• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani ibadet gizli idi, camide ne işin var, Ekrem?

128 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Mardin

Bunların Alayı yabancı istanbul hani herşey çok güzel olacaktı yalancının mumu yatsıya kadar.
  • 7 Ay Önce

fetösavar

sevimsiz şey... kalp, gülücük, sırıtış, yalan, dolan, hınç, kızgınlık... keşke kemal bunu beylikdüzüne bela etmeseydi... sonrası ist. için yıkım... ist. ist. olalı böyle bir talan, istila, vahşet görmedi...
  • 7 Ay Önce

Selami

Sülün osman hiçbir garibanı çarpmadım dermiş bu ekrem eli .. çarpmadığı adam kalmadi yalancı çiçek
  • 7 Ay Önce

Orhan

Yazın 10 numara olmuş
  • 7 Ay Önce

İmam ayvayı yemiş...ekreme de yedirmiş

"15-16 milyonun başkanı, İstanbul’un başkanı. Beş senedir de bizi ziyarete gelmemişti."..ahanda beş yıl olmuş yeni gelmiş bak... seçim öncesi
  • 7 Ay Önce

Allah ıslah etsin

Bir adam düşünün ki ...beş vakit namazını belediye başkanı olsa da olmasa da kılıyor...bu adamın camiye gittiği görüntü umrunda bile değildir...birilerinin ne söyleyip ne söylemediği onu etkilemez...bir adam düşününüz seçimler yaklaşırken hiç aklına gelmeyen insanlar bir anda aklına gelir...camidekilere selam vermeye ... gönülleri çalmaya mı desem...fethetmeye mi desem bilemedim...
  • 7 Ay Önce

Seçime sayılı günler kala

Seçim yaklaştı seçim...
  • 7 Ay Önce

iyi gunlerdeyiz

Secim oncesi camiler dualar cogalir, bunlar iyi gunler fakat secim sonrasi yasayacaklari feci hezimet sonrasi ve ki tamamen tarihe gomulecekler, evet secim sonrasi KEDERDEN sariyer'de balikciya gidip balik yiyecekler , kotu haberse hicbir konsolos eslik etmeyip konsoloslar soyle bir cevap verecek DEVR-I EKREM artik bitmistir, Yasasin yeni KURUM.. ee nerede kalmistik sahi ? Haaa Bay Kemal geri gelmekte gelecek olan , yasadik mutfakta yeni yemek tarifleri var, eh birde $ 300 milyar dolar yolda, ye babam ye..
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

İyi günlerde eleştirini istersen iktidara yap,bu ülkenin yüzde ellisi açlık sınırı altında maaş alırken yüzde yetmiş çalışan asgarî ücret alıyor,sen ülkemin güzel insanlarının derdiyle dertlen güzel kardeşim...

Mustafa özhan

Değerli kardeşim, bu tür haller türkiye siyasetinde bitmez. Dediklerin doğru.Ancak şu tayyip bey acilen ülke için bir şeyler yapsın. Mazot 45 lira oluyor. Fiyatlar avrupadan belirleniyor,müdahale edemeyiz saçmalığına ve kolaycılığına daha fazla sığınamazlar. İran ne yapıp edip ırakın petrolünü 30 , 40 dolardan toplayıp ihraç ediyormuş. Bizimkiler halaa türk bakar modunda. Bir ikinci adaletsizlik te temmuzda memura 8000 TL verdi emekliye vermedi bunu kimse unutmadı. Sizler iktidara yakın kişilersiniz acilen uyarıda bulunmalısınız. Milletimiz hertürlü sıkıntıya katlanır ancak adaletsizliğe katlanmaz. Korkarım birşeyler yapmazsanız seçimlerde muhalefete galibiyeti kaptıracaklar. Sizlerin de iktidarın hataları sebebiyle hiç farkında olmadan sesiniz kısılacak. Henüz vakit varken bu tür konularda birşeyler yapın. Sizin yazdığınız şeyler zaten bilinen şeyler....selamlar....
  • 7 Ay Önce

Diyarbakır zazzasiyem elhamdülillah

Sayın devletimizin bugünkü ümit ozdağ açıklaması üzerine kendisini savcılığına çağırmasını devletimden talep ve arz ederim ümit ozdağ işid üzerinden yaptığı açıklama Türkiye cumhuriyeti devletimize karşı bir tehdittir sopa olarak işid gösterdi yıllardır yaptığı uyarılar bugünkü yaptığı uyarı paralel olarak aynı değildir bugünkü uyarısı devletime cumhurbaşkanlığı hükumet sistemini tehdit ettiğini kanaat getirdim Sayın savcılarımız devletimiz ben yanlış okuma yapmıyorum ümit ozdağ denen provokatör ajanı hedef göstermiyorum kendisi işid üzerinden Türkiyeyi tehdit etmiştir yaptığı açıklama uyarı değildir kesinlikle tehdit ediyor istediğimi yapmazsanız işid terör örgütünü sizlerin üzerine salarım diyorum çünkü kanıtlar ortadayken ümit ozdağ ermeni yunan israil amerika ajanıyken bu açıklamaları yapması ondan bekleniyor zaten Sayın Recep Tayyip Erdoğan özellikle Sayın Ali İhsan beye çağrıda bulunuyorum ümit ozdağ dizginlesin aşırı tehditler savuruyor
  • 7 Ay Önce

Cüneyt Beyaz

Seçimde parası kalmayan arabasını satan Ermeni İsrail yunan amerikan ajanı:)))))

Nurdoğan Türkyılmaz

AliBey Yerden Taaaaaaaaa Ârşı Âlaya Kadar Haklısın Çünkü Bu Malum Şahıs Sülün Osmanı da Sulu Dereden Su İçirmeden Getirir.......
  • 7 Ay Önce

Çetin

Sayın Ali Bey, birde bunun (Sülün Osman'nın) mensup plduğu partinin millet vekilinin biri Cuma'yı Hutbeden önce kılıyordu.
  • 7 Ay Önce

SIDDIK

Chp ınönü zihniyetinden çıkmadığı sürece iktidar olma şansları yok
  • 7 Ay Önce

KES

AHLAKSIZ FIRILDAĞIN AHLAKLI BELEDİYECİLİK YALANI YERSEN SEN GİT BU POLİTİKALARIN SAHİBİNE İSTEPNE OL SONRA MUHALİF NUTUKLAR AT AHKAM KES BUNU UNUTARAK BU NE YAMAN ÇELİŞKİ
  • 7 Ay Önce

Süleyman ÖZŞEKER

Yazılarınızı fırsat buldukça okuyorum. Ali bey. Siz gündeme getirirseniz umarım bütün liderler evet derler. İsteğim çok kolay bir şey: Tüm Liderler TRT de bir açık oturum yapsınlar. Ülkemizin sorunları nedir? Bu sorunların üstesinden hangi liderin projeleri nelerdir. Tartışılsın çözüme en yakın adayı halk değerlendirsin. Yanlış mı düşünüyorum Ali Bey lütfen sizden rica ediyorum. Teşekkürler.
  • 7 Ay Önce

Ibadeti bizki gibi gizli gizli yapacan

Aynen saman altindan su yurutme misali hayri kimseye çaktırmayacaksin. Mesala millet vekili haline bakmadan deprem zedeler icin yapilan evi alip sonrada siz bilmezsiniz sag elin verdigiji sol el bilmeyecek. Bende gizli gizli bunu goturecegim. Yani goturecegim bir deprem zedeye kullandiracagim. Yok yok verme degil hee bi bu haberler unutulsun 3_5 ay otursun sonra bakariz. Hele konjekture gore sag el sol el bidaha çek ederiz.
  • 7 Ay Önce

Halil İbrahim....

Bu gidişle Ekrem havralara, sinagoglara da gider, onlardan ödül de alır diye düşünüyorum ama yahudi profesör Ada Yanath: "Biz Yahudiler Yahudi olmayan birine asla cesaret ödülü vermeyiz" diye açıklama yapmış. O iş biraz zor gibi görünüyor.
  • 7 Ay Önce

Can

hakkaniyet bu olmali diger yerlerde vatandaslar saglamsiz evlerin altinda kaliyor altgecitlerde boguluyor ama haciya göre bu kader asla sorumluluk alani degil.
  • 7 Ay Önce

HÜSEYİN

SAYIN ALİ İHSAN KARAHASANOĞLU BEY! ÇOK HAKLISINIZ. YAKIŞMIŞTA,SÜLÜN OSMAN LAKABI. DERTLERİ DOSTLAR, ALIŞ VERİŞ DE GÖRSÜN DİYE. BUNLAR,CAMİYEDE,KİLİSEYEDE,HAVRAYA DA GİDERLER.(GÜNAH CIKARIRLAR) BUNLARDAN HER ŞEY BEKLENİR. SAYGILAR, KOLAY GELSİN.
  • 7 Ay Önce

Nefer

Bundan boyle dini siyasete alet eden Ekrem gibi CHP'li siyasilere oy moy yok..Oylar AKP, MHP, BBP gibi yerli, vatansever ve milli partilere inşallah..
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Aferin nefer sanki saydığın partiler hiç dini siyasete alet etmiyor, sen baya tarafsız bakıyorsun olaylara maşallah sana.

Hüso

Akp mhp bbp ye oy moy yok,oylar milli ve yerli parti yrp ye.

...

Sülün Osmanin önde gideni anlar tabii Sülün Osmanlardan. Bravo Ali Bey.
  • 7 Ay Önce

Veli

istanbul istanbul olalı böyle rezil bir yönetim görmedi, yalancı Ekrem sayesinde İstanbul bir 50 yıl geriye gitti, yanmadık iett otobüsü kalmadı, trafik daha da keşmekeş oldu, 5 yılı yalanla ve algı ile geçirdi, hangi yüzle çıkmış tekrar aday oluyor?
  • 7 Ay Önce

Kenan

Rantçılara HAYIR !!!
  • 7 Ay Önce

Orhan İnan

Her sözünde haklısın. Bizim için problem yok. Biz onu iyi bildik. O na oy vermeyi düşünenler yazınızı okusunlar ve degerlendirsinler..İstanbul'a yazık olmasın. Tekrar gelmesi mümkün değil ama ya geliverir ise işte o zaman İstanbul yaşanacak yer olmaktan çıkar.
  • 7 Ay Önce

Zaten

Şu anda da çıkmış durumda, 5 yılda bir tek bunu başardı!

Beberuhi

Bizim içinde problem yok bizde çok memnunuz İmamoğlundan kardeş, inşallah beş yıl sonra da ülkeyi yönetecek Allah'ın izniyle,hem bak okuyoruz kurum zamanında binlerce mağdur var diye niye bunu görmek istemiyorsun,yada imar barış affı çıkardı zamanında bak her yer yerle bir oldu sorumlusu diyor gazeteler haber kanalları bunları niye dikkate almıyorsun, İmamoğlu beş yılda otobüsler yenilensin diye yırtılıp durdu hep reddedildi haberleri okuyoruz niye bunu dikkate almıyorsun Orhan efendi, camiye gitmiş zaten her cuma gidiyor bunu sorgulamak bize mi düştü bırak ona Allah karar versin ,kimsenin niyetini bilemeyiz kalp okumayı bırak kardeşim.

Zeynep

Öyle bir mümkün ki Ekrem başkanı tekrar seçtireceğiz biz ondan razıyız .

Ado

Abdestli olmadığına eminim ama ispat edemem
  • 7 Ay Önce

Adocum

Adamı izlemiyorsun, değil mi?

Beberuhi

İspat edemiyorsan iftira etmiş oluyorsun ado,buda müslümanın yapacağı şey değildir bilesin.

İsmail Avcı

Ekrem beyin camiye girmesi çıkması önemli değil, önemli olan biz müslümanlar bu çifte standartlar karşısında halen kör olarak yaşamanız.
  • 7 Ay Önce

Muro

Sayın Ali bey, emekli 10.000 tl ye geçinemiyor, bu konuda bir yazı kaleme alabilir misiniz.
  • 7 Ay Önce

Tencere

İyi mesajın yayınlanmış

Mudo

Sayın muro ; Ali bey diyor , bayram haftası sen diyorsun ambar tahtası . Ortada bir sahtekarlık var . Yok ibadet gizli olacakmış. O zaman niye ortaya çıkıyorsun . Beş yıldır ortada yok . Seçim geldi bir de ne görelim bizimkisi camide .

Başeğmez

Bukelamun diyebiliriz
  • 7 Ay Önce

nurettin

ekrem imamoğlu kadar kendi reklamını yapan belediye başkanı görmedim bunun kadar istanbul ile ilgilenmiyeninide
  • 7 Ay Önce

Uğur

Ekremos Imamoglou'nun cuma namazını İran rejimiyle aynı mezhepten Oniki İmamcı Şii Camiinde kılması çok acayip ve anlamlı! Herhalde İranlı mollalar da bu şekilde mesajlarını veriyor, tarafını gösteriyor. 2028'den sonra Zillet İttifakı ve İran ve bütün diğer düşmanları geri püskürtmek için kat kat daha sert yetkililere ihtiyacımız olacak. YRP ve Saadet zaten İranlı mollalar olacak ahlaksızların sempatizanıdır, o mollalar ki geçici muta nikahı merkezi adı altında resmî genelev işletirler. Fakat mevcut yetkililerimiz de İran ve Zillet İttifakı ve diğer düşmanlara karşı pısırık "diplomatik" yöntemlerden öteye geçemiyorlar ve hele Erdoğan'dan sonra muhtemelen hiç geçemeyecekler. Kanaatimce böyle her türlü zengin bozuk düşman kesimlerden tiksinen ve dolayısıyla onlara karşı sert olan yepyeni bir lider ve arkadaşları gerekiyor artık. Yoksa kazanımlarımız çarçur olacak.
  • 7 Ay Önce

YOKMU

uğursuz uyuz SİZ VATAN TOPRAĞI SATAN TEK YÜZÜKLE GELEN SONRA KARUNA OLAN HIRDIZA HİÇ SÖZÜNÜZ YOKMU YALAKALAR

Ugursuz

Zırvalamışsın yine. Adam sinagoga gidip hahamlarla ibadet etmemiş. Allah'ın evi camiye gitmiş. Bunun neresi yanlış. Fukara aklınla insanları alevi sünni diye ayrıştırmaya kalkıyorsun, tatlı su kurnazı.

Yavuz

Sevgili Nurettin bey ..şeytan insanı aldatmak için her yönden gelirmiş. .Bu 1001 surat Sülün Ekrem .için ..her yol mubah ..terorisle..etnik .lgytm.mafya ..fark .etmez .menfaat için her yol mubah .her kılığa her BOYAYA boyanacaktir...

Asrın

Yazınızı neden eşcinsellere yönelik yapılanlara takıntılı bir şekilde vurgulayarak sürdürüyorsunuz ? Diğer mağdurlar hakkında yazdıklarınız da ise son derece haklısınız
  • 7 Ay Önce

Riyakrlık

Allah CC diyorki"Eğer inancınızda riyakrlık yapıyorsanız(menfaat için ,başkalarına yaranmak için) ,gidin başka rab arayın" yani beni değil ,kime yaranmak için ,menfaat için ibadet ediyorsanız onu rab edinin.Bu da şirktir ve şirk te en büyük günahtır .Bunun da sonucu Müflis Tüccar olmak demektir.yapılan bütün amellerin boşa gitmesidir.
  • 7 Ay Önce

hilmi

hani faiz haramdı 
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Ali beyin İşine gelmeyen soruları burdan sorma hilmi kardeş ,ne desin şimdi adam, boşver biz CHP yi konuşalım.

BUNU

 FATİH ERBAKAN RANT BELEDİYECİLİĞ DİYIP BUNU YAPANLARI DESDEKLEMESŞ ACABA NE OLUYOR (KESİN KIVIRACAK SON GÜNLERDE)

İfnetor

Yeterrr..oturduğum yerden mahalleden beni kovalamak istiyorlar sadece dilsiz dostlarım olduğu için .yeter artık barınaklar adı altında dostlarımız asla ilgi görmüyor .yeter sadece bu deyip geçiliyor
  • 7 Ay Önce

Canturk

Durun daha Her cuma cikisinda basin aciklamasi yapacak
  • 7 Ay Önce

HİÇ

canturk BUNA HİÇ İHTİYACI OLMAYACAK SEN HİÇ ÜZÜLME

Ali

Bakıyor bu işler böyle oluyor, oda bu kulvara giriyor.

Siyasal İslam

Bir ülke için en tehlikeli şey siyasetin cami, okul ve orduya girmesidir. Eğer siyaset buralara girerse cami de, okul da, ordu da esas görevlerini bırakırlar, siyasetçilerin maşası haline gelirler. - Cami, birey ile inançları arasındaki bağın kurulduğu yerdir. - Okul, birey (ve genç) ile uygarlık ve bilim arasındaki geçit yoludur. - Ordu, ülke ile ulusal güvenlik arasındaki kamusal kurumdur. Siyaset cami, okul ve orduya girerse ülke bir karmaşa içine sürüklenir ve çöker. (Alıntı)
  • 7 Ay Önce

Sahi

Namazı dosdoğru kılın diyor Allah.biz muslumanlarin hali ortada.ekrem beye ne kaldiki.
  • 7 Ay Önce

Okul

Vay be İmamoğlu Cuma namazını evde kılmamış. Gidip camide kılmış.!
  • 7 Ay Önce

اِقْرَأْ

"Uzun siyaset yaşamım boyunca bütün sektörleri tetkik ettim. En büyük kazanç getirenin, en kârlı olanın din ticareti olduğunu gördüm." (Osman Bölükbaşı)
  • 7 Ay Önce

Nefer

Haklisin Oku kardes, al sana en guzel ornek. 

a.d.

Ercan a cevap; Erdoğan her zaman camiye gidiyor Kuran ı Kerim okuyor. İmamoğlu gibi seçim zamanları değil. Senelerce Allah a bu ülkeye namaz kılan en azından İslami değerlere saygı duyan bir lider nasip etmesi için dua etmiştim. Dualarım kabul oldu. Ama kafir ve münafıkların yalanları devam ediyor. İslam ın kafir ve münafıklarla mücadelesi kıyamete kadar devam edecek ki ak ile kara ayrılsın..........
  • 7 Ay Önce

çamlı

Dunya liderim reisimin ne kabahati var icinde bulundugunuz kotu ekonomik durumda? CHPkk destekli Dış Güçler vicdansizca saldiriyor.

Duan kabul oldu da

Bize ne oldu? TC Tarihinde bir ilk oldu ve milli gelir doviz bazinda ust uste 7 yildir negatif. Sonuclari da zaten carsi pazar market kasaplardaki fiyatlardan belli. Keske duan kabul olmasaymis. Hala pisman degilsen ne diyeyim sana ve benzerlerine, tez elden Allah versin cezanizi!

Bereçli

Yerden göğe kadar haklısın kardeşim Sülün Osman az bile.
  • 7 Ay Önce

gerçek

Bunların ağa babalarından biride, bir mecliste abdestsiz namaz kılınıp kılınmayacağı ile ilgili yapılan sohbet esnasında "abdestsiz namaz kılınacağını" savunması üzerine, meclisten birinin " bunun mümkün olmadığını" söylemesi üzerine "ben kıldım, oldu" demiş. Bunlar böyledir, yaptıkları her şeyin doğru olduğunu kabul eder ve Millete de bunu dayatırlar...
  • 7 Ay Önce

Gizemli işler

"Ayrıyken ahlaksız yaratık olan insanlar bir araya gelince namuslu kişiler olurlar." der Montesquieu. Frida; “Ahlak, namus deyince sadece kadından konuşan herkes ahlaksız ve namussuzdur." der. Nietzsche bitirir; "Kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuz odur!
  • 7 Ay Önce

AHKAM

uğursuz AHLAK YOKSUNU NEO-NAZİ FAŞİST KADIN DÜŞMANI ABAZA AHLAK KONUSUNDA AHKAM KESMİŞ HADİNİ BİLMEYEREK

Uğur

Gerçekten de ahlak ve namus bekçiliğini en çok yapanlar ahlaksız Zilletçi elebaşılar ve militanlardır. Sürekli müminlerin ahlak ve namusuna yalan yanlış çamur atarlar. Ahlak ve namus deyince de Zilletçiler sadece kadından konuşurlar, şöyle ki derler ki dindar mümin kadınlar ahlaktan uzakmış, çünkü modernlikten uzakmış. Onlara göre ahlaklı modern kadın olmak için orta hâlli ve fakir kocaları ve seven erkekleri aldatarak zengin erkeklerle serbest-cinsellik yapmak veya onları dost tutmak gerekirmiş. Gerçekten de ahlaksız Zilletçi ve Zillet işbirlikçisi elebaşılar ahlak ve namus deyince sadece böyle kadınlardan söz ederler.

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ..........................................................................TAM BİR SÜLÜN OSMAN .....HATTA SÜLÜN OSMAN SUYA GÖTÜRÜR SUSUZ GETİRİR. ....FETO İBLİSİNDEN TALİM TERBİYELİ .FİRİLDAK ...HER RENGE HER KILIĞA DÖNER ...İNGİLİZ .ABD BÜYÜK ELCİLERİNDEN .YÖNLENDİRMELİ. .GÜDÜMLÜ .....ÇÜNKİ İNGİLİZLER ABD .BİZ TÜRKLERİN ZAAFINI .ÇOK İYİ BİLİYORLAR ......
  • 7 Ay Önce

Osmanlı’nın son Dâhiliye Nâzırı Ali Kemal

Yolun yol deyil Yavuzl Bey. Ben ve benzerlerim de sizler gibi esas emperyalist yandasi olan kahir azinlikken kendimizi kahir cogunluk zannettik ve 1512'den beri tepeden asagiya sistematik olarak sudurulen Araplasmaya direnip Turklugunu muhafaza etmis Turk MIlleti Istiklal savasi surerken senin yorumlarinin benzerini gazetelerimde yazdigim ve ozellikle Ingiliz silah ve techizatiyla Kuvvay-i Inzibatiye'yi kurup Kuvvacilara kallesce arkadan saldirttigim icin beni affetmedi.

Beytullah ARABACI

Buradan şunu anlıyoruz...Bu yazıyı milliyetci kısımlardan cok solcu kısımlar okuyorlar...Yoksa çok doğruları dile getiren bu yazıya çok beğeni gelirdi ....Buarsı cok net...
  • 7 Ay Önce

Çünkü

Bu sivri zekalıların kendi gazeteleri yorumlara kapalı, bunlarda düşünce özgürlüğü bu kadar..

Hak verirsin

Bu seviyedeki gerizekalılığı görmek insanın ilgisini çekiyor.

NüCahit

Müslümanlığın dayandığı temel doğruluktur, adalettir. Bir adam adil değilse, dürüst ve doğru bir insan değilse, onun secdesi Allah’a ulaşmaz. Bir adam kul hakkı yiyorsa, devletin malını yiyorsa, fütursuzca yetimin hakkına el uzatıyorsa alnı secdeden kalkmasa da Allah’ın katına ulaşmaz. Kabe’de yatsa ne yazar? Peygamberimiz bu tip insanların namazını kılmamıştır arkadaşlar. (Kırşehir İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık)
  • 7 Ay Önce

52 arabayla gidenlere sorsana,,,

Cami senin babanın malımı? Yaptığın gösterişten pay alıyor diyemi üzüldün? ,,, her kezi sizler gibimi sanıyorsun?
  • 7 Ay Önce

.....

Sahi oturup saydınmı? Bak saymadınsa, zan çok günah, tekrar say da doğrusunu buraya yaz..

Cami siyaset..

Camileri siyasete alet edenler kazanıyor diye bir kanaat oluşunca, oda bu furyaya katılmış,,bu abes bi durum ise herkese abes,değilse yine hiçkimseye abes olur.
  • 7 Ay Önce

Kemal

Millet Secimde kararini verecek! Murat Kuruma da Murat diye hitap ederseniz adaletli olur.
  • 7 Ay Önce

Ercan

Ali bey AKP İzmir BB adayı Hamza Dağ barlar sokağını ziyaret Edip içki içenlerden oy istemiş, ona da "ne işin var barlar sokağında" diyebilir misin?
  • 7 Ay Önce

Beşiktaş

Tabii ki diyemez..

Mehmet

Sonuna kadar haklısın hocam. Bir ricam olacak sizlerden. Türsab ın baskısıyla turist rehberleri kanunu değiştirilmeye çalışılıyor. Rehbersiz tur yaptırılmaya çalışılıyor. Mevcut turist rehberleri ülkemize gelen turistlere ülkemizin tarihini geleneğini dinini güzelce anlatıyor. Bu turistler ülkemiz ve dinimiz hakkındaki önyargıları bu sayede yeniyor. Kokartlı rehber olmayan gruplarda acentanın koyduğu alelade birisi ülkemizi dinizi kendine göre anlatacak belkide dinimize tetör dini başkanımıza diktatör diyecek. Bu konuyu da bir işlerseniz müteşekkür oluruz Allaha emanet
  • 7 Ay Önce

çamlı

hasan tahsin gerçegi, eyup şahin,ketebe yayınları. Derin tarih. m.ertuğrul düzdag. hasan tahsin(osman nevres adıyla, yunanistan, şemsi efendeden devşirme, ittihatcı, izmire zengin olmaya gelir, eli boşa çıkınca ittihatçılsrla zırt düşer, atatürke ait kaynaklarda, nutukun aslında sdı sanı geçmez, 1960 tan sonra bir hasan tahsin furyası türetilir, ben fe hasan tahsinim diyen ortalıkta dolaşır, malü yalanistan mevkutesi izmirlinin can simidi sözcü hasan tahsin fotoğrafı diye, istanbullu hasan tahsin silahtar fotoğrafını yutturacak kadar sığdır, önemli degil, terlikten iyidir, odun bile olsa kabulüdür malum zevatın
  • 7 Ay Önce

KUVVACI Hasan Tahsin

Ben yalansam Kuvvay-i Inzibatiye'nin Kuvvacilara kallesce arkadan saldirdigi da mi yalan? Yuregin varsa birkac cumle de bu konuda yazsana. Ha bir de AKP terlik degil takunya koysa oy verirmisin vermezmisin, onu da yaz adamsan.

a.d.

Tamamen haklısınız.
  • 7 Ay Önce

Ercan

İlahi Ali bey sanki Erdoğan camiye gizlice gidip kimseye görünmeden ibadet ediyormuş da İmamoğlu bunu aleni bir şekilde yapıyormuş gibi başlık atmışsın.
  • 7 Ay Önce

Hasan

 Allah’ın evi herkese açık.
  • 7 Ay Önce

....

Yıl 12 ay, son 1 ay açıksa? Hıım

Ebu Nusayri El Laik'ül

Ama her gün burada "Dini siyasete alet eden siyasetçi istemiyoruz.." diye tepıniyordunuz.. Ekrem bi de cami çıkışında medya mensuplarının önünde imama kendisini övdüruyor.. Din; siyasete daha nasil alet edilir ki..

Remzi Hoca

"Hoş geldin Ekrem" deseydin daha güzel olmaz mıydı? 
  • 7 Ay Önce

Hayırlı günler

Demis ya.. Yazi zaten "Seçimden seçime değil.. Her zaman bekleriz.. " temasi uzerine kurulu degil mi..?

müslüm

Halkımız her şeyi görüyor sizlerin ne için çaba gösterdiğinizide.
  • 7 Ay Önce

Vekil

Ekrem gibi dini siyasete alet eden CHP'li siyasilere bu sefer oy moy yok..Oylar bu sefer AKP, MHP, BBP gibi vatansever, yerli ve milli partilere..
  • 7 Ay Önce

Selim

Devrimin, solun ve başkaldırının yeni lideri yoldaş Ekrem; yerel seçimlerde süresiz tatile gönderilip baba mesleği müteahhitliğe ve emlakciliğa tekrar dönecek gibi gözüküyor..
  • 7 Ay Önce

Mehmet

Biz dine karşı değiliz.. Ekrem gibi dini siyasete alet eden bazi dinci CHP'li siyasilere karşıyız..
  • 7 Ay Önce

Hayırlı günler

Ekrem başkan çok ayıp etmiş cumaya camiye gitmek ... sana ne oluyor
  • 7 Ay Önce

Yine, yeniden başladı.

İsrail, kara harekatı sinyali verdiği Gazze Şeridi'nin Refah kentine saldırı düzenledi, onlarca Filistinliyi öldürdü.
  • 7 Ay Önce

Savcı

Ali bey bırak şu ekremi. Ekremin ne olduğunu herkes biliyor. Emekliye gel piyasaya bir bak, ekonomiye bir bak . Şehirler arası dinlenme tesislerinde WC ücreti 8₺ olmus, bu defa çok ciddi artık şunun farkında olun.muhalif kanallarda akşama kadar emekli konuşuluyor.
  • 7 Ay Önce

istemi

Savcı denen sen kimsin meksika parası koskoca milyonların başkan olarak seçtiği sn.İmamoğlu'na bırak şu ekremi diye hitap edebiliyorsun!

Küstah

İbadetin gizlisi mi makbulmuş yav şimdi öğrendim.
  • 7 Ay Önce

taha yasin

i.oğlu' nun cami hamlesine cevap vermeli.
  • 7 Ay Önce

çamlı

haksız değilsin de sülün osmana hakaret, kaça gider sülün osman sülük ekrem yanında esamesisi bile olamaz, feto yetiştirmeli adam, bir elde tesbih bir elde balık.....
  • 7 Ay Önce

Mehmet pehlivan

Cemre düştüyse yaz gelir CHP li camiye girdiyse seçim gelir. İmamoğlu suyun ısındı.Takiyye yapma senin yerin İçkili Balıkçı lokantası Çağır ingilizi Aç rakıyı Demlen .
  • 7 Ay Önce

Mehmet

Camiye giderken sana mı sorulacak? Herkes haddini bilecek.
  • 7 Ay Önce

Neme lazım

Hak Tealadan sana Ekrem'i Müdafaa (!) et diye emir mi geldi Mehmet?

Veli

Pinokyo Ekrem in yeri Balıkçı Kahraman..

Hakan

Seçim öncesi camiye, seçim sonrası da meyhaneye giderse elbette herkes eleştirir ve dalga geçer. Kişi yaşam tarzı neyse onu yapmalı. Murat Kurum'un meyhaneye gitmesi ne kadar abes ise, Eko'nun da camiye gitmesi o kadar abes. Çünkü sahte, çünkü gösteriş için gidiyor.

Selim

Dolar 30 tl, okul kantininde tost 50 tl, petrolu artik takip edemiyorum, kiralar ayni sekilde, ev almak istersen milyonlar tutuyor, markete girdin mi felegin sasiyor, enflasyon bizden once aya cikti. Simdi bunlardan sorumlu tuttugumuz kisidede cit yok yazar. Napcaz simdi ? Bi gunde bunlari yazsan ya. Sen eglencelik okumaliksin. Ama sende keyif vermiyorsun artik .Ulkenin durumu cok kotu.
  • 7 Ay Önce

Yazık

Selim gibi konu ile alakasız yorum yazan adamlara cevap vermeyiniz.

Olul

Mehmet,e Türkçeyi öğrensen önce çünkü askeri ücret diye bir kelime yok.

Mehmet

Kardeş dolar 30 tl olmuşda 2001 de ki askeri ücrete 140 lt benzin alırken şimdi 425 lt benzin alıyorsun. Bence dolardan önce ahlak düzeltilmeli

Hakan

Sana ne dolardan? Dolarla mi iş yapıyorsun? Daha da komiği bunlarla Eko'nun alakası ne? Eko hazır kurulu sistemi bile yönetemeyen, iett'yi batıran, Iski dahil bütün kurumları iflasın eşiğine getiren beceriksizin teki. Istanbul, Istanbul olalı böyle beceriksiz, böyle vizyonsuz, böyle kalitesiz siyaset yapan bir ibb başkanı daha görmedi.

Vekil

İmamoğlu bu seçimi alır. Böyle yazmaya devam edin ki daha rahat alsın!
  • 7 Ay Önce

...

Haklısın, etkiye tepki verir bazı insanlar Dilber filminde oldugu gibi, biz kötü örnek diyoruz! gençler filmdekileri örnek alıyor maalesef..

MUZAFFER.

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ, ALLAH CC TUZAKLARI BOZAR İNŞALLAH AMİN, MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR ŞEYTANIN OYUNCAKLARI PROJE ELEMANLARI KAFİRLER ÇOKTUR, ARTİS YALANCI SAHTEKAR KATİL SEVİCİLER, SEÇİME KADAR DAHA ÇOK CAMİİ Mİ DE GÖRÜRSÜNÜZ ,? ,SONRASI İÇKİ MASASINDA TATİLDE EYLENCELERDE, MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER ÇOKTUR = c h p liler......OY PUSULASI, ÇOK NAMAZ KILDIRIR, MÜNAFIKLARA,DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI NA, c h p . ORUÇ TUTAN LAR ÇOĞALACAK.?......RAMAZAN'I ŞERİF ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH CC DUVA EDİYORUM AMİN....
  • 7 Ay Önce

Size nasil yaranacaklar Ali Bey?

Inonu Cuma namazını evde kılıyorum dedi diye kiziyorsun, Ekrem basgan camiye gidiyor diye kiziyorsun. Ne yapsin, en az %90'i sizin kadar, hatta sizden daha fazla inancli olan CHP'liler peki? Alper Alper Gezeravcı gibi 55 Milyon $ verip uzay istasyonuna gidip orda mi namaz kilsinlar?
  • 7 Ay Önce

Duyarli Vatandaşa

En son yazan gercek kuvvaci..Digeri malum binbirsurat kripto...

Neme lazım

Kuvvacı Hasan, eğer aynı isimde ikinci biri yoksa, bir öylesin bir böylesin. Anlamadım gitti.

KUVVACI Hasan Tahsin

HAHAHAHAHAAH...Mehmet Reis dogru demiş...Tıpış tıpış o camiye gelme ihtiyacı hissedeceksiniz.. Çünkü bu topraklar asirlardir Turk Islam yurdudur...Halkimizin ezici bir çoğunluğu da Müslümandır elhamdülillah

Mehmet

Kimseye yaranmalarına gerek yokki yıllardır siyasal islam dediler. Şimdi siyasal islamcılar kendileri oldu. Üç beş oy için namaz da kılarlar teröristde olurlar lgbtlide olurlar bu ekrem gibilerde omurga yokki. Bakın Tayyip sol cennahın hepsine namaz kıldırdı sol cennah Tayyip e bir kadeh rakı içirebildi mi

AZLA

CHP; Engin Altay ile Alper Gezeravci'dan daha önce uzaya çıkmıştır.. CHP'nim hakkini yedirmeyiz.. Uzaydasın Enginin Abiii

AZLA

EL S... GERDEĞE GİRİLMEZ UZAYA ASLA

Alim

gitse olmaz, gitmese olmaz değil mi Ali Bey. Ekoyu sevmiyorum ama yine adamı yüceltmeye başladınız.
  • 7 Ay Önce

Avb

Münafıklık paradan puldan değil kişinin şahsına münhasır bir durumdur.
  • 7 Ay Önce

KUVVACI Hasan Tahsin

İzmir'in dağlarında çiçekler açar, Altın güneş orda sırmalar saçar, Bozulmuş düşmanlar ve aslında kahir azınlık oldukları halde bu sayfada cogunluk gibi gorunen Ingiliz'in silah techizatiyla kuvvay-i inzibatiyeyi kurup ilk kurşunu attigim icin beni şehid eden Yunanla yokluk icinde savaşan kuvvay-i milliyeyeye kalleşce arkadan saldiran Ali Kemal’in yerli işbirlikcileri yel gibi kaçar, Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa.
  • 7 Ay Önce

....

E, kardeşim başka kelime dağarcığın yok galiba? Bence yazına biraz daha katkı yap...

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, KALEMİNE KUVVET Ali AĞABEY. ...... ŞU MÜBAREK GÜNDE ÜMMETİ MUAHMMED'in (SAV) BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI YÜCE RABBIM'den (CC) DİLERİM AMİN....... NE MUTLU BIZLERE KI DEM'LI SUREYYA ONDER'E DEVLET PROTOKULUNDE GENELKURMAY BASKANI'NIN BILE ONUNDE YER VERIR VE BASKAN VEKILI OLARAK MECLISTE OTURUM YONETTIRIRKEN BIR YANDAN DA CHP=DEM=PKK DERIZ. ...... ELHAMDULILLAH BIZ BUYUZ, BOYLEYIZ ISTE!
  • 7 Ay Önce

Türk Bayrağı

Birader, Süreyya Önder üzerinden ha bire iktidara çakıyorsun. Madem öyle bir de Süreyya'ya laf söyle o zaman. Söyleyebilir misin? 

Yavuz

Muaviye'nin asla yenemeyecegi Hz. Ali'nin ordularini mizrak ucuna Kuran sayfalari takarak yenebildigi Siffin savasindan beri takiyyecilik .. Ekrem, sana asla yar etmeyiz!
  • 7 Ay Önce

Deli davut

Topal ördek topal tavşanı yenecek.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23