• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“HAMAS, İsrail’i boykot, Kelime-i Tevhid”de, CHP ile SP!

92 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sahi

Bosver muhalefeti Ali.hepsi Filistin düşmanı olsa ne olur sanki.yada hepsi Filistin yanlisi olsa ne olur.onemli olan hükumetin icraatı.hukumet hamasi destekliyor ama 23 bin şehit var .gazze diye bir yer kalmadı.ayrica özgür özel çok güzel bir teklif yapmıştı. İktidar muhalefet refah sinir kapısına dayanalim demişti.kimseden tıs çıkmadı.ISRAIL LAFTAN DEĞİL GÜÇTEN ANLAR. selam ve dua ile.
  • 8 Ay Önce

Sahi ye cevap

Nerde kalmıştık algıya devam

Hayırlısı

“ görüşleriniz cumhur ittifakı ile aynı olsa bile , ittifaka katılmazsanız , ahiretinizi berbat edersiniz” yazar fetvada vermeye başladı. Ali hocam, “ bugüne kadar ki , zikirlerimiz iptal oldu mu, sıfırdan mı başlayacağız”
  • 8 Ay Önce

Hayırlısı na cevap

İnsanlar bilmediyi konuda ahkam kesip algı yaparlarsa böyle olur

Mustafa Kemal'in Neferi

Acin bakin internete, yuzlerce okulda ogrenciler toplanip mudurlerden habersiz hep birlikte YASAKLANAN ANDIMIZI Okuyor. Goreceginiz gibi Kemalist Turk Gencligini hic bir yasak durduramaz! Bu arada bizler de hdppkkile ittifak yapıyoruz. amaorayı karıştırmayın
  • 8 Ay Önce

Hayırlısı

“ görüşleriniz cumhur ittifakı ile aynı olsa bile , ittifaka katılmazsanız , ahiretinizi berbat edersiniz” yazar fetvada vermeye başladı. Ali hocam, “ bugüne kadar ki , zikirlerimiz iptal oldu mu, sıfırdan mı başlayacağız”?
  • 8 Ay Önce

Hayırlısı na cevap

Sizin gibiler için sıkıntı yok nerden isterseniz başlayın ama algı yapmayı ögrenin bu çok basitleşmiş

Göneydoğu

Bunlar destekleyemezler ingiliz patronları kızar türkiyede satılmış yerli 10 binlerce hayin ajanvar.
  • 8 Ay Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, siyasetçiler için öbür dünya yok. Onun için haramları helal etmeyi sürdürüyorlar. Filistin dünyanın gözü önünde katil İsrail tarafından yok ediliyor. Bunun için diyorum ki, Dünyanın selameti için İsrail'in Devlet olarak varlığına son verilmesi şarttır.Tüm insanlık için tehdit olan YAHUDİLERİN Orta Doğudan başka yerlere gönderilmesi gerekir. Yazınızdaki isimlerini verdiğiniz siyasi gurupların bırakın bunları anlamayı, Türkiye'deki evli kadınlara para vererek özgür oros. hayat kadını olmalarını bile anlamıyorlar. Sesizlikleri kabul etmelerini gösterir.
  • 8 Ay Önce

Can

Uygurlar icin niye hic miting cagrisi yok haci ? Cin oradaki camiileri rahatca yikiyor ve medyamiz siyasiler tisssss. Cin in hangi yesil notlu sihirli elleri varmis.
  • 8 Ay Önce

Can’a cevap verene cevap

İşte böyle çelişkilere olayı başka tarafa çekmeye çalışarak cevap veremiyorsun. Dürüstlük ne kadar zor sizin gibiler için.

Can a cevap

Sizin sahipleriniz cevap veriyoya işine geldiyi kadar sen oraya bak

DEVAM

İHANETEDE YOLADA DEVAM
  • 8 Ay Önce

Ali

Millet karınca kaderince boykot tamamda nedir bu ticaretin hız kesmeden devamı, bir elimle bombalıyor diğer elimle sarıyorum gibi manasız ve bir o kadarda düşündürücü.
  • 8 Ay Önce

Ali ye cevap

Yat uyandıgında yazarsın yorma kendini

Varmı?

Cumhur ittifakında Filistin ve Hamas söyleminde birliktelik olabilir ama enflasyon,hayat pahallığı kısacası ekonomi söyleminde birliktelik olduğu meçhul,birliktelik varmı? Et ve ürünlerinin fiyatları 400 liraya yaklaştı insanlar gramla almaya başladı insanlar can derdinde bunlar yeni anayasa yutturmacasıyla bir sonraki seçimde koltuğu nasıl sağlama alırız derdindeler.
  • 8 Ay Önce

Varmı ya cevap

Varmı böyle bi şey şu an için yap bakalım algını

Namık kasımoğlu

Ali Bey, bir tane antlaşma iptal edilmediği gibi, ne elçi çekildi, ne de elçi gönderildi. Siz de muhalefet den yaptırım bekliyorsunuz. İktidar ne yaptıki muhalefet ne yapsın. HAL İLE.
  • 8 Ay Önce

Namık kasımogluna cevap

En azından bi bi lanetlesin İsrail'i mualefet ondan bile aciz işte bunu yapsın mesela olmammı

Mehmet bozkurt

HASAN USTA S4N ONCE TAYYIBIN OGLUNUN 8SRAILE SAVAS MALZEMESI TADIDIGINI ANLATTA MILLET GERCEGI GORSUN BURADA SIV YAPMA EGER SAMIMI ISEN TAYYIBIN K7RECIKTEKI ÜSSÜNÜ NIYE KAOATMADIGINIDA ANLAT BIR ZAHMET BULMUSSUN SAFTIRIK OKUYUCU KANDIR BABAM KANDIR
  • 8 Ay Önce

Memet ozkurt a cevap

Böyle devlet işleriyle ugraşma sen yaz gelince kumda kale yap buda benim fikrim

Orhan

Senin çok akıllı olduğun belli..Her şeyi de biliyorsun mâşallah!.

Zonguldaksporlu

İSRAILİ BOYKOT ETMEK ICİN ELİNDEKİ AKILLI TELEFONU BIRAK INSTAGRAM YOUTUBA GİRME KULLANDIGIN ARABAYI BINDIGIN UCAGI KULLANMA HASTAYSAN COGU ILACI ALMA GPS KULLANMA
  • 8 Ay Önce

Orhan

İşi sulandirma gayretinden dolayı tebrik ediyorum. Böyle devam et.

Orhan kisa

okumak zor oluyor ne olur kısa yaz derken hem kızdırdın hem güldürdün bütün yorumları okumak zorunda mısın zaten buranın adı yorumlar ve yorumlara göz at yaziyo yani kısa mesaj köşesi kısacik yorum yazma köşesi yazmıyor ve bazen uzun yazmak gerekiyor işte ne yapalım yani ben kendimi Can atalay'a karşı borçlu kalırım diye korkuyorum çünkü adamın maaşı verilmiyor çünkü anayasada tutuklayabilirsin fakat maaşını vermek zorundasin diyor ne yani bu dünyadan öbür tarafa borçlu gitmemi mi istiyorsun yarın öbür gün yeni bir anayasa yazılmayacak mı millet iradesi möhüm seçmen tercihi möhümm diye nutuklar atılmayacak mı peki o zaman yeniden dokunulmazlık maddesi yazılırken öyle kolay mı bir Orhan aldikaçtı varmış o şöyle yazmış biz de şöyle yazariz demek öyle kolay mı insanın görme imkanı bahşedildiği halde göremediği durum insanı çarpar hem seçmen iradesini baş köşeye koyup hem de suç halinde nasıl bir madde yazılabilir işte bu sorunun cevabıni ararken bu topraklarda yaşamış ve bu Türkçe dediğimiz dili konuşan bir kişi eninde sonunda ya Orhan aldıkaçtı gibi dokunulmazlığı 5 rakamının çekim gücü ile yani temsiliyeti nikaha benzeterek yani nikahtaki 3 bağ yanına şahitlik ve iki iken bir olmayı da koyarak bu çekim gücüne eninde sonunda kapılmış olarak bir madde yazacaktır eğer bunu çok farkında olarak yapıyorsa ne kadar farkındaymış deriz farkında olmadan yapıyorsa çarpılmış durumda yazmış olur işte yarınlarda da bazı çarpılmaları olmasın diye bazen uzun yazmak gerekiyor bu arada 5 rakamının Türklerin geleneksel yay taktiği olan u harfine denk geldiğini de ilave edelim
  • 8 Ay Önce

Orhan kısa ya cevap

Meeşallah edebi belge

Murat

Sayın Karahasanoğlu Hamas gibi vatanını ,hem de en aşağılık lanetli kavim olan siyonistlere karşı savunan bir Mücahit ordusuna terörist diyen CHP ve o zihniyeti eleştirmeniz sonuna kadar haklı ve haktan yana bir tavır.Ama benim de size bir eleştirim var o da hepimizin oy verip desteklediği hükümetin bu konuda yeterli somut adım atmadan sadece lafta kalan icraatlerini de eleştirmemeniz , bunu da sizin gibi duyarlı kişilerin daha etkili yapmaması kimse kürekcik kapatılmadan incirlikten siyonistlere silah taşıyan uçaklar hala havalanırken bunu görmezden gelip bahanelere sığınmamızı kendimizi kandırıp susmamızı beklemesin lütfen bu konuda hükümete daha fazla baskı yapın sonuçta biz sadece haktan yana olmakla emronulan dinin mensubuyuz elhamdulillah
  • 8 Ay Önce

Saadet i badka yerde arayanlara duyurular

Bizim başımız boykot diyor... ayaklarımız da boykot diyor... başı boykot demeyenin ayakları boykot der mi?
  • 8 Ay Önce

Hergün. BOYKOT

Hergün DİRENİŞ
  • 8 Ay Önce

İsrail'e domates gönderen saadetli Mersin Erdemli ilçe başkanı çıkınca

İşte böyle bütün işler... akpartiden de varsa böyle bir durum burdan çağrı yapıyorum...derhal bu bu yaptıklarınızı terk edin ... gözlerinizi oymak için bekleyen kargayı besliyorsunuz!!!..."Ama bunu söylerken, asla CHP ile İP’in açıklamalarına gönderme yaparak değil, sürekli AK Parti’nin bu yönde yeterli açıklama yapmadığını hatırlatarak, bu söylemi tekrarlıyorlar."
  • 8 Ay Önce

Cumhuriyet kadını

İSRAİL VE ABD 1 ÜLKEYİ KARIŞTIRACAKSA BUNUN PLANINI 30 SENE 25 SENE ÖNCESİNDEN PLANLIYOR VE A PLANI YAPIYOR OLMAZSA B PLANI VAR YEDEKTE HATTA C PLANI VAR BUNUN IÇİNDE KENDİ CIKARLARI ICİN MOSSAD CIA M6 GİBİ AJANLARI ISTIHBARAT ÖRGUTLERINI KULLANIYOR ONLARIN BILGISI OLMADAN KUŞ UCAMAZ MALESEF HERSEY PLANLARI DAHILINDE ORTADOGUDA COGU LİDERLERİ SATIN ALMISLAR BAKIN ARAP LIDERLERE HİÇ SESINI CIKARABILEN VARMI ? ZAMANINDA KADDAFİ SADDAM SESLERINI CIKARDI NE OLDU ? KENDİ HALKLARI LINÇ EDEREK ÖLDÜRDÜ ! ABD ELİNİ BILE SÜRMEDİ MAŞA OLARAK ARAP HALKINI KULLANDI .
  • 8 Ay Önce

Can a cevap

Canın ne kadar yandı abdve İsrail için heba etme kendini burda görmezler seni

Can

onlar mi isgal et gaz kullan dediler? istihbarat örgütlerin haber almasi onlarin görevi. rusya da Esad i kullanip TR nin güneyine bedava cöktü, Idlip sehitlerimizin faili Rusya ve turizm gaz icin halen dostum Putin laflari mecburen. Iran da Hizbullah i ve siileri kullaniyor ve besliyor. her sey ABD ve Israil ile bitmiyor. irak iran suriye ermenistan bize düsman diger bazi arap ülkeler gibi. azeriler bunlari gördü ve yasadi. ermenilere hangi simdi el üstü tutulan arap örgütler yakin destek olmus?

Can beye

kaddafi ve saddam abd nin haberi olmadan o yazdıgın olayları yapabilirmi ? Sanki israil ingiltere abd nin haberi yokmuydu ? Abd once saddamı kullandi sonrada bir cöp gibi attı cahil halkıda galeyana gelip linc etti mesela kuveytin ırak tarafından isgali sence mossad ve cıa nin bilgisi dışındamı oldu ? Hic sanmam

Can

sanki irak ve libya da arap halklari huzur özgür ve refah icinde yasadilar baski rejimi yoktu. saddam kanli iran kuveyt savaslari cikardi iran askerlere ve halepce de kürtlere karsi sarin gazi kullandi binlerce kisi eziyet icinde can verdi. bunlari unuttun mu? darbeci gaddafi lockerbie de havadaki ucagi patlatti gaz ve petrol kaynaklari kendi serveti icin kullandi paris te cadirlar kurmadi mi. tarihe tek yanli bakma bari onlar da basit cikarci idi.

SUAT

PKK LILARA AZGIN AZINLIĞA ÇAKMA MİLİYETÇİLERE ARSIZA HIRSIZA TEK KÖTÜ BİR SÖZ DAHİ SÖYLEYEMEYEN AMA DİYANET İŞLERİNİ KUL HAKKI İLE İTHAM EDEN BİR ORGANİZMA DAN HAYIR BEKLEMEK
  • 8 Ay Önce

Misafi

Bu kadar basit. Lafı uzatmaya gerek yok.

Nurettin

Oyun byük hedef Türkiyeyi durdurmak bu sayılanlarkollarını kaptkrmışlar kurtulamazlar Onlara oy verenlere.Allah akıl izan versin
  • 8 Ay Önce

mehmet ali

BUNLARIN DAVALARI ÇOK BÜYÜK (CUMHURBAŞKANININI İNDİRMEK) FİKİR AYRILIKLARINI DEMOKRATLIK OLARAK ÖNEM DERECESİ DÜŞÜK ASIL GAYEYİ ENGELLEMEZ OLARAK ELE ALIYORLAR
  • 8 Ay Önce

İNDİRMEK

mehmet ali İHANET EDENİ HARVURUP HARMAN SAVURAN HARAM MİRAS YİYENİ İNDİRMEK OLMALIYDI

Bir Dost

Vatansever, yerli ve Musluman CHP'liler, solcular...CHP yönetimi Kelime-yi Tevhid'den (Allah'tan başka ilah yoktur..Muhammed, Allah'ın resulüdür.. " rahatsız oluyor...Daha önce de Kuran Kursları için "Ortacag zihniyetinin öğretildiği yerlerdir.." mealinde aciklanalari olan ve CHP genel baskanlik koltuguna oturur oturnaz gidip "Turk devleti isgalcidir..." diyen sanatçı kılıklı PKK militanı bir karının elini öpen ve Selo'ya selam çakmadan güne başlamayan CHP genel baskani ve yöneticileri; PKK/DHKP-C sempazitani bir sizofrenik ruh hastasının; üzerinde Türk bayraklı bir atki ve Kelime-yi Tevhid olan babası yasindaki bir adamı yumruklayıp yaralanmasını destekleyip onaylıyor ve alkışlıyor.. Ve de üstelik saldırgana hukuki destek sağlayacaklarını ilan ediyor.. Hesap sormayacak mısınız..Ey CHP'li Müslüman vatansever kardeşlerim bu söylemler ve eylenler sizlerin de zorunuza gitmiyor mu..Bunlari onaylıyor musunuz..
  • 8 Ay Önce

Ali 

Apple marka telefonundan tweete atıyor marlboro sigaradan Bi dal yakıyor daikin klimanın altında serinliyor bosch buzdolbından çıkardığı peyniri yiyor shellden audi arabasına yakıt alıyor ama ve lakin starbucksa gitmeyerek gazzeyi kurtarıyor valla güzel kafa
  • 8 Ay Önce

OLMAZ

ali İNTELİN BÜTÜN ÜRÜNLERİNİDE TEPE TEPE KULANIYOR BU SADECE KAHVE KOLA DÖKMEKLE OLMAZ

okur

sesli guldum

Okur

Sn.yazar efendi dünya işi sizin elinizde onu anladık,ahirete de mi siz karar veriyorsunuz.Din gününün sahıbi Allahtır.
  • 8 Ay Önce

salih

saadet ve türevleri için yazılanlar haklı ve doğru tespitlerdir.Lakin şu akp nin yaptıkları yanlışları eleştiren hiçbir yazıya bugüne kadar göremedik.Erdoğan,Her şeyi doğru mu yapıyor?
  • 8 Ay Önce

Orhan İnan

Bırakın istediklerini yapsınlar, inatçı yolunu şaşırmışlar..Onların tek derdi doymayan nefisleri,bitmeyen öfkeleri..Onların yüreklerinde zerre miktarı dini ve milli duyarlılık olsa HDP ile kol kola siyaset yapan CHP nin en sadık yandaşı olurlar mı?.
  • 8 Ay Önce

Okur

Hüdapar ın eyalet sistemi tartışılmalıdır sözü de kafanı karıştırıyormu
  • 8 Ay Önce

Okul

O bizden

tarzı siyaset

ülkemizdeki siyasete kuş bakışı biraz bakınca çoğu zaman biz bize benzeriz sözü aklıma geliyor yahu şimdi mesela Can Atalay in durumuyla alakalı hangi parti binasına giderseniz gidin demokrasiden insan haklarından milli güvenlikten falan o partinin görüşüne göre biraz eğip bükerek konuşabilirsiniz fakat şu an Can atalay'ın maaşı niye verilmiyor gibi bir konu açacak olsanız muhtemelen kendi partisinin binasında bile biz ne diyoruz sen ne diyorsun para konuşmanın sırası mı derler bu durumda muhalefetin ihlal varrr darbe varrr diyerek yeri göğü inletmek istediği mevcut anayasaya göre bir vekilin ücret almasının çok özel bir durum olduğunu hiç kimseye anlatamazsınız ilerideki nesillere de bunu anlatabilecek dili bulana kadar daha çok kıvranıp dururuz evet bir milletvekilinin maaş alması özel bir durum olarak düzenlenmiş herhangi bir kamu ya da özelde çalışan ben ülkemin haline bakarak maaş almak içime sinmiyor ya da ben böyleyim bir yerde çalışmak istiyorum maaş almak içimden gelmiyor diyebilir hakaret cümleleri kurmadığı sürece bunu diyebilir en fazla bu ne diyor yahu vah vah bakırköyde tanıdığı olan var mı yardımcı olalım arkadaşa gibi bir durum ortaya çıkar fakat bir milletvekili bunu dediği anda anayasal bir suç işlemiş olur anayasal bir sorun ortaya çıkar çünkü anayasayı hazırlayan aldı kaçtı ekibi istifa durumunu haydi el kaldırın kabul edenler etmeyenler yani meclisin yargısal iş yapmak durumu ile buluşturmuştur bir de seçimden önce dava açılmış olması kaydıyla diyerek isteyen inanır isteyen inanmaz dokunulmazlığı hafıza yolculuğu yani herhangi bir yerde herhangi bir insana hey yeni mi uyandın uyuyor muydun diyebilmenin (yani niye daha önce dava açmadan) cazibesiyle bunu böyle yazdıkları çok bellidir cazibe kelimesini de bilerek kullanıyorum çünkü insanlar özellikle yazılı metin oluştururken en heyecanlandıkları yerler olur çünkü bir gizem oluşturmak ya da hissettiği gizemlere selam vermek yarın duygusu ile iç içedir olayları bu noktada okuyamadığımız sürece sen sen değilsin ben de ben değilim durumu ortaya çıkıyor profesör Orhan aldıkaçtıya istediğiniz kadar şu ekolün etkisinde parislerde şunu okumuş yok Fransız ekolünün etkisi falan denilse de sonuçta bu topraklarda doğup büyümüş biri olarak seçmen tercihini temsil kelimesi ile buluştururken birbirine el ile bağlamak ve al (yada el) kelimesi üzerinden bir nikah bağıyla seçmen tercihini bağlar gibi bağlamak iradesi çok belli oluyor hatta dokunulmazlligi sona erdiren durumları istifa kısıtlılık hüküm devamsızlık ve yakışmayan işlerde çalışmak olarak yine el kelimesine işaret eden yani 5 mantığıyla düzenlemiş tabii ki bu yorum tuhaf gelebilir bu yorum nerede çarpılmış diyen de olabilir bir gün önce anayasayı çiğnetmeyizzzz diyenlerin ertesi gün belediyeyi biz kazanacağız moduna geçmekerine bakip nerede çarpıldığını tabii ki hiç kimse sormayacak Türk siyaseti o kadar ilginç ki şu an aklıma tarihi bir seçim olan Mayıs 2023 seçimlerinde aday yıpranır diye neredeyse seçim gününe kadar aday belirlenmemesi geliyor acaba bu fikri masaya dayatan kişiyle ezan okuyan seccadeyi ilk düşünen kişiye on dakka da vatan kurtarma yöntemleri yarışmasına soksak hangisi daha parlak fikirler üretir insan merak ediyor neyse bana göre atalay'ın maaşı verilmelidir fakat bir vekil asla tutuklanamaz diye de bir durum yok; çünkü adam ilgili maddeye açıkça yazmış seçimden önce soruşturma var ise bu ayrı bir durumdur diyor
  • 8 Ay Önce

Orhan

Allah Rızası için biraz kısa yaz..Senin yorumunu okumak yazarı okumaktan daha zor.

Bir Dost

Nusayri artığı bir PKK/DHKP-C militaninin; üzerine Türk bayraklı atkı olan ve elinde Kelime- yi Tevhid yazısi olan babası yasindaki bir adami yumruklamasın destekleyip saldırganın babasına "Hukuki destek verecegiz" açıklaması tam da CHP zihniyetine yakışan bir tavırdır.. CHP genel başkanlık koltuğuna oturur oturmaz gidip "Türk devleti isgalcidir.." diyen sanatci kilikli bir PKK'li karinin elini öpen ayrica her gün Selo'ya selam çakmadan güne başlamayan ve daha birkaç gün önce kendi ilii Manisa'da bir şehit cenazesinde linçten zor kurtulan bir siyasetçinin; bir PKK/DHKP-C/Nusayri militanının babası yaşındaki bir adamı yumruklayarak şiddet uygulamasına destek vermesi ve bu suddeti onaylayip alkışlaması; CHP'nin yasadiklarinin nedenlerinden sadece birisidir..Bu CHP zihniyeti akıllanmayacak.. Müslüman halkımız Kelimeyi Tevhid'ten rahatsız olan hastalıklı zihniyete Türk devletini teslim etmez..Sonra da her secim yenilgisinden sonra oturup aglasiyorlar ve secmenlere hakaretler ediyorlar...Türkiye'nin asirlardir bir Islam ülkesi olduğunu halkımızın da ezici bir çoğunluğunun Müslüman olduğunu bilinçli bir şekilde hep unutuyorlar...Siyaseti azgın azınlık için degil; Müslüman halkımız için yapmadıkları müddetçe muhalefette kalmaya ve %23'te kalmaya hep mahkumlar.. Yanıtla
  • 8 Ay Önce

Ege Akersoy'un Avukatı

Burda Tevhid bayragi ile dalga gecenleri o bayrak carpar diyenler hakli cikti. O gun ben de oralarda tesadufen yuruyordum, yanimdan gecerken bir hamascinin yesil bayragi ruzgardan yuzume carpti. Yani haklisiniz carpiyor valla.
  • 8 Ay Önce

Uğur

Kanka iyi yazmisin da yalan yazmisin yine. Nefer haric baskalari da yazdi ama ya kaz kafali oldugun icin anlamiyor, ya da hala utanmadan slogan atiyorsun!Cunku oralardan gelenler Musluman olabilir, ama orda yasayan Turklerdi.

Kripto'ta

Çanakkale Sehitliklerinde Halep'ten,Şam'dan, Suleymaniye'den, Iraktan, Hama'dan, Uskup'ten, Hirisab'dan...vs gelip Osmanlı Turk ordusuna katılıp şehir ilan binlerce Müslüman yatmaktadır...Türk vefalidir, beklenendir...Sen Türk olamazsın...Het zaman acik oluyorsun...

He ya haklisin valla binbirsurat

1. Dunya savasinda mohterem halifenizin cihad ilanina katilan binlerce Musluman Canakkale'ye kostu geldi, ama Halifenin ordusuna karsi Anzak saflarinda savasmak icin.

Kripto'ya

Şakaci kripto...O Tevhid bayrağı dedelerinizi 1071'de, 1453'te, 1915'te, Kurtuluş Savaşında yeterince çarpmıştı.. Şimdi böyle "Acımadu ki, acımadı ki..." diyerek ortalıkta dolaşmayin:)(

İsmetd1971

Kaleminize, yüreğinize sağlık.
  • 8 Ay Önce

Etme bulma dünyası

Dilleri, Filistin davamız, Mescid-i Aksa ve Kudüs kırmızı çizgimizdir deyip, kalpleri İsrail, İsrail diye atan münafıklar!. Bu savaş bizim savaşımız değildir, bize ne diyerek bu katliama sessiz kalıp insanlığını yitirenler!. Unutmayın ki, Gazze'de öldürülen binlerce masumun, çocukların, bebeklerin ahı, birgün sizi de yakalayacaktır.
  • 8 Ay Önce

Zeynep

Vatanda barış dünyada barış
  • 8 Ay Önce

Yavuz

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ..............SAYIN YAZAR ..ONLAR SADECE İSİMLERİ BİZDEN .RUHLARI ZİHNİYET LERİ BEDENLERİ .SİYONİST KUKLALARDAN. .İBARET .ZAVALLİLAR. ......ALLAH TÜRK MİLLETİMİZE FERESET .VERSİN .ONLARDAN UMUDUM .YOK ....
  • 8 Ay Önce

beynamaz

Ali Bey bunları geç,dar gelirlilerin , emeklilerin yazsana..sahaya in lütfen..
  • 8 Ay Önce

ersan

ali yazmaz oyle seyleri

abdullah

millet ittifakı içinde bulunan müslümanlar büyük bir imtihandan geçiyorlar bence... böyle devam etmemeliler yoksa akıbetleri hüsran olacak... Allah c.c. basiret ve feraset versin..
  • 8 Ay Önce

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI YAZINIZI OKUDUM SABAH SABAH YİNE MUHALEFETE VERMİŞ VERİŞTİRMİŞSİNİZ KATİL DEVLET İSRAİL  HAMAS SAVAŞI 20 25 BİN CANA MALOLDU DAHA DA OLACAK OLUK ÇOCUK YAŞLI GENÇ İNSANLAR ÖLÜYOR NİYE SİZİN KAHRAMAN DEĞİNİZ BİR KURULUŞ YÜZÜNDEN HALA ONLARI SAVUNUYORSUNUZ İNSANLAR DURMADAN ÖLDÜRÜLÜYOR HİÇ Mİ VİJDANINIZ SIZLAMIYOR ATATÜRK NE DEMİŞ YURTTA SULH CİHANDA SULH ARTIK BARIŞ OLMALI EFENDİM
  • 8 Ay Önce

Kemalistler kendileri darbe yapiyor zannetsin ve mudahale etmesin diye bir aldatmacaydi

Ama bunu anlamak icin once geri zekali olmamak gerekir.

kim

"YURTTA SULH CİHANDA SULH" mottosu pek sevilir, hatta 15 Temmuzda bile kullanılmıştı.

Hacı

3 gün önce 34 İsrail ajanı yakalandı, adamların tiplerine baktın mı? Kafalarına sarık, üstlerine cüppeyi geçirsen zannedersin ki alleme.
  • 8 Ay Önce

kim

O tipte değil de kıçlarını açarak/yırtık pantolonla gezselerdi o zaman da kızlarımız/abilerimiz zannederdik.

Uğur

Tamam işte, seçimden önce Müslümanlaşan belediye belası İmamatein ile aynı Çıfıt taktiğini uyguluyorlar.

Kimin işine yaradı?

Hamas Gazze'de bir harekât başlattı. Bu harekatın neticesinde, yahudi İsrail 20 binden fazla gazzeliyi kadın, kız, çocuk demeden öldürdü, bir o kadarı da kayıp. Hastane, postane, ibadethane, okul, sığınma yerleri ayırmadan her yeri vurdu. Geçtiği yerleri dümdüz etti ve Gazze'nin kuzeyini ele geçirdi. Şimdi de yeraltındaki tünellere deniz suyu basarak güneye doğru acımasızca ilerliyor. Duracak gibide gözükmüyor. Şimdi, bu durum kimin işine yaradı, Hamas'ın mı İsrail'in mi?
  • 8 Ay Önce

Okur

Artık bu dünya işi bitti. Ahiret hayatı hakkında da karar verme durumuna geldik. Hamdolsun.
  • 8 Ay Önce

Uğur

Bana cevap veren şahıs, yorum rumuzun çoğu zamanki gibi çok yerinde olmuş. Kendine bu sefer "Boş Boş" adını vermişsin, dün de Ezik rumuzuyla bana cevap yazmıştın. Bak kendini iyi biliyorsun.

BOŞ BOŞ

uğur NE DURUYORSUN ÇABUK GİT ÖBÜR TARAFA 

Uğur

Kararı zaten Allah verdi, anahatlarını Kur'an'da bildirdi. Sen karacahilsen de Kuran'ı böyle hiç bilmiyorsan ve anlamıyorsan, kendinle dalga geç, bilgi verenle ve anlatanla değil.

Nurettin

Büyük kitleden ayrıl böl parçala yönettirmek için başkalarına payanda ol bir süslü bahane bulursun tıpkı saadet partililerin istanbul u ak partisini kaybettirdikleri hazzı tattılar artık c h p nin yaptıklarından sorumlu oldular bakalım süslü bahaneleri kendilerini kurtarmaya yetecek mi
  • 8 Ay Önce

şüayıp

Kelimeyi tevhide boykotu kişiyi dinden çikarır
  • 8 Ay Önce

feraset

Adamların dini mi var ki çıksınlar?

Salih

Vay bi karar verici daha. Demek dinden cikarir diyosun..

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, BU PARTİLER PROJE DİR, ORTAYA KARIŞIK SALATA DİR LAR, YALANCI LAR SAHTEKAR LAR KATİL SEVİCİLER, MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER MÜNAFIKLAR LEŞ LER, MİKSER LER ,FİTNE VE FESAT KARIŞTIRMA, c h p liler YAHUDİ VE HAÇLI UŞAKLARI DİR LAR......HEPSİ AYNI DİR LAR......DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI VATAN HAİNİ LERİ BELİ DİR ......HAŞA ALLAH CC TANIMAYAN LAR DİR LAR..........
  • 8 Ay Önce

Ahmet Vançin

Olur mu Ali bey, Saadetli arkadaşlar neden etliye sütlüye karışsınlar hayatlarında göremiyecekleri vekilliği Chp sayesinde elde ettiler mecburen ne şiş yansın ne kebap modunda gidiyorlar.. Onlar için RTE en büyük düşman geri kalan herkes dost Rabbim ıslah etsin ve makam için Chp yalakalığı yapmaya devam etsinler
  • 8 Ay Önce

Avukat Haydar

TBB Anayasa Mahkemesi Kararını Uygulamayan Yerel Mahkeme ve Yargıtay Üyeleri Hakkında Ceza Soruşturması Başlatılmasını Talep Etmiştir.
  • 8 Ay Önce

İçeride ki ses

Aynen kanka.Papazı falan gönderirken hep senin dediğin gibi oldu içerdeki ses gönderdi zaten.La havle yeni anayasaymış,arkadaş önce kanunlarını ,genelgelerini birbirileriyle çatışmadan ve bir seferde yazmayı becerip (utanmadan aynı gün mükerrer yayınladılar resmî gazete de ) üstüne anayasaya uyuluyor sanki de yenisiymiş.Ne değişecek anayasa değişince?Boş yapmayı bırakın.Anayasa falan yapamazsınız,beceremezsiniz çünkü.

Avukat Haydar

El Besir, Mursi, Gannushi ve yandaslari da aynen bu soruyu soruyordu, bizi kim yargılayacak ki?

Kadı

Artık vesayet kurumlarının son kalıntılarına yeni anayasayla son verilmelidir. Artık İsraille ABD'yle her kapıştığımızda içerdeki ses gelmemeli sesleri kesilmelidir.

Hakim

Kim yargılayacak? Sen mi?

Suat Kılıç’a dikkat

Yeni Şafak Gazetesi, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin'i 2013 yılında FETÖ adına tehdit eden kabine üyesinin dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç olduğunu yazmıştı. 2013 yılında 'Fetullah Hoca'nın selamı var. Tayyip Bey seni Milli Eğitim Bakanlığına müsteşar olarak alacak, seni uyarıyoruz. Gidersen, kabul edersen seni rezil edeceğiz, insan içine çıkamaz hale getireceğiz' bunu arkadaşlar bakın, bir Bakan söyledi." Yusuf Tekin'i tehdit eden kişinin dönemin Gençlik ve Spor Bakanı olan Suat Kılıç olduğu öğrenildi. Suat Kılıç FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasının ardından görevinden alınmıştı. Suat Kılıç'ın, kendisiyle birlikte bakanlığa getirdiği çok sayıda bürokrat da FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle KHK'larla ihraç edildi. ADAMLARI 'FETÖ'DEN ATILDI Kılıç'ın kadrosunda yer alan, Eğitim Kültür Genel Müdürü Abdülkadir Mahmutoğlu, Gençlik Genel Müdürü Şevki Akkaya, Proje Koordinasyon Genel Müdürü Ramazan Yiğit, Proje Daire Başkanı Hüseyin Demir ve Bakanlık Personel Daire Başkanı İsmail Oral ihraç edilen isimlerden bazıları. Bilgi İşlem Daire Başkanı Türker Turan Yıldız ise FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklu. PROJELER FETÖ'CÜLERE Kılıç'ın getirdiği eğitim uzmanlarının da neredeyse yüzde 95'i FETÖ'den atıldı. Bakanlığı süresince çıkarılan dergi ve diğer projeleri FETÖ'ye bağlı derneklere havale eden Kılıç, görevden alındıktan sonra bakanlığın gizli bilgilerini içeren “Spor Bilgi Bankası” adında bir kitap çıkardı. Doğan Grubu tarafından çıkartılan kitap, bakanlıkla mahkemelik oldu.
  • 8 Ay Önce

çamlı

mv adayı olamayınca istifa etti, fatih te hemen kaptı, üstelik başkan yardımcısı yspmış, sıska ceket, dar pantolon, siyah gözlük, ben de bozuldum bu işe, rey vermeyi düşünüyordum fstihe ama aması.var, basiretsizik gördüm.

FIRILDAK

uğursuz İKİSİDE BİR BİRİNİN AYNISI AL BİRİNİ VUR ÖBĞRÜNE KİMİ SEÇERSEN SEÇ BİR ŞEY KAYBETMEZSİN İKİSİDE FIRILDAK

YARIŞIYOR

uğursuz İKİ FIRILDAK BİR BİRİYLE FIRILDAKLIKTA YARIŞIYOR

Uğur

Yeniden Refah böyle bir adamı almakla kalmadı, bir de baştacı etti. Yeniden Refah taraftarı olacaktım, ama Fatih Erbakan'ın böyle birçok basiretsizlikleri yüzünden asla olamam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23