• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Siyanürcü, kılıçcı, fişçi, kim vurduya götürücü” teğmenler!

128 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

asa

Mustafa kemal den millet kurtulmadıkça bu isler düzelmez... BU MILLETIN TARIHINI M KEMAL BAGLAYAN AHMAKLARA DIYECEK IFADE YOOOK HER NERDE BIR HAIN SATILIK KIRALIK VARSA HEPSI MUSTAFA KEMALIN ARKASINA SIGINIYOR ... adami mezarında rahat birakin...dunyada bir cok devlet kuran lider var.... kimse tarihini bir sahsa bağlamaz...kutsamaz....bu kadar okumuş essek bizde var...gerci bunlar ne yaptigini cooook iyi biliyor..sistematik bir ihanet...
  • 1 Yıl Önce

Diyarbakır zazzasi

Milletimizin başı sağ olsun vatan var olsun hainler kahrolsun Türkiyede İnternet ve medya gazeteler üzerinden ayrımcılık yapan başta yeni çağ denen  gazete İnternet haberi kınıyorum lanetliyorum laikçi kesimi ve mütedeyyin kesimi karşı karşıya yani acımız büyük iken bj muhalif kesimin gazeteleri mütedeyyin kesimin gazzeye miting düzenlemesi üzerine saldırmaları çok kışkırtıcı bizler de bugün Diyarbakır ceylanlar avm önünde gazzeye destek mitingine katılım sağladık yani muhalif ve yandaşları çakma laikçilerin sözde sözcüleri muhalif medya İnternet habere söylüyorum bizler şehidlerimize dualar ile dualar ediyorum ediyoruz sizin gibi sağa sola saldırmıyor kışkırtmıyoruz ey yeni çağ sözde ülkücü muhalif medya sizlerin tuzağı varsa Allahında sizlere karşı tuzağı vardır bilesiniz planınız varsa Allahında vardır ey zalimler dönüp arkanıza bi baksanıza cehiler lehebler firavunlar lut kavimleri israil oğulları ve nice helakları ibret almazmısınız akıllanmaz mısınız ey kafirler topluluğuna hizmet eden şeytanın vesveseleri fitnecilere Sayın Recep Tayyip Erdoğan da dediği gibi ne yapsanız boş ne etseniz boş çabanız ancak sizleri helaka götürür Yeniçağa diyorum islama ümmete mütedeyyinlere saldırmaktan vazgeçin artık eski günler kapanalı22 sene geçti yeni döneme geçeli 22 yıl oldu yani kıyamete doğru yol alalı 22 sene geçti bakın arkanıza Türkiye dünya çok değişti ey yeni çağ ve cumhuriyet bir gün sözcü gerçek gündem odatv krt ve diğer muhalif yancıları o günler bitti artık ümmetin uyanışı geliyor elbette ki bugünleri göreceğiz acılar çekeceğiz ammma sizleri yerle yeksan edecek kurani kerim aşıkları geliyorlar büyüyorlar ey kafirler topluluğu zalimler için yaşasın cehennem ateşi
  • 1 Yıl Önce

Sahi

Şu ekonomiye Şu eğitime Şu koalisyon entrikalarina Şu laik islamci tartışmalarına bakınca 22 yıllık iktidarın bir hiçten hiç farkı yok.
  • 1 Yıl Önce

Bal

Kilit mercilerde senin gibiler olduğu müddetçe hiç ümit yok, o halde maalesef kısmen haklısın demektir...

Klm

Kemalist maske liler in verdiği huzursuzluk devam edecege benziyor
  • 1 Yıl Önce

CAFER

KARDEŞİM İNSANLAR BU EKONOMİK KRIZLE UYĞAŞIRKEN AFRİKA ÜLKELERİNE DÖNDÜK AMA SİZİN TARTIŞTIĞINIZ KONU BU HALKIN ZERRE KADAR GÜNDEMİNDE DEĞİL YAZAR BEYEFENDİYİ TAKİP EDİYORUM HİÇ BİR YAZISINDA EKONOMİK KRİZLE İLGİLİ BİR YAZISI YOK.BİRAZ VİJDAN DİYORUM,YAZARIMIZIN GÖZÜ ÖYLE DÖNMÜŞKİ ÜLKE GERÇEKLERİNDEN UZAKLAŞMIŞ
  • 1 Yıl Önce

Güneydoğu

Tuzla piyade okulu kim kışkırtıcı suçlu hemen atılmalı yok rozet takmamış yok namaz kılıyor bu ülkeyi bu 85 milyonnun dede leri nineleriyle duhalarıyla alahın yardımıyla bu ülke kurtarıldı yok filan ülkeyi kurtardı bu chp den bıktık valahi bilahi.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

En kucuk adimini dahi kamuoyu arastirmasi yaptirip atan Reis bunlara niye seyirci kaliyor acaba?Kemalistlerin kahir cogunluk, hamasistlerin kahir azinlik oldugunu bildiginden mi diye dusunmeye basladim.
  • 1 Yıl Önce

ÇELİŞKİ

AMERİKAN GURKALARININ 6 MEHMETCİĞİ KATLEDERKEN ABD VATANDAŞINA VİZE MUHAFİYETİ VERİLİYOR NE YAMAN ÇELİŞKİ
  • 1 Yıl Önce

Bal

Vize muafiyeti taa şeyde. Şu an Mehmet çocuklarımız davulla zurnayla iyi vuruyorlar...

Okur

Hamza ya cevap yalancının şak şak şakö
  • 1 Yıl Önce

099

Emr okyanus ötesindeki asrın munafigindan .
  • 1 Yıl Önce

Siz pazarlarda artik meyve ve sebze aramaya devam edin.

Polis Ferrari, Bentley ve Porsche kullanacak.
  • 1 Yıl Önce

Bal

Burda öyle bir şey yok. Bizim topraklarımız üzerinde, Batı'nın kucağında oturan kefere BAE'den mi yoksa Suud p.çlerinden mi bahsediyorsun...

Şakirt Robot

FETÖ elemanları Laik ağızdan yorum yazmışlar. Şeytanbaşı başınızı k. nızı açtırdı. Bira içirdi. Kiminize çember sakal veya badem bıyık bıraktırdı. Nafile ama bir işe yaramadı.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Alkılıç

Ali Bey kardeşim, avukatlar vazifesini yapıyor onlar devletin memuru değil. Ama teğmenlerle ilgili olarak sorularımız var: 1- Bu teğmenler o noktaya kadar nasıl gelmiş? 2- Acaba bir himaye varmı? 3- 15- 20 teğmenlerden bahsediliyorken şimdi sayı üçe nasıl indi? 4-. Subaylar arasında cumhurbaşkanına küfür etmenin bir cezası yokmu? 5. Teğmen Arkadaşlarını hangi şekil öldüreceklerinin tartışmasını yapanlar hala devletten maaş alıyormu? 6- Devletimiz bunlara ibret alem için bir ceza neden vermez? 7- Sayın reisi cumhurumuz ile 15 Temmuzda 250 şehit, iki bin yaralı ve özürlü gazilerin hiç mi hatırı kalmamış? 8- 15 Temmuzdan altı sene sonra askeriye ile ilgili içimize şüphe ve tedirginlik tohumları atmaya bu subaylarimizin bir hakkı var mıdır? Ali Bey sizden ricamız; lütfen bu tegmenler olayının arkasını bırakmayın. Buzdağının görünen bir yüzü olup, bunun sonu kötü görünüyor. Selam ve dua ile kalınız.
  • 1 Yıl Önce

SORULARINA CEVAPLAR ASAGIDA:

1. Tegmenlerin %99'u zaten Kemalisttir, esas soru digerleri o noktaya nasil gelmis. 2. Evet, o %1'lik tarikatcilara himaye var. 3. Sizlere tum ordunun Kemalist oldugu gercegini yansitip moralinizi bozmamak icin. 

Muhammet

Bu islam ve iman düşmaları imanlı ve ihlaslı Türk gençlerinin askerlik mesleğine girmelerini ve vatanlarına hakkıyla hizmet etmesinler diye her şeyi ve yöntemi kullanırlar. Dikkatli olmak gerek imanla küfrün savaşında müminler uyanık olmalı, birlik olmalı meydanı bunlara bırakmamalı.
  • 1 Yıl Önce

Fatih Albayrak

Harp Okulunda askerlere ders verenlerin silbaştan değiştirilmesi şart zihniyet kökten laikçi olunca yetişen askerlerde kökten laikçi oluyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Çok doğru kökten laikçilere dur denilmeli.

asteğmen okulunda bize kemalist ilkeler anlatılırdı

kemalist teğmenler tuzla birahanelerinde de habire topluca kafa çekerler ve bir güzel dayak yerlerdi. hattâ bi defasında bunları muzo kurtardıydı (1985) ve ilk defa meyhane basan kemalist asker de o olmuştu kara kuvvetleri tarihinde; atıldı tabii ordudan, o ayrı..
  • 1 Yıl Önce

Hasan Arat onbinlerce taraftarla birlikte Ata'mizin huzurunda

"Bugün ebedi istirahatgahınızda bir kez daha ilke ve değerlerinize, ülkünüze ve hedeflerinize bağlılığımızın ilelebet devam edeceğine ant içeriz. Bu değerli mirası, gelecek nesillere aktarmak için her bir Beşiktaşlı ömrü boyunca gayretle ve samimiyetle çalışacaktır."
  • 1 Yıl Önce

Bal

Çarşının...

bu kafa

beşiktaş bu sene inşallah küme düşer ve bi daha da çıkamaz

Erzincanli.

Kemalis Teymenlerin yaptiĝi Filistine yapilan politik yardima cevaptir.Arkasi gelecektir;Teĝmenlerin yaptiĝi planli hareketdir ve devam edecektir,bu ikinci Feto hamlesidir,dişla baĝlantilidir.Benim anlamadiiĝim; Mit'in bu olaydan nasil haberi olmaz!!!!! Kim gidip Cumhurbaşkanimiza bu olay münferit bir vakadir derse o kişi Haindir !!!! Alti Şehidimiz var.Allah rahmet etsin,Mekanlari Cennet olsun. Bu tuzaĝın Teĝmenlerlerin Fitnesiyle birlik de ilişgileri var mi ? Bu tuzak nasil kuruldu ??????? Şehitlerin Ailelerine bakin,hepsi Muhafazakar Müslüman Türk veya Müslüman Kürt.Ben Kemalis bir Şehit Ailesine raslamadim.Şehit olan hep Müslüman ama Devletin kaymaĝini yiyen dönme kemalisler.
  • 1 Yıl Önce

Bal

Türk ordusunun %99 'Kemalist' diyorsan, düpedüz yalancısın, Pinokyo. Ben de iddia ediyorum ki, orası hâlen PEYGAMBER EFENDİMİZİN (S.A.V.) OCAĞI. Ocağımızın ateşi sakin sakin, olabilir, önümüzde alevsiz yanabilir ama ayağa kalktığımız zaman, senin gibileri ayağımızın altına alıp, kafanızın saçıyla ateşi körüklemesini biliriz. YALANCI, al yalan ve yalamacıya layık rakamlarını ve taaa....

MIT Hangi birini takip etsin?

Turk Milleti'nin % 82.3, Turk Ordusunun %99'u zaten Kemalist.

Bal

MİT'in haberi yok değil, yooo, konu arıları tek tek yakalamak değil, kovanı ve sahte "kraliçeyi" - "pim çek,bomba at, pim çek bomba at"...

çamlı

harb akademisinde emekli subay öğretmen çalıştırılmasına son verilmeli
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Çok haklısınız, milli ve yerli eğitim şart.

Vedat

21 yıllık Ak parti iktidarında bu militan darbecileri Harp Okulu na kimler aldı?
  • 1 Yıl Önce

Vehbi

Bunlara militan demek daha doğru olur, topunu atın tsk dan!
  • 1 Yıl Önce

Asım,ın nesli

Bundan 100 yıl önce bu topraklarda tarikatlar ve cemaatler vardı, lakin chp diye bir zihniyet yoktu, chp denilen zihniyetin yaptığı dağdan gelip bağdakini kovmaktır, diğer taraftan bugün askeriyeye sızlamakla suçlanan tarikatlar ve cemaatler bundan 100 yıl önce ise askerlik yapmamakla suçlanıyorlardı birileri tarafından, lakin ne desek boş kurt kafaya koymuş suyumu bulandırıyorsun deyip kuzuyu yiyecek, öyle ya bu topraklarda tarikatlar ve cemaatleri ortadan kaldırmadan islamı dinini ortadan kaldıramazsınız, chp zihniyeti batılı efendilerine Müslüman Türkler konusunda hangi sözü verdi bilmiyoruz lakin, hun imparatoru Atilla'yı hatırlayın Avrupalılara kök söktürdü karşılarına çıktığı her yerde dayaktan kırdı geçirdi Avrupalıları, ve en sonunda Avrupanın orta yerine devletini kurdu, lakin Atilla'nın torunları zamanla asimile edilip kimisi Hristiyanlaştırıldı kimisi yahudileştirildi, hun türkü Atilla dan geriye ise sadece Macaristan diye bir devlet kaldı, bundan 20 yıl önce Hristiyan bir Macar'a sen türk sün deseniz o kişi bunu kendisine yapılan bir hakaret sayardı, bugün ise Macar devleti başkan Erdoğan öncülüğünde yapılan türk dili konuşan devletler arasında yapılan toplantılara katılıyor, yani şunu söylemek istiyorum günün birinde asimile edilip Hristiyanlaştırıdığımız zaman hangi milletten hangi ırktan olduğumuzun bir önemi kalmayacak, zaten Avrupa Birliği ne diyor Hristiyanlaşmadan Avrupa Birliğine giremezsiniz demiyor mu bize, dayakçı teğmenlere gelecek olursak, bugün yakasına Atatürk fotoğrafı takmayan teğmenleri dövmeye kalkan teğmenler genaral oldukları zaman chp ye oy vermeyen insanlara silah doğrultmaları kaçınılmazdır, en nihayetinde Atatürk demek chp demektir, biliyorsunuz 28 şubatçı maşalar İslam dinine irtica adını takmışlardı, hatta irticayı ortadan kaldırmak için silah bile kullanabiliriz dememişler miydi,28 şubat bin yıl sürecek diyenlere geçmiş olsun, erbakan hocamız dediği gibi hak geldi batıl zail oldu.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

28 şubat bin yıl sürecek biz ve cocuklarimiz ve hatta torunlarimiz da su an hepimizin yaptigi gibi heykeller karsisinda esas durus cekmeye devam edecegiz. Afganistan'da Ataturk'un kankasi Laikci Amanullah Han'in heykeli mi var, yok. Demek ki orda 28 Subatlar sakadan degil, gercekten bitmis. Peki bizde?

Mehmet

Yan gelip yatıyorlar ne yapıyorlar diyen hainler bitmez.Ne yapıyorlar gerice yetim çocuk ne eş bırakıyorlar.Ne yapıyorlar batan için canlarını veriyorlar.Ah garip kardeşlerim.Birilerin çocuklarda vatani soyuyor
  • 1 Yıl Önce

serhat

bu zihniyet yıllardır süren eğitim sisteminin sonucu ve sayılarıda toplumda ciddi ölçüde fazla.bu sebeple dışarının kaşımalarına müsait zemin oluşturuyorlar ve milli tehditler
  • 1 Yıl Önce

Tunahan

igne yokmus ha ...
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

He iğnemi yokmuş Ali bey...

Cengiz Topel

Ataturkún ismi Ermeni olaylarinda gecseydi,burdaki yorumcularin cogu soykirim olarak kabul ederlerdi.Sizin Ataturk dusmanliginiz boyle birsey.
  • 1 Yıl Önce

Topel Cengiz

Düzgün salla

cengiz topele

atatürkün adı ermeni hadiselerinde şöyle geçti:solak can dündar atatürkün geçtiği yollarda gördüğü cesetlerin müslümanlar tarafından öldürülen ermeniler olduğunu ima etti.halbuki atatürk10ların(u)rum&ermeni çeteler tarafından şehit edilen türkler olduğunu söylüyordu

Yunus Emre

Abi bi bitmediler ya, Atatürk de sonra istediğini yap ülkesi burası. Askeri eğitim sistemi gerçekten düzeldi mi diye merak ediyorum. Yoksa hala darbeci mi yetiştiriyorlar bizim paralarımızla.
  • 1 Yıl Önce

Heykelci

Nuh, niye baskasindan medet umuyorsun, sen itiraz et, buyur bekliyoruz.

Nuh

Atatürk kalkanı kullan istediğin düşmanlığı yap. Nasıl bir zihin yapısı oluşturulmuş kimse itiraz edemiyor.

salih

kemalizm belasından kurtulmadıkça bu hain darbeci guruptan daha çok çekeriz.
  • 1 Yıl Önce

Bak seeen....ba- ba-babababa.....

"Subayların yetiştirilmesinin çerçevesini belirleyen her derecedeki normda tezahür eden Atatürk’e derin hürmet ve Atatürk ilkelerine bağlılığa yapılan ........bu subayların aynı vatanî görevi paylaştığı ...ortak görev sorumluluğunun parçası olan iş arkadaşlarına hürmeti yokmuymuş?...ortak göreve bağlılığı yokmuymuş?
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Feto kullanıldı ama doğu perinçek beni kullanamazsınız diyor.28 şubatcı ve ulusalcı kadrolarla ittifak kuran iktidar şimdi aldayildik diyor.Kusura bakmayın ama devlet kurumlari şia selefi kemalist ve ulusalcı dolu.
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Devlet kurumlarini kemalist ve ulusalcılarla doldurmazsan devleti nasil idare edeceksin kanka? Surdaki yorumculara bir baksana, bunlarla degil devlet idare etmek, 10 koyun gudemezsin.

Mehmet

Ne zaman birileri rahatsız olsa canımız yanıyor.6 şehit 6 vatan evladı ve yetim çocuklar. Hakkâri yüksekova halkı destek vermese terör olur mu.Idam gelmedikçe bu işler bitmez
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Devlet fetöden temizlenmeli özellikle okullardaki fetöcü öğretmenler. Fetönün okullardaki öğretmenleri tasviye edilmez ise fetö yeniden ayağa kalkar.
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Kökten laikçiler ne olacak?

Duyurudur

Bir Dost ve Atatürk'ün nutuktaki söylediklerini yerine getiren teğmen adıyla peşpeşe ve birbirine zıt yorum gönderen cumhuriyet kadını, kemalist, nefer, akademisyen, tarihçi başlıkları ile de zaman zaman sahnede beliren kırk kimliklileri tanıma bilinciyle okuyunuz
  • 1 Yıl Önce

Önünüze atılan yemleri hemen yutmayın

Bir de bu çıktı...neyin tepkisini bekliyorsunuz? ...“Kanka üstten bir tepki yok, halktan bir tepki yok, ne yapacağız, okulun verdiği kılıçlarla keselim adamları o zaman başka çözüm kalmadı”...elin gâvuru dünyanın dört bir yerlerinden gelip İsrail'de Gazze'ye karşı birleşiirken... ayrılıklarına mı bakıyor?...siz !!! neyi paylaşamıyorsunuz !!!
  • 1 Yıl Önce

Hasan Hüseyin Çelik

Teğmenlerimizi, "Müslüman Teğmen " " Kemalist Teğmen" diye ikiye ayırmamış gözüküyorsun Ali ihsan bey...Güzel bir gelişme olmuş, güzel...
  • 1 Yıl Önce

feto

15 Temmuz... Olen Turk oglu olduren yine Turkoglu degilmi?
  • 1 Yıl Önce

B.And.

Tarikatçilere şeyhlere tapıyorlar, sorgulamıyorlar diye Kemalistler kızıyorlar.( Bu arada kesinlikle tarikatçı değilim ) Peki Kemalistler de Kemalizmi sorgulayabiliyor mu ? ? Üstelik kemalist olmayanları da 5816 ile cezalandirmiyorlar mı? Yalansa yalan deyin lütfen.Ne demek ya seve Kemalist olacaksın, yada s...s...ke kemalist olacaksın. TAK ATATÜRK maskesini yüzüne al arkana 5816 yı.Lan siz kafayı mı yediniz ? Geleceğin bal gibide darbe ziyniyetli kişileri bunlar. Ataturk un tırnagı bile olamassıniz siz.Sizin gibi ceberrutlar yüzünden herkes Atatürk ten soğuyor.
  • 1 Yıl Önce

BAK

b and YAPTIKLARI ÇALIP ÇIRPMADAN LİYAKATSIZLIKTAN DOLAYI MÜLAKATLA ATANANLARA VE ASIL SEN DİNDE SOĞUYANLARA BAK

Rahmi

Bu okulun komutanları bu teğmenler ile kapı dışarı edilezse ihanetler devam eder. Bir gün gelir o rütbeler ile Yunanistan a kaçar. Genelkurmay ı göreve çağırıyorum. Yoksa Hepinize yazıklar olsun
  • 1 Yıl Önce

Göktuğ

Türkiye'nin %52'si Erdoğan'a oy veriyor. Geriye kalan %48'in içinde de iyi parti ve saadet var peki “Suriye’ye filan gerek yok. Gördüğün yerde dalacan, fişleyecen p... (küfür)”, diye cümle kuracak kadar fanatik islam düşmanlarını harp okuluna kim aldı. Eğer bunlar azınlıksa bizim teğmenler şamar oğlanı mı çoğunluksa nasıl çoğunluk oldular dindar insanların çocukları neden subaylığı tercih etmiyor. Ben teğmen olacağım bana böyle posta koyacaklar onların hiç şansları olmazdı. Bunlar nasıl asker ataları Yavuz'dan Şeyh Şamil'den Fatih'te hiç mi bir şey öğrenmemişler. Nasıl bu cümleleri sineye çekiyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Bu ayak bağlarının kırılıp atılması lazım. Yoksa milletin makus talihi değişmeyecek. İşleri güçleri Müslüman düşmanlığı. Bu amaçları için Atatürk ü de kullanma ahlaksızlığını zevkle yapıyorlar. Milletin sabrını taşırma noktasına getirdiler. Bunlar beka meselesi oldular. Gereği yapılmazsa güvenlik problemi olarak kalacaklar.
  • 1 Yıl Önce

Yaver

28 Şubat'ı ergenekonu vs vs çoğunu anladikta fetöyü de kemalistlere yamadiniz geçti .adamlar yıllarca kitap bile yazdı fettullah gulen örgütü diyerek
  • 1 Yıl Önce

Allah için Allah'tan korkanları ...hesab vereceğini bilenleri görevlerini adaletle...dürüst ve dostoğru yapmaya davet ediyoruz

Bir tanıdığım kendi davalarında fetö yöntemini kullanarak nafaka ve miras davalarını karıştıran... çözülemeyecek boyuta ulaştıran kendi avukatını... avukatının yaptığı yanlışları bir bir delilleri ile şikayet etmek suretiyle ceza almasını sağladı...şimdi o avukat temyize gitmiş...ve bu konuda defalarca sonuca ilişkin bilgi istediği halde ilgili makamlar bilgi vermediği için davanın seyrine müdahil olması ve doğruların olduğu gibi açığa çıkması bilinçli olarak geciktiriliyor... yargı içinde fetö taktiği uygulayanlar var
  • 1 Yıl Önce

İyi ya bayrak yaptığınız şu güzel sözün "yurtta sulh "tarafını da bir gösterin de görelim

"Büyük Atatürk’ün ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ prensibi bayrağımızdır.”...
  • 1 Yıl Önce

Siz bildiri yayınlamışar dediniz ya hemen girizgâh bize doğdu zaten

Bu cümleleri bir yerlerden hatırlıyorsunuz değil mi?... hatırlamamak mümkün mü hiç?...
  • 1 Yıl Önce

Avukatların kendilerine taktığı isim de algı operasyonu içeriyor

"Diğerleri Atatürk'e sahip çıkmıyor " algısı oluşturulmaya çalışıyorlar...bu toplumu ikiye bölmenin...ötekileri düşman göstermenin...kutuplaşmanın başka bir boyuta geçmiş hâli...hukukî boyut kazandırarak arzularını tekrar tekrar pekiştirmek...bu konuda level atlamak için yapıyorlar...böyle bir davanın yapılması durumunda zafer kazanacaklarından emin bir tavır ile yapıyorlar bunu ...
  • 1 Yıl Önce

Kusura bakmayın biz onlara szo koyduğunuz o algı "operasyonik "adı demiyoruz...disiplinsiz subaylar diyoruz

Kamuoyunda ‘Piyade Okulu’nda 10 Kasım olayları’ olarak yer alan ve disiplin soruşturması ile adli soruşturmaya konu edilmiş bulunan iddialarla ilgili olarak üç teğmenimizin avukatı olarak görev almış bulunmaktayız.”
  • 1 Yıl Önce

O disiplinliği suçüstü olan teğmenlere

Bir de ek olark, odalarının dört duvarını Atatürk resmiyle donanmasını...Oda kapısına da Atatürk resmi asmasını zorunlu ödev olarak vermek lâzım o teğmenlere...yaptıkları hatayı ancak böyle anlamalarını sağlayabiliriz...
  • 1 Yıl Önce

Tımam knk

Sen söyledin hemen yapıyolar knk :)

İbrahim

Yerli yersiz bu heryere herşeye illa bir ataturk karıştıracaksınız .çağırın gelsin ulan. Kalksin mezarindan sizde kurtulun bizde kurtulalım..bir insanin babasinı bile sevmeme hakkı varken neden bu kadar zorluyorsunuz..atatürk Tarikatının müritleri sizi.

Başka türlü çözülmez bu iş...iyice cozutmuşlar

yakasına Atatürk tesmi asmadı diye ordu içindeki nizama aykırı davranıp...teğmen arkadaşlarını dövmeye kalkan o disiplini bozan teğmenlere Atatürk resimli tişört, şapka, pantolon, ayakkabı gitmedikleri için meydan dayağı çekmek lâzım...
  • 1 Yıl Önce

Hayta

Hocam konuya girmek istemesem de demissiniz ama sizin tam sevdiğiniz konular bunlar daha çok dile getirirsiniz diğer taraf konuyu kapatsa bile
  • 1 Yıl Önce

kani

fetöculukten ceza alan emin cölasan
  • 1 Yıl Önce

Bizde disiplinden yanayız ama asla zulüm den değiliz

Disiplinin en katı şekilde uygulanması gerektiğini savunan...uygulayan ve uygulanmadığını iddia eden derseniz çok daha doğru olacağına inanıyorum...
  • 1 Yıl Önce

şüayıp

Vatan ,millet, bayrak,din,namus,güvenlik kuvvetleri düşmanı PKK kahros sun amin
  • 1 Yıl Önce

Muhterem

Ali Bey asgari ücret artmadan üç harfli marketler başta tüm fiyatlar uçuşa geçti. İnşallah birgün pahalılığı da yazarsınız
  • 1 Yıl Önce

Pahalı

Herşeyin başı pahalılıktır.

Mustafa

Gerçekten derdiniz pahalılıkmı muhterem.

ÖZCAN ŞAHİN

GÜNAYDIN BU İŞE EL ATMAKTA BİRAZ GEÇ KALMADINIZMI BAŞLIĞINIZ DA HEMEN NASIL YORUMLAR YAPACAĞINIZI BELLI EDİYOR ARTIK SİZİN KAFA YAPINIZI ÇOK İYİ BİLYORUM DOĞRU GÜZEL DÜZGÜN DEMOKRATİK LAİK CUMHURİYETİMİZİN HER ŞEYİNE KARŞISINIZ YAZINIZ BİLE ONU GÖSTERİYOR ORAYA SIZMIŞ BULUNAN TARİKATLARI DEĞİLDE LAİK DEMOKRATİK CUMHURİYET VE ATATÜRKCÜLERE HÜCUM EDİYORSUNUZ NE YAPARSANIZ YAPIN BU ÜLKE LAİK DEMOKRATİK ATATÜRK CUMHURİYETİ OLARAK DEVAM EDECEKTİR EFENDİM
  • 1 Yıl Önce

Kaleci

Özcan abi yine döktürmüşsün.

Şahine!!!!

Aileniz de Şehit var mi? Ben cevap vereyim;Hayir. Kemalisler için Atatürk yanliz maskedir.Maske düşerse görülür:Hepsi çift kimlikli DÖNMELERDİR.

müslüm

Tüm teğmenler Atatürk resmini asacak iğneleri aldığı için o zavallı teğmenimize iğne kalmamış.Teğmenin odasına asılan Atatürk fotoğrafıda gözüne hoş gelmediği için sökülüp atılmış.Ha birde bir tarikatın evine gidip orada hasbıhal ediyorlarmış.Ne var bunda.Bir generalde üniformasıyla bir tarikat yurduna gitmiş şeyhin huzurunda diz çökmüştü.Ne oldu o generale.Bu cemaat ve tarikat düşmanlığını bırakmak lazım.Atatürk Cumhuriyeti şeyhler,tarikatlar ,cemaatler ülkesi haline geldi zaten.Dokunmayın teğmenime.
  • 1 Yıl Önce

Maskeliye........

Maskeyi indir öyle konuş!!!

Sahici

Ortada bir sorun olduğu kesin 28 Şubat mağdurlarının eline geçen fırsatta 28 Şubatın zalim ve gaddar yöneticilerinin ruhuna rahmet okutacak uygulamalar devam ediyorO zaman nasıl başörtülü insanlara zulum edilip haksızlığa uğratıldıusa şimdide bu haksızlığa uğrayan cenah karşı tarafın canını çıkartıyor Örnek halkın oyları ile seçilmiş milletvekili Anayasa mahkemesinin kararına rağmen hala hapiste. Eğitim öğretim de istenilen yeterliliğe ulaşamayan Milli eğitim sorunu çözemeyince olayı çözmesi için tarikatlara yetki devri yapıyor. Ekonomi bitmiş Alman plakalı araç içinde adam kadını dövüyor Türkiueden ses yok Alma polisi açıklama yapıyor takipteyiz diye Allah sonumuzu hayır etsin
  • 1 Yıl Önce

sahiciye

nasıl türkiyeden ses yok?alamanlardan önce bizimkiler müdahale etti

Uğur

Çok etkileyici ve duygulandırıcı yazmışsın, teessürden gözlerim yapış yapış oldu. Yalnız rumuzun yanlış olmuş..

Tertiplerin altına FETÖ yaz

40 senedir hazırlandıkları final kötü bitti. Yaralı hayvan daha tehlikelidir.
  • 1 Yıl Önce

ABD-FETO-PKK el ele

Buna Almanya Fransa yı da ekleyelim. Burası vatan mes’elesi. ABD silahları ile 6 askerimiz şehit. FETÖ ellerini oğuşturuyor. Milletim ! hükümetin arkasında dur. Başka Türkiye yok. Hata kusur çok çok. Ama Vatan herşeye değer.
  • 1 Yıl Önce

YILINDA

el ele DAHA ÇOK ÇALSINLAR DİYEMİ MİLAT DARBE YAPTIKLARININ ONUNCU YILINDA

Durum bu anlayana

Atatürkçülük rozetle,lafla olmaz eğer Atatürk'ü örnek alıyorlarsa Vatanı kurtardı ise Mesliste chpkk nın ne işi var adamlar Öcalan'ı Demirtaş'ı lider kabul ediyor tık YOK yaaaa terörist bundan ötesi mi var Mecliste niye tutuklanmıyor Atatürk'çüler Nerede ???? ARTIK Atatürk kelimesi yasaklanmalı 10 Kasımda sadece Meclis ansın 10 kasımı tapmaya kalkıyorlar secde etmeye kalkıyorlar gazetelerde okuyoruz NE yapmışlar Atatürk'çülük adına hangi teknolojik gelişmele yapmış Vatanını satanlar Atatürk'çü oldu çıktı belgeli chpkk
  • 1 Yıl Önce

YETMEZ Mİ

durum bu anlayana NE YAPTI DİYORSAN  OSMANLIDAN MODERNİ G20'DE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YÜZ YIL İÇİNDE YAPTIKLARI CUMHURİYET DEVRİMLERİ SAYASİNE G20 SEVİYESİNE GETİRMESİ YETMEZMİ

Metehan

Koskoca arşiv ortada.

Tarih tekerrürden ibaret....

EY TÜRK MİLLETİ VE ORDUSU! UNUTMA UNUTTURMA. “15 Temmuz 2016 akşamı nurcu cemaat lideri Fetullah Gülen'in liderliğini yaptığı "Fethullahçı Terör Örgütü” FETÖ mensubu hainler tarafından Türk Milletine ve Hükümetine karşı kanlı bir darbe girişimi başlatılmış, bu darbe kalkışmasında dönemin Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, odanın dışında hazır bekleyen kendisine bağlı bir gurup darbeci askerler tarafından bir bezle ağzı kapatılmak, elleri kelepçelenmek suretiyle rehin alınmış, emir subayı Yarbay Levent Türkkan tarafından başına silah dayanması suretiyle ölümle tehdit edilmiştir.
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Atatürk'ün olmasa açliktan ölürüz, çünkü bizim sermeyemiz Atatürk tür sıkıştıkmi hemen ilke ve inkılapları dan dem vur kimse sana yan bakmaz,ne halt işlersen, işle yüz yıldır bu devran böyle geçmiş babam avcı idi bir çiti vardı uzunluk 1 merte 50 santim dikine 1 metre genisliğinde arkasına saklaniyorsun göz hizasında iki delik var birinde tüfeğin namlusunu ileriye çıkarırsın diğer delikten bakarsın keklikler gösterdiği onlar kimildamaz ondan sonra tetiği çek şansına kaç tane düştüyse işte Atatürk'ün gorevide böyledir batılı Kemalistler tarafından kullanmak babindan.
  • 1 Yıl Önce

Nasipsizlik böyledir

Gökten yağmur yağsada , yoksa nasibinde, üstüne düşmez tek damla!

Varandaş

Hiç konunun özünden sapmadan .magazincilik yapmadan şu soruyu soruyorum;Silahlı Kuvvetlerde tarikat, cemaat bulunmasında sakınca var mı yok mu? Daha önce yaşananın tekrar yaşanma ihtimali var mı? Namaz kılmada bile sorun çıktığı İddaası da var.Sen benim tarikattan değilsin diye.İş bu noktada soru basit;tarikat.cemaat mensuplarına güvenip Silahlı Kuvvetleri teslim eder misin etmez misin?Ben etmem.Sizde kendi cevabınızı verirsiniz.
  • 1 Yıl Önce

Çok "saf" aşırı iyi niyetlisiniz

Silahlı kuvvetleri teslim etmezsen İran gibi şeyhler şıhlar devleti olamazsın

Tunç

Banka soyarken kar, ülkeyi soyarken atatürk maskesi takılırmış. Bir de baklava dilimi süveter giyerlerse gel keyfim gel. Bu laikçi zorbaların ve küfür yobazlarının dokunulmazlığı var. Rabbım bunları atalarıyla haşretsin.
  • 1 Yıl Önce

At yalanı......

Kardeş nerde yaşıyon bilmiyom ama gerçek Atatürkçüleri bırak maskesini takanlar bile acından ölüyo

Okur

Avukatlar dosya bize verilmedi diyorlar ama maşallah siz dosyanın içini biliyor gibi yazıyorsunuz. Dayak vardan teşebbüse döndünüz. Nerde bir Atatürk ile ilgili bir olay var. Hemen kafayı çıkarıp, sizin tabiriniz, Atatürkü savunan kim varsa karşısındasınız.
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Watsap yazışmalarını sağır sultan duydu okudu.

Hamza

Yine sabahtan başlamışsın çekmeye. Yapma  sagligina zarar veriyorsun, laik çocuklarının sana ihtiyacı var.

Bir Dost

Mustafa Kemal'i; devlet, millet ve Islam düşmanı Atatürk simsarlarinin ve darbe kiskirticilarinin hastalıklı ve kirli zihniyetlerinden kurtarmak gerek..Okul arkadaşlarını kılıçla katletmekten bahseden teğmenler; eger gercekten vatansever iseniz; gidin o kılıçları dün Kuzey Irak 'ta silah arkadaşlarınızdan 6 Mehmetcigi katleden PKK'li pusucu köpeklere ve sürekli sizleri kışkırtan PKK sempazitanlarina karşı kullanın..
  • 1 Yıl Önce

Mustafa Kemal'in Nutukla tüm Türk Gençliğine verdiği görevi icra eden bir Teğmen

Bizim Fetö'cü olduğumuzu ispat etmeyen müfteridir!Müfteri’nin TDK Sözlük Anlamı ise şudur: Kelime bazında Türk Dil Kurumu Sözlüğünde müfteri kelimesi, ‘karalamacı’ ve 'iddiasını ispat etmeyen' biçiminde ifade edilmektedir. Aynı zamanda iftiracı veya yalan söyleyen kişi ya da kişiler biçiminde de bu kelimeyi ele almak mümkün. İddia ettiklerini ispat etmeyenlere de milletimiz müfteriler der.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Bu en az elli oldu, yine kapak olduk yahu. Boyle icerigi sifir cevaplar verip, bir de dun tokadi yedi diye bos bos yorum yaziyorum burda. Ben kimim ki nefere tokat atacagim, corabi bile olamam. Ama olsun, bende zaten ar damari yok, durmak yok, degisik isimlerle yalan, dolan, iftiralara devam!

Müfteri kime denir?

O partiye degil, su partiye oy ver filan demeyen; konusma ve icraatlarinda herhangi bir parti ismi vermeyen; tek amaclari Anayasa ve Yasalarimizin onlarca maddesinde yer almis Kemalizmi korumak olan vatansever Teğmenlerimize siyaset yapiyor diyenlere müfteri denir.

mustafa kemalin nutukla tüm türk gençliğine verdiği görevi icra eden1teğmen(mülazım)e

mustafa kemalin(bursa)nutku ile tüm(bütün)türk gençliğine(ce1le siyasete müdahil olma)görev[i](vazifesi)verdiğini ispat etmeyen müfteridir

çamlı

Askeri liseler kurulmalı, öğretmen tayinine dikkatli olunarsk. Harb akademisindeki öğretmenlere dikkat edilmeli, yeni alınan anadolu evlatları nasıl eski kafalı hale getirildi, 35. msdde kaldırıldığı halde
  • 1 Yıl Önce

çamlı

okuduğunu.anlayamamışsın

Nuh

Cok guzel askeri lise olursa sada kökten laikçi yetiştirilir, böylece bir imanlı mümin dahi alınmamış olur değil mi? Batı ve sömürgeci uşağı yetiştirmek için Allah'a kul olana dur demek gerek.

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ TESBITLERIN ALLAH CC RAZI OLSUN, KARIŞTIRMA YALAN İFTİRA RÜŞVETİ VEREN ALAN TECAVÜZ CU KATİL SEVİCİLER DİNİ İSLAM DÜŞMANLARI TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI YAHUDİ UŞAKLARI HAÇLI UŞAKLARI PROJE ADAMLARI c h p liler KİBİRLİ ÜSTÜN IRK NEFRET VE KİNDAR NESİL YETİŞİYOR LAR SAHTEKAR LAR SALDIRIN MEDYA SERMAYE YARGI DA YANCILARI DIR LAR, HAŞA ALLAH CC, İNANMAYANLAR KAFİRLER ÇOKTUR...
  • 1 Yıl Önce

abdullah

Allah c.c. bu zihniyetin kökünü kurutsun. Alçak bunlar. Hain herifler...
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Ben bu laikçi, dayakçı, zorba, vahşi, mağara adamı kesim hakkında son zamanlarda yeni bir keşifte bulundum. Bunlar modern laik ova asilzadesi geçinirler, ama özellikle militan veya ateşli veya elebaşı olanlarının çoğu aslında kuş uçmaz, kervan geçmez en ücra dağlık ve bozkırlık yerlerdendirler. Mesela Anadolulu olanları Derin Anadolu'nun en uzak dağ veya bozkır köylerindendir. Keza sözde Rumelili olanları normal medeni Rumelili değil, Rumelindeki en uzak dağ başından inmedir. İstanbullu Tanzimat paşası torunu olan umursamaz ateist asilzade geçinenlerinin birkaç kuşak önceki atalarının büyük kısmı uzak Kafkas dağları ve bozkırlarından köle olarak getirilmiş bazı dağ Hristiyanları ve hatta dağ putperestleriydi. Onların aile köklerindeki bu derin medeniyetsizlikleri İslam medeniyeti ile de terbiye edilmediğinden, hâlâ ateist veya deist vs. idiklerinden, hâlâ aşırı derecede saldırgan, küstah, taşkın, coşkun, gaddar, sınır tanımaz, nobran, kıyıcı, yabani-hayvanvari birer mağara adamı olarak davranadururlar. Herkese kendi bilgisi ve anlayışı çerçevesince pedagojik yaklaşımda bulunulmalıdır. O yüzden bunlara boşuna laf anlatmaya çalışmayın, çünkü bu kaşarlı imansız yabaniler ancak dayaktan anlarlar, onlar ancak o şekilde terbiye edilirler. Eğitim şarttır, onları da ancak günlük falaka vb. rehabilitasyon yöntemleriyle eğitebiliriz. Ve böyle eğitimsiz ve eğitilemez kesimlerin devlet işlerinde görevli olmaları da elbette devlet için bir felakettir, zaten o yüzden 200 küsur senedir devletimiz felaket üzre felakete uğruyor. Laikçi dayakçı gaddar yabani mağara adamlarını devletten temizlemeliyiz, ama eğitimci şefkatimizden ötürü onlara devletten ihraçlarından sonra günlük veya haftalık falaka gibi anlayacakları usullerle eğitim vermeye devam etmeliyiz.
  • 1 Yıl Önce

Şadğaç

Çağdaş güzel salla knk :)

Tarih Ogretmeni

Yuz degil 200 yil geri kaldi. Acin bakin internette kac tane fetva resmi var, ornegin Kandilli'de seytanlari gozluyorlar, veba salgini ondan cikti, yikilirsa salgin biter; gavur icadidir ve mekruhtur ve benzeri!

Çağdaş

Uğur a senin gibi asıl senin gibi ların eğitilmesi gerekir. Sizin yüzünüzden bu memleket Avrupanın yüz sene gerisinde kaldı.

Cihan

Bu böyle olmayacak ülkemiz de ciddi fikir ayrılıkları mevcut BOP kapsamında bölünmeye doğru koşar adım ha gayret
  • 1 Yıl Önce

Nurettin

* Beşer kendi putunu kendi yapar kendi tapar* bir halk nasıl kul köle yapılır lideri yücelterek nasıl yüceltilir dalkavukları tarihi gizliyerek tarih uydurur okutulan tarih kitaplarda bulursunuz tıpkı şu zamanda kuzey kore gibi kim bilir birilerine göre en muasır ülkedir hem de adını demokratik cumhuriyet koymuşlar kuzey kore demokratik
  • 1 Yıl Önce

Serdar

Dayı kuzey Kore’ye kadar gitmene gerek yoktu.Sen ciddi ciddi günümüzü yazmışsın.dediklerinin aynısının tıpkısı bugün yaşanıyor.2023 te hemde.

Âlim

Kemalist teğmen tehdit ederek suç işlemiş ve ceza almalı. Peki ya diğeri, emre itaatsizlik var. cemaat ile ilişkilendirme var ona ne diyeceksiniz. FETÖ'nün taktiği ne kadar ulusalcı, Atatürkçü subay varsa yargılamak oldu, Ali beyde aynı yolu savunup karşı tarafı fetöcü ilan etti ya hayret. Kişisel düşüncem iki tarafında ordudan atılmasıdır yoksa fetö orduda hala güçlü konumda denilebilir.
  • 1 Yıl Önce

Alime derim ki........

Kemalis=Pkk İkisi de dinsiz,Milliyetsiz. İkisi de Amerikanin kullanişli aparati. Atatürk ve Türkcülük yanliz maske. Pkk Kürt degilMüslüman da degil.Siz hic bir Pkk 'li gördünüz mü,Namaz kiliyor!!! Müslüman Türkü ve Müslüman Kürtü askerden atarsaniz savaşacak ve Ṣehit olcak asker bulamayiz.Ṣehit cenazelerin de Kemalis görmedim,siz gördünüzmü? MASKELERİ İNDİRIN !

bir

Atatürkçülükmüş kilisede Atatürk marşı Niye söyleniyor Niye seviyor Düşman Milletler muhalefet Atatürk'ün arkasına saklanıp ülkenin geri kalması için her türlü algıyı yapmıyor mu? Bak çağdaşlık diyor hangi çağdaş aracı yapmış İBBsi Avrupa'nın en gelişmiş otobüs filosunu bitirdi kaza olmadığı bir gün Yok nerede ise dünde cankurtarana ambulansla çarpıştı hasar var denize uçtu ibb otobüsü fransiz basını dalga geçti ÇAĞDAŞLIK chpkkya göre açık giysi boş kafa cahillik Dinden uzak kişilik israilde görüyoruz Cuma Namazlarını kildırmıyor SEBEP Osmanlı Dine önem veriyordu Dünyaya hükmediyordu Dinimizden uzaklaştırmak için her şeyi deniyorlar Düşmanlarımız Avrupa Gençleri İslam'ın güzelliğini görüp gurup gurup İslamiyet'i seçiyor Filistin'li Kardeşlerimizi görüp
  • 1 Yıl Önce

GİBİ

kir DÜNYA LİDERİYDE ONDAN CHURCHILL VE R. D ROOSEVELT GİBİ CARİYE

okur

ooooo gerimi döndunuz

Dikkatli olmak lazım.

Cemaatler ve tarikatler şeyh şıh gavs v.b olmadan din var olamıyormu,,yaşayamıyormu,,,insanlar cennete gidemiyormu,,din ve insanlar onlara muhtaçmış gibi bir hava var..bu çok sakıncalı bir durum,,,,ahirette yüksek makam hayalleri kurarken zebanilerle köşe kapmaca oynamakta olabilir bahtlarda..dikkatli olmak lazım..
  • 1 Yıl Önce

Nuh

Amaç cemaat tarikat değil bunlar bahane, esas iman ve islam düşmanlığı.

Erdal

Kemalist zihniyet ve fetö yok olmadıkça bitmez bu rezillikler. Emin olun bunların kökü dış baglantılı
  • 1 Yıl Önce

Fetösavar

Bu fetö artıklarının alayının kı.ına tekmeyi basacan.. eşekten düşmüş karpuza dönecekler... yok yakasına takmış, yok bilmem kapısını çıkarmış... utanmaz arlanmaz, adam olmaz, haşhaşiler... yok kılıçmış, yok siyanürmüş... adamlar gerçekten adam olamamış, dangalak tipler... bir o kadar da saldırganlar... köprü üzerinde bu millete ateş eden tipler gibi... hem dangalak, hem saldırgan... halkın gücünü görünce de, kafa kestiler, kol kestiler muhabbeti... tek yol tekme, tekme, tekme... ilaçları uzun degaj...
  • 1 Yıl Önce

Alï

Bunlar Kemalist değil, İnönucu teğmen sutçuleri. İnonuyle Kemal niye dargın , büyüklerimin dediğine göre kanlı bıçaklı gittiler. Kemal işi anladı, oğlu Erdal ve ötekiler için Çankaya da mülk tahsis etti lakin, sirosunu tedavi ettirmediler inönucu masonlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23