• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Allah’ın Yardımı Yakındır!”

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

...

seni var ya 
  • 1 Yıl Önce

Fatih Yılmaz

Amenna ve Saddekna...
  • 1 Yıl Önce

Mbm

hatalarım için beni affedin . google çeviriyi kullandım.Herkesin bu mesajı tüm batı medyalarında ve kendi aranızda paylaşmasını rica ediyorum. Bir şeyleri doğru yapıyor olmalıyım çünkü tüm çevrimiçi medya kuruluşları yorumlarımı ışık hızıyla siliyor veya görünmez hale getiriyor. Bu, tüm İsrail'e yöneliktir. destekçileri : 7000 bebeği öldürerek saf kötülük katili ve zihinsel engelli olmalısınız ve bunu yaptığınız için neden saf kötü olmadığınıza bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. Herkes biliyor ki tanımı 500 yıldır soykırım yapmak olan bir millete aitsiniz. sonsuza kadar bunu yapmaya devam edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Ama artık herkes bunu biliyor. Saf kötülük ve zihinsel engelli olmak çok kötü bir kombinasyon. 75 yıldır soykırım yapan İsrail, tüm şiddetin sorumlusu. İsrail'in her gün yaptığı son 75 yıldır 7 Ekim'den on kat daha kötüdür. Mantığınıza göre tüm İsrailli terörist toprak hırsızlarını ayrım gözetmeksizin yok etmek sorun teşkil etmeyecektir ve şiddetin sorumlusu İsrail olacaktır. Kimse sizin propagandanıza inanmıyor. Herkes sizin 500 yılı aşkın bir süredir dünyanın neredeyse tamamına yayılan soykırım yapan bir grup soykırımcı hırsızın soyundan olduğunuzu bilmiyor; siz hâlâ oyunu sürdürmeyi umuyorsunuz. SSCB'nin Yükselişi ve Çin, Batı'nın soykırımcı genişlemesine sert bir darbe indirdi. Atalarınızın başarılarını tekrarlayamamak gerçekten acı olsa gerek; toprakları çalmak ve soykırım yoluyla yapılabilecek her şey. Bunun yerine, soykırım yapmanın bir yolunu bulmayı umarak evsiz kalmamak için haftada 80 saat çalışarak ölene kadar ücretli köle olmalısınız. İnsanlık tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir bilgi birikimiyle, tek bir kurbanın, insanlığı 500 yıldır terörize eden Anglo-Sakson-Aşkenazi terör geninden insanlığı temizlemesi mümkün. Artık dünyanın en büyük ekonomisi ve dünyanın en büyük ekonomisinin bir araya getirdiği tüm potansiyel soykırım kurbanlarıyla karşı karşıyasınız. nükleer cephanelik. Rusya ve Çin'in bu senaryoyu, potansiyel olarak Batı'yı devirmek için kurbanları güçlendirmek amacıyla kullanmayacağından gerçekten emin olabilir misiniz? Ahlak ve etiğin, dünyadaki bir takım kimyasal tepkimelerden başka bir şey olmadığını düşünen, saf şeytani bir Darwinist olduğunuzu biliyorum. Beyin. Bağlıymış gibi davrandığınız hiçbir etik veya ahlak anlayışına hitap etmeyeceğim. Eğer bir Batılıysanız, herkesin güvenliği için Batı'nın soykırımcı terörünü desteklemeyi bırakmalısınız. Bu ortaçağ değil. Yapabilirsiniz. hiçbir sonuç olmadan soykırım yoluyla bütün kıtaları çalmak. Ahlakı veya etiği, beyindeki bir dizi kimyasal reaksiyondan başka bir şey olarak görmeyen, saf şeytani bir Darwinist olduğunuzu biliyorum. Bağlı olduğunuzu iddia ettiğiniz hiçbir etik veya ahlak anlayışına hitap etmeyeceğim. Eğer Batılıysanız, Herkesin güvenliği için Batı'nın soykırımcı terörünü desteklemeyi bırakmamız gerekiyor. Bu orta çağ değil. Hiçbir sonuç doğurmadan soykırım yoluyla bütün kıtaları çalamazsınız.
  • 1 Yıl Önce

Mbm

.lütfen çevirin I am begging for you to translate and everyone to share this message in all the western medias and amongst yourself
  • 1 Yıl Önce

...

SUS  SANA KAFAYI BİR GÖMERİM YATIRIRIM SENİ ..K! 
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Amin ya Rabbi..İçimiz dışımız ölen, yaralanan masum çocukların acısı ile dopdolu..Ya RABBİ bu katillere hesap sorabilmeyi bizlere de nasip et.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Allah'tan beleşten yardım ummak boşuna Efendi! Allah Müslümanlara her türlü imkanı vermiş, o imkanlar Allah'ın yardımı. O imkanları küffara karşı kullanacaksın. Başka yardım falan gelmez, hayal kurmaya gerek yok. Peygamber ve ashabı yoksullardı ve mevcut olan en az imkanlarla mücadele edip başarıya ulaşmışlar. Sakın ola ki bize Allah'tan fazladan yardım geleceğini umma yoksa avucunu yalarsın!
  • 1 Yıl Önce

Mehmet Ay

Hocam, calismadan, üretmeden, mücadele etmeden, Tüm müslümanlar bir araya gelse, dua etseler bir fayda saglamaz. Bir aspirin in faydasini binlerce dua fayda vermez, Ilk önce calisilacak, sonra dua edilecek.
  • 1 Yıl Önce

alperen

Onların bu zulümleri gayet normal de bizim seyrediyor olmamıza ne demeli..rabbimizden afiyet diliyoruz,ama,"Nusret mi yakın,şu çektiğimiz belalardan daha beteri mi yakın?" insan sormadan edemiyor..O hendeklerin çevresini kafirler kuşatmıştı ve zevk alarak seyrediyorlardı..Filistin'in çevresini Türkiye de dahil müslümanlar kuşatmışlar ve"tüh tüh,vah vah"diyerek seyrediyorlar..Üstelik keyfimiz de pek yerinde...Ne ilginç,sanki Ashab-ı Uhdud'a oturup zulmu seyretme noktasında bir benzerliğimiz var gibi(!)..
  • 1 Yıl Önce

Oğuz Han

Salim bey diline sağlık
  • 1 Yıl Önce

Cüneyt

‎قَالَ سَنَشُدُّ عَضُدَكَ بِاَخ۪يكَ وَنَجْعَلُ لَكُمَا سُلْطَانًا فَلَا يَصِلُونَ اِلَيْكُمَا بِاٰيَاتِنَاۚ اَنْتُمَا وَمَنِ اتَّبَعَكُمَا الْغَالِبُونَ Buyurdu: «Senin bâzunu biraderinle kuvvetlendireceğiz ve size öyle bir satvet (ve galebe) vereceğiz ki onlar size erişemeyecekler. Gidin âyetlerimizle. Siz de, size tabî, olanlar da gaalib (gelecek) siniz».(Kasas,35) Cenab-ı Allah düşmana karşı güçlenmemizi buyuruyor.Osmanlı uleması bilim ve teknikte güçlenmemiz için hiç bir çalışma yapmadı, İslam aleminin esaretine zemin hazırladı.Bu ayeti okuyup geçtiler üzerinde düşünmediler.Tabii bunun için dünya tarihini iyi bilmek gerekiyordu.Eski Roma Tarihi ve medeniyetini, Antik Yunan tarihi ve medeniyetini incelemek gerekiyordu.İsmailTokalak’ın ,” Müslümanlar neden geri kaldı”, “ İnsanlığın son 1000 yıllık tarihi “ kitaplarını okuyalım.
  • 1 Yıl Önce

Muhammet

Rabbimiz bizleri kuran'ı anlayan, yaşayan ve yaşatan kullarından olmayı nasip etsin. Fiili duamızı daim eylesin.
  • 1 Yıl Önce

abdullah

eyvallah Hocam
  • 1 Yıl Önce

Beyza

Başlık bile içimize esenlik verdi. İnsallah zafer Allah yolunda ölen ve öldürülenlerin dir
  • 1 Yıl Önce

salim

israil uçaklarının yakıtı bile türkiyeden giderken Allahın yardımı değil laneti yakındır
  • 1 Yıl Önce

Burhaneddin Ergün

Allah razı olsun Abdullah hocam. Ancak bu kadar özetlenebilir. Zalimler için yaşasın cehennem
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23