• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maksat adalet mi, Somali ile kavga çıkartmak mı?

99 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ayşe Uzman

Yazıklaar olsun, vicdan yok mu sizde nasıl böyle yazabiliyorsunuz. Amasız fakatsız kim olursa olsun bir insan bir evlat, bir eş,bir baba ölmüş yaa. Sizin evladınızın başınıza gelse aynı mı düşünürsünüz?  
  • 1 Yıl Önce

Yavuz YAVAŞ

Ali ihsan bey, bu yazılarına bu kısa ve çarpıcı başlıkları nasıl buluyor onu merak ediyorum...Başlığı okuduğun zaman yazıyı okumaya hiç gerek kalmıyor...Çok kaliteli yazar...Maşallah...
  • 1 Yıl Önce

Karamanlı

Başsavcı adalet içindeki rüşvet olayını açıklıyor. Başka biri rüşvetle çıktım deyip , savcı hakimlerin adını veriyor. Bu haberlere engel konuluyor. Adalet bakanına somali cumhurbaşkanının oğlu soruluyor; “ gündemimiz Filistin” diyor. Millete bir açıklama yapan yok. Vatandaş katili sorduğunda “ somali ile kavga çıkartmakla “ suçluyor.
  • 1 Yıl Önce

Çok şükür

Bugün de gurup olarak iğrendirdiniz kendinizden.
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

En alttaki yorumumu okuyun, neyin ne oldugu meydanda. 21 yıldır iktidardayız ama "Kemalist oldunuz mu, bu ülkede nüfuzlusunuz" demek ya acz ve/veya beceriksizlikten o nüfuzu kıramıyoruz; ya da aciz degiliz ama bilincli olarak kırmak istemiyoruz demektir. 3. bir anlamı var diyenlerin yorumlarını merakla bekliyoruz efendim.
  • 1 Yıl Önce

Mardin

Ali bey allah razı olsun ölene allah rahmet eylesin şuhana kadar ist ibb otobüsleri kaç kışı öldürdü kemalistler.
  • 1 Yıl Önce

Canak comlegi patlatmis:-)

CHP lideri Özgür Özel, memleketi Manisa’da yaptığı konuşmada Filistin konusunun iç siyaset malzemesi yapıldığını belirterek Devlet Bahçeli ile Erdoğan’a da çağrıda bulundu. Özel, “Eğer cesaretin varsa ben hazırım. Valizim hazır. Zaten izin bekliyorum, Gazze’ye gideceğim. Gel Devlet Bahçeli’yi çağır, bütün partilerin genel başkanlarını çağır; hep beraber Refah Sınır Kapısı’na dayanalım, Filistin meselesini bütün dünyaya anlatalım” dedi.
  • 1 Yıl Önce

İbrahim Atalay

Ali Bey, bu ülkede ADALET'in var veya yok olduğunu anlamak için hakimlerin kararlarına bakmak lazım öncelikle. Adaletin uygulanmasında sınırsız yetkiye sahip hakim, yetkisini kötüye kullanıyor ve Yargıtayda bunu onaylıyorsa ADALET yoktur. Ben 10 yıllık tecrübeme dayanarak özellikle Aile Mahkemelerinde bu yetkinin kötüye kullanıldığını gördüm. Hakim yaptığı hata nedeniyle davalının yüzüne bakamıyor. Dosyayı incelemeden yapılan kararların insanın içini sızlattığını, kararın arkasında yolsuzluk olduğunun bilinmesine rağmen ispat edilemediğini ifade ediyorum. Bir gazetede Sn. Erdoğan'ın ''BIDEN'A ARTIK MÜDAHİL OL DEDİM'' DEDİĞİ YAZILI. Sn Erdoğan'a ''yeter artık. evli kadınların FUHUŞ sektörüne geçmesine müdahil ol'' denildiği halde müdahil oldu mu? NETANYAHU kadın ve çocukları öldürüyor, sn. Erdoğan ise evli kadınları FUHUŞ sektörüne gönderiyor. Her ikisi de gelecek nesillerin yolunu kesiyor. Çünkü insanlık kadından türüyor.
  • 1 Yıl Önce

Hakan AKDAĞ

Pes! Ölen evladınız olsa aynı yazıyı yazabilecek misiniz? Varsa vicdanınız bu soruyu kendinize sorun.
  • 1 Yıl Önce

Millet

Ali İhsan kardeşim her zaman söylüyorum yine söylüyem bu köşeden sen Kemalist taraftarı olmadığın müddetçe sana yaşama hakkı yok diyorlar vede uygulamaya geçiriyorlar Not şimdi haberlerde Kütahya chp milletvekili saadet partisine geçmiş niye genel başkanı öyle istiyor Sasdettin gurubu düşmesin diye bu chp Meral Akşener de 15 milletvekili transfer yapmıştı özgür Özel eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yolundan gidiyorki yerel seçimlerde yanlız kalmasınlar
  • 1 Yıl Önce

Erzincanli.

Ali bey,Güzel yaziyorsunuz fakat çare ney? Kim düzeltecek onu söyleyin veya sorumlu kim? İyi niyetle tenkit Devleti idare edenlere yardim etmek demektir:Diyanet ve Milli Egitim dökülüyor.İmam hatip Mezunu olan Cumhurbaşkani hiç olmazsa;İmamhatiplerin Probleriyle ilgilensin;Hiç olmaz ise işin ehlini Egitim Bakani etsin:İmamhatip Liseleri Türkiyenin gelecegidir.Bu okullar Camilerle aktif olarak beraber çalişmalidir.Osmanli Türkcesi okutulmali ve Kelam dersi Risalei Nurlarla güclendirilmelidir.Camiler yanliz namaz kilinan yerler degildir ayni zaman da egitim merkezi olmasi lazimdir.
  • 1 Yıl Önce

AHMAK

erzincanlı DEDİĞİNİ YAPSA NE OLACAK ÜLKEMİ KALKINACAK 

Yaman

Çok esaslı bir yorum yapmış sayın yazar! Emrah Serbest olayı, CHP nin tavrı, Ersan Şen'in avukatlığı, Somali ile aramızın bozulmaması ve yazarın sıraladığı diğer gerekçelerle motokurye Yunus Emre Göçer'in kaza neticesi ölümü önemsiz görülmelidir. Hem de bu sıralar Gazze'de İsrail zulmü varken! Hem motokurye için intihar etti diye yazılmıştı tutanaklara unuttunuz mu? Bu nedenle vatandaşlarımızın canı, sağlığı önemsiz görülmeli, konuya başka açılardan bakılmalıdır! Yazarın yazdıklarına itibar edilmelidir!
  • 1 Yıl Önce

osman

Mükemmel bir yazı bu yazıyı beğenmeyen vatan hainleri ülkemizden DEFOLSUN!
  • 1 Yıl Önce

Siktiroski

Başütune osman ağam.

..

Emriniz olur.

Oğuz Han

Cezayı muhalefetmi veriyor? Memleketi yönetenler seyirmi ediyor? Faiz lobisi hükümeti esir almış. Bunun için de bir yazı lütfen. Kolay olmayacak ama deneyin bakalım.
  • 1 Yıl Önce

Orhan İnan

Amin inşallah. Duanız kabul olursa ülke kurtulur.
  • 1 Yıl Önce

Aminnn

Benim duam da ülkenin sizden kurtulması yönünde.

Dibin Dibi

Bu ne genişlik anlamak mümkün değil. Memlekette hemen Her gün bir ahlaksızlık, yolsuzluk, pislik, vurgun, bir zulüm bir adaletsizlik ortalığa saçılıyor, birileride bunları sözde "dindarlık" adına savunuyor.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

O pisliği, edepsizliği yapan ve yayanlar kimler, bir bak bakalım. Dindarlara sıra ne zaman gelecek. Utanmasaniz her pisliği yapanı camide arayacaksınız. Önce seküler, laiklik savunucusu olanlara bir bakıver.

Fehmi Güllü

Kıymetli Ali hocam, genellikle yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum. Sizlerden ve sizin gibi, objektif ve adalet çizgisinde bulunan herkesten Allah razı olsun. Sizler bizim sesimizsiniz, hakkın adaletin olduğu eksende asla yalnız değilsiniz. Çok bariz bir örnekle adaleti, menfaatleri uğruna çiğneyen, özgürlükleri savunduğunu, adalet istediklerini, güya adaleti temsil ettiklerini iddia eden malum düşünce mensuplarının; öncelikle, yaşam hakkı yok edilen insanların hakları özgürlükleri, insanlıkları düşünülmeden, milyon defa suçlu insanları nasıl Masum gösterdikleri için dönüp kendine bir değil bindefa Lütfen baksınlar. Suçluların yanında bulunmak onların cürümlerine ortak olmaktır. Bu insanlık hiç değil. Ben bu malum tek, yünlü insanların, tüm insanların hakları hukukları adına dürüstçe bir duruş sergilemelerini temenni ediyorum. Sonsuz saygılar.
  • 1 Yıl Önce

Sizin gündeminiz ne

Peki niçin sizin gündeminizDe Nas var Nas deyip %40lara çıkarılan faiz, emeklinin durumu ve İsraille süregiden ticari ilişkiler yok
  • 1 Yıl Önce

Kırmızı

Dünyada aranan bütün kırmızı bültenliler ülkemizde cirit atıyormuş,nerede bu devletin polisi?
  • 1 Yıl Önce

Mezarcı

Bu günlerde sakın ölmeyin mezarlara büyük zam geldi.
  • 1 Yıl Önce

Kaçması İhmal mi kayrılma mı?

Ali Bey, vicdanlı insanların; sıradan insanların yaşadığı sıkıntıları, çektiği acıları, ugradığı haksızlıkları-adaletsizlikleri anlatması ve onların dili olması gerekirken sen sürekli mukdedirleri savunmakla ömür geçiriyorsun. 
  • 1 Yıl Önce

Patlama yapınca parladığını zannedenler lütfen susunuz ve oturtunuz

Dün bir paşanın videosunu izledim... diyor ki; uğur mumcunun kimler tarafından, nasıl öldürüldüğü olayların sırasına göre tarafımdan biliniyor " dedi...e paşam yıllarca bu ülkede sadece Uğur mumcunun katili olarak şeriatçı ları... dindarları medya topyekûn müslümanları suçlarken neredeydiniz? dedim... Emrah serbes olayı tam bir kapak olmuş...üstelik avukatın Ersan şen olduğunu da bilmiyorduk...Ersan şen ki...bu ülkede ekranları kaplayıp hukuk nerde kardeşim?... bu ülkede adalet yok kardeşim diye patlama yapmayı çok seven adam...
  • 1 Yıl Önce

Nüfuzunu kullanmayı kimler bilir?... bu ülkede bilmeyen yok

Öyle Somali momali deyip ... Memoli yi unutturamazsınız beyler... Memoli yurt dışında kaçak güreşiyor
  • 1 Yıl Önce

Mert

Adalet yerini bulsun varsın kıyamet kopsun
  • 1 Yıl Önce

Türkiye'deki olayların resmidir...bundan ötesi var mı?

Emrah Serbes’in avukatlığını, bu ülkede bir devlet üniversitesinde ceza hukuku profesörlüğü yapan, televizyon ekranlarından “Hukuk yok kardeşim. Adalet yok” diye bağıran, Ersan Şen yapıyor.
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyet kadını

KAMERA KAYITLARINDAN GÖRULUYORKİ SOMALI BASKANI OGLU KURYEYE % 100 KUSIRLU CARPMIŞ 
  • 1 Yıl Önce

Müslüm

Türkiye Cumhuriyeti hukuk devleti olmaktan çıktı.Adamlar 18 kişilik ekiple gelir büyükelçiliklerinde bir gazeteciyi keser,doğra sonra dönerler ülkesine.Somali cumhurbaşkanının oğlu bir vatandaşımıza çarpasr,polis ve savcı bir olur arkadann vurduğu halde % 100 motokurye suçludur diye rapor tutulur.Ancakgörüntüler ortaya çıkınca hem polisler hem savcı hakkında soruşturma açılır.Ancak bu arada cumhurbaşkanının oğlu ülkesine döner.Bir gün sonrada yurt dışı yasağı konur.Sayın Ali Bey bunun neyini savunuyorsunuz.Bu ülkede kim suç işlerse cezasını görmeli.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Emrah'ı CHP mi serbest bıraktı. Müslüman devlet başkanı diye hiç sesimiz çıkmasın mi? Avrupali devlet başkanı öldürülünce o zaman konuşuruz.
  • 1 Yıl Önce

Sosyalist

Benzer olaylar failin kimliğine göre farklı şekilde değerlendiriliyor evet.
  • 1 Yıl Önce

Elif

Adam bir cana kıydı kaçtı gitti Olan geride kalan eşine ve öocuklarına oldu Siz ne biçim insan ne biçim müslümansınız Bu ne Somalili aşkıdur kaçan katili savunmak için nasıl manipüle etmeye çalışıyorsunuz Pesss Nasıl aynaya bakarsınız Ahirette sadece suç İşleyenler değil sizin gibilerde hesap verir
  • 1 Yıl Önce

El Saddam Bin Kaddafi Tul Çavuşesku

Rabbimize bin şükür ki, bizde de CHPkk benzeri hain partiler vardi, ama biz demokrasiye inancimiz sayesinde hiç seçim kaybetmedik, halkimiz ozgur iradesiyle acik ara hep bizi secti.
  • 1 Yıl Önce

Cumhuriyetin kıymetini bilmek lazım..

Türkiye Cumhuriyeti Devletine düşman kim varsa,,,dinci(çakma vahabi),,,terörist(yerlisi ithali),,,liberal(hortumcu yerlisi,ithali),,ayrı gayrı yapmayıp k...çlarını birbirine yaslayarak vaziyet alıyor....Türkler ise (Türk Devletini kuran halka verilen adı ile)birbirinin gözünü oyuyor..Cumhuriyetin kıymetini bilmek lazım...
  • 1 Yıl Önce

mehmet ali

BENLİĞİ KAYBETMEDEN 2. NESİL DEVAM EDEBİLİRSE ADALET OZAMAN GELİR.
  • 1 Yıl Önce

Göktuğ

Eğer kazaya karışan Somali Cumhurbaşkanının oğlu değilde Alman Cumhurbaşkanının oğlu olsaydı. Asla bu kadar haber değeri olmazdı. Artık bıktık usandık bu savunmacı dilden adamların amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Adamlar müslümana düşman, müslümana düşmanlığını göstermek için her fırsatı son noktasına kadar değerlendiriyorlar. Bizse hep savunmadayız. Bence sorun onların tavrında değil bizim yaklaşımımızda sıkıntı var. Onlar gibi yapıp bizimle ilgili konuları görmezden gelip onlara karşı aynıyla mukabele etmeliyiz.
  • 1 Yıl Önce

Beberuhi

Göktuğ efendi Allah göstermesin de senin yakınına böyle bişey olsaydı yine Ali Bey'in bu yazısına güzel diye onay verecekmiydin güzel kardeşim, empati yap olurmu...

EVEL

gökbuğ BUNLARI HEPSİNİ SEN SÖYLEMELİYDİN VİCDANIN OLSAYDI ONLARA BIKMAMALIYDIN MOTOR KURYENİN KUL HAKKI YOKMU SENİN NEZLİNDE KİNDAR DİNDAR EVEL SAKİN OL AMACIMIZ MAZLUMUN HAKKINI SAVUNMAK BAĞCI MAĞCI DÖVMEK DEĞİL FİTNECİ

Mesele devlet olmanın gerçeklerini yerine getirebilmek.

Bırak alman cumhurbaşkanının oğlunu,hain dediğiniz gazetecisinin uçağını havaalanında hazır tutup, cezaevinden bir gecede çikarıp almanyaya gönderdiniz,,,bu can bu edenden çıkmadıkça çıkamaz dediğiniz abd li hahamı, İsraili uyuşturucu kaçakçısını da ayn yaptınız,,,, fırçayı yiyince etekler fora aşağı.... Dinimizi bu pis ilişkileriniz alet etmeyin....

emrah serbes

Öyle ya da böyle Emrah Serbes 4 yıl yatmış, peki bu zat cezasını çekecek mi. Bir de laf cambazlığıyla neredeyse kuryeyi suçlu göstermeye çalışmışsınız ya ,pes gerçekten.Ama biz alışığız bu çarpıtmalarınıza Sevim Tanürek cinayetinden

Selçuk

Âmîn Âmîn
  • 1 Yıl Önce

UNAL

ÖNCE EVİŇİN ÖNÜNÜ TEMİZLE ELEKTRİK SU DOĞALGAZ VE VERGİLERDE AYNİ PARAYİ ALDIĞI MEMURLA EMEKLİ ARASİNDAKİ UÇURUM ERBAKAN HOCANIN ADİL DUZENİNDE YUZDE 30 İKEN ŞİMDİ YUZDE 300E CİKMİS YANİ UÇURUM 10KAT BUYUMUSKEN SONALİ HALTİ YEMEK NE OLUYOR SORVBİ SONALİNİN YERİNİ BİLEN GEÇMİŞİNİ BİLEN KAC KİSİ VAR HA SOMALİ'NİN GECMİSİNDE BİR KRAL DİKTATÖR HAİLE SELASİYE VA RDİ İNSANLARİ BİZİM GİBİ ACLİK SINIRI ALTİNDA YASARKEN O İSVİCRE BANKALARİNA 36 MİLYAR YİGMİSTİ ÜLKESİNDEN KACMAK ZORUNDA KALDI TABİ İSVİCRE DEVLETİ ONA VERDİ UCUN BİRİNİ NEYSE BANANE DEDİĞİM GİBİ ÖNCE EVİN ONU ADİL DUZEN OLUŞTUR FİRAVUN DUZENİ OLUSTURANLARİN SONU BELLİ
  • 1 Yıl Önce

OKUMA

ünal ADİL DÜMENCİ KADAYIFCI AHMAĞIN YETİM PARALARIYLANI ALDIĞI UNVERDAL TEZGAHLARININ CNC TEKNOLOJSİ ÇILMASIYLA HİÇ BİR ŞEY ÜRETMEDEN TARTILARAK HURDA FİYATINA TAKSANDA SATILDIĞINI BİLİYORMUSUN ADİL DÜZENMİŞ BİZE MAVAL OKUMA

kani

sayin yazar emrah serbes serbest kaldiysa vatandasin sucu ne kim birakti uc sene sonra onun birakilmasi ile somali cumhurbaskanin oglunun serbest birakilmasinin ne alakasi var
  • 1 Yıl Önce

Altan Ertunç

Sayın yazar Allah korusun ölen sizin evladınız veya yakınınız olsa ne yapardınız. Başka bir şey demiyorum
  • 1 Yıl Önce

Yansıtma

Bu bakış açın seni rahatsız etmiyormu.? Kim cana kıyıyor ise ve bunu kim görmüyor vede göz yumuyor ise.Bir insan hiç mi hata yapmaz. Bu ne kusursuzluk.. Hukuku bilen adamsın..
  • 1 Yıl Önce

SEDAT

sokak köpeklerinden artık gına geldi .. resmen terör estiriyorlar ... Atatürk ün 1932 de çıkarttığı kanun aynen uygulansın .. atatürkçüler de sevinir ruhu şad olur .. bilgi için Fuat Uğur bey in bugünkü makalesini öneririm ..
  • 1 Yıl Önce

TDK Sozlugune gore kripto:

Bir ırkın icinde yasarken o ırktan, al bayragindan ve de milletin kurucusundan nefret edip baska, hem de ucuncu sınıf bir ırkın yeşil bayragına hayran olanlardır...Ortak ozellikleri ise, genellilkle zurafa sokakta yetimis olmalari ve kendilerinin kripto oldugu anlasilmasin diye ozbeoz yoruk turklerine bile kripto diye utanmadan camur atmalaridir.
  • 1 Yıl Önce

(Gercek) Bir Dost

Her gun Netenyahu'nun agziyla konusup vahsi Yahudilerin binlerce cocuk ve bebegi katletmesine karsi cikip tepki gösteren insanlara "HAMAS'li trol" ve "HAMAS'li terörist" diyerek hakaret eden sizofrenik kripto; doktorayi BIM'den alan, sahip oldugu 6. sinif ortaokul Ingilizce seviyesini yabanci dil biliyorum diyerek pazarlayan araklamaci, kopyala yapıştırci provokatör binbir surat Nefer; sitenin zeka ortalamasını aşağıya çeken en önemli etkendir...Keşke ölse:)) Şaka lan şaka...Sen sitenin neşe kaynağısın...Seninle stres atiyoruz:))) Sen bize lazimsin:))) Doğup büyüdüğün semti Zurafaa Sokağı da unutamıyor kereta:)))

Kripto'ya

Len yüru git kripto Yahudi çomari, dinsiz Nusayri irkçisi seni...İnanci ve etnik koöeni ne olursa olsun karakterli, namuslu ve seref sahibi hicbir insan; Isgalci vahşi Yahudilerin; henüz ağızları süt kokan binlerce masum çocuğu ve bebeği katletmesine karşı çıkan ve tepki gösteren insanlara "HAMAS'li trol" diyerek hakaret etmez...Dogup büyüdüğün semtin Zürafaa Sokağı da unutamıyorsun kerata..

Kripto'ya

Hiç bir Yörük Türkmeni senin gibi kudurmuş gibi Islam'a ve Muslumanlara hırlayıp saldırmaz...Kripto Yahudi kangalı, dinsiz Nusayri yobazi; önce tövbe et, imana gel ve Türk devletine teslim ol...Dogup büyüdüğün semtin Zurafaa Sokağı da unutamiyor musun..

Bir Dost

Valla bu beni tarif ediyor o zaman.

tatlisudakilerlestirdiklerimizdenmisiniz

somali cumhurbaşkanının İslamci denilen hareketler içinde yetişmiş birisi olduğunu duydum eğer bu doğruysa yetiştiği çizgide edindiği müktesebatı hiç ummadığı insanlara mesaj olarak ulaşmasi için eline bir fırsat geçmiş olmuyormu daha açık daha düz konuşalım herkesin evladi herkese tatlı olsa da bahsettiğim gibi bir mesaj oluşması için kulağından tutup Türkiye'ye yollamasına engel olan nedir acaba nolcak yani idam etmezler muhtemelen tazminat bedeli para miktarı söz konususu olur acaba kendisi ne düşünüyor oraya vereceğim parayla kaç tane su kuyusu açtırırım diye mi ya da kaç tane medrese açtırırım diye mi düşünüyor ben bu durumda şimdi ne kadar da tatlı bir oğlu varmış dersem haksız mıyım sahiden bu olay tarihe nasıl geçecek ki Somali cumhurbaşkanının oğlu çok tatlıdır diye geçecek işte kendisi bunu düşünemiyor mu acaba
  • 1 Yıl Önce

Asagidaki iki KARAKTERDEN HANGISI GERCEK MUSLUMAN, GERCEK AKP’li?

Saadet Partisi Milletvekili Hasan Bitmez’in ölümünün ardından başsağlığı dileyen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin mi; yoksa bir kismi kadin ismiyle zerre kadar delil, istatistik, arastirma sonucu, akademik kaynak icermeyip aksine tamami kopyala yapistir sloganlardan olusan yalan, dolan, iftira ve hakaret dolu yorumlar yazan ve dindar rahmetlilerin bile arkasindan bile kufur eden sitenin binbir suratli hamas trolu veya trolleri mi?
  • 1 Yıl Önce

Kripto'ya

Isgalci vahsi Yahudilerin gerçekleştirdiği çocuk ve bebek katliamlarımı karşı çıkanları "HAMAS'li trol " olarak suçlamak serefsuzliktir, namussuzluktu...Bu sayfada bir tane meşhur binbir surat kripto Yahudi kangalı var...O da kendini biliyor..Bir gun Jale bir gun Hâle bir gun Cumhuriyet kadini bir gun Kandil devrimcisi bir gun bozkurt bir gun Kemalist olarak karşımıza çıkan ve bütün FETÖ numaralarını çeken provokatordur..

metin

katil bir yahudiyi öldürseydi .
  • 1 Yıl Önce

Azıttınız iyice,,çıkın duello yapında memleket nefes alsın.

Siyasetin trollüğün bulaşmadığı bi trafik kazaları (kasıtlı kasıtsız) vardı......oda oldu.....yazıklar olsun iki tarafın bu işleri siyasete bulaştıranlara,,,sadece sosyolojik bir olay bundan bile siyaset çıkarmaya çalışanlara anca şu denir,,,,siz iyice kayış sıyırmışınız,çıkın bi meydana,mertçe çıkın meydan muharebesi yapın ve millet sizden kurtulsun.....her iki tarafta azıttı ki ne azıttı..
  • 1 Yıl Önce

Yolları açık ola..

Emniyet teşkilatı ortada çok gözükmüyor,,Sayın Yerlikaya ekran ekran gezmiyor,,,,,AMA tereyağdan kıl çeker gibi suçluları arananları alıyor..Devletin devlet olması gerek,,masum mazlum elinin emeği alnının teri ile haram helal bilen ve yaşayan vatandaşlar taraflı tarafsız taktir ediyor...yolları açık olsun...kompleks kapris hasetlik etmeye gerek yok,,işini yapan iyi yapanları taktir etmek gerek..
  • 1 Yıl Önce

Ben Ali

Türkiye’de adalet yok. Nüfuzlu insanlar, suç işleyip, serbest kalıyorlar” demiyoruz.. çok iyi biliyoruz.. iliklerimize kadar yaşıyoruz..
  • 1 Yıl Önce

Akit

Her zaman maksat adalettir,Somali neden kavga çıksın, amerikalı da ingilizde almanda olsa suç işlerse kanunlarımıza göre yargılanması lazım kasıkcı olayın da da böyle olmadı mı,senin dediğine bakarsak kanunlar kime var,garibana mı
  • 1 Yıl Önce

Ahmet Tekin

Türkiye’de adalet yok. Nüfuzlu insanlar, suç işleyip, serbest kalıyorlar” bu doğru mu? Doğru! Gerisi fasarya...
  • 1 Yıl Önce

YAKIŞIR MI

NERDEN BİLİYORSUN ALKOL UYUŞTURUVU OLMADIĞINDA HEMEN SAVUNMAYA BİLİP BİLMEDEN GEÇİYORSUN NİYE BU TESTLER TUTUKLANIP YAPILMAMIŞ ALBAYARAlARIN YOKSA LİMAKIN Mİ ETKİSİ BASKISI KORUMASI Mİ BU BİR HUKUKCUYA YAKIŞIRMI
  • 1 Yıl Önce

KURTARACAK

SEVİM TANYÜREĞİ ÖLDÜREN OĞLUNU KURTARAN TABİİ Kİ ONUDA KURTARACAK
  • 1 Yıl Önce

Suclu

 kimsenin de Somali ile bi derdi yok
  • 1 Yıl Önce

Muhammed Genç

Onlar "mankurt" herşey nisan yağmuru da... kör müslümanlar'ı nasıl uyandıralım...
  • 1 Yıl Önce

Serdar Günay

O bir Amerikan veya İngiliz vatandaşını öldürüp kaçsaydı burnuna halka takıp gezdirirlerdi..
  • 1 Yıl Önce

ahmet

 adalet varmıdır yokmudur noktasına geldik yine. Kuryeyi öldüren müslüman ama bir fakiri öldürüp kaçan müslüman.Savcı efendi de müslüman ama zengin ve otorite seven müslüman.Bu olay bir batı ülkesinde olsa o canını çıkarırdı adalet..
  • 1 Yıl Önce

beynamaz

ALİ Bey öbür tarafın (!) yanlışı sizin yanlışınızı doğru eder mi?
  • 1 Yıl Önce

Görüş

Tamam Somaliy'i tum Afrika ülkelerini seviyor ve gelişmesini Batı boyundurugundan kurtulmasını istiyoruz. Ama suç işleyen de cezasını çekmeli. Böyle bir pozisyonda yurt dışına çıkışı şaibeli. Somali insanının durumu ortada Cumhurbaşkanı oğlu lüks araçta bu bile ayrı bir sıkıntılı durum. Şecaat a gerek yok
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Tüm jakoben yalancı lerin canı cehenneme...
  • 1 Yıl Önce

BİLELİM

Abdullah JAKOBEN LAFININ ANLAMINI BİLİYORMUSUN BİR YAZDA BİLELİM ANLAMINI BİLMEDİĞİN LAFLARI HAVA OLSUN DİYE KULLANMAYA KALKMA 

İçende içmeyende sarhoş olmuş..

İçip sarhoş olanıda var,,,hiç içmeden sarhoş gezenide......Allah ne diyor; sizi sarhoş edecek "HERŞEYDEN" UZAK DURUN.....
  • 1 Yıl Önce

İçmeden sarhoşlukta var...

Menfaatperestlik,dünya malına düşkünlük,doğru sözlü olmamak,güvenilmez olmak,,,,v.b bu tip şeyler içmek ile alakalı değil,,içki kötüdür ama tek kötü değildir,,,,,,,içmeyip;ama o melunlukları yasakları yapanlar SIRF içmiyor diye cennetemi gideceğini sanır..içmeden SARHOŞLUK TAMDA BU İŞTE....BELKİDE...HADDİMİZİ AŞMADAN HERŞEYİN EN DOĞRUSUNU HÜKMÜN TEK VE GERÇEK SAHİBİ YARATAN BİLİR DİYE SÖZLERİMİZİ BİTİRELİM...

Csn

peki niye yurt disina tüymesine izin verildi izahin vardir..
  • 1 Yıl Önce

Csn'ye

Çin zulmü altındaki Müsluman Uygur Türklerinin aslinda hiç de umrunda olmadığı izlenimi veriyorsun gabay...

Karl Marks,,,,Şeyh Said...

Şeyh said " kendince şeriatçı" idi,,,adı bulvara verildi devletin izni ile,,,hdp liler hiç olmaz demedi,, ELELE gelebiliyorsa(ideolojik olarak en birinci sıra düşman olmaları gerekirken),,,,,,,burada iki kere değil 4 kere düşünmeli..
  • 1 Yıl Önce

Aynen öyle..

He öyle,,,,iki tarafada oynayan hdp, iki tarafıda parmağında oynatıyor......Aynen öyle...iki tarafta AYNI...

Murat Karayılan...Selo...Özgür...Canan...vs

Şu an PKK'nin kravatlı ve etekli şehir kadrosu HDP ile laikçi, Kemalist, ilerici CHP'nin sergilediği dostluk, siyasi birliktelik ve "ELELE" gelebilmeleri gibi mi...?

Vicdan

Aynen katılıyorum.Ama genede kazaya sebebiyet veren kişi,nasılki kaza yerinde durup ambulans ve polisi beklediyse,yargılamayıda beklemeliydi veya ülkemize tekrar gelip,adalete teslim olmalıdır.Hamas'a terör örgütü,ypg ye komşumuz diyenlerden ne beklenirki...
  • 1 Yıl Önce

Trafik kazasına bulaşmasın bari,insaf.

Bu işin dincisi kemalisti olmaz,,,,alkollüsü namazlı niyazlısı olmaz...kasıtlı yapılan işler kasıtlıdır,,trafik kazası olduğu gibi(lastik gümler rot çıkar mazgal kapağı çıkar v.b) göz göre göre olarakta trafik cinayetleride var,,,,,,,bu işlere bile siyaseti sokanların Allah belasını versin,,her kesim için...
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Düşünüyorum da Somali devlet başkanin oğlu yerine ABD ve Avrupa ülkelerinden herhangi bir devlet başkanının oğlu olsaydı bu laik kemalist basın bu kadar bu kazanın üzerine gidermiydi vefat eden kurye ye Allah rahmet etsin eşine yakınlarına sabırlar diliyorum.
  • 1 Yıl Önce

KONUŞMA

ismalik kaka SEN SEVİM TANYÜRDĞİ ÖLDÜRENİN ÜZERİNE HİÇ GİTTİN Mİ BOŞ BOŞ KONUŞMA

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, TESBITLERIN GÜZEL BENDE KATILIYORUM, BEYAZ IRK LARIN c h p lilerin DOKUNULMAZLIĞI VAR DIR PROJE PROF VARDIR, ŞARLATAN MEDYADA SERMAYE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN DÜŞMANLARI DIR LAR. KİBİRLİ KAFİRLER YAHUDİ UŞAKLARI HAÇLI UŞAKLARI DIRLAR 50 BİN KİŞİ KATİLİ NI GÖRMEZLER DUYMAZDAN GELİYORLAR 20 BİN KİŞİ KATİLİ AYNI DIR.....
  • 1 Yıl Önce

Hakikat

Hakikati suratlarına vurmuşsunuz. Lâkin adamlarda anlayacak ne kabiliyet be insaf kalmış.
  • 1 Yıl Önce

SİYONİST-HAÇLI-SOYKIRIMCI-İSLAM/İSTİKLAL/İNSANLIK/ADALET DÜŞMANI-DARBECİ-GAYRIMİLLİ ALÇAK SİYONİZM TÜM DÜNYANIN VE ÖZELLİKLE TÜRKİYEMİZİN 1.DÜŞMANIDIR...............derdinin ne olduğunu GAZZEDE görüyoruz......FETÖ-GLADYO KRİPTO KALINTILARIYLA KIYAMETE DE

Merhum vatansever UĞUR MUMCU'yu, MOSSAD-SİYONİZM-PKK-FETÖ/PARALEL DEVLET YAPILANMASINI ortaya çıkardığı için önce TEHDİT sonra KATLEDEN ve medyadaki hain işbirlikçi ajan-provokatör SÖZDE GAZETECİLERİ-ÖZKÖKGİLLER eliyle KATİLLERİ GİZLEYİP SUÇU İRAN'a yıkan ADALETİ YANILTAN, GERÇEĞİ KARARTAN GÜRUH HALEN AYNEN FAAL!!!!!!!!!!!!
  • 1 Yıl Önce

Muhterem

İki yanlış bir doğru etmiyor Ali Bey. Siz de yapmıştınız demekle aklanacak isek o daha vahim bir durum. 3. dünya ülkesi muhabbetine gelince sene 2010 mavi Marmara gemisinde şehit edilen her kişi için ödenen tazminat 2 milyon dolar, (o Yahudileri savunmak için söylemiyorum sadece örnek) Sene 2015 ,28 yaşında yanlış tedavi nedeniyle ölen Gülseren Dağtekine devletimizin biçtiği ömür 58 yıl parasal değeri ise 55 bin dolar. Münevver Karabuluta ise 38 bin lira değer biçmiş bilir kişi. Başka söze gerek var mı
  • 1 Yıl Önce

Cafer

Eski bir solcu ve Kemalist olarak ( Rabbime hamdolsun 1984 de tevbe ederek Müslüman oldum ) son satırlarınıza canı gönülden amin diyorum Ali kardeşim.
  • 1 Yıl Önce

REVAMI

tamer KAFA YORANLAR BUNLAR BİRDE BUNLARA BAK SUDANA SOMALI BAHREYN BENGALDEŞ PAKİSTAN AFGANİSTAN ENDONEZYA MALEZYAYLA FAS İRAN IRAK BAK KAFA YORANLARIN HALİ PÜR MEALİ SEFALET DİNİ DEZBOTİZİM ALTINDA İNİM İNİM İNLEMEK BU REVAMI BU İNSANLARA

Tamer

Sözlerim ENGEL e

Tamer

Cafer, Allah'ın Kuran'da buyurdugu gibi olmaz isen her türlü müslüman olursun. Herkes kendine müslüman sen Allahın istediği müslüman mısın buna kafa yorma ve çabalayan gerekiyor. Doğru yolu bulan ve bu yol üzere sabit kalana selam olsun.

ENGEL

cafer SOLCULUK KAMALİSTLİK MÜSLÜMAN OLMANA NASIL ENGEL OLUYORDU 

Tevhit

Adalet herkese lazım. Somali Cumhur Başkanın oğlunu serbest bırakan, bıraktıran herkes hesabını er ya da geç adalete verecek. Ya bu dünyada ya da ahirette. 
  • 1 Yıl Önce

Şeref

En iyisi Somali cumhurbaşkanının oğlundan özür dileyelim...!!!!!!!
  • 1 Yıl Önce

Gültekin

21 yıldır iktidardayız ama "Kemalist oldunuz mu, bu ülkede nüfuzlusunuz" demek ya acz ve/veya beceriksizlikten o nüfuzu kıramıyoruz; ya da aciz degiliz ama bilincli olarak kırmak istemiyoruz demektir. 3. bir anlamı var diyenlerin yorumlarını merakla bekliyoruz efendim.
  • 1 Yıl Önce

ali

İktidar olmak muktedir olmak demek değildir. Parti devleti olarak 90 sene hüküm sürülmüş anayasal düzenle partililer devletin her kademesine girmiş düzeni değiştirmek kolay değil. Chp Parti devleti devam etmesi için her 10 senede bir darbe yapıldı. Anayasalar düzenlendi.21 yıllık dediğiniz iktidarın 2 kere tek başına iktidar olduğu halde kapatma davası açıldı.Muktedir olunduğu zannedilirken Fetö ve Gezi hadiseleriyle muktedir olunamadığı ortaya çıktı. Hala da olunamadı.Zaten son 8 senedir de tek başına iktidar olunamadığı için güçlü iktidar bile olamıyorlar ki muktedir olsunlar.

BİZİZ

gültekin BU NEBİÇİM GÜÇLÜLÜK MENEMENDE ÖLEN SİVASTA YAKILAN ÇORUM MARAŞTA KATLEDİLEN İPTE ASILAN YİNE BİZİZ
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23