• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millî Eğitim Bakanı’nın hizmetlerine Ebu Cehil’in torunlarının tahammülsüzlüğü  

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

müslüm

Tarikat ve cemaatler STK değildir.STK izne bağlıdır,başkanları seçimle gelir,gelir giderleri devlet tarafından denetlenir.Tarikat ve cemaatlerle MEB lığının protokol imzalaması yanlıştır.Dinbilgisi öğretmenleri yetersizmikide tarikat ve cemaatlere fırsat tanınıyor.
  • 1 Yıl Önce

çamlı

sanırsınız ki din bilgisi ve öğretmenlrrine dost, düne kadsr sövüyordu, yeterki dine geçit verilmesin, çaresiz öğretmenlere ssrılmış kışkırtıcı trolaybos

temel ofluoglu

BOKUN BILE BAZI FAYDASI VAR AMA BAZILARININ BU ÜLKEYE BOK KADAR FAYDASI YOK
  • 1 Yıl Önce

Alamancı.

"İt ürür Kervan yürür" deyip daha hizli yola devam.Egitimde Reform acildir ve vaktimiz azdir.İmamhatiplerden başlanmali;Osmanli Türkcesi ve Osmanli Alfabesi ögretilmelidir. Kuran Tefsiri olan Risale'i Nurlar Kelam dersin de okutulmalidir.Maide Suresi Ayet 54 Dikkatli okunmali ve geregi yapilmalidir.
  • 1 Yıl Önce

Ömer

Milli eğitim bakanı işinin ehli biri , başarılı olmalı , gelen tepkilere çok da aldırmamak lazm . Onlar ne tarikattan anlarlar ne de isterler . İslami değerlere saldırmak onların özelliği . İt ürür kervan yürür . Yusuf beye desteğimiz tam Rabbim muvaffak etsin amin . Ne firavunlar biter ne Ebu cehiller ne de ebu lehepler .
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyet kadını

KİMSENİN KENDİ HALINDEKİ SAMİMİ TARİKAT CEMAATE LAFI YOK .CALIŞMADAN YORULMADAN SSK PRIMI ODEMEDEN VERGİ VERMEDEN URETMEDEN AADECE TOPLADIGI BAGISLARI PARALARI KENDİ SALTANATI ICIN KULLANAN LUX SALTANAT ICİNDE YAŞAYIP DAHA SONRADA BULDUGU GÜCLE DEVLET KADEMELERİNDEKI ETKISİNE ITİRAZIMIZ VAR ? BUNUN ZARARLARINI SAHA ONCE DEFALARCA GÖRDUK OSMANLI BİLE BU TARİKATLERIN GÜCLENMESIYLE ZAYIFLADI.BILİMDEN SANATTAN TEKNOLOJİDEN UZAK OLAN TARIKATLER ILE TEMİZ DINIMİZ ISLAMI ASLA BİRCTUTMAYIN LÜTFEN
  • 1 Yıl Önce

ŞEY

İNSANLIĞA AÇLIK SEFALET KATLİAM SAVAŞ DİNİ TASUPDAN BAŞKA BİR ŞEY GETİRMEMİŞTİR

Çadaş

Evet Feto da güzel ahlaklı müslüman yetiştiriyordu. Sonra ne olduğunu hep birlikte gördük.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Laikliği savunup bir kitabı 2500 TL.'ye satan ile dinimizi kullanıp vekaleten Kurban ve Kuran kursu için para toplayan "iyilik yolcuları" gibi Atatürk rozetini ve bardağını satanların hepsi sahtekarlık ediyorlar.. Eğitimdeki ÇOK ÇOK önemli konuları dile getirilmeyip faso fiso konulara yer vermenizi kınıyorum. Aziz milletime
  • 1 Yıl Önce

okur

hikmet bey yazarda sahinbey belediyesine binlerce kitap satmis

Hikmet Yılmaz

Laikliği savunup bir kitabı 2500 TL.'ye satan ile dinimizi kullanıp vekaleten Kurban ve Kuran kursu için para toplayan "iyilik yolcuları" gibi Atatürk rozetini ve bardağını satanların hepsi sahtekarlık ediyorlar.. Eğitimdeki ÇOK ÇOK önemli konuları dile getirilmeyip faso fiso konulara yer vermenizi kınıyorum. Aziz milletimi pahalılık değil, hiç milli olmayan Milli Eğitimsizlik yok edecek..
  • 1 Yıl Önce

Tunahan

Bob a hizmet eden zihniyet diye buna derim.
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Bu kurguya ve yürüyen sisteme karışıp yerli ve milli duruş sergileyene nasıl tahammül edebilirler? Tabi saldıracak tahakkümünü devam ettirmek isteyecek. Bunlara gerekli tedbiri almak gerek.
  • 1 Yıl Önce

Ferhat

Ve konuştu..
  • 1 Yıl Önce

Muhterem

Asıl ebu Cehil sizsiniz. Bu ülkede yüzbinlerce pedagojik formasyonu olan öğretmen işsiz gezerken, Diyanete bile laf çakan ne idüğü belirsiz kişilere çocuk emanet edilsin diyorsunuz. Allah akıl fikir versin. Diyanetin yaz kursuna, olmadı Kur'an Kursuna gönderin çocuğunuzu. Bunu da teröre bağlıyorsunuz. Seküler yaşam demek PKK'ya destek vermek değil bu arada. Şu an iktidara destek olan ülkücü camianın çoğu seküler yaşıyor. Sahi zenginler kulübü olan, sermaye dostu akit yazarları mı çıkar peşinde koşmuyor. Bir de dindar geçiniyorsunuz yazık.
  • 1 Yıl Önce

ölüye saygı

sayın fatsa, tarikat kadar taş düşsün efendim başına, saygılar

DEMİŞTİ

nuh DOĞRAMACI TEK KİTABI OLANDAN KORKARIM DEMİŞTİ

FARKI

HURDA PARTİLİ PARLEMETODA FEDARASYON TATIŞILMALI DEDİ BUNUN PKK FARKİ NE

fatsa

Evet Alemlerin rabbinin ilk emri "oku" dur.Bu yüzden mi tarikat mensuplarının egitim düzeyi bu kadar düşük

Nuh

Alemlerin rabbinin ilk emri "oku" dur. İlahi kitabı anlamak için bir kere okuyun diyanet mealinden bile olur. Yeter li bir kere okuyun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23