• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li vekil, SP’ye niye geçti?

105 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fayık

Tabi Saadet Partisi grup kurmasınki Sizinkilerin İsraile yürttüğü gemileri ifşa edip konuşan olmasın.
  • 1 Yıl Önce

Bursalı

Adana Peli gördü safın nerede olduğunu herkes bilsin
  • 1 Yıl Önce

akesar

BEBERUHİ kardeş! Bazı Faziletliler eleştirirken iftiraya varan söylemler oluyor.Ben çok alındım.Eleştiriler biraz mantıklı olmalı,iftira olmamalı.Ölenin arkasından konuşulmaz tabii ki. Ben de ortaya eleştiri yaptım. Selamlar
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Faruk

Saadet partisi rotasını, çizgisini tamamen kaybetti. Milli görüş içindeki İrancı kanat Saadet partisine resmen çökmüş durumda. Yoksa akıl var mantık var.
  • 1 Yıl Önce

SALİH NECMİ GÜNDEM

ZAMANINDA KOALİSYON YAPILMAYACAK İDDİASI İLE GEÇİLEN SİSTEMİM SONUCU.AKP'Yİ NİÇİN YAZMIYORSUNUZ.AKP KAC PARTİYI BİTİRDİ.BENDEN ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZ.SİSTEM BOZUKLUĞU İNSANLARIMIZI DA BOZDU.
  • 1 Yıl Önce

Xxxx

Mecliste böyle hile olursa başka yerde ne olmaz bunların kanunla düzenlenlenmeli acilen
  • 1 Yıl Önce

bir

Temel karamollaoğlu .... Sezai temelli ile teyze çocuğu 25 yıl Erbakan Hocamızın yanında ne işi vardı
  • 1 Yıl Önce

D zazzasi

Saygıdeğer kıymetli büyüğüm Sayın Ali İhsan bey klavye hatasından dolayı isminle hitap ettiğimi görmenin üzüntüsü içindeyim çok çok özür dileyerek senden özür dilerim kıymetli büyüğüm saygıdeğer kıymetli dava adamı Ali İhsan beye saygım ölene dek sonsuzdur özür diliyorum Ali İhsan abimiz
  • 1 Yıl Önce

HAMZA yüce

Müslüman mı!?!? O müslüman da bu dinde bir yanlışlık var
  • 1 Yıl Önce

Sait

Akp nin yillardir bastirmaya, dagitmaya, kapisina kilit vurmaya calistigi milli gorusu Chp almis meclise sokmus birde grup kurdusmus. Helal olsun chp ye ne diyelim. Su ittifaklar meselesine gelince, bunu turk siyasetine baskanlik sistemiyle dayatip sokan Akp dir. Yani sizsiniz yazar. Sikayet edeceksen ittifak yapanlaridegil onlari buna mecbur edenleri sikayet et. Yani kendinizi. 
  • 1 Yıl Önce

Can

ogul Türkes e bakanlik verip transfer olunca haciya göre helaldi ama.
  • 1 Yıl Önce

Diyarbakır zazzasiyim elhamdülillah

Sayın Ali İhsan gerçekten diyorum meclis tutanaklarında sözler sarf edilmiş diyor ama ben Sayın özlem zenginden bh açıklamayı biz akparti seçmenleri olarak sesleniyoruz rahmeti hasan bitmez düştükten kalp krizi geçirmiş o anda eğerki ona böyle bir kelime kullandınız mı açıklayın lütfen çünkü akparti mize zarar veriyorsunuz açıklama yapmanı bekliyoruz senin hırsın yüzünden Türkiye cumhuriyeti devletimizin hdpchpiyi parti saadet vatan partisine teslim edemeyiz 100 yılda Türkiye geldiği noktaya bir bak akparti 22 yıllık geldiği noktaya bakın özlem zengin lütfen akit medya üzerinden sana çağrı yapıyoruz yarın senden açıklama beklıyoruz haklıysan devam edersin haksızsan lütfen akparti yi terk ediniz lütfen...saadet partisine geçen chpli vekil herhalde babasının hayrına gitmiyor illaki bir karşılığı olacaktır buda açıktan olmasa da saadet gizli olarakda oylarını verecektir hele ki bu hadiseler olduktan sonra saadet seçmeni duygulanmiş olarak eksiksiz olarak chpye oy verilecek iyi partiye gelince istifalar şeyh sait istifası değil chp ile yaşanan paylaşım ayrılığı gerisi anlayan anladı herhalde bugün memleketim Diyarbakırda ensarioğullari iyi parti den istifa etmiş boşta kalmazlar direkt akparti hdp ye geçerler chpye az sayıda giderler vesselam
  • 1 Yıl Önce

Hayırlı

Göç idaresi başkanlığından Türkiye’ye yerleşmek isteyen yabancılara önemli hatırlatma; “uyuşturucu kaçakçısı olmayanlar da başvurabilir..” ( zaytungdan alıntılanmıştır)
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, alnı secdeli Başkan dediğiniz sn. Erdoğan'a önceleri oy vermiştim. Fakat süresiz nafaka ile evli kadınları fuhuş sektörüne vermesini görünce 10 senedir seçim sandığına gitmiyorum. Diyelim ki 6284 sayılı yasanın 35 yıllık tatbikatında 1 milyon kadın namusunu kaybetti. Bunların namusunu Sn.Erdoğan'ın geri vermesi mümkün değil. ZİNAYI kalıcı hale getirdi ve bu ahlaksızlığın sürdürülmesinden hiç rahatsızlık duymuyor.
  • 1 Yıl Önce

beynamaz

yılbaşında 40-45 zam..(daha az olması da olası).her şey kak kat artarken ...adalet bu mu?
  • 1 Yıl Önce

namertlik

Kürsüde yere yığılan milletvekili için 'Allahın gazabı böyle olur demek ' de, o yoğun bakımda can çekişirken meclisde ciğer partisi vermek de namertlikdir.
  • 1 Yıl Önce

Kınayamazsınız

Arkadaşımdı dediğiniz Hasan Bitmez, Gazze konusunda konuşurken yere yığılınca ''Allahın Gazabı böyle olur'' diyen gözü dönmüş milletvekilleriniz için de bi açıklama yapabilir misiniz
  • 1 Yıl Önce

nur nur

Teşekkürler.
  • 1 Yıl Önce

Rumuz Of

YAZMANIN SORUMLULUĞU Allah Resulü (s.a.v.) bir hadislerinde şŸöyle buyurmuşŸtur: KişŸi nereye varacağŸını bilmeden Allah’’ın hoşŸnutluğŸunu gerektiren bir kelime konuşŸur da Allah bu kelime ile, zatına kavuşŸacağŸı güne kadar o kul için hoşŸnutluğŸunu yazar. Bir kişŸi de nereye varacağŸını düşŸünmeden Allah’ın öfkesini gerektiren bir kelime konuşŸur da Allah bu kelime ile, zatına kavuşŸacağŸı güne kadar o kul aleyhine öfkesini yazar. Bu hadisin ravilerinden birisi olan Alkame hazretleri şŸöyle demişŸ: Bu hadis beni nice sözlerden alıkoymuşŸtur. Müslüman konuşŸurken ve yazarken mutlaka ahiret olgusun da düşŸünmeli. Söz uçar yazı kalır, derler ama aslında söz de uçmuyor. Bizler konuşŸuruz, yazarız ama bizim de konuşŸtuklarımızı ve yazdıklarımızı yazanlar var. İşŸte ayeti kerime “İnsan hiçbir söz söylemez ki, yanında gözetleyen yazan hazır bir melek bulunmasın”(Kaf/18) İnsanın içinde kendi aleyhine çalışŸan bir güç vardır. Bu güç de eğŸitilmemişŸ, gelişŸtirilmemişŸ, ham kalmışŸ nefistir. Nefis insana emirler yağŸdırmakta ve ona vesveseler vermektedir. Yüce Allah Yusuf suresi 53. Ayetinde bu gerçeğŸi şŸöyle beyan ediyor: “Çünkü nefis gerçekten kötülüğŸü emreder” . Bunun için aklımıza her geleni geldiğŸi gibi yazarsak veya konuşŸursak yanılma payımız artar. Bundan dolayı konuşŸurken yazarken nefsi hevamıza uymamalıyız. Mutlaka vahiy ve hadis ölçülerine uymalıyız. Evet bir gün düşŸündüklerimizden, konuşŸtuklarımızdan ve de yazdıklarımızdan sıgaya çekileceğŸimizi unutmamak dileğŸiyle Yunus Emre’den bir dörtlük: Okumaktan murad ne? KişŸi hakkı bilmektir. (Hakka hizmet etmektedir) Sen okudun okudun hakkı bilmezsin, Ha bu kuru bir emektir. Ne mutlu hakkı bilip, hakkı yazanlara Birtakım güçlere şirin görünmek için mürailik yapmaktanda Allah’ın korumasına sığınalım; Allah korusun bizleri. Allahın selamı üzerinize olsun.
  • 1 Yıl Önce

Ali

Adalet,hukuk,insan haklarında dünyada neredeyiz ?????
  • 1 Yıl Önce

Zafer

Saadet Partisiyle ilgili bir haber okuduğumda(şimdiki saadet) midem bulanıyor ve kusasım geliyor. Bir Müslüman bu kadar alçalır mı yahu? Hele Bülent Kayanın tavırlarını görünce, bazı chplilerin tavırları daha ılımlı ve mert geliyor. Bunlar düşmüşler bir … çukuruna, bir türlü çıkamıyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Mide bulantısı

Benim de bir insan kalp krizi geçirirken Allahın gazabı böyle olur diye için için sevinip, o can cekişirken çiğ köfte partisi düzenleyenlerden midem bulanıyor.

Hulusi

Helal olsun chp ye..
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Gerçekten helal olsun CHP'ye....Saadet Partisi'nin mecliste grup kurmasını saglayarak; rahmetli Erbakan' Hoca'nin , Milli Görüş'un ismini duyunca besmele duymuş şeytana donüşuveren Merdan'i, Yılmaz'i, Altayli'yi, Yazgülü'yü..vs ve bilumim laikçi , marjinal solaklari yine havalara hoplatıp sinir krizleri gecirtiyor:)))

Nebi Hatipoğlu

Bunların hepsi gerek Hüdaparlıların gerek Saadet Partililerin falan aslının ne olduğu biliniyordu ve herkes bile isteye oy verdi, asıl hükümete muhalif oylarla Eskişehirden seçilip Ak Partiye geçen Nebi Hatipoğlu aldığı oylara ihanet etti, ona tek kelime yok.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Ak Parti'ye geçince herşey normal.

mekik dokuyan adamları oku oku bitiremedik...bizim başımız döndü...onların ki dönmedi mi?

Küçük çocuklar evcilik oynardı...bu milletvekilleri de çocukların oynadığı gibi vekilcilik oynamış durum bundan ibaret... can alıcı soru şu: siz ordan oraya ... partinden partiye oynayan milletvekilleri bulunduğunuz partinden millete hizmet edemiyor musunuz?... bulunduğunuz partide size engel olan mı var?... böyle yapmakta ki gayeniz nedir?... "Grup kurmanız için yolladıkları milletvekilini, bütçe görüşmeleri sonrasında sizden geri alacaklarmış.." şu son cümle var ya....bu eğer gerçek ise bu işin faili ...yani isteyen -istenen olaylar zincirinin faili kim ise...o insanı disipline vermelisiniz... bırakın teşekkür üstüne teşekkürü... böyle çocukça işlerle uğraşmak derdi vatan olmayanların oyalanacağı işlerdir...
  • 1 Yıl Önce

partiden partiye koşan angutlar

sonra kalkıp OSMANLIya dil uzatıyorlar ya bu ş.sizler...
  • 1 Yıl Önce

akesar

Şu an dünyada İsrail'e karşı duran ve en şiddetli tepki veren Erdoğan'dır.Her platformda Gazze katliamının durması için mücadele ettiğini herkes görüyor.Ama Saadetli kardeşlerimiz CHP ve DEM den daha fazla Erdoğan'a saldırıyor,iftira atıyorlar.Bu kadar yalan,bu kadar da iftira olmaz ki! Allah'ın gücüne gider.Doğruları söyleyin. Gerçeklerden kaçmayın.Siyaset yalan-dolan değildir.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Bi daha dinle o zaman, birincisi İsrail ile yapılan anlaşmaları iptal edeceksin etmiyorlar, ADB üslerini kapatacaksın kapatmıyorlar, İsrail'e mal satmayacaksın ki geliri düşsün yapmıyorlar, İsrail'den büyükelçi ve diplomatlarını geri çekeceksin çekmiyorlar, İsrail ile normalleşmeyi askıya alacaksın almıyorlar,yani güzel kardeşim yüksek sesle bağırıp çağırmak fayda vermiyor, şimdi sen söyle muhalefet bunları istiyor diye neyi elestiriyorsun akesar kardeş...

Alkan

Erdoganin şahsi ile kimsenin işi yok.sp erdogan ve yönetim zihniyetiyle mücadele ediyor.islam dini guncellenmeli 1400 sene önceki hükümleri günümüzde uygulayamazsıniz. Faiz dünya gerçeğidir gibi iddialara ve bu iddiayı savunan zihniyetle sp nin mücadelesi amma sizin gibi andavallılar anlamıyorsa ne yapalım

Ömer eryiğit

Saadet ile CHP muta nikahı yapmış
  • 1 Yıl Önce

GURUP

ömer çiğit AKP MHP DSP BBP HURDA-PAR NE YAPTI ACABA GURUP S... Mİ

Beberuhi

Rahmetli Erbakan da CHP ile koalisyon kurdu ve hayatımın en doğru kararı bi daha olsa yine kurarım çok faydalı işler yaptık demişti yokmu buna diyeceğin bişey Ömer kardeş...

UNAL

GOZUNU SEVDİGİM CHP DEN KİMLER CİKMADİKİ MESELA ADNAN MENDERES ODA CHP DEN VEKİLDİ NEYSE .. ERBAKANİN ADİL DUZENİYLE NASİL UGRASİLDİGİNDAN BAHAEDEYİ
  • 1 Yıl Önce

KK

Arkadaş ... biraz insaf
  • 1 Yıl Önce

ÇIKARDI

BUNU HAKLI OLARAK SORGULARKEN ÜLKENİN KARA LİSTEYE GİRMESİNİ BUNU ENGELEYECEK NERDEN BULDUN YASASIN ÇIKARMAK İSTEYENE VERDİĞİ CEVABIDA YAZSANA.
  • 1 Yıl Önce

İLÇE

SEN YAZAMAZSIN YAZMAZSIN BARİ BEN YAZAYIM SENDE KIRPMADA KESMEDEN YAYINLA EĞER BU TASARI KANUNLAŞIRSA SEN İLÇELERE DAHİ İLÇE BAŞKANI BULAMAZSIN

Paşa

Ak partiden ayrılıp hüda par a geçenleri yeniden refaha geçenleri çok yumuşak geçiştirmişsin Ali bey oysa yazının öznesi bir parti değiştirenler değilmi,yani hüda par a vekil veren Ak parti seçmeni içinde bu yazı yazılmalı değilmiydi acaba,peki daha öncesine gidelim biraz, hani senin daha mili görüş gömleğini çıkarmadığın zamanlar ölümüne Erbakan'ı desteklediğin günlerde rahmetli Erbakan Türkeş ve edibali ile refah çatısı altında seçime girmişler sonrasında herkes istifa edip kendi gruplarını kurmuşlardı hatırladın mı Ali bey,senin oyunla meclise girip sonrasında ayrılıp kendi partilerine geçmişlerdi o zaman bu yazına göre seni de kandırmış olmuyormu refah partisi Ali bey, daha da öncesine gidelim mi  yani senin oy verdiğin rahmetli Erbakan seninde ailenin de bilimum dindarların da hayatı boyunca mücadele ettiği CHP ile koalisyon kurmuştu bu seçmene saygımıydı Ali amasız fakatsız anlat ama, sonra gelelim bugüne bak milliyetçiliği yapıyor dinen caiz değil dediğin bir parti olan MHP ile ak parti ittifak yapacak bazı illerde şimdi mütedeyyin dindarlar bu sayede bazı illerde bu milliyetçiliği yapan partiye yani MHP ye oy vermek zorunda kalacaklar bunu nasıl açıklayacaksın Ali bey,yok öyle bu işleri hem yapıp hemde sıyrılmak,bunu denedin...
  • 1 Yıl Önce

Fahri Çaykaralı

Bu CHP ve ittifak ortaklarının yaptığı siyaset değil Brezilya dizisi çevirmektir. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Her gün yeni bir fırıldak...
  • 1 Yıl Önce

Ado

Herzaman söylüyorum sp chpkk dan daha tehlikeli diye
  • 1 Yıl Önce

Türkiyem

Saatetin partisini milli görüşcüler yonetmıyor iranci dövüşcü ler yonetiyor
  • 1 Yıl Önce

Türkiyem

Ülkem arkadasim, bizi madalyayi kim verdiyse o yonetiyor?

Ülkem

Akp yi kim yönetiyo?

Madem akp vatansever demokrasi aşığı

Keşke akp vekil verseydide chp ye kalmasaydı. Akp nin yapmadığını CHP yapmış. Ne var bunda?
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

SP liler CHP nin payandasi oldular. Aynı malum olan diğerleri gibi..İyi parti kurtulmaya çalışıyor ancak bunu da beceremeyecek gibi. CHP zihniyeti zihinlerini işgal etmiş haldeler. İçinden cin çıkan insan rituelindeki gibi acaip kasılmalar yaşıyorlar. Hepsinin tek gayesi iktidarı CHP lehine devirmek. Tabi bu da HDP nin, abd nin,bütün batının ve İsrail in çok hoşuna gider. Hadi milliyetçi muhafazakar kardeşler, durmak yok yola devam. Başarırsaniz size de üstün hizmet madalyası takarlar.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Bak Orhan,milli görüş gömleğini çıkardı diye, rahmetli Erbakan sağken parti kurdu diye ülkeyi de iyi yönetmiyor diye saadet ak Parti'ye kızgın olabilir mi acaba,yani bugünkü politikaları beğenmeyen herkese niye bir sıfat yakıştırma yarışına giriyorsun ki, bırak kim ne yaparsa yapsın sen oy vermezsin olur biter...

dekoratiflesmek

rezerv alan adı altında yapılan düzenlemenin ilk uygulaması olan semtteki alanda yani diyanet'in yerleşke yapmak için talip olduğu alanda uygulamayı iptal eden turk yargısını içten tebrik ediyorum ak parti'nin de düşmanı değilim hatta muhalifi bile değilim bu parti bir davanın partisidir eğer böyle bir konuyu iyi anlatamamışsa bu kadar medya gücüne rağmen anlatamıyorsa benim gözümde bu bile suctur hem türk yargısını tekrar tebrik ediyorum hem de ak partiyi bu konuyu iyi anlatmaya davet ediyorum bu arada diyanet kurumu yine diyanet eserleri ile ilgili sergi açacaksa dekorasyon firmasının aldığı 1 milyon liranın 1 milyonda birini bile istemeden o salonu güzelce silip süpürmeye bir kuruş bile almadan yıkanmış temiz örtüleri masalara koymaya gönüllü olduğumu tekrar belirtmek istiyorum gerçi bu konuda bilmediğim şeyler olabilir diyerek yine de konuyu kafamda bir yere koyabiliyorum fakat Kayseri Belediyesi'nin tam 1 milyon liralık dekoratif direklerini kafamda koyacak yer bulamıyorum direkler elimde kaldı beynimde kaldı
  • 1 Yıl Önce

Ağlattın bizi sayın yazar

Yakışık almayacağı için grubun düşmesini haber kismindan çıkarmışın. Ölüye saygıdan felan bahsediyorsun..
  • 1 Yıl Önce

Ali beyyy

Tayyip bey, Siirt'den nasil Mv secildi? Hatırliyor musun?
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Yok, öyle şeyleri hemen unutur Ali bey...

Yorumcu

Evet ... Haber başlığından çıkardığınız "Vefat ile ilgili haberin içinde, Saadet Partisi’nin grubunun yeterli sayıyı kaybettiği-kaybetmediği muhabbetini doğru görmedim ve haberin içinden, o kısmı çıkardım.." yeri keşke çıkarmayıp onu da yazsaydınız ya... Mesele hiç CeHaPe, İYİ Parti o veya şu parti değil... Mesele Filistin ve sizin seçtiğiniz vekiller o mecliste ağızlarını açıp tek kelime edemiyorlar. CeHaPe tüm o işgüzarlığına rağmen sizin aslında yapmanız gereken şeyi yaptı ve Saadet'in gurubu düşmesin diye vekil nakletti.. Nerede kaldı o mücahit yanınız, nerede kaldı Necmettin başkan'ın bıraktığı miras, nerede kaldı Müslümanlık vazifeniz. Siz şimdi gidin "bize ambargo uygularlar, ticareti bırakamayız" "ey İsrail (Devlet olarak değil tabi şahıs olarak "Netanyahu gibi") senin yaptığın zulümdür" "ey ABD teröre yaptığın desteği bırak" Bak geliyoruz, Bak şimdi geliyoruz, Çok yakında geliyoruz, Ansızın gelebiliriz, Geldik ama evde yoktunuz.
  • 1 Yıl Önce

Fikret Türk

Ali bey kardeşim Hiç kendine zamanın a yazık etme bu saadetci ahmaklığın zirvesine yerleşmiş Müslüman maskelilere bu işi anlatamazsın bi kılıf bulurlar çünkü bu işin uzmanı bunlar ve nitekim okudum yorumları bulmuşlar ne diyelim Rabbim bunları ahirette sevdiği cuhapelilerle haşretsin ki netice odur
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

LGBT destekli İstanbul sözleşmesine oy veren sensin, zinanın suç olmaktan çıkmasını sağlayan iktidara destek veren sensin , bakara makara diyenin büyükelçi yapılmasına sesini çıkarmayan sensin,itibardan tasarruf olmaz diyenlere destek veren sensin, pandemide müjde diye ucuz faizle kredi çekip ev alabilirsiniz diyen iktidara destek veren sensin,nas ve ayeti unutup bir kenara koyan sensin sonra ahirette saadetin ne yapacağını düşünüyorsun öylemi fikret kardeş...

kahraman

AHİRETTE AKP Lİ CHP Lİ SAADETLİ DİYE AYRIM MI YAPILACAK..

müslüm

SP sinin 20 milletvekili var.Rahmetli olan bir milletvekilinin ölümüne heyecanlı bir şekilde AKP sıralarından-Allahın gazabı işte bu--diye sevinç çığlıkları atan gruba tek cümleniz yok.Ama mecliste grubu düşmesin diye CHP milletvekili veriyor siz bunu eleştiriyorsunuz.Yani SP sinin bütçe görüşmelerinde sesi duyulmasın diyorsunuz.Efendim grubu olmasada meclis başkanı verebilirmiş.Şimdiye kadar hiç oldumu böyle bir olay.Hülle konusu..
  • 1 Yıl Önce

Uğur

Bilmiyorum ki "Allah'ın gazabı" lafzı hakkında ÖLÜMDEN ÇOK ÖNCE, parlamentodaki yere yığılma esnasında söylediğin gibi bir olay oldu mu. Ama artık son seçimde Ak Parti değil Yeniden Refah oyvereni olarak ve önümüzdeki seçimde ise belki yine Refah veya belki hiçbir parti oyvereni olarak şunu biliyorum ki vefat etmiş şahsın ASIL KENDİSİ yere yığılıp komalık olmadan hemen önce hükumeti ve dolayısıyla Ak Parti ve Cumhur oyverenlerini Allah'ın azabı ve gazabı ile tehdit etti!! Bunun videosunu seyrettim ve birkaç farklı yerden okudum, hem de muhalefetçi veb sitelerinden! O videodaki övünçlü konuşmasından hemen sonra, birkaç adım atıp yere yığılmış. Tevafuk kime manidar gelmedi? Ak Parti'yi aklamıyorum, ama şu kesin gerçeği dile getiriyorum, şunu ki Saadet kat be kat daha karadır.

Niye mi geçti?

Hatipoğlu, Çelebi vb gibi kurulusundan beri 54 Vekil neden AKP'ye gectiyse ayni nedendendir.
  • 1 Yıl Önce

Şeyh Said

Sn. Bahçeli geçen gün " Şeyh Said Vatan Hainidir" dedi....
  • 1 Yıl Önce

Ali

Ben bilmem reisim bilir.

Ali Bey'e soruyorum : Seyh Said

Hain mi degil mi ? el cevap lütfen!

Beberuhi

Yahu karıştırma bunları, bildiği yerlerden soru Sor Ali bey e...

Yorumcu

Eee iki kelam da Sy. Bahçeli için karalasaydın ya. De mi?

Vefakâr

İki kelam da milli görüş gömleğini çıkarıp Erbakan hocayı terkedenlere etmenizi bekleriz efendim.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Ak Parti'ye değil kendisine desin bişey

Kemalist

28 Şubat döneminde CHP zihniyeti rahmetli Erbakan Hoca'ya neler yapmışlardı...Ecevit CHP'den ayrılıp DSP'yi kurunca solculuk gömleğini çıkarmis miydi uyanık...

Tarih tekerrürden ibaret...

Ali bey ne çabuk unuttun 1974 yılındaki CHP-MSP koalisyon hükümetinin Bülent Ecevit ve Necmeddin Erbakan tarafından birlikte kurulduğunu?
  • 1 Yıl Önce

Haydarciğim

Istersen her gün bir de sana çaksın.

haydar payını vermiş...

anlayana...

Haydar

O zamanki Ecevit ve dönemin solcuları ule şimdikiler bir mi tutuyorsun.. Eczacı Özgür CHP genel başkanlık koltuğuna oturur oturmaz gidip "Türkiye isgalcidir.." diyen sanatçı kılıklı bir karının elini öptü.. Her gün Selo'ya selam çakmadan güne başlamıyor...

Uğur

Saadet Partisi muhalefet etmesi gereken yerlerde CHP'ye itaat ediyor ve de dolayısıyla CHP'ye taviz veren Ak Parti-MHP'ye. Kadın ve zengin hakları hareketi denilen kapkara zulme muhalefet edecek yerde kendileri Ak Parti'deki malum bazı şahıslardan daha taşkın ve coşkun feminist olan Alev S.'yi mebus yaptılar. S-CHP'li Alev S. ilke tanımaz biri olarak Saadet'ten mebus olmaya utanmadı, ama daha fenası, Saadet Partisi böylece ve başka şekillerde S-CHP olmaya utanmadı. Bütün partiler az veya çok CHP'dir, ama Zillet ittifakındakiler en çok CHP'dir. Dolayısıyla hepsi kapatılmalıdır. Erdoğan zenginlere yani CHP paralel devlet rejiminin asıl sahiplerine değer vermeyi bırakarak yeni bir oluşumun önünü bizzat açmalıdır. Yoksa o da büyük ölçüde haklı olarak gelecekte sadece bir tür CHP'li olarak anılacaktır. Bu en fena akıbetlerden biridir.
  • 1 Yıl Önce

KATLEDİLİYOR

HER GÜN BİR KADIN KUTSAL AİLE DEDİĞİNNİN FERTLERİ TARAFINDAN KATLEDİLİYOR

Uğur

Pardon, küçük bir hatanın düzeltmesi: Alev S. mebus olamamış, ama Karamollaoğlu'nun altında genel başkan yardımcısı olmuş. Kadın cinayetlerini bir anda 3 katına çıkaran 6284 sayılı kanunu savunacak kadar da feminist. Evet, ileri gelen feministler kadınların katledilmesini istiyorlar, çünkü ileri gelen feministler zengin erkekler ile birtakım süslü karılardan ibarettir ve bunlar kadınları önemsemez.

Csn

eskiden bu isler yok muydu.
  • 1 Yıl Önce

Kemalist Nefer

CHP ile Milli görüşü temsil ettiğini iddia eden partililer arasında böyle işler yoktu...CHP zihniyetinin geçmişi laiklik adı altında Milli görüş ve temsil ettiği değerler ile mücadele ile geçmemiş miydi..? CHP zihniyeti daha daha yakın zamanda 28 Şubat sürecinde rahmetli Erbakan Hoca'ya neler yapmıştı..

nurettin

c h p si saadet partisine diyetini ödüyor istanbul belediye başkanlığını onların yüksek feraseti ile seçildiler yine ihtiyaçları olabilir dava der milli görüş der bir kulp bulunur yoksa hayvanın dörtte birini yiyip bitirenleri nasıl sevindirecekler
  • 1 Yıl Önce

YAVUZ

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE ve.FETO mankurtlari. ......................KENDİLERİ .DEVŞİRME .CHPKK .DAN .HULLE .DEVŞİRMİŞ. .LER .HİÇ ÖNEMLİ ..DEĞİL. ....ASIL .SORUN...BUNLARIN PEŞİNDE OLAN .SAFTİRİKLERİ .KİYTİRİKLAR. ....ULEN ..HULLE..TOPLAMA...PARTİLERDEN .NE .DAĞ .OLUR .NE .KASABA ....SASARİM. .MİTİNGLER.DE .TOPLANANLARA ..OMURGASİZLARİN ..HULLECİLERİN ..MEMLEKETE .MİLLETE .NE ..FAYDASI ..OLUR. .....OLSA ..OLSA ..YEMEĞE ..ÇIKARA ÇARÇURA .KÖŞE .KAPMAYA..UGURSUZLUGA ...FİTNE LİGE ..GELMEK ..İSTİYORLAR .....LANET .OLSUN .ONLARA ..OMURGASIZ ..DEVŞİRMELER. ..KUKLALAR ..OYUNCAKLAR ...SİYASETİ .KİRLETTİLER. ...
  • 1 Yıl Önce

Ölüm sessizliği....

Sokaklardan kaldırılamayan Filistin'li lerin cesetlerini kediler, köpekler yemeye başlamış. Vahşet ve yıkım devam ediyor. İsrail, yeraltı sığınaklarına denizden su pompalamaya başlamış. Müslüman ülkelerin müslüman halkları hallerinden memnun. İnsanlık ölüm uykusunda, bitmiş. Cılız, faydasız ve etkisiz bir kaç ufak tefek tepkinin dışında bir tepki ve protesto yok. Halklar sessiz sürülere dönüştürülmüş. Korkarım ki büyük belalar ve musibetler müslümanlara gelmeye devam edecek.
  • 1 Yıl Önce

müslümanım diyen ahmak dolu memleket

çok büyük belalar gelecek, ses çıkarmayanlarda yanında gidecek...Mazlumları yalnız bıraktı müslümanlar

Şevket

Tamam Chp yi Anladık bizim çanağın bazıları CHP den daha adi bir şerefe sahip adamlar varmış olmaya da devam edecek burası dünya herşey de olur Ya ahiret burada ceza görmüyorsan görmeyeceksin manası gelmez Allah muhafaza
  • 1 Yıl Önce

Memiş Hasdemir

CHP başkanı Özgür Özel Saadet partisi dostum diyor Erbakan ın düşmanları CHP nin dostu olmuş başka bir söze lafa gerek yoktur...
  • 1 Yıl Önce

Has....r Demekten başka çare bırakmıyorsun.

Rahmetli ERBAKAN, BÜLENT ECEVİT'Lİ CHP ile koalisyon kurup,,, AKP yi kurduğunu açıkça söylediği pentagonun tepesine, Kıbrısta balyoz gibi indi....

Memişe

37. Türkiye Hükûmeti veya I. Ecevit Hükûmeti (26 Ocak 1974 - 17 Kasım 1974), 1973 Türkiye genel seçimleri sonrası Bülent Ecevit-Necmettin Erbakan tarafından kurulan CHP ve MSP koalisyon hükûmetidir.

Milli Görüşcü

Gercek Mucahid Erbakan CHP ile Koalisyon yapip birlikte Emperyaliste yurrru len, anca gidersin diyip Kibris'a cikmadilar mi?..

Serdar

Vatan millet adina!!!! siyaset-i iblisiyye danslari...
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Eğer CHP beni destekliyorsa bir müslüman olarak kendimden şuphelenmem lazımdır,bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü, grup kurdunuz vazifeniz akpartiyi kötülemek çünkü vazifeniz budur size yüklenen misyon budur,kimin adına CHP laik Kemalizm adına neyi kotuluyeceksiniz yalan yanliş iftiralar ile Erdoğan'ı niye çünkü ABD ve Avrupa öyle istiyor, çünkü, ABD başkanı Joe biden erdoğan çıkarlarımıza ters politikalar izliyor,bir zamanlar Erdoğan ABD ye ve Avrupa ülkelerine gittiği zaman kırmızı halılar ile karşılanıyordu şimdi niye diktatör diyorlar, bir karikator görmüştüm goril yavrusu anne girile diyor anne diktatör kimdir anne diyor evlat batı kendisine karşi gelene diktatör der çikarlarina itlik edene demokrat der evlat.
  • 1 Yıl Önce

Hem müslümansın, hemde bayramsız seyransız

Eniştene öptürüyorsun...

Levent 15

Saadet Partisi 'ni hala Merhum Necmettin Erbakan' ın bıraktığı parti olarak görmekten vazgeçin. Köprüleri altından çok sular aktı! Necmettin Erbakan şimdi sağ olsaydı, o partinin kapısından içeri girdirmezlerdi!
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, c h p YANCISI NI KOLUYORLAR BERABER HAŞROLUN SAHTEKAR LAR MÜNAFIKLAR..
  • 1 Yıl Önce

GİBİ

muzaffer SENİN GİBİ HIRSIZLARLAMI HAŞROLSUNLAR

şüayıp

Kaideler,prensipler,her türlü özellikler insanlar için önemlidir
  • 1 Yıl Önce

50 yılda değişen bir şey yok

bitmez mel’un bir adamdı. saadet ...luğa devam ediyor, ne zamandan beri; taa, 1973’den beri
  • 1 Yıl Önce

1973 ten beri melun adamdı saadet,,, öylemi?

Rahmetli ERBAKAN her sözünde haklıydı,,,,ve büyük bir vatanseverdi biz biliyorduk,,,piriniz keşke yunan kazansaydı demişti,, sen sadece minicik bir ispatsın,,,

CHP'li Secmen

HAKLA BATIL'IN SAVASINDA HER YOL MUBAHCILARA KARSI PARTIMIZIN HER YOL MUBAH POLITIKALARINI GONULDEN DESTEKLIYOR, HATTA MUBAH EYLEMLER LISTESINI COK AZ BULUYOR, ONA KATLAMASINI ISTIYORUZ!
  • 1 Yıl Önce

Mhmet

CHP listelerinden seçilen vekil CHP milletvekili değildir bunu seçmen biliyor ona göre oy veriyor ,yeniden refahta hüda parda akp listelerinden girdi.
  • 1 Yıl Önce

CHP’li milletvekili, Saadet'e niye mi geçti?

yazar soruyor.. CHP’li vekil, SP’ye niye geçti? kendisi cevaplıyor. Milli görüşün has evladı Tayyip erdoğan'ı indirmek için
  • 1 Yıl Önce

Solculukla Milli Gorusculugu karistiran ZIRCAHIL

Mücahid Erbakan emperyalist dusmani oldugu icin iktidardan indirildi, Milli Gorus icinden emeryalist yalakalari ayrildi, zaten curuklermis demek ki!

Ne dedin

Milli görüşün has evladımı!

Milli görüşün has evladımı???

Kendisi ağzıyla milli görüş gömleğini çıkardığını söyledi..

Kemalist Nefer

"Milli Görüşçü" numarası yapan uyanık...Ecevit; CHP'den ayrılıp DSP'yi kurduğunda solcu gömleğini çıkarmış mi oluyordu...Kandil devrimcileri, mezhepçi laikçi solaklar, Atatürk simsarlari daha birkac sene oncesine kadar Temel Karamanoğlu ve Mili Görüş mesuplarina; takunyalı, irticacı, gerici, yobaz, örumcek kafaliklar, kundakçı...vs" diyerek her türlü hakaretleri yapmıyorlar miydi..

Milli Görüşcü

Milli görüşün has evladı Tayyip Erdoğan diyerek Milli görüşe hakaret etmisin. Milli görüş gömlegini cikardik diyen kimdi?

CHP’li vekil, SP’ye niye geçti?

CHP’li vekil, Saadet Partisi'ne niye geçti? Daha düne kadar saadet partisinin öncekileri kapattırmak için çalışmıyorlar mıydı
  • 1 Yıl Önce

VER

geçti TOPLUNUN BU GÖRÜŞTEKİ FERTLERİNİNDE HAKLARINI SAVUNUP GÖRÜŞLERİNİ İFADE ETSİN DİYE MHP NİYE MERALA HANIMA GENEL KURUL YAPTIRMADI PARTİ KURMADAN ÖNCE ONA CEVAP VER
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23