• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi değilse ne zaman? 

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Talebe.

Hocam,Ṣimdi değilse ne zaman? Soruyorsunuz:Bu Millet komada,hasta. Böyle bir Muhalefet Partisi %47 oy aliyor; Gelecek genel seçim de böyle giderse %50 geçer.Reis bunun farkinda degil,Kemalistlere fazla güvenmesin;Milli Egitimi ve Diyaneti düzeltsin.Patates,Sogana karşilik her melaneti yapacak bir kesim var.Bu Vatanin çok düşmani var.Araplar Düşmanlarina toprak sattilar diyen Hainler Kibrisi Devlet eliyle satanlara hiç birşey demiyor.Nerdesin Ümit Yozdaĝ ?
  • 1 Yıl Önce

salih

Gazze Soykırımına seyirci kalanlar mesuliyetten kurtulamazlar.Elleriyle soykırıma dur demesi gerekenler maalesef hala diplomasicilik oynuyorlar. Korkaklar zafer anıyı dikemez. Erdoğan GAZZE Soykırımında sınıfta kalmıştır.Ona yol göstermeyen alimler de sınıfta kalmıştır.iKatil trail ve abd soykırım cüretini biz müslümanların pasif ve korkaklığından almaktadır. Hükümete kayıtsız şartsız destek verenler de sorumludur. 
  • 1 Yıl Önce

Misafi

"Hadi gidin. Ne duruyorsunuz? Tutanmı var? Hadi aslan parçası!" klişeleriyle gevşek, beyin konforu yansıtan, topu taca atarak rahatlama yolunu seçenlerin yanında olmak kafayı deve kuşu gibi kuma gömmektir.
  • 1 Yıl Önce

Yusuf Duman

Din adına hareket eden, geçimini inançlı insanlar sağlayan koskoca, 160 ülkede faaliyet gösteren Süleymancilarin CHP gibi din düşmanı bir partiye oy vermeleri çok zoruma gidiyor
  • 1 Yıl Önce

Hikmet Yılmaz

Feto'nun İsrail'e sinsice duyarsız kaldığı zamanlar gereken tepkiyi göstermeniz gerekiyordu. Suud'lara para kazandırmak için Umre ve Hac ziyaretine gidenlere tepkiniz şimdi değilse ne zaman ?
  • 1 Yıl Önce

Tamer

Araplar a para yedirmek için hacca giden sözü, ya sözü söyleyeni ya da söze muhatap olanı dinden çıkarır. Islama girmekte çıkmakta kolaydır. Herkes lafına dikkat etsin

Sefer

Hoca Gazze'ye sefer ilan etmiş, asker topluyor, hadi bakalım kolay gelsin. Okumuş yazmış bir insanın boyle sazan misali, kaçıncı yazısı oluyor bilmiyorum ama hamasetten öte boş bomboş galeyana geliş makalesinin manasız oluşuna hükmediyorum. Üstelik yazanın geldiği yer tüm zamanlarda Yahudileri desteklemişti. Yazacağı bir sonraki yazıda fetonun bu sevgisinin nedenlerini açıklarsa daha yararlı olacaktır.

Yusuf Duman

Latif ağabey şu Süleymancilarla ilgili bir yazı yazsan. Neden hep CHP'ye oy verirler. Allah'a reva mıdır
  • 1 Yıl Önce

Hamza

Rahmetlik Süleyman Demirel de son zamanlarda CHP'yi desteklemişti. Demek ki Süleyman Demirel i sevenlerin vasiyeti doğrultusunda hareket ettikleri kanısındayım.

YILMAZ

yusuf duman adlı kişi sana bir sorum var. Neden konunun dişından alakasız yerlerden konuşup ta makalenin altına anlamsz kimseyi ilgilendirmeyen şeylerı yazıp duruyorsun? kim kime oy verir seni ne ilgilendirir? burada muhım şeyler konusuluyor goruyorsun.hadi az ötede bak meşgalene. derdimizle dertlenmeyen filistinimiz icin care dusunmeyip ölen cocuklar analar orada per perisan sen gelmisin burada geyik muhabbeti yapıyorsun. sal milleti be arkadaş.

Netanyahu gidene kadar durumlar idare,,sonra bakarız..

Netanyahu gidene kadar netanyahuyu lanetle dur,,,,,onun tam gideceği belli olduğunda ise; tamda sefere çıkıyorduk artık gerek kalmadı.....ama netanyahuyu ne haşlamıştık,o zaten cihattı,,o haşlamalarımızı cihata yazabiliriz.....neyin ne olacağı hangi hesap kitaplar var,bunu çocuklar bile olan bitenlerden görüyor anlıyor..
  • 1 Yıl Önce

İzmirli

Eskiden hristiyanların dahi yardımına gidermişiz.İmdi gene gideriz de eşref saati bekliyoruz ki bütün dünya buraya odaklansın,ahali fevç fevç hidayete ersin,siyonist ve evangelist hergelelerin maskesi iyice düşsün bakalım.Selamlar.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23