• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

60 günde 70 gazeteci ölmüş, nerde insan hakları!

75 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Misa

Niye sesleri çıksın 28 Şubat'ta İsrail parmağı yok mu sanki. Bu Ergenekon tayfasini kim yetiştirdi, destekledi.
  • 1 Yıl Önce

Nefer

Hala Ergenekon diyor ..

Zafer

Sözde amiral gemisinin kaptanıydın ey Ertuğrul Özkök /Yıllarca müslümanlara kök söktürdün be kök /Şimdi nedamet getir Allah'a diz çök/Mahşerde davacıyım senden adım Zafer Derinkök/
  • 1 Yıl Önce

bir yerden tanıdık geliyor

onlarda itrail hakkında doğruyu yazmak yasak. Nizde ise kahramanı koruma kanunuyla korunan selanikli hakkında doğruyu yazmak yasak
  • 1 Yıl Önce

Kemalıst Nefer

Turkiye'nin %99'u Müslümandır; bu topraklar da asirlardir Türk-Islam yurdudur elhamdülillah.. Kıyamete kadar da öyle kalacaktır inşallah...

Asagidaki bir yorumda yazmislar

Turkiye'nin % 82'3 u Kemalisttir

Çüşşş

Selanikliyi dedelerine sor. Onlar iyi tanır.

İbrahim Atalay

Ali Bey, insan hakları hiç bir yerde yok. İsimlerini sıraladığınız gazeteciler Türkiye'nin elit entellektüel gazetecileri. Ben bunların insan haklarına dair olumlu bir cümlelerini okumadım. Sadece batının uşaklığını yapmışlardır. Kartel Medyasını unutmayacağını dile getiren Sn. Erdoğan nafakalı katın satışlarını unutuyor.Yıkılan aileler, babasız çocuklar, nafaka ödeyerek evlenemeyen ve ZİNA ile hayatını sonsuza dek yürüten vb. Dramın ülke genelinde sürdüğünü dile getiriyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Zafer

Sözde amiral gemisinin kaptanıydın ey Ertuğrul Özkök/Yıllarca müslümanlara kök söktürdün be kök/Ahirette davacıyı sende
  • 1 Yıl Önce

bir

NEREDE insan hakları savunucuları hani çocuk hakları savunucuları hani Nerede Kadın hakları hayvan hakları savunucuları sustunuz bundan sonra da konuşmaya hakkınız yok
  • 1 Yıl Önce

Recep Dengiz

ALİ BEY KARDEŞİM, HALA ANLAMADIKMI, BU SAVAŞ HAÇLA HİLALİN SAVAŞI BİR DAMLA PETROL BİR DAMLA KANDAN DEĞERLİDİR DİYEN ZALİM SÖMÜRGECİ ŞEREFSİZLERLE MAZLUMLARIN SAVAŞI VE HALA BİZLERE SÖMÜRGECİ ZALİM BATIYI ÖRNEK GÖSTEREN VE SÖMÜRGECİLERİN KUCAĞINA OTURMUŞ, KALEMİNİ RUHUNU SÖMÜRGECİ ZALİMLERE SATAN VE GAZZEDE YAPILAN SOYKIRIMA SESSİZ KALAN, CEDDİNİ İNKAR EDİP, CEDDİNE HAKARET EDEN ŞEREF YOKSUNU KÖKSÜZLERDEN DAHA NE BEKLENİRKİ ALİ BEY KARDEŞİM.
  • 1 Yıl Önce

Abdüsselam Efe

باسم الله الرحمان الرحيم Allah ın adı ile rahman rahim. Öncelikle Tüm ISLÂM alemine yazıklar olsun. O Kafirlere karşı hiç bir varlık gösteremediler. Allah teâlâ kendi katından yardım etsin inşallah onlara. Canım çıksın Filistinli çocuk lara. 09.12.203 Abdüsselam EFE
  • 1 Yıl Önce

Çağdaş

O yazdığınız yazarlar Türkiyenin sayılı değerli yazarlarıdır. Hepsi de vataseverdir.
  • 1 Yıl Önce

Yoooo

Kesin öyledir ya... Ne Demezsin!

Şemseddin YILMAZ

Soldan çarklılar,bütün dünya insanları fikren değişse de,Türkiyede değişmez.Tek gerekçe ülke insanının elhamdulillah müslümanım demelerinden kaynaklıdır. Onlar solcu değil,sabetay ve masonlardan oluşan gruhtur.
  • 1 Yıl Önce

Sahaya bağlanın bakalım..

Şu oldu bu oldu,,kaç ölüm var bugün,,şimdi "sahaya" bağlanalım diyor trt nin spikeri bile....lan sanki maç oynanıyor gazzede,,lan memleket neye döndü....lan neye döndü bu toplum...lan iyice sapıttınız,,lan şu aşıyı olmayın dedik herkrse,,,iyice bi haller oldu herkese..lan savaşı katliamı bile saha diye anlatıyorsunuz,,,lan siz ne biçim bi tür oldunuz..zıvanadan çıktı herşey....geri gelemeyecek kadar çok ilerlendisaçmalamakta,,çok..
  • 1 Yıl Önce

Kardeş Kavgası

Birisinin dedesi Ismail, digerinin dedesi Ismail'in oz kardesi Ishak. Lisanlari bile nerdeyse ayni. Hatta selâmünaleyküm selamı bile günümüzde yahudiler tarafından da hâlâ kullanılan 'şalom aleichem' selamından türemiştir. Buna ragmen yuzyillardir artik tarih olmus din iman mezhep diyerek ahmakca kardes kardesi bogazliyor. Aslinda al birini vur digerine, dunyanin acik ara en problemli iki milleti. Bize ne, siz Turk degilmisiniz, size ne Arapla Yahudi'nin kardes kavgasindan?Konusmak, savunmak, ovunmek icin Turk Atalarımızın kokune kıran mı girdi?
  • 1 Yıl Önce

Kemalist Nefer

"Zulum karşısında tarafsızlık; namussuzluktur..." (Cemil Meriç)

Hamas Hepimizin KIRMIZI Çizgisidir

Ekim sonu Metropoll arastirma yapti, Turk Milleti'nin sadece % 11.3 Hamas'a tam destek dedi. Yani biz kahir azinlik kripto araplar olarak tum gucumuzle Hamas'in arkasindayiz.
  • 1 Yıl Önce

Laz Uşağı

Müslüman bir Türk evladı Türk devletine T.C diye hitap etmez...Türk devletime "T.C" diye hitap etmek PKK, Kandil jargonudur...Tabiki bir de Türk numarası yapan kripto haçlı ve Siyonist Yahudi artıklarının söylemleridir...Öyle değil mi kripto @Nefer:)))

Hamas Hepimizin KIRMIZI Çizgisidir

Sirden'den sallama, bak sizin hem kahir, hem de azili azigin azinlik oldugunuzu belgeleyen kazik gibi sivri arastirma sonucu var orda. Daha da sivriletim istersen.

Sitenin malum 2-3 trolu!

Kendini akıllı zanneden AP... hala öğrenemediniz... TÜRKİYE FİLİSTİN VE HAMASIN YANINDA! ÇATLASANDA PATLASANDA ARKASINDAYIZ VE DESTEĞİMİZ SÜRECEK ŞİMDİ S.... GİT! ÇIKTIĞIN DELİĞİNE GERİ GİR!

Bir Dost

AKP'ye siyaseten yakın TESEV mi:))) HAHAHAHAHAHAHA Ilahi @Kemalıst Nefer.:))) Kilicraroglu'nun TESEV'in kuricu uyelerinden oldugu iddialarini hic duymadin mi..? Eczacibaşini ve TUSIAD'i falan da mi duymadin...? Kilictaroglu, Eczacıbaşı...vs siyaseten AKP'ye yakın kişiler mi:))) Araştırma ve anket şirketlerinin araştırma sonuçlarına göre ülkeyi 20 yıldır CHP'nin yönetiyor olması gerekmiyor muydu:)))) "Cehalet ne güzel la; her şeyi biliyorsun..." (Albert Einstein)

Biz Kemalistlerin KIRMIZI Çizgisi de İlelebet Payidar Kalacak Laik TC'dir!

AKP'ye siyaseten yakin TESEV ile son secim haric bugune kadarki tahminleri dogruya en yakin olan KONDA'nin ortak arastirmasinda % 82.3 oranda Atatürk ilke ve inkılaplarının yeni anayasada MUTLAKA yer almalidir diyen Türk Milleti'nin kahir cogunlugu KEMALISTLER Olarak Misir, Sudan, Tunus ve Filistin sonrasinda ayaklarimizdaki 100 yillik prangadan kurtulma sirasi bize gelecek diye postallarimizi giyip, kalpaklarimizi takip, süngülerimizi bileyleyip bekliyoruz zaten? % 82.3 sonucunu Taha Akyol kendi kose yazisinda yayinladi, gorunce dindar ve sagci biri olarak o da sasirmis. İnanmayanlar TESEV veya KONDA'nin Sitelerinden veya Taha Akyol'un Hurriyetteki kose yazilarindan sonuca ulasabilir.

Haydaa

Konya’da oturduğu eve 3 bin 600 lira kira veren Necip Fazıl Kocaman, ev sahibinin “çık kendim oturacağım” baskısıyla evini boşalttı. Ev sahibi imam 14 bin lira kira bedeliyle evini ilana koydu. Duruma tepki gösteren kiracı, ev sahiplerini vicdanlı olmaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasını hatırlattı.
  • 1 Yıl Önce

Kiracinin ismi

Sana battı mı, m...?

DEĞİL

haydaa ENFLASYONUN %120 LERDE OLMASINI ŞİKAYET ETSİN HER ŞEYİN SEBEBİ O İMAM DEĞİL

Uğur

Bence kiraci ilk once ismini degistirsin, tabii nihayet bu kafadan olanlarin kahir cogunlugunun ne oldugunu anladiysa.

YORUM

Ali bey selamlar.Bir insanın bile öldürülmesi insanlık suçudur.Gazeteci olması diğer masum insanlardan daha önemli olduğunu göstermez.Zalimin zulmünü sadece seyrediyoruz. Canımızı mı kaybederiz, malımızı mı kaybederiz , itibarımızı mı kaybederiz ??? Susmakla bunların hepsini kaybettik zaten. Bu dünyaya çivi çakmaya gelmedik.Ölüm ha bugün ha yarın ne farkeder ki.Bu dünyada bir gün fazla kalsan ne kalmasan ne. Siyonist ve uşaklarından mı korkumuz?Allah'ın huzurunda hesap gününde ne diyeceğiz acaba.
  • 1 Yıl Önce

ODADA

yorum SENİ ÇOK KAHRAMAN GÖRDÜM KILİMALI KALOFERLİ ODADA

Asım,ın nesli

Ülkemizde chp zihniyetinin borazanlığını yapan yahudi tilkisi fox tvde bir önceki akşam bir haber vardı, haber kyk yurtlarında sürekli arızalandığı söylenen asansörlerle ilgiliydi, bu haber ile nihayet chp zihniyetinin dilinin altındaki baklanın ne olduğuna vakıf olduk, meğersem devlet bu asansörlerle ilgili denetim yetkisini makina mühendisleri odasının elinden almış ve özel şirketlere devretmiş, chp zihniyetinin yaptığı tatava ya bakılacak olursa makine mühendisleri odası da şu tabibler odası ve mimarlar odası gibi chpnin arka bahçesine çevrilmiş bir yer olsa gerek, öyle denetim yetkisi falan da neymiş deyip geçmeyin sakın tam bir rüşvet çarkıdır, mesela mimarlar odası önceden proje başına %2 ile %5 arasında bir pay alıyordu, başkan Erdoğan işte bu hortumu kesti, o gün bu gündür mimarlar odası başkan Erdoğana karşı bir siyasi parti gibi muhalefet ediyor, chpli belediyelerde mimarlar odası hala aktifdir, diyelimki bir bina yaptınız engelli girişi var yangın merdiveni var lakin bu detaylar tam bir istismar konusudur, ne kadar mevzuata uygun olursa olsun, şu düğünlerde zurnacı örneğinde olduğu gibi illa bu mimarlar odasının zurnasına da bir kaç bin dolar sıkıştıracaksınız, şu Sinan Aygün'ün başına gelenleri hatırlayın, Mansur yavaş Ankara belediye başkanı seçildikten hemen sonra 25 milyon lira rüşvet istedi Sinan Aygün den, bu parayı kim yada kimlere dağıtacağı malumunuzdur, hani bir chpli Çankaya belediye başkanı vardı bir keresinde etrafımdaki yamyamları bir türlü doyuramıyorum demişti, demişti demesine lakin bir sonraki seçimlerde kapının önüne konulmuştu, biz Türklerin güzel bir sözü vardır, karnı aç olan bir insanı bir şekilde doyurursunuz lakin gözü aç olan bir insanı asla doyuramazsınız diye, işte mevzuda tam olarak budur, chplilerin karın'ları ne kadar tok olursa olsun gözleri daima aç'tır.
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin

Bir dost şu elalemin yok dünyada kaçınçıyız ezikliğinden çıkın be katiller çetesi yankiler milyonlarca kızılderili öldürmüş kızılderililer aç kalsın diye 1.5 milyon bufalo öldürmüş atom bombası atmış milyon japon öldürmüş Vietnam Korede Kamboçya da milyonlarca insanları öldürmüş Afganistan Irak Süriye de 10 milyonlarca Müslüman öldürmüş kiralık katil köpekleri ile hâlâ öldürüyor Afrikalıları kilo ile getir köle olarak çalıştırmış sonra demokrasi insan hakları özgürlük evrensel hukuk çevre hayvan hakları avrupa desen farklı mı kıçı kırık belçika Lüksemburg un bile Afrika da sömürge uydu devletleri var değirmenin suyu nereden geliyor bir düşün fransız soysuzu 7 milyon Cezayir li 2.5 milyon ruandalıyı öldürmüş ingilizinkileri saymakla bitmez Falkland adası ingiltere ye 10bin km arjantin e 100km nasıl çökmüş bak sonra terörist taliban hursi hamas hursiler

Bir Dost

O dediklerini Fox tv demiyor, bizim de memurlarimizin caliştigi ve bize her yil bir kismi hibe milyarlarca dolar kredi veren dünya bankasi diyor ve yaptigi siralamanin durust oldugu bilindigi icin kimse iitiraz etmiyor. Verilere gore Türkiye hukuk devleti siralamasinda diktatorlerce yonetilen Misir ve Tunus'un; medya ozgürlügü sirlamasinda Afganistan'in bile gerisine düşmüş durumda. Bilgiler bankanin sitesinden herkese acik, inanmayan acar bakar.

kahraman

SAYIN YAZAR NE OLUR BİRGÜNDE SU EMEKLİLER İLE İLGİLİ BİR YAZI YAZ.. SAYGILAR
  • 1 Yıl Önce

nurettin

dünyada bir tek ülke var mı 38 40 45 yaşında on yıl prim öde 40 yıl maaş al ülkemizde ki emeklilik sistemi saadet zinciri şükredelim böyle tedavi olsun aldığımız parayı çok ararız şu anda 67 yaşından küçüklere tıpkı avrupada ki gibi sorun biter küçüklerde 67 yaşına gelince alırlar

taklaya gelince

Ali bey saydıklarının alayı yaşayan mefta çogunu oğlu kızı tanımıyor sıradan vatandaş nereden tanısın örnek o dönemdeki aloletli apoletsiz nalları diken faşistler hocanın muamelesi sonrası beton zemine gelince arkalarında kim var kimse yok gelenlerde kafada lazımlık şapka kara gözlük cami dışında tabi öylede olması gerek laiklik çamur olmasın
  • 1 Yıl Önce

İpler başkalarının elinde

Mesleği gazetecilik olupda gazetecilik(gazete basımı yaparak ekmekparasını kazanan)yapanan bildiğimiz kadarıyla yok gibi.Çoğunluğu diğer iş kollarında patron olanlar ya hobi olsun veya bu patronların içinde olduğu stk'ların ideolojisini halka benimsetmek yani kuklacıların kuklası olma görevi gereği gazetecilik yapıyorlar.Kuklalardanda fazla birşey beklenemez.İyibir konuya değinmişsiniz elinize sağlık
  • 1 Yıl Önce

Aynen

Adam avukatim diyor. Bir taraftan da köşe yazmaya calışıyor.

Demokrat

Siyoinst te olsa adamlarda demokrasi var. Hatta Israil'in demokrasisi Uluslararasi Bagimsiz Derecelendirme Kuruluslarina gore 7 Avrupa Birligi Ulkesinden daha ilerde. Bizde kodamanlarin cocuklari ya rapor alir ya da kisa donem askerlik yapar. Bugunku haber: İsrail Ordusundaki eski Genelkurmay Başkanının oğlu ve yeğeni Gazze'de öldü.
  • 1 Yıl Önce

SÖYLE

demokrat BUNU OĞULARINA PARALI ASKERLİK YAPTIRAN BİR GECE ANSIZİN GELİRİZ GİDEMEYENE SÖYLE

Demokrat

Sen ne duruyorsun, Deniz Gezmis giderken kimseye sormadi? Sen git once diye yazarken gulunc, hatta zavalli durma dustugunu de bilerek cevap ver. Bize ne dunyanin en problemli iki milleti Ismail ve Ishak'dan oz kardes torunu olduklari halde ahmakca yuzyillardir birbirilerini kiriyorsa? Daha iyi, dunya iki mikroptan da kurtulur ve biraz huzur bulur belki.

Demokrat

Sagol Uğur, biz almayalim, zaten oz kardes Ismail ve Ishak'in torunlarinin kardes kavgasina karisacak kadar ahmak da degiliz. 21. yuzyilda Ortacag kurallariyla yasamayi reddeden medeni insanlar Misir-Sudan-Tunus'da savasi kazandi. 

Uğur

O zaman git, sen de o çok sevdiğin pek demorkıratik katliamcı ödlek ülke için Gazze'de askerlik yap. Hem silahsız Filistinlilerden korkan ürkek İsrail askerlerine Deniz Gezmiş cesareti de öğretirsin, böylece onların eksiklerini de tamamlarsın. Demokrat eşitlikçi cesur şahsiyetini davranışla göster, lafta kalmasın. Hadi, hiç çekinme,  git, orada İsrail için geber.

şüayıp

Sol basından ,sol yazarların görüşlerinden alıntılar alarak gazeteye koymanız uygun olmiyor
  • 1 Yıl Önce

Ali ağam

Onlar da en az senin kadar savaşı işliyor, haksızı eleştiriyor...
  • 1 Yıl Önce

SİLDİRİLDİ

SOMALI CUMHUR BAŞKANININ OĞLU ARABASIYLA ÇARPIP BİR KURYEYİ ÖLDÜRMÜŞ SONRADA ÜLKEDEN SIVIŞMIŞ KALSAYDI NE OLACAKTI İBB BAŞKANININ OĞLUDA TRT SES SANATCISINI ÖLDÜRDÜ ONA NE OLDUKİ İTFAYEYEYE FREN İZLERİ SİLDİRİLDİ
  • 1 Yıl Önce

Yaver

siz gazzeden bahsetmeyen gazetecilere niye kiziyorsunuz .sonuçta aynı durum olmuş oluyor
  • 1 Yıl Önce

Lal olmuş diller

15 binden fazla kadın çocuk masum öldürülmüş. Ne batıdan ne doğudan hiçbir tepki yok. Herşey gayet normalmiş gibi. Halil Cibran'ın sözlerinde ki gibi umursamaz olmuş insanlar. "Dönüp de bakmazsın ölülerine. Lut kavminden de değilsin hazdan olmayacak mahvin. Ama sen kendi acına da yabancısın. Kadınların siyah giyer, kederle solar tenleri ama onları görmezsin. Her kuytulukta bir çocuğun vurulur, aldırmazsın. Merhamet dilenir, şefkat dilenir, para dilenirsin. Ve nefret edersin dilencilerden. Utancı bilir ama utanmazsın. Tanrıya inanır ama firavunlara taparsın. Bütün seslerin arasında yalnızca kırbaç sesini dinlersin sen."
  • 1 Yıl Önce

Gayet normal bir durum....

7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı; 6 bin 150'den fazlası çocuk ve 4 binden fazlası kadın olmak üzere 15 bin 207'ye yükselmiş. Sözde müslüman ülkeler! kendi masum çocuklarının ve kadınlarının öldürülmesine tepki gösteremiyorsa, öldürülen 70 gazeteci için de Avrupa'nın tepki göstermemesi gayet normal.
  • 1 Yıl Önce

Nerede

tüp 600tl olmuş.
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Sen de bizim isimizi yapsan tup parasini dusunmezsin. Attigin iftira, ettigin hakaret sayisina gore tahminen iki kilo eti siyrilmis pirzolan her gun duzenli olarak klubene geliyor. Tek derdin, belediye itlaf ekiplerini gozetlmek ve geldiklerinde saklanmak olur.

Sahi

Turk milleti ekonomisinin bozuk olduğu dönemlerde dünyada söz sahibi olamamıştır.

İşkembe işilerine girme

Kuru ekmek ye otur aşağı...işkembeni çok düşünme,,,,işkembeyi hiç düşünmeyenlere bak; g.. göbek ense yerinde oldğu için hiç düşünmüyorlar bile bak,,,onları örnek al..

Bir Dost

Tüplere fısıldayan adam....Insanoğlu çeşit çeşittir....Kmi sadece işkembeden ibarettir...Kimi mazlumdur ki âhı arzı titretir...

Uğur

İyi işte, bu sayede daha az tüp alıp.. Burada neyden bahsediliyor, senin yaptığıne bak.

Biz

Vatandaştan beklenecek bir şey yok. Devlet/hükümet ne güne duruyor? Devletin de siyonizme karşı plan ve politikası yokmuş..
  • 1 Yıl Önce

Bir Dost

Biz maslahli layikci etekli kravatli kandil devrimcisi Mustafa Keser'in Neferi!Devletin de siyonizme karşı plan ve politikası yokmuş diye iftira atma! Kim demis yok diye, plan ve politikamız, olmasa bosuna madalya verirler mi?

YAVUZ

DEVŞİRME SOLYANDAN CARKLI TAİFE. ....................KAFA DEĞİŞMEZ ZİHNİYET TİYNETLERİ DEĞİŞMEZ HELE HELE SARTLANMİSSA...ASLA DEĞİŞMEZ ..PUTPEREST ATEŞE TAPAN ..KARINCAYI ARİ NİN YAŞAM DÖNÜŞÜNÜ .BİLMEZ .
  • 1 Yıl Önce

ÜFÜRÜKCÜ

uyuz KEŞKE ONLARIN KAFASI AKLI KÜLTÜRÜNÜN MİLYON DA BİR SENDE OLABİLSEYDİ ÜFÜRÜKCÜ

Sahi

Devşirme sagyandan carkli tarife.hahahaha

O noktalı yer

"Kafa ütülemek" miydi?

Yavuz bey

Her gün burada ... zorunda mısınız?

Bir Dost

İsgalci Vahşi Siyonist Yahudilerin iki ayda 70'i gazeteci, 5 bini de çocuk ve bebek olmak üzere 18 bin masum sivil Filistinliyi katletmelerine; HAMAS'i bahane ederek ses çıkarmayan ; hatta bu katliamları onaylayan, destekleyen, alkışlayan, bize ne diyen sizofrenikler de yine vahşi Yahudi artığı kriptolar olabilir...Henüz daha ağzı süt kokan ve kafaları parçalanarak katledilen 2, 3 aylık bebeklerden HAMASLI terörist mi olur n.mussuz alçaklar..!
  • 1 Yıl Önce

Kemalıst Nefer

Bir iki tane gazeteci kılıklı PKK, DHKP-C, FETÖ militanı ve borazanının aldığı cezaları bahane ederek "Türkiye'de düşuüce ve basin özgürlüğü kısıtlanıyor..." "Turkiye'de muhalif gazeteciler hapishanere atılıyor.." diyerek ortalığı ayağa kaldıran, kuyruklarına basılmış gibi cıyaklayan Kabdil devrimcisi, mezhepçi, laikçi ihaleci, teşvikçi, 28 Şubatcı,Ataturk simsari gazeteci kılıklı tiplerin ; vahşi Yahudilerin 70 gazeteciyi, 5 bini cocuk olmak üzere 18 bin masum sivil Filistinliyi katletmelerine ses çikarnamalari; hatta bu katliamları onaylayio desteklemeleri ; cinslerinin ve cibilliyetlerinin gereğidir..... " Zulüm karşısında tarafsızlık; namussuzluktur.." (Cemil Meriç)
  • 1 Yıl Önce

çamlı

klasik sağcı milliyetcilik(boykot) atv haberde kibrısı göstererek o böyük böyük binaların sahibi israilli üç firma 25 dönüm arazi almış vs. aynı an içinde birkaç saniye evvel atv reklam , dove ürünleri, coca cola ,fanta reklamları
  • 1 Yıl Önce

Hüseyin

Demek ki neymiş çoçuk kadın insan hakları özgürlük evrensel hukuk çevre hayvan hakları demokrasinin hukukun üstünlüğü medeniyet uygarlık gelişmişlik hepsi kocaman balon kocaman yalanmış orta çağdaki barbarlık da sınır tanımayan harçlı seferleri kiralık katilleri köpekleri üzerinden hâlâ devam ediyor şairimizin dediği gibi medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar
  • 1 Yıl Önce

İsmail ZAZA

Kafa hiç değişmez çünkü dünya basını ve Türkiye'deki basının bir çoğu ya Yahudilerin elinde yada masonların elinde, masonlar siyonist yahudilerin kapılari önünde tasmalı enikleridir, üst akıl kapitalizmdir. Değil altmiş günde yetmiş gazetecinin öldürülmesi yedi milyon öldürülsede İsrail tarafından dünya sağir dünya dilsiz şeytandir.28 Şubat'ta müslümanlara kan kuşturanlar bir kökenlerine bakılsın hangi mahfilin üyeleridir hangi kripto üyeleridir. Onun için dünyanın hakimiyeti siyasi,iktisadi, kültürel bazda kim hakimse onun borusu öter gerisi hepsi boştur.
  • 1 Yıl Önce

Abdullah

Bunların kafası zihniyeti hiç değişmez. Fosseptik çukurundan farkları yok...
  • 1 Yıl Önce

MUZAFFER

ELİNE SAĞLIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ BABA LARININ YA BELEŞ MİRAS DİLEDİĞİNİ YAPARLAR c h p DE KORUCULARIDIR, MÜSLÜMAN GORUMLU MÜNAFIKLAR YAHUDİ TAKTİĞİ YAKAR YIKAR ÖLDÜRÜR SONRADA BANA ZULÜM YAPIYORLAR DİYEREK YAYGARA KOPARIRLAR ..OKUMAYAN DİNLEMEYEN HAZIR KİTLE VAR VER YALANI HESABI SORAN YOKTUR...
  • 1 Yıl Önce

Hele deyiver

İsrail istediği gibi at oynatıyorsa,,,NEYİN FARKIYMIŞ OLANLAR VE KİŞİLERİN FARKI...
  • 1 Yıl Önce

Zahir

Niye illa destek bekliyorsunuz bi zamanların hasımları kalemlerden...Onlar size destek verse ne olacak,? İsrail frenmi yapacak.? Kim takar bi kaç kalemi..? Ama bak kafayı bulup bulup verdiğiniz bolundan maaşlar ücretler ile viski içip içip şişeye bakıpta kafa atan devşirmeleriniz var ya; onlar çekip çekip şişeye kafa atarsa ulan bu mermiyede kafa atar he diye düşünen israil hemen durur belki,,,yerli milli.mücahitlerden korkmuyorlar takmıyorlar bile,,ama onlardan korkarlar belki...mücahitler sıcacık paraları,karıları,koltukları bırakamıyor...zahir...kala kala viskicilere ve trollere kaldı bu iş.........onlarda da bu kadar işte,ellerinden geleni yapıyorlar keskin dilleri ile ve şişelere attıkları kafalar ile..zillet zillet derken zillet düşer kimlere..YARATANIN TAKTİRİ OLA..
  • 1 Yıl Önce

Gercek müslüman

Kur’an insanlar arasında düşünce ayrılıklarının bulunmasını, insanın yaratılış hikmetine ve özelliklerine bağlar (Hûd 11/118). İyi niyete dayalı olması ve mâkul çizgide kalması halinde bu ayrılıkların insanlar arasında rekabete, dolayısıyla toplumların ilerlemesine ve kalkınmasına yardımcı olacağı da açıktır. Ancak İslâm, düşünce ayrılığının düşmanlığa dönüşmesini, insanları çekişen ve vuruşan kamplara ayırmasını müsamaha ile karşılamaz. Nitekim bu âyet-i kerîmede Müslümanların birliği Allah’ın bir nimeti olarak değerlendirilirken, toplumsal barışı tehdit eden –ve İslâm’dan önce örnekleri çokça görülen– çekişme hallerini her an içerisine düşüp yanabilecekleri ateşten bir çukurun kenarında bulunmaya benzetmiştir. Yüce Allah, insanların böyle bir tehlike ile karşı karşıya kalmamaları için toptan Allah’ın ipine (Kur’an) sarılmalarını, onun genel prensiplerinin dışına çıkmamalarını emretmektedir.
  • 1 Yıl Önce

Akit Okuru

Yillardir gazetenizi okurum. Rus Ukrayna Savaşinda da 37 Gazeteci ölmüş, yani savaş bu olur ve siz haber yapmadiniz. Demek ki neymiş, ateş sadece duştugu yeri yakarmiş.
  • 1 Yıl Önce

Tes

İyi tespit.

411 el kaosa kalkmış

Itiraz edenler kose donen luks araba sirasindaki cok kucuk bir orandaki mutlu azinlik haric kalan kahir cogunluk icin bugun daha guzel olan ne, onu yazsin!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23