• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye, Suriye ve Kuzey Irak’a yerleşmelidir

30 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Temel Sütlüoğlu

İstanbul belediyesinde Veysel beyle su problemini hallemsiyle başkanla lığa ; başbakanlıkta Recep beyle sağlıkta yapılan büyük hizmetler Cumhurbaşkanlığa seçilen sayın Cuhurbaşkanım korkarım son gülerde sağlıktaki laşkalık sizi halkın gözünde eritiyorlar. Saygılarımla.
  • 8 Ay Önce

Sen

Neden yerleşmiyorsun? Hep fakirin çocugu mu yerlesecek.
  • 8 Ay Önce

Hamdi şen

Doğru bir bakış açısı, bütür yazılar çoğalarak devam etmeli, üzerimizdeki ölü toprağını atmalıyız , pısırıklık , çekingenlik, korkaklık bu aziz milletimize yakışmıyor, sömürgeci devletler binlerce kilometre uzaktan geliyorlar daha dün bizim olan toprakları istila ediyorlar biz burada seyretmeyelim üzerimize düşeni yapalım,
  • 8 Ay Önce

Nedim

Hoşuna gitmeyen en önemlisi de yüzyıllık konforu bozacak yorumlarımı yayinlamamak düşünce den korkmak la çare buldun.peki ahirette bu gerçeklerle karşılaştığında ne yapacak.. çünkü İslam adına yalnızca Kur'an sahih sünnet ve bu iki kaynağın yegâne sahih anlamı olan sahabe icmai belirleyici olacak.hak hakikat İslam adına meşru tek merci bu..
  • 8 Ay Önce

Nedim

Yüzyıllık bir yalan üzerine olmak konforu bırakmak zor geliyor.bir düşünün Osmanlı sonrası İslam dünyası zillet içinde kâfirlerin sultasi altında...ama sizin gibiler ölüme karşı sıtmaya razı edilmiş ama hasta Batı'nın oyuncağı
  • 8 Ay Önce

Nedim

Yorumcuların bazısı yazarın bu görüşünü bile beğenmemiş uygulanamaz bulmuşlar.Benin yorumlarım ezber bozucu ve sonucu kesin olan tarih boyunca denenmiş ve başarılı olmuş ve daha önemlisi Allah cc merkeze koyan dinen meşru olan.. tabiki sizler dedelerimizin kandırıldığı uyutuldugu bilgilerle zehirlenmiş siniz.yigit düştüğü yerden kalkar.yirumlarimi yayinlamasanuz bile tarihe not düşmek ve ahirette buluşmak üzere..m
  • 8 Ay Önce

Şile sporlu

Her şey sınırdaki mayınlarımızı israile temizlettiğimizden sonra başladı.
  • 8 Ay Önce

Nedim

Kadir mısıroğlu hocanın üstadın şeyh Said olayı videolarıni mutlaka izleyin.. ümmetin namusunu kurtardığı vb anlatımını
  • 8 Ay Önce

Nedim

İslam'ın gücünü şeytan ve yandaşları olan inancında hayat tarzında küfür şirk olan herkes bilir.İslam fıtrat dinidir.Temiz samimi kalmış herkesi olumlu olarak etkiler çeker.Osmanli sonrası olan biten İslam dünyasında ki şeytanın emrinde kan dökücü fitne çıkartıcı emperyalist güçlerin kurdukları düzene yani Osmanlı bakiyesi herterafi emperyalist lerin pazarı yaptılar.Onlarin oyunlarını görüp karşı durup halkı uyandıracak peygamberlerin varisleri olan alimleri şehid ettiler, astılar..Kalan işbirlikçilerin eliyle insanlara sahih olmayan İslam empoze ettiler.Halbuki RESULULLAH SAV ümmetine,"dininiz ile dünyanız arasında kalırsanız dininizi seçin;dininiz ile canınız arasında kalırsanız yine dininizi seçin" öğüdü emri tutulsaydi kâfirler bunu başaramazdi.cunku İslam da Ammar ra gibi ölüm tehditi ve ölümcül işkence altında ancak geçici olarak zorlandıkları ikrah edildikleri küfür söz (kalbi ile bunu red etmek şartı ile)söyleme konusunda ruhsat verilmişti nahl 106 ayetiyle..yoksa büsbütün İslam dışı yaşam tarzını yaşamayı değil..
  • 8 Ay Önce

Nedim

Türkiye bütün oyunları bozmak için biran evvel topluma İslam akaidi dinin temelleri öğretilmeli ve la ilahe illallah sözünün peygamberlerin gönderiliş sebebinin ne anlam taşıdığını ilah rab hâkim malik ila ağir esmai Hüsna nin Yalnizva Allah'ın hakkı olduğu anlatılmalıdır.
  • 8 Ay Önce

Valderama

Kolaymıı ? Sana oraları yedirirlermi ?Bak Esad devriliyordu son günleriydi diyerek bizi kandırdılar 8 milyon suriyeliyi bize kakaladılar Şam’da namaz kılacaktık ? ABD Rusya İsrail 30 sene öncesinden plan yapar devlet aklı hakimdir
  • 8 Ay Önce

Bir Dost

Nolmus yani Emevi Camisinde namaz kılamadıysak. Milyonlarca Suriyeli Turkiye'deki camilerde namaz kiliyor, ayni sey degil mi?

Evet kesinlikle

Evet kesinlikle, o osmanli hayranlarini toplayip gonderin otaya bizde bir rahatlayalim
  • 8 Ay Önce

İşte bu

İşte bu, ben yorum diye buna derim..

Oğuz Han

... bu işi çözer
  • 8 Ay Önce

Nefer

Sayin Yazar, iktidarda Ecevit ve Erbakan yok..
  • 8 Ay Önce

Sinan Burhan

Haklisin Nefer, zannederim yazarken kafam 1974'lere gitmis nedense.

Muro

Türk İş 'in aralık ayında açıkladığı açlık sınırı 14 bin lira, yoksulluk sınırı 47 bin lirayı geçti. Hala 7 bin 500 liralık aylığı 10 bin liraya çıkarma hesabı yapanların bu rakamlara bakıp vicdani muhasebeye yönelmesi gerekir. Maliye tasarruf yoluyla enflasyonu düşürmek istiyor. Tasarruf yapılmalı ama emekli maaşlarından tasarruf edilerek enflasyonu düşürmeye çalışmak en kolay yol.Tasarrufu devlette yapacaksınız.
  • 8 Ay Önce

Erdal Ahat

Sevgili Sinan’ım,çok güzel söylüyorsun da,bir proje gereği Suriyeli milyonlarca Arap ve Kuzey Iraklı Kürt yurdumuza sokulmuşken askerimizi o bölgelere göndermek ne getirecek bizlere?Araplar da Kürt’ler de bu toprakların ilk sahiplerinin kendileri olduklarını iddia ediyorlar.Batasıca batının bir Şark Sorunu ortada iken ,şimdi aynı tehdidi Kürt ve Arap kardeşlerimizden (!) duyuyoruz.Yıllarca terörle canımızı yaktılar.Bir ülkede bir millet yaşar.Eğer ülkenizde canlı,cansız 36 kavmin varlığını kabullenirseniz daha çok ağlarsınız.
  • 8 Ay Önce

Okur

Türkiye Cumhuriyeti devletini kurarken sscb'nin ve Kürtlerin yardımları ile yapmışız. Türkiye Cumhuriyeti devletini kurduktan hemen sonra Kürtleri ortadan (şeyh Said) kaldırmaya başlayıp "Kürt yoktur herkes türktür" demeye başlamışız. Kürt gerçekten yokmuydu? İrak'ı İngilizlere Suriye'yi Fransızlara bırakmışız. Irak'ı İngilizlere Suriye'yi Fransızlara bırakacağımıza Kürtlere yardım edip Suriye'yi fransızlardan Irak'ı İngilizlerden alacağımıza Kürtlerin varlığına rağmen"Kürt yoktur, kürdüm diyenler İngiliz işbirlşkçisidir, Türkiye'de herkes türktür" diyerek Kürtleri ortadan kaldırmaya başlamışız. Türkler varsa Kürtlerde vardır diye hiç düşünmemişiz. Günümüzde bir kısım ırak bir kısım Suriye toprakları Kürdistan olmuş durumda. Atatürk Lenin'in sscb'sinden yardım alıp Türkiye kuruyorsa Kürtlerde ABD'den, İsrail'den ve AB ülkelerinden yardım alarak Kürdistan kurmak savaşı başlatabilir kızmamak lazım. Kürtlerinde Türkler gibi bir ulus devlete ihtiyacı vardır. Kürtlerin yaşadığı topraklar Araplar, farslar ve türklerce parçalanmıştır. Ulus devlet kurdu diye Atatürk'ü tanrılaştırmış durumdayız. Kürtlerde bir ulus devlet kurup Abdullah Öcalan'ı, şeyh Said veya Seyit Rıza'yı tanrılaştırnak istiyorsa haklarıdır. Ulus devletlerin kurulduğu çağda yaşıyoruz. Osmanlı'nın sınırlarında onlarca Ulus devlet kuruldu Kürtler biraz geciksede onlarda Ulus devlet istiyor. "Türkler Osmanlı'dan kurtuldu" Kürtlerde Türklerden, Araplardan, farslardan kurtulmak istiyor. Kürtlerin İran'da, Suriye'de, Türkiye'de var olduğunu tüm dünya biliyor. Kuzey ırak Kürt bölgesi, Suriye Kürt bölgesi milleti ve ordularıyla zaten varlar. Türkiye ve İran'ın da kabul etmesiyle birlikte Türkiye ve İran'daki Kürtlerin yaşadığı yerlerdeki topraklarda koparılarak dili devleti, parası, sınırları, dinî, kültürü, hükümeti gibi.. bir Kürdistan kurulma çabaları vardır. Türkiye ve İran Kürdistanın kurulmasına karşı dirensede Saddam ve Esad'ın pes ettikleri gibi onlarda bir yerde pes edecekleri kesindir. Slovakya Çek'lerden ayrıldı. Yugoslavyadan bir çok devlet çıktı. İrlanda İngiltere'den ayrıldı. İskoçlar ayrılmak için bir kaç oylama yaptı. Grönland, Faro Adaları Danimarka'dan ayrılmak için çalışıyor. Kürtlerinde Türkiye, İran, ırak, Suriye'den ayrılıp bir devlet olmaları haklarıdır. "Maaşımız yetmiyor, kira veremiyoruz, asgari ücret artsın" demek ne kadar haksa"dilimin konuşulduğu, Kürt kimligimin olduğu bir ülke istiyorum" demekte o kadar hakdır.
  • 8 Ay Önce

Aysel

Bizde Bulgar türküyüz 7 milyonluk Bulgaristan’da 1 milyon Türk var bizde burada Bulgaristan’da Türk devletimi kuralım ? Ne saçmalamışsın yuh be !

Okur

Degerli Erdal Ahat: Türkler bir devlet kurduklarında Yunanistan, Bulgaristan, Rusya, Romanya, Bosna, Arnavutluk, Suriye, ırak topraklarındaki Türklere ne olduysa Türkiye'de yaşayan Kürtlerede o olacaktır. Bir kısmı kurulan Kürt toprakları seçer bir kısmı yaşadıkları ülkelerde yaşamaya, vatandaşı olmaya devam eder. Yunanlılar Türkiye'yi tamamen terk etmemiş kiliseleri, azınlık hakları var. Türklerde Yunanistan, Bulgaristan ve Arap ülkelerini tamamen terketmemiş. Ermeniler Türklüğe cumhuriyete geçmemizle birlikte göç etse de bir kısmı kurulan Türkiye'nin sınırları içinde yaşamaya devam etmişlerdir ve azınlık hakları ve inançları ile korunuyorlar. Kürdistan'ın kurulması ile Türkiye'nin kesiminde kalan Kürtler kendi dillerinde okul (dil kursu) egitim isterlerse verilir. Kürtlerin yaşadığı topraklardada Araplar, farslar, Türkler vardır onlarında kaldığı yerlerde hakları olur ve kalmaya devam ederler. Okullarımızda topraklarımızda Fransız, İngiliz, Alman olmasada cumhuriyete geçtiğimizden beri Fransızca, Almanca, ingilizce dil dersleri vardır niye Kürtçe olmasın?. Kürdistan topraklarında Kalan Türk, Fars, Arap'lar içinde Kürdistan okullarında dil eğitimi olur. Kürtlerin bir devleti olursa ticaret yaptığımız için okullarımızda ingilizce, Fransızca, Almanca ögrendigimiz gibi Kürtçede ögrenecegiz veya Kürtçe konuşan insanlar, tercumanlara ihtiyaç duyacağız. Bulgaristanda Türkler baskı altında diyerek yüzbinlerce Bulgar vatandaşı türk kökenliyi Türkiye'ye getirdigimiz gibi kurulacak Kürdistanda yaşayan Türklere baskı varsa Türkiye'ye getiririz veya bizde Kürtlere baskı varsa Kürdistan'a belli anlaşmalar temelinde giderler.

Erdal Ahat

Sevgili Zağroslu Okur Kardeşim,iyi güzel de biraz afaki konuşuyorsun.Yüce Türk,gönlü zengin Türk bir azınlık olarak Kürt’lerin tüm ülkede özgürce ve de pozitif ayrımcılığa duçar olarak yaşamasına müsaade etmiştir .Sonunda Kürt’ler yurdumuzun her noktasında yaşamaya başlamışlardır.Nasıl ayrılacağız,binlerle oluşmuş Türk-Kürt evlilikleri nasıl sonlanacak.Yukarıda saydığınız tüm ülkeler farklı etnik yapıların sadece kendi bölgelerinde yaşadığı ülkelerdi .Bodrumlu,İstanbullu,İzmirli ,Antalyalı ,Mersinli olmuş Kürdü tekrar Şırnaklı,Siirtli,Mardinli nasıl yapacaksın?

Uğur

Ya tabii siz Amerikanın altına yatarak ve PKK'lı komünist militanların keleşlerinden korka korka sözde Kürt devleti kurun. Şanslıyız ki Kürtlerin yarısı veya çoğu senin gibi salak değil.

müslüm

Muhalefetin 22 yıldır tek bir yasa teklifini,araştırma soruşturma önergesini kabül etmeyen,dediğim dedik çaldığım düdük anlayışında olan bir iktidarla muhalefet nasıl birlik ve beraberlik içinde olacak.Yıllardır muhalefet liderlerine hakaret ederek,aşağılayarak bu mümkünmü.Hem muhalefetin birlik olmasına gerek yok.Tek başına iktidar ve devletin tüm güçleri elinde.Ne yapacaksa yapsın artık hiç bir mazereti uydurmasın.
  • 8 Ay Önce

Yunsur

Muhalefet zihniyeti, bu hükumet dünyanın en iyi işinize yapsa da alkışlayacak değiliz diyen ve Cumhurbaşkanına ağza gelen hakareti yapan, yasalar önünde yüklü tazminatlara mahkum olan da saymakla bitmez gayri milli bir muhalefet var. Bu aziz millet her şeyin farkindaki bu hükumet 22 yıldır iktidarda.

Namideger Recep

Elinize dilinize saglik sayin hocam.Teror örgutune oncelikle ulkemiz icerisinde kimler desdek veriyorsa kim olduguna bakilmaksizin acilen geregi yapilmalidir.Yeter artik canimiz yaniyor.Aziz s2hitlerimiz Allah tan rahmet ailesine sabirlar siliyorum.Allah bir daha ulkemize milletimize boyle acilar yasatmasin insallah.Zaman birlik olma zamani Allah a emanet olun
  • 8 Ay Önce

Ahmet Faruk

Kuzey Irak ve Kuzey Suriye aslında Türkiye toprağıdır. Peşkeş çekenler yerlerinde rahat uyumasınlar.
  • 8 Ay Önce

Oğuz Han

Başımızda kim var..
  • 8 Ay Önce

Mehmet Emin Temel

Sinan abi hepsine katılıyoruz, Neden incirlik ve Amerika üsleri kapatilsin konusuna temas etmediniz. Bütün Türk kanallar darbe planları oradan yapildi dedikleri halde,o üsler hâlâ duruyor,sizce biraz düşündürücü dimi, Durmadan şehir veriyoruz, abd terör u destekliyor, ama üs ler T C vatanımızda duruyor dimdik. Seviliyorsunuz Saygilar Mehmet Emin Temel
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23