• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bizdeki gâvurluk başka yerde yok!

42 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Olura cevap

Olur rumuzlu sen hem tarih cahili hem de din cahilisin.Sırf şapka giymedi diye onlarca insan istiklal mahkemelerinin kararı ile aşılmıştır ve bu asılanların içlerinde kadın bile vardır.İsim istiyorsan gider istiklal mahkemeleri tutanaklarına bakarsın.Bir de “yukarda Allah var” demek bir insanı şirke kadar götürür.Allah zamandan ve mekandan beridir.Allah’ı yukarı diye bir yere ,bir mekana sığdırmak cahilliktir.Allah’ın yukarda olduğu lafı Hristiyanlar’dan bize gelmiştir muhtemelen ve bizdeki dinden bihaber cahil sözde Müslümanlar ve münafıklar tarafından yaygınlaştırılmıştır.Bence önce tövbe et sonra en basitinden Google ya da YouTube’de şapka kanunu yüzünden asılanlar var mı yok mu bir araştır.Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.Bilmediği halde kendini biliyor zannetmekse kara cahilliktir
  • 1 Yıl Önce

Onur Adıbelli

Dünyanın her yerindeki dinsizler hiç bir dine ve ona inanana düşmanlık beslemez,saygı duyar.Bizdeki dinsizler İslam hariç her inanca saygı duyar hatta hayranlık besler ama Müslümanlar’dan ve İslam’dan nefret eder ve kendi inançsızlıklarını ve sapık düşüncelerini herkese kabul ettirmeye çalışırlar.Asıl acı olansa kendine Müslüman diyen sayılı miktardaki insanlar da sırf bir kişiye taparca bağlılıkları yüzünden bu İslam düşmanı ateistlerin ve münafıkların yalanlarına,algılarına inanır Müslümanlar’a karşı onları savunurlar.Türkiye’de bu garabet devam ettikçe fazla birşey değişmez.Değiştirmek için Müslümanlar’ın daha bilinçli,daha bilgili,daha uyanık ve daha cesur olası gerekir.Yoksa gerisi sadece boş umuttan ileri gitmez
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Bilimin önündeki engel Kemalizm. Heykelden başka bir şey bilmezler. 100 yıldır milleti mahvettiler. Resim müzik beden her derste Kemalizm anlatılır.
  • 1 Yıl Önce

Karga

Diyelimki biz Kemalizmden dolayı gelişemedik peki diğer 50 tane müslüman ülke niye mahvoldu geri kaldı ? Hepsinde tarikat aşiret medrese hacı hoca şeyh dolu onlar nE yaptı ?

Korkut

Amin hocam.Allah razi olsun Cumaniz mubarek olsun .Bizdeki gavurlarin en ufak elestiriye tahammulleri yoktur.Puta tapiyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Bizdeki gafurluk başka yerde yok doğru ama bizdeki hırsız yolsuz hilekar müslümansa başka yerde yok.Musluman olsak gavur da gavur olur
  • 1 Yıl Önce

Aldatanları kasdetmissiniz

Bizdeki gavurları derken büyük bir ihtimalle bizleri büyük alimin dediği gibi"Allah ile aldatma"Allah ile aldatanları kastetmişsiniz.Yani münafıklar en tehlikeli olanlarda onlar.Allah ile aldatanları kolkola yürüyüp sonra pabucun pahallı olduğunu görünce Allah ve milletim affetsin diyeceksin.Allah bu münafıkların şerrinden korusun.
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Amin inşallah. Rabbim bizdeki azgın gavurlarin ve bütün gavurlarin şerrinden cümle Müslümanları korusun. Uyanık olmalı ve onlara fırsat vermemeliyiz.
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyet kadını

ŞU ANDA AKDENİZDE EGEDE MILYONLARCA MÜSLUMAN ÖLÜMÜ GÖZE ALIP GAVUR DEDIGİNİZ AVRUPAYA ABD YE ISKANDINAV ULKELERİNE KAÇIYOR NEDEN ÇÜNKÜ OZELLIKLE ORTADOGU KUZEY AFRIKA ÜLKELERINDE HIRSIZLIK YOLSUZLUK RÜSVET ÜST SEVİYEDE CAMILERDE ANLATULAM VAAZLARDA SEDECE KADININ BAŞÖRTUSÜ ANLATILIYOR CÖL HAYATI 14 ASIR ÖNCEKİ BEDEVI HAYATI ANLATILIYOR KUL HAKKI DEVLET MALININ KUTSALLIGI CALISKANLIK DURUSTLUK TABİAT SEVGISI INSANIN DEGERİ BILIMIN TEKNOLOJININ ONEMI CALIŞMAK URETMEK ESIT DAGITMAK ANLATILMIYOR TARIKATLER ASIRETLER O ULKELERİ SÖMÜRÜYOR
  • 1 Yıl Önce

çamlı

o dediklerin camilerde devamlı anlatılır da karı olduğundan mıdır nedir camiye yolun uğradığı belli, kadınlara da bölüm var camilerde, sırt üstü zaten geleceksin de gene müslümanların başına çorap örer l...şin, en iyisi bırak troleybuslugu da dikey ken gel camiye neler anlatıldıgını bir kere dinle, seni gene cami cemaatine soracaklar sonunda. tam bir cumhuriyet karısı numarası yapan troleybustu derim den gelirsem

Mehmete cevap

E hadi diyelim kemalistler sömüruyor bizi peki binlerce tarikat seyhi cemaat lideri kanaat önderi seyh sıh hacı hoca diyanetteki yüzbinler müezzinler niye düzeltemiyor osmanlıyıda selcukluyuda bunlar batırmistı zaten bunlar tornavida ile civata bile sıkamaz ama masallah hepsi zengin ?

Mehmet

Bizde de kemalistler sömürüyor; ne demişti Uğur Mumcu; "banka soyarken kar maskesi ülkeyi soyarken Atatürk maskesi" biraz da bundan bahsetsen, ama işine gelmiyor değil mi?

Bilal

Bizde de bir reform ve rönesans lazım.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Yazıda Mustafa Kemal Atatürk, Aydınlar, Gazeteciler ve sosyal medya hedef gösterilmiş, kötülenmiş. Bir vatandaş olarak olabildiğince kibar şekliyle hakaretlerini misliyle iade ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

evet bende sana kibarca ve nazikce söylemek isterimki anlayan organın arka tarafta olan mı?

Vedat

Yazıda bir şey yok, sıkıntı sende.

Muhammet

Küfür tek millettir. Bizdeki dışardaki hepsi birbirini tutar, destekler.
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

3 Maymunu oynayan asıl gavur Suud'lar. Ve diğer Arap'lar. Hissetmezler,görmezlikten gelirler ve duymazlar. Hac ve Umre için onlara para kazandıranları Allah'a havale ediyorum.
  • 1 Yıl Önce

YILMAZ

Hac ALLAHIN emridir. kimi kime havale ediyorsun aklı dar vatandaş

Süleyman Sırrı Dinçer

Amin.Kaleminize sağlık Hocam.
  • 1 Yıl Önce

ne bu siddet bu celal

" Orduya sızan ‘teğmen artıkları’ Kemalizm’in uşaklığını yaparlar, aydın geçinenler her millî ve manevi değere dil uzatırlar. İtliklerini de ortaya koyarlar. Basında yer tutmuş, sosyal medyada salyalarını akıtırlar. Biz Mümin kimliğimizle bu hilkat garibelerine cevap vermeye mecburuz. " 
  • 1 Yıl Önce

Ne o

Doğruları söyleyince işinize gelmiyor değil mi?

bu üslup YAKISMIYOR!

sn. Haci, biraz daha nazik olamaz misiniz?!

yine 

bir Müslüman din admina ..

Ahmet

 kendi adina konus, Oz elestiri yapabilirsin, ben Sizden degilim
  • 1 Yıl Önce

Molla kasım

Söz islam olunca ben sizden değilim demek insanı kafir eder yada izahatta bulunup nedenini açıklayıp sizin gibi müslüman değilim diyeceksin

Yerli gavur..

Yabancısından beterdir..!
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Bir memlekettte Ebu cehiller varsa orada Muhammedler de var demektir.Onun için bu gavurlara üzülmeyelim ve yolumuza devam edelim derim.İslamın katışıksız saf hali Türkiyededir demek bunların bu kadar gayri insani gavurluklarına bakarsanız.
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Madem öyle neden Ebu cehillerden bahsedince hareket geçtin.Seni rahatsız eden şey neydi de bu yorumdan sonra parti küfür oldu?

hüda partili

Seni tanıyorum...Kimin müslümanların arasına hangi saikle girdiğini biliyorum.Sen bir pkklıydın sonra bu tarafa intikal ettin ama bizim yüzümüze karşı bunları söyleyemiyorsun.Ancak başka isimler altında mücadele edersin.Çok biliyorsan ve delillerin varsa yüzümüze söylersin.Parti ile mücadele etmek hiçbir şekilde küfür de değil,günah da değil.Senin örgüt bağlantılarını biliyorum.Sen pkklısın.hiçbir zaman müslümanlara kardeş gözüyle bakmadın.Benim delilim iki sahih sahihtir.Senin münafık oldunu söylüyor o hadisler:Bir mümine kafir diyenin kendisi kafir olu(buhari ve Müslim).Ama sen partinin küfür olduğunu ispat edemezsin.Delilin yok.Not 17.00 dan sonra internet kullanmıyorum.Eğer cevabına cevap vermezsem mazurum.

Molla kasım

Ömrüm selefilikle yahudi bozuntularıyla kemalistlerle münafıklarla mücadeleyle geçti münafık kelimeside sana yakışan sıfattır büyük partinin yanaşması küçük partili akılsız en az üç yüz çocuğa kuranı kerimi ehli sünnet itikat ve inancı öğretmiş hala öğreten bütün maddi ve manevi varlığımı Allah cc yoluna feda eden biri olarak huzuru ilahide hesaplaşacağız parti dininin mesubu ahmak ilimde senin ağababaların bu Allah cc ın aciz kulunun eline su dökemez elli senedir Allah cc kitabını okur okuturum üzerinde tefekkür ederim vardığım netice müslümanın partisi olmaz Allah cc (dünya işlerinde muhalefete düştüğünüz zaman çözümü benim kitabımda arayınız) buyuruyor bir rasülüllahın sünnetinde ahirette şeriata göre yargılanacaksınız hepiniz görüşeceğiz orada parti dininin mensupları Allah cc burnunuzdan fitil fitil getirecek hesap mahallinde bundan hiç şüphen olmasın yinede sana hidayet dilerim senin cezalandırılman bana bir şey kazandırmaz

hüda partili

Kendine Molla kasım ismini takmışısın zaten.Ne olduğunu sen benden iyi bilirsin Molla Kazım.Selefilik denen o meşum ideolojinizi ve Mosadınızı alın da Telavive gidin.Ama biz orada da sizi rahat bırakmayacağız.Çünkü çok yakında orayı da fethediyoruz.Müslümanın yanında olan,menfaat ve maslahatına çalışan her kurum,örgüt,yyöntem caizdir ve meşrudur.Müslümanları tehlikeye atan,maslahatlarını gözetmeyen,camideki müslümanı yok etmek için türlü bahaneler uyduran münafıkların da yakasında olacağız.Tamam mı Molla Kazım!

Molla kasım

arkadaş partili müslüman olamaz müslüman partici olamaz partilerin tüzüğü müzüğü var partiler tağut nizamının şubeleridir partiyi türkiyeye getiren kişi (bütün dinler denizin dibine batsın) diyen deist bir kimsedir burada islam dinini istisna etmez ama asıl kastı islamdır çünkü kuranın ilk ayetlerine (bismirabbiksafsatası) diyerek gerçek kimliğini göstermiş yine kurana muhammedin sa koyduğu kanunlar ve kurallar diyerek Allah cc ın kitabı olduğunu inkar etmiştir bende diyorumki bütün partiler denizin dibine batsın bu düzenin çarkları sizi öğütürde un ufak eder islam birleştrici toplanma merkezidir partiler gavur icadı fitne merkezleridir vesselam

Olur

Şapka giymemek yüzünden asılan insan var mı. Varsa isimleri neler. Dilinizden Allah kuran düşüğü yok. Ama geregi söylemiyor sunuz. Yukarıda Allah var.
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Sadece bir örnek.Binlercesini asanları Allaha havale ediyoruz.Şapka giydiği için değil,şapka üzerine risale yazdığı için iskilipli Atıf Efendiyi asmadılar mı?Üstelik şapkka kanununun çıkışından önceki bir Risaleden dolayı.Biraz bilgi sahibi olun da öylece adamakıllı yorumlar yazın!

Nuh

İskilipli en ünlü asılan daha niceleri mekanları cennet olsun, ahirette bizleri onlara komşu eylesin rabbimiz insalllah.

fesli

Mehmet, kimin tarihini okuyacagız 

Mehmet

Tarihi bir oku araştır ..

Kamalizm..

Yüzünden asılan kesilen idam edilen sayısı.. Yunan harbinde kaybettiğimizden çoktur.. İnanmayan 5816'nın kalkmasını beklesin.

Mustafa GÖKÇINAR

Teşekkürler Yaşar bey yazılarınızı zevkle okuyorum. Allah razı olsun
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Yaşar ağabey şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye oy verirler. Allah'a reva mıdır
  • 1 Yıl Önce

Allah Başka dert vermesin...

Paşam sen üzülme.Seni mi kıracaklar.Söyle,sen kime istiyorsan ona versinler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23