• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İnsanlık fitne ve fesat ile karşı karşıya

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yaşar değirmenci

En sevdiğim yazar sizsiniz. Tüm yazarlara bayılıyorum ama sizi daha bir sıcak buluyorum kaleminize sağlık.
  • 8 Ay Önce

Coşkun

Kalemine sağlık, güzel bir yazı.
  • 8 Ay Önce

Ne Geniş Tartışma Alanıdır Nifak Konusu

2008 de emekli olan memur çalışan memurun aldığı maaşın 0/075 ni alıyordu. Şimdi emekli memur çalışan memurun0/0 50 dinden daha az alır edildi. Kim yaptı? Emekli memurdan kesilen bu hakkı kimlerin cebine gitti? Sorusu nifak mıdır? Biri 3600 gün diğeri 9500 gün pirim ödeyerek emekli oluyor. Bağ Kur, SSK emeklisi de memur emeklisinin aldığını kendine örnek talep noktası seçiyor. Vekiller iki yılda emekli ediliyor. Bunu örnek seçen yok. Bir birinin ayagından asılır hale geldik. Emeklilerin tamamı SGK da birleştirilerek Emekli Sandığı yükü kaldıramaz hale getirildi. Yetmiyor sığınmacı, kaçak göçmen gibi 15 milyon nüfus pirim ödemeden bu sandığa yük ediliyor. Alınan ilaçların koli koli yurt dışına çıkarılırken yakalananların olduğu haberlerde duyuluyor. Gidiş gidiş değil demek nifak mıdır? Aklını kullanıp sorgulamak, itiraz etmek, hak aramak da nifaka girer mi? Bin yıldır tartışılan konulara değil güncel sorunlara yönelinmesi gerekmez mi? İnsanın hayatına, geleceğine dokunmayan meseleler gençleri hiç ilgilendirmiyor biline. Din bu dünyada yaşam ve ahiret içindir. Sadece ahiret korkusu yayarak, Bağışlayıcı olan Allah'la korkutarak ya da iktidarlara övgü dizerek veya muhalifleri kötüleyerek bu dine hizmet edilmiş sayılınır mı? Dine en büyük zararı inanmayanlar mı inanıp çıkarı için istismar edenler mı verir? Bütün yaşanılan sorunlarda ya Yahudiler ve ya Hıristiyanlar suçlanır da Müslümanların Kuran'ın emrettiği müslüman olamamalrının payı yok mudur? Önce kendimize bakmamız gerekmez mi?
  • 8 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Demirel,Özal ve Erdoğan Eğitimi içinden çıkılmaz duruma soktular. Al birini vur diğerine. Kendi dilinde ile kendini ifade edemeyen nesil yetişiyor. Laga luga ve faso fiso konular yerine,geleceğimiz i olan (tehlike altındaki gençlerimize) Milli Eğitim Bakanlığının MİLLİ EĞİTİM vermesi için uyarılarda bulunun.
  • 8 Ay Önce

Salih

Rahmetli Özal'a sevinmiştik.Cuma namazına gidiyor diye.Nafakayı süresiz yaptı.Sayın Erdoğan'a daha çok sevindik.Başörtüsüne sahip çıktı.Ama ne hikmetse 22 yıldır süresiz nafakaya dokunamıyor.Bir şeylerden çekiniyor gibi.Bu da bizi üzüyor.Çünkü süresiz nafaka,İslami hassasiyeti olan kesimde helalmiş gibi mertebeye ulaştı.Evlilik kurumuna en büyük zararı veriyor.
  • 8 Ay Önce

Salih

Abdullah bey:Adınız,Müslüman olduğunuza dalalet ediyor.Talak süresi,nafakanin iddet süresi hariç haram olduğunu bildiriyor.Yani;zina etmek,içki içmek,yalan konuşmak,cinayet işlemek vb.gibi.Bizim ölçümüz Kuran-ı Kerim olmak zorundadır.Ayrıcada boşanma davalarını biraz araştırınca,%80 kadınların açtığı,beyanlarınında esas olduğunu,anayasa 10.madde fırkalarinda pozitif ayrımcılıkları olduğunu unutmayalım.Tabi avukatların büyük coğunluğuda nafakadan nemalanan kesimdir.

Abdullah

Evliliği koruyan en büyük şey süresiz nafaka. Eğer bu ceza kalkarsa evli kimse kalmaz, herkes boşanır. Süresiz nafaka evlilikleri koruyor, korkan kocalar boşanmıyor.

çamlı

insanın tabiata ihtiyacı var, tabiatın insana değil, anlayış ve uygulamayı tersine çevirmeyelim, lütfen
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23