• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul, Ankara bu beceriksizlere teslim edilir mi?

86 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

akesar

HCP iş yapacak da rüşvet,hırsızlık olmayacak ha.Eşyanın tabiatına aykırıdır bu. Göreve başladığı zaman Sinan Aygün'den ikiz binaları için 25 milyon rüşvet istenmişti.Mahkeme devam ediyor olmalı.Eee başkan HCP li olunca yargı da böyle yavaş işliyor.
  • 7 Ay Önce

Muzaffer dohancioğlu

Yahu sen bu yetkiyi kimden alıyorsun. 
  • 7 Ay Önce

Selim

Yazar sorun etme bu kadar ya. Akp ankarayi kazanirsa yeni baskan %55 daha fazlaya milyonlarca euro odeyerek verir ihaleyi mutaahit firmaya. Disari ciktiginda bi simit dahi alamayacak durumdaki vatandasin sirtinada koyar faturayi. Sonrada hizmet yaptik derler. Birileri yine milyonlarca euro yu ki bu vatandasin parasidir atar cebine.
  • 7 Ay Önce

Taraflı

Ali bey Allah aşkına elini vicdanına koy da cevap ver, bu ülkenin Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan'ın Hatay'da Hataylılara "Bize oy vermediğiniz için sizi mağdur ettik, size yardım göndermedik" anlamına gelen sözü sizi rahatsız etmedi mi? Bu nasıl bir vicdan? Depremzedeleri cezalandırmak ve bunu da itiraf etmek Cumhurbaşkanına yakıştı mı?
  • 7 Ay Önce

Şaka mısınız

Birileri çıktı, Ankarada M.Yavaş işeyen kadın heykeli yaptırdı dedi. Birileri yok, İzmir'e dedi. CIMERe yazanlar oldu, sonra anlaşıldı ki ne Ankarada, ne İzmir'de,ne de Türkiyenin başka bir yerinde böyle bir heykel yok. Bu heykel Letonyanın Jurmala şehrinde bulunuyor. Letonyalı sanatçı Zigmund Bielis tarafından 2017 yılında yapılmış. İftirada, yalanda üstünüze yok. İşin tuhafı gerçek ortaya çıkınca utanmak da yok.
  • 7 Ay Önce

İhaleci

İhalenin yaklaşık maliyeti nedir önce onu açıklayın. Yaklaşık maliyet verilen tekliflerden çok düşük ise ihaleyi iptal etmek de haklı. Düşük degilse, iptali haksız, ozaman da firmalar yaptıkları giderleri isteyebilir. İptal gerekçesine bakmak lazım. 
  • 7 Ay Önce

can

hocam, partizanlığı bırakın, öyle değil bu işler. ekonominin hali belli, bu adamlara ülke emanet ettik al Usd 30.52 tl oldu, en ucuz kira 10bin lira, ekonomik olarak battık.
  • 7 Ay Önce

ŞENER ÜNLÜ

Ben bir emekliyim bende de bu AKP ye oy verecek göz yok.Ne olacak şimdi
  • 7 Ay Önce

Mülakat

Seçimden önce mülakatın kaldırılması sözü verilmişti, yine vatandaş kandırıldı,mülakata devam ediliyor.Her türlü haksızlığa iktidardan gelince susuyorsunuz.
  • 7 Ay Önce

Vatandaş

O değil de Ali Bey ülkeyi napıcaz?
  • 7 Ay Önce

YILMAZ

ben söyleyeyim vatandaş. önce kendini düzelt ülke kendiliginden düzelecek

Ali

Ankarada mansur diyenin istanbul da imamoğlu diyenin
  • 7 Ay Önce

Veli

Bilmukabele. Taşıdığın isimden de mi utanmıyorsun. 

Sığır

ben gidip vericem ismimden belli zaten

Vekil

Cevap veriyorum Ali Bey: İstanbul, Ankara bu beceriksizlere asla ve kata teslim edilemez! Ayrıca, bütün muhalefet partileri kapatılmalı, Ekrem siyasi yasaklı ilan edilmeli, es kaza kazanırsa da, İstanbul'a kayyum atanmalıdır. Hatta aslında (şu anda birden aklıma geldi) seçim filan da yapılmamalı. Nasıl olsa AKP ve MHP her şeyi doğru yapıyor. Halk mutlu. Ekonomi tıkırında. Huzur ve güven de var. Daha ne olsun allasen? İyi Günler Türkiyem!
  • 7 Ay Önce

Sahi

Akp ve mhp dışında bütün partiler kapatılmalıdır.

Nihal

Bu yerel secim sacmalik, ne geregi var ki, tum belediye baskan ve muhtarlari dunya liderim reisim atamali zaten.

Ahmet Faruk

Ankara ve İstanbul'u zillete kaptırmamalıyız. Şuurlu her Türk vatandaşı buna izin vermez. Tayyip Bey sürekli sırtından hançerleniyor.
  • 7 Ay Önce

Taka

Ekrem kaptanla tam yol ileri..
  • 7 Ay Önce

Vedat

Gemi batıyor haberin var mı?

hilmi

faiz artışını da eleştirsene 
  • 7 Ay Önce

Sahi

Faiz seçimlerden önce haram.secimden sonra helal.faiz ayrıca Hilmi İsraile ödenen vergidir.erbakan öyle derdi.

YILMAZ

burası babanın yeri degil edebinle konuş hilmi

Karamanlı

"Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi?” (03.02.24 )….
  • 7 Ay Önce

Gelmedi

Hatay garip kaldı.

Oğuz Han

AKP adayını değiştirsin. Melih Gökçek'i aday yapsın.
  • 7 Ay Önce

Akit

Cobanlari baglayip kangallarin tasmasini cozdu yine!
  • 7 Ay Önce

Omer

Ayrıca bu durum Ankara Belediyesi'nin işin yaklasik maliyetini iyi hesaplayamadigini da gösterir. Zira teklifler çok yakın.
  • 7 Ay Önce

Can

haci icin cari acik borc yüksek enflasyon issizlik pazar masraflari emekli maaslar kurun 5 ten 30 a firlamasi basari öyküler oldugu icin tek kalan kötü kisim belediyeler ile ugrasmasi lazim. 
  • 7 Ay Önce

Namık kazımoğlu

Ali Bey, çok saçma bir makale olmuş.
  • 7 Ay Önce

Erdal

Ali bey siz CHP İmamoğlu ve yavaş la zaman kotarırken A101 ve Bim ürünlere ortalama yüzdeyirmi yükledi nasıl iyimi. Bu merhametsiz kere kim dur diyecek.Allahın laneti zalimlerin zulmedicilerin fırsatçıları zamcıların üzerine olsun
  • 7 Ay Önce

Filinta

Ali bey, belediye önce kendisi iş hakkında tahmini bir maliyet hesabi yaptiriyor. Firmalarin tekliflerini bu maliyete karşilaştiriyordur..Tahmini maliyeti çeşitli sebeple ile çok düşük hesaplattiriyorlar.Veya doğru hesaplamiyorlar.
  • 7 Ay Önce

Ne ekersen

Halk daha once teslim etti degilmi ? simdi ellerim kirilsaydida diyen cok, benim de cok umurumdaydi, metrobusleri iteklemeye devam etsinler, daha nice cefalar cabasi, eh bu secimde de yine hersey cok guzel olacak derlese ektiklerini cekerler, bosverin ya, sariyer de balik lokantalari konsolos misafirlerle cok sahane
  • 7 Ay Önce

Daha ne desin....

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 6 Şubat depremlerinden en fazla etkilenen şehirlerden biri olan Hatay'da açıklamalarda bulundu. Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen AKP Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, muhalefeti hedef alırken çarpıcı bir itirafta bulundu. Erdoğan, yaptığı açıklamada, "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı" ifadelerini kullandı.
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Hadi Ali Bey cevap versene.

Vardır bir bildikleri

Kime teslim edecez? Yeniden refah partisi.
  • 7 Ay Önce

ÖZBAŞ

Başak Demirtaş IBB ye aday olmak istiyormuş, haksız kazanç nasıl yapılır eğitimli biri kuşkusuz, Istanbullulara hayırlı olsun..
  • 7 Ay Önce

Heykelci

Heykel ihalelerinde CHP hiç zorluk çekmiyor. Çünkü heykel yapanlarda onlardan ve. CHP'li.
  • 7 Ay Önce

100 yıldır

Heykelden başka bir şey yaptıkları yok zaten..

BİLE

heykelci SEN BİR … BİLE YAPAMIYORSUN BECERİKSİZ …

Beberuhi

Türkiye'nin bunca sorunu varken CHP birbirini geçme yarışında dedi reis..
  • 7 Ay Önce

YARATI

beberuhi BU SORUNLARI KİM YARATI 

Mehmet 71

Sahiden ankara büyük şehir belediyesinde(seçim arefesinde ve onca siyasi parcalanista CHP icin),bu ihaleyi sağlıklı bir şekilde başarabilecek teknik kadro varmi.
  • 7 Ay Önce

Dinozor ekmeye devam

Bir çay ocağında gazetecilerin sorularını cevaplayan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Turgut Altınok, şu anda kapalı durumda olan Ankapark'a yönelik planlarının sorulması üzerine, "Ankapark'ı açmak lazım. Orada çürüyen maalesef milli bir servet var. Orayı tabii geliştireceğiz ama bir taraftan da hızlı şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, Ankapark'ı hizmete açacağız" yanıtını verdi.
  • 7 Ay Önce

Fuat misirlioglu

Tabi bu yap islet sirketleri bu iktidar tarafindan yuksek fiatlara alistirildigi icin mansur baskanida kendilerine benzetmek istiyorlar ama mansur baskan bunlari yemiyor bunlarla ortaklik kurmuyor buda siz ve sizin gibi yandaslar tarafindan elestiriliyor.ankara ve butun turkiye mansur baskana inaniyor ve durust isler yaptigini goruyor.Cok rahat ankarayi kazanacaktir,nokta
  • 7 Ay Önce

Erdal

Fuat sen yavaş,ın işeyen kadın heykelini gördünmü. Bak Fuat bey meyva veren ağac taslanır o ihalelere yavaş ve yandaslarının aklı ermez . Siz ufak hesaplarla kendinizi avutun. Yavaş beş yıldır kendini oraya tasıyanlara diyet ve koltuk vermekle mesgül

Bayram Yaşar

CHP iş bilmez laf yalan bilir. Ersan Şen başçavuşun yedeği ihale ile sözcülük yapıyor.
  • 7 Ay Önce

Uğur

En sonunda ilgili firmalara çağrınız yerine çok güzel oturmuş. Cevapsa zaten açıktır. Zenginler ve zengin özentileri aslında CHP'lidir, ama diğer partileri de ele geçirirler ve onlara da aile üyeleri veya hempalarını sokarlar. Böylece her partiyi az çok CHP'leştirirler. CHP elebaşıları ve militanları ve de sade oyveren sazanlarının beşli çeteeeğ beşli çeteeeğ dedikleri kodaman zengin inşaat müteahhitlerinden biri öldüğünde direkt koyu CHP'li çıkmıştı, anlatmıştınız. Yazınızda andığınız Mehmet Cengiz ise en koyu Ak Partili sanılırken Eren Erdem sayesinde öğreniverdik ki asıl CHP'de çok nüfuzluymuş, öyle ki Tunç Soyer yerine kendisine yakın birini aday göstermeyi CHP'ye emredebiliyormuş. Bu anlattığımı aslında yazınızda adı geçen kafa sallayıcı İsmail Saymaz en iyi bilir. Kendisi de Rize'de doğup büyümüş olan Saymaz anlatıp durur ki tam da bu müteahhitler Erdoğan'ı bilhassa 2002'de Rize'ye sokmamışlar ve ufak tefek ziyaretler yapabildiğinde de oradakilere ona çeşitli eziyetler ettirmişler. Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere Lazlar ve özellikle onların müteahhitleri bu kadar da medeni insanlardır, özellikle de yine Ekremos gibi kendi illerinde doğup yetişmiş olanları. GELECEKTE MÜMİNLER olarak gerçekten iktidara geldiğimizde bunların ve diğer bütün kapitalist kodamanların hepsinin birer devlet boyutundaki holdinglerini kamulaştırmalıyız, FAKAT devlet dairesine yahut "kamu iktisadi teşekkülü"ne çevirip işlemez hâle getirmek üzere değil, İŞLETMESİNİ yine de küçük küçük yüzlerce, binlerce özel firmaya bırakmak üzere, bir tür lonca sistemi içinde. Devlet boyutunda holding ve holdingci aile olmak devlete karşı devlet olmaktır, paralel devlet olmaktır. Bizim gelecekteki iktidarımızda böyle bir rezalet kalmayacaktır. Devlete paralel holding-devlet olmakta ısrar etmeye kalkışarak terörizm suçu işleyen pis kapitalistlere ise saygıdeğer Kuyucu Murad Paşa hazretleri ulu beyimizin büyük devlet adamlığının rehberliğinde Allah'ın yasasına/dinine göre gerekli cezalar verilecektir.
  • 7 Ay Önce

Uğur

Siyasetçileri ve kadınları fazla övenler gibi ben de Kuyucu Murad Paşa'yı fazla övmüş olabilirim. Elbette asıl ceza ve bağışlama Allah'ındır ve en güzel isimler onundur. Ulu ve yüce ve en yüce olan Allah'tır. Yoktur Allah'tan başka tanrı, birdir, yoktur onun ortağı. Onundur egemenlik ve onundur övgü ve o her şeye kudretlidir. Egemenliğin egemeni Allah tealadır. Onu dilediğine vermektedir ve dilediğinden çekip almaktadır.

Konu Dışı Yorum

ABD kafiri Filistin için bağımsızlık düşünüyormuş!!! Bunda şeytani oyun vardır.ARZ I MEVUT(kendi yazdıkları kitaplarında dini gerekçe,mecburi bir emir diye dayattıkları safsata) masalı olduğu sürece Filistin devletinin bağımsızlığını kabul etmezler.Ordusuz bir devlet istiyorlarmış!!! Ordusuz bir devlet olursa ,orayı İŞGAL,İLHAK etmek çok kolay olacaktır.DİKKAT!!! Eğer böyle bir plan olursa,oraya Birleşmiş Milletlerden oluşan(Türk ve Müslüman asker ağırlıklı) bir ordu oraya yerleştirilmelidir.Ayrıca; bu bağımsız Filistin düşüncesi,bağımsız PKK devletinin de önünü açacaktır.DİKKAT!!!
  • 7 Ay Önce

Savcı

Ali bey ne kadar anlatırsan anlat anlamak istemeyen bir kitle var. 
  • 7 Ay Önce

Savcı

Ali terlige oy vereni nasıl tarif edeceksin.

Ali

Tamda kendini tarif ediyorsun.

Beceriksizler

Istanbullu bu defa küllahı önüne koyup iyice düşünmeli,kime oy vereceğini bilmeli.Geçen seçimde seçtikleri zatın hizmetten başka her şeyi yaptığını bilmeli. Belediye kaynaklarını çar çur ettiğini,çevresini zengin ettiğini,yakınlarına ihaleler verdiğini,iş yapmak yerine şov,algı peşinde olduğunu bilmeli.Belediyeye terörist doldurduğunu,masum insanları (müslüman diye,Akpartili diye) işten çıkardığını iyi bilmelidir.Belediye seçimlerinde ideoloji değil hizmet yapacak başkan seçilmelidir.İstanbulda her gün otobüs kazaları ve yangınları görülmektedir,yüzlerce otobüs bakımsızlıktan hurdaya çıktı.Bunlar devletin malıdır,vebali vardır,yetimin ,bütün halkın bunda hakkı vardır.Belediye imkanları Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kullanıldı.Bütün bunların vebali,kul hakkı vardır.Ey müslüman! Ey insanlık! Devletin malını haramzadelere yedirmeme adına bu seçimde vatan hainlerine oy vermemeliyiz.Devlet te seçimi kolaylaştırmak için ;açlık sınırında olan EMEKLİLER için maaş zamı yapmalı,tüm imkanlarını zorlayarak.Zilletçi belediyelere kendi taraftarları bile oy verdikleri için pişmandır.Bu da iktidar için BÜYÜK FIRSATTIR.AKLETMEZ MİSİNİZ!!!
  • 7 Ay Önce

AVCI

E

KUVVACI Hasan Tahsin

Desteksiz sallayan binbirsuratli mufteri?

Okul

İmamoğlu israfı bitirdi.

Yavuz

Sevgili kardeşim biz dünyanın en güzel işlerinde yapsa .doğru güzel demeyiz....çalan .çarpan. .7 sülalesi. nı. Zengin yapan ..sonra vatandaşa. Tepeden bakan..kendisi despot..diktatör. .Fakat .halkın %52 sinin oyunu almış insana .dikta diyen lere destekleri.z...o yüzden .%25 lerde gezer dururuz..darbelere. .den..muhtiralardan beslenir. .pkk..dan sömürge .çiler.den..yardım. .bekleriz..aslında başkalarını.da sömürmë. Yİ. .severiz...Cum. .Demokrasinin..ülkenin. sahibi sadece. Kendimiz.zannederiz. ........

Vatandaş

Ayirca devletin malını yiyenleri tüm halk biliyor, ve bu devletjn en başından başladığını da gayet iyi biliyor.

Demir

Mansurun televizyonlar da yaptığı acık ihalelerin ne kadara rı iptal edilmiş ve sonra bu ihaleler kime ne kadara verilmiş aradaki fark ne kadar bakılsın bakalım
  • 7 Ay Önce

aksak timur

Bilemiyoruz, bir zahmet bilgilendiriver. Dediğin gibi olsaydı çoktan tefe koyardınız. Kim olursa olsun dürüst iş yapıyorsa çamur atmayın bari. Müslümana yakışmaz.

2721

MansurYavaşın yaptığı bütün ihaleler açık ve şeffaf bir şekilde yapıldı. En ufak bir suistimal olmadı ve internetten yayılandı.

Akit

Liyakat olmazsa bir şey olmuyor
  • 7 Ay Önce

İfnetor

Çıldıracağım......hayvan dostlarımız barınaklara zorla alınmak istiyor .onlar aç suzus bırakılmak isteniyorrrr...
  • 7 Ay Önce

Kerim

 kisirlastirip asilarini yaptirip barinaga kapatmak lazim. Kuduzu bulastirmasin.

Sabcı

Al o dostlarını evinde bahçende besle bak. Ben sokakta it görmek istemiyorum.hayvanın yeri ya barınaktır ya çiftliktir veya sahibi varsa bahçesi veya kulubesidir

Okul

Onon tek çaresi barınaklara alınması. Başıboş köpekler sokakta gezmemeli.

....

Başıboş gezerken karınları doyuyormu? Iyi ya işte gözetim altında olurlar, saldırgan olmazlar. Belediye başkanlarına teşekkür ederiz..

EDEREK

390 EVİ YIKILAN VAR 50 BİN KİŞİ ÖLMÜŞ HER EVE EN AZ 4 KİŞİ VAR
  • 7 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ...................................................................DÜNYADA .VE ÜLKELERDE EN VAHİM ŞEY SÖMÜRGE RUHLU OLMAKTIR........GÖNÜLLER VE RUHLAR SOMURGELESMİSSE .BİR ÜLKE İÇİN EN BÜYÜK FACİA BUDUR..... ( O.SINANOGLU ).............CUMHURİYET FİKRİ HÜR. AKLI HÜR VİCDANI HÜR İNSANLAR SAYESİNDE. .KORUNUR.... ( M.KEMAL ATATURK. .) ON YARGİLİ. .DOĞUŞTAN ŞARTLI. YEMİNLİ TEYYAREDEN .KUVAİCİLER. LE. .OLMAZ......ESER ÜRETENE ..HİZMET URETENE. .TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANA. .SAHİP ÇIKMALI. .............
  • 7 Ay Önce

İzmirli

İşte Süleymancilar bu CHP'ye oy veriyor. Yuh olsun
  • 7 Ay Önce

Bir Süleymancı

Bizim Islam'a inancimiz en az sizler kadar oldugu halde biz Cumhuriyetin kuruluşundan beri kanımızı ve kimliğimizi koruyup Türk kaldık ve Türk kalacağız.

Süleymancı

Tabii ki CHPye verecek. Bak Yenidenrefah Erbakan da Ak parti ile ittifak yapmıyor.

Eyüp Sabri

İzmir de Gülermanın aldığı ihaleyi Yapı merkezi 500 milyon düşük fiyat vermişti.Ona rağmen Yapı merkezi firmasına bu iş için yetkin değilsiniz deyip işi Gülermana verdi Chp li İzmir belediyesi. Yapı Merkezi konuyu mahkemeye taşıdı. Mahkeme devam ederken alelacele Gülermana Kılıçtaroğlu nun da katıldığı törenle temel attırdılar. Bu arada Yapı Merkezi Avrasya Tünelini,Çanakkale Köprüsünü ve başkaca metro inşaatlarını yapan firmalardan biri. Bu firmaya tecrübeniz yok diye düşük fiyat vermesine rağmen ihaleyi vermediler. Tıpkı İstanbul da İette bakım işleri ihalesini Mercedes firmasına tecrübeniz yok diye vermeyip,daha yeni kurulan Özgür Karabatın müşavirliğini yaptığı firmaya daha yüksek bedelle ihaleyi verdikleri gibi...Mansur şov yapmış oynamaya niyeti yok....
  • 7 Ay Önce

Aynı yolun yolcuları.

Birbirlerinden bir farkları yok. 

nurettin

bu mütahit kardeşlerimiz düşmanlarımız mı kazandıkları paraları mezara mı götürüyorlar bu zamana kadar ekrem imamoğlu kadar kendi reklamını yapan istanbullunun paralarını reklama harcayan belediye başkanı gören var mı
  • 7 Ay Önce

ersan

Ali dem parti ist.basak demitas i aday gösterdi acaba neyin karsiliginda ben sana söyleyin 
  • 7 Ay Önce

mühendis

izmir metrosun da da sorun yaşandı yapı merkezi düşük teklif vermesine rağmen iş gülermak a verildi ankaraya gelince burdaki sorun işin siyasi boyutunu bilmem ancak adama sorarlar sen nasıl keşif hazırladın yaklaşık maliyet belirledin ki en yakın teklif senin %55 üzerinde teklif veren firmaların hepsi tecrübeli ülkemizin en büyük imüteahhirleri hepsi daha önce raylı sistem yapmış metro tramvay işleri yapmış firmalar yazara katılıyorum bu kadar fiyat farklılığı normal değil zaten yasal olarak da ihale iptal olur en fazla %5 üstünde iş verilebilir belediyenin bu kadar düşük maliyet belirlemesi normal değil
  • 7 Ay Önce

Muh

Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiniz.
  • 7 Ay Önce

AKIN

Yazıyı okuduğum sırada 206 beğenmedim, 1 adet beğendim işaretlenmiş. Ama 3 adet yazıya olumlu katkıları olan yorum olmuş Bu kadar açık bir analiz/yorumun nesini beğenmezler ve bir yorum ile itirazlarını yazmazlar. 
  • 7 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, PROJE ELEMANLARI PROJE PROF LAR SAHTEKAR LAR ALGI OPERASYONU YAPIYORLAR TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİN DÜŞMANLARI VATAN HAİNİ LERİ BELİ DİR, VATAN AŞKI MAYA GİBİDİR SÜTÜ BOZUK OLANDA TUTMAZ...
  • 7 Ay Önce

Tebrik

İlk kez seni takdir ettim
  • 7 Ay Önce

Hakikat

Bu mezkûr zihniyet hem hizmet yapmaz hem o hizmet parasını çatır çatır yer ve bir de bak biz sizin hak ve hukukunuzu müdafaa ediyoruz diye kendilerini dürüst ve kahraman olarak anlatır. Ve bunu Ersan Şen gibi dünya hukukçusuna yuttururlar. Ve Ankaralılar İzmirliler gibi mutlu mesut yaşarlar. Masalın sonu çok güzel bitti değil mi? Terlikçi zihniyet işte bu. Allah ıslah etsin, amin
  • 7 Ay Önce

Gül

Yemezler diyorsun da onlara oy veren seçmen profili yiyor bu numaraları. Yakinlarimda olanlardan biliyorum.resmen koyun gibiler.
  • 7 Ay Önce

Arif ( Mamaklı )

Doğma büyüme 47 yıldır Mamakta oturuyorum. Yüksek fiyattan ihale bile olsa bizim yolda geçireceğiniz zaman ve harcayacağınız paranın metro sayesinde azalması ile bu durum amorti edilmiş olurdu. Ama işte or5ada " başkan " yok. Taaa 5 yıl önce Turgut Altınok aday gösterilse kazanırdık. Ama şimdi kazanır mıyız bilmem ...
  • 7 Ay Önce

şüayıp

Ekmeden biçmek istiyorlar
  • 7 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23