• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyi Parti’den PKK’ya destek!

107 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Veli Dedeoğlu

Mecliste en tehlikeli parti iyi parti dir mukelemun gibi her kılığa giriyor fetonun ayağı gibi hareket ediyor
  • 8 Ay Önce

Bilal

Azıcık ahlak diliyorum. Yorumun yarısını kesmek nedir ya. Gerçekler acı mi geldi. Birde size ölenler var. Edebi bir metin çıkarmaya çalısanlar var. Al birine vur ötekine. Hepiniz aynı grinin farklı tonu.
  • 8 Ay Önce

Bir Dost

"Düşünce ve ifade özgürlüğü engellenemez" diye ortaligi ayaga kaldiran laikçi, mezhepci, Kandil devrimcisi solak medyada; Sözcü, Cumhuriyet, Halk TV, Tele 1, FOX TV'nin..vs internet sayfalarinda; haber ve yazarlarin köşeleri okuyucu yorumlarına kapalı olduğu icin adam yerine konulup görüş ve düşüncelerine yer verilmeyen fakat bu sayfalarda değişik isimlerle araya kaynak olmus malum bir iki tane ajan provokator trol; her gün yazara "Şunu yaz, bunu yaz..." diyerek neleri yazıp neleri yazmaması gerektiğini dille getiriyorlar...Önerilerinizi solak medyadaki yoldaşlarınıza yapın.. Bu sayfaları ziyaret eden farkli görüs ve düşüncedeki okuyucular sağa sola saldırmadan ortamı provoke etneden efendi gibi elestri ve yorumlarını yazdiginda kim ne diyebilir ki....Fakat sayfaya dadanan ve değişik isimlerle yazan bir iki tane trol sürekli ortamı gerip provoke ediyor .
  • 8 Ay Önce

Soru

Yazar bu önerileri dinleyecek kadar .. Senin korumana mı ihtiyaç duyuyor?

Adem6866

ANAYASA (Md.153- Md .158) “Diğer mahkemelerle, Anayasa Mahkemesi arasındaki görev uyuşmazlıklarında, Anayasa Mahkemesinin kararı esas alınır.” (Anayasa Md. 158) Anayasa’ya göre “Anayasa Mahkemesi kararları yasama, yürütme ve yargı organlarını, idare makamlarını, gerçek ve tüzelkişileri bağlar.” (Md. 153) diye açık ifade mevcut. Ancak Anayasamızı anlam, yorum ve değerlendirme konusunda iki yüksek mahkeme tarafından ayrı görüş sözkonusu ise bu da meclis tarafından çıkarılacak yeni yasalarla düzenlenmelidir diye düşünüyorum.Saygılarımla
  • 8 Ay Önce

İbrahim Atalay

birleşerekAli Bey, ben bunların milliyetçiliğini anlamadım. Eskiden milliyetçiler ülkesini sever ve canları pahasına korurdu. Şimdi tam tersi ülkesine zarar veren bir örgüt olarak diğer zararlılarla birleşerek hainliklerini sürdürüyorlar. Kadını koruma ve kadına karşı şiddeti önleme adına 6284 ile evli kadını süresiz nafaka ile fuhuş sektörüne göndererek oros. yapmak gibidir. Bu kadaına koruma adına yapılıyor. Milliyetçiler de PKK gibi düşman örgütlerle bireşerek Türkiye'ye zarar veriyorlar.
  • 8 Ay Önce

Mehmet

Lanet olsun bıktık bu ithal siyasilerden. Ülkeye takoz olmaya proglanmışlar
  • 8 Ay Önce

Nefer

Meral hanim kendisine verilen son emri ifa ediyor. Secimden sonra Sinan Oğan gibi bir anda gorunmez olacak.
  • 8 Ay Önce

Kripto'ya

Meral Hanım ve IYI Parti'nin tek amaci; misyonu ve vizyonu CHP'ye secim kazandırmak mi..Metal Ajsener ve IYI Partili siyasiler masadan kalkildigi süreçte ne diyorlardı..."25 yıllık siyasi hayatımız da yemediğimiz hakaret ve küfrü iki günde solculardan yedik.." Hem hakaret ve küftesin hem de CHP'ye secim kazandırmak öyle mi..Anadolu'da böyle durumlar için bir laf kullanılır.: "Anan güzel mi..?"

Can

haci yargitay 3 cü daire meger pakistan anayasasi baz aliyormus oradaki varsayimlar bizim icin gecerli imis ne güzel akil etmisler. aynen fahis enflasyon zamlar ekonomi sürec faiz hatalari da pakistan a aitmis gibi haci asla yazmaya yanasmadigin gibi ki sürünen gecim derdinde olan millet pakistanli.
  • 8 Ay Önce

Tek engel

Akşamki programdakikonuğunuzun söylediklerinden yanlış anlamadıysam pkk'nın bölge ülkelerinden tamamen yok edilmesi vepkk'nınhamisinin bop projesisahibi siyonist amerikanın bölgeden tamamen gönderilmesini bölge ülkelerinin hatta moskofun dahiistiyebileceğini söyledi kilit ülkeTürkiye dedi Türkiye'nin istemesilazım dedi tek engel olarak bizi ifade etti.Belki ben yanlış anlamışda olabilim.Acaba engel olma bop projesinin sahibi siyonist amerikanın da içinde bulunduğu nato mu?Nato demek zaten siyonist amerika demek. İşler karışıkda şehit vermeye devam ediyoruz.
  • 8 Ay Önce

İÇİN

İHANET ETMEK İÇİN YENİDEN İSTANBUL
  • 8 Ay Önce

beynamaz

42 yıl çalıştım emekli oldum.maaşıma %49,25 zam yapılacakmış,kullandığım Türk Telekom 105 liradan(aynı özellikte )390 liraya çıktı,çarşı,pazarı anlatmaya gerek var mı? devletin % 300 zam yapan TT'ye güçü yetmiyormu?
  • 8 Ay Önce

Ne mutlu sana

Cennete 500 sene erken girecen.

Uğur

DIYANETE HELAL OLSUN. Aileyle ilgili bir soruyu yanıtlayan Diyanet, "Kadının çalışması eşinin iznine tabidir" dedi.
  • 8 Ay Önce

Uğur'a

Din ile Diyanetle işi olmayanlarin; Diyanet'in aciklamalarina fazla takilip sinirlennelerine gerek yok....Diyanet'in fetvaları, önerileri, açıklamaları Müslümanlara yöneliktir... Sakin ol şampiyon. ..

Nihal

Aşığım aşık her kararına imzamı atıyorum hem YARGITAYA hemde MHP ye AKP anladınızmı AŞK ferman dinlemez YARGITAY nokta MHP nokta işte o kadar gönülümü kaptırdım gitti ohhh olsun iyi cevaını veriyorlar AYM nin ohhhh
  • 8 Ay Önce

Sahi

Aym kimin mahkemesi.yazik .insanları ülkeyi böldünüz yahu.

mesut

Allah ıslah etsin seni.

Izmit 41

YAZAR ALİ TAKULMIŞ PLAK GİBİ BUGÜN İYİ PARTIYİ YARIN CHP Yİ DİĞER GÜN HDP YADA EKREMİ ELESTİRİYOR BUNU TURNIKE GIBI CEVIRIP CE VIRIP YAZIYOR. ULKEDE HİÇ SORUN YOKMUŞ IKTIDARDAKI AKP HATASIZMIŞ GIBİ 1 KERE BILE ELESTİRMIYOR. MESELA EKONOMİK KRIZ VAR 10 MİLYON MULTECI VAR EMEKLI MAASLARI 7500 TL OLMASI ONU HİÇ İLGİLENDİRMİYOR
  • 8 Ay Önce

Sahi

Izmit 41 e.cevap.....Siyaset yargıya karışamaz.teroristin cezasını adalet verir.siyasi iktidar 22 sene öncesinden kötü duruma getirdi.birde fox halk tv halkın derdini anlatıyor.

Izmit 41'e

Onu da söyle; Halk TV'de, Sozcu'de, Cumhuriyet'te sizinkiler yazsın.. Tele 1'de Merdan Yanardağ APO'yu filozof ilan etmekten ve Müslümanlara her gün "dinci Islamcı fasistler" diyerek hakaretler etmekten fırsat bulursa söyleyin O yazsin...

Tuğrul

Ali Hocam bunların milliyetçiliği batsın. Bunlar içimizdeki gavur aşıklılarıdır.
  • 8 Ay Önce

Sevgili Okur'a

Bu Nihal adıyla yazan kişi kadın falan değil. Kompleksli zavallı bir adam. İfadeden, üsluptan hemen belli olur nasıl bir kalemden çıktığı. Ciddiye almayın. Böylesine kaba, çirkin, basit, kin dolu ifadeler onun ne mal olduğunu gösteriyor zaten. Gülüp geçin.
  • 8 Ay Önce

Bilal

Ali bey bırakın onu bunu da seçim geliyor ya başlamışsınız doğalgaz petrol indirim mindirim yine ucuyorsunuz.
  • 8 Ay Önce

Sayin yazar

Adalet bakan yardımcısı desem, telefon desem, mesaj desem, torpil desem. Aklına bir şey gelir mi?
  • 8 Ay Önce

Yüksel Okan

Can Atalay yazdıklarınızın sorumlusu ise, seçimlere girmesine YSK neden onay verdi? Can Atalay MV seçilince mi suçlu olduğunu hatırladınız? Samimiyetsizlik yakanızdan paçanızdan akıyor.
  • 8 Ay Önce

hacı

Ey iman edenler, adil şahidler olarak, Allah için, hakkı ayakta tutun. Bir topluluğa olan kininiz, sizi adaletten alıkoymasın. Adalet yapın. O, takvaya daha yakındır. Allah´tan korkup-sakının. Şüphesiz Allah, yapmakta olduklarınızdan haberi olandır. (Maide, 5/8) bak ali kinli olduğun kişiye bile adaletli davranmanı allahu teala söylüyor siz hala gözlerinizi ve kalplerinizi açmayacak mısınız?
  • 8 Ay Önce

Sahi

Çok güzel hacım.Allahin ayeti böyle.

Orhan İnan

Hay ağzına sağlık kardeşim. Rabbim kalemine güç versin. Bu iyi parti iyi olur, yakalandığı solak severlik hastalığından kurtulur artık, derken değişen bir şey olmadığını görmekteyiz. Hele hele Ülkücülük narası atar iken bir yandan da sola çok yatmalari, hastalıklarının kroniklesmiş olduğunu ve salah bulamayacaklarini göstermektedir. Yazık..
  • 8 Ay Önce

Beberuhi

Muhalefet haksızlığa uğrayan kim olursa olsun yanında olur Buda bir suç değil görevdir

sağlim

iki satır da emeklinin çalışanın yıllardır süren kaybı için yazsan!
  • 8 Ay Önce

Kayıp mı?

Adam, emeklinin ihya oduğunu düşünüyor

Aslan parçası

Eksik olmuş yazın Ali bey,iyi Parti'nin çözüm süreci yaptığını yazmamışsın,iyi Parti'nin baldıran zehiri içmesini yazmamışsın,iyi Parti'nin apo güzellemelerini bakanlarının meyhiyelerini yazmamışsın,iyi Parti'nin apo dindardı diyen,apo bu Kürtlerin lideridir diyen vekillerini de yazmamışsın yazını eksik bırakma olurmu aslan parçası....
  • 8 Ay Önce

Onlar demokrasi icin yapildi

Siz terorizm icin yapiyorsunuz, yani yerseniz!

Mahmut Amca

Arda'ya biraz Mahmut amcadan bahsedin, belki aradigini orada bulur :)
  • 8 Ay Önce

Kemal

Gezi olaylari yillarinda Fetö ye güzelleme yapanlar övenleri nereye koyuyorsun ?
  • 8 Ay Önce

Ali

O konulara yaklaşmıyoruz.

HAYIRLI ISLER MAHMUT AMCA!

kim bu Mahmut, arastirin, biraz okuyun!..
  • 8 Ay Önce

EMEKLIMIZI ENFLASYONA EZDIRMEYECEGIZ...

emeklimize yüzde 37,5! zam takdir edildi. Enflasyon resmi rakamlara göre yüzde 68..
  • 8 Ay Önce

Fakir

Fakirler cennete 500 sene evvel girecek. Zenginler fakiri kiskanacak. Keşke biz de fakir olsaydık diyecek. Yersen.

DENİR

BUNA ZÜĞÜRT TESRLİSİ DENİR ZENGİNLERİN UYDURDUĞU

Zenginlik Başa beladır

Allah fakirleri sever, fakirler cennetliktir, zenginlik başa beladır güzel kardeşim, fakirin birini bir geceliğine mezara koymuşlar, ertesi sabah kan ter içinde mezardan kalkmış, sabaha kadar donumu tutan ipin hesabını veremedim, lanet gitsin zenginlik başa bela demiş

Yavuz Selim

Gezi kalkışma falan değildi, çok geniş bir protestoydu. Bölücü örgüt ve onun siyasi partisi de geziye destek vermedi zaten, katılmadı. Tüm illerde gösteriler olurken güneydoğuda nerdeyse gösteri olmadı. O pankart açanlar da mide bulandırmak ve gösterilerin imajını bozmak için bunu yaptılar 3-5 marjinalin sadece İstanbul'da açtığı pankartlar olayların tamamına maledilerek itibarsızlaştırma yapıldı. Hukuk çıkarlara göre eğilip bükülürse memleket batar, adalet mülkün temelidir.
  • 8 Ay Önce

Sinan

O pkk pankartlarini da geziye karistiran o donemin kolluk kuvvetleri yoneticileriydi zaten, kitlesel protestoyu itibarsizlastirmak icin.

Nihal

Fırıldak İmamoğlu zır zır zırlıyor çoook işler yapmış çook o kadar çokki demekki bizim gözlerimiz kör bilmiyorduk kıskanıyormuşuz hem göremiyoruz hemde kıskanıyoruz lideri Özgür Özeldende gezi parkındaki teröristlere bir yağlama bir yağlama ballama çekiyorki aklımızla alay ediyor dertleri ağaçmış diyor gerisini işine gelmediği için söylemiyor sadece ağacı söylüyor onlar ancak pkk lı ve chp li avanelerini uyutabilirler çünkü onlar uyuşuk buruşuk kokoş ve onların yavruları sadece havlamayı bilirler kendi şürekasını uyutmaya devam ederler
  • 8 Ay Önce

Ekrem

Zavallı."Kadin "halinle erkek işine kafa yorma bak Seni cenazelerine bile almıyorlar.

okur

…sizsiniz nihal hanim 

Varsa Eğer;

Allah ablanın kocasına dayanma gücü versin, ahirette peygambere komşu etsin,

HER

nihalt HER TÜKÜRDÜĞÜNÜ TALAYAN FIRILDAK DEĞİLDE İMAMOPLUMU AHLAKSI SİSİ PAPAZ KYK EYT LİBYA MAVİ MARMARA GİDERKEN BANAMI SORDULAR AYASOFYA ÖNCE SELİMİYEYİ DILDURN BEN AHMAKMIYIM DENİZ GÖKÇE VATANDAŞIMI ENFLASYONA EZDİRMİYECEĞİZ YALANDAN KİM ÖLMÜŞ

Ercan

Sen hukukçusu Ali bey. Yargıtay aldığı kararla Anayasanın 153 ve 158. maddelerini çiğnedi mi çiğnemedi mi?
  • 8 Ay Önce

ilahi ercan...

Karahasanoglu, cumhuriyeti kabul etmiyor ki onun anayasasını kabul etsin

zeki sabancı

bunlarmı milliyetçi papucumun milliyetçisi bunlar.
  • 8 Ay Önce

Ali İLKER

Ahhh Yalana dolana OY verenler !!!
  • 8 Ay Önce

Ali bey

Ülkemizde operasyon yapiliyor. 34 MOSSAD ajanı yakalanıyor. Bunların çoğu Suriyeli, Filistinli, Lübnanlı.  bu iş nasil oluyor?
  • 8 Ay Önce

Eveettt

Döndük dolaştik gene iyi partiye geldik. 
  • 8 Ay Önce

Saat gibidir şaşmaz

Karahasanoglu saat gibidir. güne cehape ile başlar gün ortasında imamogluna döner günü iyi parti ile kapatır.

Ali,, RAHMETLİ erbakanın bir veciz sözünü bugün okudum...

Siyonizm bir timsaha benzer, üst çenesi abd, alt çenesi Avrupa, beyni İsrail,,,,, gövdesi içerideki işbirlikçiler,,, saygıyla küçücük Bi ekleme::::ülkemde varlığı iyice hissedilmeye başlandı,,,, çünkü varlıklarımızın büyük çoğunu yuttu... Kalanınıda kendi insanı filistine bile yardım etmiyen Arap taşeronlarına devretmiş görünüyor,,,
  • 8 Ay Önce

SİBEL GENÇTÜRK

ÇOK GÜZEL TAM DA NE OLMUŞ TU GEZİDE HATIRLATTI YAZINIZ UNUTUYOR TOPLUM GAZİYİ MEŞRULAŞTIRMA ÇABALARINI ANLIYORUZ KARŞISINDA DURDUĞUNU SÖYLEYENLER TV EKRANLARIN DA SİZİN BU YAZDIĞINIZGERÇEKLERİ SORAMIYOR İKİYÜZLÜ TİPLERE CESUR DEĞİLLER CAN NEDEN İÇERİDE BİLMİYOR BİR ÇOK İNSAN NEYİ TEMSİL EDİYOR
  • 8 Ay Önce

beynamaz

milli piyangodan -milli-kelimesi çıkarılsın...bırak meral ablayı ,nasıl olsa uzatmaları oynuyor..
  • 8 Ay Önce

Yaver

Hocam kelime-i tevhid bayrağını niye açsınlar gezide çünkü gezi olaylarına katılmaz o bayrağı açacak olan .taraf olduğu parti iktidarda . Ülkuculer duyarlı davranış gösterdi deseniz anlarız .
  • 8 Ay Önce

kilimci

ortada cok büyük bir hukuki mesele olduğu belli ben Yargıtay'ın mütalasını bazıları gibi dayanaktan yoksun görmüyorum görünen o ki iş yine siyasetçilerimize düşüyor yeni bir anayasa için daha ne bekliyorlar acaba daha söyleyeceklerim var fakat bugünkü söz hakkımı 2 futbol takımının riyatdan dönüşüyle gurur duyduğunu söyleyen niye milletvekili adayı yapıldığını bir türlü anlayamadığım Rümeysa kadak hanımefendiye bırakıyorum canlı yayında DNA sonucunu açıklarken az sonra az sonraaa diyen hanımefendiye bırakıyorum bir de Kayseri belediyesinin bir buçuk milyona diktirdigi millet bahçesindeki direklere hayranlıkla bakan kim varsa onlara bırakıyorum ha İsmail aydemir'in kim olduğunu artık herkes öğrendi ben onun kendisine yumruk atan genci affederek bütün mazlumlar adına tarihe bir mesaj bırakılmasını çok isterdim fakat onun duyguları açısından bunun çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum eğer kendisine yakın olsaydım bir sitede çöpçülük yaptığı halde vatana halel ve zeval gelmesin diyerek belki yol parasını ödünç alarak yine o ödünç parayla işportacıdan bayrak alarak Galata köprüsü'ne koşan bu kişiye kuru kuruya haydi şunu affet tarihe bir mesaj geçelim demeden önce o gün yol parasını nereden buldun diye Bin defa sorardım 999 defa kendi param dese de bininci kez bir daha sorardım belki de ödünç aldığı para ile evine dönerken son model cipleri ile Filistin mitinginden dönenler eğer ona hakkından vazgeçme affetme diyorlarsa benim artık söyleyecek bir sözüm yok var ise de bugünkü söz hakkımı yukarıdaki kişilere bıraktım
  • 8 Ay Önce

ETMEKTİR

nihalt ANASAYA UYMAYAN DEMOKRASİYE İNANMAYAN HEDEFE GİDEN TİREN OLARAK GÖRENE YENİ ANAYASA YAPTIRMAK KURDA KUZUYU TESLİM ETMEKTİR

BAK

kilimci ANAYASAYA YAPTIRACAKSIN GARABETE BAK

Cumhuriyet kadını

2001 KRİZINE YAKIN KRİZ YAŞIYORUZ ÖNLEM ALINMAZSA SONRADAN HİÇ KURTULAMAYIZ POPULIST POLITIKALAR BIRAKILMALI MESELA EYT CIKARILDI 44 YASINDA INSANLAR EMEKLI EDİLD VE BU EYT DEVLETİN BÜTCESINI BOZDU 8 MILYONA YAKIN MÜLTECİ TÜRKİYE IÇİN COK BUYÜK YÜK KAMUDA 6 MILYON MEMUR VAR BU SAYI 2002 DE 2 MIKYON CİVARIYDI ZATEN COGU KAMU İSİNİ E DEVLET BİLGİSAYARDAN YAPIYORUZ BU MEMUR SAYISI KAMUDA ARAÇ SALTANATI BITMEDIKCE SAVURGANLIK LUX BİTMEDIKCE YUKSEK FAIZLE ALINAN DIS BORCLAR KESİLMEDİKCE IŞİMİZ COK ZOR BIRAN ONCE COK SIKI TEDBİRLER ALMALI
  • 8 Ay Önce

% 37, 5 Zam

Yıllık enflasyon yüzde 65 lerde emeklilere takdir edilen %37, 5!.
  • 8 Ay Önce

YONCA

gam ÖLMESİNLER HIRDIZ ONLARA YONCA BİÇECEK

KEMALİST

Kelime-i Şahadete gelicez ancak; Cahili Kandırmak kolay iş tabi öyle değimli? oyuna tuzağa düşürmekte kolay .Şimdi gerçek bir Kemalist mantığı Yürütelim Ne? Neden? Niçin? Bu 3 soruyu insan Yani BEŞERİ İLİŞKİLERDE SORMAK LAZIM…ANYASA MAHKEMESİNİN BİREYSEL HAK ARAYIŞINDA OLAN KİŞİLERİN DAVASINA BAKMA KARARINI ,YETKİSİNİ EN SON NEZAMAN NEDEN VE NİÇİN KARARL VERİLDİ? HATIRLARSAN ALİ BEY ;AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE BİR ÇOK BAŞVURU OLMAKTAYDI VE BU DAVALARIN SONUCUNDADA TÜRKİYE BİR ÇOK ;HAKİMLERİMİZE ÇIKAN AĞIR TAZMİNATLARIMIZI ÖDEMEK ZORUNDA KALIYORDUK! AKP, BU DURUMDAN MÜZDARİP OLUNCA NE YAPTI …?İŞTE BÖYLE BİR YASAYLA BİREYSEL İNSAN HAKKI İHLALLERİNİN KARARINI AVRUPA İNSAN HAKLARINA GİTMESİNE GEREK KALMAKSIZIN ÇÖZÜLMESİNİ İSTEDİ .YANİ BU DURUMDA DAHA KARLI…..PEKİ BU VATANDAŞ NE YAPMIŞ KISACA:YARGITAY KARAR VERMİŞ VE CAN ATALAY DAVASININ ,CAN ATATLAYIN ALEHİNE KARAR VERMİŞ .PEKİ CAN ATALAY ,BİR SİLAHLI ÇETE ÖRGÜT,ÜYESİMİ ?YOK! EN AZ 10-15 SİLAHLI BİR KİŞİLERCE ,EYLEME GİRİŞMİŞ? HAYIR! BİR ÇOK ŞEY YAZDIK… BU KONUDA HADİSE ŞU: ADAM CAĞIZ BÜTÜN BUNLARDAN SONRA KENDİSİNİN BU ŞEKİL SUÇLANMASINDA N SONRASI ALDIĞI CEZAYA MUKABİL ANAYASA MAHKEMESİNE SERBEST BIRAKILMAMAMSININ ANAYASAL HAKLARININ İHLAL OLDUĞU YÖNÜNDE BİR KARAR ARAYIŞINA GİRMEKTE VE ANAYASA MAHKEMESİDE, BU YÖNDE BİR İHLAL OLDUĞU KARARINA DAVA SONUCU KARAR VERMEKTE .BURADA YARGITAY 3. DAİRESİNİ BAĞLAYAN NE KALDI ALLAHINI SEVERSENİZ? ama siz Any. Olan bir değişimi sağlamak adına baktınız ki olmuyor, Yargıtay’dan ANY mahkemesine…Merdiven Dayayıp camdan girmeye kalkıyorsunuz bu Adaletsizliktir, Bu Haksızlıktır evet bu Adaletsizliktir …YARIN HUKUK DÜZENİ BIRAKMAZSINIZ ARKANIZDA ONDAN SONRA ALT MAHKEMLERDE İSTİNAFI VS SAYMAMYA BAŞLAR FALAN DEĞİLMİ?Görüldüğü gibi ortada Can Atalay yada son kararını Söyleyen ANY M. Yerine Birilerin kararı ön plana alınmak istenmekte ama başka birileri şunu bilmekteki ANY. Mahkemesi o madde ile buna karar vermesiydi, Can Atalay bu konuda AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNE GİDECEK YİNE hakkını oralarda arayacaktı . Tazminatı ile beraber tabi… DEVLET BAHÇELİYİ GEÇ O HUKUKÇU DEĞİL NE ANLAR BU İŞTEN! KISACA :AKP’NİN, BAKANLARI BUNU ÇOK İYİ BİLMEKTE ŞİMDİ GELELİM SON HADİSELERE…Kelime-i Şahadet hadisesine…bu olaylar ilk nerden geliyor aslında FETO İLE BAŞLIYOR DOĞRUMU…? YA MİZASELİ BIRAKALIM KARDEŞİM, İRANDA BİR OLAY ,TÜRKİYEDE BAŞKA BİR OLAY DÜNYADA BİR TAKIM OLAYLAR ,Türkiye’de bitmek bilmez bu tür olaylar sağ olun biz alamayayım... olay, Vakti zamanı İle Biz ona püsküllü; mısır püskülü kadir derdik oda Atatürk'e, Başka bir şeyler LAKAPLARLA TAKILIRDI derdi KADİR BEYİNİZ… sonra hayaller kurardı, sancak peki sancak derken TEVHİD…? ASIL BİR SANCAK DİKME HİKAYESİ VAR SİYAH RENKLİ OLANI , HİKAYESİ VARYA ONDAN BAHSEDİYORUM O SEBEPLE BIRAKALIM BU İŞLERİDE..ONA GELELİM ASIL HADİSEYE,ALİ BEY O İŞ OLMAYACAĞINI BİZATİ KENDİSİNEDE SÖYLEDİK, ODA BUNU ÇOK İYİ BİLİYORDU. BAK BU MESELE ülkeye çok büyük yaralar, zararlar veririr ülke insanımız bundan zarar görür, amacımız İSRAİLİN EKMEĞİNE YAĞMI sürelim? eee ozaman?KADİRİNİZEDE ; ona da söyledik olmayacak DİKME işleri bunlar…. millet belki anlamadı…nedir olay? bazıları kendini çok akıllı ve SAYIMIZ ÇOK DİYOR KUDRET BİZDE DİYOR; ANCAAAAK, BİZ SAYICA AZDA OLSAK, AKILCA FAZLAYIZ ONLARDAN ONLAR BUNU UNUTUYORLAR …YEMEZ YANİ…!!
  • 8 Ay Önce

Fikret Türk

Bu ip ci partinin son duvarınıda bu Kürşat yıkar demedi demeyin
  • 8 Ay Önce

İP-fetö-pkk..

Marul, fetönün manevi kızıdır.. vesselam.
  • 8 Ay Önce

Beberuhi

Onun için mi reis olsun bahçeli olsun Meral hanımı sürekli Cumhur ittifakına çağırıyor güzel kardeşim...

Cumhuriyet kadını

4 SENE MİLLERVEKİLLİĞİ YAPANLAR 75 BİN EMEKLİ AYLIGI ALIYOR BİZ 25 SENE BAGKUR ÖDEDİK 7500 TL ALIYORUZ KİRACIMIZ OLMASA SURÜNURÜZ .YANİ 1 EMEKLİ VEKİLIN DEGERI 10 TANE SSK EMEKLİSİ YAPIYOR BUMU ADALET BUMU ESITLİK ?
  • 8 Ay Önce

Yani rumuzluya

Kadın neden haset etsinki ? Sence hakmı ? Adilmi ? Mantiklımı ? 4 sene Milletvekilligi emeklisine bu maas ? Fakiri gücsüzü mağduru savunmak varken 1 insan neden zengini adaletsizligi yanlışı savunur ?

yani

Bırak başkalarına haset etmeyi ve yakınmayı. Cumhuriyet kadınlara seçme ve seçilme hakkı vermedi mi? Verdi! Sen de milletvekili ol o zaman.

Mehmet

sisteminiz bu, neden sitem ediyorsun ki?

güngör

emeklilerimizi enflasyona ezdirmedik

Canturk

O partinin kapatilmamasi kime cikar sagliyor?
  • 8 Ay Önce

Cantürk'e

PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu DEM ile siyasi ortaklık, yol arkadaşlığı, birliktelik yapmak kime yarar..!

hüda partili

Benim anlamadığım(aslında çok anladığım)bir şey var:Şüpheli ve adliyeyele işi olan sözgelimi Atalay gibi adamların adaylık başvurusunu Ysk neden onaylar?Bu tartışmaların bitirilip sessiz ve sakin bir ülke olarak bu gibi tartışmalarla değil,kalkınma,ilerleme,bilimsel ve teknolojik gelişme ve yeni anayasa yapmak için mesai yapması gerekmez mi?
  • 8 Ay Önce

Oyun büyük.....

"Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay hakkındaki hak ihlali kararını görüştü. Daire, “AYM'nin hak ihlali kararının hukuki değeri yok” diyerek, karara uyulmamasını kararlaştırıldı." Ali bey! dikkat edin lütfen, oyuna, kumpasa gelmeyin, böyle kararlar demokrasilerde olamaz. Bu resmen yargıya, Ak Parti'ye ve ülkeye karşı bir darbe girişimidir. Şu an birileri, yargı eliyle Türk yargısını kilitleyip yargıya kumpas kuruyor. Bu oyuna gelmeyin, oyunu bozun, oyuncuları ifşa edin lütfen.
  • 8 Ay Önce

Güler

PKK yandaşlığı ile İYİ partiyi yanyana getirmek 
  • 8 Ay Önce

Ne farkları var..

Ankarada pkk yandaşları mansuru destekledi.. ip-marul da aynı! Ne farkı var..

Güler'e

Ekrem'i; Istanbul'da seçtirmek için PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu HDP ile miliyetçi Atatürkçü olduğunu iddia eden IYI Parti omuz omuza beraber çalışmadılar mi..

Ali Güvercin

Hdp ve Öcalan geziye destek vermedi o tarihte. Demeçler ortada. 
  • 8 Ay Önce

Topunun canı cehenneme

Yaşasın kamalizm-fetö-pkk.. ama cehennemde!

Ali Güvercin'e

HDP ve Öcalan Gezi'ye destek vernedilerse; Gezi provokasyonlarinda sözde PKK bayraklarını ve APO posterlerini kim açtı.. Siz mi actiniz..

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, ALLAH CC RAZI OLSUN ÖMRÜNÜZ BEREKET VERSİN İNŞALLAH AMİN, PROJE PARTİSİDİR PROJE PROF LAR SAHTEKAR LAR KATİL SEVİCİLER YALANCI LAR KİBİRLİ KAFİRLER MÜNAFIKLAR, KÜFÜR BAZLAR, HAZIR KİTLE VAR VER YALANI GETSIN, HESABI SORAN YOKTUR ,c h p nin YANCISI DIR LAR.........
  • 8 Ay Önce

Muzo

Proje partisini ben iyi biliyom 

Sahi

İp in kendi adayları ile yerel secime görmesi demek ak partiye cansuyu olur.
  • 8 Ay Önce

Girmemesi de..

Chpkk-fetö-pkk bunlara cansuyu olur!

şüayıp

Yüce rabbime çok şükür ki bizim gibi düşünmeyen herkesi dindar bile olsa vatan haini ilan ederiz alimallah.
  • 8 Ay Önce

Butun bu olan bitenlerin, hatta tum sehitlerimizin sorumlusu PKK ile ittifak yapan İyi Parti ve CHPkk'dir!.

Ozellikle bu CHPkk basina kim gelirse gelsin degismez. O CHPkk degil mi zaten,secimde pkk'nin destegini almak icin 2013 yilinda Imrali'daki katilin ayagina yalvarmak icin elci gonderen; Isvec'te masaya oturan, iddia eden serefsizdir diyip resimler ortaya cikinca benim haberim yok, devlet gondermis diyen; Diyarbakir'da cadir mahkemeleri kurup soruldugunda pisman bile degiliz diyen, cogu bir cok Mehmedimizi sehit etmis teroristleri tek celsede beraat ettiren; onlari jandarma eskortuyla guneydogudan Suriye'ye gecirip, hatta bir de bizim cebimizden lahmacun ayran ismarlayip su an Suriye'de basimiza bela eden; orduyu kislasina hapsedip ilcelerde teroristlere aylarca hendek kazdiran; Diyarbakir'da Kolordu Karagahi nizamiyesinin karsisina cadir kuran teroriste megafonla orduya gunlerce kufrettiren; bir de yetmezmis gibi kurtce konserlerde aglayarak megri megri diye sarki soyleyen? Bu CHPkk'nin yasal bir parti olan, hatta Meclis Baskanvekiline Genelkurmay Baskanimizin bile onunde yer verdigimiz HDP ile son secim ittifakinin 100 kati agir olan yazdigim bu rezillikler ortadayken biz degilmiyiz sanki, utanmadan yasal bir parti olan ve daha once bizim acilim sacilim diyerek oylarini cukkaladigimiz DEM'in bir kisim secmeninin bize degil oy verdigi CHPkk'ye saldiran?
  • 8 Ay Önce

Okudugunu anlayacak kadar dahi iq'su olmayan Nihal herifi

Meral ve KK suc islemediler, zaten isleseler mahekemelerde surundururdunuz. Ama yukaridaki listede cogu suc olan ve zamani gelince ille de hesap sorulacak bir cok rezillik var. Anlamaktan bu kadar acizsen ne yorum yaziyorsun burda, git cobanlik yap diycem ama sen 10 koyunu aksam geriye 9 getirirsin.

TÜRKÜ

nihalt ASIL. İŞBİRLİĞİ YAPAN OSLODA AYNI MASAYA OTURUP EL ELE TÜRKÜ SÖYLEYENDİR

Nihal

Ya kardeşim Meral bilmiyordumu chp ile pkk nın işbirliğini bile bile ittifak olmadımı oldu şuna benzer hırsız gözleri kapatıp hırsızlık yapınca kimse görmez diyor kapalı hırsızın gözü ee Meral gözlerini dimağını kapatıp gitti chp ile ortağı pkk ile ittifak yaptı baktıki kazık yedi şimdide geri çekildi acaba çekildimi görüntü öyle olabilir seçmenine gidin chpkk ya oy verin der çünkü ne dedi Özgür mahalle ittifakı yapacağız Meralin söylemi politik diyor ortaklık devam diyor şu imamoğlu Merali pervin buldanla yanyana resmetmedimi eeee Meral bal gibide chpkk lı

İzmirli

Ayan beyan ortada herşey Ali bey..Allah hepimize sabırlar versin..Encamımızı hayreylesin. Selamlar.
  • 8 Ay Önce

Tika

Demokratik Guguk Sistemi
  • 8 Ay Önce

şüayıp

Milliyetçi ,mukaddesatçi olduğunu iddia edenlerin kimlerle beraber olduğu üzüntü vericidir
  • 8 Ay Önce

Hakan Temür

Kürşat Zorlu milliyetçi ise ben Astronotum bu adam sadece koltuk ve cüzdan milliyetciisidir
  • 8 Ay Önce

Karadeniz

Secimler yaklasiyor.
  • 8 Ay Önce

Okur

Apo posterini asmayı kim serbest bıraktı. Sadece sordum.
  • 8 Ay Önce

Turk milleti mufteri kriptolara ser...sız der

Gezi provokasyonlarinfa yoldaşların PKK, DHKP-C militanları ve semoazirablarinin molotiflarla polis otolarına saldırıp belediye otobüslerini ateşe verdiklerini de mi hatırlamıyorsun müfteri kripto...

Türk milleti; devlet ve Islam düşmanı kriptolar şer...siz der

Hatırlamadığım şeyler yok mu oluyor; devlet ve Islam düşmanı ajan provokatör..

Turk Milleti mufterilere serrefsiz der

Gezi eylemlerine demokrasi takiyyesine salakca kandigi icin HDP uyelerinin katilimini yasaklamis, sadece su anda Meclis Baskan Vekili olan Sureyya Onder kisisel destek vermistir.Apo posteri acildi mi hatirlamiyorum, ama acildiysa da acanlar ya siyaset seytani  Feto'nun provokatorlerdir, ya da sahsen katilanlardir.

Okur'a

Gezi provokasyonlarinda omuz omuza eylen yaptığınız PKK militanları ve sempazitanlari sözde PKK bayrakları ve APO posterleri asarken taşırken sesiniz çıkmıyordu unanik...

hakan

internette "Kürdistan bayragı göndere çekildi " diye aratırsanız ne çıkıyor

40yıldır sızan fetö

40 yıldır devlete sızan fetö
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23