğü bataklık!
  • 7 Ay Önce

Nedim

İslam'a müslümanlara düşmanlık edenler gayri müslim özgürlüklerini ortaya koyarken müslüman olduğunu iddia edenler de bunlara hallettik leri cevapları vererek özgür olduklarını ortaya koymalı.meydani boş zannetmesin kimse.. farkında mısınız İslam dinine düşmanlık yapanlar sapkın ve cani hristiyan ve Siyonistler e onların dinlerine lafları yok.rahibeler hahamlar in tesettür lerine kimse laf atmaz ama Kuran'da ki tesettüre düşman olanlar ise
  • 7 Ay Önce

5816 kalksın..

Seven söven belli olsun.. hodri meydan:)
  • 7 Ay Önce

MUZAFFER

Ya kaldiramazsak bize kaldirirlarsa napcaz kanka,zaten kahir azinligiz.

Yavuz

Ben de cok istiyom kanka ama gucumuzun zirvesindeyken kaldiramadik, simdi Kemalizm denince ikide bir aparkart cikaran Bahceli ile nasil olcak bu is:-(

Nihal

Haklisin kanka, ben de 5816 kalksın cok istiyom ama bir yandan da kaldiramazsak nolur acaba diye dusunurken Banu Alkan'in sarkisi aklima geliyo ve korkuyom. Sen alisiksin, pek korkmuyon her halde.

Zekeriya gökçe

Fetö güç topluyor. Adamları diş gösterdiğine göre bir kişekleyen var demektir. Amaçları ne acaba??? Bu millet ite köpeğe itibar etmez. Efendileri yeniden paralar mı gönderdi bunlara bir bakılsa... hem ne için bir darbe daha yaşayacaklarına göre amaç ne??
  • 7 Ay Önce

XXL

Vay be büyük resmi görmüşsün Zekeriya .. sen geçen gün ki Dilipak ın tweetini oku …

Derin Kulak

Agbi  bütün konusmalari bize anlatiyorsun...
  • 7 Ay Önce

Nedim

Müthiş bir yazı gerçekten..hukuk somut delillerle yürür.ilkonce suç teşkil eden veya problem in kaynağı olayın olup olmadığı nasıl olduğu apaçık şekilde ispatlayan somut veriler üzerinden sonrada olaylardaki ifadeler sözler apaçık ortaya konarak suç işlenip işlenmediği ortsya konur.yazar hukuk eğitimi aldığından bence belgeleriyle olayın olup olmadığıni ispatlamış ve olayın vukuunda ki sözler fiiller tesbit edilmiş delillerle ortaya koymuş ve yazar haklı olarak ta suç işleyenler belli iken olayın müsebbibi suç işleyen 100 kişilik tegmenden yalnızca 4 kişinin cezalandırılmasının haksızlık olduğunu isabetle ortaya koymuş ve 96 ve de daha sinsice davranıp kendi ideolojisini ortaya koymayan dindarlara islami yaşayanlara ve Osmanlı yi begenen toplumun çoğuna değerlerine düşman olan şiddet e varan tepkileri olanların orduya topluma karşı zarar verici olmalarını güzel dile getirmiş.magdur tegmenleri n feto tarzı tezgaha getirmek istenen lere verilen haksız cezanın esasen orduya topluma verildiği de kayıt altına alınmalıdır.
  • 7 Ay Önce

Hasan abdullahoğlu

Bütün sorumluluğu tarafıma ait olmak üzere;Ali bey siz ağzınızı bozmayın ben sizin yerinize bu analarının dağda bayırda bulduğu Saygı Öztürk ve İlter Aksoylu denen şahsiyet sizlere bir iki kelam da ben edeyim.Bre mendeburlar srati müstakim üzere gidenlerin yollarına türlü tuzaklar kuran şeytanın insi temsilcileri Müslümanlardan ne istiyorsunuz?
  • 7 Ay Önce

Olcay şengül

Kimi Atatürkten ....kimi dinimizden....Hiç vazgeçmeyecekler .....Burada yorum yazan arkadaşlar bunu biliyorlar...Yukarının emin olun bir hesabı var....kendi hesaplarınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim....
  • 7 Ay Önce

KADAR

olcay hiçgülme emi SEN ÖYLE SAN 

cesaret

sesi neden bu kadar çok çıkıyor.Nerden geliyor bu cesaret
  • 7 Ay Önce

BAK

cesaret DOĞRULUĞUNDAN HAKLILIĞINDAN GELİYOR

Orhan İnan

Atatürk ün arkasına saklanıp inançlı insanlara saldıran, küfürler savuran kim olursa olsun, ahlaksız bir suistimalcidir.
  • 7 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Arkadaşlar Durumu görüyorsunuz. Kenan evren'in dengeyi sağlamak için bir sağdan astık, bir soldan astık dediği gibi dengeyi sağlamak için 100 azgın teğmenlerin içinden 4 tanesini seçmişler, 3 tanede mağdur ve mazlum teğmenlerden almışlar ve ordudan atmışlar. Ben bu ordunun içindeki subayların çoğunun 28 Şubat kafası taşıdığından en ufak bir şüphem yok. Başta Tayyib bey değilde bir chp li olsa bu subaylar 28 Şubat'taki dediklerini tekrar ederek; Türkiye için tehlike 1. sırada Müslümanlar, ikinci sırada pkk derler. Peki hiç mi istisna yok derseniz cevabım; bin subayda bir tanedir derim. İşin enteresan tarafı Ali Bey bu zulüm hakkında pek çok yazılar yazdı. Ama bizim Müslüman cenahın yazarlarının bu mağdur teğmenlere zulüm konusu hiç ilgilerini çekmiyor. Allah akıl fikir versin. Akit gazetesi olmasa Türk milletinin bu zulümlerden hiç haberi olmayacaktı, belki de o 4 teğmeni dahi atmayacaklar, üç mağdur tegmeni atıp konuyu kapatacaklardı. Şeytanın vekili bu zalimler kabrin ve cehennemin eziyetini görünce çok bağıracaklar, çığlık atacaklar ama beş para etmeyecek. Biz de onların bu hallerini seyredip oh oh diyeceğiz, inşaallah. Laikçi chp li subayların, zalimlerin bir planları var ama Rabbimin de elbette bir planı var. "Onlar bu hileyi düşünürken, Allah da onlara tuzak kuruyordu." Enfal, 30. ayet.
  • 7 Ay Önce

kibarcik

kıyıda koseden ustlerınde mangal külü ortulmuş besmlesız zıhnıyetın tezahürleri kıpırdıyorlar vatan haıni fetoşun son kalıntılarından hep masa altında olmuslar meydan bos degıl haaaa veselam
  • 7 Ay Önce

Mechul

Tek çare yeni bir anayasa ivedi olarak yapılmalıdır. Direkmen refaranduma sunulmalıdır
  • 7 Ay Önce

Mechul

Yorumları ve yazıyı okudum. Yazacak çok şey var lakin hakaret olarak algılanıyor. Dünyada bu kadar irdelenen İslam dininden başka bir din varmı bilmiyorum . Rabbim sen ümmeti Muhammed'in evlatlarını bütün serlere karsı emin ve muhafaza eyle.
  • 7 Ay Önce

Bediüzzaman:

"Fakat muvaffak olmaz, geri çekilir. 'Kahraman ordu, dizginini onun elinden kurtarıyor.' diye rivayetlerden anlaşılıyor."
  • 7 Ay Önce

Yaşar

Dindar olanlar ve olmayanlar . Ülkemiz maalesef çok kötü bir istikamete gidiyor.
  • 7 Ay Önce

Yaşar

Turk Milletin'nin % 82.3 Kemalizm Anayasada mutlaka yer almalidir 

Kamalizm icad edildi..

mertlik bozuldu.. kamalizm projesi bu milleti 2ye bölme projesiydi zaten!

SUÇU

yaşar ACABA KİMİN SUÇU

Ben

İç ve dış düşmanların Osmanlıyı yıkma projesi tamamlanınca BUNDAN SONRASI İÇİN, yeri geldikçe ‘uygulanacak plan ve projelerin’ hazırlandığına adım kadar eminim. Bu projenin adı; ‘’Kalıntı üzerine kurulacak devletin zaman içinde parçalanması için yapılacak işlemler’’: 1- Tek Millet halinde yaşayan insanların bölünmeleri için Irkçılık ayrılıkları önceden yapıldığı gibi devam ettirilmeli. 2- İslam inancı yok edilmeden bu milletin yıkılamayacağını dünya olarak bilmekteyiz ve bu nedenle yazılı, sözlü olarak meşrebimiz anlatılmalı ve inananlara cezalar verilerek inanç zayıflatılmalı, yok edilmeli. 3- Bir zamanlar dünyanın en üstün ordusu olan ve peygamber ocağı denilen ordusundan peygamber çıkarılmalı. 4- Mezhep ayrılıkları körüklenerek bunlar biri birlerine düşman edilmeli. 5-İnşası yapılan her varlığın tesisinde zayıflıklar, kusurlar, yanlışlıklar çokça olmalı. 5-Irk, Fikir, İnanç ayrılıklarında önderler çıkarılarak, etraflarında topluluklar oluşturularak isyanlar çıkarılmalı. Bunlara ayrı devlet kurma fikirleri aşılanmalı. 6-Bizim kanun, fikir ve yaşantımızın en güzel olduğuna inandırılarak sömürüye devam etmeli. 7-İleri gidilirse darbeler, isyanlar ‘bizim çocuklara’ yaptırılarak gelişim önlenmeli. VS.VS. Uzatmayayım. Bu kadarla kalmazlar. Bunları ve devamını zaten aklı başında herkes tahmin ediyordur. EY MİLLET LÜTFEN DİKKAT.
  • 7 Ay Önce

Ali

O teğmenleri okula alanlar kim? Mülakatları nasıl geçiyolar, önce onlar sorgulanmalı hocam.
  • 7 Ay Önce

Nedim

Ali bey diyor ki fetocular gibi Atatürk ardına düşüp Amerika batı hesabına darbeci oldukları ortaya çıkan bu tegmenleri kim aldı sorusturulsun.yoksa Atatürk gibi Osmanlı subay i gibi yedi düvele savaşmış örnek asker e kimsenin lafı olmaz

Nuh

Okula devam edenleri kim nasıl yetiştiriyor veya motive ediyor. Bir sorgulanmalı.

memduh

Atatürkçülerin orduda ne işi var diyosun yani

Bir Dost

Türk ordusu; Müslüman halkımızın Müslüman evlatlarından oluşur.. Türk ordusu gerek Kurtuluş Savaşında veya Kıbris çıkarmasında düşman mevzilerine "Türkiye laiktir laik kalacak.." diyerek degil; tekbirlerle, dualarla, salavatkarka saldırmıştır. Atatürk simsarı kriptolar, laikçi mezhepçi solaklar; Islam'a ve Muslumanlara karşı saygılı ve edepli olmayı öğrenecekler...Elleri mahkum..
  • 7 Ay Önce

Türk ordusu

Türk ordusu ; ülkemin topraklarında dogmuş din ,dil ,ırk ayrımı gözetmeksizin vatan millet aşkı ile tutuşan vatan evlatları Mehmetçiklerden oluşur.

5816 kalksın..

selanikliyi gerçekten sevenler.. zorla-resmiyeten sevenler.. seviyomuş gibi yapanlar.. duygusal sevip servet yapanlar.. siyaseten seven rolü oynayanlar.. hepsi ortaya çıksın.. acaba gerçekten seven 1 Allahın kulu var mı.. hodri meydan:)
  • 7 Ay Önce

Bir Dost

Evet indiricem.

Paşa

5816 varken bunu anlayamazsın güzel kardeşim,

Zaten onlar

Kalkanı sever. Balik olarak.

Ahmet

Kalkinca neolacak indircenmi?

Dikkat et

Genelde kaldırmaya calısırken kaldıramayanlara kaldırırlar da bir hatırlatayım dedim.

Mechul

Sayın Ali bey konu ekonomi ve emekli. Seyyanen zam intibak ve ek gösterge bunlar çözülmeli . Acilen emekli yaş sınırı yükseltilmeli.milyonlarca insanın beklentisi var ve neden görmezden gelinir anlamıyorum . Her gün konu ile ilgili kafa karıstıran onlarca haber. Allah rızası için bir yetkili çıksın var veya yok acıklama yapıp konu kapansın. Böyle bir kargasalı bir ortam daha varmı. Bizler aynı mekanı paylaşıp farklı alemlerde yasıyoruz. Çok yazık bu millete.
  • 7 Ay Önce

beslenen kargalar, göz oymustur

Abulhamid'i avrupada okuttuğu ,Menderesi, erzincan çukurunda at ...kokusundan kurtarıp amerikaya gönderdiği zümre ihaneti örnekle, 3. süne dikkatle, yetistirdiklerine dikkat etmeli sivil ve askeri baştakiler.
  • 7 Ay Önce

Nuh

Nerede kimde okursa ona hizmet eder. Yediği çanağa.

Ne mutlu Müslümanım diyene..

Asker Ocağı Peygamber Ocağıdır.. mehmedcik Allah Allah diye savaşır.. nokta.
  • 7 Ay Önce

Bir Dost

Amenna

Çakma mücahit

Cumaya en son ne zaman gittin?.

TürkiyeİslamCumhuriyeti..

Bu ülke İslam Cumhuriyeti olarak kuruldu.. sonra kamalist bi darbe ile chp tarafından ele geçirildi.. kamalizm-chp, ingiliz-siyonist projesidir.. vesselam. Kamalizm-chp-fetö-pkk bu pislikler temizlenmeden huzur yok..
  • 7 Ay Önce

Ayasofya da açıldı..

Sırada 5816 var.. kamalizm yargılanacak.. vesselam.
  • 7 Ay Önce

Okur.. sen turist misin:)

Turistlere paralı.. sana bedava.. git gör.. ben ısmarlıyom:)

Nasıl bi kafadasınız anlamak mümkün degil

5816 kalkınca Zeki Mürende bizi görecek mi

okur

Evet açıldı ama..giriş paralı oldu.

Nur

Ülkemiz çakallarla çevrilmiş siyaset yazılı görsel medya akademisyenler sanatçılar artistler kim kimdir anlayamıyoruz barosu doktoru öğretmeni aynen bir yerlerden başlarını çıkartıyorlar bunlar müslümanıda sevmiyor islama saygıları yok Allah korkuları yok gardımızı almalıyız Rabbim fırsat vermesin tuzaklarını kirli planlarını başlarına geçirsin. açıkça kuşatılmış bir haldeyiz silkelenmeli toparlanmalıyız. eylemler söylemler çok ahlaksız fütursuz. İstanbul ibb bunların eline geçince dahada küstahlaştılar yalan dolan fitne algı ile kazandılar 5 sene heba oldu adam başkan olmak için her yolu denedi olmayınca döndü yaomadığı şeyleri yaptımalgı reklamla işi götürmeye kazanmaya çalışıyor tekrar ibbnin başı olmak için aday oldu istanbulu uçurumun kenarına getirdi başa gelirse son tekmeyi vuracaklar esen yurt denen en fazla şiddet kavga olan ilçe burası her gün bir başka dalaş var teksas gibi bir yer orayada bir pkk yanlısı adamı aday yaptılar kürtlerin devlet kurmak hakkıdır deme gafletinde bulunan bir adam! tc ni boş arsa gibi mi görüyorlar bu adamlar tc osmanlı torunları türklerindir asla size ve sizin gibi siyonist işgalci kafalara bu ülkeyi işgal ettirmeyecez bazı pkk yanlısı kürtler bunu kafalarına soksun artık ya adam gibi yaşayın yada gidin bu ülkeden emelinizi gerçekleştiremiyeceksiniz arkanıza aldığınız amerika da israil ingilterede vs olsada! Allah tuzaklarınızı başınıza geçirsin. biz uyuymuyoruz devletimizde uyumuyor belanızı ağa babalarınıdan bulun inşaAllah .
  • 7 Ay Önce

Nur

Şifa olsun iç torun tavşan suyu

TORUNU

nur.. TAVŞANIN SUYUNUN SUYU

şeriat hayattır

üstadım  bu ülkede önce kamalizm vesayeti kırılmalı 
  • 7 Ay Önce

@UCAK'a (Binbir Sürat Kripto'ya)

Turkiye'den Batılı ülkelere ve diğer ülkelere kaçıp iltica ve sığınma talebinde bulunanların hemen hemen hepsi PKK, DHKP-C, HINCAK TAŞNAK, TIKKO, ŞEBBIHA, FETÖ militanları ve sempazitanlari veya kılıç artığı kriptolardir...Yani sizinkiler....

Bir Dost

Seriat hayattir....Amenna...

İnşallah az kaldı..

Pkk-fetö bitiyo.. darısı kamalizmin başına.. amin.

UÇAK

hayatır diye evel MİLLETİNİN UÇAK TEKERİNE DAHİ SARILIP KAÇMAK İSTEDİ

Cumhuriyeti yıkmayı hayal edenlerin vay haline

Feto denedi boyunun ölçüsünü aldı.Yerse sende bi dene istersen

Okul

Bu ülke Atarürkün kurduğu laik Türkiye Cumhuriyeti,dir.

Asıl

Senin gibilerin ..

Fethullah

Birisini sevmek zorunda mıyım?
  • 7 Ay Önce

Babalarinin kim oldugu belli oldugu icin

Baziları sevmeyebilir.

DİKKAT

Dikkat...Meşhur binbir sürat , Yahudi, PKK, DHKP-C, FETÖ , çomari ajan provokatör Nusayri yobazi Nefer iş başında.. Provokasyonlara gelmeyin...

Seni adamdan sayıp

Ceza bile vermezler.

ADAŞI

fethullah SEVMEYE BİLİRSİN AMA  HAKARET ETMEYECEK EDEMİYECEKSİN 

hasan

Sevmek zorunda degilsin. Ama Bu ülkenin Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyeti oldugunu kabul edip kurucu liderine saygısızlık etmemek zorundasın. Ediyorsanda paşa paşa cezasını çekmeyi göze alacaksın

Adindan belli

Sen sevecegini sevmişin zaten.

Mesela ben sevmiyom:)

Acaba suç mu.. Hilafeti kaldıran, Osmanlıyı yıkan birini sevmemek suç olabilir mi!? Suçsa ne mutlu ki.. elhamdülillah ki suçluyum:)

yener tutan

cehape zihniyeti kendini küfürsüz ifade edemez.
  • 7 Ay Önce

ŞERİAT DÜŞMANLARININ CANI CEHENNEME, HAÇLILARDAN GAVURLARDAN DEVŞİRİLEN LAİKLİĞİ SAVUNANLARIN DA

HAÇLI, MÜSTEMLEKE ARTIKLARININ, soysuzların, Laikliğinde, LAİKLİĞİ MÜSLÜMAN ANADOLU HALKININ BAŞINA ZORLA , ZORBALIKLA DİKTE, BELA EDENLERİN DE, Laikliği savunanların da canı cehenneme, zümera. ANADOLU TOPRAKLARI MÜSLÜMANLARIN YURDUDUR, ÖYLE DE KALACAKTIR. MUŞLUADAM
  • 7 Ay Önce

Başeğmez

Asker ocağını peygamber ocağı yapacağız inşallah.
  • 7 Ay Önce

Nur

İnşaAllah

Ahad

Bunlar Amerika'nin yesil kusak projesi. Dini kullanan siyasileri destekle, kontrol altina al, orduya burokrasiye yerlestir, seyler sihlar, tarikatlar vs ile kontrolde tut istedigin zamanda kullan. Turkiye su an bu oyunun alenen oynandigi yer, ama kimsenin uyanmaya niyeti yok. 
  • 7 Ay Önce

Nedim

Esasen işgalci batı Anadolu ya gelip müslümanları öldüren tecavüz eden Yunanlar i affeden ve müslüman halka düşmanlık yapanlar NATO kafa değil mi.bilnsin ki kim ki İslam'a müslümanlara düşman onlar batıya hizmet ediyordur

Evet kamalizm-chpkk projedir!

İngiliz-siyonist projesidir.. aynen katılıyorum:)

Hasan

 Askeri okulda Ataturkcu olmayan adamin isi yok. Ha eger yine Ataturkculeri tasviye edelim orduyu IHL'lilerden olusturalim diyorsaniz 3-5 yila kalmaz ordu diye bisey kalmaz.
  • 7 Ay Önce

Nedim

PKK gibi çapulcular la laik askerlerinin mucedelesiju başarısını gördük.Alllahtan dindar asker dindar siyasetçi ve en önemlisi dindar mühendisler geldi de PKK hakkettigini ancak yeni yeni görüyor

Evet.. Bu ülkede

İslam-Osmanlı düşmanlarının işi yok..

Müslüman mahallesinde salyangoz..

Bu ülkede salyangoz satılmaz.. kamalizm-chp hiç satılmaz, satılamaz..!

Asım,ın nesli

Bu cuntacı kemalist yobazlar, okudukları askeri okulu hababam sınıfına çevirmişler, hatırlayın hababam sınıfını özel bir lisede eğitim gören şımarık zengin çocuklarıydı, bu şımarık zengin çocukları Atatürkün gençliğe hitabesini ezbere biliyorlardı, lakin bu ülkeye ve bu millete dağda bayırda yetişen yabani otlar kadar bile faydaları yoktu, yiyip içip azıtıyorlardı, birde hababam sınıfında Tevfik Fikret'in ölüm yıldönümü unuttuğu için kahrolan cumhuriyet kadını edalı bir edebiyat öğretmeni vardı, peki kimdi bu Tevfik Fikret, cennet mekan sultan Abdülhamid Hana suikast düzenlendiğinde, ey şanlı avcı attın ama vuramadın diye konuşan soysuzun tekiydi, bu Tevfik Fikret'in oğlu haluk ise papazdı, istiklal marşımızın şairi cennet mekan Mehmet Akif ersoy Asım'ı, Tevfik Fikret'in papaz olan oğlu haluk'uğun karşısına koymuştu, gelelim cuntacı kemalist teğmenlere, cumhuriyeti kuranlar osmanlı okullarında eğitim gördüler, osmanlı ordusunda subay oldular, kimse onlara kimsiniz necisiniz diye sormadı, hangi mezheptensiniz hangi meşreptensiniz diye sormadı, kimse onlara batıl bir ideoloji dayatması yapmadı, kimse onlara namaz kılıyormusunuz kılmıyormusunuz diye de sormadı, lakin bugün kemalist yobazlar namaz kılanların Atatürkün ordusunda ne işi var diye soruyorlar, elbette ki bu cuntacı kemalist teğmenler Erdoğan sonrasında chp genel merkezinin 14. Katındaki karanlık odadan gelecek bir darbe siparişi sonrasında kafalarına sıkacak Ömer halisdemir gibi yiğitler istemiyorlar etraflarında, ben kemalist cuntacı teğmenlerin tavırlarından bu sonuçu çıkartıyorum.
  • 7 Ay Önce

Nedim

Süpersin Akif'in nesli Asım

.....

Asım kardeş, güzel yazı sağ olasın

Nuh

Ali bey sizde mazlum teğmenlerin avukatını çıkarın konuşturun yapılacak ne varsa yapın. Hakkı savunun, meydanı boş bırakınca birileri doldurur.
  • 7 Ay Önce

Kemalist

Kahraman Tegmenlerimizi tebrik ediyor ve % 100 goreve doneceklerine dair isteyenle bire yuz bahse giriyorum. 
  • 7 Ay Önce

Nedim

Ama şunu da siz iyi bilin bu yüz teğmen darbe öncesi ordu da kimler olduğu yeni 15 temmuzlar olmayacak diyenleri boşa çıkarması açısından iyi oldu.onu da siz iyi bilin.halk ta olayları okuyor görüyor

Kamalizm

Chpkk geberdi.. cesetleri koktu ortada sahipsiz kaldı.. bu saatten sonra bunlara yatırım ölü yatırımdır:)

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN ÜLKENİN ORDUSUNUN DA SİYASİ İHTİRASLARA GÖRE ŞEKİLLENDİRİLMEK İSTENDİĞİ .. SİZDE ATATÜRKÜN KURDUĞU LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYETİ SEVEN VE BUNU GÖSTERENLERE KARŞI HEMEN KENDİNİZİ GÖSTERİYORSUNUZ ATATÜRKÇÜLERİ TERÖRİST İLAN EDİYORSUNUZ BU HALK ATATÜRKÜ VE YOLUNU BENİMSEDİĞİN HER YIL 10 KASIMDA ANITKABİRİ DAHA ÇOK OLARAK ZİYARET EDEREK GÖSTERİYOR ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR YOLUMUZ ONUN YOLUDUR EFENDİM
  • 7 Ay Önce

HacıAli Kılınçel

Çok güzel yazmışsınız tebrik ediyorum ????????????????????????????????????Ama bunlar nato mermer nato kafa ‼️Bu konular tv ekranlarınada gelmeli ‼️‼️
  • 7 Ay Önce

Uğur

Ben sizden farklı düşünüyorum. Umarım ki bu yüz haramiler ve onların torpilcileri uslanmazlar. Keza umarım ki Anayasa Mahkemesi A.M. ve Danıştorlar heyeti de uslanmaz. Umarım ki onlar da FETÖ'cüleri üniversiteler ve hâkimliklere geri göndermekte inat ve ısrar ederler. Umarım ki küfürlerini (Allah'ı yoksaymalarını) ve isyanlarını (Allah'a itaatsizliklerini) arttırdıkça arttırdıkça arttırırlar. Böylece umarım ki biz müminlerin onlarla açıkça yüzleşmeden başka çaremiz kalmaz ve böylece Allah teala nihayet 2030'larda hepsini bizim elimizle helak eder ve ardından içinde ölemeyecekleri cehennem ateşine atar. Askerî uzmanımız ve keza hukukçumuz kalmayacakmış diye korkmayın. Bu yüz haramiler zaten askerî uzman değil. 1945'te Ankara Amerikan ve İngiliz subaylarınca işgal edildiğinden beri Türkiye'de askerî uzman yetişmiyor. Biz gerçek bir askerî uzman kadrosunu birkaç senede sıfırdan yetiştiririz eğer Allah dilerse. Yasamız içinse zaten bizim dinimiz/yasamız laikçi Deccal yasası değil, Allah'ın dini/yasasıdır, o yüzden bu gugukçular zaten gereksizdir ve sadece fazlalıktır.
  • 7 Ay Önce

KUVVACI

Ataturk simsarı darbeci laikçiler, mezhepçi solaklar; vatanseverlikliklerini asla sömürgeci vahşi Hıristiyanlara, işgalci vahşi Yahudilere veya PKK, DHKP-C ...vs terör örgütlerine göster(e) mezler. Bu hastalıklı zihniyet8n düşmanlıkları Islam'a ve Muslümanlaradir...
  • 7 Ay Önce

Vatandaş

Bir de emekliler.
  • 7 Ay Önce

GERÇEK AVCISI

Boşverin emeklileri.Onlar hayatlarından memnunlar...10000 tl azmı ...

Cumhuriyet kadını

DAĞILAN YIKILAN OSMANLIDAN SONRA ATATÜRKÜN 1922 DE TEKRAR KURDIĞU YENİ BIR ULKE YENI BİR ORDU OLAN DUNYANIN ENGUCLÜ ORDULARINDAN EN DİSİPLINLİ ORDUSU TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN TEMEL PRENSIPLERİ LAİK ATATURK ILKE VE INKILAPLARIDIR.
  • 7 Ay Önce

Allah Allah diye savaştık..

Mehmedcik Allah-Peygamber-Ezan-Ayasofya için şehid oldu.. chp-kamalizm için değil!

Ulu Öncer Hz.Muhammed. Atam Fatih S.Mehmed

Osmanlı düşmanlığı yapmak için ne kadar çok sebebiniz var !

Hesap

Evet o Atatürkçüyüm diyen şerfsizce küfreden pisliklerden ve de yardakçılarından korkmayalım vede onlara meydanı bırakmasın devletimiz.
  • 7 Ay Önce

Nefer

Atatürk simsarı, mezhepçi, laikçi sol zihniyet halkin oylari ile asla iktidara gelemeyeceklerini bal gibi bildikleri için bu ülkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıraları ya içerisinde olmuşlardır ya da can-ı gönülden desteklemişlerdir...Bizim darbe şaksakcisi Atatürk simsarı, mezhepci, cuntacu, laikçi solaklara "Kosun leeen Nuri Abi'nin kavede darbe yapıyorlar" deyin; hemen tencere ve tavaları alarak desteklemek için balkonlara, pencerelere ve meydanlara çıkarlar..
  • 7 Ay Önce

YILMAZ TANGAL

Sevmiyorum sevmeyeceğim sevdirmeyeceğim başımıza bela edilen büyük bir yahudi planı malesef malesef biz de buna kanmışız ama bir gün o gün gelecek  bu topraklarda esamesi kalmayacak inşallahher şeyimi alsaydı ama alfabeme dokunmasaydı....selam ve dua ile ...kalbinde zerre kadar sevgi beslemeyenlere selam olsun NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE....
  • 7 Ay Önce

DİKKAT

"Bozkurt" görünümlü Yahudi, PKK, DHKP-C çakallarına dikkat..!

Duyarlı Vatandaş

@ Avukat Haydar numarası yapan kişi şu an yurt dışında kacak olarak yaşayan ve Islam'a, Müslümanlara, Türk devletine ve devletin en yüksek temsil makamına yaptığı hakaretlerden dolayı hakkında buyuk ihtimalle soruşturma açılan meşhur binbir surat Yahudi, PKK, DHKP-C sempazitani ajan provokatör @Nefer'dir..

Avukat Haydarrr

YILMAZ KANGAL, ben bu dunyada hesap sorayim da varsa obur tarafta zebaniler benden hesap sorar.

Avukat Haydar beye..

Bu tehditiniz Dine-İmana göre suç.. e

ÇATALCA 77

TANGALI SAYGI DUYACAKSINNNNNNN....

Bu ülkede şartı..

chp-kamalizmi sevmemektir.. vesselam.

YILMAZ TANGAL

Evet, biz Türk deyil Hz. Ismail'in soyundaniz. Yahudiler de bizim amca ogullari oluyo. Hatta selâmünaleyküm selamı bile günümüzde yahudiler tarafından da hâlâ kullanılan 'şalom aleichem' selamından türemiştir. Kardes cocugu olmamiza ragmen yuzyillardir artik tarih olmus din, iman, mezhep diyerek ahmakca birbirimizi bogazliyoruz. Aslinda al birini vur digerine, dunya barisi icin acik ara en problemli iki millet.

BİZ

tanganı NE MUTLU LAİK DEMOKRAT TÜRKÜM DİYENE

Avukat Haydar

Bu yorum 5816 Sayili yasaya gore suc. En kisa surede Caglayan'da gorusmek uzere.

BOZKURT

Biz Türklerin atasi Türk ve Altay mitolojisinde Oğuz Kağan ya da Oğuz Handır. Uğuz Han, Uz Han veya Oğur (Ogur, Ugur) Han olarak da bilinir. Dedesi Kabi Han, annesi Ay Kağan, babası Kara Han'dır. Oğuz Kağan Destanı'nın baş kahramanıdır ve destanda Asya Hun İmparatorluğu'nun hükümdarı Mete Han ile özdeşleştirilmiştir. Yani Yahudiler bizim degil sizin ATANIZ. Siz Hz. Ibrahim'in oglu Ismail, Yahudiler kucuk oglu Ishak'in torunlari?

Nihal

TANGALI YILMAZ Bey'in yorumna katiliyorum.

BOZKURT

Biz Turkuz ve alfabemiz Turkce. Sen Arap soyundan geliyorsun herhalde.

Zks

Senin dindar teğmen dediklerinin 15 temmuzda meclis bombalıyordu 
  • 7 Ay Önce

Uğur

Darbeyi kimin yaptığını alkışçı utanmazlar çok iyi biliyordu. Fetullahçılar bağıra bağıra geldiler ve laikçiler daha darbeden önce onları destekliyorlardı. Laikçi gazetelerde şöyle yazılar yayımlanıyordu: "Artık cemaatin yanında durma zamanı".

Okul

Uğur ve Avcıya. Kadıköyde darbeyi alkşlıyanlar darbenin laikçi subaylar tarafından yapıldığını zannederek alkışlamıştır. Yoksa Feto,num olduğu bilinseydi sizden önce karşı dururlardı.

Dinsizler ne yapıyordu..

Bankamatik kuyruğunda.. tank alkışlayıp.. darbenin şerefine kadeh mi kaldırıyorlardı:)

Kamalizm-chpkk!

Bu ülkede yapılan bütün darbeler.. siyonizm-ingiltere-abd-kamalizm-chp eliyle yapılmıştır.. fetö dahil pkk dahil!

Uğur

Dindardılar da ondan mı onlara açık destek verilen ve alkış tutulan semtler sadece Kadıköy gibi Kemalist ve laikçi semtlerdi? Hayır, 15 Temmuz'un Fetullahçı ve diğer darbecileri de aynı bu yüz haramiler gibi laikçiydi. Fetullahçılar laikçidir, daima laikçilerle beraber oldular ve hatta mesela BİRÇOK düz laikçilerin yanında selamun aleyküm diyebilirdik, ama HİÇBİR Fetullahçının yanında diyemezdik, hemen kınayıp azarlarlardı. İşte bu şekilde, Fetullahçılar daima en koyu laikçi örgüt olageldi. AYRICA darbenin askeri lideri Akın Öztürk koyu laikçi Kemalisttir. Darbeyi Kemalistler ve Fetullahçılar ve diğer laikçiler beraberce dindarlara karşı yaptılar. Şimdi otur yerine, yalanı bırak, sus.

AVCI

15 Temmuz da dahil 27 Mayis, 12 Eylul, 12 Mart, 28 Subat bu ulkede gerceklesmiş butun darbe ve muhtiralari; sizin Atatürk simsarı darbeciler yapmıştır...Sizin laikçi, mezhepçi, Kandil devrimcisi yoldaşlarımız da desteklemiş ve alkışlamışlardır...15 Temmuz kanlı darbe kalkışmasınin olduğu gece CHP'nin çok güçlü olduğu Kadıköy, Şişli, Beşiktaş, Çankaya, Konak,Cayyolu'nda ilerici, laikçi, Kenalist solaklar evlerinin balkonlarından ve pencerelerden FETÖ'cu darbecileri ve yoldan geçen tanklari çılgınca alkışlayıp desteklemişlerdir...(Bi konuyla ilgili internet ortamına düsen yuzlerce video var..Inanmayan açıp vaksin) Ayrica eger iktidara gelirlerse ihrac FETÖ'culere af getireceklerimi mujdeleyenler de CHP'li laikci, Kemalist siyasiler olmuştur..

Eyüp Tekin

Eyvallah Ali abi çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık. İnşallah anlarlar ve İnşallah o küfürbazlar da ordumuzdan temizlenir.
  • 7 Ay Önce

ÖZBAŞ

Bizim Askerimiz mert'tir şanlı şereflidir Ülkemizin bel kemiğidir, sade vatandaş geceleri rahat uyuyorsa TSK sayesindedir, birkaç çürük yumurta yüzünden bu kurumu lekeleyemezler, eskiden IHL mezunları kapısının önünden geçemiyordu, şimdi öyle değil çok şükür dahada düzelecek, inşallah..
  • 7 Ay Önce

MtAn

Dinden imandan nasibini alamadan yetişirsen, NAMAZ kılanları hazmedemez, Ayasofyanın neden kapatıldığını anlamazsın..Hz.Peygambere küfreden zihniyeti savunursun.....Münafık dolu memleket, heykellerinin ne yaptığını bilmeyen acizler.."Gökten indiği sanılan..".sözlerini araştırsalar anlayacaklar ama, kafalara oklar saplanmış, idrak edemezler..
  • 7 Ay Önce

Ayaz

paranın yapamayacağı bişey yok!

Muh

Ben o küfürlerin aynısını buraya yazmaya utanıyorum ama isimlerini saydığınız  hepsine aynen iade ediyorum
  • 7 Ay Önce

Insanlar sevdikleriyle, savunduklarla beraberdir, körü sozler sahibinevgeri doner, YILANIN VASI KUCUKKEN EZILMELI

Peryamber ocagi imansiz-islam dusmani emperyalist kuklasi darbeci ocagi DEFILDIR...guclu onurlu bagimsiz Turkiye güclu milli iradeye milli degerkerecsaygili milletin evladi guclu ordu
  • 7 Ay Önce

Ferhat

Rahmetli Adnan Menderes cunta istihbaratına kulak asmadı. ABD nin yetiştirmesi natocu zorbalar darbe yaptılar. Nedense tüm darbeciler Atatürk ün adını kullanıyor. Feto dahil. İlginç.
  • 7 Ay Önce

Bir Dost

27 Mayıs, 12 Eylül, 12 Mart ,28 Subat , 15 Temmuz da olmak üzere bu ülkede gerçekleşmiş bütün darbe ve muhtıralar; Atatürk simsarı darbeciler ve darbe saksakcilari tarafından Atatürk'ün arkasina saklanilarak gerçekleştirilmiştir.. Kandil devrimcisi, laikçi, mezhepçi hastalıklı sol zihniyet de bütün bu darbe ve muhtıraları gerçekleştirmiş, desteklemiş ya da onaylamıştır...
  • 7 Ay Önce

Nuh

Şimdi birde laik dinsiz milliyetçiler var, bu arada türkeş de bir darbecidir.

Ülkücü

Agir olda molla desinler, Basbug Turkes'in 1960'in liderlerinden biri oldugunu bilmiyorsun her halde.

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, VATAN AŞKI MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ,TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI DIR LAR........c h p ........VATAN HAİNİ LERİ BELİ DİR.......
  • 7 Ay Önce

TERENE

muzaffer HEP AYNİ

şüayıp

Üstünlük güzel ahlaklı olmakla mümkündür
  • 7 Ay Önce

Nurettin

Atatürk çülük ülkeyi kurtaran gariban şehit gazi dedelerimizi ve evlatlarını değersizleştirerek burjuva tarafından sömürme projesinin adıdır halkımızın bir kısmını emin oktay gibi tarihçiler yüceltmek için uydurdukları tarihle beyinlerini yıkayarak mankurtlaştırdılar o kadar mankurt ki olmasaydı olmazdığa inanacak kadar bununda arkasında islam dini düşmanlığı var o zihniyete göre en muasır ülke kuzey kore herhalde
  • 7 Ay Önce

Nurettin

Yaa, cevap vereyim de 104 yillik emperyalist isbirlikcisi oldugumuz ortaya mi ciksin, cok beklersin kanka.

Bir Dost

Alim oldugun belli ama yorumun soyut kalmis, ülkeyi kurtaran gariban şehit gazi dedelerimiz derken kimi kast ediyorsun kanka, biraz daha somutlastirsana lutfen. Ornegin Kuvvay-i Inzibatiyeciler kimdir, kim kurmustur, kimin tarafinda kime karsi savasa girmistir, biraz bilgi verebilirmisin?Allah razi olsun simdiden.

devleti kurtaran şehitler ŞERİATı yaşardı....onları sevmez bu ş.siz zihniyet

Ayasofya neden kapatıldı ? diye sorgulayamayan gavur özentisi laik yobazlar artık heryerde var...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23