• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hani “oğlancılık” Osmanlı geleneğiydi?

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Güngör Genç

Atalarının tarihini islam düşmanları haçlılardan öğrenip yalan ve iftiralara inanmış g...i zekalılar var bu ülkede Zahmet edip atalarının yazdığı tarihi araştırmazlar kör ve sağırdırlar.
  • 1 Yıl Önce

Cemal

Biz iyilerini ornek alalim bize yeter.
  • 1 Yıl Önce

Kitap değil o zevkûnâgme

Karaladığı kitap yerin dibine girsin... Kitap insana iyiyi doğruyu öğretir... şer üzerine yazılana zevkûnâgme denir...kendi zevkini yazmış...kitap diye yutturmuş...
  • 1 Yıl Önce

Osmanlı düşmanlığı İSLAM düşmanlığıdır.

namazsız niyazsız nursuz tipler Osmanlı düşmanı oluyor...bunların geneli Fatiha okumasını bile bilmez..
  • 1 Yıl Önce

Allah'ın yardımı sizinle ve bizimle olsun...sizin yaptığınız da Allah katında boşa gitmeyecektir...

İmân etmenin gereği doğruyu söylemektir...yanlış yapana yanlış yaptığını söylemektir...kendi mahremini sokağa taşıyana...kamu oyu sessiz kalamaz...bu çirkinliği yaşıyan kendi dört duvarı arasında ne hali varsa görsün...
  • 1 Yıl Önce

Çağdaş

Sayın yazar kimse başkasını görüp lbgt olmaz. Onlar öyle doğmuşlar. Nasıl ki bazıları sakat doğuyor onların da hormonları farklı çalıştığından kendileri istemeden lbgt olarak yaşamlarını sürdürüyorlar. Kimse isteyerek lbgt olmaz.
  • 1 Yıl Önce

Çağrı

Lut peygamberin kavminin işlediği pislikleri yapanları mı savunuyorsun. Allah sodom ve gomeroyu taşa çevirdi. İnsanlarını da sadece bu sözünle ebedi cehennemde yanarsan suçlu sensin. Lgbt olmak istisnasız Allah katında yasaktır en iğrenç günahtır.

Biradam

Sayın Say, artık millette, özelikle çoğunlukta olan muhafazakâr kesimde şu kanaat hakim olmuştur. Bahsettiğiniz bu yuvarlaklari bir kenara bırakırsak, yüzdesi ufak oranda olan bir kesimin başka din mensubu oldukları, bir kesiminin beşinci kol mensuplari olduğu aşikardır. Yahudi Netenyahu ve şûrakasi tevrattan bölümler okuyarak dini emir olarak telakki edip müslümanları katlederken bu bahsettiğimiz yuvarlaklarda dahil laiklik diye havlayanlardan ses çıkmamıştır. Allahuekber demeyi, dini vecibeleri yerine getirenleri küçümseyen sanatçı, dansöz, akademisyen sözüm ona dingil taifenin ben başka din mensubu olduklarıni düşünüyorum. Olabilir, fakat bunlar işi daha ileriye götürürlerse, inançlı insanlara azınlık olmalarına rağmen tahakküm altına altına almak isterlerse, milletin ve ülkenin zararına çalışırlarsa, yüzlerine tükürmek gerekir, neden tükürüyorsun derlerse, onlar gibi cevap vermek gerekir, "demokrasi var ya özgür insanım, özgürlüğümü kisitlayamazsin."
  • 1 Yıl Önce

Kamil

Zekeriya bey, selam ve dua ile. En başta bağlamından kopardığınız bir olgu üzerine yazı inşa etmişsiniz. Oğlancılık ve eşcinsellik aynı şeyler değillerdir. Birinde cinsel bir köle vardır, diğerinde bireyin kendi partnerini seçme özgürlüğü ve buna kimse karışamaz. Vekilin yazdığı kitabı okudunuz mu bilmiyorum ama sanat toplumu yansıtır, aramızda böyle insanlar hep varlardı, hala varlar ve var olmaya devam edecekler. siz karşı çıkarsınız çıkmazsınız ama bunları görmezden gelemezsiniz. "eşcinseller varlar" sloganının temeli de bu. konuyu Cumhuriyet düşmanı gözünüzden değil de, insani bir gözle değerlendirmelisiniz. bir tarihçi değilsiniz, sosyolog ya da psikolog değilsiniz, sağlıkçı değilsiniz, Selam ve dua ile
  • 1 Yıl Önce

Murtaza

Yazar hanim ama reisimiz bülent ersoyu sarayda agirliyor buna ne diyeceksin 
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Hem sapkın hem pişikin ve hem de alçak!İsterlerse kimlik numaramı vereyim de bana dava açsınlar!Haydi bekliyorum!
  • 1 Yıl Önce

Dellakname-i Dilkuşa

Osmanlı'da ki "Civelek Taburu" da neydi acaba. Hiç merak ettiniz mi?
  • 1 Yıl Önce

hastirname-i Dalyaprağı

Namaz kılan bir nesildi Osmanlı, pkk sevicilerin iftiralarını merak etmiyoruz

Vatandaş

Osmanlı tarihine meraklıyım mümkün olduğunca okumaya çalışırım ancak ben böyle bir tabur duymadım okumadım. Sen nerden biliyorsun böyle bir taburu deden mi o taburda bulunuyordu da miras yoluyla öğrendin ?!

YORUM

evet kardeşim o şeref yoksunu sapkın  toplumun yüz karaları lgbtlileri savunan pisliklerin baskıları seni yıldırmış haklısın amma Allah cc azmini artırsın zekeriya kardeşim zaten chp demek islam ve müslüman düşmanlığı demek
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Unuttuğunuz bir şey var:Aynı zamanda Türkiye düşmanlığı var Chpnin.Türkiyenin aleyhinde olan her kuruluş,örgüt ve marjinal teşkilat varsa Chp onun arkasındadır.Zaten bu yüzden ben bunların solcu ve marksist değil,kripto haçlı ve yahudi oldukları tespitlerimi öne sürüyorum.Gerçek marksist olan batı emperyalizimini karşıtı olur.Lgbt karşıtı olur,açık toplum vakfı karşıtı olur,aile değerlerini koruyan her projeye destek verir.Ama tam tersi.

Kayseri 38

Allah razı olsun sizden .
  • 1 Yıl Önce

hüda partili

Hayret!Adam sadece bir dua etmiş.13 olumsuz oylama almış.Bu sütunları hep art niyetli insanlar mı okuyor?Eğer böyleyse edjtör daha dikkatli olmalı ve şaçma sapan yorumlara yer vermemelidir.Özellikle yıkıcı olan yorumlara!

Şeref

Kitap yazarak Osmanlı'ya sahip çıkıyor.Fena mi.?
  • 1 Yıl Önce

Hamza

Ula sana ne diyeyim bilmiyorum. O yolun yolcusu cankurtaran simidi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23