• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Boykot ne işe yarar?

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hamdi şen

Boykot ne kazandırır bize yada ne kaybettirir zalime bilmem , şunu biliyorum safımı belli eder, dua ne kazandırı bize yada ne kaybettiri zalime bilmem , bana yaradanı hatırlatır, kibrini kırar, herşeyi ben yapabilirimi bola çıkartır, ama elinden gelenide yapmayı hatırlatır, ellerimizden geleni yapalım elimizin ermediğinde ise açalım avuçlarımızı semaya herşeyi yaradandan isteyelim, o bir hal çaresine bakar,
  • 1 Yıl Önce

Okur

"Kaddafi kötüdür, Saddam kötüdür, Taliban kötüdür, Esad kötüdür, Husi'ler kötüdür" diye ülkeleri işgal edip "demokrasi götürecegiz" diyen batılı emperyalistler, şu an Gazze'de yaşanan savaş ile Hamas'ı bitirip Gazze'ye de demokrasi götürüyoruz demektedirler. Irak, Afganistan, Libya ve Suriye, Yemen'de milyonlarca insan öldüren batı, Filistin'de de yüzbinlerce Filistinli öldürmekten niye korksun ki? Sscb'nin dağılmasından (1990) sonra yaşanan bütün katliamlar, savaşlar körfezdeki zengin Arap ülkelerininde desteği ile müslüman coğrafyada yaşanmıştır. "Arap baharı" şu an Filistin'de yaşanıyor.
  • 1 Yıl Önce

YAFA portokalını boykot edelim

Yemeyelim yedirmeyelim ama önce 07ekim2023' ün muhasebesini yapalım..
  • 1 Yıl Önce

Hadi ordan

Kaybol lan israil uşağı...

ata

çok doğru... topyekün yapalım diyecektim, dünkü vialand starbucks aklıma geldi, vazgeçtim.... tıklım tıklım.. bilader gop civarında çok mu siyonjst var anlayamadm....
  • 1 Yıl Önce

Salih

Yahudilerin canı ve malı çok kıymetli. İksinide kaybetmekten çok korkarlar. Para kaybetmekleriyle kurşun yemeleri aynı şeydir.
  • 1 Yıl Önce

Çok geç

Bu saatten sonra hiçbir şey elde edemezsin. Gazze bitti, hayalet şehir oldu. 20 bin masum yok artık. Bu savaşı ancak yine Yahudiler durdurabilir, vicdanlı Yahudiler.
  • 1 Yıl Önce

Alperen

Bana ne diyanet ne demiş?

Alperen e

Diyanet işleri başkanı savaşı durdurun diye vicdanlı Yahudilere çağrı yaptı ya. Ne çabuk unutmuşsun.

Alperen

Gavurun aklı olsa Müslüman olurdu. Vicdanlı Yahudi nedir? Yahudilerin %95ten fazlası işgale destek veriyor.

Çamlı

Ne yazık ki boykotu bir kahveciye, saldırıları da netamenyahonun şahsına indirgeyerek kendimiz çarpıttık gibi, bir kahveci nedir ki zaten onun 600 subesi varmış sadece bizde, özellikle yahudi, kadın giyimi, boyası cilası ve omo çomo temizlik malzemelerinde hakimiyet kurmuş, gözden kaçırtıyoruz, sadece caffesine kilitlemekle, netanyahoda da öyle, o bir kukla, zaten de bitmek üzere, yarın kendileri alır atar bir köşeye, yerine mülayim birini getirir, medya gücü elinde, başlar propogandaya bu iyi imiş, ötekini kendisi temizledi ...gibi bu aleme yutturur mu adam sende, boykotu topyekun, saldırılari da tek dişli canavarlara teşmil ederek anlatalım, netanyohoyu biz veya kendileri idam etsek ne yazar ki, bosna canavarının yakalanması o 8bin kusur canımızın acısına melhem olabildi miki, neyse köşesi olan gazeteciler kapsamlı yazmalı, basite irca etmemeli, kürsülerden de hocaefendiler.
  • 1 Yıl Önce

Can yakıcı sorular...

Allah niye katil İsrail ve Amerika'ya Nuh Tufanı aracılığı ile yaptığı gibi"can yakıcı bir azap" vermiyor ya da sapıklığa düştüğü için Lut kavmine yaptığı gibi "azap sağanağı" yağdırmıyor. Niye soykırıma maruz kalan müslüman Filistin halkına yardım etmiyor, masum çocukların ölmesine izin veriyor? Müslüman olanın aklının çıkmaması, dinden soğumaması, şüpheye düşmemesi nasıl mümkün olacak bu durumda? Ben artık şu sonuca vardım, zalimler güçlü, mazlumların ise kendilerinden başka kimsesi yok. Dua filan işe yaramıyor, çünkü üstün bir güç yok maalesef. Olsa dünya böyle olmazdı. Kurtuluş mezalim gören halkların kendi ellerinde. Başka bir kurtuluş yok.
  • 1 Yıl Önce

çamlı

sen ve ben, biz, hepimiz yan gelip yattığımız, Mûsâ a.s. denilenin.benzeri, Yâ Rab sen bizim yerimize şu işi/işleri hallet.... dediğimiz için

saçlamaya devam ediyorsun

aklını, şeytanını ve karl marks'ını da al şöyle sağdan sağdan... hadi bakayım sağdan sağdan.

Saçmalama diyene yanıt

Dinle ilgili herşeyi sorgusuz sualsiz kabul etmek, şüphe belirtene saçmalama demekle olmuyor bu işler efendi. Aklım, gördüklerim yeter bana. Sen git kendin gibilere akıl ver, tesbih çek, dua mırıldan. Nasıl rahat ediyorsan ama bunu yapmayana saçmalama deme. Gazze'li müslümanların sığınacak başka limanları yok, yaşadıkları zulmün müsebbiplerinin öbür dünyada hesap vereceğini düşünüp kendilerini avutmaktan başka. Din zaten, Marks'ın belirttiği gibi afyondan başka bir şey değil. Hemen kızmayın ama, Marks bu cümlede kullandığı afyonu öyle çarpıtıldığı gibi uyuşturucu olarak değil ağrı kesici bir madde olarak kullanmıştı. İnsanların acılarını dindiren bir ağrı kesici idi din ona göre. "Kalpsiz dünyanın kalbi, ruhsuz dünyanın ruhu, ezilenlerin iç çekişi" diye nitelemişti. Doğru söze ne denir?

Saçmalama...

Sen git iman tazele. Sorduğun soruların tamamının cevabı Gazzeli Müslümanlarda.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23