• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yok böyle bir kavga! SP bu hakareti de kabullenecek mi?

91 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

yani

Burada SP lehine yorum yapanlar CHP'den vekil çıkaran SP'ye oy veren CHP'li kardeşlerimiz herhalde.
  • 1 Yıl Önce

Emekli

Halkın gündemi ekonomi. Ama Alibey sizin işiniz gündem değiştirmek. Banane saadetten CHP den diğerinden. Emekliyim torunlarıma üc kuruş haçlık veremiyorum benim derdim bu. Bir eli yağda bir eli balda olanlar meclis lokantasında kuzu inciği otuz TL yiyenler bunu anlamaz
  • 1 Yıl Önce

Mehmet

Muhalefet vekilleri sanki yemiyor, geç bunları, muhalefet bir de pkk lıları bakan yapacaklardı.

Can

zamaninda hakaretler yagdiranlar icisleri bakani veya ortak olmuslar ama haci tabii bunlari unuttu aynen her gün asla milletin dertleri yazmak degil sirf isi gücü muhalefeti veristirmek oldugu gibi.
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Sen kafayı yemişsin kula kulluk etmek zorunda kalmak ne kadar derin tesir etmiş ve sonuç birde şu Siyonistlere gemilerle malzeme taşıyanlari yazsan kim bunlar öğrensek çok merak ediyorum kimin mahdumlari kim bu siyonist yardakcilari hacı cavcav
  • 1 Yıl Önce

ABDUL

T.K. M. OGLU ICIN YILLAR ONCE BIR YAZAR " İNGİLİZ ANAHTARI " DEMİŞTİ COK MANIDAR BIR TANIM YAPMIS ....
  • 1 Yıl Önce

Maraşlı

Saadet yine kabullenecek, şer ittifaklarında yer alacak, işbirlikci AKP diyecek. Milli Kör olanlarda yiyecek.
  • 1 Yıl Önce

Vatandaş

Ekonomi ne durumda. Çarşı pazara çıkın. Marol grubu 25 tl yeşillik maydanoz grubu 12 TL domates 40-50 bandında biber grubu 40-60 bandında elma 25 ve üzerinde turunçgilleride yazmıyorum. Daha onbeş gün önce fiyatlar bunların üçte biri idi. Nerde bu denetmenler
  • 1 Yıl Önce

hilmi

alicim sen faizi kabullendin mi
  • 1 Yıl Önce

yasinkarabyk

Zamanında CHP ile Hükümette koalisyon kurmuş olmayı bahane edip, CHP ile Muhalefettede koalisyon olanlar Allah sizi koalisyon ortaklarınızla haşr etsin!
  • 1 Yıl Önce

yasinkarabyk

Bir adamın ne mal olduğunu öğrenmek için yerini kimin doldurduğuna bakmak yeterli. Saadetçi bir CHP milletvekili geçen günlerde mecliskürsüsünde iftiralar atarken kalbi söylediği yalanlara dayanamayacak olacak ki, öte tarafa göçtü gitti, iftiralarının hesabını orada verir. Ama işin ilginç yanı bu Saadetçi CHP milletvikilinin yeri 3 gün bile boş kalmadı hemen başka bir CHPli vekil tarafındfan dolduruldu. Yani Saadetçilerle CHP liler arasında bir fark olmadığının ayan beyan ilanı yapılmış oldu. Hacıymış hocaymış bilmem neymiş... Hepsi hikaye, al Saadeti vur CHP ye, hepsi aynı yolun yolcusu!!!
  • 1 Yıl Önce

Çüşş

Ulan adam rahmetli olmuş. Diriye sayginız yok bari ölüye olsun.

Uğur

Esas kavga HAKLA BATIL Arasinda oluyor kanka. Sen ikinci taraftasin ve zebaniler ellerini ogusturarak seni bekliyor!

Siz adam olmazsiniz

Ölmüş birinin bile arkasından saydıracak kadar çukursunuz.

Neco

HelalolsunSP lilere daha ne kadar giderler, mirasyediler...
  • 1 Yıl Önce

Abdusselam EFE.

Allah ın adı ile Rahman Rahim. TÜM MÜSLÜMANLARA ÇAĞRI! Bazı Mossad uzantıları, Filistin i istismar ederek, İslam Ülkeleri Liderlerinin Fotoğraflarını, Köpek sesi ile seslendirmişler, Sayın Cumhurbaşkanımızı da, Tavuk sesi ile seslendirmişler, Böylece, bunların Filistin davasına ihanet ettiğini lanse ederek, İslam Aleminin içine fitne sokmaktalar.
  • 1 Yıl Önce

Nas var Nas

Siz 'Nas var Nas' dedikten sonra %40 faizi, Bakara suresiyle dalga geçen adamın Çekya Büyükelçisi olmasını kabul ettikten sonra Saadet Partisine laf edecek yüzünüz yok.
  • 1 Yıl Önce

MHP'li Bir Genç

Haklısınız Ali Bey, bu isbirlikçi Iyi Partiden ne koy olur ne de kasaba. Bizim yaptıgımızı yapsınlar bence, yani bizim AKP’ye vagon oldugumuz gibi onlar da CHP'ye vagon olup, bir 5 yıl daha varlıklarını sürdürsünler.
  • 1 Yıl Önce

Hasan Bitmez

Ben son metropol arastirmasinda % 11.3 cikan yerli hamaslar haric Turk Milletiyle helallastim, onlar da bana meclis kursusunden gercekleri seslendirdigim icin bana haklarini helal ettiler. Burda bir kac yorumcunun da dahil oldugu % 11.3 ile helallasmeyi hic dusunmedim, onlar zaten zebanilerle helallasacak!
  • 1 Yıl Önce

099

Evdeki hesab çarşıyı tutarsa işler yolunda desene.

İ. Keskin

Ali Bey, neylicen iyi partiyi, saadeti? Ekonomi, 'ekönömik' kurallarla düzelmez! Bak, adaylar meydane çıkamıyor! Aday açıklamaları millet ittifakının aday açıklamasından beter gibi. İstanbul ve Ankara'nın eski başkanlarının neden görevden alındığını da hala anlayabilmiş değilim! Ben derim ki Ankara'yı Melih Gkçek le İstanbul'u Bilal Beyle tahkim edelim! Kazanmasalar da en azından iddalı olunur!
  • 1 Yıl Önce

CHP'nin işi bu: Türkiye'yi yönetirken ABD'nin şube müdürlüğü gibi çalışan istihbaratı ile yapıyordu

Hesabı açık yapalım.. Bu partilerin her birinin oyunun % 1 olduğunu kabul edin.. Toplamları % 4 eder.
  • 1 Yıl Önce

CHP'nin işi bu: Türkiye'yi yönetirken ABD'nin şube müdürlüğü gibi çalışan istihbaratı ile yapıyormuşşşşş!!!!

Müfteri’nin TDK Sözlük Anlamı Nedir? Kelime bazında Türk Dil Kurumu üzerinden ele alındığı vakit müfteri kelimesi, ‘karalamacı’ ve 'iddiasını ispat etmeyen' biçiminde ifade edilmektedir. Aynı zamanda iftiracı veya yalan söyleyen kişi ya da kişiler biçiminde de bu kelimeyi ele almak mümkün. İddia ettiklerini ispat etmeyenlere milletimiz şerefsiz der!Onurluyum diyorsan iddiani ispat et!

Akit

Doğru söze ne hacet ama MHP,iyi parti,saadet,refah buna mecbur bırakılıyor,Cumhur başkanlığı belediye her seçim böyle,kazanamayacagını bilen seçime girmemeli,lehte aleyhte çekilmeli,veya belediye başkan yrd,almalı pazarlık her zaman olur ama seçmen kaldırılırsa iyi olmaz,bunlar tamamda şu emekli maaşları harçlık olmuş en az 15000 olmalı asgari ücretten az olmamalı bunu kimse yazmıyor konuşmuyor,merkez bankası başkanı mı kirada oturuyor sadece üstelik 160000 maaşla ev bulamamış ekonomisine yaz artık
  • 1 Yıl Önce

okur

ali bey o toplara girmez varsa yoksa muhalefet yazar

Allahin Somalilisi

Allahin somalilisi bir Turk vatandasini olduruyot ulkeyi terk ediyor sen bos muhammet yapiyorsun
  • 1 Yıl Önce

Deme öyle

Bunlar Afrika kabilelerine bayılır.

Aliahmetabdullahtemel

Gözleri var görmezler,kalpleri var inanmazlar.Allah ıslah etsin Temel ve avenelerini
  • 1 Yıl Önce

LAF

BİRDE HIRSIZ ANELERİNE LAF ET

Yakup Soner

Sayin yazar sen işine bak saadet partisi nerede hayir varsa orada motor şerre frendir sen istiyorsun ki saadet iktidarin gunahlarina ortak olsun biz milli gorusculer nerede ne zaman kimi destekleyeceğini iyi biliriz ülkeyi bu hale getirenler ile ahirette hesaplasiriz tabii destekleyenleride unutmamak gerekir
  • 1 Yıl Önce

Erdal

CHP nin hangi şerrine fren oldunuz. Mübarek bir gecede k.k nin cumhurbaşkanlığı adayliğinı kim nerde açıkladı.

yasinkarabyk

Allah sizin şerrinizden bu milleti korusun. CHP Şeytanın SOLDAN YANAŞANIYSA Saadette Şeytanın SAĞDAN YANAŞANIDIR. Sen ahirette milletle nasıl hesaplaşacağını değil, ALLAH a nasıl hesap vereceksin onun hesabını yap!

Göktuğ

Ölen milletvekillerinin konuşmasını TV5'te sürekli vermeseler haberim olmayacaktı. Adam Ak partililerin elinde Filistinlilerin kanı var diyor. Vallahi artık mescitte cemaatle namaz kılmak içimden gelmiyor. Lan bu neyin kafası CHP ile HDP ile ittifak yap sonrada Ak Partililerin elinde Filistinlilerin kanı var de, bu adam müslüman mı şimdi? Bunun dini hükmü münafık veya mürted olabilir ancak...
  • 1 Yıl Önce

Alkan

Göktürk herşey kayıt altında bu kayıtları şişeler dahi rabbimin görevli meleklerin aldığı kaydı silemezler.

hayri

Saadet Partilileri anlayamadım bir türlü.Milli görüş gömleğini çıkarıp atmıyorlar.

ahmet

Filistin davası için İsraile ne gibi yaptırımda bulunduk?Bu savaştan önceki İsrail-Türkiye ilişkileri ile şu andaki ilişkiler arasında ne gibi bir değişiklik oldu söylermisiniz?

Uğur

Göktuğ bey, çok haklısınız, ama bizim seçtiklerimiz de devleti bizimle değil, Saadetçilerle ve onların taptığı "boynunda haç taşıyanlar" ile beraber yönetiyor. Zaten küffarın ülkelerini İslam ülkesi yapmış Fatih'i değil, Abdülhamid'i örnek alıyorlar, o ki 1897'de kazandığımız ve benim kendi büyük büyük dedemin şehit olduğu Yunan harbini bile masada düşmana vermiş ve bir sürü haçlı Ermeniyi devlet adamı yapmıştı. Abdülhamid benim şehid dedemin hakkını pis kafirlere vermişti, şimdikilerse benim hakkımı veriyor.

Mehmet

Zavallı câhil, sanır ki, din adamıdır; din ile ilgisi, yalnız böyle sanmasıdır.

Göktuğ

"Kâfirlere kıymet vermek, onları yüksek tutmak, İslâmiyyeti ve müslimânları kötülemek, aşağılamak olur." İmamı Rabbani 163. Mektup, Boynunda haçla gezenleri Türkiyenin başına geçirmek isteyen çok bilgili, islam alimi geçinen yavşaklara ithaf olunur.

maşallah

MÜSLÜMAN YALAN SÖYLEMEZ.MÜSLÜMAN GIYBET ETMEZ.MÜSLÜMAN DOĞRUDAN YANADIR.MÜSLÜMAN MAZLUMLARIN YANINDADIR.MÜSLÜMAN EKMEĞİNİ PAYLAŞANDIR.MÜSLÜMAN DEDİKODU YAPMAZ.MÜSLÜMAN GÖZÜ KAPALI BİRŞEYİ SAVUNMAZ.ARAŞTIRIR VE ÖYLE KONUŞUR.MÜSLÜMAN GÖZÜKAPALI OLRAK BİR FİKRİ SAVUNMAZ.MÜSLÜMAN HER ZAMAN DOĞRUDAN YANA OLMAK VE DOĞRU OLMAK ZORUNDADIR.BİLİYORUM BURADAKİ KONU İLE ALAKASI YOK AMA MÜSLÜMANLARA HATIRLATMAK İSTEDİM.

kahraman

BİR KİMSENİN MÜSLÜMAN OLUP OLMADIĞINI ANCAK ALLAH Ü TEALA BİLİR.BÖYLE YORUMLAR SİZİN DE MÜSLÜMANLIĞINIZ BAŞKALARINA SORGULATIR.

Murat

Ali bey onlar bir rivayete göre stepne bir rivayete göre payanda bir rivayete göre de kurcalanip kullabilip sonra çöpe atılan oyuncak gibi oldular daha da neler olurlar o da onların derdi ama biz 2019 dan beri diyoruzki ey saadet CHP için yoldaş oldun ya giydirmek bize anlayış sana diye dedik ve muhaliflik duygusu güzelmiş tattık e haklıyız imaminogluna yancilik yapacaz diye 28 subattaki sahtekarlıklari döküldü orta yere onlara kimse ak partiye destek vermediği için laf giydirmedi Erdoğana düşmanlık yapacaz diye din düşmanlarına yancı oldular diye dumduz gittiler hatta bir ara evliya demişti galiba elemanlar olsun o zaman laf yerleştirilece de keyif almaya bakacaksınız gercekler acıdır
  • 1 Yıl Önce

BABACIĞIM

maşallah HEPSİ YALAN UYDURMA SIFIRLAYAMADKM BABACIĞIM

Jpk

Okyanus otesinin kamarot lari yine boş durmamislar .
  • 1 Yıl Önce

Klm

Sinsi fetoculer saadeti in avukat ligini na devam etmişler .
  • 1 Yıl Önce

Faik

siyonist israil işbirlikçisi abd yıkılmadan dünyaya huzur ve rahat yok.bu katillerin vahşice işledikleri cinayetlerden dolayı heran Allahın azabı gelebilir.
  • 1 Yıl Önce

Sait

Akp mi milli gorusun devami ??? :)) rahmetli Erbekan yasasaydi Akp ye oy mu verirdi ?? Bu sorunun cevabi her seyi acikliyor yazar .
  • 1 Yıl Önce

yasinkarabyk

La sen burda ne yapıyorsun, ittifak ortaklarınız Yıldız Teknikte Noel babaları için Çam ağacı nöbetinde, git onlarla Çam nöbeti tut.

Şeyh mi?

Rahmetli Erbakan AKP'ye belki oy vermezdi. Ama kesinlikle SP'ye oy vermezdi. Oğlunun kurduğu Yeniden Refah Partisine oy verirdi.

099

Bu gün saadetli yorumcular iyi galeyana gelmiş cosmuslar . Eğer gerçekten Erbakan hocanın davasına samimiyetle hizmet ettiniz i iddia ediyorsaniz bu ne perhiz bu ne turşu o zaman ???
  • 1 Yıl Önce

Saadet üyesi

Saadet partisi seni hiç ilgilendirmez.
  • 1 Yıl Önce

hasan

yoook böyle kavga..
  • 1 Yıl Önce

a-b-c

hem oyları yuzde 1 bıle değil dıyorsun hemde saadet desteklermı yada nasıl desteklıyecek dıye soruyorsun bu yuzde 1 ı çok gördüğün içinmi yoksa yuzde 1 ın ağırlığını sendemı hıssedıyorsun...saadet ne yaptıysa bakıyoruzda en doğrusnu yapmış meclıse gırdıler hakkı çatır çatır savunuyorlar hatta son nefeslerıne kadr sen şunu düşün bız nıye saadetın yanında olamıyoruz dıye..
  • 1 Yıl Önce

yasinkarabyk

Saadetin yanında CHP var KEMALİST iyi Pırtı var, yan koltukta HDP var. Siz nasıl saadetin yanında olalım! Allah o günleri göstermesin!

Göktuğ

Hayvan gübresinin kıymeti kadar değerli değilsiniz ama ağırlığınız o kadar var.

A-b-c.

Desteğini alarak meclise girmenize yol açan malum parti ile ilke ve politikalariniz zitmiydi degilmiydi??. Durum öyle olunca meseleden öyle anlaşılıyor ki saadet partisi cu ha pa nin tüm tüm politika ve zihniyetini ister istemez savunacagidir. Ve wefa borcunu yerinede getiriyor Öyleya gavurun ekmeğini yiyen kılıcını sallar diye boşuna mı söylenmiş

Orhan İnan

Saadet partili saadetsizler yolu şaşırdılar. Bunların doğru yolu bulmaları mümkün değil artık. Dağılıp yok olmak onlar için mukadder olmuş iken fazla söze de gerek kalmamış gibi.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Orhan eğil kulağına bişey diycem,gir internete rahmetli Erbakan'ın reis ve ak parti hakkında neler söylediğini bi dinle olurmu, sonra bidaha buraya yorum yaz bakalım ne anlamışsın...

Uğur

Saadet Partisi de Ak Parti de yoktur, sadece CHP'li zorba zengin erkekler ve onların bütün kadınlarla beraber küstah kahkahaları vardır. O yüzden boşuna tartışmayın.

Orhan efendi

Akepe dağılir da, Saadet gene dagılmaz..

Aday

Koskoca iktidar ekremin karşısına aday çıkartamıyor! 
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Hani başkanlık seçimlerine bir buçuk yıl varken millet ittifakına daha adayınız niye belli değil diyen sen Cumhur ittifakının seçimlere üç ay kalmasına rağmen hiçbir ilde adayları belli değil diye niye elestirmiyorsun Ali bey...

Mehmet Şahin

Sayın Karahasanoğlu bir konuda yanılıyor. SP gerekirse CHP ye asker yazılır. İçlerinde öyle bir Akparti ve Erdoğan düşmanlığı var ki, işbirliği yapamayacakları kimse yoktur.
  • 1 Yıl Önce

çamlı

bebek ruhlu oğlum daha oalisyon kurmayla partiyi satmanın laikcileri kapısında ulutmanın kemalin resmini sarkıtmanın farkını bile anlayacak yaşta degilsin anlaşılan, birkaç fırın ekmek ye de çık. hoca koalisyon kurdu ecoya zorla kıbrıs harbini, kapanan ihl leri, daha fazlasını 4 ayda kabul ettirdi, chp cıyak cıyak ötüyordu ecoyu rehin aldı diye, ve 4 ayda minderden kaçırdı bebecik

Beberuhi

Evet saadet ayrı bir parti olarak bunu yapabilir ne var bunda Mehmet kardeş, ayrıca rahmetli Erbakan da zamanında CHP ile koalisyon hükümeti kurdu ve hepiniz de destek verdiniz o dönemde bunuda unutma olurmu,demekki her dönem siyaset değişiklik gösterebiliyormuş..

müslüm

Ali Bey.. Bir taraftan İYİP yi eleştiriyorsunuz,bir taraftanda SP si ve YRP sinede gözdağı veriyorsunuz.Her parti kendi adayını çıkarmasına kimsenin sözü yok.Peki İstanbul-Ankara-İzmirde MHP -YRP-hÜDAPAR aday gösterecekmi.Onlarda göstermeyecek.Şunu anlayın artık İYİP istesede istemesede seçmen tabanda işbirliği yapacak.Bunun önüne kimse geçemez.SP si ise milletvekilinin ölümüne sevinenlerle birlik olması sizce mümkünmü.
  • 1 Yıl Önce

Sedat X

Müslüm, millet vekilinin ölümüne sevinmek mi? Oysa bu kadar acıklı bir olaya, değil şu bu partilinin ağlaması, Müslümanlar olarak hepimizin ağlaması lazım. O cahil bir insan değil, gayet birikimli ve bilgili biriymiş. Böyle olduğu halde, chp Listesinden seçildiği için mi, yoksa başka sebeplerdenmidir bilmem, o günkü meclis konuşmasında, maalesef, Filistinli Mücahitlere terörist diyen chp'lilere ve ip'lilere tek bir kelime bile demeden, Filistinli Mücahitler için, onlar vatanını savunan insanlardır diyenleride israil işbirlikçisi ilan etti. Böylesine büyük bir çarpıtmanın akabinde tövbe etmeye bile fırsat bulamadan vefat etmesi ne acı. Allah taksiratını affetsin, cümlemize hayırlı akıbet nasip etsin inşaAllah.

Abdullah

Ölümüne sevinmedik, sadece söylediklerine üzüldük

akif

Sayın yazar ! Saadet partisinin rahmetli Erbakan hocanın Refah Partisiyle ne işi var bu iki parti birbirlerine tamamen zıt,Refah Partisi her konuda Milli, Menaviyatçı, ülke menfaatlarını düşünen bir parti, saadet partisi ise milli ve yerli olmayan kendi çıkarlarını ülke çıkarlarının üstünde gören kişilerden oluşmuş topluluk. İşte bu nedenlerle chp bunlara ne kadar hakarette bulunursa bulunsu kendi çıkarlarına dokunmadığı sürece chp'yi desdekleyeceklerdir.
  • 1 Yıl Önce

nurettin

atalarımız sürüden ayrılanı kurt kapar demişler onları da kurt kaptı amaçları böl parçala başkası yönetsin istanbul belediye başkanlığı gibi 
  • 1 Yıl Önce

ülkücü genç

Haklısınız Ali Bey, bu isbirlikçi Iyi Partiden ne koy olur ne de kasaba..
  • 1 Yıl Önce

ülkücü genç

Yorumun kalaninda ironi vardi ama sansure ugramis biraz asiriya kactim galiba Beberuhi Kardes. Yalniz trol oldugun anlasiliyor, biraz daha dikkatli olsan diyorum:-)

Beberuhi

Ülkücü kardeş MHP de ak Parti'ye yapıyor bu söylediklerini..

Sahi

50×1ile cumhurbaşkanı seçiliyor.en çok oyu alan belediye başkanı seçiliyor.eeee nedir bu ittifak tantanasi.iyi parti ve mhp nin kaptanları ak parti ve chp ye tayfa olmuş.tum tv lerde ittifak tartışmaları.
  • 1 Yıl Önce

Lüleburgaz

Ali bey kardeşim, Sp'li yöneticiler Erdoğan kini üzerinden; ‘kinim dinimdir’ diyerek yola çıkmışlar Chp'ne gönüllü koltuk değnekliği yapıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Üst akıl....

Siyaset, karar vericiler tarafından yeniden dizayn ediliyor. Demek ki büyük patronlar öyle istiyor.
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, ALLAH C.C TANIMAYAN KİBİRLİ LER İN, YANINDA İSENİZ ONLAR DANSINIZ, MÜSLÜMAN GORUMLU KAFİRLER, KURU KALABALIK YAPMAYINIZ c h p GİDİN, DİNİ İSLAMA VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI PROJE ADAMLARI .....
  • 1 Yıl Önce

Hiç gülecegim yoktu

Herif, Muzaffer olarak yorum yazmış. Yavuz olarakta kendini tasdiklemiş.

Arkadan çarklı Yavuz

Küçük harfle yazmak sana hiç yakışmiyor. Buyük harflerle söyle ki etkili olsun.

DİNİ

muzzaffer TÜRKİYE CUMHURİYETİ LAİK DEMOKRATİK ÜLKEDİR DİNİ İSLAM DEĞİLDİR VATANDAŞLARININ ÇOĞUNUN DİNİ İSLAMDIR

Yavuz

Muzaffer Bey ..ahlaksızlık utanmazlik diz .boyu bu devşirme lerde ..ingiliz ajanı .İmamoğlu .daha seçilmeden 3 ilçe belediye bs.k..ilgini .24 meclis üyeliğini bilmem kaç Bşk. .Yardımcılığına İP. E .SÖZ vermiş ..anlaşılan ..İstanbul u ..paylaşalım ..yiyelim...soyalim..diyorlar ...İstanbullular ..uyusunlar ...99 yalan kemal .tehlikelidir ..99.5 özel daha tehlikeli .pkk YPG ile oda aynı .yolun .yolcusu ..ingiliz İmamoğlu .en ..tehlikelisi ..nedeni. ..1001 .suratseytanla dahi ..işbirliği yapar ..ulen sen daha seçilmesini ulufe dagitiyorsun...Amaç .hizmet .değil ...moskofluk..Sahtekarlık ...FETO nun .taktikleri ..

Bir Dost

CHP ile seçime girmeyi o kadar çok istiyorsanız gidin CHP'de siyaset yapın.. ..CHP'nin söylemleri, düşünceleri ve jargonu ile siyaset yapacaksaniz; IYI Parti'yi niye kurdunuz.., IYI Parti'nin içerisinde CHP'li marjinal bir laikçiden daha fazla CHP'li siyasetçiler var..IYI Parti'nin vizyonu ve misyonu CHP'ye secim kazandırmak midir ?
  • 1 Yıl Önce

BUNA

 dost BUNU SORGULAMADAN ÖNCE BU SİSTEMİ KİM YTIDA PARTİLER BUNA ZORLADI 

Kaan

Ali bey, şuanki Saadet Partisi yöneticilerinin dava diye bir derdi kalmamış...
  • 1 Yıl Önce

BAL

Yalarlar yalarlar hemde BAL gibi yalarlar, hem BAL tutan parmagini yalar, yeterki bol bol bal verin, menfaat marka karakovan bali olsun, dunya'nin en iyi markasi MENFAAT karakovandir, hemde adrese teslim yuzleri MASKELI kuryeler getirip verirler kavanozlari. hadi afiyet olsun, Bu arada Ali Bey, burasi TURKIYE, gunaydin
  • 1 Yıl Önce

Ali

SP ve İyi parti için ya,dışın her şey MHP içinde geçerli birde ondan bahset bakalım
  • 1 Yıl Önce

Cemal

Kursude kalp krizi gecirip yere yigilan bi insana Allah'in gazabi diye bagiranlara Saadet partisi yagmurda su bile vermese yeridir. Insanliklarini yitirmisler artik.
  • 1 Yıl Önce

yorumsuz

Adamın kürsüdeki son sözü "Allah'ın gazabından kurtulamayacaksınız." Kime demiş bu sözü? İsraillilere mi? Yoksa, aynı dine inandıkları bu ülkenin idarecilerine mi? Adamın son sözü başına mı gelmiş yoksa uçmağa mı varmış, orasını Allah bilir.

Ahad

Ekrem Istanbul'da, Mansur Ankara'da kazanir. Daha aday bile cikaramadi Ak parti.
  • 1 Yıl Önce

Yok böyle bir kavga! SP bu hakareti de yutar mı

Yok böyle bir kavga! CHP ile SP ödünç vekil verirlerken, sp chp'ye seçimde hiç destek vermez olur mu
  • 1 Yıl Önce

Yok böyle bir kavga! SP bu hakareti ...

Yazar Yok böyle bir kavga! SP bu hakareti de kabullenecek mi? diyor. fena yakalamış yine muhalefetin açığını
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23