• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bülent Kaya’ya, İHL’li savcının katillerini savunmak mı düştü!

81 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okul

İlk defa seninle aynı fikirdeyim. Bence silah edinmenin bu kadar kolay olmaması lazım.
  • 7 Ay Önce

Ahmet Faruk

Saadet partisinin amacı CHP'yi iktidar yapmak. Turgut Özalada aynısını yaptılar.
  • 7 Ay Önce

Nedim ADIYAMAN

Aha NAS Geri Geldi Hafize Gaye ERKAN istifa Etti Ali Bey e iletiniz
  • 7 Ay Önce

Mehmet

Kaliteli insan yetişmiyor bizim memlekete.Yetusenide siyaset bozuyor.Devleti yönetecekler geride duruyor nerde hırsız yolsuz varsa siyasete giriyor. Nedeni ise eğitimsiz toplum.Bana kalsa siyaseti yasaklarim
  • 7 Ay Önce

Sahi

22 yıllık iktidarın hali ortada.muhalefet tam bir facia. Allah bu millete acisin.
  • 7 Ay Önce

Nurdoğan Türkyılmaz

Sevgili Ali Bey Her Zaman Yazılarını Okuyorum Her Daim Doğruları Yazıyorsun O Yüzden Her Daim Yanındayım Çünkü Doğru Bir Tane Dir Bu Cennet Vatanımızda Maalesef Vaka Hem Hain Hemide Kâfir Billahlar Çokça Çoğaldılar Eğer Gezide Başarsalardı Bu Cennet Vatan Elden Gitmişti İkincisi 15 Temmuzda Fötöcü Kefereleri Başarılı Olsaydılar Eyvah ki Eyvah Toplu Katliamlar Yapacaklardı Allah'u Âlem Buna İzin Vermedi Hala Ülkemizin Altını Oymakta lar Hemi İçerden Hemide Dışarıdan İnanın ki Alibey Hiç Bir Zaman Boş Durmayacaktır lar Özellikle İçeriden Bilhassa Chpkk ve de O Malum Cehepenin Yeni Müdürüyle Beraber Amaçları Ülkenin Batısından Kovmak Özellikle İstanbul'dan Bizleri Orta Asya'ya Sürgün Etmek İstiyorlar Hala İnsanlarımız Bunu Anlayabilmiş Değiller Özellikle Saf CHP'nin Oy Veren İnsanları Lütfen Buradan Sesleniyorum Tüm Vatan Evlatlarına Lütfen Dikkatli Olunuz ki Bu Cennet Vatan Hepimizin Bu Kâfir Billahların Siyonistlerin Ellerine Bir Geçerse Bir Daha Toparlamamız Mümkün Değil Dir Allah'u Âlem Birliğimizi Dirliğimizi Daim Eylesin Saygı ve Sevgilerimle......
  • 7 Ay Önce

Mehmet pehlivan

Sadet denen tabela partisi CHP nin tetikçisi kapısında bekçisidir Muhatap alınacak insanlar değildir
  • 7 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ....................................................................BÜTÜN AKİT GAZETESİ YORUMCULARI NA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM. .................................................................DEĞERLİ ARKADAŞLAR DÜNYAMIZDA HALA EMPERYALİST SOMURGECİLİK .VE HAÇLI ZİHNİYETİ DEVAM EDİYOR. ..................................................................AMAÇLARI ULUS DEVLETLERİ PARÇALAMAK .SÖMÜRMEK .İSLAMIYETI .YOK ETMEK......................................................(...Alintidir).....HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ .BOŞLUĞU YA SOSYAL MEDYA SARLATANLARİ (Burdada var)..YA FETO GİBİ TERÖR ÖRGÜTLERİ. .YA 5. KOL ELAMANLARI. .YA ZEHİR TACİRLERİ. YA MAFYA HEVESLİLERİ. .YADA EMPERYALİST GÜÇLERİN İÇİMİZDEKİ APARATLARI TARAFINDAN DOLDURULUR ................................................................BİZE DÜŞEN CUMHURİYETİMİZİN KORUMAK VE DEVLETİMİZ İ..GÜÇLÜ KILMAKTIR...SİZLERDEN .TEMENNİ M...TSK .KIZILAY .AFAD GİBİ .VAKİFLARİMİZA ...BAGİS YAPARAK DEVLETİMİZ ..GÜÇLENDİRİLMESİ. ..HEPİNİZE SEVGİLER SELAMLAR.
  • 7 Ay Önce

Orhan İnan

Şaşırdılar. İyice haddi aştılar. Onlar tamam da, destekleyen mahcuplara ne diyelim?.Mezarda mı utanacaksınız?.Müslümanları daha fazla üzmeyin.
  • 7 Ay Önce

bayram öztürk

Milli Görüşçüyüz diyen bu zavallı güruh Milli Kör haline gelmişler, zillete düşmüşler. Recai Kutan ölmeden önce bu zilleti, ihaneti konuşmalıdır.
  • 7 Ay Önce

Ercan

"Bu katiller Geziyi savunuyor olamaz, biz Gericiler olarak bu teröristleri kınıyoruz demelerini bekliyoruz demeleri gerekir ' diyen Ali Kara Hasanoğlu nedense Menemen olaylarındaki katilleri bırakın kınamayı gönüllü avukatlığını yapıyor. Çok ilginç değil mi?
  • 7 Ay Önce

Maraşlı

Şimdiden utançla anılan, yarınlarda da utançla anılacak olan Saadet Partisi ve içindeki zeliller ve rezillerdir.
  • 7 Ay Önce

Süper lig

Bir araştırma şirketinin kamuoyu yoklaması dün basına yansıdı süper lig sözü veren başkan adayı ipi 1.olarak göğüslemiş görünen o ki toplumsal muhalefetin değişim isteği gümbür gümbür geliyor.
  • 7 Ay Önce

ÖZBAŞ

Cuma günü tatil olur inşallah, pazar gavurların ibadet günü de bizim niye cumanız olmasın, kimse izin almak zorunda kalmaz öyle değilmi?
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Allah Kuran'da cuma namazı kıldıktan sonra yeryüzüne dağılın rızkınızın peşinden koşun yani çalışın derken sen ne tatilinden bahsediyorsun Özbaş, kitabından haberin yok dindarlık taslıyorsun bize, Kur'an oku Kur'an Özbaş.

Filinta

Ali bey, güya muhalefet yapan ancaaak, MÜSLÜMAN TÜRKİYE'Yİ ÇEKEMEYEN, TÜRK'E VE MÜSLÜMANA HASEDİNİ ALENEN ORTAYA KOYAN AZGIN BİR AZINLIK VAR. 
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Kimsenin dinle zoru yok efendi, anayasa ne diyorsa onu uygulamak diye bir görevimiz var ha dersen ki anayasa değişsin ona hep birlikte destek verelim, ama bu anayasaya göre birşeyler isteyenleri de dinsiz görme lütfen.

Kaan

Sen hukukçusun ve işin aslının böyle olmadığını çok iyi biliyorsun. 
  • 7 Ay Önce

Nihal

Aklıma şöyle bir soru geldi PKK partisi DEM neden Tunç Soyeri istiyor diye merak ettim cevabına ulaştım babası Nurettin Soyer den dolayı Nurettin soyer MHP lilere ülkücülere işkenceleri ile nem salmış dersimin itikamını alacağım demiş dersim valiliğide yapmış meselenin özü babası Milliyetçi düşmanı Nurettin Soyerden dolayı idol olarak görmekteler CHP içinde milliyetçilik yok sayıldığı için her iki pkk güdümlü partinin işine geliyor iyi CHP yi DEM anlarım da Meral Akşener niye bunlarla ortaktı onu anlamakta zorlanıyorum şimdilerde çark etmiş bir zamanlar Rabbi Yesir ilan ettiği fırıldak ekremi!Ne diyebiliriz??? Yüksek mahkemeleri bilemem ama yerel mahkemelerdeki hakimlerden samimiyetimle nefret ediyorum keyfi kanaatleri ile hüküm vermeleri yüzünden bu yüzden Hakim Savcı gibi kelimelere karşı ön yargılıyım acaba dürüst ve vicdanlı olanlarıda varmı bilmiyorum Yargıtay dışında hiç tanımadım
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Keyfi kanaat diye bişey yok çünkü istinaf denen bişey var, itiraz edersin hakkını alırsın, ikincisi sanki Yargıtay içindesin de ayrım yapıyorsun ,o beğenmediğin AYM üyelerini ak parti ve reis seçiyor diyeceğin bişey varsa onlara de derdini nihal.

HİÇ

nihalt VATAN TOPRAĞI SATAN VATANDAŞLIK VEREN VE MECLİS KÜRSÜSÜNDEN ÖZERKLİK BAĞIMSİZLİK FEDERASYON TARTIŞILMALI DİYEN CANİ KATİLLERE HİÇ NEFERT DUYMUYORMUSUN CAERİYE

Bilal

İsrail'le ticareti bilerek devam ettiren ticaret yaptığı halde İsrail'e lanet okuyanlara lanet olsun. Allah onları sürundursun, birgün bile guldurmesin. Bunu bilipte ses etmeyenleri de cehenneminin en dibine atsın.
  • 7 Ay Önce

Sahi

Aminnnnn...

GAF

130 BİN Nİ GAF YAPIP AÇIKLADI KENDİ YALANLARINI 50 BİN YALANLADI
  • 7 Ay Önce

CHDPKK nin kuyrukları

Vatan Millet Din düşman larının Terör örgütleri nin CHDPKK nin kuyruğu yardakçısı Taşoranı olan bir Saadet
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Çözüm sürecini de saadet yapmıştı değilmi kardeş.

Cemal şimsek

CHP nin oyları ile seçilen, ismi Bülent olsada soy ismi Kaya yani TAŞ olan birine ne anlata bilirsiniz. Adamın soyadı gibi kalbi Kaya beyni CHP leşmis. parti olarakta sıfırı görmüşler. Tabanları YRP sine kaydı.saadet diye bir parti ortada kalmadı. Bunlar tabela partisi.
  • 7 Ay Önce

Köylü.

Siyasetin, Şeytanın şerrinden ALLAHA sıĝınalim.......Bu adamlar bir zamanlar Milli görüşü temsil ediyorlardı;gelde inan.
  • 7 Ay Önce

AHMAK

köylü AKILDIR SİYASET 

BURDA DA VATAN-MILLETE ve ATATURK'e IHANET EDENLER VARSA IYI DUSUNSUN!

Gezi Parkı eylemleri sırasında göstericilere pala ile saldırdığı için kamuoyunda 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi, Beyoğlu'nda gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürüldü.
  • 7 Ay Önce

Demir

Saadet liderin Davutoğlu gillerin gözünü kin bürümüş bunların akıllarına kin hakim olmuş günümüzün haşhaşi leri olma yolunda ilerliyorlar
  • 7 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE. .................................................................TÜRKİYE CUMHURİYETİNDEKİ BÜTÜN KÖTÜLÜK LERİN. .KAVGALARİNİN .KİSKİRTMALARIN..CİNAYETLERİN. .İSYAN. .KALKİSMALARİ NİN. .BOLUCULUGUN..FAKİRLİK İN ENFLASYONUN GERİ KALMİSLİGİN. .DÜŞMANLIĞIN.ETNİK. .KİSKİRTMAYA RIN. ...YUVASI .SUÇLUSU .SORUMLUSU. .AZMETTİRİCİSİ. .BATAKLIK. .CHPKK..DENİLEN .TERÖR ÖRGÜTÜ.DÜR. ...
  • 7 Ay Önce

Fikret Türk

Aslinda Arap, ama Türk maskesiyle yorum yazan Fikret olarak ben de senin gibi surekli CHPkk=DEM=PKK diye yorum yaziyorum ama aslinda okuyuculara da rezil oluyorum. Cunku Salih Müslim'in Ankara'da kirmizi hali uzerinde cekilmis resmiyle megri megri diye goz yasi doken buyuklerimizin resimleri hala internette duruyor. Ne yapsak acaba Ali Agabey, o resimler silinemez mi?

İÇİN

AHMAKLA ÇAKAKÇLAR AZGIN AZINLIKLAR KAFİRLER YERLİ NETANYAHUNUN DİYEREK Mİ ADAMI KANDIRIYORSUN DİLİN ÇATAL HİÇTE BARIŞCIL FALANDA DEĞİL SOKMAK İÇİN ZAMAN ZAF BEKLİYORSUN ZEHİRİNİ AKITMAK İÇİN
  • 7 Ay Önce

Erdal

Ali bey her gün farklı bir gündem . Bu memlekette kimin kiminle olduğunu artık herkes biliyor.  Belki gündem dışı olur ama emekli içinde bir yazı lütfen
  • 7 Ay Önce

dünya handır han içinde

ana muhalefetin yetkilileri ve destekleyen gazeteciler meclisin oylamayı geciktirmesi üzerinden tarihi bir çelişki yakalamış gibi ajitasyon yapmakla ne yaptıklarının çok da farkında olmadan yeni bir anayasa değişikliği zeminini de kaydirmis oldular anayasaya bütünlük içinde bakabilseler böyle olur muydu mesela AYM nin yüce Divan görevi yapması bize ne anlatıyor bilindiği üzere hukuktaki temel esaslardan birisi tabii hakim ilkesidir AYM üyelerinin ise bir kısmı teknik olarak aslında hukukçu değildir peki bakanların ve başbakanın yargılamasının yüce divanda olması seçilmiş olmayı nasıl bir bakış açısıyla ele alınmış oluyor anayasayı hazırlayan hukukçu ekibi bir bakanın yargılanmasının çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok özel bir durum olduğunu başka nasıl anlatabilirdi bakın asla yargılanamaz demiyor fakat oradaki gizli çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok kelimelerini okuyamayinca büyük bir boşluk oluşur yine bir milletvekili asla tutuklanamaz demiyor fakat orada da gizli çok çok çok çok çok çok çok çok çok kelimesi var hem de öyle var ki kesin hüküm ortaya çıksa bile meclis başkanlığı çok çok çok çok çok çok çok çok çok özel davranabilir böyle davrandığında ahaaaa çelişki buldum diye zıp zıp zıplamayacaksın demiş oluyor mu olmuyor mu bak yine baharın babasının orta direk Şabana kazancın iyi mi dediği zaman elini fır fır fır çevirip ooooooooo demesi onunda yaaaaa eyiiii eyiiii masallah masallahhh demesi aklıma geldi acaba yeşilçam'ın senaristleri bu konuda da ooooooooooo demeye gülerseniz biz de zaman tünelinden size güleriz demek mi istedilerdi
  • 7 Ay Önce

İşte Gerçek

Bu kişi acaba ''insanlar, İHL'mezunu olan kendisini mi, yoksa Ak partiyi mi utançla anar'' diye düşünmüş müdür? Düşüne'BİLE'ceğini sanmıyorum. Diyorum ki:: O ve kararlara 'tersiyle' bakanlar, Ali Bey'in iki gündür anlatmaya çalıştığı yazılarını beşer kez okurlarsa belki ancak gerçeği anlayabilirler.
  • 7 Ay Önce

Fikret Türk

Ali bey kardeşim boşuna nefesini heba etme şeytandan euzu yu çekmekle Rabbim e sığınıyoruz ama bu saadetci güruh tan nasıl Rabbim e sığınacağız bilen varsa söylesin duacı olalım bunlar vakit namaz ında yanımızda aynı kıbleye doğru ibadet edelim ama vatan hainleriyle beraber ler Rabbim bizden Irak eylesin
  • 7 Ay Önce

HER

fikret türk FETOYLA ŞUHUYLA NAMAZ KILIP HER İSTEDİKLERİNİ VERİYORDUNUZ ZEVKLE

Aynen kardeşim

Biz de senin gibileri görünce ..

DİNİ

DİNDE REFORM İSTEYEN ŞERİAT İSLAMDIR DİYE REFORM İSTEDİĞİ DİNİ SAVUNUYOR
  • 7 Ay Önce

İfnetor

Birgunde sokak dostlarımız için yazınız .dün gene 2 dostumuz zehirlendi .insanlar niçin sokak ta yaşayan dostlarımıza öfkeli .lütfen artık onlara 
  • 7 Ay Önce

Kiracı vehbi

Eskinin kirası bu günün aidatı oldu!..
  • 7 Ay Önce

Erhan

Atatürk ," elde ettiğimiz tüm başarılar doğrudan doğruya türk milletinin,halkının eseridir ,' demiştir. Yani sadece şunlar bunlar dememiş. Ama birileri güya Atatürkcu geçinenler Atatürk'e rağmen sadece " biz" diyorlar. ben Atatürkçü geçinenlere onun görüş ve düşüncelerini aktaracağım ki belki öğrenirler .Her kim ki Atatürk ün çağdaş medeniyet ülküsüne,hedefine katkı sunuyorsa işte gerçek Atatürkçü onlardır. Örneğin adam dini vecibelerini yerine getirip aynı zamanda Atatürk'ün "istikbal göklerdedir' hedefini uygun adımlar atmışsa ,şimdi kimler Atatürk'ün hedeflerini gerceklestirmiş oluyor
  • 7 Ay Önce

Asım,ın nesli

Geçmişten günümüze geçen süre zarfında bir sürü kuyruklu yalan söylendi bu millete, o yalanlardan biri de genç cumhuriyet osmanlının borçlarını ödedi yalanıdır, yalan diyorum çünkü Frenk şapkası takmak, Ayasofyayı müze yapmak dışında nasıl ödendiğine dair bir veri yok elimizde, genç cumhuriyetin osmanlının borçlarını nasıl ödediğine dair bir veri yok elimizde lakin, başkan Erdoğanın Bülent ecevitin imfye yaptığı borçların hangi tarihte ödeyip bitirdiğini biliyoruz, elbette ki imfye olan borçların tamamı Bülent ecevit dönemine ait değildi lakin, imf Türkiye cumhuriyeti devleti tarihinin en beceriksiz ve başarısız başbakanı olan Bülent ecevit döneminde bu ülkede dışarıdan hazine ve maliye bakanı atayacak güce erişmişti, o bakanın adıda aynı zamanda amerikan vatandaşı olan Kemal Dervişti, oysaki kısa bir süre önce bir milletvekili amerikan vatandaşı olduğu için vekilliği düşürülmüştü, kimdi o vekil başörtülü Merve kavakçıydı,, ALLAHın sopası yokki gelip kafanıza dırank diye vursun, gelelim imfye olan borcun hangi tarihte ödenip bitirildiğine, o tarih 2013 yılıdır, tesadüfe bakınki gezici vandallarda aynı tarihte sahaya inmişler, hatırlayın imfnin borcunun son taksidi ödenecek, kemalist fondaş medya da bir telaş vardı ki sormayın gitsin, kemalist fondaş medya o günlerde imf ile yeni standby anlaşmasından yanaydı, eğer imf ile yeni bir anlaşma yapılmazsa bunun imfye büyük bir saygısızlık ve vefasızlık olacağını söylüyorlardı, osmanlı devletini kötüleyip osmanlı padişahlarına hain diyen kemalist tayfanın imfye olan sadakati ve vefa duygusu gerçekten göz yaşartıcıydı, mesele ağaç değildi sen hala anlamadın mı arkadaş !!!
  • 7 Ay Önce

Beberuhi

Mesele IMF olmamalı mesele dış borç miktarı olmalı belki de daha fazla faizle başka yerden alınan borçlar için beşyüz milyar dolardan bahsediliyor efendi bunun hiç önemi yok illa IMF olmasın da mı diyorsun yani, hamaset yapmayı bırak gerçeklere odaklan, sonra faiz ve nas diyordu ak parti noldu yurtdışından Hafize hanım Mehmet Şimşek getirildi ve tam tersi faiz politikası uygulamaya başladı bu iktidar niye bunu dikkate almıyorsun asımın nesli.

Vehbi

Bahsettiğin konu kemalist yalanlardan biridir, daha nice milletimizin uyutulduğu yalan vardır..

Taka

Tam yol ileri..
  • 7 Ay Önce

Mehmet

Herşey b..b..k oldu şimdi tam yol ileri ha! Ancak ahmakları kandırırlar!

Başeğmez

Soldan çarklıların devşirmelerinden başka ne beklenir ki. Asıl Milli Görüş sahibi Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip ERDOĞAN' dır. İslamın değerlerine ondan başka kim sahip çıktı ki zaten. İçinde zerre Allah korkusu olan ve vicdan sahibi herkes bunu bilir.
  • 7 Ay Önce

Haci

Gömlek çıkartılalı çook oldu.

Nuh

Ali bey rahmetli ramazan hocanın namazda katledilmesini neden haber yapmadınız? 
  • 7 Ay Önce

Kömbeci mülayim

Rahmetli tarikat ve cemaatlere karşıydı.

Işine gelmedi

Cinayetin arkasinda ...ların oldugu söyleniyor.

Ergun

İslam görünüp islam ile savaş yapan gizli komiteler oluyorda , bu işi açıktan yapan nasıl isimlendirilir derken , tam da siyasi kılıf altına girmis bunları karşımızda görüyorum. Nasıl bir iman anlayışları var akıl mantık almıyor. Gittikleri yol yol değil. Inşallah içlerinden akli başında biri çıkarda 'kardesler biz ne yapıyoruz der' de Hak yola dönerler.
  • 7 Ay Önce

KUVVACI Hasan Tahsin

İzmir'in dağlarında çiçekler açar, Altın güneş orda sırmalar saçar, Bozulmuş düşmanlar ve cogu burda yorumcu kahir azinlik yerli işbirlikcileri kuvvay-i inzibatiyeciler yel gibi kaçar, Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa.
  • 7 Ay Önce

çamlı

Var cesaretimiz elbette,ama bilimsel tarih kaynaklarini acip KUVVAY-I INZIBATIYE'yi okuyunca nefesim kesildi. Ne diyeyim ki, resimleriyle, delilleriyle, komutanlarin isimleriyle birlikte internette duruyor.

KUVVACI Hasan Tahsin

Yoo, tahrik filan etmiyor, cunku onlar gibi bos bos mesntesiz kanitsiz sallamayiz. 

KUVVACI Hasan Tahsin

Yani asagidaki cevaplari yazarak biz de "yel gibi kaçan kahir azinlik yerli işbirlikci kuvvay-i inzibatiyecilerdeniz" diye itiraf ediyorsunuz. Biraz da su kuvvay-i inzibatiyeciler kimdir, kim kurmus, kim silah cephane verms, kimin yaninda kime karsi savasmis, bir de sizden ogrensek, var mi cesaret?

Kuvvacı'ya

Eleştiriler seni daha da tahrik ediyor anlaşılan üstüne, üstüne, gidiyorsun devam et etkisi olmasa da...

.....

Şişeler belli ki sana çok lazım oluyor.

Nefer

104 yildir 70'ligin icini icip sisesini cok sevdikleri icin yalanci-sahtekar-kufurbaz-mufteri birkac yorumcu tarafindan burda temsil edilen azili azgin ve kahir azinlik yerli hamaslara odunc veriyoruz. Neden bilmem onlar da geri vermeyip oturuyorlar ustune!

çamlı

boş şişeleri al gel salhane beş dak.bekleyebilirsen hem anlar ,hem beleşten bulursun ne saçtığını

Filinta

Bir kisi veya grubun soyledigi tum toplumu baglar mi Ali Agabey.
  • 7 Ay Önce

El Cevap

Soyleyene bagli. Biz soylemissek tabii ki baglamaz, ornek: Bakara. Ama muhalifse grup icindeki tek bir provokator soylese dahi aninda hepsine yamariz elhamdulillah.

YILMAZ TANGAL

Ali abim rabbim senden razı olsun mükemmel bir yazı olmuş birilerini epeyce rahatsız etmiş ALLAH CC İNANANLARLA BERABERDİR.CUMAN MÜBAREK OLSUN ...ZALİME MERHAMET MAZLUMA ZÜLÜMDÜR.YA OLACAĞIZ YA ÖLECEĞİZ BİZ ÖLÜRSEK ŞEHİD AMA ONLAR ÖLÜRSE LEEŞ OLUYOR YAŞASIN ZALİMLER VE KAFİRLER İÇİN CEHENNEM...
  • 7 Ay Önce

Sahi

Faiz İsraile ödenen vergidir...MILLI GÖRÜŞÜN EFSANE LIDERI ..PROF DOKTOR...necmettin erbakan...kim mili kim değil bu söz anlatıyor.

Nihal

TANGALI YILMAZ Bey'in yorumuna katiliyorum.

Şakir

Kardeşim bırakın şu dindar, dindar olmayan ayrımını. İnsanlar bu yüzden birbirlerine kindar oldular, karpuz gibi ortadan ayrıldılar. Allah bile yarattığı kulları arasında böyle bir ayırım yapmamış.
  • 7 Ay Önce

Siyonist emperyalist.7stihbarat imalati FETÖ-DHKPC-DEAS-PKK vb en ka.pe teror orgutleridir....k8ysmetecdek bail ile ve isbirlikcileryle mucadeleye DEVAM... 2.ISRAILI KURDURMAYACAFIZ!

.........
  • 7 Ay Önce

Anadolu irfanı

Şimdi Kefe de sıkıntı var. Tv5 ve zilli gazeteyi halk tv ve cumhuriyet niyetiyle okuyorum. Çünkü erbakan hocayı satıyorlar. Atalay la kıyas yapmak nedir.
  • 7 Ay Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK TESBITLERIN GÜZEL OLMUŞ ALLAH CC RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, MÜSLÜMAN MI ? YALANCI LAR SAHTEKAR LAR KATİL LER DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI VATAN HAİNİ LERİ HIRSIZ LAR TECAVÜZ CU RÜŞVETİ CI KAFİRLER YAHUDİ VE HAÇLI UŞAKLARI PROJE c h p NİN YANCISI MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR ŞEYTANIN OYUNCAKLARI DIRLAR GÖREVLERİ MÜSLÜMAN LARIN BİRLİĞİNE SALDIR MAKDIR, ALLAH CC TUZAKLARI BOZAR MI BOZAR,....... HAZRETİ MUHAMMED MUSTAFA SAV HÜRMETİNE CUMA GÜNÜ HÜRMETİNE ÜMMETİ MUHAMMED'İN SAV BİRLİĞİNE VESİLE OLMASINI ALLAH CC DUVA EDİYORUM AMİN ......
  • 7 Ay Önce

Nihal

Yerden goge haklisin Mozu Kankam. Ama gel de bunu Mustafa Keser'in askeriyim diyen etekli kiravatli Kandil devrimcilerine anlat.Bize OGRETILEN ve KEMALISTLERIN YAZDIGI TARIH A.dan Z'ye YALANMIS. Rahmetli Kadir Üstadim yayinlayacakti ama omru vefa etmedi. Bana anlattiklarina gore bildigimiz her sey TAMAMIYLA TERSMIS. Hatta 1997'de vizyona giren Yüz Yüze filmi bizim 1919-1924 arasindaki tarihimizden ilham alinarak yazilmis. Cunku bilerek uzun sureli bir Almanya seyhatine cikmislar ve orda Padisahimizla Mustafa Kemal yuz ameliyati gecirerek yer degistirmisler. Yani malum Selanikli Sebatay, Yunanla bogusan Ulu Padisahimiz Vahdettin hakkinda KUVVACI filan degil, dumduz TERORIST'dir diyerek IDAM FETVASI cikartmis. Yetmemis, ingiliz silah ve techiczatiyla KUVVAY-I INZIBATIYE isimli bir ordu kuran Sebatay Padisahimizin komutasindaki KUVVACILARA kallesce arkadan saldirmis. Bitmemis, Padisahimiz boynunda idam fermani Yunanla bogusurken Sebatay da bos durmamis ve muhtesem bir dugunle kendinden 45 yas kucuk 19 yasinda bir kizi (Nimet) 5. esi olarak Yıldız Sarayı'na almis. Ama Yüce Rabbime çok şükür ki azili azgin azinlik isbirlikci yobazlar haric TURK Milletinin %90'i arkasinda oldugu icin Sebatay Padisahimizla bas edememis ve sonucta Ingiliz gemisine binip kacan Vahdettin degil onun kiligina burunen Sebataymis...Bunlarin hepsi inkari imkansiz sekilde tarih ve resimleriyle internette duruyor.Simdi soruyorum bu CHPkk'cilara, kimin 1071, 1453 ve 1922 acısı varmis?

şüayıp

Siyaset hakka, hakıkata gözünü,gönlünü kapatmak değildir
  • 7 Ay Önce

KEMALİST

ALİ BEY,evet,elbetteki o Şehit savcımıza Görevi başında başına gelen o üzücü menfur hadise için rahmet okumaktayız.. o savcı, O gün ilgili olayın faili olan Polisin ismini açıklayacaktı ama her zamanki gibi birileri çıktı. Hangi örgütse onlar neymiş efendim, "savcı açıklamaya bilirmiş vs"...Rehin alıp garantiye almak için savcının odasına giriyorlar... işte afişlerle etrafı donatıp bu işin arkasında biz varız ya açıkla yada seni öldürüz" orada ne olduysa da, o anda operasyon oluyor, savcı Kiraz bu esnada vuruluyor hastaneye giderken yolda ölüyor ,böylelikle dosyada kapanıyor. Polisin ismi de açıklanmıyor.. ALİBEY ,olan biten hadise bizlerin izleyip gördükleri budur. Herhalde şu gerçek anlaşılmıyor En başta çıkan gurupların amacı gezi parkının ağaçlandırmasına zarar gelmemesi içindir ve yine ülkedeki çevreci guruplarında bununla beraber diğer çevre sorunlarını Sayın Cumhurbaşkanına, o dönem anlatmak istemişlerdir amma velakin olaylar ilerleyip kutuplaşmalar olunca da bir takım Erdoğan karşıtları da, Meydanlara da karışmıştır doğal olarak örgütlerde bu olayları fırsat bilmişlerdirler...yine hadise o ki olaylar Mecrasından çıkartılmış, Baltalı döner, bıçaklı tipler sahaya sürülüp asıl hadise birilerince saptırılmıştır. Elbet teki O dönemin Başbakanı, bunu Kabul etmiş olsalardı bizde kendisine asırı tepkiye, tepki verebilirdik sizlerin amacı nedir diye ?ama bu böyle olmadı üzücü olaylar yaşanmışsa bu böyle olmuşsa bunun suçu ,sorumluluğu geziparkı Dayanışma ve müdafaası değil Bu olayları bu hale getiren birilerince açıklanması gerekir.. genç masum bu insanlar tahrik edilmişlerdir, Masum istek ve Talepleri sadece çevreci sorunlardı başka ne olabilirdi ki? ama artan baskı ve şiddet olayları mecrasından çıkarıp başka şeylere dönüştürdü.. asıl amaç Gezi parkı iken, birilerin dümeniyle de olaylar buraya çekilmek istenmiştir o zaman olayları olduğu gibi gerçeklerle anlamak icap eder...!DEĞİLMİ ALİ BEY?
  • 7 Ay Önce

YILMAZ

Iyi de biz sandikta her turlu tedbiri aldik, tum YSK ve IL-ILCE Secim Kurullari bizden, secmen listesini YARGI Erki degil, hamdolsun Ic Isleri Bakanimiz tutuyor., kimin eli kimin cebinde belli degil. Gecende haber cikti, bir AKP'li Baskani'nin 120 metrekare evinde 28 secmen varmis, elektrik trafolarinda yasayan milyon secmen var, birisi mezarlarindan kaldirip getirin oy verdirtin demisti malumunuz. Yani bizi elhamdulillah sandikla kimse indiremez, ancak demokrasilerde hak olan sokak gosterieri iktidardan indirebilir. Yani geride kalanlara goz dagi vermek icin elbette sucluyu da sucssuzu da iceri tikacagiz.Kul hakki mi, ne demek o?

Çamlı

Angara ilahiyat taleberinin gayret ve harçlıklarıyla kurulan milli gazete oldu zilli gazata. Hocanın tek kanalı yetmişli yılların sesi kanal 7 birilerinin ihanetleriyle hint putcularinın oldu film seti . çoğunluğu egitim birli öğretmenlerin bağışlarıyla kurulan tv 5 karamollagillerin ihanetleriyle sarı şeytan ve yamağıyla oldu tv ...., iyi gidiyonuz saadetçiler. Kıbrıs mamasını fırsat bilen eco hökümeti yıkınca bir daha iktidar olamayınca benim de bulunduğum bir basın toplantısında o zamanın moda deyimi köşeyi dönmeyi ece için , köşeyi dönecekti, döndüde eliyle götererek masanın kenarında aşağı doru, köşeyi böyle döndü demişti. saadetciler de kk kemelle, maymuncuk sayesinde öyle döndürdürdüler köşeyi, güle güle.
  • 7 Ay Önce

Zilli görüş

Milli görüşün milini kırdılar zilli görüş oldu artık...
  • 7 Ay Önce

Kemalist

Milli Gorusculerle yakindan uzaktan isimiz olmaz, onlar da medeniyet dusmanidir, ama ortak tek yanimiz vardir, Amerikan yalakasi degil dusmani olmamizdir. Bu nedenle zaten 1974'de koalisyon kurduk ve coniye anladigi dilden konustuk. 

Hasan

Eee biz ne olduk onu da yazsana.

Misafir

haha cok iyi ve dogru bir yorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23