• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mazlumların ahıyla imtihan olunuyoruz!

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mehmet Ay

Komsusu aç iken, tok yatan bizden degildir. Güzel söylüyorsunuz ama uygulamiyorsunuz. 
  • 7 Ay Önce

İbrahim Atalay

Sn. Yılmaz, eskiden ülkemizdeki bazı haksızlıkları tenkit ediyordunuz. Çok az köşe yazarları içerisinde süresiz nafakayı eleştiriyordunuz. Çoktan beri köşe yazarlarının bu konuda eleştirisini görmedim. Ben 80 yaşında, oğlu için ayda 4.000 Tl nafaka ödeyen bir babayım. Takriben 10 senedir oğlumu terkeden özgür bir ahlaksıza mahkeme kararıyla, ZİNAYI yaysın diye Sn Tayyip Beyin emriyle destek veriyorum. Bildiğiniz gibi AKP ZİNAYI kalıcı hale getirdi. 1988 de kadınlara verilen mali haklarla ülkemizde daha fazla ahlaksız nafakalı DUL kadın üretildi. Hala bu üretim Sn Tayyip Beyin oluru ile sürüyor. Kadınları işkenceye karşı koruma adı altında 6284 saylı yasa ile onları oros. yapma icraatı yapılmış. 35 senelik tecrübe Türk kadınının kötü yola düşmekten kurtarılmasını üstlenen olmamıştır. Diğer taraftan takriben 30 yıldır suçsuz yere hapiste yatan Müslümanlar için yeniden mahkeme edilmesi şarttır. Süresiz mahkumiyeti verenler için de dava açılması gerekir. Kısaca AKP yurt içinde kadın satışlarını sürdürüyor. Dinimize aykırı biçimde.
  • 7 Ay Önce

Sami Kalkan

Sisi masum mu? Niye adını anmıyorsun? 
  • 7 Ay Önce

Mechul

Müslüman müslümana zulmetmez.. komşusu aç iken tok sabahlayan bizden değildir. Bir porsiyon tavuk yemeğinin 200₺ nin üzerinde olduğu bir ülkede siz emeklinin tokmu yattıgını düsünüyorsunuz. 
  • 7 Ay Önce

Yağlama ve Ah

Altın avcıları Afrika'da ne yaptıysa Türkiye'de onu yapıyorlar. Küçük hisselerle buldukları ortakları felakette kamuoyunun önüne atıp sessizliğe bürünüyorlar. 
  • 7 Ay Önce

Paşa

Hz Ömer hutbe veriyor camide, halktan biri ya Ömer seni dinlemiyoruz diye çıkışır Ömer sebebini sorunca ganimetten bize düşen payla biz kıyafet yaptırmadık ama görüyoruz ki sen yaptırmışsın diyince hz Ömer oğluna yönelip sen cevapla diyor, Ömer'in oğlu evet bizde yaptıramadık ama bana düşeni babama verdim ve kıyafet oldu diyince halk ya Ömer şimdi seni dinliyoruz diyor yine hz Ömer dağda kurdun kuzuyu kapmasından Ömer sorumlu diyor,yine hz Ali devletin dini adalettir diyor,evet sayın yılmaz söyledikleriniz tamamen doğru lakin bunu daha yürekli hem bugünün iktidarına hemde bütün güçlerini dünya ülkelerine bırakmış Arap ülkelerini eleştirerek yaparsanız makbul olur, yoksa herkesin bildiği yada olması gerekeni yazmanız hiçbir anlam ifade etmez, lütfen İslam'ı siyasete indirgemeyin çatır çatır fikirlerinizi ifade ediniz, zira biz sizi böyle tanıdık sayın şevki yılmaz bey, saygılarımla...
  • 7 Ay Önce

Mehmet Ay

Ganimet mali. Baskasinin ürettigini emegine cökülerek gasp edildigi bir mal üzerinde ömerin iyi yaptigini söylüyorsunuz. Ömer calismadan, baskasinin malina savasarak cökmüstür. Birde kalkmis elbiseyi oglunun aldigi talan ile birlikte yaptirdigini söyleyerek gurur duyuyorsunuz. Baskalari sizin maliniza irziniza savasarak talan etse ne yaparsiniz?

Adnan

"Sadık,Hasbi,vefakâr kadrolar" muhterem şevki hoca istisnaları bir kenara bırakırsak şahsınız olarak hâlâ böyle kadroların var olduğuna inanıyormusunuz. Yoksa temenni mi ediyorsunuz. ADALETİ önce memleketimiz insanlarında uygula, sonra dünyaya nizam vermeye çalış.
  • 7 Ay Önce

Kani

Ne imtihan ama yediğin önünde yemedigin arkanda yağmur yağsa yaş değmez dövüş olsa taş değmez anca hamaset
  • 7 Ay Önce

Nuh

Ne üs kapatması, topyekün abd ye teslim olduk. Bizi teslim aldı. Şevki bey nasıl teslim aldı onun analizini yap bi zahmet.
  • 7 Ay Önce

müslüm

Bir yandan Sihalarımız Filistin semalarında ne zaman görülecek,savaş gemilerimizi Filistin kıyılarında ne zaman göreceğiz,İsraile ekonomik ambargoyu ne zaman koyacağız,ne zaman elçiliği kapatacağız,Amerikan ve Kürecik üslerini ne zaman kapatacağız diyorsunuz sonrada bunların hiçbirini yapamayan,yapmayacak olanlar.
  • 7 Ay Önce

Dertli

Sen bunları katillerin elini sıkanlara söyle.. Sen bunları koltuk uğruna her şeyi yok sayanlara söyle. Sen bunları bi şey yapıyormuş gibi yapanlara söyle.. İktidar yapacak..bekle.. Filistin ortadan kalksın ondan sonra yaparlar..
  • 7 Ay Önce

Hüner

Bu kadar da fırıldak siyaset fazla. Ne kadar katil darbeci hain diye suçlanan siyasetçi varsa hepsinin ayağına gidildi. Esat'ın da ayağına gidilmek istendi ama adam karakterliymiş kabul edilmedi. İstanbul seçimlerini CHP kazanırsa Sisi kazanmış olur diyerek propaganda yapılmıştı doğruymuş Erdoğan bunu kanıtladı.
  • 7 Ay Önce

salih

Korkaklar zafer anıtı dikemez.
  • 7 Ay Önce

temo

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir!” ilahi sözünü tedavülden kaldırmak için, herkesi fakir yaptınız da ondan. hak, hukuk, adalet bilmeyen İslam ülkelerinde sen hiç dini bütün bir Müslüman gördün mü....
  • 7 Ay Önce

Güneş

Unutmayın ki ahirette sadece afolmayacak şey kulhakkidir ama günümüzde bizi yönetenler yönetmeye talip olanlar o bilinçle hareket etmiyorlar akşam kara dediklerine sabah beyaz diyorlar çaresiz insanlara zullmediyorlar Allah cümlesini ıslah eylesin.
  • 7 Ay Önce

İzmirli

Şevki ağabey şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye destek verirler. Bunlar ne biçim adamlar
  • 7 Ay Önce

Vatandaş

Vazgeçmişler abi.Sen yazmaya devam et İzmirli.

Hacı şakirt

Yusuf o işi halletmişti.

Görüş

﴿ Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse bilsin ki Allah öyle bir kavim getirecektir ki Allah onları sever, onlar da Allah’ı severler; müminlere karşı alçak gönüllü, kâfirlere karşı vakarlıdırlar; Allah yolunda cihad ederler ve hiç kimsenin kınamasından korkmazlar. İşte bu Allah’ın dilediğine verdiği bir lütfudur. Allah’ın lütfu geniştir; O, her şeyi bilir. Bu millet kim ola ki
  • 7 Ay Önce

Peynir gemisi

Maşallah! 
  • 7 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK HOCAM ALLAH CC RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, DUVALARIN İÇİNDE AMİN,MÜSLÜMAN MÜSLÜMAN 1445 YIL OLDU HALA KAFİRLER, YAHUDİ LER HAÇLI LAR SAHTEKAR LAR KATİL LER YALANCI LAR MÜNAFIKLAR LAR BELİ ? ,MÜSLÜMAN NE ZAMAN UYANACAKSIN MÜSLÜMAN MEZARDA MI, MÜSLÜMAN ŞEHİT OLUR, KAFİRLER MÜNAFIKLAR LEŞ......
  • 7 Ay Önce

Okur

"Müslüman Müslümanın kardeşidir! O’na zulmetmez. O’na haksızlık yapmaz. O’nu Düşmana teslim etmez!...!” Buna göre şu kesin ki bizde Müslümanlık vasfı kalmamış. Allah yalancı olduğumuzu açığa çıkardı, hala Müslümancılık oynayıp kendimizi kandırmada çok hünerliyiz. Kimse mücahidlere yardım etmek çünkü iman yok.
  • 7 Ay Önce

Nuh

Müslüman uyanık olmalı, hamaset boş laf.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23