• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Zamanı ve zemini oluştuğunda Kızıl Elma’yı hatırlatacağım

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorum

Ordu mensuplarının sayı ve profesyonelliğinin arttırılmasının en az güçlü teknoloji ve teçhizat gerekliliği kadar önemli olduğunu düşünüyorum ve bu konuda yazarın taleplerine katılıyorum.
  • 8 Ay Önce

ata

abd.ye tabutlar sıra sıra gitmeden ülkemiz rahata eremez.... bknz. vietnam, afganistan....
  • 8 Ay Önce

Onlar safha değiştiriyor...biz onların hareketine göre hareket kabiliyeti geliştirip değiştiriyoruz

"Bana göre PKK’yı kurup bugüne kadar kullanan ABD, terör örgütünün aciz kaldığını görünce, bölgedeki yavrusu İsrail tüm dünya tarafından sorgulanır hale gelince, direkt kendileri olaya müdahale ederek bize karşı cephe açtı. "... kişisel kanaatimce onlar aslında teröre destek safhasına bizden önce geçtiler...7 Ekim'de Gazze saldırısıyla... çünkü bu olay israil tarafından...tamamen bilinçli başlatılmış bir eylem ...sonucu bekledikleri gibi olmayan ...hatta daha beklemedikleri sonuca da ulaşma ihtimali yüksek olan bir operasyon... İsrail arzı mev'ûd hayalinin düğmesi o gün basıldı...
  • 8 Ay Önce

Sanki 15 temmuzu unutmuş gibisiniz

"Büyük tehlikenin farkında olamadık. Hâlbuki gözümüzün önünde bugünler için bir terör devleti kuruluyordu, buna mani olmalıydık. Şimdi buna müsaade etmeyeceğimizi deklare ediyoruz". .. diyorsunuz...sizin gibi düşünmüyorum...büyük tehlikenin her an farkındaydık fakat ... içimizdeki CIA uyruklu fetöcülerin temizlenmesi gerekiyordu diye düşünüyorum...onlar TSK içinde yuvarlandığı...istihbarat sızdırdığı için güneydoğu operasyonlarında ne hainlikler yaşadık?... onların TSK içine yerleştirilmiş abd menşeili ajan olduğu Rus uçağı düşürüldüğünde açığa çıktıgı için harekât yapmanın ne kadar zor olduğu ve başarma şansının nerdeyse sıfıra inebileceğini görmek ... hiçte zor değil... şartlar elverdiği ilk andan itibaren terör koridoruna müsaade edilmedi...ve şartlar zemine ve zamana göre olgunlaştı...evet "şartlar Dikkatli analiz yapılmalıdır. Savaşa hazır eğitilmiş asker en büyük silahımızdır."...size katılıyorum... hatta öyle ki 13-18 ve 19- 25...25 - 40 yaşları arasındaki erkek ve kadınlara...ciddi ciddi savaşta yapılması gerekenlerin eğitimi verilmeli ...her bireyin kendini ve çevresindekileri koruma bilinci harekete geçirilmeli şuur oluşturulmalıdır... Psikolojik ve ruhen bu hazırlık yapılmalıdır...eğitim gurubu ..ilk yardım gurubu ..ulaşım gurubu ...her bölüme göre gurublar ve ne yapması gerekiyorsa bunların eğitim hazırlığı yapılmalıdır diye düşünüyorum...gerçi Türk milleti doğuştan savaşçıdır ...fakat iyinin daha iyisi ..daha iyinin de daha iyisi vardır bunu yakalamak için eğitim gereklidir...
  • 8 Ay Önce

Dağdan gelen ve şehre inen , propaganda diline sessiz kalan yargı,"

Yasama yürütme yargı bağımsızlığı ilkesini ülkesinin ve tüm Türkiye kamuoyunun aleyhine kullanan bir yargıdan bahsedebiliriz...bu gücü daha önce desteklemediği... karşı durduğu Erbakan gibi Erdoğan gibi siyasîlerin aleyhine kullanan yargı... bugün desteklediği siyasî görüşün lehine bir yandan savunma yaparken...duger tarafından da milletin aleyhine ve Türkiye'ye tehdit niteliğinde suskunluğunu koruyor...
  • 8 Ay Önce

Hikmet Yılmaz

Ülkücü gençlik "Kızılelma" ve Türk cihan hakimiyeti mefkuresini savunurken dalga geçen korkak islâmcılar şimdi Kızılelma'yı savunur olduklar. İnancı çürük olanlar ile ülküsü zayıf olanlar Kızılelma'yı anlayamaz.
  • 8 Ay Önce

Enes

Biz bu filmi hemen komşu ülkede (Irak) kısa zaman önce görmüştük. Suriye'nin rejimini değiştirmek için gövdemizi ortaya koyduk. Sonuç ne oldu? Suriye nüfusunun nerdeyse üçte birini ülkemize aldık, hızla vatandaşlık veriyoruz. İdlib vb yerlerde milyonlarca Suriyeliye bakıyoruz. Boşalan yerlerde 2. israil olan abd destekli terör devleti kuruluyor. En modern silah ve teçhizatlar ve abd özel kuvvetler eğitimli terör ordusu burnumuzun dibinde. Yazın yenilen hurmalar...
  • 8 Ay Önce

Köksal

Aferin ne yorumlar yapmışsınız.Sizden utanıyorum.Hesabı aym sorsana demle demlenenlere sorsana çalanların suçu yok.suç ev sahibinin Öyle mi? Öçalan PKK ya yardım yapmadı itirafçı oldu.Ne yapalım sizin gönlünüz olsun diye dem le halay mı çekelim.İmamoğlunuz Diyarbakır da hangi odaya girdiğine bakınız.Uzun lafın kısacası sizi iyi tanıyoruz. Devam ..
  • 8 Ay Önce

Esselâmun Aleykum Sabrıbey

Amerıkanın uslerını kapatacak ihtıdarvarmı bol kurusıkı konüsma var Rahmet Ebakan la Ecevıt Amerıkan uslerını kapattı
  • 8 Ay Önce

taci

Terörün arkasinda bir çok batili ülke var, bunlardan birisi de Isveç. Eğer bu ülkenin NATO,ya girmesine müsaade edilirse, bir gün sonra artik aleni destegini açikliyacaktir. Siyasilerden artik kurmay kararlar bekliyoruz.
  • 8 Ay Önce

ebil

40 yil surayi bombaladik,şu kadar öldürdük masali artik çuvala sigmiyor. iş zamani geldi, yeterince kaybedecegimizi kaybettik, yetmedimi. Liyakat gömlegini giyinin artik.
  • 8 Ay Önce

aydın

IŞİD’le mücadelede inisiyatifi YPG’ye kaptırdık. IŞİD’i Sunni diye terörist olarak değil de bir kaç sinirli genç olarak görürsen dış politikada sınıfta kalırsın. Bu hükümetin en büyük yanlışı her şeye ideolojik açıdan bakması. Bunu yaparken de uluslararası arenada kendi düşük ağırlığının farkında olmaması. İçerdeki destekten aldığı gaz ile kendini bir şey sanıp bunu dış politikaya taşırsan olacağı budur.
  • 8 Ay Önce

ahad

Ülke çok vahim durumda terör bitmiyor dünyada ne kadar kırmızı bültenle aranan mafya varsa vatandaşlık alıp çöreklenmiş tuzu biberi gemilerle gelen uyuşturucular yoksulluk ve yıkıcı afetler dolandırıcılar daha bilmediğimiz ne varsa Allah doğru getirsin
  • 8 Ay Önce

madde

Ama sorarsan baş komutan ve takımına, inlerinden kafalarını çıkartamıyorlardı. İçerde böyle estir dur, nasılsa yalan olduğunu sorgulamayacak bir kitle hazır kıta bekliyor.. .
  • 8 Ay Önce

hadi

Ama anlayamadigim sey su: Bu politikalari uygulayan, Batı ile ve Araplarla kontrol edilebilir ihtilafların iç politikada kullanarak büyüten, terörü önleyemedigi gibi, daha da canlandiran kim? Bunlari kim yapmis, ülkeyi bu hale kim gerirmis? Iste bu sorunun cevabi yok yazida. Sanki bunlar durup dururken, kendi kendine olmus. Kader gibi bir sey yani. Ilginc bir durum.
  • 8 Ay Önce

hali

Konvansiyonel monvansiyonel, 1987'den bugüne 6.300 güvenlik görevlisinin öldürüldüğü bir çatışma savaştan başka bir isimle adlandırılabilir mi? Savaş süresince iktidarda hep sağcı-muhafazakar-milliyetçi siyasetçiler vardı. Ölen güvenlik görevlilerin yarısından fazlası Erdoğan iktidarında öldürüldü. Ve ölenler sağcı siyasete oy olarak geri döndü.
  • 8 Ay Önce

ihsan

ABD Kürtleri destekliyor mu. Bu güne kadar desteklediğine dair bir kanıt bilgi belge ortaya konmadı. Her ilk okul üç terk vatandaşın Suriye de YPG yi destekliyor demesinin de bir anlamı yok. Onlarca çeşit Kürt oluşumu var. Iraktaki durumu nedeni ile Iraktakini destekler Türkiye'deki Kürt ü desteklemez. Veya tersi olabilir. Hangi bilgi ile yıllardır ABD Kürt devleti kurulacak denir. Hep kendimizi mağdur hissettiğimizden olabilir mi.
  • 8 Ay Önce

emre

Türkiyede terör varsa, bir de bu terörden beslenen kendi siyasetini tahkim eden ve dini kullandığı gibi bunu da son zerresine değin istismar eden siyaset simsarı bir kesim var... bu klik burdan beslendiği için bu sorunun bitmesini asla istemeyecektir
  • 8 Ay Önce

hüseyin

Terörle mücadelede 40 yıl. Dile kolay. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı resmi veya gayri resmi olarak farklılık ifade edebilir. 40 bin, 50 bin, belki 80 bindir. Sayının çokta önemi yok. Demek ki PKK hala yeni eleman bulabiliyor. Türkiye'den bulamazsa, Suriye'den Irak'tan İran'dan buluyor. Önemli olan yeni eleman teminine engel olabilmek. Sanıyorum bu başarılamıyor. Bunun için Suriye Irak ve İran ile ortak hareket etmenin yolları aranmalı.
  • 8 Ay Önce

Okul

Desene biz Esed,le bozuşmakla hata ettik. Göz göre göre Suriyede bir terorist devlet kuruluyor.
  • 8 Ay Önce

Fikret Türk

Sabri bey eşkiya nın devleti olan usa dan evvel meclisteki maşa lara devlet im maaş vermeye devam ederse bu terör bitmez bize kök maaşı icat eden aklıevveller bu meclis teki eşkiya severlerin zıkkım olası aldıkları parayı kesmeyi niye icat edemiyorlar güçleri bize yetiyor ancak
  • 8 Ay Önce

Sinem Hanım

Pkk Suriye de devlet kurarken uyuyorsunuz. Akp dolmabahcede açılım masası kurmuştu. Sende Öcalan ın kardeşi Osman ile Erbilde 1,5 saatlik röportaj yapıp Akit TV de yayınladın Ortak düşman Kemalizme vuruyordunuz. Hepsi kaydedildi. Türkiyenin başına birsey gelirse bu dosyalar açılır.
  • 8 Ay Önce

müdafi

Neden FETÖ'yü hiç hesaba katmıyorsun, 2016'dan sonra ne diyorsan kabulümdür ama 15 Temmuz'dan önce devlet tarafından yapılanların hür iradeyle yapıldığını kabul etmiyorum

Harun

Kabul etme o zaman.Restini çek eğer gücün varsa.
  • 8 Ay Önce

Okur

 Pkk bu kadar aciz hale geldi dediğin adamlar Suriye de devlet kurdu devlet 
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23