• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İyileş de oku bunları...

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Geri alıyorum.

Yaşar'a vaktiyle yani elli sene önce ağabey demiştim. Geri alıyorum.
  • 1 Yıl Önce

masum kullarının intikamını alan

Allah hakkı yerine getirendir...zulmeden zulmünün karanlığında kendisi kalır
  • 1 Yıl Önce

Köksal

Kendisini okur diye lanse eden kişi, Sen namaz kıldığın mescidin parasını mı verdin.Barasını vermediğin mescide girmemen lazım.Niçin iftira ediyorsun. Allah’dan korkmaz mısın.Sen mi paralarını veriyorsun. Yoksa torpilli sen mi sağlıyorsun.Yapma ne olur.
  • 1 Yıl Önce

Okur

Torpille umreye hacca gidenler ahlaktan bahsetmesin.
  • 1 Yıl Önce

herkes sizinkiler gibi değil okur rumuzlu goncagül.

onlar sen ve senin gibilerden,dine ve dindara olan bitmez tükenmez kaşıntılı ideolojici imansızlardan bin kere ahlaklı ve dürüstlerdir,zavallı imansız. onlar kul hakkının bilirler,siz de onlara çamur atmak için sonunda ismen de olsa kul haskkı denilen şeyi öğrendiniz.siz en azından belediyelerinizdeki kadrolaşma,yandaş doyurmayı,akraba,ernişte,baldız,yeğen ,sözümona liyakatçilik hokkabazlığın, yandaş sanatçı müsveddelerine halkın paralarını yağdırmaları bir görebilseniz.ama siz yamyamlıklar hizmet,basşkalarının hizmetleri hırsızlık.sen de kendi paranla git bari,başkaları hırsızlıkla gidiyorsa. ama ege ve akdeniz hatta mykonoslar,sisamlar,rodoslarda tatlı deniz rakı balık kadın varken...şükürler olsun cennet kolay değil,cehennem de boşuna değil.asırlık ruh hastası fırkaperestlik.

Siz aynaya bakın.

Allah mısınız siz?... Herkese, her şeye ayar verir oldunuz. Hesabı Allah soracak. Size ne? Siz aynaya bakın. Haset de iyi bir şey değil. Hacca gidemedim. Allah Bana da her mümine de nasip etsin.

Hüseyin

Başka iş için gitmişken haccını umresini yapan torpillemi yapmış oluyor? Asıl srnin ahlakın yokmu???

Okur

 kendi paranızla mı gittiniz..
  • 1 Yıl Önce

evet. hele o karakaya topunuzdan dürüsttü.

hep öküz altında buzağı arayan iflah olmaz dinsiz kafa. menderes hırsız,demirel hırsız, özal hırsız,erbakan hırsız, erdoğan hırsız ve bunlara 73 yıldır rey veren herkes hırsız...Allah ınızdan bulunuz. sizin ekonuz emperyalizmin elçileri ile gizli toplantıları,tıkıngaçları kendi parası ile yapıyordur kesunn.

Süleyman

Gidenler elli defa anlattı, sadece Erdoğan'ın uçağına binenler uçak parası vermezler, geri kalan her şeyi, oteliyle, yemesi içmesiyle kendi paralarıyla öderler. Sizinkiler kaybettiği kumar parasını, barda içtiği içkiyi, koynuna girecekleri fahişenin bile parasını devlete fatura ederken neredeydin? Senin paranla ödenmesi hoşuna mı gidiyordu?

yaşar okuyan iyileşe de okuya

hasan karakaya için attığı iftira sebebi ile yaşar okuyan, iyileşe de okuya
  • 1 Yıl Önce

iyi bilmezdik.

günah dolu hayatının hesabını versin.seksen parti dolaşan geçimsiz.islama düşmanlığın hesabını versin. Allah tehmil eder,ihmal etmez. ben şahsım adına kendisini iyi bilmezdim.mhp,anap,ip,chp,bu arada fasulyadan bir parti kurma,sonra onun yaşar nuri fitnesinin fasulyadan partisi ile evlendirmeler,cumhuriyet mitingleri...iyi bir adam değildin,sahi sen ne ayaktın yaşar...bir türlü dikiş tutturamadın. erdoğan a yaptığın hakaretleri unutmadık. tüh döndü yinge hakkında çok möhtiş bi şeler diyeceydin.hasan karakayaya binbir küfür ve iftira eden kafalar,şimdi bize ona hayır dua emrederler edepsizler. peygamberimiz şöyle buyurmuş; ölülerinizi hayırla yadediniz... onun ümmetine,dindara küfreden imansız kafalar kendi meşreplerinden olanlara dua beklerler bizden. siz duaya inanıyor musunuz,dalga geçmiyor musunuz... alkışlayın siz olsun bitsin.sizler depremde ölen ellibini aşkın insanımıza oh olsun,zaten bunlara akapağlı idi. oh olsun şu kadarı eksildi diyen ehli cehennem değil misiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23